Freecording is. Welkom bij Freecording.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Freecording is. Welkom bij Freecording."

Transcriptie

1 Canon HD Camcorders

2 Freecording is Filmen in alle vrijheid. Het draait om grenzen verkennen en verleggen, spontaan uw camcorder gebruiken en 24 uur per dag, 7 dagen per week de wereld om u heen vastleggen. Want wie weet wanneer er iets gebeurt dat de moeite van het filmen waard is? Bij Freecording filmt u gebeurtenissen op het moment dat ze plaatsvinden en deelt deze vervolgens op geheel eigen wijze met anderen. Het gaat om uw eigen, persoonlijke kijk op de wereld en om in contact te blijven met de mensen die u kent. Welkom bij Freecording.

3 START Freecording begint Met een Canon Full HD camcorder ziet u alle details van het leven. Want na 70 jaar ervaring in de wereld van fotografie en imaging weet Canon hoe je fantastische films kunt maken. Door Canons know-how op het gebied van ontwerpen en produceren van HD videolenzen, Full HD CMOS sensors en razendsnelle processoren, is elk onderdeel van een Canon HD camcorder geoptimaliseerd voor fraaie, haarscherpe High Definition videobeelden. Het Canon Full HD assortiment biedt u de keuze: kies één van de Dual Flash Memory modellen met 32 Gb intern geheugen of één van de Hard Disk Drive camcorders die met de hoogst mogelijke kwaliteit 24 Mbps opnemen voor de allerbeste filmopnamen. De bij de HF11, HG21 en HG20 meegeleverde PIXELA ImageMixer software stelt u zelfs in staat beelden te branden op Blu-ray schijven ideaal voor weergave via uw Blu-ray speler of soortgelijk compatibel apparaat. Hoe u ook wilt filmen, er is altijd een Canon HD camcorder die exact aansluit bij uw wensen. En als uw voorkeur toch uitgaat naar een Standard Definition model, dan biedt het Canon Flash Memory FS assortiment u een aantal leuke en gemakkelijke filmopties. Welke camcorder kiest u voor het maken van films die u met anderen wilt delen? Normale TV: 720x576 resolutie in Full HD Full HD TV: 1920x1080 resolutie Canon HD camcorders die videobeelden vastleggen in flash memory of op een Hard Disk Drive, registreren 1920x1080 Full HD beelden die de perfecte afmetingen hebben voor weergave op een HD TV. Vanaf het moment dat uw beelden door de sensor worden vastgelegd tot ze worden opgeslagen en klaar zijn voor weergave, beschikt u over de allerhoogste beeldkwaliteit. Canon Full HD biedt meer dan de dubbele beeldresolutie van sommige andere HD camcorders.

4 De technologie die zorgt dat u een leuke dag heeft Net zoals een goede film het resultaat is van de juiste mix - de combinatie van een fantastisch script, professionele acteurs en een goede cameraman - vertrouwt ook een HD camcorder op drie essentiële onderdelen: een HD lens, een beeldsensor en een krachtige beeldprocessor. Het Canon HD Camera System vormt de speciale combinatie van deze drie onderdelen. In tegenstelling tot andere producenten, ontwerpt en produceert Canon ze allemaal zelf. Dit is de enige manier waarop Canon kan garanderen dat ze perfect samenwerken. Duidelijk en helder Dankzij meer dan 50 jaar ervaring met de productie van videolenzen voor de omroepwereld, heeft elke Canon HD camcorder een lens die met ongeëvenaarde precisie is geproduceerd: zodat u elk detail kunt filmen - van zonsopkomst tot zonsondergang. Elk detail Omdat ze zijn ontwikkeld op basis van de sensoren die u aantreft in Canon EOS camera's de keuze van de professionele fotograaf - registreert de Canon Full HD CMOS sensor alle details die nodig zijn om HD beelden te vormen. Elke straal licht die de lens passeert, wordt geconverteerd in levensechte, hoge kwaliteit digitale beelden. 24 Mbps Alles komt bij elkaar Door HD videobeelden vast te leggen met 24 Mbps de hoogste bitrate die mogelijk is bij de AVCHD industriestandaard krijgt u nog veel meer. De HF11, HG21 en HG20 beiden de hoogste beeldkwaliteit. Omdat de grote hoeveelheid aan HD gegevens met hoge snelheid wordt verwerkt, registreren deze camcorders nog meer details en zijn ze ook ideaal om razendsnelle actiescènes haarscherp vast te leggen. De DIGIC DV II processor vormt het rekencentrum van een Canon HD camcorder. Deze krachtige en snelle processor verwerkt alle digitale informatie die afkomstig is van de sensor en zorgt zo dat het eindresultaat een schitterende HD film is.

5 Instant AF Instant AF is uniek voor Canon HD camcorders en gebruikt niet één maar twee autofocussystemen om perfect scherp te stellen. Het eerste systeem is ideaal om in te zoomen op onderwerpen die zich ver weg bevinden en het tweede is ontworpen voor zeer nauwkeurige fijn-aanpassingen, zodat een absolute scherpte wordt bereikt. Essentieel voor HD beelden - waar zelfs de kleinste fouten merkbaar zijn - is dat Instant AF razendsnel en met ongekend hoge nauwkeurigheid scherpstelt. Super Range Optical Image Stabilizer (OIS) Omdat bij HD films zelfs de geringste trillingen zichtbaar zijn, biedt Canon met Super Range OIS een unieke combinatie van twee stabilisatietechnologieën. Het systeem is uiterst effectief - het compenseert nagenoeg elk type beweging, van het regelmatige ruisen van uw ademhaling tot de stoten en schokken tijdens een autorit. Uw dag vol freecording momenten het voordeel van Canon Elke Canon HD camcorder beschikt over een uniek assortiment aan kenmerken dat u helpt heel gemakkelijk fraaie videofilms te maken. Variërend van functies die helpen om trillingsvrij te filmen tot opnameprogramma's die uw films een creatief accent geven. Dit is het voordeel van Canon. 25p Cinema mode Ziet u zichzelf als filmmaker? Door de beeldsnelheid van traditionele films te combineren met speciale kleurinstellingen, geeft de 25p Cinema mode u de creatieve uitstraling en belevenis van een echte bioscoopfilm.

