Technologie verklaard LEGRIA HF M-serie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Technologie verklaard LEGRIA HF M-serie"

Transcriptie

1 Technologie verklaard LEGRIA HF M-serie Wi-Fi met MP4 ondersteuning (LEGRIA HF M52 en LEGRIA HF M56) Met de nieuwe, ingebouwde Wi-Fi functie kunnen gebruikers hun videomateriaal draadloos delen en bekijken. Door met de camcorder de gewenste optie te selecteren, kunnen gebruikers naast AVCHD (Advanced Video Coding High Definition) ook in MP4 opnemen. MP4 beeldmateriaal is dankzij de hoge beeldkwaliteit, hoge compressie en lage opnamesnelheid zeer geschikt om te delen met mobiele apparaten of voor gebruik bij cloud toepassingen. Gebruikers kunnen MP4 beeldmateriaal verzenden en delen via het gratis te downloaden Movie Uploader ios programma voor Apple ipads en iphones. Dit programma stelt gebruikers in staat al het MP4 beeldmateriaal dat in de camcorder is opgeslagen te bekijken en te beschikken over de mogelijkheid het videomateriaal op te slaan in de map Photo s van een Apple apparaat. De gebruiker kan zijn videoclips met dit programma ook rechtstreeks uploaden naar Facebook en YouTube. Gebruikers zonder een Apple ios apparaat kunnen videoclips naar sociale netwerken uploaden via het draadloze thuisnetwerk. Eerst registreren zij hun camcorder bij hun CANON image GATEWAY account en vervolgens configureren zij de instellingen voor een reeks sociale netwerken. Zodra deze instellingen zijn aangegeven, kunnen MP4 videoclips door de gewenste opties te kiezen rechtstreeks worden gedeeld via YouTube of met een URL in het CiG account via Facebook, Twitter en . Gebruikers kunnen hun videoclips rechtstreeks en zonder kabel vanaf de camcorder naar een DLNA gecertificeerd HDTV of notebook streamen. Wanneer de TV geen AVCHD ondersteunt, worden de bestanden van AVCHD naar MPEG-2 geconverteerd en afgespeeld met de standaard resolutie. Met de directe verbinding naar sociale netwerksites, DLNA gecertificeerde TV s en draagbare apparaten van Apple, zullen gebruikers een nieuwe weergave-, deel- en opslagbeleving ervaren. Canon HD CMOS PRO-sensor De Canon HD CMOS PRO-sensor werd oorspronkelijk ontworpen voor de gerenommeerde XF-serie onder de professionele HD-camcorders en werd in 2011 toegepast in LEGRIA camcorders. De afzonderlijke pixels zijn bij deze sensor circa 2,6x groter dan die van traditionele CMOS-chips. Dit stelt de sensor in staat meer licht te vangen en zo de prestaties bij weinig omgevinglicht sterk te verbeteren.

2 Naast het grotere oppervlak is elke pixel ook dieper dan bij andere sensoren en dit resulteert in een groter dynamisch bereik. Over- en onderbelichting zijn gereduceerd en de details blijven behouden, zelfs in erg donkere of lichte delen van het beeld. Het grotere dynamisch bereik betekent ook dat onderwerpen meer tintgradaties kennen, zoals zichtbaar is bij huidtinten. Voor de 2012 modellen werd de HD CMOS PRO-sensor verder ontwikkeld en maken verbeteringen aan de microlens en het kleurfilter het mogelijk het licht nog effectiever te verzamelen. Op elke microlens op de sensor is een antireflectiefolie aangebracht en het materiaal van het kleurenfilter is vervangen door een materiaal dat een hogere doorlaatbaarheid heeft. Met als resultaat dat de prestaties van de sensor bij weinig licht 20% hoger zijn dan de HD CMOS PRO-sensor die in de huidige HF M-serie wordt toegepast. Dankzij beeldregistratie met de 1920x1080 sensor is geen formaataanpassing of interpolatie nodig voor Full HD workflows en tijdens weergave van opnamen. Dit garandeert dat de hoge kwaliteit gehandhaafd blijft. Een filter met Bayer patroon zorgt daarnaast voor een superieure kleurreproductie. Vergeleken met traditionele CCD-sensoren biedt de CMOS een groot aantal voordelen bij HD-beeldregistratie. De CMOS-sensor maakt een meerkanaals uitlezing bij de pixels mogelijk, zodat HD-gegevens veel sneller zijn te verwerken. Met CMOS is het bovendien mogelijk ook andere elektronische circuits op de chip zelf te plaatsen, hetgeen resulteert in veel efficiëntere ontwerpen. Elke Canon HD CMOS-beeldsensor heeft onchip ruisreductie en versterking van het pixelsignaal om heldere, haarscherpe beelden te produceren. Daarnaast verbruikt de CMOS-sensor minder energie dan CCD-sensoren. Dit zorgt voor een lagere warmte- en ruisontwikkeling, waardoor de accu langer is te gebruiken. En in tegenstelling tot apparaten met CCD hebben CMOS-sensoren geen last van verticale strepen als gevolg van enkelvoudige pixel overflows, een effect dat zichtbaar is door felle lichtpunten in het beeld. Intelligent IS Intelligent IS is een technologie die de camcorder in staat stelt te detecteren wat voor type opname wordt gemaakt om vervolgens de juiste instelling van de optical Image Stabilizer te kiezen om onscherpte te voorkomen. Omdat de aard van de camerabewegingen afhankelijk is van de opnamesituatie, heeft de gebruiker keuze uit vier verschillende IS-instellingen:

3 Statief modus: Detecteert wanneer de camcorder op een statief is geplaatst en schakelt de optical Image Stabilizer uit om onscherpte te voorkomen. Dynamic IS: Wanneer tijdens het lopen of autorijden wordt gefilmd, vergroot deze modus de stabiliteit tijdens groothoekopnamen. Dit resulteert in stabiele beelden omdat trillingen met lage frequenties worden gecompenseerd. Powered IS: Wanneer gebruikers onderwerpen met maximale telezoom filmen, zorgt Powered IS dat het onderwerp stabiel en duidelijk in beeld blijft door cameratrillingen te corrigeren die optreden bij filmen met de tele-instelling. Macro IS: Deze stabilisatie modus corrigeert hoekverdraaiingen en beeldverschuivingen bij het filmen van macro-onderwerpen. Op deze wijze wordt onscherpte gecorrigeerd die vaak optreedt als gevolg van beeldtrillingen die kenmerkend zijn voor macro-opnamen. Audio Scene Select Met Audio Scene Select zijn gebruikers in staat de geluidsinstellingen te optimaliseren voor de scène en het onderwerp zonder dat speciale kennis nodig is. De gebruiker kan eenvoudigweg het type scène selecteren dat wordt gefilmd en heeft keuze uit vijf mogelijkheden: Muziek, Spraak, Ruisreductie, Standaard en Bos & Vogels. Het ingangsniveau, de frequentiekarakteristieken, richting, windruis- en dempingsfunctie zijn voor elke scène geoptimaliseerd. Zodra één van de vijf opties is geselecteerd, treft de gebruiker op het scherm informatie over de karakteristieken van de scène aan. Vernieuwde Story Creator Story Creator biedt gebruikers een ingebouwde shot list met alles wat moet worden vastgelegd om van de opnamen een compleet verhaal te maken. De 2012-versie van Story Creator biedt nu een helptoets op het scherm met informatie over de te filmen scène en de aanbevolen duur. Story Creator biedt keuze uit vijf verschillende onderwerpen die als thema voor de videofilm zijn te kiezen: Reizen Kinderen & Huisdieren Party Ceremonie Blog Story Creator adviseert de gebruiker over de volgorde waarin de opnamen moeten worden gemaakt en geeft aan hoe lang elke scène mag duren. Bij het afspelen worden

4 de opnamen samengevoegd om een film met een verhaallijn te maken. De opnamen die met Story Creator zijn gemaakt, worden allemaal onder het desbetreffende thema in een Gallery opgeslagen en na het filmen of tijdens afspelen kunnen gebruikers elke scène met een aantal sterren beoordelen. Zodra de afspeellijst voor de videofilm is aangemaakt, kan het verhaal via de geïntegreerde HDMI-aansluiting worden bekeken op een HD-televisie of een ander HDMI-compatibel apparaat. Muziek kan via de camera worden toegevoegd door een extern muziekapparaat aan te sluiten of door eerder opgeslagen muziek tracks te kiezen. HD-video s zijn met de camcorder te converteren naar standaard beeldresolutie en daarna gereed voor uploaden naar het internet. Cinema-Look filters De geavanceerde modellen voor 2012 zijn uitgerust met een aantal Cinema-Look filters die door professionele filmmakers zijn ontwikkeld. Deze filters stellen gebruikers in staat alledaagse scènes te veranderen door gebruik te maken van voorgeprogrammeerde instellingen zoals kleur, contrast, beeldscherpte en verzadiging. Gebruikers kunnen filters selecteren en controleren voordat ze de opnamen maken. Van elk filter verschijnt op het LCD-scherm een toelichting voordat het filter wordt ingeschakeld. Tot de keuzemogelijkheden voor filters behoren: Cinema standard: Een bioscoopbeleving die door de gebruiker kan worden aangepast. Vivid: Scènes krijgen een hogere kleurverzadiging (met name de RGB kleuren) en een iets hoger contrast. Dit accentueert de primaire kleuren en geeft een heldere, vrolijke uitstraling. Cool: Voegt een hoger contrast en hogere beeldscherpte toe aan de scène en versterkt de koele kleuren. Geeft een blauwe tint voor een koel, futuristisch effect. Nostalgic: Kenmerkend voor de scène is dat deze scherp, donker en met een iets hoger contrast en lagere verzadiging wordt weergegeven. Dit filter helpt gebruikers hun opnamen de uitstraling van een jaren 70 TV-programma te geven. Sepia: Scènes hebben een sepiatint met laag contrast en lage verzadiging. Deze tint geeft een antieke, onscherpe uitstraling. Old Movies: Films krijgen de verouderde uitstraling van oude bioscoopfilms met kunstmatige trillingen, krassen en korrelige effecten.

5 Dramatic B&W: Scènes hebben een monochrome uitstraling; ze hebben een hoog contrast en zijn korrelig. Dit geeft een krachtig zwart/wit beeld met contrastrijke grijstinten. Dream: Geeft de scène een soft focus uitstraling en voegt een magisch accent toe voor een dromerig effect. Memory: Zorgt langs de randen voor een lichte vervaging van de beelden om flashback scènes een vaag, neveleffect te geven. Canon HD videolens De Full HD videolens in de LEGRIA HF M-serie is speciaal ontworpen om voor de hoogst mogelijke HD-prestaties te zorgen, terwijl ze ook de afmetingen en het gewicht hebben die nodig zijn voor mobiel gebruik. Een innovatief ontwerp zorgt dat deze lens uiterst compact is en kan worden gebruikt voor groothoekopnamen zodat de gebruiker meer van de actie in beeld krijgt, terwijl de fysieke afmetingen tot een minimum beperkt blijven. Het nieuwe ontwerp bevat nu drie in plaats van twee groepen met bewegende lenselementen. De middelste groep kan vrij bewegen in een driedimensionale ruimte en zorgt voor zowel effectieve beeldstabilisatie als directe respons op zoomopdrachten. Het verkleinen van de overall afmetingen van de lens kan resulteren in hogere beeldvervorming en aberratie. Met het toevoegen van een derde bewegende lensgroep worden deze effecten voorkomen en dit resulteert in een perfecte all-round HDbeeldkwaliteit. Instant AF Omdat HD-videobeelden met een zeer hoge resolutie worden vastgelegd, is het essentieel dat het AF-systeem buitengewoon nauwkeurig is. Bij HD zullen zelfs de kleinste afwijkingen in scherpstelling duidelijk zichtbaar zijn. Traditionele TV AF-systemen reageren traag op duidelijke veranderingen in afstand tot het onderwerp en kunnen vaak verward raken door snel wisselende achtergrondpatronen. Het unieke Instant AF-systeem van Canon combineert een razendsnelle External AF-sensor met een nauwkeurige TV AF-sensor de eerste detecteert snel de afstand tot het onderwerp en de tweede voert de noodzakelijke fijnaanpassingen aan de scherpstelling uit.

6 DIGIC DV beeldprocessoren De DIGIC DV III processor werd in 2009 voor het eerst toegepast in Canon camcorders. Het ontwerp is afgeleid van de DIGIC DV II processor die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de professionele Canon XL H1 camcorder om aan de hogere beeldsnelheid en eisen van HD te voldoen. Voor de snelle verwerking van Full HDbeeldgegevens is een 5x hogere verwerkingscapaciteit nodig dan voor SD videobeelden. DIGIC DV III is geoptimaliseerd voor het verwerken van grotere hoeveelheden beeldgegevens en zorgt voor meer gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Tijdens de verwerking van de grotere hoeveelheden beeldgegevens bij HD-imaging gebruikt de Canon DIGIC DV III een uniek systeem voor ruisreductie. De resulterende videobeelden profiteren van een superieure kleurreproductie en breder kleurbereik. DIGIC DV III ondersteunt ook het grotere kleurenspectrum van xvycc Colour Space (x.v.color) en kent een 25% groter dynamisch bereik vergeleken met DIGIC DV II. De DIGIC DV III is een kerntechnologie van Canon en heeft twee paden voor separate verwerking van video- en fotosignalen in één camcorder. Videobeelden en foto s stellen verschillende eisen aan kleur en door de signalen anders te verwerken, kan elk signaal worden geoptimaliseerd voor weergave. Met als resultaat volle, levensechte kleuren die overeenkomen met het gefilmde onderwerp, ongeacht of ze worden bekeken op een televisiescherm of worden geprint op fotopapier. DIGIC DV III is ook de drijvende kracht achter veel van de functies van de Canon camcorders, zoals Smart Auto en Face Detection Technology. Smart Auto Smart Auto werd oorspronkelijk geïntroduceerd in de Canon digitale compact camera s en heeft zich na optimalisatie voor Canon HD camcorders ontwikkeld tot een hoofdfunctie binnen het LEGRIA assortiment. Intelligent Scène Detection Technology herkent het type opname op basis van meerder variabelen, zoals gezichten, afstand tot het hoofdonderwerp, helderheid, kleur en bewegingsrichting, tegenlichtcondities en type lucht. Dankzij Tele Macro worden nog 7 typen scènes herkend, waarmee het totaal op 38 komt. Tele Macro wordt automatisch ingeschakeld wanneer de camcorder inzoomt voor een close-up van een onderwerp.

7 Zodra de opnamecondities zijn vastgesteld, past de camera variabelen zoals witbalans, diafragma, sluitertijd en gevoeligheid aan om het best mogelijke resultaat te behalen. Een pictogram op het LCD-scherm toont de gebruiker het type scène dat werd herkend. Canon Face Detection Technology Dankzij de DIGIC DV III is de Canon Face Detection Technology in staat maximaal 35 verschillende gezichten te herkennen in het beeld en worden de instellingen voor elk van die gezichten geoptimaliseerd. Tot negen gezichten kunnen worden geselecteerd en één daarvan is door de gebruiker aan te wijzen als belangrijkste referentiepunt. Intelligente technologie voor het selecteren en volgen van gezichten identiek aan die in Canon digitale compact camera s zorgt ook dat het gezicht zo lang mogelijk geselecteerd blijft, zelfs als het beweegt. De Face Detection Technology bestaat uit twee belangrijke componenten. De eerste component is Face Detection AE (Automatische belichting). Deze gebruikt het vermogen van de DIGIC DV III om snel voor de juiste belichting te zorgen. De tweede component is Face Detection AF (Automatisch scherpstellen). Dankzij het Canon Instant AF-systeem dat twee AF-systemen gebruikt voor een unieke combinatie van snelheid en nauwkeurigheid kan Face Detection AF gezichten volgen en zorgen dat ze altijd scherp in beeld komen. Het Canon systeem voor gezichtsdetectie reageert uitzonderlijk snel, zelfs wanneer gezichten zich voor een achtergrond bevinden die veel donkerder of lichter is dan het onderwerp. Back-up op een externe harde schijf (LEGRIA HF M52 en LEGRIA HF M56) Gebruikers kunnen videobestanden in de camcorder via een USB-kabel snel en gemakkelijk opslaan op een externe harde schijf zonder dat de bestanden eerst naar een computer moeten worden gekopieerd. Ideaal om tijdens vakanties een back-up te maken van de avonturen van die dag. De videobestanden die op een externe harde schijf zijn opgeslagen, kunnen via de camcorder ook worden afgespeeld op een TV. LCD-aanraakscherm met interface op basis van gebaren De nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface van Canon biedt met het aanraakscherm meer controle over de handmatige instellingen. Ervaren gebruikers kunnen met de schuifbalken snel en nauwkeurig instellingen zoals witbalans, scherpstelling en belichting wijzigen. Met Touch Focus raken gebruikers op het scherm dat deel aan waarop ze willen scherpstellen en Touch & Track blijft op het geselecteerde onderwerp scherpstellen, ook wanneer dat zich binnen het beeldveld verplaatst.

8 De nieuwe gebruikersinterface heeft een reeks grote, nieuw ontworpen pictogrammen die het gebruikers makkelijker maken om door de aanwijzingen op het scherm te navigeren en de aanwijzingen voor het maken van videofilms te volgen. Een intuïtief menusysteem biedt eenvoudige toegang tot de instellingen van de camcorder. Tijdens het afspelen kan ook bediening met gebaren worden gebruikt. Bestanden zijn op het aanraakscherm te bekijken door van de ene pagina naar de volgende te vegen, zodat het voor gebruikers makkelijker is de gewenste video te zoeken. Touch Decoration Touch Decoration is bedoeld om het voor gebruikers gemakkelijker te maken effecten aan hun videobeelden toe te voegen. De effecten worden met de camera via het aanraakscherm toegevoegd en hiervoor is geen PC nodig. Touch Decoration stelt gebruikers in staat de volgende effecten aan hun videobeelden toe te voegen: Animation: Bewegende pictogrammen en effecten geven een magisch accent aan scènes, zoals bijvoorbeeld vallende sterren. Geschreven tekst en stempels: Schrijf over de videobeelden bijvoorbeeld de tekst Fijne verjaardag. De tekst wordt geschreven met de meegeleverde pen. Het is ook mogelijk één van de beschikbare stempels toe te voegen. Still Image mix: Stelt gebruikers in staat eenvoudige afbeeldingen of zelfs digitale foto s over hun beeldmateriaal te plaatsen. Video Snapshot Video snapshot stelt gebruikers in staat korte scènes vast te leggen die in tijdsduur verschillen (2, 4 of 8 seconden). Hiermee kan snel een professioneel verhaal worden samengesteld. Voor nog meer creatieve mogelijkheden kunnen gebruikers zowel het oorspronkelijke geluid als extra muziek afspelen. Net als bij Story Creator is het ook hier mogelijk de videoclips te voorzien van een beoordeling. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om uitsluitend de favoriete scènes af te spelen.

Technologie verklaard LEGRIA HF R-serie

Technologie verklaard LEGRIA HF R-serie Technologie verklaard LEGRIA HF R-serie Wi-Fi met MP4 ondersteuning (LEGRIA HF R38 en LEGRIA HF R36) Met de nieuwe, ingebouwde Wi-Fi functie kunnen gebruikers hun videomateriaal draadloos delen en bekijken.

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R serie

Technologie verklaard LEGRIA HF R serie Technologie verklaard LEGRIA HF R serie EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 MET Canon HD-camerasysteem Om er zeker van te zijn dat de HD-camcorders de beste beeldkwaliteit produceren, ontwikkelt en produceert

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF M serie

Technologie verklaard LEGRIA HF M serie Technologie verklaard LEGRIA HF M serie EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 MET Canon HD-camerasysteem Om er zeker van te zijn dat de HD-camcorders de beste beeldkwaliteit produceren, ontwikkelt en produceert

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol LEGRIA HF M31 LEGRIA HF M36 LEGRIA HF M306 Amstelveen, 5 januari 2010

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Perfecte beeldkwaliteit en verbeterde creatieve mogelijkheden Canon introduceert de nieuwe LEGRIA HF S serie LEGRIA HF S21 LEGRIA HF S20 LEGRIA HF S200 Amstelveen,

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot A serie

Technologie verklaard PowerShot A serie Technologie verklaard PowerShot A serie DIGIC 4 beeldprocessor De Canon DIGIC 4 (Digital Imaging Core) processor regelt alle primaire functies om de camera zo efficiënt mogelijk te laten werken. Geavanceerde

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot SX500 IS en PowerShot SX160 IS

Technologie verklaard PowerShot SX500 IS en PowerShot SX160 IS Technologie verklaard PowerShot SX500 IS en PowerShot SX160 IS 24mm groothoek, 30x optische zoom (PowerShot SX500 IS) Omdat ze zijn ontwikkeld met dezelfde processen en volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen

Nadere informatie

Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30

Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30 Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30 Dit document geeft een toelichting op nieuwe technologieën in nieuw aangekondigde producten. Nieuw ontwikkeld groothoekobjectief met 20x optische zoom

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS s Werelds dunste camera met 1 f/1.8, 24mm groothoekobjectief met 5x optische zoom (PowerShot S120) De PowerShot

Nadere informatie

Technologie Verklaard IXUS 300 HS

Technologie Verklaard IXUS 300 HS Technologie Verklaard IXUS 300 HS EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Zeer gevoelige 10,0 Megapixel CMOS sensor Met een resolutie van 10,0 Megapixel is het mogelijk de fijne details van de onderwerpen vast

Nadere informatie

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Printen De Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS beschikken over een speciaal Printmenu dat snel toegang biedt tot de opties voor direct

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot G1 X

Technologie verklaard PowerShot G1 X Technologie verklaard PowerShot G1 X Een hoge kwaliteit camera die zelfstandig is te gebruiken maar ook een perfecte aanvulling vormt voor een professionele DSLR. De PowerShot G1 X combineert EOS sensortechnologie

Nadere informatie

HD beeldregistratie op hoog niveau met Canon HF serie camcorders

HD beeldregistratie op hoog niveau met Canon HF serie camcorders Persbericht HD beeldregistratie op hoog niveau met Canon HF serie camcorders U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008: Canon vergroot

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot D20

Technologie verklaard PowerShot D20 Technologie verklaard PowerShot D20 HS System Het HS System is een krachtige combinatie van een uiterst gevoelige sensor en geavanceerde DIGIC beeldverwerking. Het is ontworpen om een perfecte beeldkwaliteit

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot SX30 IS

Technologie verklaard PowerShot SX30 IS Technologie verklaard PowerShot SX30 IS 14,1 Megapixel sensor Een 14,1 Megapixel 1/2.3 type CCD-sensor legt beelden met hoge resolutie vast en maakt het mogelijk om foto's op zeer groot formaat te printen

Nadere informatie

Canon LEGRIA HF-serie HD-flashcamcorders: onovertroffen beeldkwaliteit, indrukwekkend design

Canon LEGRIA HF-serie HD-flashcamcorders: onovertroffen beeldkwaliteit, indrukwekkend design Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Canon LEGRIA HF-serie HD-flashcamcorders: onovertroffen beeldkwaliteit, indrukwekkend design U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert twee nieuwe HD LEGRIA-camcorders met flashgeheugen. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.

Persbericht. Canon introduceert twee nieuwe HD LEGRIA-camcorders met flashgeheugen. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15. Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert twee nieuwe HD LEGRIA-camcorders met flashgeheugen LEGRIA HF21 LEGRIA HF S11 Hoofddorp 19 augustus: Canon breidt vandaag

Nadere informatie

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong Persbericht Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

Technologie Verklaard IXUS 230 HS

Technologie Verklaard IXUS 230 HS Technologie Verklaard IXUS 230 HS EMBARGO: 23 augustus 2011, 10:00 CEST HS System Het HS System is een geavanceerde combinatie van een uiterst gevoelige sensor en een krachtige DIGIC beeldprocessor. Het

Nadere informatie

EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST

EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Toelichting op de technologieën IXUS 000 HS EMBARGO: 9 augustus 200, 06:00 CEST 0x optical zoomlens Deze originele Canon lens biedt een 0x optische zoom en kan volledig worden ingetrokken in de slanke

Nadere informatie

Toelichting op de technologieën EOS 550D

Toelichting op de technologieën EOS 550D Toelichting op de technologieën EOS 550D EMBARGO: 8 februari 2010, 15:00 CET Canon CMOS sensor De door Canon ontworpen en geproduceerde CMOS technologie bevat bij elk pixel van de sensor een geavanceerd

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Press Release EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95 Diegem, 19 augustus 2010 Canon introduceert vandaag het

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot SX260 HS en PowerShot SX240 HS

Technologie verklaard PowerShot SX260 HS en PowerShot SX240 HS Technologie verklaard PowerShot SX260 HS en PowerShot SX240 HS HS System Het HS System is een krachtige combinatie van een uiterst gevoelige sensor en geavanceerde DIGIC beeldverwerking. Vergeleken met

Nadere informatie

Technologie Verklaard PowerShot S95

Technologie Verklaard PowerShot S95 Technologie Verklaard PowerShot S95 EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Originele Canon f/2.0, 28mm, 3,8x groothoeklens Ontwikkeld met dezelfde processen en volgens dezelfde hoge normen die worden gebruikt

Nadere informatie

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2010, 06.00 (CEST) Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Amstelveen, 26 augustus 2010 Canon introduceert

Nadere informatie

Technologie verklaard IXUS 125 HS en IXUS 500 HS

Technologie verklaard IXUS 125 HS en IXUS 500 HS Technologie verklaard IXUS 125 HS en IXUS 500 HS HS System (IXUS 125 HS, IXUS 500 HS) Het HS System is een krachtige combinatie van een uiterst gevoelige sensor en geavanceerde DIGIC beeldverwerking. Vergeleken

Nadere informatie

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Press Release EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Amstelveen, 11 mei 2010 Canon

Nadere informatie

Vertel je verhaal. Canon camcorders. you can

Vertel je verhaal. Canon camcorders. you can Vertel je verhaal. Canon camcorders. you can Breng je wereld in beweging. De Canon LEGRIA camcorders zijn uitgevoerd met toonaangevende technologie en zijn het resultaat van meer dan 70 jaar imaging know-how.

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot G12

Technologie verklaard PowerShot G12 Technologie verklaard PowerShot G12 Origineel Canon 28mm groothoekobjectief met 5x optische zoom Bij de ontwikkeling van de PowerShot G12 worden dezelfde processen en hoge kwaliteitsnormen toegepast als

Nadere informatie

Technologie Verklaard EOS 60D

Technologie Verklaard EOS 60D Technologie Verklaard EOS 60D EMBARGO: 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Canon CMOS-sensor De Canon CMOS-technologie is door Canon ontworpen en geproduceerd om samen te werken met de eigen DIGIC processoren.

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot G1 X Mark II, PowerShot SX700 HS, IXUS 155 en PowerShot D30

Technologie verklaard PowerShot G1 X Mark II, PowerShot SX700 HS, IXUS 155 en PowerShot D30 Technologie verklaard PowerShot G1 X Mark II, PowerShot SX700 HS, IXUS 155 en PowerShot D30 Dit document beschrijft nieuwe technologieën die niet worden aangetroffen in eerdere modellen Grote, zeer gevoelige

Nadere informatie

Het beste is nog beter geworden:

Het beste is nog beter geworden: Persbericht Het beste is nog beter geworden: Canon introduceert de nieuwe Canon HD camcorder HV30 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

Canon HD camcorders. Alle vrijheid om te filmen

Canon HD camcorders. Alle vrijheid om te filmen Canon HD camcorders. Alle vrijheid om te filmen Nieuwe manieren om te kijken HD videofilms laten u veel meer zien dan bij gewone video's mogelijk is. Alle Canon HD camcorders, inclusief de nieuwe modellen

Nadere informatie

Persbericht. Vier Canon producten ontvangen EISA awards

Persbericht. Vier Canon producten ontvangen EISA awards Persbericht Vier Canon producten ontvangen 2012-2013 EISA awards European Advanced SLR Camera 2012-2013: Canon EOS 5D Mark III European Compact Camera 2012-2013: Canon PowerShot G1X European Camcorder

Nadere informatie

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis PERSBERICHT Uitbreiding van de klassieke µ-serie De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis Aartselaar, 7 januari 2009 De populaire Olympus µ-serie is uitgebreid

Nadere informatie

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range Persbericht Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008: Canon introduceert de

Nadere informatie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Persbericht EMBARGO: 17 SEPTEMBER 2008, 06:00 CET Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen

Nadere informatie

Til uw HD-opnames naar een hoger niveau met Canons HF-reeks van camcorders

Til uw HD-opnames naar een hoger niveau met Canons HF-reeks van camcorders Persbericht Til uw HD-opnames naar een hoger niveau met Canons HF-reeks van camcorders HF10 HF100 Versies in hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals

Nadere informatie

Erratum Foto s, video s en muziek in

Erratum Foto s, video s en muziek in 1 Erratum Foto s, video s en muziek in In oktober 2017 is er een update verschenen van. In dit aanvullende bestand leest u over de belangrijkste verschillen. Sommige schermen zijn enigszins gewijzigd qua

Nadere informatie

Persbericht. 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR

Persbericht. 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR Persbericht EMBARGO: 8 februari 2010, 15:00 CET 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR Amstelveen, 8 februari 2010 Canon maakt

Nadere informatie

ios 6 voor foto en video

ios 6 voor foto en video ios 6 voor foto en video Het nieuwe Apple besturingssysteem ios 6 voor de iphone 4 of 5, ipad 2 of 3 en ipod touch biedt een aantal interessante extra s voor foto en video. De deelfunctie bij Fotostream

Nadere informatie

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur VIRB Elite is een echte 1080p HD-actiecamera die geavanceerde opnamemogelijkheden in HD combineert met Wi-Fi-functies en ultramoderne GPS-functies zoals vooraf ingestelde opnameprofielen. Het skiprofiel

Nadere informatie

Bijkomende informatie PowerShot S 90

Bijkomende informatie PowerShot S 90 Bijkomende informatie PowerShot S 90 Printing De PowerShot S 90 is voorzien van een speciaal Print-menu voor een snelle toegang tot rechtstreekse printopties. De volledige PictBridge-ondersteuning houdt

Nadere informatie

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik Nikon introduceert vandaag de D850 en biedt full-frame fotografen daarmee de ultieme combinatie als het op resolutie,

Nadere informatie

Technologie verklaard EOS 650D

Technologie verklaard EOS 650D Technologie verklaard EOS 650D Canon CMOS-sensor De door Canon ontworpen en geproduceerde CMOS-technologie werkt in combinatie met de Canon DIGIC-processoren. De CMOS-technologie zorgt bij elke pixel voor

Nadere informatie

Freecording is. Welkom bij Freecording.

Freecording is. Welkom bij Freecording. Canon HD Camcorders Freecording is Filmen in alle vrijheid. Het draait om grenzen verkennen en verleggen, spontaan uw camcorder gebruiken en 24 uur per dag, 7 dagen per week de wereld om u heen vastleggen.

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE Ref. INOGRB01 HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE 1.INLEIDING Uw GRABBINO is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld om uw video's te converteren naar het MPEG-formaat en daarna HDD-beelden door te sturen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 1. Onderdelen van de camcorder 1: Preview-knop 2: Menuknop 3: LCD-scherm 4: HDMI-aansluiting 5: Moduswiel 6: Vermogen LED 7: Sluiterknop 8: Opladen LED 9: Omhoog/Belichtingsknop 10:

Nadere informatie

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle Grote, uiterst gevoelige 17-megapixel multi-aspect sensor Leica DC Vario-Summilux-lens met lichtsterk

Nadere informatie

Bijkomende informatie PowerShot G11

Bijkomende informatie PowerShot G11 Bijkomende informatie PowerShot G11 Printing De PowerShot G11 is voorzien van een speciaal Print-menu voor een snelle toegang tot rechtstreekse printopties. De volledige PictBridge-ondersteuning houdt

Nadere informatie

Korte Film Individueel

Korte Film Individueel Korte Film Individueel Opdracht 2, Filmen en Monteren Maak een korte film van maximaal 60 seconden met twee personen met je smartphone of camera waarin je informatie geeft over het Koning Willem I College.

Nadere informatie

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid PERSBERICHT 5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid De Olympus µ 830: pracht en prestaties Aartselaar, 30 september 2007 Een geweldige combinatie van design en functionaliteit

Nadere informatie

Nieuwe Functies. Versie 4.10

Nieuwe Functies. Versie 4.10 Nieuwe Functies Versie 4.10 Functies die zijn toegevoegd of gewijzigd als gevolg van firmware-updates kunnen mogelijk niet langer overeenkomen met de beschrijvingen in de documentatie die is meegeleverd

Nadere informatie

ThemaFilm Individueel,, citymarketing

ThemaFilm Individueel,, citymarketing ThemaFilm Individueel,, citymarketing Opdracht themafilm over Helsinki, Den Bosch, Maastricht, Eindhoven Maak een themafilm met smartphone of fotocamera Probeer niet alles te laten zien maar maak een keuze,

Nadere informatie

Mens en Wereldbeeld Persoonlijke groei Kunst en Cultuur Voeding, Milieu en Gezondheid Computer

Mens en Wereldbeeld Persoonlijke groei Kunst en Cultuur Voeding, Milieu en Gezondheid Computer Mens en Wereldbeeld Persoonlijke groei Kunst en Cultuur Voeding, Milieu en Gezondheid Computer Peije van Klooster Getrouwd en 2 kinderen Kleine theorie inleiding Opname maken Monteren Delen met anderen

Nadere informatie

Product catalogus Homecast

Product catalogus Homecast Product catalogus Homecast Homecast HS9000 CICD PVR De door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Homecast HS9000 CICD PVR Homecast HS 9000 is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten

Nadere informatie

Nieuwe Functies. Versie 3.00

Nieuwe Functies. Versie 3.00 Nieuwe Functies Versie 3.00 Functies die zijn toegevoegd of gewijzigd als gevolg van firmware-updates kunnen mogelijk niet langer overeenkomen met de beschrijvingen in de documentatie die is meegeleverd

Nadere informatie

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST)

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Persbericht Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D Diegem, 26 augustus 2010 Canon breidt zijn wereldbefaamde

Nadere informatie

POWER TO YOUR NEXT STEP

POWER TO YOUR NEXT STEP POWER TO YOUR NEXT STEP Een DSLR die je altijd bij je wilt hebben you can Een DSLR die je altijd bij je wilt hebben Een overzicht van al je herinneringen vol schitterende foto's en video's waar je trots

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

Nieuwe Functies BL B00

Nieuwe Functies BL B00 Nieuwe Functies Versie 2.00 Functies die zijn toegevoegd of gewijzigd als gevolg van firmware-updates kunnen mogelijk niet langer overeenkomen met de beschrijvingen in de documentatie die is meegeleverd

Nadere informatie

Canon Digital IXUS 970 IS: extra flexibiliteit dankzij de nieuwe 5x optische zoom met IS

Canon Digital IXUS 970 IS: extra flexibiliteit dankzij de nieuwe 5x optische zoom met IS Persbericht Canon Digital IXUS 970 IS: extra flexibiliteit dankzij de nieuwe 5x optische zoom met IS U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/image_library/fashion_images/index.asp

Nadere informatie

HDR- FOTOGRAFIE. Inleiding. Het digitale beeld - Bijlage

HDR- FOTOGRAFIE. Inleiding. Het digitale beeld - Bijlage HDR- FOTOGRAFIE Inleiding Wanneer je door de zoeker van je al dan niet spiegelreflex camera kijkt en een prachtige scène hebt waargenomen en vastgelegd, dan is er naderhand soms enige teleurstelling wanneer

Nadere informatie

Nieuwe Functies. Versie 2.00

Nieuwe Functies. Versie 2.00 Nieuwe Functies Versie 2.00 Functies die zijn toegevoegd of gewijzigd als gevolg van firmware-updates kunnen mogelijk niet langer overeenkomen met de beschrijvingen in de documentatie die is meegeleverd

Nadere informatie

Technologie Verklaard PIXMA MG8250

Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Auto Document Fix Auto Document Fix zorgt voor fraaie en gemakkelijk leesbare scanresultaten door gebruik te maken van geavanceerde beeldanalyse. Deze technologie maakt

Nadere informatie

Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel

Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel Persbericht Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel DC330 DC301 Versies in hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals

Nadere informatie

Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange

Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange Persbericht Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008:

Nadere informatie

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio De enige Windows Phone met Beats Audio Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De enige Windows Phone met Beats Audio Iconisch

Nadere informatie

4. Foto s, video en muziek

4. Foto s, video en muziek 89 4. Foto s, video en muziek Met de app Camera kunt u de camera aan de achterkant van de iphone gebruiken om een foto of video te maken. De iphone heeft een extra camera aan de voorkant waarmee u gemakkelijk

Nadere informatie

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave... 7 3.2 Live video

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de handleiding voor de software (voor iphone) voor Live Streaming Camera GV-LS2/GV-LS1 van JVC KENWOOD Corporatie. De modellen die

Nadere informatie

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10,

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, Introductie Instax Square SQ10 Camera 11 MEI 2017, NEDERLAND SAMENVATTING FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, DE EERSTE HYBRIDE INSTANT CAMERA MET VIERKANT BEELDFORMAAT FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding

JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding Nederlands Dit is de handleiding voor de software (voor Windows) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOOD Onderneming. Windows 7 is het

Nadere informatie

MAAK NAADLOOS VERBINDING MET UW EIGENDOMMEN BUITEN.

MAAK NAADLOOS VERBINDING MET UW EIGENDOMMEN BUITEN. MAAK NAADLOOS VERBINDING MET UW EIGENDOMMEN BUITEN. Met de EZVIZ C3W 1080P heeft u altijd een gerust gevoel. De C3W 1080P is een buitencamera met wifi voor het beveiligen van uw kantoor, winkel, parkeerterrein

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Foto & Film bewerking

Foto & Film bewerking Foto & Film bewerking Leren werken met : - - Windows Movie Maker - Youtube Workshop deel 1: De te nemen stappen: - Zorg voor materiaal om te monteren. Individueel een filmpje maken op basis van script

Nadere informatie

Mini O 180 MAAK DRAADLOOS VERBINDING MET THUIS, MET UW KANTOOR OF MET UW WINKEL. EN HOUD CONTACT MET UW FAMILIE EN HUISDIEREN.

Mini O 180 MAAK DRAADLOOS VERBINDING MET THUIS, MET UW KANTOOR OF MET UW WINKEL. EN HOUD CONTACT MET UW FAMILIE EN HUISDIEREN. Mini O 180 MAAK DRAADLOOS VERBINDING MET THUIS, MET UW KANTOOR OF MET UW WINKEL. EN HOUD CONTACT MET UW FAMILIE EN HUISDIEREN. Met de Mini O 180 kunt u altijd gerust zijn. De Mini O 180 is een Wi-Fi-camera

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord...13 Introductie Visual Steps...14 Wat heeft u nodig?...15 Hoe werkt u met dit boek?...16 De volgorde van lezen...17 De cd-rom bij dit boek...17 De schermafbeeldingen...17 Hoe verder

Nadere informatie

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Amsterdam, 17 augustus 2016: Nikon presenteert de D3400, een DX-formaat spiegelreflexcamera waarmee met het

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Ontworpen voor beginnende en gevorderde fotografen. Eenvoudig in het gebruik. Krachtig in zijn kunnen.

Ontworpen voor beginnende en gevorderde fotografen. Eenvoudig in het gebruik. Krachtig in zijn kunnen. PERSBERICHT FUJIFILM introduceert de FUJIFILM X-T30 Ontworpen voor beginnende en gevorderde fotografen. Eenvoudig in het gebruik. Krachtig in zijn kunnen. Gorinchem, 14 februari 2019. FUJIFILM introduceert

Nadere informatie

CEL-SU3DA280. Basisgids instelling Wi-Fi

CEL-SU3DA280. Basisgids instelling Wi-Fi CEL-SU3DA280 Basisgids instelling Wi-Fi NL Inhoudsopgave 03 Beginnen 03 Algemene informatie over Wi-Fi 06 Films opnemen met gebruik van een smartphone als afstandsbediening 08 Browser gebruiken op afstand:

Nadere informatie

GUARDVIEW. professional security equipment

GUARDVIEW. professional security equipment GUARDVIEW professional security equipment GUARDVIEW product functies Functies die bepalend zijn voor een goed beeldresultaat Ultra HD defi nitie 4K is een HD standaard met een resolutie van 3840*2160 pixels.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 9

Inhoudsopgave. Inleiding 9 Inhoudsopgave Inleiding 9 1. Bibliotheek 11 1.1 Picasa de eerste keer starten 12 1.2 Onderdelen van de bibliotheek 13 1.3 Gezichtsherkenning 13 1.4 Mappenbeheer 17 1.5 Sorteren 18 1.6 Weergave mappen 18

Nadere informatie

Converteren van video s

Converteren van video s Converteren van video s Mario Somers Juni 0 In de huidige maatschappij volstaat het niet meer om een videofilm op DV of tape te plaatsen om uit te wisselen met anderen. De evolutie van internet, streaming

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

DB1 BEVEILIGING DIRECT BIJ UW VOORDEUR

DB1 BEVEILIGING DIRECT BIJ UW VOORDEUR DB1 BEVEILIGING DIRECT BIJ UW VOORDEUR DB1 is een 3MP, Wifi slimme deurbel met een 180 graden verticaal en 105 graden horizontaal gezichtsveld. Uw bezoekers worden van top tot teen vastgelegd in kristalheldere

Nadere informatie

Filmfragment 001: intro Filmfragment 002: intro 2

Filmfragment 001: intro Filmfragment 002: intro 2 Voordelen videocamera: - model geschikt voor handwerk - kleine chip > grote scherptediepte - zoeker (EVF) voor daglichtopnamen Voordelen DSRL/CSC - ISO waarden (weinig ruis) - kleine scherptediepte - verwisselbare

Nadere informatie

R5.0. Bijlage IV. Video converter. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen

R5.0. Bijlage IV. Video converter. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen Bijlage IV R5.0 Video converter Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/7 Bijlage IV - Video Converter 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 9

Inhoudsopgave. Inleiding 9 Inhoudsopgave Inleiding 9 1. Bibliotheek 11 1.1 Picasa de eerste keer starten 12 1.2 Onderdelen van de bibliotheek 13 1.3 Gezichtsherkenning 13 1.4 Mappenbeheer 17 1.5 Sorteren 18 1.6 Weergave mappen 18

Nadere informatie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van camerabewaking en daarom is het soms erg lastig om te weten waardoor er verschillen in kwaliteit en prijs ontstaan.

Nadere informatie

Press Release. De nieuwe norm voor professionele handheld videobeelden: Canon introduceert de eerste MPEG-2 Full HD (4:2:2) file-based camcorders

Press Release. De nieuwe norm voor professionele handheld videobeelden: Canon introduceert de eerste MPEG-2 Full HD (4:2:2) file-based camcorders Press Release De nieuwe norm voor professionele handheld videobeelden: Canon introduceert de eerste MPEG-2 Full HD (4:2:2) file-based camcorders XF305 XF300 Diegem, 7 april 2010 Met de introductie van

Nadere informatie

Husky Air MAAK NAADLOOS VERBINDING MET UW EIGENDOMMEN BUITEN.

Husky Air MAAK NAADLOOS VERBINDING MET UW EIGENDOMMEN BUITEN. Husky Air MAAK NAADLOOS VERBINDING MET UW EIGENDOMMEN BUITEN. Met de EZVIZ Husky Air heeft u altijd een gerust gevoel. De Husky Air is een buitencamera met wifi voor het beveiligen van uw kantoor, winkel,

Nadere informatie

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879 Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749 De combinatie van een Casablanca S-6000 en de RenderBooster kost normaal 3168. Bij deze aanbieding

Nadere informatie