De laatste weken voor de wedstrijd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De laatste weken voor de wedstrijd"

Transcriptie

1 Het 3D Belgium kampioenschap een 3D heli kampioenschap dat bestaat uit 4 wedstrijden op diverse plaatsen in België ging dit jaar voor de eerste maal van start. Buiten onze verwachtingen was de eerste wedstrijd, op 9 mei te Genk, een groot succes. Al enkele weken voor de wedstrijd stroomden de inschrijvingen massaal binnen vanuit verschillende hoeken van het land. De laatste weken voor de wedstrijd Jury A klasse: Van links naar rechts - Dennis, Robert, Jacky In de aanloop naar de wedstrijden hebben alle piloten intensief getraind om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Caller en piloot brachten heel wat uren met elkaar door om optimaal op elkaar afgestemd te zijn. Ook de jury voor zowel A als B klasse werd grondig voorbereid en gekalibreerd om het grote aantal deelnemers vakkundig te beoordelen.

2 9 mei 2010 Een historisch dag in de geschiedenis van de modelbouw-luchtvaart want op 9 mei 2010 vond het eerste officiële Belgische 3D heli kampioenschap plaats bij Limburgse Vleugels te Genk (Zwartberg). Eindelijk konden de piloten ervaren wat hun intensieve trainingen hadden opgebracht. Voor vele piloten was dit hun eerste 3D heli wedstrijdervaring. Veld van Limburgse Vleugels te Genk (Zwartberg) Dagverloop Na de aanmeldingen werd er een korte briefing gehouden waarin de indeling van het veld, vliegvolgorde en het dagverloop werden uitgelegd. De A klasse (gevorderde piloten) kreeg de eer de dag te beginnen met een ronde set figuren. Hier demonstreerden de piloten 8 vooraf gekozen figuren. Ondanks de hoge moeilijkheidsgraad van de figuren verliep deze ronde vlekkeloos. Vervolgens was het de beurt aan de B klasse. Ook zij begonnen aan een ronde set figuren waar elke piloot 6 vooraf gekozen figuren vloog. Alle piloten sloegen erin hun stress onder controle te houden, zodat ook deze ronde vlekkeloos kon worden afgesloten. Eindelijk brak hét grote moment aan waarop iedereen vol spanning zat te wachten: De Freestyle. De spits werd afgebeten door de A klasse piloten, die met spectaculaire bewegingen die hard en op enkele centimeters boven de grond uitgevoerd werden, het publiek in extase brachten. Helaas eiste dit z n tol voor sommige piloten.

3 Té hard en té laag eist z n tol Buiten alle verwachtingen werden ook in de B klasse harde freestyles gevlogen. Op sommige momenten zaten de toeschouwers op het puntje van hun stoel, maar alle piloten slaagden erin hun toestel heel te houden. Na al dat spektakel was het tijd voor een pauze. Broodjes en drank konden voor een democratische prijs verkregen worden, waarvoor dank aan Limburgse Vleugels. De tussenstand werd bekend gemaakt en al snel bleek dat de piloten sterk aan elkaar gewaagd waren wat de tweede ronde extra spannend maakte. De tweede ronde set figuren voor zowel de A als de B klasse verliep vlekkeloos. Hét hoogtepunt van de dag: tweede ronde Freestyle. In de A klasse ging het er hard aan toe. In een ongezien spektakel dreven de piloten hun machine tot het uiterste, dit keer millimeters boven de grond. De B klasse vervolgde het spektakel. Ook zij gingen tot het uiterste. Jammer genoeg ging het voor één piloot fout, maar dit belette niet dat hij in de top 3 eindigde. Na deze spannende wedstrijd was het tijd voor de tombola. Elke piloot mocht een prijs kiezen van de prijzentafel, geschonken door De dag werd afgesloten met de bekendmaking van de eindscores en uitreiking van de bekers. Ook de jury werd in de bloemetjes gezet als dank voor hun vakkundige jurering.

4 Freestyle door Davy Van Campenhout De eindscores voor de piloten was als volgt: A Klasse Piloot Score 1 Jo Dierckx Davy Van Campenhout Benny Gebruers Stijn Dierckx Michael Daris 1116 B Klasse Piloot Score 1 Steven Maes Christophe Dubois Patrick Prinsen Bjorn Goffa Wim Forton Robert Geraerts Jacky Berghmans Bert Prenen Fabrizio Orangis Daniel Frederickx 1376 Het 3D Belgium team wenst bij deze de Limburgse Vleugels te bedanken voor het ter beschikking stellen van hun terrein.

5 Winnaars A klasse: Van links naar rechts - Davy, Jo, Benny Winnaars B klasse: Van links naar rechts Christophe, Steven, Patrick

6 4 juli 2010 Vreugde bij menig piloot want op 4 juli 2010 vond de tweede officiële Belgische 3D heli wedstrijd plaats bij Modell Flight Limburg te Hees - Bilzen. Ook hier ontmoetten we enkele nieuwe piloten die zich voor het eerst aan een 3D heli wedstrijd waagden. Veld van Modell Flight Limburg te Hees - Bilzen Dagverloop Een ietwat grijze aankomst want die morgen hing er tamelijk wat mist, gelukkig niet te laag zodat we toch van start konden gaan. Net zoals bij de eerste wedstrijd werd na de aanmeldingen een kleine briefing gehouden, en gingen we van start met een ronde figuren, beginnend bij de A klasse en uiteraard gevolgd door de B klasse. Enkele aangename verassingen want de nieuwe piloten bleken de 3D heli vliegkunst stevig onder de knie te hebben; zowel de A als de B klasse piloten. Een extra uitdaging voor zij die hun positie in het kampioenschap willen verdedigen. Met veel bewondering en de nodige oe s en aa s werd het spektakel nauw gevolgd.

7 Nog meer verrassingen tijdens de middag want Modell Flight Limburg verwende de hongerigen met lekkere hamburgers. De tussenscore, die intussen bekend werd gemaakt, deed bij de piloten het wedstrijdbeestje extra hard bijten. Alle piloten vlogen een crash-vrije vlucht ondanks dat er zeer kortbij de grond gevlogen werd. We geloofden nauwelijks onze ogen toen de computer de eindscores berekende, want dit keer eindigden we met 2 nummers één! In zo n geval worden er twee extra rondes voorzien voor deze twee piloten: één ronde set figuren, en één ronde freestyle. Omdat één van de piloten elektro vloog, en hierop niet voorzien was en dus geen extra batterij bij zich had, kon deze eindronde niet doorgaan, en eindigde deze schitterende wedstrijd met de volgende eindscores: A Klasse Piloot Score 1 Jo Dierckx Nic Bergen Michael Daris Benny Gebruers 2620 B Klasse Piloot Score 1 Christophe Dubois Peter Van Hove Tim Vloeberghs Patrick Prinsen Sean Daoust Wim Forton Robert Geraerts Jacky Berghmans 1879 Bij de bekendmaking van deze scores hoorde uiteraard de nodige tombola en de uitreiking van de bekers. En natuurlijk niet te vergeten, onze jury die we hartelijk bedankten met een fijnproevertje. Het 3D Belgium team wenst bij deze Modell Flight Limburg te bedanken voor het ter beschikking stellen van hun terrein. De resultaten van de piloten kunnen in detail bekeken worden op de website:

8 Winnaars A klasse: Van links naar rechts Michaël, Nic Winnaars B klasse: Van links naar rechts Tim, Christophe, Peter

9 Een laatste woordje Dergelijke evenementen vergen heel wat tijd, energie en geld. Tijd kunnen we maken, energie kunnen we opsparen, maar geld rolt niet zomaar uit onze portemonnee. Het zijn onze sponsors die ons hier een handje toesteken, en we zouden deze mensen en organisaties hiervoor van harte willen bedanken. Deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door Wie wordt Belgisch kampioen Bij het insturen van dit artikel zijn er nog twee wedstrijden te gaan. Deze wedstrijden zullen bepalen wie Belgisch 3D heli kampioen wordt. De eindscore en een verslag van deze twee laatste wedstrijden zullen verschijnen in de tijdingen van december Artikel Jo Dierckx Tim Vloeberghs

8 augustus Piloten A en B klasse 8 augustus 2010

8 augustus Piloten A en B klasse 8 augustus 2010 Het 3D Belgium kampioenschap een 3D heli kampioenschap dat bestaat uit 4 wedstrijden op diverse plaatsen in België is gestreden voor het jaar 2010. De twee laatste wedstrijden werden gevlogen in augustus

Nadere informatie

Anno Een terugblik op de wedstrijden van 2011

Anno Een terugblik op de wedstrijden van 2011 Het 3D Belgium kampioenschap een 3D heli kampioenschap dat bestaat uit 4 wedstrijden op verschillende plaatsen in België werd voor het eerst gehouden in 2010. Een spectaculair evenement van 3D heli acrobatie.

Nadere informatie

Met het inschrijvingsnummer mochten de mensen dan naar het veld gaan alwaar één van de toestellen hun knuffel dan zou meenemen.

Met het inschrijvingsnummer mochten de mensen dan naar het veld gaan alwaar één van de toestellen hun knuffel dan zou meenemen. Pampa Modelfighters Knuffelvliegen Zondag 6 mei 2007 Reeds jaren organiseert de club van Weert in Nederland het bij hun overbekende berenvliegen. Bedoeling is dat de kinderen uit de buurt naar het veld

Nadere informatie

Dynamictennis special

Dynamictennis special Dynamictennis special Van de organisatie Deze speciale uitgave van de Noordooster staat helemaal in het teken van het afgelopen NK Dynamictennis. We zijn als vereniging enorm trots op deze dag waarin we

Nadere informatie

Met het inschrijvingsnummer mochten de mensen dan naar het veld gaan alwaar één van de toestellen hun knuffel dan zou meenemen.

Met het inschrijvingsnummer mochten de mensen dan naar het veld gaan alwaar één van de toestellen hun knuffel dan zou meenemen. Pampa Modelfighters Knuffelvliegen Zondag 6 mei 2007 Reeds jaren organiseert de club van Weert in Nederland het bij hun overbekende berenvliegen. Bedoeling is dat de kinderen uit de buurt naar het veld

Nadere informatie

Tour de France spel 2016

Tour de France spel 2016 Tour de France spel 2016 17e etappe: Jammer jammer jammer. Jammer dat er altijd mensen zijn (4) die geluk hebben en vóór mij staan met mijn elite team. Jammer dat dat ook bij het klaverjassen is (21 gelukhebbers).

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013 Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013 Na zeer geslaagde knufelvliegdagen in de voorbije jaren, stond bij Pampa Modelfighters ook in 2013 deze fantastische dag weer op het programma. Knuffelvliegen begint

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Op zondag 29 april was er de 2 de Intercontinental World Cup I-Karate in Boedapest, Hongarije, georganiseerd

Nadere informatie

De vliegtuigen die er stonden, en het waren er aardig wat, werden door Glenn en Brian uitgebreid bewonderd, honderd en één vragen werden er gesteld.

De vliegtuigen die er stonden, en het waren er aardig wat, werden door Glenn en Brian uitgebreid bewonderd, honderd en één vragen werden er gesteld. 27 september; Brian en Glenn bij de Zwaluwse Modelvliegclub. Onze beide zoons, Brian en Glenn, waren opgegeven als Hoogvliegers voor 12 september op Rotterdam Airport. Eenmaal op het platform durfden de

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2012

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2012 Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2012 Zondag 23 september 2012 Door Davy Carmans Op zondag 23 september 2012 was het weer zover, Pampa Modelfighters organiseerde voor de zesde keer hun ondertussen zeer

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 3de editie Zondag 10 mei 2009

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 3de editie Zondag 10 mei 2009 Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 3de editie Zondag 10 mei 2009 Op zondag 10 mei organiseerde Pampa Modelfighters na 2 geslaagde edities in 2007 en 2008, voor de 3 de keer hun geprezen Knuffelvliegen.

Nadere informatie

Pampa Modelfighters 12de Internationale indoormeeting 21 december 2013

Pampa Modelfighters 12de Internationale indoormeeting 21 december 2013 Pampa Modelfighters 12de Internationale indoormeeting 21 december 2013 Al 12 jaren lang organiseert Pampa Modelfighters rond Kerstmis hun overbekende Internationale indoormeeting. En al heel wat van die

Nadere informatie

Windsurfclub Alleman vzw

Windsurfclub Alleman vzw Windsurfclub Allemanvzw Windsurfclub Alleman vzw Egleghemvijver Hombeek (Mechelen) Davy Suys Neromstraat 118 1861 Wolvertem http://www.wsc-alleman.be * info@wsc-alleman.be uw bericht van uw kenmerk ons

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Joris Helleputtestraat 9 3920 LOMMEL. Openingsuren: maandag t/m vrijdag 8u tot 12u en 12u30 tot 17u00

Joris Helleputtestraat 9 3920 LOMMEL. Openingsuren: maandag t/m vrijdag 8u tot 12u en 12u30 tot 17u00 TURNHOUT TIGERS IN T KORT De Turnhout Tigers richt zich in eerste instantie op de jeugdwerking van de ijshockey in Turnhout. Jeugd vanaf 4 jaar kan zich aanmelden om onze gedeelde passie IJSHOCKEY de snelste

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

Wereld Kampioenschap Rafting 2010

Wereld Kampioenschap Rafting 2010 Wereld Kampioenschap Rafting 2010 Nederland, Zoetermeer 12 t/m 15 juli Trainen, trainen, trainen en nog eens trainen. Dat is wat wij in de aanloop naar dit WK hebben gedaan. Zou het zijn vruchten afwerpen?

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse

Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse 2008-09-12 Vlnr: Bert Brams(voor), Simon De Vogelaere(achter), Tom Mestdagh(voor), Karel Vanhulsel(achter), Johny De Zutter, Davy Caenen, Jimmy Van De Walle, Johan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15 Maart 2011 Editie nummer 15 Nieuwsbrief Van de voorzitter Bestuurslid gevraagd De snoezelkamer bij Promens Care Clubkampioenschappen en slotdag De Doe-Mee-Pas Uitslag regionale kampioenschappen Slotavond

Nadere informatie

rapportage van de 17 e Braeck Bierproeftest (gehouden op 20 april 2018

rapportage van de 17 e Braeck Bierproeftest (gehouden op 20 april 2018 rapportage van de 17 e Braeck Bierproeftest (gehouden op 20 april 2018 INLEIDING 2 De test: De bierproeftest bestond ook dit jaar weer uit drie verschillende onderdelen: een driehoekstest, de 8 bekende

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

Zeilvereniging Noord-Limburg-Maas. NLM Nieuws september 2018

Zeilvereniging Noord-Limburg-Maas. NLM Nieuws september 2018 NLM Nieuws september 2018 Clubdag op woensdag 15 augustus Impressies van een gezellige en zeer gesmaakte clubdag! Zeilwedstrijden 2018 Open Limburgs Kampioenschap voor zwaardboten op 25 en 26 augustus

Nadere informatie

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT 30 mei 1 juni 2014 Voorwoord Beste sponsor, kandidiaat-sponsor Omwille van het grote succes van het IDM Superbike kampioenschap

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL 29 maart 2018 - DERTIENDE JAARGANG Afl. 4 KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL Uit het Oosten of BE? Hoewel het nog geen Kerstmis is, hebben de drie koningen ons biljartwalhalla De Schalm met een bezoek vereerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Abbegeaster Skûtsje

Nieuwsbrief It Abbegeaster Skûtsje JAARGANG 9 NUMMER 29 STICHTING IT ABBEG EASTER SKÛTSJE 24 JULI 2017 Nieuwsbrief It Abbegeaster Skûtsje Hierbij een wat verlate eerste nieuwsbrief van 2017 omtrent het wel en wee van It Abbegeaster Skûtsje.

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beverkamp 2014 te Villers sur Lesse

Beverkamp 2014 te Villers sur Lesse Beverkamp 2014 te Villers sur Lesse 20 juli Malac helpt de bevers vliegen Na de grote opening en de busrit kwamen we aan in Villers sur Lesse. We zagen het gele kasteel al uit de verte opdoemen! Na een

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 18 mei 2008

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 18 mei 2008 Pampa Modelfighters - Knuffelvliegen (2de editie) Davy Carmans Op zondag 18 mei was het weer zover. Pampa Modelfighters organiseerde voor de tweede keer zijn Knuffelvliegen op hun terrein in Helchteren

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie)

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Verslag Kolf Kampioenschappen Hollands Kroon (geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Afgelopen Zaterdag 20 Januari speelden de kolfverenigingen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Provinciaal Schoolkorfbal Gelderland/Flevoland 2013

Provinciaal Schoolkorfbal Gelderland/Flevoland 2013 Provinciaal Schoolkorfbal Gelderland/Flevoland 2013 Organisatie: C.K.V.Reehorst 45, Ede Voorwoord voorzitter C.K.V.Reehorst 45 Nog 10 dagen tot de deadline! Als zich dan geen vereniging heeft gemeld voor

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Het programma 26 augustus 2017

Het programma 26 augustus 2017 Het programma 26 augustus 2017 Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u het programma van het visserijtoernooi op 26 augustus 2017 bij SVC 08. Het is alweer het 9 e toernooi in successie. Ieder jaar is

Nadere informatie

Cobie kreeg lesje van "de Mario",

Cobie kreeg lesje van de Mario, Sinds de warmtemetingen vanaf 1901 is 8 maart nog nooit zo warm geweest, 16 graden. www.redeoss.nl Nr. 86 08-03-2014 Toernooi te Pijnacker Sporthal: MFA "Het Nest" Nog maar net gereed de Multifunctionele

Nadere informatie

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni.

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. Nieuwsbrief DVSB Jaargang 2 juni 2018 nr 10 Wedstrijdprogramma bij DVSB Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. De onderlinge competitie duurt nog enkele weken: - Maandag

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

PRAAD. Voorwoord. Activiteit: Cocktailworkshop. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. Maart Beste leden,

PRAAD. Voorwoord. Activiteit: Cocktailworkshop. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. Maart Beste leden, PRAAD Maart 2010 Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas Voorwoord Beste leden, In deze Praad weinig spectaculair nieuws, na een rustig periode met carnaval, tentamens, werk etc. Op 2 maart organiseerden we onze

Nadere informatie

Vivarium 2015: Lucky #7

Vivarium 2015: Lucky #7 Nieuwsbrief nr.1 Maart 2015 Vivarium 2015: Lucky #7 Na de zeer succesvolle terugkeer van Vivarium in 2014, zijn de voorbereiding op de komende editie al weer in volle gang. Wie de gehele historie van Vivarium

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Jets Over Pampa Pampa Modelfighters 21 & 22 juli 2007

Jets Over Pampa Pampa Modelfighters 21 & 22 juli 2007 Pampa Modelfighters 21 & 22 juli 2007 Jets Over Pampa 2007 Zoals elk jaar opnieuw organiseerde Pampa Modelfighters in het weekend dat het dichtst aanleunt bij de Belgische Nationale feestdag zijn overbekende

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

Geniet allemaal van jullie welverdiende zomervakantie en onthoud: many jumps and a lot of joy! Hopelijk aan iedereen: tot seizoen 2015-2016

Geniet allemaal van jullie welverdiende zomervakantie en onthoud: many jumps and a lot of joy! Hopelijk aan iedereen: tot seizoen 2015-2016 Beste skippers en ouders, Het seizoen zit er jammer genoeg op De laatste lessen zijn gegeven, de Come & See - week is succesvol afgerond en op de BBQ werd smakelijk gegeten en veel plezier gemaakt. In

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN In september mocht onze vereniging twintig enthousiaste deelnemers verwelkomen, waardoor we voor de tweede keer een wedstrijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, december 2017

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, december 2017 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, december 2017 Beste speler, beste ouders, Het eerste deel van het seizoen is ten einde. We genieten even van de winterstop. Het jeugdbestuur wenst jullie alvast allen prettige feestdagen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen hun leeftijdsgenoten wedstrijdjes 4 tegen 4 met individuele

Nadere informatie

Initiatieprotocol. Orca Bilzen

Initiatieprotocol. Orca Bilzen Orca Bilzen Onderwaterhockey Een vreemde benaming voor een zogezegd vreemde sport. Maar niets is minder waar. Onderwaterhockey is de ultieme verzameling van conditie, tactiek en vooral fun. En dat allemaal

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 5de editie Zondag 25 september 2011

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 5de editie Zondag 25 september 2011 Voor de vijfde keer al organiseerde Pampa Modelfighters hun bekende knuffelvliegen. Vanwege omstandigheden kon het dit keer niet doorgaan in het begin van het jaar, maar verhuisden we het evenement naar

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

- CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3

- CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3 1 - CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3 2 Inhoudsopgave: 1) AFSLUITING VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 3 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER? 4) MCD TOP FOTO S 5) HEERLIJKE TOP MCD RECEPTEN

Nadere informatie

Badminton spelregels

Badminton spelregels Badminton spelregels De verkorte versie Wat heb je nodig? Racket Ten eerste heb je natuurlijk een badmintonracket nodig. Laat je adviseren door een trainer, ervaren spelers of in een sportwinkel wat betreft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

WEDSTRIJDVERSLAG DONAC 2018

WEDSTRIJDVERSLAG DONAC 2018 WEDSTRIJDVERSLAG DONAC 08 Van vrijdag augustus t/m zondag september organiseerden we als VINK weer onze jaarlijkse DONAC. De voorbereidingen waren gedaan: de juryleden waren gevraagd; de vrijwilligers

Nadere informatie

schooljaar Nieuwsbrief januari 2017

schooljaar Nieuwsbrief januari 2017 1 Een leuke afsluiter van 2016 op 20 december! Proficiat juf en leerlingen van het 6 de leerjaar jullie zijn 1 van de 10 Vlaamse klassen die mogen deelnemen aan het STEM PROJECT Ik ben een SUPER TROTSE

Nadere informatie

Sint komt toch nog op tijd bij vv HEINO

Sint komt toch nog op tijd bij vv HEINO Sint komt toch nog op tijd bij vv HEINO Vrijdagavond 2 december zaten in de kantine van vv HEINO heel wat spelers en speelsters van de JO9 (G) vol spanning te wachten. Zou de sint wel komen?? Aangezien

Nadere informatie

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013.

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. De Dreefse trappers die vorig jaar hadden deelgenomen aan de koers in Meer keken met veel plezier terug op deze dag. Dit jaar zouden we

Nadere informatie

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL 18 maart 2012 - ZEVENDE JAARGANG Afl. 3 KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL HET WORDT STEEDS GEKKER!! Kennelijk is de wil om de volgende ronde te halen zó groot, dat sommige spelers echt alles uit de kast

Nadere informatie

MAF VLIEGDAG. Algemene informatie. Voel je MAF-piloot. OP EEN MAF-VLIEGDAG

MAF VLIEGDAG. Algemene informatie. Voel je MAF-piloot.   OP EEN MAF-VLIEGDAG www.maf.nl MAF VLIEGDAG Algemene informatie Voel je MAF-piloot OP EEN MAF-VLIEGDAG Welkom IN DE HANGAAR U gaat een rondvlucht maken bij MAF. Een prachtige ervaring waarbij u over bijvoorbeeld Apeldoorn

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

Pampa Modelfighters 8ste Internationale Indoormeeting Zaterdag 19 december 2009

Pampa Modelfighters 8ste Internationale Indoormeeting Zaterdag 19 december 2009 Zaterdag 19 december 2009, we worden wakker onder donkere wolken met een buitentemperatuur van -10 graden Celsius! U leest het goed : MINUS 10 graden... Pff, wat een dag... Alleszins geen dag om een hond

Nadere informatie

Reisverslag Helgoland

Reisverslag Helgoland Reisverslag Helgoland Op donderdagochtend om 4 uur ben ik met een goede vriend vertrokken naar Bremerhaven in Duitsland waar we om half tien de boot moesten hebben naar Helgoland. Doordat we door de Duitse

Nadere informatie

DE SLECHTVALKEN in Liempde, 2017

DE SLECHTVALKEN in Liempde, 2017 DE SLECHTVALKEN in Liempde, 2017 Sinds eind 2015 is er een koppel slechtvalken aanwezig op de Sint- Jans OnthoofdingsKerk van Liempde. In 2016 had het koppel drie eieren en bracht het één jong vrouwtje

Nadere informatie

BOACK. (Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde) Koninklijke West Aviation Club V.Z.W. 1/7 Van Maldeghemstraat 37, 8670 Koksijde

BOACK. (Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde) Koninklijke West Aviation Club V.Z.W. 1/7 Van Maldeghemstraat 37, 8670 Koksijde BOACK (Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde) Koninklijke West Aviation Club V.Z.W. 1/7 EVENT: BOACK (Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde) Van 29 juni 2017 t.e.m. 2 juli 2017 Toegankelijk

Nadere informatie

N IEUWSBRIEF. Kampioenen deel 1. Onze Pupillen A olv Hans Soetaert eindigden 1ste in de reguliere competitie met slechts 1 verliesmatch.

N IEUWSBRIEF. Kampioenen deel 1. Onze Pupillen A olv Hans Soetaert eindigden 1ste in de reguliere competitie met slechts 1 verliesmatch. N IEUWSBRIEF NUMMER 4 SEIZOEN 2011-12 Kampioenen deel 1 Onze Pupillen A olv Hans Soetaert eindigden 1ste in de reguliere competitie met slechts 1 verliesmatch. Nu hebben zij ook de eindronde ongeslagen

Nadere informatie

Opgave 1. Olympische prestaties

Opgave 1. Olympische prestaties Opgave 1. Olympische prestaties In deze opgave gaat het om de uitslag van allerlei evenementen op een sporttoernooi, zoals de Olympische Winterspelen. In alle deelopgaven is er sprake van een aantal resultaten,

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Start nieuwe kleutergroep. Kwaliteitsonderzoek. o.a. in dit nummer: Vrijdag 26 februari Kunstatelier 1

Uiltje gemist? kalender. Start nieuwe kleutergroep. Kwaliteitsonderzoek. o.a. in dit nummer: Vrijdag 26 februari Kunstatelier 1 18 februari 2016 kalender Start nieuwe kleutergroep Vrijdag 26 februari Kunstatelier 1 Afgelopen maandag is Loes van der Velden samen met 15 vierjarigen de nieuwe kleutergroep gestart. o.a. in dit nummer:

Nadere informatie

Verslag(je) van het CTN-weekend te Baarlo, tegelijk met de Eurocup.

Verslag(je) van het CTN-weekend te Baarlo, tegelijk met de Eurocup. Verslag(je) van het CTN-weekend te Baarlo, tegelijk met de Eurocup. Op 22 en 23 juni 2013 was ons eerste weekendje dit jaar voor het CTN-klassement (de tweede is natuurlijk weer in september bij de Plonkers).

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2015 Nummer 10 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Uit het TV programma Nederland kwamen toch een paar zaken voorbij die wellicht ook interessant zijn

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Huisregels tijdens schoolvoetbaltoernooi

Huisregels tijdens schoolvoetbaltoernooi Woensdag 15 april 2015 Huisregels tijdens schoolvoetbaltoernooi Aanvang 13.00 uur Start wedstrijden 13.30 uur Op tijd aanwezig en op tijd klaar staan voor de wedstrijden Aan-en afmeldingen bij de toernooileiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Hengelo

Nieuwsbrief. ONK Hengelo VanderSleen/Gebbenracing Nieuwsbrief ONK Hengelo Nieuwsbrief 4, 21 mei 2012. Zaterdag Deze dag stonden er 2 kwalificaties op het programma. Dit weekend werd ook het fanclubweekend gehouden en een 16 tal

Nadere informatie

( b o n n e t j e s voor het eten, w e l k o m s b r i e f voor de piloten met alle nodige uitleg en natuurlijk

( b o n n e t j e s voor het eten, w e l k o m s b r i e f voor de piloten met alle nodige uitleg en natuurlijk Pampa Modelfighters 6de Indoormeeting 15 December 2007 Door Davy Carmans Slechts enkele weken voordien kregen we van de sportdienst van Houthalen te horen dat we opnieuw gebruik mochten maken van de grote

Nadere informatie

Editie 10.1 jaargang 9

Editie 10.1 jaargang 9 Editie 10.1 jaargang 9 Smokkelwaar gevonden op sportpark Den Elshof Ongeveer 10 kilo snoep gevonden in de bosjes bij veld 4 Eric-Jan D was de trotse vinder van de grootste hoeveelheid smokkelwaar in Groenlo

Nadere informatie

Gamma Yamaha R125 Cup

Gamma Yamaha R125 Cup Gamma Yamaha R125 Cup NIEUWSBRIEF 26 november 2015 Hallo familie, vrienden en sponsors Nieuwsbrief over het trainingsjaar op de gamma Yamaha in 2015. Zoals de meeste van jullie weten heb ik eind juni mijn

Nadere informatie