- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard."

Transcriptie

1 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad SEPTEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/ , per theocharlier@skynet.be of via onze website. Je bent pas ingeschreven NA BETALING van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee of cash aan de secretaris of de penningmeester. Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. BETAALAGENDA!!! VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30 zie pagina 11 STATUTAIRE VERGADERING OPENING WERKJAAR Vrijdag 15 september 2017 om uur zaal Patmos zie pagina 3 INSCHRIJVEN VOOR HET VRIJWILLIGERSFEEST TEN LAATSTE OP 20 SEPTEMBER INSCHRIJVEN VOOR DE BUSREIS NAAR GENT TEN LAATSTE OP 18 SEPTEMBER NOTEER NU REEDS DE DATA VAN DE KOMENDE ACTIVITEITEN Zie pagina ONS 3 VOORLOPIG JAARPROGRAMMA VIND JE OP pagina 8

2 - 2 -

3 - 3 - STATUTAIRE VERGADERING OPENING WERKJAAR Vrijdag 15 september 2017 om uur zaal Patmos Op vrijdag 15 september 2017 om uur vindt de jaarlijkse statutaire vergadering plaats in zaal Patmos. Dit is tevens de opening van het nieuwe werkjaar Op de vergadering wordt het afgelopen werkjaar overlopen, inclusief financieel verslag, en wordt een overzicht gegeven van de geplande activiteiten voor het werkjaar Daarna is er ook de herverkiezing van een deel van het Bestuur, namelijk Johny Behets, Theo Charlier en Tony Romain en voor het eerst sinds lang hebben wij de verkiezing van de nieuwe kandidaat voor een bestuursmandaat in het Dagelijks Bestuur, Françoise Crève. Binnen het bestuur hebben wij nog altijd dringend versterking nodig, zowel in het Dagelijks Bestuur als bij de wijkmeesters. Elk lid kan zijn kandidatuur stellen bij onze secretaris. De avond wordt daarna feestelijk afgesloten met D.J. Jean Everaerts. Wij vragen je aanwezigheid te bevestigen bij onze secretaris Theo zodat wij voor de nodige hapjes kunnen zorgen. Het Dagelijks Bestuur en de Wijkmeesters hopen jullie te mogen verwelkomen. Tot dan. Kandidatuurstelling voor Wijkmeester Ondergetekende.. stelt hierbij zijn kandidatuur voor de functie van Wijkmeester van KWB Park-Heverlee. Datum: Handtekening:

4 - 4 -

5 - 5 - BUSUITSTAP NAAR ERNST VERSLAG Voor diegenen die meegingen is dit misschien geen nieuws, maar voor de thuisblijvers volgt hier een kort verslag van onze reis naar de MOEZEL ter gelegenheid van de wijnfeesten in Ernst. Vertrekken deden wij in de gietende regen, dus dat beloofde! Nochtans was er bij ons bezoek aan de openlucht bruinkoolwinning te INDEN een voldoende opgeklaarde lucht om ons een indruk te geven van de grootte van deze vorm van mijnbouw. Alles leek enorm, maar ook in Duitsland brengt deze vorm van open mijnbouw nogal wat betwistingen mee over de ecologische impact. Na een middagmaal en met voldoende fileleed konden wij eindelijk inchecken in ons hotel en een eerste glimp opvangen van de grote tent. Wij genoten van een gezellige avond met voldoende wijn, meer dan voldoende wijn! Het vuurwerk dat volgde was echt spetterend, maar het werd al spoedig gevolgd door een fikse regenbui die er voor zorgde dat wij er ook hier aan herinnerd werden dat de rest van het weekend nat beloofde te worden. Zaterdag echter bleek bij het bezoek aan COCHEM dat ook de weermannen er gelukkig ook wel eens naast kunnen zitten en het werd een mooie zonnige dag met een geslaagde wijnproeverij in een indrukwekkend decor, bij de sympathieke wijnboer SCHLAGKAMP in SENHEIM. Er werd lekker gegeten en nadien nogal wat wijn gekocht. De Winzer was duidelijk tevreden en wij ook. s Avonds trakteerde het vijfkoppige orkest uit het SCHWARZWALD ons op doorlopend meeslepende muziek en zorgde voor een uitbundige sfeer, en weinigen hebben die avond stilgezeten. De misviering zondag was wel speciaal: het decor was mooi, de wijnkoningin en haar prinses waren present, maar geen pastoor. Van het aantal aanwezigen bleek (bijna) de helft uit onze KWB'ers te bestaan. Toch verliep in deze woorddienst alles nog zoals het hoort. Bij het verlaten van de kerk werd de wijnkoningin en haar wijnprinses afgehaald door een fanfare en begeleid naar de feestkiosk om te beginnen aan een oerduits Frushoppen. Voor ons was het echter al tijd om richting België te vetrekken. Met de nodige file en omleidingen waar zelfs de GPS van de chauffeur horendol van werd konden we dan toch genieten van de heerlijke vleesschotel in Sankt Vith vooraleer, moe maar voldaan zoals dat heet, huiswaarts te keren. Tot de volgende uitstap.

6 - 6 - FOTO S BUSUITSTAP NAAR ERNST Schuilen voor de regen bij het vertrek! Genieten van de zon en een glas wijn... Foto links: de organisator (?) van onze uitstap in het gezelschap van de wijnkoningin Foto rechts: de concurrent

7 - 7 - Vrijdag 8 september Start van de nieuwe kaartcompetitie Onze kaartcompetitie gaat opnieuw van start op vrijdag 8 september. Iedereen van harte welkom, en natuurlijk ook nieuwe kaarters. Omdat september een drukke maand is spelen wij alleen op 8 september. We halen dat in met kaartavonden op 13, 20 en 27 oktober. En voor de laatste maanden van 2017 plannen wij het kaartspel op 10 en 24 november, 8 en 22 december. Zoals steeds verwachten wij de deelnemers om uur om dan te starten om 20 uur. Op de kaartavonden zijn ook de mensen die graag een gezelschapsspel doen steeds welkom. Deze spelletjesavonden starten op hetzelfde uur. En mocht dit niet voldoende zijn om langs te komen in de Patmos, dan kan je gewoon een pintje komen drinken aan onze super democratische prijzen.

8 - 8 - Voorlopig jaarprogramma Vrijdag 15 september Vrijdag 22 tot vrijdag 29 september Zaterdag 21 oktober Woensdag 1 november Zaterdag 11 november Zaterdag 25 november Zondag 3 december Zondag 10 december Statutaire vergadering Reis Spanje Bezoek aan Gent (Ghent - Authentic) Pannenkoeken Viering overledenen Mosselfeest Herfstwandeling Bloemschikken Woensdag 13 december Kerstmarkt in... Zondag 31 december Zaterdag 13 januari Zaterdag 27 januari Zondag 4 februari Zaterdag 24 februari Zondag 4 maart Zaterdag 7 april Zondag 22 april Vrijdag 18 mei Zaterdag 23 juni Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli Oudjaar in Patmos Nieuwjaarsreceptie Kaas- en wijnavond Winterwandeling Quiz Smoutbollen KWB zingt met Karaoke Superbrunch Proeverij Bowlingavond Parkfeesten Datum nog vast te stellen: buitenlandse reis, initiatie wegcode. Kaartavonden: 8 september, 13, 20 en 27 oktober, 10 en 24 november, 8 en 22 december, 5 en 19 januari, 9 en 16 februari, 9 en 23 maart, 13 en 27 april, 11 en 25 mei, 8 en 22 juni.

9 - 9 - Onze vrijwilligers worden in de bloemetjes gezet Wij sluiten dit werkjaar af met een goed gevoel: talrijke fijne activiteiten, mooie momenten, goede herinneringen... Dit alles was alleen mogelijk dank zij jou, de immer goedgeluimde vrijwilliger die er stond wanneer het nodig was, en dit alles mee mogelijk maakte. Als KWB Park-Heverlee willen wij dan ook een grote DANK U zeggen en nodigen wij onze vrijwilligers uit op vrijdag 6 oktober 2017 vanaf uur in zaal Patmos. Samen met de partner mogen zij aanschuiven voor een heerlijke PAELLA of, voor hen die allergisch zijn aan schaaldieren: BALLETJES IN TOMATENSAUS, en genieten van een gezellige avond tijdens een leuke babbel en een fris drankje. Gratis uiteraard! Er worden hiervoor geen uitnodigingen gestuurd, maar wie zich vrijwilliger voelt in onze KWB is van harte welkom. Wel is het noodzakelijk om in te schrijven (bij Theo) en een keuze te maken: Paella of balletjes in tomatensaus met brood, en dit ten laatste op 20 september. Hartelijk welkom Het bestuur

10 Nieuws van en voor onze leden Volgende nieuwe leden verwelkomen wij in onze KWB: Benny Schoemaker, kleinzoon van Maurice Schoemaker Vandendries Godelieve, door Dirk Sempels lid gemaakt in Ernst Bedankt Maurice en Dirk. Op 82 jarige leeftijd overleed Jules VANDENPLAS, vader en schoonvader van Anita Vandenplas en Bart Olemans. Onze welgemeende deelneming, en sterkte voor de ganse familie.

11 R A P P E L R A P P E L LEDENBIJDRAGE 2018 Lidgeld vermindering voor snelle betalers Bespaar toch nog 3 Met de KWB nieuwsbrief van juli-augustus heeft het algemeen secretariaat van KWB ons meegedeeld dat de ledenbijdrage voor 2018 verhoogd wordt naar 30. Deze verhoging kwam er pas na een grondig en sereen debat door de provinciale en nationale KWB-vrijwilligers en er werd zeker niet over één nacht ijs gegaan. Waarom deze verhoging? Een woordje uitleg van het verbond: de laatste bijdrageverhoging gebeurde in 2009, welke normaal jaarlijks kan aangepast worden aan de index; een sterk dalende subsidiëring vanuit de provincie, de overheid, Beweging.Net en diverse sociale instanties en ten einde de jaren 2018, 2019 en 2020 te overbruggen; veel gelijkaardige verenigingen vragen reeds jaren 30,00 eur als ledenbijdrage. Wij zijn dus ook verplicht het lidgeld aan te passen en vast te stellen op 30 voor het ganse jaar. Onze leden die betalen vóór 1 november 2017 krijgen echter nog steeds een vermindering van 3 en betalen dus slechts 27. Deze prijs omvat een verzekering bij onze activiteiten en je krijg iedere maand onze Parkkrant en het ledenblad Raak. Tevens kan je als lid je voordeel blijven doen bij diverse activiteiten. Gezien wij financiële verplichtingen hebben tegenover het verbond (wij moeten de totaliteit van onze ledenbijdrage -een aanzienlijk bedrag- stipt doorstorten aan het verbond) vragen wij dan ook tijdig het lidgeld te voldoen. Stort dus zo snel mogelijk het lidgeld met vermelding van de NAAM VAN HET LID waarvoor lidgeld betaald wordt.

12 PUZZELHOEKJE Nieuwe opgave: De oplossing van deze puzzel kan je afgeven op de statutaire vergadering van 15 september. Geldenaaksebaan 2, 3001 Heverlee Tel. 016/ Zondag gesloten

13 BEZOEK AAN GENT - 21 oktober Naar jaarlijkse gewoonte plannen we in ons programma een daguitstap, dit jaar echter niet naar Philippine om mosselen te eten, maar naar GENT, met andere woorden: MOSSELEN worden WATERZOOI, of GENTSE STOVERIJ, of... We worden begeleid door een gids, die ons op sleeptouw neemt voor een ontspannen wandeling, en verkennen zowel bekende (Graslei/Korenlei, Sint-Baafsplein, Vrijdagmarkt, Belfort, stadhuis enz.) als minder bekende maar heel charmante hoekjes van de Gentse binnenstad (Patershol, Achtersikkel, Graffittistraatje enz.). De stops zijn kort en afwisselend, de afstanden kort, en de gidsen passen zich aan aan het tempo van de groep. De rondleiding speelt zich uitsluitend af in het Middeleeuwse hart van de stad. Onderweg maken we een stop in een historisch etablissement waar we een streekbier en een mooi assortiment streekhapjes (Gandaham, Hinkelspelkaas, Tierentynmosterd enz.) proeven (zie Wat kost dat nu?). Een bezoek aan de indrukwekkende Sint-Baafskathedraal, waar het wereldberoemde Lam Gods zich bevindt, vormt ongetwijfeld een van de wow-momenten, maar is facultatief, en kan in de namiddag op eigen houtje bezocht worden. Tickets Lam Gods: 3 per persoon vanaf 15 personen - cash te betalen in de kathedraal. Het programma ziet er voorlopig als volgt uit (wijzigingen in de uurregeling zijn mogelijk, en worden in de Parkkrant van oktober bevestigd) We vertrekken stipt om 9 uur aan Pakenhof, richting Gent, waar de gidsen ons opwachten voor de rondleiding. Deze duurt ongeveer tot 13 uur, waarna iedereen vrij is te doen waar hij zin in heeft: rusten, shoppen, nog wat cultuur snuiven, enz. We verzamelen om 17 uur om naar het restaurant te gaan, waar we ons tegoed kunnen doen aan een lekker Gents diner. Na het eten keren we terug naar Leuven. Wat kost dat nu? Voor de bus betaal je 12 per persoon, de rondleiding kost ook 12 per persoon, het streekbier en de proevertjes tijdens de rondleiding, ter waarde van 9 worden aangeboden door onze KWB, en het diner met drank wordt individueel betaald in het restaurant. Inschrijven kan vanaf nu tot 18 september, en tot de bus volzet is, en je reservering is pas definitief na betaling van 12 voor de bus, of 24 voor de bus en de rondleiding. We maken er, zoals altijd, weer een fijne uitstap van!

14 - 14 -

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M

W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad OKTOBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. P R I K B O R D

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. P R I K B O R D - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad April 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30

VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

Pannenkoeken op Zondag 1 november

Pannenkoeken op Zondag 1 november - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Pannenkoeken op Zondag 1 november Betaling lidgeld: vóór 1 november 22 euro na 1 november 25 euro JAARPROGRAMMA noteer nu al in uw agenda de activiteiten

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA JAARPROGRAMMA 2019 2020 Ons bestuur doet er alles aan om een boost te geven aan onze KWB, en daarom gaan we proberen onze activiteiten af te stemmen op jullie wensen. Maar daar hebben we jullie hulp bij

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN ZATERDAG 27 APRIL PLANTENTUIN MEISE EN PARLAMENTARIUM ZIE PAGINA 7

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN ZATERDAG 27 APRIL PLANTENTUIN MEISE EN PARLAMENTARIUM ZIE PAGINA 7 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MAART 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad APRIL 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

- 1 - Je bent pas ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee.

- 1 - Je bent pas ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Februari 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND BETAALAGENDA!!!

DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND BETAALAGENDA!!! - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad DECEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zie pagina 5-6

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zie pagina 5-6 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JUNI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

VÓÓR 12 OKTOBER: DAGUITSTAP NAAR MECHELEN 54 VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30

VÓÓR 12 OKTOBER: DAGUITSTAP NAAR MECHELEN 54 VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Oktober 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

NIET VERGETEN!!! Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt

NIET VERGETEN!!! Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Maart 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Op het programma in november in zaal Patmos

Op het programma in november in zaal Patmos - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Oktober 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Lidgeld nog niet betaald? Graag uw aandacht!

Lidgeld nog niet betaald? Graag uw aandacht! - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Januari 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad April 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

PARKKRANT September 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT September 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT September 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING. Vrijdag 26 september 2014 zaal Patmos De belangrijkste K.W.B. avond van het jaar!

Nadere informatie

Hallo Oma's, Hallo Mama's,

Hallo Oma's, Hallo Mama's, - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via onze

Nadere informatie

WIJ WENSEN AL ONZE LEDEN EEN SUPER...

WIJ WENSEN AL ONZE LEDEN EEN SUPER... - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Januari 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos

11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee 11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos 22 november : Herfstwandeling in Neerijse 5 december : Mosselfeest in zaal Patmos Voor

Nadere informatie

Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt. K.W.B. Park-Heverlee. Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016

Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt. K.W.B. Park-Heverlee. Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

- 1 - In deze parkkrant. Zaterdag 20 februari in ons lokaal : KWIS! Begin zeker al je ploeg samen te stellen.

- 1 - In deze parkkrant. Zaterdag 20 februari in ons lokaal : KWIS! Begin zeker al je ploeg samen te stellen. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JANUARI 2016 INSCHRIJVEN doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo:GSM 0474/88 65 30 of per e-mail theocharlier@skynet.be. BETALINGEN voor onze activiteiten

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard.

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI AUGUSTUS 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

AANDACHT. AANDACHT.AANDACHT

AANDACHT. AANDACHT.AANDACHT - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad December 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

We hopen jullie te mogen verwelkomen

We hopen jullie te mogen verwelkomen - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad NOVEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

PARKKRANT November 2014

PARKKRANT November 2014 PARKKRANT November 2014 SFEERVOLLE HERFSTWANDELING IN NEERIJSE. o.l.v. Robert VANBRABANT Zaterdag 15 november 2014 verzamelen om 13u45 vertrek om 14u Samen wandelen is gezellig en ook supergezond. Daarom

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

BETAALAGENDA MAANDAG 31 DECEMBER W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M

BETAALAGENDA MAANDAG 31 DECEMBER W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad December 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Aandachtspunten in deze parkkrant

Aandachtspunten in deze parkkrant - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Aandachtspunten in deze parkkrant 5 december van 12 tot 20u : Mosselfeest in zaal Patmos Zie pag. 3 13 december - 13.30u: Bloemschikken - Zie pag.

Nadere informatie

Onze eerste en belangrijkste activiteit in het nieuwe werkjaar

Onze eerste en belangrijkste activiteit in het nieuwe werkjaar - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Juli / Augustus 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Februari 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE!

SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE! PARKKRANT December 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE! Zaterdag 10 januari 2015 zaal Patmos 19u K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343 3328 0285 Website:

Nadere informatie

G E H E U G E N S T E U N T J E

G E H E U G E N S T E U N T J E - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad November 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Zaterdag 18 juni om u Bowl Kings Heverlee

Zaterdag 18 juni om u Bowl Kings Heverlee - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JUNI 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Augustus november 2017

ACTIVITEITEN Augustus november 2017 Vief -Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09 gilberte.van.uytven@telenet.be

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen Vrije tijd Boekje November December 2017 Alderande Bewoners Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen 1 Datum: woensdag 1 november Allerheiligen Dan denken we extra aan

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden.

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden. Zottegem, 2 februari 2015 Afzender : FOD FINANCIEN -Eerste BTW-Controle Heilig Hartplein 34 9620 Zottegem Lidnummer : Jaarlijkse reis Beste leden Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

BELANGRIJK BELANGRIJK - BELANGRIJK

BELANGRIJK BELANGRIJK - BELANGRIJK - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Maart 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Zondagochtend 14 mei stonden de eerste dames al om 5.45 uur bij Willy Boesveld op het erf in afwachting van de

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN QUIZ ZIE PAGINA 10 INSCHRIJVEN (VERLENGD) KAN NOG TOT 10 FEBRUARI

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN QUIZ ZIE PAGINA 10 INSCHRIJVEN (VERLENGD) KAN NOG TOT 10 FEBRUARI - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad FEBRUARI 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een moederleven.

Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een moederleven. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Mei 2013 Editie 411 Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie 0341 - KERK & leven Hoboken Zaterdag 11 januari 18.00 u. Viering in de Wegelkapel Viering voor Anne-Marie Tanghe Lector: Gaby De Swaene Zondag 12 januari

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB?

Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB? - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Mei 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

Kerst vieren met collega s

Kerst vieren met collega s Kerst vieren met collega s Het is ieder jaar weer een uitdaging; de eigen plannen van het bedrijf, de vakanties én natuurlijk de feestdagen. Want wat ga je dit jaar weer verzinnen? Voordat je je helemaal

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië CCC Reis 2013 Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië van 3 juni t/m 4 juli 2013 De coördinatoren hadden weer een prachtige en gevarieerde tocht uitgezet. Onze eerste camping was bij Dillenburg,

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

jaargang 8 September 2017

jaargang 8 September 2017 Nieuwsblad KBO Meijel jaargang 8 September 2017 Agenda 3 okt. Thema-middag over Voltooid leven. 4 okt. Herfstwandeling 12 okt. Inschrijven voor bezoek aan L1 studio s en Maastricht-Aachen Airport 18 okt.

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

April BE

April BE April 2018 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2019 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP EGHEZEE 4. DAGUITSTAP KERKHOVEN 5. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 6. BBQ NA DAGUITSTAP 7. MOSSELFEESTEN 2019 8. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

Toots in concert: woensdag 29 mei 2013

Toots in concert: woensdag 29 mei 2013 Extra uitnodiging! Toots in concert: woensdag 29 mei 2013 "Een concert met Toots om goede doelen te ondersteunen." Ondanks zijn respectabele leeftijd van 90 jaar slaagt Toots er nog steeds in om loepzuivere

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Januari BE

Januari BE Januari 2019 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 Maandag 2 juli Dinsdag 3 juli Woensdag 4 juli Donderdag 5 juli Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Donderdag 12 juli Vrijdag 13 juli Maandag

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09 Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Kinderoppasdienst: kinderoppas.gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24 Gezinsspaarkaart:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5de JAARGANG Nr 2

NIEUWSBRIEF 5de JAARGANG Nr 2 NIEUWSBRIEF 5de JAARGANG Nr 2 Voorzitter? Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Brigitte Malfait Bergbeemden 93. Sophie Brouwers Bergbeemden109 Secretaris Frans Van Otten. Bergbeemden 37. Tel: 014/

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583

BUITENKANS KALENDER OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583 België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER 3 maandelijkse krant van Indivo - vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer :

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare.

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare. Beste dames, Het bestuur van de liberale vrouwen wenst u en uw dierbaren een gezond en gelukkig 2019! De leden die reeds hun bijdrage gestort hebben vinden hierbij hun lidkaart met de activiteitenkalender

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 3

Jaargang 28, nummer 3 Jaargang 28, nummer 3 Gosa Sinaai GAAIBOLLEN 18 augustus Op vrijdag 18 augustus 2017 om 14 uur gaaibolling op de terreinen van de Sinaai Girls in het Wijnveld. Inschrijven vanaf 13.30u. Inleg 2,00 per

Nadere informatie

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018 Jaaroverzicht 2018 Nieuwjaarswandeling 14 januari 2018 Spijtig genoeg werden er geen foto s genomen. Toch was het heel gezellig en ideaal om het nieuwe jaar in te zetten! Toneel 10 februari 2018 Voor de

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING. Vrijdag 20 september 2013 zaal Patmos

FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING. Vrijdag 20 september 2013 zaal Patmos September 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee FEESTELIJKE JAARLIJKSE STATUTAIRE VERGADERING. Vrijdag 20 september 2013 zaal Patmos Om 18u Om 19u30 Om 20u30 2 e kaartavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2015

M i n i R a a k December 2015 M i n i R a a k December 2015 kwb gooik & strijland KERSTMIS 2015 & NIEUWJAAR 2016 Kerstmis. Kerstmis bij de kribbe - met liefde en zorg voor mekaar. Kerstmis bij de kribbe - met aandacht voor onze zieken.

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie