Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:"

Transcriptie

1 Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: 2 september 2016 Ma 5 Di 6 Woe 7 Do 8 Vrij 9 Za 10 Oud Papier AGENDA BIJBELVERHALEN GERED! Exodus 1; 2:1-10 De farao van Egypte laat de Israëlieten werken als slaven. Hij is bang dat ze te sterk worden en besluit dat de pasgeboren jongens gedood moeten worden. Mozes wordt door zijn moeder in een biezen mandje op het water gezet. Hij wordt gered. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Een nieuw schooljaar We hebben er al weer een week op zitten. Voor iedereen was het weer even wennen. Een andere klas, voor een aantal kinderen een nieuwe school en voor sommige klassen een nieuwe juf of meester. (welkom meester Emile, fijn dat je ons komt versterken!) Inmiddels lijkt het alsof we niet anders gewend zijn. We hopen op een fijn jaar met z n allen! Met het team begonnen we het schooljaar door te lezen uit het bijbelboek Samuël en Genesis 3:9 Waar ben je? God wil ons hierbij laten zien dat je je bij Hem veilig mag voelen en tevoorschijn mag komen. Je hoeft geen masker op, maar mag zijn zoals je bent. Dit hopen we ook voor alle kinderen: dat ze zich veilig mogen voelen bij God en ook bij ons op school. Dat ze tevoorschijn durven te komen en zich zelf kunnen en durven te zijn.

2 Nieuwe leerlingen Met de start van het nieuwe schooljaar mochten we ook een aantal nieuwe leerlingen begroeten. In groep 1a zijn Tim Bruins, Kyan Groote, Lars Mager en Mido Schuller maandag officieel gestart. In of net voor de zomervakantie zijn zij vier jaar geworden. In groep 3 is Chanella Zwiep er bij gekomen. Chanella komt uit Hollandscheveld en gaat binnenkort verhuizen naar Noordscheschut. Allemaal van harte welkom bij ons op school en een heel fijne tijd gewenst. Informatieavond Dinsdag 13 september staat de informatieavond gepland. Naast algemene informatie over onze school hoort u ook in de groepen van uw kind(eren) over het programma voor dit schooljaar en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) van uw kind(eren). Een waardevolle avond! Het programma voor de avond ziet er als volgt uit: Groep 1 t/m 4: Informatie in de groepen door de leerkrachten Opening en toelichting van de plannen voor het nieuwe schooljaar Groep 5 t/m 8: Informatie in de groepen door de leerkrachten. Wij hopen u allemaal te ontmoeten! Gymtijden De groepen 3 t/m 8 maken gebruik van de gymzaal van de Cirkel, het dragen van gymkleding als b.v. een turnpakje, een korte broek met T-shirt is gewenst. In de Cirkel is het gebruik van gymschoenen verplicht. In de gymzaal is het gebruik van gymschoenen met zwarte zolen verboden! Bij goed weer gaan we uiteraard naar buiten! De gymtijden voor dit schooljaar zijn: Dinsdag morgen Groep 4, 7 en 8 Dinsdag middag Groep 3, 5 en 6 Donderdag morgen Groep 5 en 6 Donderdagmiddag Groep 4, 7 en 8 Schoolgids en kalender Op vrijdag 16 september krijgen alle oudsten van het gezin de kalender mee naar huis. Hierop staan de geplande activiteiten en vrije dagen voor dit schooljaar al gepland. Op onze website is de digitale kalender inmiddels al te bekijken. ( Ook de nieuwe schoolgids staat inmiddels online ( en wordt als bijlage bij deze weekinfo meegestuurd. Belangrijke data voor de eerste periode: za 10 september: Oud Papier di 13 september: Informatieavond groep 1 t/m 8 woe 14 september: Schutsloop woe 28 september: Kinderpostzegels Groep 1a Dit jaar hebben we als klassenthema: de kleine muis. Het boek: de kleine muis zoekt een huis staat de komende drie weken centraal. Ook lezen we het boek: de kleine muis eet de maan. We zijn deze week heerlijk aan het ontdekken geweest. Wat staat er allemaal in de klas? De

3 kinderen hebben met de zandtafel gespeeld, in de huishoek, boven op zolder met constructiemateriaal en nog veel meer dingen. Buiten gingen we lekker in het zand spelen en fietsen op het plein. Elke dag hebben we een les van de vreedzame school. Het thema is: we horen bij elkaar. We hebben het over de regels en afspraken in de klas en hoe ga je met elkaar om. We hebben in de gang een verjaardagskalender hangen (boven de kapstok). Hier mag u de namen van opa s, oma s, papa s, mama s, broertjes en zusjes opschrijven die jarig zijn. Dan kunnen de kinderen een mooie kleurplaat maken en zullen wij het mooi inpakken. Naast de kalender hangt een prikbord. Hier hangen we informatie op waar we mee bezig zijn. Welke woorden we leren en met welke begrippen we bezig zijn. Soms zal er een opzegversje hangen en soms een liedje. Ook hebben we een quote van de maand, speciaal voor u! Zo blijft u op de hoogte van wat uw kind leert op school. Wilt u uw kind gymschoenen meegeven? De gymschoenen blijven het hele jaar op school. Als het dan regent kunnen wij het speellokaal in. Graag met de naam in beide schoenen. Op maandagmorgen hebben we samen met groep 2 een weekopening. De kinderen mogen dan geld meenemen voor ons adoptiekind Laxmi. Groep 1b/2 De eerste week met onze nieuwe groep zit er al weer op. Deze week zijn we vooral bezig geweest met het leren kennen van elkaar en de klas. Met behulp van de lessen van De Vreedzame School leren we elkaar kennen en maken we afspraken hoe we het in onze groep gaan doen. Dit schooljaar is ons klassenthema Lieveheersbeestjes. Er waren al een aantal kinderen die gymschoenen hebben meegenomen. Willen ook de andere kinderen gymschoenen meenemen. (Graag schoenen die de kinderen zelf aan en dicht kunnen krijgen, bijvoorbeeld met klittenband) Tijdens de informatieavond op 13 september zullen we meer vertellen over het werken in onze groep. Groep 3 De eerste week in onze Disneyklas zit er al weer op. Het was wel even wennen, niet meer zo vaak naar buiten en niet meer zoveel spelen, veel meer bij een tafeltje zitten. Maar wat hebben ze het goed gedaan en wat hebben ze hard gewerkt, TOP!! Maar gelukkig was er ook tijd om naar buiten te gaan. De komende twee weken gaan we nog niet naar gym. Vreedzame school De eerste weken besteden we veel aandacht aan de groepsvorming. Het thema van het blok is: WE HOREN BIJ ELKAAR!!

4 Rekenen : De eerste lessen van rekenen waren niet zo moeilijk. Het ging vooral over meer en minder, cijfers herkennen tot 6 en goed tellen. We gaan de komende periode ook veel telspelletjes doen, tot 20. Heen, terug, vanaf een bepaald getal, sprongetjes.. Ook hebben ze de cijfers 1-3 leren schrijven. De komende twee weken leren ze alle cijfers tot 10 schrijven. Lezen: We zijn begonnen met de letter i en de letter k. Deze letters hebben ze ook al geleerd als schrijfletters. Groep 4 We zijn alweer een hele week naar school geweest. A.d.h.v. van de lessen en spelletjes van Vreedzame school, elkaar al veel beter leren kennen. Leuk! Dit jaar hebben we als klassenthema Op de trekker op safari. We hebben onze klas al wel wat omgetoverd tot een safaripark, maar daar gaan we volgende week nog even mee verder. Het gaat helemaal goed komen. We maken er een super jaar van!!!!! Groep 5 De eerste week hebben we alweer achter de rug. Aan de ene kant zit je zo weer in het ritme, maar aan de andere kant is het wel weer heel erg wennen; nieuwe juffen, nieuw lokaal, andere lesstof, nieuwe vakken enz. Deze week zijn we vooral bezig geweest met instaptoetsen, zodat we weten wat de kinderen al snappen en wat ze nog lastig vinden. Ook hebben we iedere dag een les van de Vreedzame School gedaan. Het thema is: We horen bij elkaar. Ook in deze nieuwe groep horen we bij elkaar en mogen we ons ook echt een groep voelen! Ons klassenthema is: Jungle. We krijgen al steeds meer wilde dieren op de thematafel ;-). We hopen op een leuk, gezellig en leerzaam jaar! Groep 6 De eerste week zit er al weer op. Wij hebben als klassenthema de ABCeilanden: Aruba, Bonaire, Curaçao. We hebben een gezellige eerste week gehad, waarin we nog wel even aan elkaar moeten wennen. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat het een gezellig en leerzaam schooljaar gaat worden. Deze eerste week hebben we veel aandacht besteed aan groepsvorming en het gezellig maken van de klas. Dat is goed gelukt zoals u kunt zien:

5 Maandag krijgen de kinderen voor het eerst huiswerk mee. Het is de bedoeling dat ze dit thuis maken. Elke maandag moet het weer ingeleverd zijn. Eerder inleveren mag altijd! We laten het huiswerk aansluiten op de leerstof die we op dat moment in de klas behandelen. Groep 7 We zijn weer van start gegaan. De kinderen hebben deze week met instaptoetsen laten zien wat ze nog weten of wat ze moeilijk vinden. Natuurlijk was er ook tijd voor kennismakingspelletjes. Elke dag hebben we een les van de vreedzame school. Het thema is: We horen bij elkaar, dit was al mooi te zien op het plein. We hopen op een goed schooljaar met elkaar! Donderdag krijgen de kinderen het huiswerk mee. In groep 7 krijgen ze twee bladen. Deze maken ze thuis. Het huiswerk moet op donderdag ook weer ingeleverd worden. Eerder kan natuurlijk ook. Verenigingen Noordscheschut en Nieuweroord zamelen samen oud papier in De verenigingen Christelijke Muziekvereniging Irene uit Nieuweroord, CBS De Regenboog en N.B.S Het Blokland uit Noordscheschut bundelen hun krachten en gaan vanaf nu het oud papier en karton gezamenlijk inzamelen. Vaste dag 12 keer per jaar op de tweede zaterdag van de maand wordt het papier en karton bij u huis-aan-huis ingezameld. Voorheen deden de drie verenigingen dit op drie verschillende dagen. Nu gaan deze drie verenigingen gezamenlijk het papier inzamelen. Voor u is het daarmee een stuk gemakkelijker om te onthouden wanneer het oud papier en karton aan de straat gezet moet worden. Geld voor uw school/muziekvereniging Voor de verenigingen is de samenwerking ook goed nieuws, omdat er minder vrijwilligers nodig zijn per vereniging. Bovendien kunnen de kosten van de inzameling gedeeld worden. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over de verdeling van de opbrengst. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over waar de opbrengst naar toe gaat. Het komt nog steeds bij úw muziekvereniging of úw school terecht. Oud papier wordt nieuw papier Maar liefst driekwart van ons afval kan worden hergebruikt of gerecycled. Recyclen heeft veel voordelen. Zo zijn er minder grondstoffen nodig. De winning van nieuwe grondstoffen kost namelijk veel meer energie dan het hergebruiken of recyclen van oude stoffen. Een voorbeeld? Voor het produceren van papier is hout nodig. Daarvoor moeten veel bomen gekapt worden. Het is dus veel beter van oud papier en karton nieuw papier te maken. Houd daarom papier en karton apart. Uw muziekvereniging en/of school kan bovendien goede dingen doen met de opbrengst. Inzameldata De inzameldata voor het komende schooljaar zijn: 10 september, 8 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei. 10 juni, 8 juli.

6 Noord Het zal voortaan met grote voertuigen (een perskraakwagen) ingezameld gaan worden. Helaas kunnen deze voertuigen niet rijden over het Noord, omdat de weg te smal is en de brug is niet gemaakt om het gewicht van een groot voertuig te dragen. De bewoners van het Noord krijgen persoonlijk een brief van de gemeente / Area met uitleg over de wijze waarop zij het papier kunnen aanleveren. Rooster Zaterdag 10 september zijn de volgende personen namens De Regenboog ingeroosterd om te helpen bij het ophalen van het oud papier: Route 1: Bart-jan Koster Route 3: Christiaan Metselaar

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 21 augustus 2015 Ma 24 Di 25 Woe 26 Do 27 Vrij 28 AGENDA BIJBELVERHALEN WAT

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 september 2018 Ma 17/9 AGENDA Di 18/9 Informatieavond groep 1 t/m 8 Woe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 september 2014 Ma 29 Di 30 Woe 1 Do 2 Vrij 3 Za 4 AGENDA Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 september 2017 Ma 11/9 Di 12/9 Woe13/9 Do 14/9 Vrij 15/9 Schutsloop AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 september 2018 Za 8/9 Ma 10/9 Di 11/9 Woe 12/9 Do 13/9 Vrij 14/9 Oud Papier

Nadere informatie

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.binnenplein.nl 29 augustus 2014 AGENDA Ma 1 Di 2 Woe 3 Informatieavond groep 1 t/m 8 Do 4 Vrij 5 Za 6 Oud

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur.

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur. Voorwoord Na zes weken zomervakantie zijn we al weer bijna een week onderweg in het nieuwe schoolseizoen. We hopen er weer een mooi jaar van te maken. In deze nieuwsbrief leest u wat er de eerste weken

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 november 2017 Ma 6/11 Di 7/11 Woe8/11 Do 9/11 Vrij 10/11 Za 11/11 AGENDA

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juni 2019 Za 8/6 Ma 10/6 Di 11/6 Woe 12/6 Do 13/6 Vrij 14/6 AGENDA Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 maart 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 11 Oud Papier IS DAT NOU VEEL? Ma 13

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 december 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 25/12 Kerstvakantie WAT IS WIJS?

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

BABBELSTAD. E: 27 september 2019 AGENDA

BABBELSTAD. E:   27 september 2019 AGENDA Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 september 2019 Ma 30/09 Di 01/10 Woe 02/10 Do 03/10 Vrij 04/10 AGENDA

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Ma 8/10 Di 9/10 Woe 10/10 Do 11/10 Vrij 12/10 Za 13/10 AGENDA Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel:

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel: Cb De Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol tel: 0591-552655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders, In deze nieuwsbrief, informeren we u over zaken over school, het onderwijs en de leerlingen.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 december 2018 AGENDA Ma 17/12 Di 18/12 Woe 19/12 19.00u Kerstviering groep

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 oktober 2016 Ma 17 t/m Vrij 21 Ma 24 AGENDA Di 25 Herfstwandeling groep

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 februari 2019 Ma 4/2 Di 5/2 Woe 6/2 Do 7/2 Vr 8/2 Za 9/2 Oud Papier AGENDA

Nadere informatie

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f 08 september 2016 jaargang 19 nr. 02 Donderdag 8 september AGENDA Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f groep 1/2 a, b, c locatie Erflanden locatie Schutlanden Maandag 12 september Info avond (19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 april 2019 Ma 8/4 Di 9/4 Woe 10/4 Do 11/4 Vrij 12/4 Za 13/4 Oud Papier AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 februari 2016 Ma 29 t/m Vrij 4 Za 5 Ma 7 Di 8 Woe 9 Do 10 Vrij 11 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 december 2018 Za 8/12 Ma 10/12 Di 11/12 Woe 12/12 Do 13/12 Vrij 14/12 Oud

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 oktober 2017 Za 14/10 Ma 16/10 Di 17/10 Oud Papier AGENDA Woe 18/10 Herfstactiviteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom.

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom. Nr. extra start schooljaar schooljaar 2018-2019 Eerste schooldag start met FIERS fit Vakantiefoto`s en informatie eerste weken schooljaar Gouden weken en PBS Startactiviteit oudercommissie Nieuws van juf

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 september 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier VOOR WIE ZORG IK? Ma

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 mei 2016 AGENDA Ma 30 Di 31 Groep 3 en 4 Ontdekhoek Woe 1 Sportdag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise Wist u dat???? Er donderdag 3 oktober a.s. een perspectiefbespreking is op school?

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 15 maart 2019 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 18/3 Start schoolproject Wonen HELP,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie