Dit logo is een directe link voor een virtuele tour naar naar de specifieke ruimte op de locatie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit logo is een directe link voor een virtuele tour naar naar de specifieke ruimte op de locatie."

Transcriptie

1

2 De stad Rotterdam is een stad vol contrasten. Het verleden, heden en toekomst zijn geïntegreerd in een dynamisch stadsbeeld. De wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog heeft ervoor gezorgd dat Rotterdam een moderne metropool met een imponerende skyline is geworden. Rotterdam wordt dan ook vaak de stad van de architectuur genoemd. Ook op het gebied van muziek, theater, film en musea heeft Rotterdam een kosmopolitisch voorzieningenniveau. Beurs-World Trade Center is, met haar toren van ongeveer 97 meter hoogte, een van de meest gezichtsbepalende gebouwen van Rotterdam. Naast het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam herbergt het gebouw meer dan 200 bedrijven uit alle sectoren van de handel en zakelijke dienstverlening. Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam beschikt over 38 moderne ruimtes, die geschikt zijn voor het organiseren van bijeenkomsten, uiteenlopend van kleine vergaderingen of trainingen tot grote, meerdaagse congressen. De locatie biedt tevens uitstekende faciliteiten voor het organiseren van evenementen, zoals bedrijfsfeesten, (gala)diners, productpresentaties en beurzen. Op de begane grond biedt het Convention Centre circa 3.000m 2 beursvloer. Dit logo is een directe link voor een virtuele tour naar naar de specifieke ruimte op de locatie.

3 De Rotterdam Hall, met een vloeroppervlakte van 1.000m 2, vormt het hart van het oude Beursgebouw. Waar vroeger dagelijks handel werd gedreven, kunt u nu uw evenement organiseren. Deze multifunctionele ruimte leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen, zoals congressen, (gala)diners, bedrijfsfeesten en beurzen. De Rotterdam Hall beschikt over een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie. In de zaal kunnen wij alles voor u verzorgen op het gebied van audiovisuele middelen. Vanuit de in de zaal geïntegreerde regiekamer kunnen onze technici u ondersteunen tijdens uw evenement. De Rotterdam Hall kan volledig worden verduisterd. Door middel van grote taatsdeuren staat de Rotterdam Hall in verbinding met de aangrenzende hallen.

4 De Exchange Hall is een unieke ruimte van 1.000m 2 en is geschikt voor een diversiteit aan evenementen. De raampartij met uitzicht op de Beurstraverse, ook wel Koopgoot genoemd, biedt een levendig beeld van het bruisende stadsleven in het centrum van Rotterdam. De Exchange Hall heeft een open verbinding met de naastgelegen Mercurius Hall en Shipping Hall. De Shipping Hall is een open ruimte die direct is verbonden met de Exchange Hall en de Mercurius Hall. Grote houten taatsdeuren bieden toegang tot de Rotterdam Hall. De Shipping Hall is, met een open vloeroppervlak van circa 600m 2, uitermate geschikt voor diverse soorten evenementen en beurzen. De ruimte wordt veelal gebruikt als ontvangstruimte eventueel in combinatie met andere zalen. De Mercurius Hall is het direct voor de Rotterdam Hall gesitueerde centrale plein. Deze ruimte, met een vloeroppervlak van circa 500m 2, leent zich bij uitstek voor het inrichten van een beurs of een expositiemarkt. Daarnaast wordt de Mercurius Hall vaak in combinatie met andere zalen gebruikt voor de ontvangst, lunch of borrel.

5 De Diamond Room is gelegen achter de Rotterdam Hall. De in de houten wanden geïntegreerde kunst geeft de zaal een exclusieve en warme uitstraling. In het plafond zijn lichtpanelen verwerkt, die in diverse kleuren en combinaties ingesteld kunnen worden. Hiermee kunt u middels gekleurd licht de gewenste sfeer aan uw bijeenkomst geven. De Diamond Room kan middels een wand opgesplitst worden in twee gelijkwaardige ruimten. In zijn geheel biedt de zaal plaats aan 250 personen in theateropstelling.

6 Het Mees Auditorium heeft een futuristische uitstraling door de aluminium wanden. Het Mees Auditorium kan worden gebruikt als plenaire zaal, maar kan tevens dienst doen als foyer voor een bijeenkomst in een van de nabijgelegen zalen. Aan het Rodezand liggen naast het Mees Auditorium nog een zevental vergaderzalen met een capaciteit variërend van 16 tot 28 personen in een U-opstelling. Zes van deze zalen zijn koppelbaar tot drie grote zalen met een capaciteit tussen de 100 en 120 personen in theateropstelling. De flexibele indeling maakt deze zalen geschikt voor diverse doeleinden. Door de ligging van deze zalen zijn zij ook uitermate geschikt als subzalen tijdens een groot congres in bijvoorbeeld de Rotterdam Hall. Een projectiescherm en flipover zijn standaard in de zalen aanwezig.

7 Aan de Meentzijde ligt een viertal vergaderzalen met ieder een unieke uitstraling. De zalen zijn stijlvol ingericht met een vaste vergaderopstelling voor maximaal 28 personen en voorzien van een buffetmeubel met minibar. Middels gordijnpanelen met hierop historisch beeldmateriaal van het World Trade Center Rotterdam, kunt u de zaal aan het zicht vanuit de gang onttrekken. De Captain s Lounge heeft door zijn speciaal ontworpen houten meubilair de uitstraling van een moderne en stijlvolle board room. In de lounge staat een asymmetrische vergadertafel voor 25 personen. De ruimte beschikt eveneens over een zitje, enkele statafels en een buffetmeubel. Het hoge plafond en de inval van daglicht maken de Captain s Lounge tot een plezierige vergaderomgeving. De zaal is ook uitermate geschikt om te gebruiken als sprekersruimte of VIP lounge.

8 De Van Oldenbarnevelt Room, een rechthoekige zaal met lichtinval via de van plafond tot vloer reikende ramen, is geschikt voor diverse doeleinden. Zo kan de Van Oldenbarnevelt Room worden gebruikt als plenaire zaal, maar kan tevens dienst doen als foyer voor een bijeenkomst in een van de nabijgelegen zalen.

9 De Beurs Lounge is gelegen op de hoek van de Meent en het Rodezand. De ruimte, met hierin een vaste baropstelling, witte zitjes en strak wit lounge meubilair, wordt veelal gebruikt als lunch- en dinerruimte en kan tevens worden gebruikt als receptieruimte. De Lloyd s Lobby is het zwevende entresol in de centrale hal. Deze unieke, open ruimte met haar industriële vormgeving bereikt u via een open trap in de Mercurius Hall. De Lloyd s Lobby heeft geen vaste opstelling en kan geheel naar wens worden ingericht. De Lloyd s Lobby is uitermate geschikt voor lunches en diners tot maximaal 190 personen. Vanaf het entresol kijkt u uit op de Mercurius Hall en Shipping Hall.

10 Op de tweede verdieping van ons gebouw bevindt zich een zestal vergaderzalen met een capaciteit variërend van 16 tot 34 personen in een U-opstelling. Deze zalen zijn genoemd naar de zes medeoprichters van de World Trade Centers Association, namelijk New Orleans, New York, Tokyo, Baltimore, Montreal en Antwerp. Samen met Rotterdam hebben deze steden de grondslag gelegd voor het samenwerkingsverband tussen de meer dan driehonderd World Trade Centers over de hele wereld. Elk van deze zes meeting rooms is flexibel in te delen en beschikt over daglicht. Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam beschikt over een viertal studio s gelegen op de tweede verdieping. De studio s kunnen worden gebruikt voor kleine bijeenkomsten of trainingen tussen de 8 en 13 personen in een U-opstelling. De studio s liggen aan een afgesloten gang en beschikken over daglicht.

11 Via een brede, open trap bereikt u de WTC Art Gallery. In de WTC Art Gallery vinden wisselende exposities plaats, veelal van kunstenaars uit Rotterdam. De WTC Art Gallery is, mede door haar bijzondere en intieme karakter, uitermate geschikt als ontvangstruimte. De ruimte wordt over het algemeen gebruikt in combinatie met het Oscar Auditorium. Het Oscar Auditorium kenmerkt zich door een vaste opstelling van luxueuze, lederen fauteuils. Het auditorium beschikt over 185 zitplaatsen en biedt optimaal comfort. In de armleuningen van de stoelen zijn klaptafels verwerkt, die het mogelijk maken om tijdens de presentatie aantekeningen te maken. Voorin de zaal bevindt zich een vast podium. Een separate regiekamer zorgt ervoor, dat de technische ondersteuning buiten het zicht van uw deelnemers wordt verleend. Het rode leder van de stoelen en de met hout beklede wanden geven de zaal een warme uitstraling.

12 De Townhall Room ligt op de 23 e verdieping van de eind jaren tachtig gerealiseerde hoogbouw. Vanuit de Townhall Room en de aangrenzende foyer heeft u een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam. De dieprode kleuren geven de Townhall Room een warme doch zakelijke uitstraling.

13 Zaal Staal bevindt zich op de 3 e etage van de laagbouw, aan de Coolsingelzijde van het WTC gebouw. De zaal is een locatie met ongekende allure en een panoramisch uitzicht over de Coolsingel wat zich uitstrekt tot aan de Mauritsweg en een inrichting die doet denken aan vroegere weldaad. De zaal werd gerealiseerd tussen 1936 en 1940 en dankt zijn naam aan de architect J.F. Staal die het WTC gebouw heeft ontworpen. Zaal Staal is de oude vergaderkamer van de Kamer van Koophandel tot deze verhuisde, waarna Zaal Staal zijn huidige publieke functie kreeg. De zaal is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten maar leent zich ook uitstekend voor borrels en (bedrijfs-)feesten. Voor kleinere bijeenkomsten kunnen wij de zaal in 2-en splitsen met een plenaire opstelling en een opstelling voor het ontvangst en de cateringmomenten in combinatie met de aangrenzende Wintertuin.

14

15

16 Zaaloverzicht Oppervlakte Hoogte Aantal personen m² m U-vorm School Cabaret Theater Feest / Receptie Lunch / Diner Meeting Rooms Van Oldenbarnevelt Room 230 m² 2, Penn Room I&II 159 m² 2, Penn Room I 90 m² 2, Penn Room II 69 m² 2, Leeuwen Room I&II 126 m² 2, Leeuwen Room I 62 m² 2, Leeuwen Room II 64 m² 2, Goudriaan Room I&II 132 m² 2, Goudriaan Room I 66 m² 2, Goudriaan Room II 66 m² 2, Veder Room 56 m² 2, J.F. Staal Room 90 m² 2, Blue Room 88 m² 2, Van Walsum Room 88 m² 2, Van der Veeken Room 88 m² 2, New York Room 92 m² 2, Tokyo Room 92 m² 2, Antwerp Room 92 m² 2, New Orleans Room 48 m² 2, Baltimore Room 48 m² 2, Montreal Room 48 m² 2, Studio's Van Hogendorp Studio 48 m² 2, Van der Mandele Studio 48 m² 2, Van der Werff Studio 48 m² 2, Van Beuningen Studio 25 m² 2,

17 Zaaloverzicht Oppervlakte Hoogte Aantal personen m² m U-vorm School Cabaret Theater Feest / Receptie Lunch / Diner Exposition / Congress Halls Rotterdam Hall m² 6,90* Mercurius Hall 462 m² 6,90* Shipping Hall 570 m² 6,90* Exchange Hall m² 6,90* * het laagste punt Totaal aantal gasten alle hallen Congress Rooms Diamond Room I&II 273 m² 3, Diamond Room I 136 m² 3, Diamond Room II 136 m² 3, Oscar Auditorium WTC Art Gallery I&II Oscar Auditorium 185 Townhall Room 210 m² 2, / Mees Auditorium 165 m² 2, Board Room Captain s Lounge 104 m² 4, Overigen Beurs Lounge 174 m² 2, Lloyd s Lobby 500 m² 3, Zaal Staal 300 m² 6,

18 E D C B A G A. Beurs-World Trade Center B. NH Atlanta Hotel **** C. Hilton Hotel ***** D. Holiday Inn Express *** E. Manhattan Hotel ***** F. Bilderberg Parkhotel **** G. CitizenM Hotel **** H. Ibis Hotel *** I. Inntell Hotel **** Mainport Hotel ***** H F I

19 Ligging in het bruisende stadscentrum, omgeven door winkels, architectuur, musea, restaurants, diergaarde Blijdorp, haven van Rotterdam en circa 25 minuten van het strand. Op loopafstand van het internationale treinstation Rotterdam CS. Een hogesnelheidstrein verbindt Rotterdam en Schiphol Airport in slechts 20 minuten. Rotterdam-The Hague Airport met vluchten van en naar tenminste 30 internationale bestemmingen. Goede bereikbaarheid en ruime keuze aan parkeergelegenheid. Een grote diversiteit aan hotels op loopafstand van het Congress & Event Center. Perfecte transportmogelijkheden zoals trein, tram, bus, metro, (groene) taxi en fietstaxi. Voor een routebeschrijving en de parkeermogelijkheden verwijzen wij u naar onze website Annemarijn Bongers Project Manager Tel.nr. +31 (0) annemarijn.bongers@postillionhotels.com

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig Uw activiteit bij Het Turfschip Het Turfschip biedt alle ruimte en mogelijkheden voor een activiteit voor uw bedrijf of om in alle rust te vergaderen. Van een professionele bedrijfspresentatie tot een

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Toplocatie met inspirerende theaterambiance

Toplocatie met inspirerende theaterambiance Welkom Toplocatie met inspirerende theaterambiance Centraal gelegen in Nederland Orpheus: hèt podium voor uw evenement! Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus, gelegen in Apeldoorn, is ook de meest

Nadere informatie

INHOUD. 4. Alles van waarde is weerloos. 6. Op en top Rotterdams. 8. Eyecatcher van de Blaak. 10. Plattegrond. 18. Inspirerende en dynamische Maasstad

INHOUD. 4. Alles van waarde is weerloos. 6. Op en top Rotterdams. 8. Eyecatcher van de Blaak. 10. Plattegrond. 18. Inspirerende en dynamische Maasstad PAGINA 2 Inhoud PAGINA 3 INHOUD 4. Alles van waarde is weerloos 6. Op en top Rotterdams 8. Eyecatcher van de Blaak 10. Plattegrond 18. Inspirerende en dynamische Maasstad 20. Faciliteiten om de hoek 22.

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig Uw activiteit bij Het Turfschip Het Turfschip biedt alle ruimte en mogelijkheden voor een activiteit voor uw bedrijf of om in alle rust te vergaderen. Van een professionele bedrijfspresentatie tot een

Nadere informatie

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl De startbaan voor uw evenement! Congressen, evenementen, brainstormsessies, workshops, familiefeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Allemaal Business

Nadere informatie

STC-Events Groots in kleine details

STC-Events Groots in kleine details Op zoek naar Rotterdamse toplocaties voor een groots evenement of intieme bijeenkomst? Behoefte aan een organisatiepartner die u van A tot Z ontzorgt? STC-Events beschikt niet alleen over een aantal prachtige

Nadere informatie

VERHUUR RADION AMSTERDAM

VERHUUR RADION AMSTERDAM VERHUUR RADION AMSTERDAM RADION RADION is sinds 2014 gevestigd in het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam Nieuw-West, gelegen vlak bij de A10 en metrostation Henk Sneevlietweg.

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

NL

NL www.boompjes258.nl NL Welkom in Boompjes 258 Boompjes 258 is de nieuwe naam van het indrukwekkende multi-tenant kantoor pal naast het inmiddels volledig getransformeerde voormalige bankgebouw van De Nederlandsche

Nadere informatie

MEETINGs & EVENTS. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.muscom.nl. Voor reserveringen kunt u opnemen met Meetings & Events:

MEETINGs & EVENTS. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.muscom.nl. Voor reserveringen kunt u opnemen met Meetings & Events: MEETINGs & EVENTS Zoekt u een unieke locatie in het centrum van Den Haag? Wij heten u graag van harte welkom in ons museum. Het Museum voor Communicatie is bijzonder trots op zijn acht zalen die multifunctioneel

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

LOCATIES TE HUUR AMSTERDAM

LOCATIES TE HUUR AMSTERDAM Stedelijk Museum LOCATIES TE HUUR Dan Flavin, untitled (to Piet Mondrian through his preferred colors, red, yellow and blue) en untitled (to Piet Mondrian who lacked green) 2, 1986. 2013 Stephen Flavin/Artists

Nadere informatie

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer Zaalverhuur Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer 3 Zaalverhuur PBLQ heeft prachtige zalen te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Evenementen vergaderen ontmoeten

Evenementen vergaderen ontmoeten Evenementen vergaderen ontmoeten Seats2meet Eindhoven Strijp-S dé plek om het vergaderen van nu te ervaren! Voorheen het gesloten terrein van Philips, nu een toegankelijke smeltkroes van design en innovatie.

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter!

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Uw geslaagde evenement begint hier Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Altijd een podium op maat Wat u ook wilt organiseren en voor wie: Concordia is ervoor gemaakt. Samen met het team van horecapartner

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Succesvol vergaderen in Amsterdam

Succesvol vergaderen in Amsterdam Succesvol vergaderen in Amsterdam STUDIOZOOST BIEDT U DE RUIMTE VOOR SUCCESVOL VERGADEREN IN AMSTERDAM Aan de levendige ArenA Boulevard, pal naast Amsterdam ArenA treft u StudioZoost. Wij bieden een inspirerende,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativita Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

DEN HAAG

DEN HAAG DEN HAAG WWW.MUSCOM.NL nice to meet! Nice To Meet Het Museum voor Communicatie stelt impact van communicatie op mens en maatschappij aan de orde. Het museum doet dit door mensen en organisaties te verbinden

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting.

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting. THT BANQUETINGMAP Welkom bij THT, de Tolhuistuin, hier wachtten vroeger de passagiers op de boot, om over te steken naar het centrum. In de jaren 70 bouwde Shell er zijn complex, met in de tuin een paviljoen,

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven seats2meet strijp-s eindhoven werken, vergaderen ontmoeten SEATS2MEET STRIJP-S IN EINDHOVEN, DÉ PLEK OM HET WERKEN VAN NU TE ERVAREN! ont-moeten dan mag dus alles! Voorheen het gesloten terrein van Philips,

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm.

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm. VERHUURBROCHURE Theater De Storm www.theaterdestorm.nl WELKOM In het hart van de Achterhoek, bevindt zich ons gastvrije theater. De veelzijdigheid van onze ruimtes, expertise van onze medewerkers, gezellige

Nadere informatie

PATRONAAT HUREN? DAT KAN!

PATRONAAT HUREN? DAT KAN! PATRONAAT HUREN? DAT KAN! Als je een originele locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, borrel, workshop, feest of vergadering ben je bij ons aan het juiste adres! CAPACITEIT Grote zaal: 860 staanplaatsen,

Nadere informatie

Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel WTC Rotterdam business units Beursplein 37 3011 AA Rotterdam Contactpersoon Leon de Lobel llobel@dtz.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Beschikbaar In overleg Oppervlakten Energie

Nadere informatie

Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events

Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events We re a team building Imagine a place...... voor uw conferenties, meetings, opleidingen en events. ALM is

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

Amsterdam science park Congres Centre

Amsterdam science park Congres Centre Amsterdam science park Congres Centre amsterdam science park congres centre Het Amsterdam Science Park Congres Centre bevindt zich op het Amsterdams Science Park 125. Er zijn drie professionele, zakelijke

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

de culturele historie van Haarlem

de culturele historie van Haarlem de culturele historie van Haarlem Ervaar de culturele historie van Haarlem Philharmonie & Stadsschouwburg Haarlem: twee unieke locaties onder één zakelijke paraplu. In het mooie oude Haarlem vindt u twee

Nadere informatie

Te huur World Trade Center Rotterdam. Beursplein 37, Rotterdam

Te huur World Trade Center Rotterdam. Beursplein 37, Rotterdam Te huur World Trade Center Rotterdam Beursplein 37, Rotterdam Kantoren van 250 m² - 2.000 m² Uitgebreid voorzieningenniveau Internationale omgeving www.dtz.nl World Trade Center Rotterdam is het 'epicentrum'

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur!

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Huur Theater Walhalla (max. 90 personen) Sumatraweg 9 Dit gezellige theatertje kenmerkt zich door de authentieke uitstraling

Nadere informatie

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION i In 2014 was het Kyocera Stadion en het terrein daar omheen het toneel van de Rabobank Hockey World Cup 2014. WWW.KYOCERASTADIONEVENTS.NL Ron de Visser Tamara

Nadere informatie

M. Madani. wfc beursplaza informatiemap

M. Madani. wfc beursplaza informatiemap M. Madani wfc beursplaza informatiemap wfc beursplaza een unieke en dynamische evenementen locatie Al meer dan 40 jaar is het World Fashion Centre hèt hart van de Nederlandse modewereld, gelegen in de

Nadere informatie

WIM SONNEVELD ZAAL. Capaciteit

WIM SONNEVELD ZAAL. Capaciteit WIM SONNEVELD ZAAL 99 569 zaal 30 balkon Sfeervolle zaal Deze prachtige zaal, met overhangend balkon, heeft een capaciteit van 99 comfortabele stoelen en is zeer geschikt voor bijeenkomsten met grotere

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016 Uw evenement in EYE Brochure 2015-2016 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE,

Nadere informatie

Uw evenement in Eye. Brochure 2019

Uw evenement in Eye. Brochure 2019 Uw evenement in Eye Brochure 2019 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie Eye als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? Eye, het

Nadere informatie

De Nieuwe Liefde STIJLVOLLE EN INSPIRERENDE CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE

De Nieuwe Liefde STIJLVOLLE EN INSPIRERENDE CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE De Nieuwe Liefde STIJLVOLLE EN INSPIRERENDE CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE Waar de bijzondere ambianceaanzet tot inspiratie, verbinding en kruisbestuiving. WELKOM De Nieuwe Liefde is een multidisciplinaire

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

Meeting rooms. Informatie

Meeting rooms. Informatie Meeting rooms Informatie Of het nu voor een spannende film première is of een grandioos feest. Een interessante conferentie of prikkelende prijsuitreiking. Een cocktail shake workshop of wereldvredecomité.

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk Hotel Emmeloord Informatie Zakelijk Algemene informatie Geachte gast, Deze informatiebrochure geeft u een indruk van de mogelijkheden die Van der Valk Hotel Emmeloord biedt op het gebied van vergaderingen,

Nadere informatie

Technopolis, toplocatie voor meetings en events1

Technopolis, toplocatie voor meetings en events1 Technopolis, toplocatie voor meetings en events1 Je kent Technopolis uiteraard als hét Vlaamse interactieve doe-centrum voor wetenschap en technologie. Daarnaast zijn we ook een uitstekende gastheer voor

Nadere informatie

Te Koop WE HEBBEN ER WEER EEN! DE MEEST UNIEKE WONING VAN ROTTERDAM, DE FANTASTISCHE KUBUSWONING!

Te Koop WE HEBBEN ER WEER EEN! DE MEEST UNIEKE WONING VAN ROTTERDAM, DE FANTASTISCHE KUBUSWONING! Te Koop KUBUSWONING Overblaak 90 Rotterdam Stadsdriehoek Vraagprijs 245.000,= k.k. WE HEBBEN ER WEER EEN! DE MEEST UNIEKE WONING VAN ROTTERDAM, DE FANTASTISCHE KUBUSWONING! Het Blaakse Bos; oftewel de

Nadere informatie

Conferentiecentrum. Het Aluminium Centrum; een inspiratiebron voor uw bijeenkomst

Conferentiecentrum. Het Aluminium Centrum; een inspiratiebron voor uw bijeenkomst Conferentiecentrum Het Aluminium Centrum; een inspiratiebron voor uw bijeenkomst Aluminium bos De bijzondere architectuur en vernieuwende technologie geven het gebouw een bijzonder karakter. Het pand vervult

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

TE HUUR. Emmastraat 49 studio's 725 P/M Arnhem. BM Vastgoed. Broekstraat PZ Arnhem

TE HUUR. Emmastraat 49 studio's 725 P/M Arnhem. BM Vastgoed. Broekstraat PZ Arnhem TE HUUR 725 P/M BM Vastgoed Broekstraat 32 6828 PZ Arnhem 085-7325910 contact@bmvastgoed.nl Emmastraat 49 studio's 6828 Arnhem Emmastraat 49 studio's 6828 Arnhem Inleiding Met veel plezier en enthousiasme

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede Inspirerende congres- & evenementenlocatie WELKOM LOCATIES Welkom in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een indrukwekkend theater én inspirerende

Nadere informatie

Zakelijke & feestelijke locatie met karakter. Je geslaagde evenement begint hier

Zakelijke & feestelijke locatie met karakter. Je geslaagde evenement begint hier Zakelijke & feestelijke locatie met karakter Je geslaagde evenement begint hier Welkom bij Concordia! een gastvrij en intiem theater én unieke eventlocatie in hartje Enschede. concordia biedt verschillende

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativia Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

Empowering your business in West.

Empowering your business in West. Empowering your business in West. HEMELS ZICHT UNIEKE VRIJE RUIMTE HOOGWAARDIGE VESTIGINGSPLAATS HORECA, WONEN EN RECREATIE CENTRAAL GELEGEN EN GOED BEREIKBAAR ARCHITECTUUR MEERDERE BESTEMMINGEN GROTE

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Altembrouck

Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Altembrouck Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Altembrouck Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt het bijzondere Kasteel Altembrouck. Dit unieke kasteel in de voerstreek is uniek in

Nadere informatie

Nieuw gebouw voor Amsterdam RAI, het Amtrium

Nieuw gebouw voor Amsterdam RAI, het Amtrium Nieuw gebouw voor Amsterdam RAI, het Amtrium In oktober 2013 is een start gemaakt met de bouw van de nieuwe, flexibele en duurzame congres- vergader- en kantoorruimte aan de noordzijde van Amsterdam RAI

Nadere informatie

De Nieuwe Liefde. Waar de bijzondere ambiance aanzet tot inspiratie, verbinding en kruisbestuiving.

De Nieuwe Liefde. Waar de bijzondere ambiance aanzet tot inspiratie, verbinding en kruisbestuiving. Waar de bijzondere ambiance aanzet tot inspiratie, verbinding en kruisbestuiving. De Nieuwe Liefde STIJLVOLLE EN INSPIRERENDE CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE WELKOM De Nieuwe Liefde is een multidisciplinaire

Nadere informatie

vergadering, conferentie of expositie op de mooiste plek van Eindhoven

vergadering, conferentie of expositie op de mooiste plek van Eindhoven Welkom bij Igluu Eindhoven een inspirerende locatie voor uw vergadering, training, congres, event, expositie of private dinner voormalige Philips gloeilampenfabriek in het hart van Eindhoven ruimtes voor

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

zaalverhuur Prinsenkwartier

zaalverhuur Prinsenkwartier zaalverhuur Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier is dé natuurlijke plek waar kunst, kennis, design, technologie, innovatie en cultuurgeschiedenis op uiteenlopende en onorthodoxe wijze

Nadere informatie

Te huur WTC Rotterdam business units. Beursplein 37, Rotterdam

Te huur WTC Rotterdam business units. Beursplein 37, Rotterdam Te huur WTC Rotterdam business units Beursplein 37, Rotterdam Kleinschalige kantoorunits Uitgebreid voorzieningenniveau Internationale omgeving www.dtz.nl World Trade Center Rotterdam is het 'epicentrum'

Nadere informatie

Laan Copes van Cattenburch EW Den Haag. 275m². Vraagprijs p.m. ex.

Laan Copes van Cattenburch EW Den Haag. 275m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Laan Copes van Cattenburch 77 2585EW Den Haag 275m² Vraagprijs 5.900 p.m. ex. Vraagprijs 5.900 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Bouwjaar 1900 Oppervlakte

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

in de Broodfabriek kan alles vakbeurzen congressen bedrijfsevenementen publieksbeurzen

in de Broodfabriek kan alles vakbeurzen congressen bedrijfsevenementen publieksbeurzen in de Broodfabriek kan alles vakbeurzen congressen bedrijfsevenementen publieksbeurzen waarom de Broodfabriek Multifunctionele zalen en beurshallen De zalen en beurshallen van De Broodfabriek zijn inzetbaar

Nadere informatie

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS Uw event op een unieke locatie in Dordrecht KUNSTMIN.NL Kunstmin EVENTS 1 Robuust, stijlvol, industrieel De Schouwburg en het Energiehuis bieden voor elk denkbaar event

Nadere informatie

ANNA VAN BUERENPLEIN ONG DEN HAAG

ANNA VAN BUERENPLEIN ONG DEN HAAG KANTOORRUIMTE 31.943 M2 (UNITS V.A. 50 M2) COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL KAART COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop!

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen het oude forteiland

Nadere informatie