Meeusen. Kalmthout. Echt rijplezier. Meeusen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meeusen. Kalmthout. Echt rijplezier. Meeusen."

Transcriptie

1 Meeusen Kalmthout Echt rijplezier Meeusen. DRIE GENERATIES, ÉÉN PASSIE.

2 meeusen. Zorgeloos rijplezier begint bij ons. Uw verwachtingen overtreffen bij elk bezoek, daarvan maken we bij Meeusen al drie generaties lang een erezaak. In onze uitnodigende showroom in Kalmthout bijvoorbeeld, waar we u laten kennismaken met de grootst mogelijke keuze aan BMW modellen. Maar ook in onze carrosserieafdeling en het atelier, waar uw wagen zich in de goede handen van echte BMW specialisten bevindt. En zeker in onze speciale afdeling BMW Premium Selection in Kapellen, waar een zorgvuldig gecontroleerde selectie mooie tweedehandswagens wordt gepresenteerd. Kortom: bij Meeusen doen we alles om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen. We zijn dan misschien niet de grootste, maar we zijn wel groots in alles wat we doen. Pierre en Stijn Meeusen

3 EEN RIJKE GESCHIEDENIS. In 1949 startte Marcel Meeusen, vader van Pierre Meeusen, een handel in motoren, met een werkplaats. De zaak groeide even snel als zijn reputatie, dus bouwde hij enkele jaren later een nieuwe woning met toonzaal. Eind jaren 50 pikte hij in op het stijgende succes van de auto en begon hij BMW wagens te verdelen, zoals de iconische BMW Isetta. In 1963 bouwde hij op de huidige locatie in Kalmthout een moderne garage. Tegelijkertijd kende het merk BMW een gestage ontwikkeling, met onder meer de BMW 1500 en de legendarische BMW Meeusen Kalmthout groeide mee. De werkplaats werd verder uitgebreid in 1977, de toonzaal werd vernieuwd in 1986, en in 1994 volgde een grote verbouwing van het hele bedrijf. De BMW Premium Selection tweedehandswagens kregen in 2006 een aparte ruimte, en twee jaar later werden de showroom en de administratieve ruimte nogmaals grondig onder handen genomen. Vandaag telt Meeusen zo n 25 medewerkers. En de toekomst ziet er veelbelovend uit, met een zeer breed gamma, uitgebreide garanties en topservice. Als kers op de taart kunt u steeds rekenen op de persoonlijke benadering die eigen is aan onze concessie. Dat is per slot van rekening waarom onze klanten steeds weer naar ons terugkeren.

4 WIJ BEGRIJPEN WAT VOOR U BELANGRIJK IS. ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN. BMW is een koploper als het op innovatie aankomt. Elk nieuw model is veiliger, efficiënter en comfortabeler dankzij hoogtechnologische verbeteringen. Onze technici volgen deze evoluties op de voet. Permanente bijscholing en voortdurende investeringen in de nieuwste apparatuur zorgen er mee voor dat uw BMW bij ons steeds in topconditie buitenrijdt. BUSINESS LOUNGE. Maak het uzelf makkelijk. Wij hebben een ruimte voorzien waar u rustig kunt werken terwijl u wacht. Want het onderhoud van uw BMW neemt vaak weinig tijd in beslag. Alles wat u nodig hebt, is aanwezig: koffie, magazines, internettoegang... BANDENSERVICE. Banden in uitstekende conditie zijn van groot belang voor uw veiligheid. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor de herstelling of vervanging van banden, uitbalanceren van de wielen, de aankoop van winter- of sneeuwbanden en het opslaan van de tweede bandenset tegen een voordelige prijs. Kom ook ons ruime aanbod lichtmetalen velgen bekijken.

5 EEN PROFESSIONELE SCHOONMAAKBEURT. Een uitstapje bij slecht weer laat vaak sporen na op uw wagen. Wij zorgen ervoor dat uw wagen weer blinkt als nieuw. En om hem optimaal te beschermen, volgt nog een wax- en simoniseerbeurt. Ook voor een ProTech lakverzegeling kunt u bij ons terecht. De binnenkant wordt uiteraard niet vergeten: stofzuigen, reinigen van deurbekleding en dashboard, voeding van leder en vinyl, behandelen van plastic, wassen van opbergvakken en asbakken. Stralend schoon en fris ruikend, zo verlaat uw wagen een schoonmaakbeurt bij Meeusen. ACCESSOIRES EN LIFESTYLE SHOP. De artikels van de BMW collectie sluiten perfect aan bij de dynamische stijl van onze wagens. Van een functionele windjack, over een stijlvolle zonnebril tot een paar sportieve schoenen: u vindt ze allemaal in onze BMW lifestylecollecties. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een volledig gamma BMW accessoires; alles wat u nodig hebt voor een uitstapje met uw BMW: dakkoffers, fietsen, fietsdragers, navigatiesystemen... De keuze is haast eindeloos. VERHUUR WAGENS. Terwijl uw wagen bij ons staat, verhuren wij u een wagen tegen een interessant tarief. Vergeet niet een wagen aan te vragen wanneer u belt voor de afspraak van uw onderhoud of herstelling. Bovendien vindt u bij ons eveneens wagens voor huur op korte, middellange en lange termijn.

6 DE VELE GEZICHTEN VAN ECHT RIJPLEZIER. BMW 1 REEKS De BMW 1 Reeks is als enige in zijn categorie uitgerust met achterwielaandrijving. Dat maakt deze wagen beweeglijk en wendbaar, en geeft hem extra veel tractie tijdens het starten en accelereren. BMW 1 Reeks Sportshatch 3-deurs, Hatch 5-deurs, Coupé of Cabrio, aan u de keuze. BMW 3 REEKS Algemeen wordt de BMW 3 Reeks, zowel de Berline als de Touring, beschouwd als de referentie in zijn categorie. Logisch, want met zijn ruime interieur, talrijke innovaties en hoogtechnologische motoren legt deze wagen de lat zeer hoog. Ontdek ook de BMW 3 Reeks Coupé en Cabrio. BMW 5 REEKS De BMW 5 Reeks is sinds jaar en dag de leider in zijn klasse. Zowel de BMW 5 Reeks Berline als Touring combineren een exclusieve uitstraling met een opmerkelijke veelzijdigheid. Onder meer dankzij krachtige, zuinige motoren en de meer dan royale binnenruimte en standaarduitrusting. BMW 5 REEKS GRAN TURISMO De BMW 5 Reeks Gran Turismo is een volledig nieuw wagenconcept. Hij combineert het beste van een luxueuze berline, een ruime Sports Activity Vehicle en een veelzijdige touring. Hij is radicaal innovatief. BMW 6 REEKS Een volbloed Coupé of Cabrio. Onweerstaanbaar krachtig en elegant. Zijn dynamische lijnen zetten zijn sportallures extra in de verf. Een perfecte illustratie van het eigenzinnige design van BMW. BMW 7 REEKS Het vlaggenschip van de BMW familie doet zijn reputatie alle eer aan: geraffineerde luxe, krachtige én zuinige motoren, en de allerlaatste technologische ontwikkelingen. Op het vlak van comfort kent de BMW 7 Reeks zijn gelijke niet.

7 BMW X1 De BMW X1 is een compacte en wendbare Sports Activity Vehicle die bijzonder krachtig en efficiënt uit de hoek komt. Hij is verkrijgbaar als 4x4 en 4x2, en staat op elk moment klaar voor al uw plannen. Hij laat u vrijheid ervaren met al uw zintuigen. BMW X3 De BMW X3 is op alle wegen in zijn element. Zijn polyvalente karakter biedt u alle vrijheid: professioneel, tijdens uw vrije tijd, met familie of vrienden. Slechts één eigenschap blijft altijd onveranderd: zijn dynamiek. BMW X5 Met zijn hertekende koetswerk, nieuwe performante motorisaties en gesofisticeerde standaarduitrusting accentueert de BMW X5 zijn assertieve en sportieve karakter. Deze ontegensprekelijke leider in de categorie luxe-suv s geeft u een ongeëvenaard gevoel van vrijheid. BMW X6 De BMW X6 introduceert een uniek wagenconcept: de Sports Activity Coupé. Hij combineert de sportiviteit en elegantie van een coupé met de kracht en veelzijdigheid van een Sports Activity Vehicle. Een exclusieve coupé die geen grenzen kent. BMW Z4 De terugkeer van de klassieke roadster, zuiniger, krachtiger en stijlvoller dan ooit: dat is de BMW Z4 Roadster. Bewonder zijn moderne design, zijn sprekend lijnenspel. Kijk hoe de volledig wegklapbare hardtop zich boven u sluit in amper 20 seconden. Plots zit u in een weergaloze coupé. BMW M De letter M staat voor de sportiefste rijervaringen die u in een BMW kunt beleven. Elk M model is tegelijkertijd een ultieme sportwagen en een perfecte wagen voor alledaags gebruik. Ontdek de BMW M3, de BMW M5, de BMW M6, de BMW X5 M en de BMW X6 M.

8

9 BMW PREMIUM SELECTION. U KIEST MET EEN GERUST HART VOOR TWEEDEHANDS BIJ MEEUSEN. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandswagen, dan bent u bij Meeusen aan het juiste adres. U vindt in ons Tweedehandscentrum in Kapellen, op 5 km van onze concessie in Kalmthout, een mooie keuze eersteklas tweedehands BMW s met het strenge BMW Premium Selection label. Ontdek ons aanbod op Uw zekerheid: 24 maanden garantie en bijstand in heel de Europese Gemeenschap Streng geselecteerde BMW s met gekende historiek en gecertificeerde km-stand Uitgebreid nagekeken door BMW getrainde technici In perfecte staat dankzij originele BMW wisselstukken Op maat gemaakte financieringsmogelijkheden Uw gevoel leidt u ernaartoe. Uw verstand kiest ervoor.

10 BMW Motoren. Het hele gamma in één showroom. Liefhebbers van BMW motoren zullen enthousiast zijn over de showroom van Meeusen Motoren in Meerhout, exclusief BMW motorendealer voor de Kempen. Als u houdt van echt rijplezier op 2 wielen, biedt deze volledig onafhankelijke partner, waarmee wij een zeer goede familiale samenwerking onderhouden, vast en zeker de oplossing. Het volledige BMW gamma staat er te glimmen. Kom tijdens een testrit ontdekken welk type motor het best bij u past. Ook het aanbod tweedehandsmotoren mag er zijn. Ze werden met zorg geselecteerd en grondig nagekeken. Mis zeker ook de uitgebreide collectie motorkledij en helmen niet, en de extra uitrustingen voor uw BMW motor. Meeusen Motoren Bospad Meerhout Tel info@meeusenmotoren.be

11 Een carrosserieafdeling uit de kunst. De carrossier van vandaag beoefent een totaal ander vak dan vroeger, met nieuwe materialen en nieuwe technieken, specifieke knowhow en aangepast werkmateriaal. Dankzij het Color Profi System hebben we niet minder dan kleurkaarten tot onze beschikking, telkens met originele BMW lak. Een krasje of een kleine deuk? In onze Spot Repair helpen wij u graag verder voor kleine herstellingen. Wij beschikken over de kennis en het materiaal om u snel en degelijk verder te helpen. Bovendien wordt aan ons, als erkend hersteller, de factuur rechtstreeks betaald door de meerderheid van de verzekeringsmaatschappijen, met uitzondering van een eventuele vrijstelling. En u beschikt over een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling.

12 BMW Financial Services. Het hele gamma in één showroom. De aankoop van een BMW gaat vaak gepaard met een financiering. De diverse financieringsvormen van BMW Financial Services zijn op maat gesneden voor zowel particulieren als professionals, en houden rekening met verschillende parameters. Een groot voordeel van deze producten is het vaste maandelijkse bedrag, zodat u deze uitgave perfect kunt inpassen in uw budget. U kunt daarnaast ook kiezen welke diensten u in uw contract wilt opnemen zoals onderhoud en herstellingen, belasting en inverkeerstelling. Zelfs voor verzekeringen kunt u bij BMW Financial Services terecht. Zo bieden wij u altijd een product op maat. Huur Lange Termijn. U geniet voor een vaste prijs van gegarandeerde mobiliteit en allesomvattende service. Financiële Renting. Financiële Renting is een huurcontract waarbij u samen met Meeusen de duur van het contract en de restwaarde van het voertuig bepaalt. Financiële Leasing. Bij Financiële Leasing kunt u op het einde van het contract de wagen aankopen tegen een vooraf afgesproken bedrag tot maximaal 15% van de netto-investering (aankoopoptie). Financiering. Deze formule is interessant voor BMW rijders die alle autokosten zelf dragen en/of van hun werkgever een kilometervergoeding krijgen. BMW Select. Dankzij de BMW Select formule betaalt u aanzienlijk lagere maandelijkse aflossingen dan bij traditionelere financieringsvormen. Bovendien biedt BMW Select u aan het einde van het contract maar liefst drie verschillende alternatieven: terugname van uw wagen door Meeusen, aansluitfinanciering of contante betaling. BMW Serenity. Met een BMW Serenity onderhoudscontract wordt uw wagen onderhouden tegen een bijzonder scherpe prijs. En omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, kunt u kiezen uit twee verschillende formules: BMW Serenity Essential en BMW Serenity All-Inclusive. Zo blijft uw BMW in perfecte staat en krijgt u nooit onvoorziene facturen. Verzekeringen. We hebben verschillende verzekeringspakketten ontwikkeld, waaronder Top Cover en Credit Life.

13

14 Events. Beleef de wereld van BMW. Meeusen Kalmthout staat garant voor exclusieve events voor al haar klanten, prospecten en relaties. Elke modellancering is een feest in stijl voor iedereen. Als organisator of als gastheer staat Meeusen Kalmthout geregeld in voor business- of familie-evenementen. Ook ons sportief engagement tonen we, onder andere via het BMW Golfsport toernooi.

15 BMW Efficient Dynamics. Baanbrekende systemen voor minder uitstoot in combinatie met meer vermogen. BMW EfficientDynamics omvat alle technologische innovaties die erop gericht zijn het brandstofverbruik en de uitstoot te verlagen, in combinatie met een verhoging van de sportiviteit, prestaties en dynamiek. Bovendien levert de verlaagde CO 2 -uitstoot u ook een belangrijk fiscaal voordeel op. Wij geven u graag alle info hierover bij uw volgende bezoek aan onze concessie. Een overzicht van de verschillende BMW technologieën: Nieuwe motoren. Bij de lichtgewicht dieselmotoren zorgt de nieuwste generatie directe injectie voor een hogere injectiedruk en een nóg preciezere dosering van de brandstof. De benzinemotoren functioneren met een arm mengsel dankzij directe injectie van de tweede generatie. Resultaat: een lager brandstofverbruik en een hoger vermogen. Auto Start Stop functie. In de vrijloop, wanneer de wagen stilstaat, wordt de motor automatisch afgezet. Hij wordt automatisch weer gestart wanneer de koppeling opnieuw ingedrukt wordt. Air Vent Control. Actief regelbare kleppen, die geplaatst zijn voor het radiatorrooster, verbeteren de aerodynamica, regelen de koeling van de motor en dragen bij tot een lager brandstofverbruik. Brake Energy Regeneration. De batterij wordt voornamelijk herladen wanneer de wagen vertraagt, wat toelaat om brandstof te besparen. Electric Power Steering. De stuurbekrachtiging verbruikt enkel energie wanneer de bestuurder aan het stuur draait. Shift Point Display. Een indicator op de boordcomputer bepaalt de versnelling die het best past bij de rijsituatie. Dit laat toe om uw brandstofverbruik te verlagen. Meer info op

16 Meeusen Kalmthout Echt rijplezier Meeusen Kalmthout Brasschaatsteenweg Kalmthout Tel Fax Openingsuren showroom: Maandag - vrijdag u. Zaterdag u. Openingsuren atelier: Maandag - vrijdag u u. Zaterdag u. Openingsuren receptie: Maandag - vrijdag u. Zaterdag u. Openingsuren carrosserieafdeling: Maandag - donderdag u u. Meeusen Tweedehandscentrum Essensteenweg Kapellen Tel Fax premium@meeusen.net.bmw.be Openingsuren: Maandag - woensdag: u. Donderdag: op afspraak, bel Vrijdag: u. Zaterdag: u. Milieu-informatie (KB 19/03/04): 4,1-14,7 L/100 KM G/KM CO 2

BMW EfficientDynamics Minder verbruik. Meer rijplezier.

BMW EfficientDynamics Minder verbruik. Meer rijplezier. BMW Premium Selection Tweedehands www.bmw.be Echt rijplezier bmw premium selection. eersteklas tweedehandswagens. VREUGDE is vinden wat u zoekt. BMW EfficientDynamics Minder verbruik. Meer rijplezier.

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST. Voor zelfstandige ondernemers en bedrijven

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD SNEL WEGWIJS IN 6 VOORDELIGE FORMULES, VOOR ALLE ZEKERHEID. Een voordelige autolening? Onverwachte

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

JAGUAR FINANCIAL SERVICES UW FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

JAGUAR FINANCIAL SERVICES UW FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN JAGUAR FINANCIAL SERVICES UW FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN Zowel particuliere als professionele klanten zullen een aangepaste financiering ontdekken die even goed bij u past als uw nieuwe Jaguar. Denk aan

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

Opel lichtmetalen velgen

Opel lichtmetalen velgen Een perfecte look die perfect blijft. De originele lichtmetalen velgen van Opel kunnen tegen een stootje, maar ook zij moeten af en toe verzorgd worden. Hieronder vind je enkele tips die je aan je klanten

Nadere informatie

De nieuwe Sprinter. Pioneer at work.

De nieuwe Sprinter. Pioneer at work. De nieuwe Sprinter. Pioneer at work. De nieuwe Sprinter. De pionier verlegt de grenzen opnieuw. De enige echte pioniersmentaliteit: ze zit in het DNA van de Sprinter. In zijn eerste gedaante in 1995 was

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

BMW Nederland Corporate Communications

BMW Nederland Corporate Communications Corporate Communications 23 mei 2016 Nieuwe zescilinder-in-lijn benzinemotor voor M140i, M240i Coupé en 240i Cabrio. Meer vermogen en efficiency voor compacte M Performance modellen. Nieuwe zescilinder-in-lijn

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist

TOYOTA OP MAAt Weken. Toyota Occasion 4x Garantiepakket. Toyota prijsvraag. Geen bijtelling tot 2019 als u nu beslist TOYOTA OP MAAt Weken Vanaf 7.790,- incl. 1.500,- extra inruil Vanaf 11.990,- incl. 1.500,- extra inruil Toyota Aygo Now en Yaris Now met 1.500,- extra inruilwaarde! Profiteer nu van heel veel (extra) voordeel

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

MINI FLEET MIN16111_201607_Fleet 2016_print_A4.indd 1 05/07/16 17:04

MINI FLEET MIN16111_201607_Fleet 2016_print_A4.indd 1 05/07/16 17:04 MINI FLEET 2016. MINI EN JOUW BEDRIJF. MINI in een notendop:» Uitstekende scores op vlak van brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot» Aantrekkelijk op het niveau van TCO» Lage VAA» Een hoge restwaarde Kortom,

Nadere informatie

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW.

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. BMW Financial Services www.bmw.be Echt rijplezier VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. SLECHTS ÉÉN STOP VOOR UW NIEUWE BMW. Met BMW Financial Services

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op In alle rust de weg op VERLENGDE GARANTIE Nissan pechhulp* Vervanging slijtageonderdelen ONDERHOUDSCONTRACT (exclusief banden) PRO (uitsluitend voor bedrijfswagens) Vervanging slijtageonderdelen (exclusief

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 De nieuwe Passat Alltrack Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 Laat sporen na. Met de Passat Alltrack maakten we een reis door verschillende landen. Op onze tocht langs bospaden, veld-

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

wat je altijd al wilde weten over

wat je altijd al wilde weten over wat je altijd al wilde weten over Cardoen service center Antwerpen Boomsesteenweg 958 B-2610 Antwerpen tel 03 870 76 00 fax 03 870 76 42 service-center@cardoen.be ma - vr : 08.00u tot 12.15u 13.00u tot

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

CITROËN BUSINESS UW MOBILITEIT Is OnzE prioriteit

CITROËN BUSINESS UW MOBILITEIT Is OnzE prioriteit CITROËN BUSINESS UW MOBILiteit is onze prioriteit U bent op zoek naar een eenvoudige financiering waarvan u zelf de aflossingsperiode bepaalt? Citroën Autofin Klassieke financiering Vaste afbetalingen

Nadere informatie

Mercedes-Benz Baan Twente

Mercedes-Benz Baan Twente Weleens aan Mercedes-Benz gedacht? Kom, kijk en vergelijk bij Baan Twente in Hengelo of Rijssen Donderdag 15 oktober 9.00 20.00 uur Vrijdag 16 oktober 9.00 18.00 uur Zaterdag 17 oktober 9.00 17.00 uur

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM De nieuwe Audi A4. Design Voorsprong is intens. Technologie Motoren Audi A4 Berline 3,7-7,8 L/100 KM 95-136 G CO2/KM Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM 98-139 G CO2/KM Design Voel de vooruitgang. De nieuwe

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

50 jaar voor de legendarische sportwagenreeks van Mercedes-Benz

50 jaar voor de legendarische sportwagenreeks van Mercedes-Benz Traditie 50 jaar voor de legendarische sportwagenreeks van Mercedes-Benz 1957-1963: van vleugeldeuren tot roadster 1963-1971: de "pagode", een exclusieve tourer 1971-1989: een indrukwekkende productieperiode

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Doelgroep : NIEUWE wagens. Vrije beroepen Zelfstandigen KMO tot 20 wagens Grotere bedrijven (maatwerk) Alle vennootschapsvormen. Als NIEUW beschouwd:

Doelgroep : NIEUWE wagens. Vrije beroepen Zelfstandigen KMO tot 20 wagens Grotere bedrijven (maatwerk) Alle vennootschapsvormen. Als NIEUW beschouwd: Doelgroep : Vrije beroepen Zelfstandigen KMO tot 20 wagens Grotere bedrijven (maatwerk) Alle vennootschapsvormen LeasePlan Easy NIEUWE wagens Personenwagens Lichte bedrijfswagens tot 3,5 ton Als NIEUW

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Alles draait om drive

Alles draait om drive Alles draait om drive MENSEN MET DRIVE Mensen met drive maken het verschil twee Persoonlijk en servicegericht J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

WE HELPEN U GRAAG OP WEG. mobiliteit op maat

WE HELPEN U GRAAG OP WEG. mobiliteit op maat WE HELPEN U GRAAG OP WEG mobiliteit op maat Autoverhuur voor de zakelijke en particuliere markt EASYRENT WEET WAAR U NAARTOE WILT EasyRent Autoverhuur is de specialist in autoverhuur voor de zakelijke

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie

Nieuw De Swift Bandit

Nieuw De Swift Bandit 1 Standaard automatische airconditioning Standaard aluminium effecten op de audio-installatie Standaard met leder bekleed stuurwiel Standaard stoelbekleding zwart/grijs Standaard dakspoiler in carrosseriekleur

Nadere informatie

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster Uw Mercedes-Benz & Camper specialist Service met een ster De kracht van Hans Deckers Verkoop & Service Het verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen en campers is een vak. Het leveren van kwaliteit en

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Formula. I e d e r e t w e e o f d r i e j a a r e e n n i e u w e a u t o

Formula. I e d e r e t w e e o f d r i e j a a r e e n n i e u w e a u t o Formula I e d e r e t w e e o f d r i e j a a r e e n n i e u w e a u t o 1 Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA is Fiat Financial Solutions als geen ander op de hoogte van het Italiaanse

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering KREDIETEN Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering Eenvoudig en efficiënt 2 Kredieten De kortste weg naar uw nieuwe wagen Denkt u aan een nieuwe wagen? Kies dan in uw kantoor

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

lease lease FINANCE VOLVO CAR FINANCE nee ja nee Particulier: Huurkoop met slottermijn Zakelijk: Financial Lease/VIP Full Operational

lease lease FINANCE VOLVO CAR FINANCE nee ja nee Particulier: Huurkoop met slottermijn Zakelijk: Financial Lease/VIP Full Operational VOLVO car FINANCe financieren of leasen? Koopt u uw nieuwe Volvo privé? Bij een privé-aankoop ligt een financieringsconstructie voor de hand, bij een zakelijke aankoop is dit vaak een leaseconstructie.

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

Seiko Nederland B.V. Telefoon (010) Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden.

Seiko Nederland B.V. Telefoon (010) Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Seiko Nederland B.V. Telefoon (010) 400 98 99 www.pulsarwatches.nl info@pulsarwatches.nl Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. EEN WERELD VAN PRESTATIE POWER STIJL PULSAR MAAKT HET VERSCHIL Het is ruim

Nadere informatie

BMW Group Nederland Public Relations

BMW Group Nederland Public Relations 16 januari 2015 Vier dieselversies met 20 procent bijtelling. Rijswijk. Grille, voorbumper en achterzijde van de BMW 1 Serie zijn flink gerestyled en het interieur oogt nog stijlvoller. Tevens introduceert

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be Welkom bij Autolux Autolux Autolux is een taxibedrijf dat in 1934 werd opgericht en dat vandaag marktleider is in België. Het richt zich vooral tot bedrijven en particulieren die een transfer willen tussen

Nadere informatie

Kia Picanto. Picanter. Ruimte

Kia Picanto. Picanter. Ruimte Kia Picanto Picanter Test Dit is de nieuwe Kia Picanto. Tenminste, zo schijnt het. De nieuwe Picanto is namelijk vrijwel even groot, ziet er vrijwel hetzelfde uit, bedient zich van vrijwel dezelfde techniek

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie