DRINGEND LEDENBIJDRAGE 30

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DRINGEND LEDENBIJDRAGE 30"

Transcriptie

1 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad November 2018 Van 8 tot 20 november is het secretariaat gesloten. INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je daarom UITZONDERLIJK bij Martine: GSM 0497/ , per olemansmartine@hotmail.com of via onze website. Je bent pas ingeschreven NA BETALING van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee of cash aan de secretaris of de penningmeester. Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. DRINGEND LEDENBIJDRAGE 30 zie pagina 5 ZONDAG 11 NOVEMBER ZATERDAG 17 NOVEMBER ZATERDAG 8 DECEMBER ZONDAG 9 DECEMBER ZONDAG 16 DECEMBER HERDENKING OVERLEDENEN zie pagina 7 INHULDIGING VREDESBEIAARD zie pagina 8 tot 11 W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M MOSSELFEEST zie pagina 11 HERFSTWANDELING zie pagina 13 BLOEMSCHIKKEN zie pagina 13 KERSTMARKT IN LUIK zie pagina 15

2 - 2 - Geldenaaksebaan 2, 3001 Heverlee Tel. 0473/ / Zondag gesloten

3 - 3 - VERSLAG DAGUITSTAP NAAR MECHELEN VAN 14/09/2018 De indruk dat onze broederstad aan de Dijle, niet zo gekend of bemind is, was duidelijk te merken aan de geringe belangstelling voor deze trip naar Mechelen, maar geen nood: KWALITEIT meet men niet aan KWANTITEIT en de afwezigen hadden echt ongelijk, want het werd een gezellige en boeiende uitstap. Het bezoek aan het museum van de DOSSIN kazerne was, dank zij een uitstekende gids, niet alleen leerrijk, maar gewoon indrukwekkend en verrassend met de koppeling naar het actuele. Het betrekken van massa-evenementen - zoals Tomorrowland - in de uitleg en de mogelijke beïnvloeding hiervan op de massa, daar kunnen wij allemaal de nodige lessen uit trekken. Wat er de verschrikkelijke gevolgen van waren, dat alles heeft een diepe indruk nagelaten op ons. De interesse was zo groot en het stoorde niemand dat het bezoek wat uitliep en we daardoor een fikse stadswandeling misten. Over het middagmaal was iedereen lovend en de verschillende gangen werden erg geapprecieerd. Na de middag wachtte ons een lieftallige gids voor de rondrit langs de groentengordel rond Mechelen. Wij hebben wel minder groenten gezien dan er in de tuin van Adrien staan, maar een mooi standbeeld van de komkommer, de sla en tomaten en waarvan de kool echt leek op een helm van ons roemrijk leger, maakte veel goed. Wij leerden echter wel veel over de Schellemanshoeve en zijn heksen en het geld onder de mestvaalt, over de Kadodders als spotnaam, en over het Ursulinenklooster met zijn prestigieus meisjespensionaat waar de zustertjes zelf gymnastiek doceerden in de nabijheid van een Lourdesgrot. Na het laven van de dorstlijders werd onze rondrit verder gezet en werd het echt boeiend met de geschiedenis van de verschillende groente- en fruitveilingen in het Mechelse en kregen we uitleg wat de blokverkoop zoal inhield, over onder de klok kopen, en dergelijke meer. Met een rustige terugtocht werd een fijne uitstap op een mooie herfstdag afgesloten in een opperbeste sfeer. Tot de volgende.

4 - 4 -

5 - 5 - LEDENBIJDRAGE 2019 Voor de laatkomers 1 november is voorbij, maar je lidgeld betalen kan nog altijd. Je kan wel niet meer genieten van de 3 korting, het lidgeld is vanaf nu 30. Wat je hiervoor terug krijgt kon je lezen in onze vorige Parkkrant, en geef toe dat het niet weinig is! De nieuwe lidkaarten zijn ondertussen aangekomen bij onze secretaris, maar we kunnen deze alleen geven als de lidgelden binnen zijn. We hopen erop dat we samen met de volgende Parkkrant (en vóór onze Nieuwjaarsreceptie van 12 januari waarop jullie nu reeds uitgenodigd worden) alle lidkaarten bij onze leden hebben kunnen bedelen. Daarom vragen wij dat de lidgelden DRINGEND betaald worden. Stort dus zo snel mogelijk je bijdrage met vermelding van de NAAM VAN HET LID waarvoor lidgeld betaald wordt. Vanwege het bestuur, hartelijk dank.

6 - 6 - Jaarprogramma Zondag 11 november Zaterdag 17 november Zaterdag 8 december Zondag 9 december Zondag 16 december Maandag 31 december Zaterdag 12 januari Zaterdag 26 januari Zondag 3 februari Zaterdag 16 februari Zondag 3 maart Zaterdag 6 april Zondag 14 april Zaterdag 27 april Zaterdag 11 mei Vrijdag 17 mei Zaterdag 22 juni Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni Viering overledenen & Inhuldiging Vredesbeiaard Mosselfeest Decemberwandeling Wijzigingen wijngaard Wezemaal Bloemschikken Kerstmarkt in Luik Oudjaar in Patmos Nieuwjaarsreceptie Kaas- en wijnavond Winterwandeling in Lubbeek Quiz Smoutbollen KWB zingt met Karaoke Superbrunch Busreis Plantentuin Meise & Brouwerij Palm Vrijwilligersfeest Proeverij Bowlingavond Parkfeesten & 75 jaar KWB Park-Heverlee Onze volgende kaart- en spelletjesavonden vinden plaats op 9 en 23 november, 14 en 28 december en 11 en 25 januari. Iemand nog een voorstel? Laat het maar weten aan onze secretaris

7 - 7 - Zondag 11 november om 10 uur Zaal Patmos Herdenking van onze overledenen HARTELIJK WELKOM Allerzielen (1859) William-Adolphe Bouguereau op de afscheidsviering van onze overledenen Wij gedenken volgende personen. Zij waren leden of familie van iemand van onze leden: De Vries Edmond, lid, echtgenoot van Anne Devos Demesmaeker John, lid Donnie Pierre, lid, echtgenoot van Pauline Costermans Hauben Henriette, moeder van ons lid Patrick Wallyn Huygebaert Guido, lid Keuninckx Monique, echtgenote van Philippe Hoogewijs Naets Annemie, zus van onze leden Marcelline Naets en Martin Geudens Nys Louiza, zus / schoonzus van onze leden André Nys en Françoise Crève Ringoet Yvonne, echtgenote van ons lid Frans Boesmans Schevernels Damiana, lid, zus van Schevernels Marie-Louise Schoemaker Maurice, lid, vader van onze leden Luc en grootvader van Benny Stevens Maria (Mieke), echtgenote van Frederik Vandenbosch en moeder/schoonmoeder van Geert en Fabienne, allebei leden Vanneck Simone, echtgenote van Hubert Vermaelen, en moeder van ons lid Marc Vermaelen Vansteenbeeck Conny, echtenote van ons lid Justin Mariën Verlinden Donald, lid, echtgenoot van Eliane Bara Vermaelen (Leentje) Magdalena, moeder van ons lid Marc Docx Na de viering wordt een drankje aangeboden aan de aanwezigen. OPGELET Wegens de inhuldiging van de VREDESBEIAARD zal de viering van onze overledenen plaats vinden om 10 uur i.p.v. om 11 uur zoals vorige jaren.

8 - 8 - Ter gelegenheid van de inhuldiging van de Vredesbeiaard zal ons lokaal Patmos open blijven na de viering van onze overledenen, en in de eerste plaats een ontmoetingsruimte zijn voor onze leden. Daarnaast zal ons lokaal ook dienst doen als luisterplaats voor de beiaardconcerten. Voor deze speciale gelegenheid schenken we uitzonderlijk... 3 PER FLES (blauwe jeton) 15 VOOR EEN FEESTVERPAKKING (4 flesjes + 1 glas)

9 - 9 - Verdere informatie op de volgende pagina s.

10 BEIAARDCONCERTEN De beiaardconcerten starten op elk uur en duren ongeveer een half uur. Ze worden niet vooraf aangekondigd. Aan het einde van elk concert komt de beiaardier het publiek groeten vanop de balustrade, vlak onder de klokken. Beluistering kan gebeuren op verschillende plekken (neerhof, kerkhof, vijvers...). Op 3 plaatsen staan stoelen opgesteld: - luisterplaats 1: Patmos (luisterplaats, ingericht door de KWB). - luisterplaats 2: rechts van de Norbertuspoort, met videowall waarom het publiek de beiaardier kan zien spelen - luisterplaats 3: achter het kerkhof (verlaat het domein via de Norbertuspoort en volg de kerkhofmuur tot aan het einde; rechts bevindt zich een grasveld van waaruit men de toren goed kan zien. LUISTERWANDELINGEN MET GIDS Bij het begin van elk concert start een luisterwandeling. De personen die aan een luisterwandeling wensen deel te nemen, melden zich tijdig aan bij het infopunt. Er kan niet vooraf gereserveerd worden. Voorgesteld wordt om maximum van 30 bezoekers mee te nemen. Anderen kunnen uiteraard het circuit op afstand volgen. Elke luisterwandeling wordt begeleid door een gids, die zijn of haar uitleg beperkt houdt, aangezien het accent ligt op de beluistering van de Vredesbeiaard op de 3 te bezoeken luisterplaatsen. Voorgesteld wordt om op de twee eerste te bezoeken luisterplaatsen telkens 5 à 7 minuten te blijven. Op de laatste luisterplaats (= luisterplaats 1 Patmos) kan men na het concert eventueel blijven om iets te consumeren. Aangezien de luisterwandelingen in het Nederlands en het Duits gelijktijdig vertrekken, is het aangewezen om verschillende circuits te volgen. Voorstel Nederlands: luisterplaats 3 (achter het kerkhof) - luisterplaats 2 (met video)- luisterplaats 1 (Patmos) Voorstel Duits: luisterplaats 2 (met video) - luisterplaats 3 (achter het kerkhof) - luisterplaats 1 (Patmos) DOMEINRONDLEIDINGEN MET GIDS Tijdens de pauzemomenten, wanneer de beiaard niet speelt, worden domeinrondleidingen met gids aangeboden. De personen die aan een domeinrondleiding wensen deel te nemen, melden zich tijdig aan bij het infopunt. Er kan niet vooraf gereserveerd worden. Voorgesteld wordt om maximum van 25 bezoekers mee te nemen. Elke luisterwandeling wordt begeleid door een gids. Aangezien er tijdens deze wandeling geen beiaardmuziek te beluisteren is, ligt het accent hier op de uitleg over het abdijdomein, zijn gebouwen en zijn geschiedenis. De abdijgebouwen zelf worden niet bezocht. Aangezien de domeinrondleidingen in het Nederlands en het Duits gelijktijdig vertrekken, is het aangewezen om verschillende circuits te volgen. De gidsen spreken de circuits en de te brengen inhoud best onderling af.

11 TOELICHTINGEN OVER DE VREDESBEIAARD (IN GROTE TENT) Een aantal aanwezigen wenst wellicht meer informatie te krijgen over de Vredesbeiaard. Die personen kunnen tijdens de pauzemomenten, wanneer de beiaard niet speelt, terecht in de grote tent op het Neerhof. Een van de drie beiaardiers van deze namiddag zal gedurende een halfuurtje uitleg geven over de beiaardcultuur, de vroegere beiaarden van de Abdij van Park en de Vredesbeiaard. Zij doen dat aan de hand van paneeltjes met foto s. Als ondersteunend materiaal zal een filmpje van 4 minuten te zien zijn van de making of van de Vredesbeiaard. Deze toelichtingen duren een half uur en worden gegeven in het Nederlands. GRATIS TOEGANG TOT DE TENTOONSTELLING RELIGIE. HELEND. VERDELEND IN PARCUM De expo die vanaf 8 november open is naar aanmelding van de inhuldiding van de Vredesbeiaard, zal op 11 november uitzonderlijk gratis te bezoeken zijn. K De medewerkers van het infopunt zullen geïnteresseerden doorverwijzen naar het onthaal van PARCUM, waar ze waar ze tijdslot kunnen reserveren. Achteraf kunnen ze de tentoonstelling bezoeken op het gereserveerde uur. Zaterdag 17 november 2017 van 12 tot 20 uur Mosselen in zaal Patmos Mosselen (goudmerk) 1.2 kg met frietjes of brood en 2 sausen Mosselen voor de kinderen Vol-au-vent met frietjes of brood Vol-au-vent voor de kinderen Curryworst + frietjes ( voor de kinderen ) Gewone dranken Andere dranken (leffe, duvel, kriek,glas wijn) Aperitief CAVA Fles wijn/fles Cava euro euro euro 8.00 euro 5.00 euro 1.70 euro 2.50 euro 2.50 euro euro WELKOM en SMAKELIJK

12 Nieuws van en voor onze leden Opnieuw moesten wij afscheid nemen van één van onze leden. MARIA 'MIEKE' STEVENS echtgenote van Frederik Vandenbosch, en moeder/schoonmoeder van Geert en Fabienne, overleed op 87-jarige leeftijd. Ook melden wij het overlijden van HENRIETTE HAUBEN, moeder van ons lid, Patrick Wallyn. Zij werd 94. Onze innige deelneming en sterkte. Mieke Stevens Wij mochten ook volgende nieuwe leden noteren: DILLAERTS Rita werd meegebracht door Rita Blackley, DEBACKER Bruno kwam mee met Michel Dierickx, en Sonia Vanden Beck mocht de familie YU TIMMERMANS verwelkomen. Oudjaar met KWB Het wordt stilaan een traditie om Oudjaar te vieren met onze KWB. Ook dit jaar kan je het oude jaar vaarwel zeggen, en het nieuwe jaar toelachen, samen met je familie, vrienden, enz, in ons lokaal Patmos. Wil je erbij zijn dan schrijf je in bij Theo (en betalen) vóór We verwachten jullie vanaf uur voor het aperitief en de hapjes, daarna volgt een witloofroomsoep, vervolgens een uitgebreid koud buffet met tomaatgarnaal, gekookte zalm, perzik met tonijn, kippenboutjes met fruit, hespenrolletjes, varkensgebraad en rosbief, gerookte ham met meloen, gevuld ei, gerookte visschotel (heilbot, zalm,...), saladbar, sausjes en brood, een warme schotel van varkensgebraad en champignonroomsaus is ook voorzien, tot slot een dessertenbuffet met chocomousse, ijs, crème brulée, soesjes Om middernacht klinken wij op het nieuwe jaar. Prijs, alle dranken inbegrepen,: Leden (voorrang van inschrijving) = 65 Niet-leden = 75 BYE BYE 2018, WELCOME 2019

13 HERFSTWANDELING IN WEZEMAAL- zaterdag 8 december Voor onze HERFSTWANDELING kozen we dit jaar voor een wandeling tussen de wijnranken van Wezemaal. Ons programma heet STEENENMUUR en ziet er als volgt uit: 13u45: samenkomst aan het Oud Gemeentehuis van Wezemaal, Kerkstraat 16 14u00: vertrek wandeling 16u00: Degustatie met korte film 18u00: einde degustatie Om 18u30 worden we verwacht in de MOEDERMEULE, Hondsheuvel 3 in Gelrode, waar we aanschuiven voor hun gekende Breughelschotel. Er zijn enkele mogelijkheden: Wil je wandelen en de degustatie smaken, dan kost je dat 9 per persoon Doe je mee aan het hele gebeuren, wandelen, proeven en het eten in de Moedermeule, dan kost je dat 20 per persoon, excl. drank bij het eten. Maar, alleen komen eten in de Moedermeule kan uiteraard ook. Dan betaal je 11. De deelnemers zorgen zelf voor het vervoer naar en van Wezemaal/Gelrode. Misschien afspreken??? Wij vragen ZO SPOEDIG MOGELIJK, EN TEN LAATSTE OP 29 NOVEMBER in te schrijven zodat wij het aantal personen kunnen doorgeven, zowel in Wezemaal als in Gelrode. Inschrijven voor deze wandeling doe je UITZONDERLIJK bij Martine: 0497/ of olemansmartine@hotmail.com. Betalen doe je op onderstaande rekening van KWB ZONDAG 9 DECEMBER OM BLOEMSCHIKKEN Inschrijven doe je bij Denise (tel 0478/ ) of bij Ingrid (tel 0495/ ). De kostprijs hiervoor bedraagt 20 euro, inclusief koffie met taart en een drankje, ter plaatse te betalen. Succes ermee. Om met de eindejaarsfeesten je feesttafel te versieren kan je op 9 december terecht in de Patmos om zelf je tafeldecoratie te maken, en zoals je kan zien wordt het weer een prachtig stuk. Je wordt daarbij geholpen door Denise en Ingrid; zij vragen wel dat je zou inschrijven vóór 30 november zodat ze kunnen zorgen voor het nodige materiaal. Wat breng je zelf mee? Een werkdoek, een schaar en een vingerhoed.

14 PUZZELHOEKJE Oplossing van de Woordzoeker in de Parkkrant van oktober: VERDRAG Winnaars: Bex Antje, Franssens Walter, Schevernels Marie-Louise, Sempels Dirk, Vanbrabant Robert, Weets Linda. Nieuwe puzzel: SUDOKU Je kan je oplossing afgeven op ons Mosselfestijn van 17 november. WIST JE DATJES Als je gedurende 8 jaar, 7 maanden en 6 dagen schreeuwt, produceer je genoeg geluidsgolven om een tas koffie op te warmen. Als je aan één stuk winden laat, gedurende 6 jaar en 9 maanden, produceer je genoeg gas, voor de energie voor een atoombom. Een vlo 350 keer zijn lichaamslengte ver kan springen. Vergelijk bij een mens, dan zou ik over 7 voetbalvelden kunnen springen. Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersenen. Een zeester heeft geen hersenen. Meer dan 50% van de wereldbevolking nooit een telefoonoproep gedaan of ontvangen heeft. Ratten en paarden niet kunnen overgeven.

15 ZONDAG 16 DECEMBER MARKT EN KERSTMARKT IN LUIK We vertrekken om 10 uur op de parking van de Abdij, aan ons lokaal, en bezoeken eerst La Batte, de grootste en oudste markt van België. Nadien gaan we naar de kerstmarkt van Luik, de oudste kerstmarkt van heel België en ook nog eens een van de grootste. Deze kerstmarkt telt maar liefst 200 chaletjes waar je alles kan kopen wat met kerst te maken heeft. Dit jaar staan er extra leuke activiteiten op de planning want Luik is uitgeroepen tot Europese hoofdstad van het kerstfeest! Meer dan alleen maar een kerstmarkt Het kerstdorp van Luik is het grootste van België, maar ook het oudste. Bijna 200 chalets bieden je alle seizoensproducten die je je maar kunt voorstellen: de perfecte gelegenheid om het perfecte cadeau te vinden. Activiteiten op de kerstmarkt Het is een dorp met 4 themahuizen: Le Chalet de la Gruyère, La Maison Ardennaise, La Maison du Pèket en Le Chalet "Au pied des pistes". Bewonder de sleebaan, de ijsbaan en een verzameling kerstballen. Het dorp stelt een verzameling handgeschilderde glazen kerstballen voor met een reeks personages uit de Luikse en Waalse folklore: Tchantchès, Nanesse, Marcatchou, le mineur, Gilles de Binche, la cotiresse, het beroemde vliegtuigje van de Place Saint Lambert. KOSTPRIJS: 20 PER PERSOON Inschrijven kan tot 30 november, zoals gewoonlijk bij Theo, maar tussen 8 en 20 november bij Martine: 0497/ of olemansmartine@hotmail.com.

16 KAARTCOMPETITIE OKTOBER 2018 De Kaartspelers van Paul Cézanne Op 12 oktober waren er 17 spelers 1) Jean-Pierre Mercie 71 7) Christophe Mulleman 8 12) Francine Geber -21 2) Georges Dejongh 67 8) Walter Franssens 7 14) Diane Vankriekinge -34 3) André Nijs 34 9) Martine Olemans 2 15) Yvan Dejongh -50 4) Elise Vanessche 32 10) Adrien Vanderwaeren -3 16) Anita Vandenplas -56 5) Jan Vandermaelen 22 11) Mark V.D.Maegenbergh ) Diane Allard -60 6) Bart Olemans 20 12) Marieke Arnauts -21 Op 26 oktober waren er 17 spelers 1) Georges Dejongh 84 7) Diane Vankriekinge 6 13) Martine Olemans -24 2) Achille Uten 58 8) Marieke Arnauts 1 14) André Michiels -27 3) Francine Geber 55 9) Michel Meulemans 0 15) Christophe Mulleman -29 4) Jan Vandermaelen 39 10) Elise Vanessche -5 16) Philippe Hoogewijs -41 5) Bart Olemans 34 11) Adrien Vanderwaeren ) Anita Vandenplas ) Walter Franssens 21 12) Mark V.D.Maegenbergh -23

17 Rangschikking na 3 beste beurten 1) Georges Dejongh 176 6) Martine Olemans 43 11) Jan Vandermaelen 10 2) Bart Olemans 114 7) Elise Vanessche 35 12) Michel Meulemans 6 3) Francine Geber 79 8) André Michiels 34 13) Christophe Mulleman 4 4) Adrien Vanderwaeren 61 8) Mark V.D.Maegenbergh 34 14) Diane Vankriekinge -40 5) Marieke Arnauts 59 10)Walter Franssens 16 15) Anita Vandenplas -114 Volgende spelers werden niet opgenomen in de rangschikking wegens tot op heden onvoldoende deelnames: Allard Diane, Dejongh Ivan, Hoogewijs Philippe, Mercie Jean-Pierre, Nijs André, Roosen François, Uten Achille Onze volgende kaart- en spelletjesavonden vinden plaats op 9 en 23 november, 14 en 28 december, en op 11 en 25 januari. Zoals steeds verwachten wij onze spelers om uur om te starten om 20 uur. Walter Franssens

18 - 18 -

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN ZATERDAG 27 APRIL PLANTENTUIN MEISE EN PARLAMENTARIUM ZIE PAGINA 7

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN ZATERDAG 27 APRIL PLANTENTUIN MEISE EN PARLAMENTARIUM ZIE PAGINA 7 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MAART 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M

W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad OKTOBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

BETAALAGENDA MAANDAG 31 DECEMBER W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M

BETAALAGENDA MAANDAG 31 DECEMBER W E L K O M - W E L K O M - W E L K O M - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad December 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad APRIL 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

VÓÓR 12 OKTOBER: DAGUITSTAP NAAR MECHELEN 54 VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30

VÓÓR 12 OKTOBER: DAGUITSTAP NAAR MECHELEN 54 VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Oktober 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. P R I K B O R D

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. P R I K B O R D - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad April 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA JAARPROGRAMMA 2019 2020 Ons bestuur doet er alles aan om een boost te geven aan onze KWB, en daarom gaan we proberen onze activiteiten af te stemmen op jullie wensen. Maar daar hebben we jullie hulp bij

Nadere informatie

Onze eerste en belangrijkste activiteit in het nieuwe werkjaar

Onze eerste en belangrijkste activiteit in het nieuwe werkjaar - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Juli / Augustus 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos

11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee 11 november : Herdenking van onze overledenen in zaal Patmos 22 november : Herfstwandeling in Neerijse 5 december : Mosselfeest in zaal Patmos Voor

Nadere informatie

WIJ WENSEN AL ONZE LEDEN EEN SUPER...

WIJ WENSEN AL ONZE LEDEN EEN SUPER... - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Januari 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

reserveer 16 november in jouw agenda 75 jaar KWB Park-Heverlee

reserveer 16 november in jouw agenda 75 jaar KWB Park-Heverlee - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad April 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Februari 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

- 1 - Je bent pas ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee.

- 1 - Je bent pas ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op rekening BE van KWB Park-Heverlee. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Februari 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

G E H E U G E N S T E U N T J E

G E H E U G E N S T E U N T J E - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad November 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Pannenkoeken op Zondag 1 november

Pannenkoeken op Zondag 1 november - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Pannenkoeken op Zondag 1 november Betaling lidgeld: vóór 1 november 22 euro na 1 november 25 euro JAARPROGRAMMA noteer nu al in uw agenda de activiteiten

Nadere informatie

DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND BETAALAGENDA!!!

DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND DRINGEND BETAALAGENDA!!! - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad DECEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

NIET VERGETEN!!! Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt

NIET VERGETEN!!! Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Maart 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Aandachtspunten in deze parkkrant

Aandachtspunten in deze parkkrant - 1 - Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Aandachtspunten in deze parkkrant 5 december van 12 tot 20u : Mosselfeest in zaal Patmos Zie pag. 3 13 december - 13.30u: Bloemschikken - Zie pag.

Nadere informatie

We hopen jullie te mogen verwelkomen

We hopen jullie te mogen verwelkomen - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad NOVEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

BELANGRIJK BELANGRIJK - BELANGRIJK

BELANGRIJK BELANGRIJK - BELANGRIJK - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Maart 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Zaterdag 18 juni om u Bowl Kings Heverlee

Zaterdag 18 juni om u Bowl Kings Heverlee - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JUNI 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Lidgeld nog niet betaald? Graag uw aandacht!

Lidgeld nog niet betaald? Graag uw aandacht! - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Januari 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zie pagina 5-6

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zie pagina 5-6 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JUNI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt. K.W.B. Park-Heverlee. Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016

Vrijdag 24 maart 2017 Ethias Arena Hasselt. K.W.B. Park-Heverlee. Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI - AUGUSTUS 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

AANDACHT. AANDACHT.AANDACHT

AANDACHT. AANDACHT.AANDACHT - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad December 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

NIEUWJAARSRECEPTIE. Zaterdag 12 januari vanaf 19u30. Zaterdag 26 januari om 18u30 KAAS- EN WIJNAVOND. Zondag 3 februari WINTERWANDELING IN LUBBEEK

NIEUWJAARSRECEPTIE. Zaterdag 12 januari vanaf 19u30. Zaterdag 26 januari om 18u30 KAAS- EN WIJNAVOND. Zondag 3 februari WINTERWANDELING IN LUBBEEK - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JANUARI 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Op het programma in november in zaal Patmos

Op het programma in november in zaal Patmos - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Oktober 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30

VÓÓR 1 NOVEMBER : LEDENBIJDRAGE 27, NADIEN : 30 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

Hallo Oma's, Hallo Mama's,

Hallo Oma's, Hallo Mama's, - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via onze

Nadere informatie

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN QUIZ ZIE PAGINA 10 INSCHRIJVEN (VERLENGD) KAN NOG TOT 10 FEBRUARI

ONZE VOLGENDE ACTIVITEITEN QUIZ ZIE PAGINA 10 INSCHRIJVEN (VERLENGD) KAN NOG TOT 10 FEBRUARI - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad FEBRUARI 2019 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

- 1 - In deze parkkrant. Zaterdag 20 februari in ons lokaal : KWIS! Begin zeker al je ploeg samen te stellen.

- 1 - In deze parkkrant. Zaterdag 20 februari in ons lokaal : KWIS! Begin zeker al je ploeg samen te stellen. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JANUARI 2016 INSCHRIJVEN doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo:GSM 0474/88 65 30 of per e-mail theocharlier@skynet.be. BETALINGEN voor onze activiteiten

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB?

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB? - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Juni 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB?

Wat staat er nog te gebeuren in onze KWB? - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad Mei 2018 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

PARKKRANT November 2014

PARKKRANT November 2014 PARKKRANT November 2014 SFEERVOLLE HERFSTWANDELING IN NEERIJSE. o.l.v. Robert VANBRABANT Zaterdag 15 november 2014 verzamelen om 13u45 vertrek om 14u Samen wandelen is gezellig en ook supergezond. Daarom

Nadere informatie

SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE!

SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE! PARKKRANT December 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee SUPER NIEUWJAARSRECEPTIE! Zaterdag 10 januari 2015 zaal Patmos 19u K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343 3328 0285 Website:

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard.

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad JULI AUGUSTUS 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard.

- 1 - Inschrijvingen na de uiterste inschrijvingsdatum worden om praktische redenen niet meer aanvaard. - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad SEPTEMBER 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be

Nadere informatie

K.W.B. PARK: SUPERBRUNCH. Zaal Patmos zondag 14 april 2013 van 10u tot 14u

K.W.B. PARK: SUPERBRUNCH. Zaal Patmos zondag 14 april 2013 van 10u tot 14u April 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee K.W.B. PARK: SUPERBRUNCH Zaal Patmos zondag 14 april 2013 van 10u tot 14u - Weelderige Vlaamse ontbijttafel. Wit brood, grijs brood,

Nadere informatie

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u Inschrijven tot 12/04 Zie pag. 3

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u Inschrijven tot 12/04 Zie pag. 3 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad APRIL 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

WANDELING BIJ ONZE WAALSE BUREN!

WANDELING BIJ ONZE WAALSE BUREN! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee ZONDAG 15 FEBRUARI 2015 OM 14U WANDELING BIJ ONZE WAALSE BUREN! o.l.v. Robert VANBRABANT! EEN AANRADER! K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343 3328

Nadere informatie

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u

S U P E R B R U N C H Zaal Patmos zondag 17 april 2016 van 10u tot 14u - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MAART 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, of per e-mail theocharlier@skynet.be, of

Nadere informatie

Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond. Zaal Pakenhof: vrijdag 14 juni 13om 20u. Zondag 7 juni 2013: Vaderdag. Proficiat aan alle papa s en opa s!

Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond. Zaal Pakenhof: vrijdag 14 juni 13om 20u. Zondag 7 juni 2013: Vaderdag. Proficiat aan alle papa s en opa s! Juni 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond Zaal Pakenhof: vrijdag 14 juni 13om 20u. Haast ieder jaar brengen de vrienden van Pakenhof

Nadere informatie

Geen inschrijving iedereen is welkom!

Geen inschrijving iedereen is welkom! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Zondag 8 maart 2015 zaal PATMOS Abdij van Park - van 14u tot 19u Hartelijk welkom op het smoutebollenfeest voor het ganse gezin! Licht verteerbaar maar

Nadere informatie

PARKKRANT Juli & aug Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. Beste K.W.B. ers.

PARKKRANT Juli & aug Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. Beste K.W.B. ers. PARKKRANT Juli & aug. 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Beste K.W.B. ers. Voor de schoolgaande jeugd is de grote vakantie al halfweg. Misschien ben jij ook al op vakantie geweest,

Nadere informatie

T BOEKSKE. Mountainbiken De Sint Winterkaarstpel Cursus bridge voor beginners Zaklampentocht. KWB Quiz. Met in dit nummer: Oktober 2019 ~ nummer 175

T BOEKSKE. Mountainbiken De Sint Winterkaarstpel Cursus bridge voor beginners Zaklampentocht. KWB Quiz. Met in dit nummer: Oktober 2019 ~ nummer 175 T BOEKSKE Oktober 2019 ~ nummer 175 Met in dit nummer: Mountainbiken De Sint Winterkaarstpel Cursus bridge voor beginners Zaklampentocht KWB Quiz 1 WAT DOET KWB? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging.

Nadere informatie

PARKKRANT Januari 2015

PARKKRANT Januari 2015 PARKKRANT Januari 2015 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343 3328 0285 Website: http://www.kwbparkheverlee.be 1 GOUDMERK mosselen 1,2 kg frietjes/brood/2

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

De prijzen hierin vernoemd kunnen tijdens het jaar wijzigen.

De prijzen hierin vernoemd kunnen tijdens het jaar wijzigen. Hoogstraat 11 2580 Beerzel 015/34.69.34 info@pand11.be Deze folder kan u gebruiken voor diners in groep. De prijzen hierin vernoemd kunnen tijdens het jaar wijzigen. Januari 2019 Index I. Aperitieven en

Nadere informatie

VIERING K.W.B. PARK 70 JAAR JONG!

VIERING K.W.B. PARK 70 JAAR JONG! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PRAAT- EN DANSCAFE. Zaterdag 30 mei 2015 zaal Patmos om 20u Deze keer geen vedetten op het podium, dit houden we voor de Parkfeesten. Maar je mag wel

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren

Vlaamse actieve senioren Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren Nieuwsbrief nr 7 Mei 2016. Beste Vl@s vrienden, Begin mei en eindelijk is de lente in het land. Tijd om weer een aantal leuke en interessante uitstappen te plannen

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

K.W.B. HEVERLEE-PARK 70 JAAR JONG!

K.W.B. HEVERLEE-PARK 70 JAAR JONG! Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee K.W.B. HEVERLEE-PARK 70 JAAR JONG! Op 13 juni 2015 vierde K.W.B. Heverlee Park met de nodige luister haar platina jubileum; 70 jaar jong want K.W.B. Park

Nadere informatie

Voorgerechten. Koude voorgerechten: Warme voorgerechten:

Voorgerechten. Koude voorgerechten: Warme voorgerechten: Voorgerechten Koude voorgerechten: Pastasalade 3.80 Kipcoctail 4.00 Meloen met gerookte ham 6.00 Tomaat/mozzarella 6.00 Tomaat crevette 6.20 Garnaalcocktail 6.20 Salade met gerookte vis 11.00 Carpaccio

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani)

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) * * Januari februari 2017 *. * 19 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. B wling: Bowl Kings Heverlee. Zaterdag 20 juni 2015 om 19u30

Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee. B wling: Bowl Kings Heverlee. Zaterdag 20 juni 2015 om 19u30 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee B wling: Bowl Kings Heverlee Zaterdag 20 juni 2015 om 19u30 Traditiegetrouw is onze voorlaatste activiteit van het werkjaar een avondje bowling aan halve

Nadere informatie

Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p

Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p Ontbijt Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p Uitgebreid ontbijt Ontbijtbuffet met vers fruitsap, assortiment mini broodjes19.00 /p croissants,chocoladekoek, koffiekoek, kaiserbroodjes

Nadere informatie

Hartelijk welkom in onze Tea-room Bij ons kan u 7 dagen op 7 terecht van 7.00 tot u.

Hartelijk welkom in onze Tea-room Bij ons kan u 7 dagen op 7 terecht van 7.00 tot u. Hartelijk welkom in onze Tea-room Bij ons kan u 7 dagen op 7 terecht van 7.00 tot 19.00 u. Ontbijten kan van maandag tot zaterdag doorlopend Op zon- en feestdagen kan u genieten van ons à volenté ontbijtbuffet

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

De Parkkrant Februari 2014

De Parkkrant Februari 2014 De Parkkrant Februari 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Zondag 16 februari 2014. FAMILIEWANDELING IN MEERDAALWOUD. Om14u O.l.v. Robert VANBRABANT Samenkomst op de parking van de speeltuin

Nadere informatie

Geachte, Mevrouw, Meneer, Alvast bedankt dat u aan ons denkt om uw feestgelegenheid te verzorgen.

Geachte, Mevrouw, Meneer, Alvast bedankt dat u aan ons denkt om uw feestgelegenheid te verzorgen. Geachte, Mevrouw, Meneer, Alvast bedankt dat u aan ons denkt om uw feestgelegenheid te verzorgen. Wij zijn blij met het vertrouwen dat u ons schenkt en hopen aan uw verwachtingen / wensen te kunnen voldoen.

Nadere informatie

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI We wensen jullie warmte in de winterse kou, Rust in woelige dagen Evenwicht als we even uit balans zijn Fantasie om de sleur te doorbreken Humor bij moeilijke momenten

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen Vrije tijd Boekje November December 2017 Alderande Bewoners Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen 1 Datum: woensdag 1 november Allerheiligen Dan denken we extra aan

Nadere informatie

Fietsen. Van string tot string

Fietsen. Van string tot string E-Vaartje Nr 14 mei 2016 Voor we in zomermodus overschakelen, staan er deze maand nog enkele toffe activiteiten op de agenda. Vanaf 3 mei kan je wekelijks gaan fietsen, we verdiepen ons in de geschiedenis

Nadere informatie

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen MAANDAG 26 MEI 2014 Deze voormiddag spelen we in de leefzaal boven een foto-bingo. Hierbij wordt telkens een foto getoond. Wanneer

Nadere informatie

NIEUWS VAN EN VOOR DE LEDEN.

NIEUWS VAN EN VOOR DE LEDEN. Mei 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee NIEUWS VAN EN VOOR DE LEDEN. Leerrijk en smakelijk: degustatie-avond in zaal Pakenhof op vrijdag 14 juni 13om 20u. Haast ieder jaar

Nadere informatie

De Parkkrant Januari 2014

De Parkkrant Januari 2014 De Parkkrant Januari 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee MOSSELFESTIJN VAN K.W.B. PARK Zaterdag 25 januari 2014: zaal Patmos van 12u tot 21u K.W.B. Park-Heverlee Rek nr.: BE 89 7343

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Het inrichten van een dergelijk evenement vraagt echter een grote financiële inbreng waarvoor we jaarlijks rekenen op sponsoring.

Het inrichten van een dergelijk evenement vraagt echter een grote financiële inbreng waarvoor we jaarlijks rekenen op sponsoring. Beste sponsor, Als voorzitter van de Gentse Rijvereniging ben ik fier dat wij samen met ons team instaan voor het inrichten van een jumpcross van de VLP met aansluitend een kwalitatieve HRVV jumping Het

Nadere informatie

PARKKRANT Mei 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT Mei 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT Mei 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PRAAT- EN DANSCAFE Zaterdag 24 mei 2014 zaal Patmos 19u Dit keer geen vedette op het podium maar alle KWBers zijn onze vedetten. Wij

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

PARKKRANT Juni 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT Juni 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT Juni 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee Bowling: Bowl Kings Heverlee Zaterdag 14 juni 2014 om 19u30 Traditiegetrouw is onze voorlaatste activiteit van het werkjaar een avondje

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

Actua. Niet vergeten. Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari Kerstbiechtviering in ons Kersfeest om uur. Dinsdag 17 december 2013

Actua. Niet vergeten. Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari Kerstbiechtviering in ons Kersfeest om uur. Dinsdag 17 december 2013 1 Actua 16 December-15 January 2014. Website www.okra.be/trefpunt-schotenfilippus Pierre Weyenberg: Tel. 0473 310 228 Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari 2014 Niet vergeten Dinsdag 10 december 2013

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

Forum 3 werd kampioen

Forum 3 werd kampioen Nieuwsbrief maart 2011 Beste leden, Interclubkampioenschap Het interclubkampioenschap zit er weer op en we hebben opnieuw een kampioen : Forum 3 werd kampioen en stijgt naar Bevordering Een dikke proficiat

Nadere informatie

Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel

Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel Tel 055 42 39 21 Fax 055 42 55 92 e-mail dekoekelaere.eric@belgacom.net Open Dinsdag tot en met vrijdag 8 u tot 12.30u - 13.30 u tot 18.30 u zaterdag 8 u

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie 0341 - KERK & leven Hoboken Zaterdag 11 januari 18.00 u. Viering in de Wegelkapel Viering voor Anne-Marie Tanghe Lector: Gaby De Swaene Zondag 12 januari

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

JULI t Buitingkrantje 177 Jaargang 37

JULI t Buitingkrantje 177 Jaargang 37 JULI 2015 t Buitingkrantje 177 Jaargang 37 Beste leden, Niet alle familienieuws geraakt tot bij ons. Indien je wenst dat de geboorte van je kind of kleinkind, het huwelijk van zoon of dochter, het verlies

Nadere informatie

Gebruik faciliteiten. Huurprijzen

Gebruik faciliteiten. Huurprijzen Op een idyllische plek in Wetteren met aandacht voor de natuur, sfeer en creativiteit is het Prullenbos jouw hotspot voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s waar het zowel in de zomer

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 38 nr2 oktober 2012 http://www.kwbheusden.be 25 jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden Kwb heusden viert 70 jaar. Gelijktijdig bestaat kwb-overdag 25 jaar. Twee

Nadere informatie

Aperitieven. Koude voorgerechten

Aperitieven. Koude voorgerechten Aperitieven Schuimwijn Cava Kirr Sangria Aperitief van het huis Sherry Porto Toastje koud per stuk (krabsla, préparé ) Toastje warm per stuk (worstenbroodje, miniloempia ) Uitgelezen aperitiefhapje (scampi,

Nadere informatie

PARKKRANT Oktober 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee

PARKKRANT Oktober 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee PARKKRANT Oktober 2014 Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee LIDGELD 2015: LAAT JE GELD RENDEREN. 2014 was een fantastisch jaar voor K.W.B. Park. Maar ook een jaar dat we meer en meer aanvoelen

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Januari -Februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Feestfolder. Verbiest & Co. Tienen. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2014-2015

Feestfolder. Verbiest & Co. Tienen. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2014-2015 Feestfolder Verbiest & Co Tienen Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2014-2015 Aperitiefhapjes Hapjesassortiment prestige koud (18 stuks) een uitgelezen selectie van verschillende koude hapjes gepresenteerd

Nadere informatie

Uw Perfecte feestlocatie

Uw Perfecte feestlocatie Uw Perfecte feestlocatie bij Sunparks Oostduinkerke aan Zee Het verjaardagsfeestje Om uw kind op deze belangrijke dag echt in het middelpunt te zetten, organiseren wij voor u een feest dat hij of zij nooit

Nadere informatie

Aperitieven. Koude voorgerechten

Aperitieven. Koude voorgerechten Aperitieven Schuimwijn Cava Kirr Sangria Aperitief van het huis 10,00 15,00 1 15,00 15,00 Hapje koud per stuk (krabsla, préparé ) Hapje warm per stuk (worstenbroodje, miniloempia ) Uitgelezen aperitiefhapje

Nadere informatie

Feestmenu s eindejaar 2018

Feestmenu s eindejaar 2018 www.anvanbedts.be - Vonckstraat 54-2270 Herenthout - 014/51.76.27 An Van Bedts Kok-traiteur Feestmenu s eindejaar 2018 Uiterste besteldatum: 11/12 Beste klanten, bestel goed op tijd. Prijzen zijn per persoon

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND MAANDAG 19 OKTOBER 2015 Na het ontbijt is er in de leefzaal boven leefgroepwerking: individuele

Nadere informatie

FAMILIEPAASFEEST. Maandag 1 april 2013 zaal Patmos 14u Met FLIPO, THE MAGIC CLOWN

FAMILIEPAASFEEST. Maandag 1 april 2013 zaal Patmos 14u Met FLIPO, THE MAGIC CLOWN Maart 2013 PARKKRANT Het maandelijkse infoblad van K.W.B. Park-Heverlee FAMILIEPAASFEEST Maandag 1 april 2013 zaal Patmos 14u Met FLIPO, THE MAGIC CLOWN Neen, het is geen aprilgrap, op 1 april komt de

Nadere informatie