Aandachtspunten in deze parkkrant

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aandachtspunten in deze parkkrant"

Transcriptie

1 - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Aandachtspunten in deze parkkrant 5 december van 12 tot 20u : Mosselfeest in zaal Patmos Zie pag december u: Bloemschikken - Zie pag. 4 Noteer nu al in je agenda : 16 januari 22 november 2016 vanaf : 19u : Herfstwandeling NIEUWJAARSRECEPTIE in Neerijse Zie pag. 5 HET BESTUUR WENST AAN AL ZIJN LEDEN EEN ZALIGE KERST EN EEN SPETTEREND EINDEJAAR. DRINGENDE OPROEP : voor wie het zou vergeten zijn : Betaling lidgeld : 25,00 Zie pag. 7

2 - 2 -

3 - 3 - Zaterdag 5 december : mosselfestijn in zaal patmos Van uur tot uur Ook dit jaar serveren wij de beste mosselen aan een democratische prijs. Kijk maar! Mosselen (goudmerk) 1.2 kg met frietjes of brood en 2 sausen Mosselen voor de kinderen Vol-au-vent met frietjes of brood Vol-au-vent voor de kinderen Curryworst + frietjes ( voor de kinderen ) Gewone dranken Andere dranken (leffe, duvel, kriek,glas wijn) Aperitief CAVA Fles wijn euro euro euro 8.00 euro euro euro 2.00 euro 2.00 euro 8.00 euro Daarnaast krijgt elke KWB'er en zijn partner een gratis drank jeton t.w.v 1.50 euro. Om superlekkere mosselen te eten, met de beste prijs/kwaliteit verhouding, moet je in zaal Patmos zijn. Kom gezellig mee tafelen met vrienden en familie en laat zo zien wat KWB-Park allemaal kan.

4 - 4 - Bloemschikken O.l.v. Denise en Ingrid - zondag 13 december u Maak zelf je bloemstuk voor op je feesttafel. Als je tegen je gasten kan zeggen dat je dat prachtige bloemstuk op je feesttafel zelf hebt gemaakt dan mag je terecht fier zijn op jezelf. Zoals elk jaar maken we een prachtig bloemstuk voor de eindejaarsfeesten. Dit jaar zal het een mooi verlichte taart met veel glitter zijn (zie foto). Tijdens het mosselfeest kan je het ontwerp al bewonderen. Als je er bij wil zijn - aantal deelnemers beperkt tot 20 -, schrijf dan snel in, en vóór 10 december, bij Denise (tel ) of Ingrid (tel ). Wat breng je mee? een werkdoek, een schaar en veel knutselzin. Voor de rest wordt gezorgd. De kostprijs is 15 euro, inclusief koffie met taart en een drankje.

5 - 5 - Zaterdag 16 januari Grootse Nieuwjaarsreceptie in zaal patmos vanaf uur Eén van de hoogtepunten uit ons jaarprogramma is zeker en vast onze nieuwjaarsreceptie, de gebeurtenis die het grootste aantal KWB'ers samenbrengt in onze zaal Patmos. Niet alleen kunnen wij daar onze beste wensen overmaken, maar even belangrijk is, dat we elkaar in een feestelijke omgeving, met een hapje en een drankje kunnen ontmoeten. Onze nieuwjaarsreceptie was steeds een voltreffer met als gevolg dat er steeds meer KWB'ers aanwezig waren. Daarom, richten wij ons speciaal tot hen die er nog niet bijwaren : kom ook eens proeven van de sfeer. Je wordt tot niets verplicht : op onze receptie kom je wanneer je wilt en ga je wanneer je wilt. Wij zorgen voor hapjes, drankjes, muziek en per aangesloten gezin is er nog een geschenkje. Inschrijven moet niet; wij zorgen ervoor dat we voldoende in huis hebben.

6 - 6 - Nieuws van en voor onze leden Overlijdens Op 30 oktober overleed Theo DELGOFFE. Theo werd 94 jaar en was wellicht ons oudste lid. Theo Delgoffe [ Op 18 november overleed op 74 jarige leeftijd ons KWB-lid Felix Pardon, echtgenoot van Gonda Jossa. Aan haar en de kinderen Mario en Suzy, Gerrit en Linda, Pascal en Natalie, Rudy en Sigrid onze innige deelneming. Felix Pardon Nieuwe leden Welkom aan: De Keyser Theo, aangebracht door Harry Van Loye Godelaine Michelle, aangebracht door Robert Vanbrabant Schoemaker Eddy, aangebracht door Harry Van Loye SPAGHETTI-AVOND Zaterdag 12 december - Cafe Night@Day u Ten voordele van de Heverleese hengelclub DE WEIDEVISSERS spaghetti + een drankje (pils of frisdrank) : 12 Kaarten zijn te krijgen in voorverkoop via de volgende KWB-leden, lid van De Weidevissers : Ronny, Hendrik, Armand, Joost, Georges en Yvan.

7 - 7 - Kerstconcert met het kamerorkest S T R I N G E N D O o.l.v. Pascale Van Os m.m.v. Rita Vandorpe, alt Zondag 13 december 2015 om uur Kapel van Don Bosco, Don Boscolaan 15, 3050 Oud Heverlee werken van o.a. Bach, Brahms, Gardel, Piazzolla, Vivaldi. inkom: euro reservatie kaarten: bij de muzikanten, tel. 016/ via adhoc.ew@hotmail.com storting op rekening BE van Stringendo vzw (vòòr ) Betaalde kaarten liggen klaar aan de kassa Lidgeld 2016 Ten laatste tegen eind december 2015 moeten wij de lidgelden overmaken aan het verbond. Tegen dan zijn er ook de nieuwe lidkaarten. Wij stellen vast dat enkele leden het lidgeld nog niet betaald hebben. Uw wijkmeester zal je daarover aanspreken en, bij problemen, kan er naar een oplossing gezocht worden. Wij zijn een grote afdeling en willen dat ook blijven. Daarom hopen we dan ook dat we geen leden verliezen. Voor 25 euro is gans het gezin lid van KWB en dit voor gans het jaar. Je bent daarbij verzekerd bij al onze activiteiten, ontvangt maandelijks Raak en de Parkkrant, en mocht dat nog niet voldoende zijn, dan krijg je daarbovenop nog een kalender vol activiteiten. Met je lidkaart geniet je op meerdere plaatsen ook nog van kortingen voor het ganse gezin. Dus : niet langer aarzelen, en schrijf je lidgeld over op onderstaande rekening van KWB Park-Heverlee. Bedankt!

8 - 8 - Minder mobiel In onze afdeling zijn er mensen die minder mobiel zijn. Daardoor kunnen zij niet, of moeilijk, aan onze activiteiten in zaal Patmos deelnemen. Wij willen daar iets aan doen en wel op volgende manier: Ben je niet goed te been en wil je naar zaal Patmos komen bel dan naar broeder Mark (hij is één van onze wijkmeesters) op telefoon en maak met hem een afspraak om je te komen oppikken en terug thuis te brengen. Deze service is volledig gratis. Ben je slecht te been en wil je naar het mosselfestijn of naar de nieuwjaarsreceptie komen, bel gerust. Dus niet twijfelen maar doen! OOK DAT IS KWB PARK

9 - 9 - WIJZIGING JAARPROGRAMMA!!! Van vrijdag 3 juni tot zondag 5 juni gaan we naar Zell/Mosel. Wij verblijven daar in hotel Zum Grünen Kranz ( Op onze website vind je al enige informatie over het hotel. Wij werken nog aan een programma, waarover je in de parkkrant van januari meer informatie zal vinden. Door deze uitstap wordt het praat- en danscafé verschoven van zaterdag 4 juni naar zaterdag 28 mei Parkkrant digitaal De parkkrant kan altijd geraadpleegd worden op onze website. Je vindt daar niet alleen de laatste parkkrant maar ook alle parkkranten van het afgelopen jaar. We willen nu een stap verder gaan : alle leden die hun voorkeur uitspraken om de parkkrant via mail te ontvangen, zullen deze vanaf januari 2016 via mail krijgen en ook nog eenmaal een gedrukte versie. Vanaf februari zal voor hen de gedrukte versie wegvallen. Voor de anderen verandert er niets. Leden die nog willen overstappen naar de digitale versie melden dat aan onze secretaris Theo : gsm 0474/ of mail theocharlier@skynet.be.

10 Met meer dan 300 aanschuiven voor pannenkoeken Op 1 november pannenkoeken eten : het slaat nog altijd aan! Een goed gevulde zaal Patmos met meer dan 300 mensen die in de namiddag pannenkoeken kwamen smullen. In de keuken werden ongeveer 700 exemplaren gebakken. Je moet het maar doen, maar met de hulp van een gans team was er een snelle en vlotte bediening. Dank voor al die inzet. Het moet toch nog eens gezegd worden : vandaag de dag wordt het moeilijker en moeilijker om vrijwilligers te vinden om dergelijke festiviteiten te organiseren. Maar bij ons, bij KWB Park- Heverlee is er geen gebrek. Wij vinden ze nog, de vrijwilligers die zich belangloos inzetten. Dat wij een hechte vereniging zijn daar mogen we fier op zijn.

11 Herdenkingsviering van 11 november "In de novembermaand willen we meer nog dan anders - onze lieve doden gedenken. Zij blijven in ons hart een bijzondere plaats innemen." "Tegelijk willen we ook kracht putten uit alles wat zij voor ons betekend hebben en blijven betekenen. En we willen bidden tot onze God dat hij ons helpt geloven dat onze lieve doden nu eeuwig bij hem geborgen zijn." Met deze woorden begon Caroline de herdenkingsviering. Voor de tweede maal op rij ging de viering door in zaal Patmos, waar voor de eerste keer zoveel volk aanwezig was. Caroline ging de viering voor met assistentie van broeder Mark. Het was een korte maar ingetogen viering. Volgend jaar zorgen we voor bijpassende muziek. Na de viering was er een kleine receptie met een hapje en een drankje. Iedereen bleef nog wat napraten zoals dat hoort bij deze omstandigheden.

12 Geslaagde herfstwandeling in Neerijse De weergoden waren ons weeral eens goedgezind. Zondagnamiddag 22 november bleef het de ganse namiddag fris maar droog met een flauw zonnetje. Ideaal wandelweer. De regen van de vorige dagen noopte ons wel het parcours aan te passen. Robert was zaterdag nog eens gaan verkennen en omwille van te veel modder kozen wij voor plan B. Langs goed begaanbare wegen stapten wij meer dan 6 km op een golvend traject, deels langs de IJse. Halverwege was er de traditionele stop want enkele dragers voerden een hapje en een drankje aan. Verschillende flessen jenever moesten er aan geloven. Zij zorgden voor de nodige energie om ook deel 2 van de wandeling tot een goed einde te brengen. In brouwerij De Kroon wachtte ons een gratis drankje en daarna was het tafelen. Kabeljauw, kip,of varkenswangetjes stonden op het menu. Vooral de varkenswangetjes werden veelvuldig besteld. De zaal van brouwerij De Kroon heeft een capaciteit van 60 personen en toeval, wij waren met 60! Het was weeral een geslaagde activiteit van KWB Park met speciale dank aan onze gids Robert. WIST JE DAT je als je je rechteroog sluit nooit over je rechterschouder kunt kijken, omgekeerd trouwens ook niet, je neus staat namelijk in de weg? WIST JE DAT een krokodil zijn tong niet kan uitsteken? WIST JE DAT je hoofd zo een 4 kilo weegt, inclusief de hersenen die gemiddeld 1,3 kilo wegen?

13 De kaartcompetitie (okt. - nov. 2015) Op 30 oktober 2015 waren er 31 spelers 1) Martine Olemans ) Adrien Vanderwaeren ) Willy Vankriekinge ) Frans Graux ) Georges Vanessche ) Paul Vercruysse ) Hans Van Haesendonck ) Maurice Schoemaker ) Georges Dejongh ) Achille Uten en Elise Vanessche ) Donald Verlinden ) Diane Vankriekinge ) Yvan Dejongh ) Guido Huygebaert ) André Michiels ) Armand Hoskens ) Christophe Mulleman ) Bob Offermans ) Jacqueline Boyer ) Walter Franssens en Victor Guilliams ) Georges Busseniers ) André Nijs ) Mark V.D.Maegdenbergh ) Marc Van Overstijns ) Michel De Cooman ) Rik Marchal ) Herman Van Haesendonck ) Henri Godts ) Jeannneke Bollen Op 13 november 2015 waren er 26 spelers 1) Adrien Vanderwaeren )Armand Hoskens )Georges Busseniers ) Hans Van Haesendonck ) André Michiels ) Maurice Schoemaker ) Willy Vankriekinge ) Martine Olemans ) André Nijs ) Georges Dejongh )Philippe Hoogewijs ) Christophe Mulleman ) Donald Verlinden ) Georges Vanessche ) Michel De Cooman en Yvan Dejongh ) Achille Uten ) Frans Graux ) Rik Marchal ) Marc Van Overstijns ) Diane Vankriekinge ) Mark V.D.Maegdenbergh ) Elise Vanessche ) Jeannneke Bollen ) Walter Franssens ) Guido Huygebaert - 58 Stand na 4 beste beurten 1. Willy Vankriekinge Christophe Mulleman Adrien Vanderwaeren Elise Vanessche Hans Van Haesendonck Georges Vanessche Guido Huygebaert Herman V. Haesendonck ) André Michiels Rik Marchal Armand Hoskens Jeanneke Bollen Maurice Schoemaker Donald Verlinden Jules Soetemans Frans Graux Georges Dejongh Walter Franssens Martine Olemans Mark V.D. Maegdenbergh André Nijs Mark Van Overstijns Georges Busseniers Diane Vankriekinge Achille Uten Francine Geber Volgende kaart-en spelletjesavonden : vrijdagen 11 & 18 december 2015 om 19u45 in zaal PATMOS. Walter Franssens

14 PUZZELHOEKJE Winnaars Sudoku oktober : Huybrechts Alex, Mellaerts André, Donie Pierre, Schevernels Damiana, Devarwaere Paul, Schevernels Marie-Louise, Soetemans Jules,Schievers Mariette, Franssens Walter, Vanderheyden Jos De winnaars van de sudoku in ons krantje van november worden bekend gemaakt in het krantje van januari. Nieuwe opgave : Anders dan anders! Een simpele vraag, tenminste als je deze parkkrant van voor naar achter en terug gelezen hebt : Hoe dikwijls komt " Theo " voor in deze parkkrant? Je naam : De oplossing van deze sudoku kan je afgeven op de nieuwjaarsreceptie van 16 januari 2015 in ons lokaal.

15 Jaarprogramma OPGELET. WIJZIGINGEN IN ONS JAARPROGRAMMA!!! Vr 18 - zo 20 sept 2015 Busreis naar Hoorn Vrijdag 25 september Statutaire vergadering zaal Patmos Zaterdag 3 oktober Viswedstrijd Zaterdag 10 oktober Busuitstap jeugd Bobbejaanland Zaterdag 17 oktober Busuitstap Philipinne Zondag 1 november Pannenkoeken smullen zaal Patmos Woensdag 11 november Mis voor overledenen Zondag 22 november Herfstwandeling in Neerijse Zaterdag 5 december Zondag 13 december Mosselfeest zaal Patmos Bloemschikken zaal Patmos Zaterdag 16 januari 2016 Nieuwjaarsreceptie zaal Patmos Zaterdag 30 januari Kaas en wijnavond zaal Patmos Zondag 7 februari Winterwandeling zaal Patmos Zaterdag 20 februari Quiz in zaal Patmos Zondag 6 maart Smoutbollen zaal Patmos Zaterdag 19 maart KWB zingt zaal Patmos Zondag 17 april Superbrunch zaal Patmos Vrij 13 - ma 16 mei Pinksterkamp Zaterdag 28 mei Praat- en danscafé zaal Patmos Vrijdag 3 - zondag 5 juni Busuitstap Zell/Mosel Zaterdag 18 juni Bowlingavond Za 25 - zo 26 juni Parkfeesten zaal Patmos Kaart- en spelletjesavonden: vrijdagen 4/9, 11/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11, 11/12, 18/12, 8/1, 22/1, 12/2, 26/2, 11/3, 25/3, 8/4, 22/4, 6/5, 20/5, 3/6, 17/6

11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos

11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee 11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos 22 november : Herfstwandeling in Neerijse 5 december : Mosselfeest in zaal Patmos Voor

Nadere informatie

- 1 - In deze parkkrant. Zaterdag 20 februari in ons lokaal : KWIS! Begin zeker al je ploeg samen te stellen.

- 1 - In deze parkkrant. Zaterdag 20 februari in ons lokaal : KWIS! Begin zeker al je ploeg samen te stellen. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JANUARI 2016 INSCHRIJVEN doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo:GSM 0474/88 65 30 of per e-mail theocharlier@skynet.be. BETALINGEN voor onze activiteiten

Nadere informatie

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Pannenkoeken op Zondag 1 november

Pannenkoeken op Zondag 1 november - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Pannenkoeken op Zondag 1 november Betaling lidgeld: vóór 1 november 22 euro na 1 november 25 euro JAARPROGRAMMA noteer nu al in uw agenda de activiteiten

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. P R I K B O R D

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. P R I K B O R D - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad April 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt. K.W.B. Park-Heverlee. Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016

Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt. K.W.B. Park-Heverlee. Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

Zaterdag 18 juni om u Bowl Kings Heverlee

Zaterdag 18 juni om u Bowl Kings Heverlee - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JUNI 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE!

SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE! PARKKRANT December 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE! Zaterdag 10 januari 2015 zaal Patmos 19u K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343 3328 0285 Website:

Nadere informatie

Hallo Oma's, Hallo Mama's,

Hallo Oma's, Hallo Mama's, - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via onze

Nadere informatie

W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M

W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad OKTOBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

- 1 - Je bent pas ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee.

- 1 - Je bent pas ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Februari 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

PARKKRANT November 2014

PARKKRANT November 2014 PARKKRANT November 2014 SFEERVOLLE HERFSTWANDELING IN NEERIJSE. o.l.v. Robert VANBRABANT Zaterdag 15 november 2014 verzamelen om 13u45 vertrek om 14u Samen wandelen is gezellig en ook supergezond. Daarom

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN ZATERDAG 27 APRIL PLANTENTUIN MEISE EN PARLAMENTARIUM ZIE PAGINA 7

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN ZATERDAG 27 APRIL PLANTENTUIN MEISE EN PARLAMENTARIUM ZIE PAGINA 7 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MAART 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad APRIL 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Lidgeld nog niet betaald? Graag uw aandacht!

Lidgeld nog niet betaald? Graag uw aandacht! - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Januari 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

G E H E U G E N S T E U N T J E

G E H E U G E N S T E U N T J E - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad November 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

AANDACHT. AANDACHT.AANDACHT

AANDACHT. AANDACHT.AANDACHT - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad December 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

WANDELING BIJ ONZE WAALSE BUREN!

WANDELING BIJ ONZE WAALSE BUREN! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee ZONDAG 15 FEBRUARI 2015 OM 14U WANDELING BIJ ONZE WAALSE BUREN! o.l.v. Robert VANBRABANT! EEN AANRADER! K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343 3328

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA JAARPROGRAMMA 2019 2020 Ons bestuur doet er alles aan om een boost te geven aan onze KWB, en daarom gaan we proberen onze activiteiten af te stemmen op jullie wensen. Maar daar hebben we jullie hulp bij

Nadere informatie

Op het programma in november in zaal Patmos

Op het programma in november in zaal Patmos - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Oktober 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

WIJ WENSEN AL ONZE LEDEN EEN SUPER...

WIJ WENSEN AL ONZE LEDEN EEN SUPER... - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Januari 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

NIET VERGETEN!!! Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt

NIET VERGETEN!!! Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Maart 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND BETAALAGENDA!!!

DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND BETAALAGENDA!!! - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad DECEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

K.W.B. PARK: SUPERBRUNCH. Zaal Patmos zondag 14 april 2013 van 10u tot 14u

K.W.B. PARK: SUPERBRUNCH. Zaal Patmos zondag 14 april 2013 van 10u tot 14u April 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee K.W.B. PARK: SUPERBRUNCH Zaal Patmos zondag 14 april 2013 van 10u tot 14u - Weelderige Vlaamse ontbijttafel. Wit brood, grijs brood,

Nadere informatie

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u Inschrijven tot 12/04 Zie pag. 3

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u Inschrijven tot 12/04 Zie pag. 3 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad APRIL 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad April 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond. Zaal Pakenhof: vrijdag 14 juni 13om 20u. Zondag 7 juni 2013: Vaderdag. Proficiat aan alle papa s en opa s!

Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond. Zaal Pakenhof: vrijdag 14 juni 13om 20u. Zondag 7 juni 2013: Vaderdag. Proficiat aan alle papa s en opa s! Juni 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond Zaal Pakenhof: vrijdag 14 juni 13om 20u. Haast ieder jaar brengen de vrienden van Pakenhof

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Februari 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zie pagina 5-6

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zie pagina 5-6 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JUNI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MAART 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, of per e-mail theocharlier@skynet.be, of

Nadere informatie

reserveer 16 november in jouw agenda 75 jaar KWB Park-Heverlee

reserveer 16 november in jouw agenda 75 jaar KWB Park-Heverlee - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

PARKKRANT Juli & aug Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. Beste K.W.B. ers.

PARKKRANT Juli & aug Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. Beste K.W.B. ers. PARKKRANT Juli & aug. 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Beste K.W.B. ers. Voor de schoolgaande jeugd is de grote vakantie al halfweg. Misschien ben jij ook al op vakantie geweest,

Nadere informatie

PARKKRANT Januari 2015

PARKKRANT Januari 2015 PARKKRANT Januari 2015 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343 3328 0285 Website: http://www.kwbparkheverlee.be 1 GOUDMERK mosselen 1,2 kg frietjes/brood/2

Nadere informatie

Geen inschrijving iedereen is welkom!

Geen inschrijving iedereen is welkom! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Zondag 8 maart 2015 zaal PATMOS Abdij van Park - van 14u tot 19u Hartelijk welkom op het smoutebollenfeest voor het ganse gezin! Licht verteerbaar maar

Nadere informatie

We hopen jullie te mogen verwelkomen

We hopen jullie te mogen verwelkomen - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad NOVEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

BELANGRIJK BELANGRIJK - BELANGRIJK

BELANGRIJK BELANGRIJK - BELANGRIJK - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Maart 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

K.W.B. HEVERLEE-PARK 70 JAAR JONG!

K.W.B. HEVERLEE-PARK 70 JAAR JONG! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee K.W.B. HEVERLEE-PARK 70 JAAR JONG! Op 13 juni 2015 vierde K.W.B. Heverlee Park met de nodige luister haar platina jubileum; 70 jaar jong want K.W.B. Park

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard.

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI AUGUSTUS 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. B wling: Bowl Kings Heverlee. Zaterdag 20 juni 2015 om 19u30

Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. B wling: Bowl Kings Heverlee. Zaterdag 20 juni 2015 om 19u30 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee B wling: Bowl Kings Heverlee Zaterdag 20 juni 2015 om 19u30 Traditiegetrouw is onze voorlaatste activiteit van het werkjaar een avondje bowling aan halve

Nadere informatie

Onze eerste en belangrijkste activiteit in het nieuwe werkjaar

Onze eerste en belangrijkste activiteit in het nieuwe werkjaar - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Juli / Augustus 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

De Parkkrant Januari 2014

De Parkkrant Januari 2014 De Parkkrant Januari 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee MOSSELFESTIJN VAN K.W.B. PARK Zaterdag 25 januari 2014: zaal Patmos van 12u tot 21u K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343

Nadere informatie

DRINGEND LEDENBIJDRAGE 30

DRINGEND LEDENBIJDRAGE 30 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad November 2018 Van 8 tot 20 november is het secretariaat gesloten. INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je daarom UITZONDERLIJK bij Martine: GSM 0497/86

Nadere informatie

NIEUWS VAN EN VOOR DE LEDEN.

NIEUWS VAN EN VOOR DE LEDEN. Mei 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee NIEUWS VAN EN VOOR DE LEDEN. Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond in zaal Pakenhof op vrijdag 14 juni 13om 20u. Haast ieder jaar

Nadere informatie

VÓÓR 12 OKTOBER: DAGUITSTAP NAAR MECHELEN 54 VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30

VÓÓR 12 OKTOBER: DAGUITSTAP NAAR MECHELEN 54 VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Oktober 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

PARKKRANT Juni 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT Juni 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT Juni 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Bowling: Bowl Kings Heverlee Zaterdag 14 juni 2014 om 19u30 Traditiegetrouw is onze voorlaatste activiteit van het werkjaar een avondje

Nadere informatie

FAMILIEPAASFEEST. Maandag 1 april 2013 zaal Patmos 14u Met FLIPO, THE MAGIC CLOWN

FAMILIEPAASFEEST. Maandag 1 april 2013 zaal Patmos 14u Met FLIPO, THE MAGIC CLOWN Maart 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee FAMILIEPAASFEEST Maandag 1 april 2013 zaal Patmos 14u Met FLIPO, THE MAGIC CLOWN Neen, het is geen aprilgrap, op 1 april komt de

Nadere informatie

VIERING K.W.B. PARK 70 JAAR JONG!

VIERING K.W.B. PARK 70 JAAR JONG! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PRAAT- EN DANSCAFE. Zaterdag 30 mei 2015 zaal Patmos om 20u Deze keer geen vedetten op het podium, dit houden we voor de Parkfeesten. Maar je mag wel

Nadere informatie

PARKKRANT Mei 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT Mei 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT Mei 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PRAAT- EN DANSCAFE Zaterdag 24 mei 2014 zaal Patmos 19u Dit keer geen vedette op het podium maar alle KWBers zijn onze vedetten. Wij

Nadere informatie

PARKKRANT Oktober 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT Oktober 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT Oktober 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee LIDGELD 2015: LAAT JE GELD RENDEREN. 2014 was een fantastisch jaar voor K.W.B. Park. Maar ook een jaar dat we meer en meer aanvoelen

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN QUIZ ZIE PAGINA 10 INSCHRIJVEN (VERLENGD) KAN NOG TOT 10 FEBRUARI

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN QUIZ ZIE PAGINA 10 INSCHRIJVEN (VERLENGD) KAN NOG TOT 10 FEBRUARI - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad FEBRUARI 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Betalen steeds op de rek. van K.W.B. Park Heverlee: BE 897373 3328 0285 + correcte vermelding en naam.

Betalen steeds op de rek. van K.W.B. Park Heverlee: BE 897373 3328 0285 + correcte vermelding en naam. Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee De volgende weken en maanden zijn er tal van leuke activiteiten die je zeker niet wil missen. Voor het volgende moet je wel zo snel mogelijk inschrijven!

Nadere informatie

De Parkkrant November 2013

De Parkkrant November 2013 De Parkkrant November 2013 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee 2 e KAAS- en WIJNAVOND Zaterdag 30 november 2013 zaal Patmos 18u30 Wij hadden afgesproken om onze leden iedere maand op een

Nadere informatie

De Parkkrant Februari 2014

De Parkkrant Februari 2014 De Parkkrant Februari 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Zondag 16 februari 2014. FAMILIEWANDELING IN MEERDAALWOUD. Om14u O.l.v. Robert VANBRABANT Samenkomst op de parking van de speeltuin

Nadere informatie

VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30

VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB?

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB? - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Juni 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

BETAALAGENDA MAANDAG 31 DECEMBER W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M

BETAALAGENDA MAANDAG 31 DECEMBER W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad December 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

NIEUWJAARSRECEPTIE. Zaterdag 12 januari vanaf 19u30. Zaterdag 26 januari om 18u30 KAAS- EN WIJNAVOND. Zondag 3 februari WINTERWANDELING IN LUBBEEK

NIEUWJAARSRECEPTIE. Zaterdag 12 januari vanaf 19u30. Zaterdag 26 januari om 18u30 KAAS- EN WIJNAVOND. Zondag 3 februari WINTERWANDELING IN LUBBEEK - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JANUARI 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

PARKKRANT Maart 2014

PARKKRANT Maart 2014 PARKKRANT Maart 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee SMOUTEBOLLENFEEST Zondag 9 maart 2014 zaal PATMOS Abdij van Park - van 14u tot 19u Hartelijk welkom op het smoutebollenfeest voor

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard.

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad SEPTEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB?

Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB? - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Mei 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING.

FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING. Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING. Vrijdag 25 september 2015 om 19u30 zaal Patmos De belangrijkste K.W.B. avond van het jaar! Verloop van

Nadere informatie

PARKKRANT September 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT September 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT September 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING. Vrijdag 26 september 2014 zaal Patmos De belangrijkste K.W.B. avond van het jaar!

Nadere informatie

INFO. December 2016 Januari 2017

INFO. December 2016 Januari 2017 INFO December 2016 Januari 2017 In t kort Vr. 2 december 2016 Zo. 4 december 2016 Vr. 9 en 23 december 2016 Vr. 6 en 20 januari 2017 December 2016 Januari 2017 Za. 17 december 2016 Za. 14 januari 2017

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

T BOEKSKE. Mountainbiken De Sint Winterkaarstpel Cursus bridge voor beginners Zaklampentocht. KWB Quiz. Met in dit nummer: Oktober 2019 ~ nummer 175

T BOEKSKE. Mountainbiken De Sint Winterkaarstpel Cursus bridge voor beginners Zaklampentocht. KWB Quiz. Met in dit nummer: Oktober 2019 ~ nummer 175 T BOEKSKE Oktober 2019 ~ nummer 175 Met in dit nummer: Mountainbiken De Sint Winterkaarstpel Cursus bridge voor beginners Zaklampentocht KWB Quiz 1 WAT DOET KWB? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging.

Nadere informatie

Januari BE

Januari BE Januari 2019 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

NIEUWS uit de Sint-Geertruiparochie Leuven. Uit de pen van de pastoor. Jaargang 17 nummer 55 31 augustus 2014

NIEUWS uit de Sint-Geertruiparochie Leuven. Uit de pen van de pastoor. Jaargang 17 nummer 55 31 augustus 2014 NIEUWS uit de Sint-Geertruiparochie Leuven Jaargang 17 nummer 55 31 augustus 2014 Uit de pen van de pastoor Wanneer op een zomeravond de lucht dreigend donker wordt en de wind begint op te steken dan weten

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2010 27/02 27 ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Badminton... KWB-stratenloop... KWB mini-voetbal... Kunst in de kijker... 12 Kattenbosserherfstwandeling... 60 jaar KWB Wat komt...

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Februari 2017

Nottebohm Actueel Februari 2017 Nottebohm Actueel Februari 2017 In de kijker Lichtmis: 2 februari Er is geen vrouwke zo arm, of ze maakt op lichtmis haar panneke warm Pannenkoeken eten met lichtmis is een oeroude traditie die ook wij

Nadere informatie

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel, een familiefeest of groepsevent voor jouw vereniging? Kids Adventure biedt naast speelplezier voor de

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. november k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. november k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA november 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016.

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. Beste leden, In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. De lidgelden zijn hernieuwd, waarvoor wij jullie hartelijk bedanken en aan onze nieuwe leden, van harte welkom

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA JAARPROGRAMMA 2 0 1 7 JANUARI 2017 woensdag 04 Bijeenkomst contactpersonen dinsdag 17 Algemene Ledenvergadering dinsdag 17 Provinciale sterwandeling te Oostrozebeke donderdag 19 OKRA-Academie De Panne

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief !"#$%&'("#)**! Tweemaandelijkse Nieuwsbrief +%,-.!/'!-)%#!#0122#,!3%'3!*#0!)%4*0%'3!511)-#'672!72!*#0!8)770$1'-9! *0!7;!,=13?#)6%',0)+;#'0#'@!2+2%0#),@! 47'4#)0!;#0##'!'11)!7',!'%#+?#!=7611=9!!

Nadere informatie

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006 Jaargang 28 nr. 1 januari februari 2006 - 2 - P r o j e c t g r o e p S p o r t Z o n d a g 2 9 j a n u a r i 2 0 0 6 W a n d e l e n Onze eerste wandeling van 2006 blijft nog een verrassing. Kleed je

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw. Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw met zetel te Boom.

Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw. Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw met zetel te Boom. Sponsordossier Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw Beste kandidaat sponsor, Graag stellen wij u onze vereniging in een notendop voor. Want wie is SFORZANDO? Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie

Nadere informatie

INFO APRIL Gezelschapsspellen spelen. In t kort. Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? april. maandag 7 en 21 april 2014

INFO APRIL Gezelschapsspellen spelen. In t kort. Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? april. maandag 7 en 21 april 2014 INFO APRIL 2014 In t kort Ma. 7 en 21 april april Vr. 11 april Vr. 18 april Za. 17 mei Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Lasershooting Paasviering Eet- en dansfestijn

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie 0341 - KERK & leven Hoboken Zaterdag 11 januari 18.00 u. Viering in de Wegelkapel Viering voor Anne-Marie Tanghe Lector: Gaby De Swaene Zondag 12 januari

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare.

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare. Beste dames, Het bestuur van de liberale vrouwen wenst u en uw dierbaren een gezond en gelukkig 2019! De leden die reeds hun bijdrage gestort hebben vinden hierbij hun lidkaart met de activiteitenkalender

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Onze A-ploeg staat 1 e in de rangschikking, met nog één speeldag te gaan in de heenronde. Winterstop: geleide trainingen

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

t Gezinsbondeke januari 2018

t Gezinsbondeke januari 2018 t Gezinsbondeke januari 2018 Familiale verwendropping op 20/01/2018 Badminton vanaf 27/01/2018 p2 p2 Voordrachten via de gezinsbond Deinze. Wat moet ik nu geloven dokter? op 26/01/2018 p3. Slapen en slaapproblemen

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni Vrije tijd Boekje Mei Juni Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! 2017 Alderande Bewoners Tips om in het weekend alleen of met vrienden te doen Nieuw concept bbq donderdag 22 juni 1

Nadere informatie