6 Tot maximaal 32 Gb De HF10 biedt tot maximaal 16 Gb aan intern flash memory voor maar liefst 6 uur aan HD filmmateriaal terwijl de nieuwe HF11 deze geheugencapaciteit verdubbelt naar 32 Gb. De hele dag alles filmen wat u maar wilt Dual Flash Memory biedt u twee verschillende manieren om beeldmateriaal vast te leggen. Een grote, ingebouwde flash drive met een capaciteit van 32 Gb biedt u uren en uren aan opnametijd. Wanneer u de videobeelden gemakkelijk met vrienden wilt delen, registreert u ze rechtstreeks op SDHC geheugenkaarten. Geef de geheugenkaart gewoon aan een vriend of vriendin; Ook videobeelden die zich in het interne geheugen bevinden, zijn gemakkelijk te kopiëren naar geheugenkaarten. Dual Flash Memory Klaar voor gebruik Camcorders met flash memory zijn veel sneller dan andere typen camcorders en kunnen beeldmateriaal vastleggen zodra u klaar bent om te filmen. Veiligheid voorop Camcorders met flash memory hebben geen bewegende onderdelen. Als u in beweging bent of deel uitmaakt van de actie - bijvoorbeeld tijdens een concert of festival - kunt u er zeker van zijn dat uw videobeelden veilig zijn. Langer filmen Dankzij het enorm lage energieverbruik kunt u veel langer blijven filmen. Uw stijl Flash is veel kleiner dan andere methoden voor beeldregistratie en dit gaf ontwerpers een ongekende vrijheid - flash camcorders zijn cool, stijlvol en zo klein dat u ze overal mee naar toe kunt nemen.

7 EINDE Aan het eind van de dag zijn er allerlei manieren om de videobeelden te delen PIXELA software Waarom deelt u uw videobeelden niet met anderen? De meegeleverde PIXELA ImageMixer TM software is compatibel met PC's en helpt u uw films te rangschikken, af te spelen en te bewerken. U kunt uw videofilms naar diverse andere typen converteren - ideaal voor uploaden naar het web of naar uw eigen afspeelsysteem. Bij geselecteerde modellen de HF11, HG21 en HG20 kunt u zelfs een Blu-ray schijf branden om videofilms via een Blu-ray speler met HD kwaliteit af te spelen. U kunt uw Canon HD camcorder via één van de populaire Apple programma's voor videobewerking ook gebruiken in combinatie met Mac computers. imovie 08 is voor beginners een gemakkelijke manier om kennis te maken met videobewerking en de laatste versie van Final Cut Pro is het gereedschap voor meer ervaren gebruikers. Uw mogelijkheden zijn onbeperkt Branden En omdat u uw videofilms wellicht liever op schijf aan anderen meegeeft, zijn de Canon Flash Memory en Hard Disk Drive camcorders compatibel met de DW-100: een zeer gebruiksvriendelijke DVD brander. Standard Definition films branden vanaf FS serie camcorders; als u een HD camcorder gebruikt, kunt u AVCHD DVD's branden die Blu-ray compatibel zijn. Sluit uw camcorder aan, selecteer uw beeldmateriaal en brand alles op de DVD. De afgesloten schijven zijn ideaal om videobeelden met anderen te delen De aansluiting is er Alle Canon HD camcorders hebben een mini HDMI naar-hdmi TM plug en deze maakt het heel eenvoudig om de camcorder op een HD TV aan te sluiten - de gemakkelijkste manier om HD films direct samen met familie en vrienden te bekijken.

8 TM In de stad of op reis flash is er altijd klaar voor Gebruik het beste van twee werelden met de Dual Flash Memory HF11 en HF10. Beide zijn klaar voor gebruik zodra u dat wilt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kies uit een 16 Gb of 32 Gb geheugen, met maximaal 6 of 12 uur aan HD opnametijd. Met videobeelden op een extra SDHC geheugenkaart heeft u bovendien een gemakkelijke manier om films met vrienden te delen. Het beste van twee werelden met Dual Flash Memory sla de HD videobeelden op in het 32 Gb (HF11) of 16 Gb (HF10) interne geheugen of bewaar ze op een SDHC geheugenkaart Fraai ontwerp dat prettig in uw hand ligt 1920x1080 Full HD registratie met 24 Mbps het beeldformaat met de hoogste resolutie en de hoogst mogelijke beeldsnelheid bij AVCHD. Veelzijdig: mini-accessoireschoen, HDMI, mic invoer, handmatige audioregeling Langer filmen: laag energieverbruik en accu met hoge capaciteit - het intelligente accusysteem toont de resterende acculading in minuten Geavanceerde fotofuncties, 3,1 MP digitale foto's Bekijk opnamen op het Multiangle Vivid LCD Bekijk het ruim Accessoires: raadpleeg het compatibiliteitsoverzicht De Canon WD-H37 II groothoekadapter stelt u in staat meer in de videobeelden vast te leggen. Gebruik deze groothoekadapter om grote groepen vrienden of panoramische landschappen te filmen. Groothoekobjectieven zijn ook perfect voor gebruik in kleinere ruimten.

9 TM Filmen en delen - offline en online Bij de HF100 draait alles om het delen registreer de videobeelden rechtstreeks op SDHC geheugenkaarten; voor maximaal 6 uur aan HD film op één 16 Gb kaart. En geef die geheugenkaart vervolgens aan uw vrienden. Met een compatibele kaartlezer zijn de videobeelden heel gemakkelijk te bekijken. Eenvoudiger kan gewoonweg niet. HD films rechtstreeks op SDHC geheugenkaart gemakkelijk om te delen, eenvoudig om online te zetten Stijlvol en licht in gewicht - klein genoeg voor uw jaszak 1920x1080 Full HD beeldregistratie Flexibel: mini-accessoireschoen, HDMI, mic invoer, handmatige audioregeling Blijven filmen: laag energieverbruik, een accusysteem dat de resterende acculading in minuten weergeeft plus optioneel een hoge capaciteit accu Geavanceerde fotofuncties, 3,1 MP digitale foto's Bekijk videobeelden op het Multiangle Vivid LCD Perfect geluid Accessoires: raadpleeg het compatibiliteitsoverzicht Wilt u uit het geroezemoes een gesprek kunnen opnemen? Sluit dan de optionele DM-100 richtmicrofoon aan om het geluid optimaal te kunnen vastleggen - want de geluidskwaliteit mag nooit onderdoen voor die van uw videobeelden.

10 TM Ga elke uitdaging aan met een Hard Disk Drive camcorder kunt u overal HD films maken Blijf met de HG21 nog langer filmen de 120 Gb Hard Disk Drive biedt plaats aan meer dan 45 uur aan HD videobeelden. En met het Canon Dual Recording systeem heeft u ook de mogelijkheid om HD videobeelden rechtstreeks op SDHC geheugenkaarten op te slaan - een fantastische manier om films te delen door de geheugenkaarten aan uw vrienden te geven. Meer dan 45 uur aan HD videobeelden op de 120 Gb Hard Disk Drive Tweevoudige beeldregistratie: videobeelden opslaan op HDD of de gemakkelijk te delen, verwisselbare geheugenkaart Elk detail: 1920x1080 Full HD registratie met een bitrate van maximaal 24 Mbps Canon HD Camera System: 3,3 MP Full HD CMOS, Canon HD Video Lens (12x optische zoom) en DIGIC DV II Super Range OIS en Instant AF Creatief aan de slag: 25p Cinema mode plus 11 AE programma's Superieure geluidskwaliteit: microfooningang en handmatige volumeregeling Vari-angle Vivid LCD en kleuren EVF Flexibel: mini geavanceerde accessoireschoen; HDMI met CEC ondersteuning; component uitgang Met de meegeleverde software videofilms gemakkelijk beheren, bewerken en delen - zelfs branden op Blu-ray schijven Teleconverter Accessoires: raadpleeg het compatibiliteitsoverzicht Als de actie zich op afstand van u afspeelt, dan zorgt de Canon TL-H37 Teleconverter dat alles wat u filmt op het scherm 1,5x dichterbij komt. Probeer het eens tijdens een sportwedstrijd en kijk naar het verschil.

11 TM Begin uw Full HD avontuur met een hoge capaciteit Hard Disk Drive camcorder Film de hele dag door met een Hard Disk Drive camcorder. De HG20 biedt u 60 Gb aan intern geheugen dat is genoeg voor meer dan 22 uur aan HD videobeelden. Het Canon Dual Recording systeem stelt u bovendien in staat om videobeelden rechtstreeks op SDHC geheugenkaarten op te slaan. De ideale combinatie. Meer dan 22 uur aan HD videobeelden op de 60 Gb Hard Disk Drive Tweevoudige beeldregistratie: opslaan op HDD of verwisselbare geheugenkaarten 1920x1080 Full HD beeldregistratie met superieure kwaliteit (24 Mbps) Canon HD Camera System: 3,3 MP Full HD CMOS, Canon HD Video Lens (12x optische zoom) en DIGIC DV II Instant AF, razendsnel uiterst nauwkeurig scherpstellen Trillingsvrije videobeelden met Super Range OIS Creatieve vrijheid 25p Cinema mode en 11 AE programma's Microfoonaansluiting en handmatige geluidsregeling voor perfecte geluidsregistratie Mini geavanceerde accessoireschoen; HDMI met CEC ondersteuning; component uitgang Met de meegeleverde software films gemakkelijk beheren, bewerken en delen - zelfs branden op Blu-ray schijven Na zonsondergang Zelfs als de zon al onder is, kunt u blijven filmen. De Canon VL-5 externe videolamp ontvangt de voedingsspanning rechtstreeks van de camcorder. Accessoires: raadpleeg het compatibiliteitsoverzicht

12 De perfecte afsluiting van een perfecte dag - een tape camcorder die het gemakkelijker maakt om uw films te bewerken Als referentiepunt voor kwaliteit heeft de HV30 alles wat u van een tape-based HDV (High Definition Video) camcorder mag verwachten. Deze camcorder is compatibel met vrijwel elk editingpakket, zodat u uw films een extra accent kunt geven voordat u ze met anderen deelt. Perfecte HDV1080i beeldkwaliteit Instant AF voor razendsnel en nauwkeurig automatisch scherpstellen Originele Canon HD videolens, met 10x optische zoom en Super Range OIS (ook effectief bij digitale foto's) Geavanceerde accessoireschoen, handmatige audioregeling en een compleet assortiment invoer- en uitvoersignalen - inclusief HDMI 50i en 25p opnamen, met CINE beeldprogramma voor het echte filmgevoel Geavanceerde fotofuncties gelijktijdig videobeelden en 2,07 MP foto's vastleggen AV invoer en analoog-naar-digitaal converter ideaal om oude home movies te bewaren Langer filmen Voor hele lange filmdagen geeft een duurzame, hoge capaciteit accu het extra vermogen plus de betrouwbaarheid die u nodig heeft. Met de BP-2L24H hoeft u zich ook geen zorgen te maken of u voldoende reserve-accu's heeft meegenomen. Met één volle acculading kunt u nu nog langer blijven filmen. Accessoires: raadpleeg het compatibiliteitsoverzicht

13 Kies uw camcorder / Gewicht 380 g 380 g 490 g 465 g 535 g Afmeting 73 x 64 x 129 mm 73 x 64 x 129 mm 80 x 77 x 139 mm 80 x 77 x 138 mm 88 x 82 x 138 mm Formaat (capaciteit) Flash (16 Gb / 32 Gb) Flash (geheugenkaart) HDD (120 Gb) / Flash (Geheugenkaart) HDD (60 Gb) / Flash (Geheugenkaart) HDV (tape) Optische zoom (digitaal) 12 x (200 x) 12 x (200 x) 12 x (200 x) 12 x (200 x) 10x (200x) Totaal aantal pixels 3, 31 MP CMOS 3, 31 MP CMOS 3,31 MP CMOS 3,31 MP CMOS 2,96 MP CMOS Hoofdtelefoon / Microfoon invoer Ja / Ja Ja / Ja Ja / Ja Ja / Ja Ja / Ja HDMI TM uitvoer Ja (mini HDMI) Ja (mini HDMI) Ja (mini HDMI) Ja (mini HDMI) Ja Max. levensduur accu 1 3u05m 3u05m 5u10m 4u55m 4u00m Max. opnameduur 2 6 uur / 12 uur Geheugenkaart 45 uur 22 uur 1u20m (tape) PIXELA software Ja Ja Ja Ja Compatibele accessoires Microfoon Groothoekconverter Teleconverter Videolamp Accu met lange levensduur Accu-oplader 1 Continu opnemen met de optionale accu met lange levensduur en bij normale LCD helderheid of indien mogelijk met EVF. 2 Met de LP mode. Voor een volledig overzicht van de technische gegevens, gaat u naar DM-100 DM-100 DM-100 DM-100 DM-50 WD-H37 II WD-H37 II WD-H37 II WD-H37 II WD-H43 TL-H37 TL-H37 TL-H37 TL-H37 TL-H43 VL-5 3 VL-5 3 VL-5 VL-5 VL-3 BP-827 BP-827 BP-827 BP-827 BP-2L24H CG-800 CG-800 CG-800 CG-800 CB-2LW / E 3 Update van firmware is noodzakelijk.

14 FS SERIE Neem ze overal mee naar toe... Wilt u gemakkelijk Standard Definition films maken? Probeer dan eens een camcorder uit de Canon FS serie. Deze camcorders zijn licht genoeg om altijd bij u te hebben. Ze worden geleverd met PIXMA software of uw films te bewerken en ze vervolgens online te zetten. En met al de voordelen van flash memory, heeft u altijd voldoende ruimte voor uw videofilms...

15 Moonstone Silver Garnet Wine Sapphire Blue FS serie: flash camcorders voor iedereen Canon FS camcorders zijn een must-have voor iedereen die ooit heeft gewenst dat hij of zij een camcorder bij zich had. Door Standard Definition videofilms naar het volgende niveau te brengen - en dat met een gewicht van slechts 260 gram - zijn ze perfect om onderweg videoclips vast te leggen en daarmee ideaal gereedschap voor de actieve blogger. De meegeleverde PIXELA software maakt het heel gemakkelijk om films te converteren naar een bestandsindeling die optimaal is om de beelden online te zetten. Kies uit de Dual Flash Memory FS11 en FS10 (met respectievelijk 16 Gb en 8 Gb aan intern geheugen) of ga voor de FS100 verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren, zodat er altijd één is die aansluit bij uw persoonlijke stijl. De Dual Flash Memory FS11 en FS10 combineren een intern flash geheugen 16 Gb of 8 Gb met beeldregistratie op een SD/SDHC geheugenkaart; de FS100 bewaart de beelden rechtstreeks op de geheugenkaart Stijlvol en licht in gewicht - 45x Advanced Zoom van Canon brengt u onvoorstelbaar dicht bij de actie True Wide High Resolution 16:9 beeldregistratie ideaal voor weergave op een breedbeeld TV Standaard met digitale fotofunctie Een microfoonaansluiting stelt u in staat een externe microfoon aan te sluiten om het geluid perfect vast te leggen, bijvoorbeeld tijdens het optreden van een vriend of een verjaardagsfeest...nu bent u aan zet!

16 Het AVCHD en AVCHD logo zijn handelsmerken van Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. en Sony Corporation. HDV en het HDV logo zijn handelsmerken van Sony Corporation en Victor Company of Japan Limited (JVC). Canon Inc. Canon Europa N.V. Dutch edition 0124W098 Einddatum brochure: Canon Europa N.V., 2008 (0808) Canon Belgium N.V./S.A. Bessenveldstraat Diegem Tel Fax Canon Nederland N.V. Neptunusstraat JA Hoofddorp Tel Fax

Canon HD camcorders. Alle vrijheid om te filmen

Canon HD camcorders. Alle vrijheid om te filmen Canon HD camcorders. Alle vrijheid om te filmen Nieuwe manieren om te kijken HD videofilms laten u veel meer zien dan bij gewone video's mogelijk is. Alle Canon HD camcorders, inclusief de nieuwe modellen

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol LEGRIA HF M31 LEGRIA HF M36 LEGRIA HF M306 Amstelveen, 5 januari 2010

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Perfecte beeldkwaliteit en verbeterde creatieve mogelijkheden Canon introduceert de nieuwe LEGRIA HF S serie LEGRIA HF S21 LEGRIA HF S20 LEGRIA HF S200 Amstelveen,

Nadere informatie

Vertel je verhaal. Canon camcorders. you can

Vertel je verhaal. Canon camcorders. you can Vertel je verhaal. Canon camcorders. you can Breng je wereld in beweging. De Canon LEGRIA camcorders zijn uitgevoerd met toonaangevende technologie en zijn het resultaat van meer dan 70 jaar imaging know-how.

Nadere informatie

HD beeldregistratie op hoog niveau met Canon HF serie camcorders

HD beeldregistratie op hoog niveau met Canon HF serie camcorders Persbericht HD beeldregistratie op hoog niveau met Canon HF serie camcorders U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008: Canon vergroot

Nadere informatie

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong Persbericht Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

Krachtige prestaties en grote capaciteit twee nieuwe HDD-camcorders van Canon

Krachtige prestaties en grote capaciteit twee nieuwe HDD-camcorders van Canon Persbericht EMBARGO: 7 augustus 2008, 15:00 MET Krachtige prestaties en grote capaciteit twee nieuwe HDD-camcorders van Canon Hoofddorp, 7 augustus 2008: Canon introduceert vandaag de HD-camcorders HG20

Nadere informatie

Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange

Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange Persbericht Canon introduceert opnemen naar dubbel flashgeheugen in de SD-camcorderrange U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008:

Nadere informatie

Hoog prestatieniveau en hoge capaciteit twee nieuwe HDD-camcorders van Canon

Hoog prestatieniveau en hoge capaciteit twee nieuwe HDD-camcorders van Canon Persbericht EMBARGO: 07 augustus, 2008, 15:00 CET Hoog prestatieniveau en hoge capaciteit twee nieuwe HDD-camcorders van Canon Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert twee nieuwe HD LEGRIA-camcorders met flashgeheugen. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.

Persbericht. Canon introduceert twee nieuwe HD LEGRIA-camcorders met flashgeheugen. ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15. Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert twee nieuwe HD LEGRIA-camcorders met flashgeheugen LEGRIA HF21 LEGRIA HF S11 Hoofddorp 19 augustus: Canon breidt vandaag

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R serie

Technologie verklaard LEGRIA HF R serie Technologie verklaard LEGRIA HF R serie EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 MET Canon HD-camerasysteem Om er zeker van te zijn dat de HD-camcorders de beste beeldkwaliteit produceren, ontwikkelt en produceert

Nadere informatie

Canon HD Camcorders: Kwaliteit zonder concessie

Canon HD Camcorders: Kwaliteit zonder concessie Canon HD Camcorders: Kwaliteit zonder concessie www.canon.nl/hd Waarom Full HD? Omdat HD betekent dat de beelden schoner, helderder en scherper zijn. En eigen filmopnamen gemaakt met een Canon Full HD

Nadere informatie

Canon LEGRIA HF-serie HD-flashcamcorders: onovertroffen beeldkwaliteit, indrukwekkend design

Canon LEGRIA HF-serie HD-flashcamcorders: onovertroffen beeldkwaliteit, indrukwekkend design Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Canon LEGRIA HF-serie HD-flashcamcorders: onovertroffen beeldkwaliteit, indrukwekkend design U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers

Nadere informatie

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range Persbericht Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008: Canon introduceert de

Nadere informatie

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST)

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Persbericht Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D Diegem, 26 augustus 2010 Canon breidt zijn wereldbefaamde

Nadere informatie

Het beste is nog beter geworden:

Het beste is nog beter geworden: Persbericht Het beste is nog beter geworden: Canon introduceert de nieuwe Canon HD camcorder HV30 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

POWER TO YOUR NEXT STEP Benut elke kans

POWER TO YOUR NEXT STEP Benut elke kans POWER TO YOUR NEXT STEP Benut elke kans you can 2 Onze reis begint Surfs up! Bring on surf school Het voordeel van DSLR Verwissel je objectief, verander van beeld Verwisselbare objectieven stellen je in

Nadere informatie

Til uw HD-opnames naar een hoger niveau met Canons HF-reeks van camcorders

Til uw HD-opnames naar een hoger niveau met Canons HF-reeks van camcorders Persbericht Til uw HD-opnames naar een hoger niveau met Canons HF-reeks van camcorders HF10 HF100 Versies in hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals

Nadere informatie

Canon introduceert Dual Flash Memoryopnames in gamma van SD-camcorders

Canon introduceert Dual Flash Memoryopnames in gamma van SD-camcorders Persbericht Canon introduceert Dual Flash Memoryopnames in gamma van SD-camcorders FS10 FS11 Versies in hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals

Nadere informatie

Persbericht. Vier Canon producten ontvangen EISA awards

Persbericht. Vier Canon producten ontvangen EISA awards Persbericht Vier Canon producten ontvangen 2012-2013 EISA awards European Advanced SLR Camera 2012-2013: Canon EOS 5D Mark III European Compact Camera 2012-2013: Canon PowerShot G1X European Camcorder

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS

Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS Technologie verklaard PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS, PowerShot SX510 HS s Werelds dunste camera met 1 f/1.8, 24mm groothoekobjectief met 5x optische zoom (PowerShot S120) De PowerShot

Nadere informatie

Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30

Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30 Technologie verklaard XA25, XA20 en LEGRIA HF G30 Dit document geeft een toelichting op nieuwe technologieën in nieuw aangekondigde producten. Nieuw ontwikkeld groothoekobjectief met 20x optische zoom

Nadere informatie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie

Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Persbericht EMBARGO: 17 SEPTEMBER 2008, 06:00 CET Canon definieert opnieuw de toekomst van fotografie: 21,1 MP EOS 5D Mark II biedt Full HD videoregistratie Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen

Nadere informatie

Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel

Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel Persbericht Advanced Zoom verleent Canons nieuwe gamma van dvd-camcorders concurrentieel voordeel DC330 DC301 Versies in hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van www.canon.be/visuals

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Press Release EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Amstelveen, 11 mei 2010 Canon

Nadere informatie

Persbericht. 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR

Persbericht. 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR Persbericht EMBARGO: 8 februari 2010, 15:00 CET 18 Megapixel, 1080p HD movies, ISO 6.400: Met de EOS 550D vergroot Canon voor consumenten de mogelijkheden van DSLR Amstelveen, 8 februari 2010 Canon maakt

Nadere informatie

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Het einde van de tape Kostprijs Betrouwbaarheid Compressie De ideale oplossing Gratis kan ook Het einde van de tape Sinds

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids DVD Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Hoe kiest u HET juiste DVD-toestel? De dvd heeft de plaats van video ingenomen

Nadere informatie

High Definition like no other

High Definition like no other High Definition like no other Briljanter, intenser en 5x scherper beeld. De nieuwe Full HD 1080 lijn van Sony. Sony presenteert de wereld van High Definition. Toen Sony begon met het creëren van de grootste

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

AVCHD. AVCHD Workshop. 2012 Hans Dorland

AVCHD. AVCHD Workshop. 2012 Hans Dorland AVCHD AVCHD Workshop Inzicht Wie monteert* met DV? Wie monteert* met HDV? Wie monteert met AVCHD? *en overweegt montage met AVCHD? Overzicht digitale video 1995 DV 2005 HDV 2012 AVCHD Wat is HD video?

Nadere informatie

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2010, 06.00 (CEST) Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Amstelveen, 26 augustus 2010 Canon introduceert

Nadere informatie

Press Release. De nieuwe norm voor professionele handheld videobeelden: Canon introduceert de eerste MPEG-2 Full HD (4:2:2) file-based camcorders

Press Release. De nieuwe norm voor professionele handheld videobeelden: Canon introduceert de eerste MPEG-2 Full HD (4:2:2) file-based camcorders Press Release De nieuwe norm voor professionele handheld videobeelden: Canon introduceert de eerste MPEG-2 Full HD (4:2:2) file-based camcorders XF305 XF300 Diegem, 7 april 2010 Met de introductie van

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF M serie

Technologie verklaard LEGRIA HF M serie Technologie verklaard LEGRIA HF M serie EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 MET Canon HD-camerasysteem Om er zeker van te zijn dat de HD-camcorders de beste beeldkwaliteit produceren, ontwikkelt en produceert

Nadere informatie

QUICK GUIDE. MODEL: Sony NEX-FS700. SPECIFICATIES: Videokwaliteit. Frame rate 1920 x 1080 60i, 50i, 30p, 25p, 24p (16:9)

QUICK GUIDE. MODEL: Sony NEX-FS700. SPECIFICATIES: Videokwaliteit. Frame rate 1920 x 1080 60i, 50i, 30p, 25p, 24p (16:9) QUICK GUIDE MODEL: Sony NEX-FS700 SPECIFICATIES: Videokwaliteit HD: MPEG-4 AVC/H.264 (AVCHD) SD: MPEG-2 PS Frame rate 1920 x 1080 60i, 50i, 30p, 25p, 24p (16:9) 1280 x 720 60p, 50p (16:9) Sensorgrootte

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de Canon EOS-1D MARK IV snel, krachtig en met hi-res prestaties voor professionele fotografen

Persbericht. Maak kennis met de Canon EOS-1D MARK IV snel, krachtig en met hi-res prestaties voor professionele fotografen Persbericht EMBARGO: 20 oktober 2009, 06:00 CET Maak kennis met de Canon EOS-1D MARK IV snel, krachtig en met hi-res prestaties voor professionele fotografen Hoge resolutie foto's van dit product zijn

Nadere informatie

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center LaCinema Black PLAY High Definition Media Center 500GB * 710 films of 165.000 muzieknummers of 500.000 foto s ** Bekijk en beluister films, foto s en muziek op HDTV Geef uw foto s een nieuwe dimensie Maak

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R-serie

Technologie verklaard LEGRIA HF R-serie Technologie verklaard LEGRIA HF R-serie Wi-Fi met MP4 ondersteuning (LEGRIA HF R38 en LEGRIA HF R36) Met de nieuwe, ingebouwde Wi-Fi functie kunnen gebruikers hun videomateriaal draadloos delen en bekijken.

Nadere informatie

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Press Release EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95 Diegem, 19 augustus 2010 Canon introduceert vandaag het

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Datadragers. USB Sticks. USB Stick Store n Go. USB Stick Executive Secure. USB stick Store n Go Hi-speed. USB Stick Store n Go Executive

Datadragers. USB Sticks. USB Stick Store n Go. USB Stick Executive Secure. USB stick Store n Go Hi-speed. USB Stick Store n Go Executive Datadragers USB Sticks USB Stick Store n Go Met gratis beveiligingssoftware, een blauwe LED. Tot 9 MB/sec. schrijven en tot 18 MB/sec. lezen. 47331 capaciteit: 2 GB verp/1 47332 capaciteit: 4 GB verp/1

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot SX30 IS

Technologie verklaard PowerShot SX30 IS Technologie verklaard PowerShot SX30 IS 14,1 Megapixel sensor Een 14,1 Megapixel 1/2.3 type CCD-sensor legt beelden met hoge resolutie vast en maakt het mogelijk om foto's op zeer groot formaat te printen

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer.

Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer. Popcorn 4 Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer. De nieuwe Popcorn 4 biedt de beste manier om dvd's op de Mac te kopiëren. Converteer video eenvoudig voor uw ipod,

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot A serie

Technologie verklaard PowerShot A serie Technologie verklaard PowerShot A serie DIGIC 4 beeldprocessor De Canon DIGIC 4 (Digital Imaging Core) processor regelt alle primaire functies om de camera zo efficiënt mogelijk te laten werken. Geavanceerde

Nadere informatie

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio De enige Windows Phone met Beats Audio Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De enige Windows Phone met Beats Audio Iconisch

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > E Serie > VPCEB1J1E/WI NIEUW! VPCEB1J1E/WI

Nadere informatie

storemore Hoge opslagcapaciteit

storemore Hoge opslagcapaciteit storemore Hoge opslagcapaciteit Ontdek hoe u nog productiever kunt zijn en zich beter kunt vermaken waar u maar wilt. Wat is StoreMore? StoreMore van Toshiba is een oplossing voor hoge opslagcapaciteit

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350

2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350 Page 1 of 10 2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350 Belangrijkste kenmerken Blu-Ray speler (high definition) Wi-Fi Multiroom

Nadere informatie

2005/2006 DIGITAL VIDEO CAMERA

2005/2006 DIGITAL VIDEO CAMERA 2005/2006 DIGITAL VIDEO CAMERA Het beste van twee werelden schitterende opnames en eenvoudige bediening plus een uitgebreid assortiment om uit te kiezen Oogstrelende beeldkwaliteit 3CCD De CCD (Charge

Nadere informatie

Technologie Verklaard IXUS 300 HS

Technologie Verklaard IXUS 300 HS Technologie Verklaard IXUS 300 HS EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Zeer gevoelige 10,0 Megapixel CMOS sensor Met een resolutie van 10,0 Megapixel is het mogelijk de fijne details van de onderwerpen vast

Nadere informatie

AMD DUAL CORE PROCESSOR

AMD DUAL CORE PROCESSOR Computershop NvTrading :" goedkoper! " Computers, notebooks, onderdelen en toebehoren aan groothandelsprijzen Tel : 011 351200 info@nvtrading.be Kapelstraat 59, Diepenbeek MSI 16 NOTEBOOK STUNT 5 x ter

Nadere informatie

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Met Nikon 1-systeemcamera s kunt u de snelheid van het leven prachtig vastleggen. Nikon 1-systeemcamera s bieden uitzonderlijk snelle prestaties, een indrukwekkende

Nadere informatie

Persbericht. Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D. Onder embargo tot 1 september 2009

Persbericht. Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D. Onder embargo tot 1 september 2009 Persbericht Onder embargo tot 1 september 2009 Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D Prototypes in de ontwikkeling van de EOS 7D Canon ontwikkelt al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Ervaar de Realiteit in Full HD

Ervaar de Realiteit in Full HD EeeBox PC EB1501P Ervaar de Realiteit in Full HD De EeeBox PC EB1501-serie gaat het traditionele " DVD s kijken op een LCD TV" home entertainment concept trotseren. Met HDMI-output, een slot-load optische

Nadere informatie

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten Razendsnelle, universele A3 flatbedscanner Optimaliseer uw werkzaamheden

Nadere informatie

Welkom Introductie AVCHD inloopavond 2012 Lau Hopmans

Welkom Introductie AVCHD inloopavond 2012 Lau Hopmans Welkom Algemene introductie (Lau) Pinnacle Studio (Harry) MagiX (Richard) Final Cut Pro-X (Hans) Afsluiting (Lau) en borrel Introductie AVCHD inloopavond 2012 Lau Hopmans 1 Video Club Borne Club van amateur

Nadere informatie

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Printen De Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS beschikken over een speciaal Printmenu dat snel toegang biedt tot de opties voor direct

Nadere informatie

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden PERSBERICHT 18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden Aartselaar, 25 januari 2007 Bekijk alles van dichtbij op een geheel nieuwe manier. Met

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > W Serie > VPCW21S1E/T VPCW21S1E/T Mini-notebook

Nadere informatie

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films WWW.AUDIOVIDEOSPECIALIST.NL Zichtbare kwaliteit 82 cm 300.- voordeel nu 599.- SAMSUNG LE 32 A 558 Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

DIGITALE CAMCORDERS. Leg uw onvergetelijke momenten vast

DIGITALE CAMCORDERS. Leg uw onvergetelijke momenten vast DIGITALE CAMCORDERS Leg uw onvergetelijke momenten vast Opnemen in stijl Of u nu een speciale gelegenheid of alledaags moment wilt vastleggen, de digitale camcorders uit de MVX200-serie hebben voldoende

Nadere informatie

BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL

BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL Draagbare Projectoren Pro Projectoren High-End Projectoren BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL WXGA (1280x800) 16:10 Input: HDMI-VGA-VIDEO Throw Ratio 1,36-1,77 / Zoom x1,3 / 2,6KG = SONY VPL-DW126 of SONY

Nadere informatie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Met bandje vraagt veel minder rekenkracht van de PC (Zowel in DV=Avials HD= MPEG2). HDV1=1280x720p HDV2=1440x1080i. Een bandje moet vanaf de camera via Firewire(ook

Nadere informatie

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis PERSBERICHT Uitbreiding van de klassieke µ-serie De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis Aartselaar, 7 januari 2009 De populaire Olympus µ-serie is uitgebreid

Nadere informatie

Geef uw foto s de vrijheid

Geef uw foto s de vrijheid Geef uw foto s de vrijheid Eenvoudig. Uniek. Indrukwekkend. SELPHY Canons serie SELPHY fotoprinters bieden u meer dan perfecte fraaie prints van uw digitale foto s. Ze geven u de vrijheid om overal te

Nadere informatie

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur VIRB Elite is een echte 1080p HD-actiecamera die geavanceerde opnamemogelijkheden in HD combineert met Wi-Fi-functies en ultramoderne GPS-functies zoals vooraf ingestelde opnameprofielen. Het skiprofiel

Nadere informatie

Geheugenkaartjes. 19 december 2014

Geheugenkaartjes. 19 december 2014 Geheugenkaartjes 19 december 2014 Inhoud Inleiding Geheugenkaartjes bij opname Geheugenkaartjes bij montage Geheugenkaartjes voor opslag en transport 2 Inleiding Video-opslag is technologie die nog steeds

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd:

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Soorten Personal Computers De drie meest voorkomende computers zijn: * Desktop * Laptop * Tablet Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Systeemkast Beeldscherm Toetsenbord Printer

Nadere informatie

21 oktober 2015. Geheugenkaartjes

21 oktober 2015. Geheugenkaartjes 21 oktober 2015 Geheugenkaartjes Inhoud Inleiding Geheugenkaartjes bij opname Geheugenkaartjes bij montage Geheugenkaartjes voor opslag en transport 2 Inleiding Video-opslag is technologie die nog steeds

Nadere informatie

Scherper en helderder beeld

Scherper en helderder beeld Pre-salesfolder voor Nederland () DVD-speler HDMI 1080p USB 2.0 DivX Ultra CinemaPlus DVP2880/12 Scherper en helderder beeld met HDMI 1080p upscaling Uw droomspeler met een onberispelijke, levensechte

Nadere informatie

Close-up Techniek avond. Filmen met fotocamera

Close-up Techniek avond. Filmen met fotocamera Close-up Techniek avond Filmen met fotocamera Beelden van toen 35 mm kleinbeeld film 8 mm film Geschiedenis Camcorder 1995 Digitale video band 1983 Analoge Videoband 2000 Flash memory Traditioneel Alternatieve

Nadere informatie

De video is klaar, wat nu?

De video is klaar, wat nu? De video is klaar, wat nu? Nadat uw videoclip is geproduceerd zijn er meer mogelijkheden voor publicatie, dan louter uw eigen website of een externe website. Natuurlijk u kunt de clip op YouTube en Google

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan

Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan Kies C voor een complete DVD montage Schuin gedrukte tekst kan eventueel worden overgeslagen (titels, effecten of achtergrondmuziek zijn niet mogelijk)

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Sony introduceert nieuwe Alpha 58, digitale SLT-camera met Translucent Mirror-technologie

Sony introduceert nieuwe Alpha 58, digitale SLT-camera met Translucent Mirror-technologie Sony introduceert nieuwe Alpha 58, digitale SLT-camera met Translucent Mirror-technologie Badhoevedorp, 20 februari 2013 Sony introduceert de nieuwe Alpha (α) 58 SLT-camera, voorzien van Translucent Mirror-technologie.

Nadere informatie

Naadloze beeldkwaliteit van 60 frames per seconde

Naadloze beeldkwaliteit van 60 frames per seconde High-definition PCIe-opnamekaart HDMI VGA DVI & component 1080P bij 60 f/s StarTech ID: PEXHDCAP60L Met deze alles-in-1 PCI Express opnamekaart kunt u 1080p HD-video en stereoaudio op uw computersysteem

Nadere informatie

Filmfragment 001: intro Filmfragment 002: intro 2

Filmfragment 001: intro Filmfragment 002: intro 2 Voordelen videocamera: - model geschikt voor handwerk - kleine chip > grote scherptediepte - zoeker (EVF) voor daglichtopnamen Voordelen DSRL/CSC - ISO waarden (weinig ruis) - kleine scherptediepte - verwisselbare

Nadere informatie

Verhuur lijst. DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB. Prijs. Euro 45 per dag. Videocamera s

Verhuur lijst. DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB. Prijs. Euro 45 per dag. Videocamera s Verhuur lijst DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB Prijs. Euro 45 per dag Videocamera s SONY HVR S270 Incl. 2x V munt accu. 1x CF card 32 GB Statiefplaat Cameratas Prijs.

Nadere informatie

Verschil analoog vs digitaal

Verschil analoog vs digitaal Verschil analoog vs digitaal Optisch gezien geen verschil: zowel analoog als digitaal hebben een objectief met diafragma en sluiter Verschil = beeldregistratie via een sensor De sensor Sensor registreert

Nadere informatie

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen

Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Persbericht EMBARGO: 18 januari 2007, 13:00 MET Canon legt accent op gemak met drie nieuwe PowerShot modellen Amstelveen, 18 januari 2007: Vandaag breidt Canon de succesvolle PowerShot range uit met drie

Nadere informatie

Infobundel. - Profiel van een AVV-leerling - AVV-oriëntering. Infomoment (verplicht) - Vereist foto- en filmmateriaal

Infobundel. - Profiel van een AVV-leerling - AVV-oriëntering. Infomoment (verplicht) - Vereist foto- en filmmateriaal Infobundel - Profiel van een AVV-leerling - AVV-oriëntering Infomoment (verplicht) - Vereist foto- en filmmateriaal 1 van 7 Profiel van de AVV-leerling Met de volgende vragen en uitleg willen we je een

Nadere informatie

Videogroep HCC-Leiden. Digitale Videobewerking. Een fascinerende hobby

Videogroep HCC-Leiden. Digitale Videobewerking. Een fascinerende hobby Videogroep HCC-Leiden Digitale Videobewerking Een fascinerende hobby Presentatie: Jan van Staveren Wat heb je er voor nodig? PC of Laptop Video camera Videobewerkings programma CD en/of DVD brander En

Nadere informatie

beproefde kwaliteit uit België plaatselijke technische ondersteuning onklopbaar in service

beproefde kwaliteit uit België plaatselijke technische ondersteuning onklopbaar in service PC35CAMSFG www.sefica.be NEPTUNE SERIE VIDEOFONIE BUITENPOST RJ45 AANSLUITING beproefde kwaliteit uit België plaatselijke technische ondersteuning onklopbaar in service 1.3 megapixel resolutie 80 openingshoek/kijkhoek

Nadere informatie

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid PERSBERICHT 5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid De Olympus µ 830: pracht en prestaties Aartselaar, 30 september 2007 Een geweldige combinatie van design en functionaliteit

Nadere informatie

www.jvc.eu Everio programma 2011

www.jvc.eu Everio programma 2011 www.jvc.eu Everio programma 2011 Opnemen en meteen met anderen delen. En dat is nog maar het begin. Om ook in de toekomst aan te spreken moeten je opnames van de hoogste kwaliteit zijn. Optische kwaliteit.

Nadere informatie

Vind jouw perfecte stijl met het IXUS-lookbook Voorjaar/zomer 2014

Vind jouw perfecte stijl met het IXUS-lookbook Voorjaar/zomer 2014 Vind jouw perfecte stijl met het IXUS-lookbook Voorjaar/zomer 2014 1 08 Maak je leven nog leuker met een Canon IXUS 04 Maak indruk Deel je foto's onderweg via Wi-Fi en NFC 08 14 Past perfect bij jouw stijl

Nadere informatie