V.Z.W. ZORG SAAM ZUSTERS KINDSHEID JESU. WOON- EN ZORGCENTRUM de LICHTERVELDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "V.Z.W. ZORG SAAM ZUSTERS KINDSHEID JESU. WOON- EN ZORGCENTRUM de LICHTERVELDE"

Transcriptie

1 V.Z.W. ZORG SAAM ZUSTERS KINDSHEID JESU WOON- EN ZORGCENTRUM de LICHTERVELDE de Lichterveldestraat Nazareth - Eke Tel. 09/ Fax. 09/ zorgsaam@delichtervelde.zkj.be Erkenning R.I.Z.I.V. R.O.B. 7/60806/62 R.V.T. 7/50143/55

2

3 De vlag en de lading Woon- en zorgcentrum de Lichtervelde behoort tot de Congregatie Zusters Kindsheid Jesu, met maatschappelijke zetel te Gent. Deze Congregatie werd in 1835 gesticht door Kanunnik Petrus Jozef Triest, die eveneens de stichter was van de Congregaties Zusters van Liefde, Broeders van Liefde en Broeders van St. Jan de Deo. In de geest van de stichter blijven de Zusters Kindsheid Jesu gevoelig voor de bestaande noden en behoeften. Dit geven ze actief gestalte in de zorg voor zieken en bejaarden, wezen, kansarme vrouwen, onderwijs en ontwikkelingssamenwerking. Het W.Z.C. de Lichtervelde is erkend door het Ministerie van Maatschappelijk Welzijn en Gezin onder het nummer PE 806 voor de huisvesting van 230 bejaarden. In dit geheel beschikt het rustoord over een speciale R.V.T.-erkenning voor 159 bedden onder het nummer 7/50143/55. Het woon- en zorgcentrum richt zich zowel naar dames, heren als echtparen; ongeacht hun filosofische of godsdienstige overtuiging en ongeacht hun graad van zorgbehoevendheid. Vanuit een animatievc grondhouding worden accenten gelegd naar liefde en eerbied voor de medemens, evenals naar het respect voor éénieders opvatting en levensvisie. De directie waarborgt, samen met de talrijke personeelsleden, een maximale begeleiding van de bewoners zowel op fysisch, psychisch als zingevend gebied. Leden van de directie: Algemeen directeur: Administratief directeur: Departementshoofd zorg, Dhr. De Coen Günther Dhr. Deblanc Philip Mw. Schollaert Ellen Ligging Woon- en zorgcentrum de Lichtervelde ligt in het hart van de landelijke gemeente Nazareth-Eke, midden in de driehoek Gent-Oudenaarde-Deinze. Als dusdanig is de instelling op verschillende manieren eenvoudig te bereiken, zowel met het openbaar als met het privaat vervoer. De accommodatie Het woon- en zorgcentrum beschikt over diverse kamertypes: - éénpersoonskamers - tweepersoonskamers - studio s voor één persoon - appartementen voor één of twee personen Elke kamer is voorzien van: - centrale radiodistributie - kabeldistributie voor TV en intern teletekst- en videonet - aansluitingsmogelijkheid van telefoon - beloproepsysteem - wastafel met warm en koud water - toilet - linnenkast - aangepast bed en nachttafel - tafel en stoel Studio s en appartementen beschikken bijkomend over een douche, frigo en kitchenette.

4 De bewoners kunnen ook terecht in de diverse gemeenschappelijke ruimtes, zoals: - livings, voorzien van kleuren-tv, zithoek, tafels en stoelen - kapel, waar dagelijks de mogelijkheid bestaat voor het bijwonen van de eucharistieviering - polyvalente zaal met cafetaria, elke dag open van 14u30 tot 17u - bezigheidstherapie Hiernaast worden ook een aantal diensten aangeboden die het verblijf zo aangenaam mogelijk trachten te maken: - Kapsalon - Shopping - Openbare brievenbus op het gelijkvloers - Briefwisseling wordt op de kamer bezorgd in de voormiddag - Receptie en administratie staan ter beschikking bij allerhande problemen van administratieve aard Het verblijf 1. De verzorging Het woon- en zorgcentrum de Lichtervelde beschikt over voldoende gekwalificeerd verplegend, verzorgend en paramedisch personeel om de bewoners in alle discretie en met respect voor de menselijke waardigheid bij te staan in de dagelijkse verzorging. Richtlijnen in verband met de verzorging en medische begeleiding kunnen gebeuren in samenspraak met de bewoner, de huisarts en het diensthoofd. Geneesmiddelen worden bewaard in de dienstapotheek en uitgedeeld op doktersvoorschrift. De directie neemt geen enkele verantwoordelijkheid indien de bewoner op eigen initiatief medicamenten laat meebrengen of gebruikt. Kinesitherapie is mogelijk op voorschrift van de dokter. Pedicure is eveneens mogelijk op afspraak. 2. De voeding Aan het eten wordt veel aandacht besteed. Met zorg kiest de chef-kok het wekelijkse menu. Dit is te bezichtigen op elke afdeling, alsook op het centrale TELETEKSTNET dat op elk TV-toestel kan ontvangen worden. Dieet kan zonder probleem verkregen worden op doktersvoorschrift. De maaltijden worden naar keuze op de kamer of in de living geserveerd volgens een vast schema: - 07u00 tot 08u00: ONTBIJT - 11u30 tot 12u00: MIDDAGMAAL - 14u00 : KOFFIE - 17u00 tot 17u30: AVONDMAAL - 20u00 : VERSNAPERING 3. De zingeving Het woon- en zorgcentrum de Lichtervelde is een christelijk geïnspireerde instelling met respect voor éénieders overtuiging. Er kan steeds beroep gedaan worden op E.H. Rector of op de pastorale werker. In de instelling bestaat dagelijks de mogelijkheid om de eucharistieviering bij te wonen. Wekelijks is er Communieviering op de afdelingen. Indien gewenst leggen wij de nodige contracten met bedienaars van andere overtuigingen.

5 4. De ontspanning Directie en personeel zetten zich in om het leven van de bewoners te kleuren met allerhande ontspanningsactiviteiten. Om er maar een paar te noemen: - wekelijkse kaart- en spelnamiddag - uitstappen met de bus - shownamiddagen - bezigheidstherapie - zangstonde - wandelen - eigen radioprogramma Alle activiteiten, festiviteiten en laatste nieuwtjes worden ter kennis gebracht in het maandelijks informatieblaadje en worden steeds vooraf aangekondigd via affiches, teletekst of radio-omroep. 5. Het bezoek Alle bezoek is welkom, de hele dag door. Wij zijn een open huis. Wij vragen echter na 21 uur de rust van anderen niet te verstoren. De bewoner kan natuurlijk ook zelf op bezoek gaan waar en wanneer en hoelang hij maar wil. Graag zijn wij hiervan op de hoogte zodat de nodige dienstenregelingen kunnen getroffen worden. 6. De inspraak Bewonersraad: De bewoners van ons huis kunnen ook advies geven in de algemene gang van zaken. Leden van de bewonersraad worden verkozen door de bewoners zelf en vormen een klankbord tussen enerzijds de medebewoners en anderzijds de directie en het personeel. Hiernaast organiseert de bewonersraad ook allerhande ontspanningsactiviteiten. Menucommissie: De kok, de diëtiste en het keukenpersoneel doen hun best om lekker hapjes voor te zetten. Maar smaken verschillen, en vragen, ideeën of bemerkingen over het eten zijn er altijd. Ze worden allemaal besproken op de vergadering van de menucommissie.

6 U wilt bij ons komen wonen? 1. De aanvraag Als u een aanvraag wilt doen tot opname, dan kan contact opgenomen worden met de opnamedienst van het woon- en zorgcentrum. Hier worden alle gegevens betreffende opnameaanvragen verzameld en behandeld. De opnameverantwoordelijke is Mw. Lamont Els. Els is bereikbaar op het telefoonnummer 09/ binnenpostnummer U bent steeds vrij om vooraf kennis te maken met de instelling, de accommodatie, de medewerkers en de bewoners. Teneinde op een vlotte manier te kunnen voldoen aan een aantal wettelijke en organisatorische voorschriften, vragen wij, mede in het belang van de toekomstige bewoner, om bij een definitieve opnameaanvraag te beschikken over de volgende gegevens: ** (1) Ondertekende verklaring van een maatschappelijk werker, verbonden aan een openbaar bestuur of erkende sociale voorziening, waaruit blijkt dat met de bejaarde verschillende mogelijkheden van hulpverlening zijn besproken en de bejaarde beslist voor opname in een rustoord. ** (1) Medisch verslag van een radiologisch onderzoek waaruit blijkt dat de bejaarde niet lijdt aan een besmettelijke aandoening. ** (1) Medisch - verpleegkundig verslag volgens voorgeschreven model RIZIV, waaruit de graad van zorgbehoevendheid blijkt. ** Identiteitskaart ** Trouwboekje en pasfoto ** Mutualiteitboekje en kleefvignetten ** Recent pensioenstrookje ** Laatste betalingsbewijs radio- en TV taks ** Eventuele abonnementen op dagbladen of tijdschriften ** Contactadres(sen) van naaste familieleden of personen die voor de bejaarde instaan (1) Deze documenten worden ter beschikking gesteld door het W.Z.C. bij een opnameaanvraag. 2. De opname De stap naar een woon- en zorgcentrum is een belangrijke stap voor mensen op leeftijd. Daarom dienst een opname goed gepland te worden. Vooraf kan de kamer in orde gebracht worden. Hier zullen beslist enkele persoonlijke bezittingen zoals klein meubilair, herinneringen en eventueel een televisietoestel plaatsvinden. Het is aangenaam als de kamer een persoonlijk trekje uitstraalt. Wij willen echter wel vragen om het plaatsen van vloermatten beperkt te houden in het eigen belang van de bewoner. Deze matjes zijn reeds vele malen oorzaak geweest van valpartijen met hospitalisatie voor gevolg. Het ophangen van kaders en dergelijke gebeurt door onze technische dienst. Persoonlijk linnen en toiletgerief: Dit omvat goed verzorgde bovenkleding, voldoende ondergoed, handdoeken en washandjes, kamerjas en pantoffels, zeep, tandenborstel, scheergerief en dergelijke.

7 Het persoonlijk linnen wordt door de instelling genaamtekend om verlies tijdens het wassen te voorkomen. Het wordt daarom ten stelligste aanbevolen nieuw linnen steeds vooraf te laten tekenen op de afdeling en dit vooraleer het te gebruiken. Het linnen dient in goede staat en liefst van die aard te zijn dat gemakkelijk onderhoud toegelaten is. Moeilijk te onderhouden stoffen worden behandeld in de nieuwkuis en zijn ten laste van de bewoners. Reglement van inwendige orde: Bij opname wordt ook het Reglement van inwendige orde overhandigd. Daarin staat nauwkeurig beschreven hoe alles georganiseerd is in het woon- en zorgcentrum. Lees het goed na vooraleer u het tekent. Opnamecontract: Hierin worden de wederzijdse rechten en plichten in verband met financiële aangelegenheden vastgelegd. Goede afspraken maken immers goede vrienden. Bij financiële ontoereikendheid kan beroep gedaan worden op het O.C.M.W. Financiële borgstelling door het O.C.M.W. dienst steeds de opname vooraf te gaan. Betalingen: Verblijfskostennota s worden per maand en vooraf betaald. Dit kan gebeuren via het bijgevoegde overschrijvingsformulier. Vragen rond financiële aangelegenheden kunnen gerust en in alle discretie behandeld worden met de directie of met de opnamedienst.

8 DAGPRIJZEN: Euro Tweepersoonskamer met toilet 42,13 Tweepersoonskamer met toilet ingenomen door 1 persoon 57,35 Eénpersoonskamer met toilet oudbouw + gelijkvloers nieuwbouw 46,89 Eénpersoonskamer met toilet nieuwbouw 50,06 Tweepersoonsappartement met toilet per persoon - oudbouw 46,89 Tweepersoonsappartement met toilet per persoon - nieuwbouw 50,06 Eénpersoonsstudio met toilet oudbouw 54,20 Eénpersoonsstudio met toilet nieuwbouw 58,32 Tweepersoonsappartement met toilet door 1 persoon ingenomen oudbouw 63,71 Tweepersoonsappartement met toilet door 1 persoon ingenomen nieuwbouw 70,04 Voor echtparen in tweepersoonskamer of tweepersoonsappartement: De eerste persoon betaalt de volledige dagprijs, voor de tweede persoon wordt een vermindering van 3,72. per dag gegeven. 3,72

9 Overzicht kosten bovenop de dagprijzen (= ten gunste van derden) Erelonen artsen en specialisten Was en stomerij van het persoonlijk linnen Honoraria van externe verstrekkers en/of zelfstandigen voor zorg die zijn opgenomen in de nomenclatuur van het RIZIV voor zover ze niet inbegrepen zijn in de zorgforfaits Individuele bijdragen van het ziekenfonds Kosten van medicatie Hospitalisatiekosten en labo-kosten Kosten van hulpmiddelen zoals hoorapparaat, bril, tandprothesen, rolstoel, krukken, looprek, enz... voor het gedeelde dat niet gedekt wordt door de ziekteverzekering Lichte en dadelijk opneembare voedingsstoffen (enterale voeding, voedingssupplementen,...) ten belope van de meerkost ten opzichte van een gewone maaltijd Diensten georganiseerd op zelfstandige basis of door een extreme dienstverlener: pedicure, manicure, esthetische verzorging, kapper en herstellingskosten van persoonlijk linnen, vervoerkosten die verband houden met de gezondheid van de bejaarde Persoonlijke toiletartikelen die op uitdrukkelijke vraag van de bewoner door de voorziening wordt aangekocht Kosten van het individueel gebruik van telefoon (gesprekken) Op uitdrukkelijke vraag van de bejaarde door de instelling aangekocht: alle persoonlijke diverse kosten Verzorgingsmateriaal dat niet gedekt is door de RIZIV-forfaits De dranken buiten de maaltijden die op de individuele vraag van de bewoner verstrekt worden (uitgezonderd drinkbaar water) De specifieke animatie-, recreatie- en therapeutische activiteiten die door de voorziening worden georganiseerd en die een aantoonbare meerkost vertegenwoordigen Alle persoonlijke aankopen op uitdrukkelijke vraag van de bejaarde, andere dan toiletartikelen De kosten van het gebruik van het mortuarium en de begrafeniskosten Zijn niet in de dagprijs inbegrepen: Huur garage ten bedrage van 12,39 Euro per maand Honoraria van kiné prestaties voor zover ze niet inbegrepen zijn in de zorgforfaits (ROB-bewoners) Dranken verschaft in de cafetaria

10

Bedrag in dagprijs vergoeding WOONFUNCTIE - Het gebruik van de kamer X - het meubilair van de kamer aangepast aan de

Bedrag in dagprijs vergoeding WOONFUNCTIE - Het gebruik van de kamer X - het meubilair van de kamer aangepast aan de BIJLAGE 3: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF Deze bijlage omvat een exhaustieve gedetailleerde opgave van de kostprijselementen die in de dagprijs opgenomen zijn of die worden aangerekend

Nadere informatie

UITTREKSELS ZITTING RAAD

UITTREKSELS ZITTING RAAD UITTREKSELS ZITTING RAAD D.D. 27.06.2007 1. C O M I T E S 1. GOEDKEURING DAGPRIJSVERHOGING RUSTHUIZEN SINT-JOB, MIJLBEKE EN DE HOPPERANK MET INGANG VAN 01.08.2007 MET 2,57% + INTEGRATIE VAN DE FORFAITAIRE

Nadere informatie

INBEGREPEN IN DAGPRIJS TEN GUNSTE VAN DERDEN KOSTENELEMENTEN

INBEGREPEN IN DAGPRIJS TEN GUNSTE VAN DERDEN KOSTENELEMENTEN Bijlage bij het aanhangsel 5 bij het Protocol 2 van 01 januari 03 inzake de prijzen die toegepast worden in de instellingen voor opvang of huisvesting van bejaarden. KOSTENELEMENTEN INBEGREPEN IN DAGPRIJS

Nadere informatie

BIJLAGE: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF KORTVERBLIJF

BIJLAGE: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF KORTVERBLIJF BIJLAGE: KOSTEN VERBONDEN AAN HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF KORTVERBLIJF Deze bijlage omvat een exhaustieve gedetailleerde opgave van de kostprijselementen die in de dagprijs opgenomen zijn of die worden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Het wooncentrum beschikt hiervoor over zowel éénpersoonskamers als over kamers voor echtparen.

ACCOMMODATIE Het wooncentrum beschikt hiervoor over zowel éénpersoonskamers als over kamers voor echtparen. DOELSTELLING Woon- en zorgcentrum Sint-Jozef beoogt een thuisbenaderend milieu te scheppen voor de bejaarde bewoner, met aandacht voor de specifieke noden en verlangens. We bieden u een warme zorg aan

Nadere informatie

In 1971 werd beslist in de kloostertuin een nieuw rusthuis te bouwen.

In 1971 werd beslist in de kloostertuin een nieuw rusthuis te bouwen. V.Z.W. Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu Woonzorgcentrum Zonnehove Loofblommestraat 4 9051 Sint-Denijs-Westrem Tel. 09/221 35 11 Fax. 09/221 24 17 www.wzczonnehove.be Informatiebrochure OPDRACHTVERKLARING

Nadere informatie

Informatiebrochure centrum voor kortverblijf

Informatiebrochure centrum voor kortverblijf Woonzorgcentrum Sint-Felix v.z.w. Lindestraat 3 1540 Herne Informatiebrochure centrum voor kortverblijf Geachte heer/mevrouw, U heeft interesse voor een opname in het kortverblijf van het Woonzorgcentrum

Nadere informatie

CvK Warmhof opnameovereenkomst

CvK Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G

Nadere informatie

GOUVERNEMENTS DE COMMUNAUTE ET DE REGION GEMEENSCHAPS- EN GEWESTREGERINGEN GEMEINSCHAFTS- UND REGIONALREGIERUNGEN

GOUVERNEMENTS DE COMMUNAUTE ET DE REGION GEMEENSCHAPS- EN GEWESTREGERINGEN GEMEINSCHAFTS- UND REGIONALREGIERUNGEN 16560 MONITEUR BELGE 26.03.2007 BELGISCH STAATSBLAD GOUVERNEMENTS DE COMMUNAUTE ET DE REGION GEMEENSCHAPS- EN GEWESTREGERINGEN GEMEINSCHAFTS- UND REGIONALREGIERUNGEN VLAAMSE GEMEENSCHAP COMMUNAUTE FLAMANDE

Nadere informatie

R E S I D E N T I Ë L E Z O R G S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G

R E S I D E N T I Ë L E Z O R G S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G OLV ANTWERPEN R E S I D E N T I Ë L E Z O R G S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G 3 EEN NIEUWE THUIS WAT IS RESIDENTIËLE ZORG? Als thuis wonen niet meer tot de mogelijkheden behoort,

Nadere informatie

Centrum voor kortverblijf

Centrum voor kortverblijf Home Vogelzang TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 VOOR MEER INFORMATIE KAN U ZICH WENDEN TOT: Dhr Rom J., Algmeen Directeur Mevr. Swings Anja, Sociale Dienst

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 19 NOVEMBER Openbare zitting

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 19 NOVEMBER Openbare zitting RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 19 NOVEMBER 2015 DAGORDE Openbare zitting Goedkeuring van de notulen van de openbare zitting van 8 oktober 2015 Gelet op het voorliggende verslag; Gelet

Nadere informatie

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden:

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden: CONCEPT Seniorie 't Wallant staat open voor zelfredzame personen, die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en biedt een stijlvolle en comfortabele woongelegenheid aan, met behoud van alle zelfstandigheid

Nadere informatie

Prijzen. assistentiewoningen Ruelenspark DAGPRIJZEN KORTING OP DE DAGPRIJS INBEGREPEN IN DE DAGPRIJS NIET INBEGREPEN IN DE DAGPRIJS ANDERE PRIJZEN

Prijzen. assistentiewoningen Ruelenspark DAGPRIJZEN KORTING OP DE DAGPRIJS INBEGREPEN IN DE DAGPRIJS NIET INBEGREPEN IN DE DAGPRIJS ANDERE PRIJZEN assistentiewoningen Ruelenspark DAGPRIJZEN Dagprijs flat 22,62 euro 24,76 euro Dagprijs studio 19,81 euro 21,90 euro verlichting van de gemeenschappelijke delen en de lift verzekering gebouw tegen brand

Nadere informatie

WZC Rustenborg. Informatiebrochure

WZC Rustenborg. Informatiebrochure WZC Rustenborg Informatiebrochure Inhoudstafel 1 Voorstelling WZC 5 1.1 Missie 5 1.2 Bereikbaarheid, openingsuren en bezoekuren 5 1.3 Beschikbare diensten binnen het woonzorgcentrum 6 1.3.1 Onthaal en

Nadere informatie

Residentie Arcadia. Rust en welzijn in het groen. Rust- en Verzorgingstehuis. www.residentie-arcadia.be

Residentie Arcadia. Rust en welzijn in het groen. Rust- en Verzorgingstehuis. www.residentie-arcadia.be Residentie Arcadia Rust- en Verzorgingstehuis Tel. : 02/481.99.00 Fax : 02/468.12.30 E-mail : info@residentie-arcadia.be Ferdinand Elbersstraat 20 1080 Brussel www.residentie-arcadia.be Rust en welzijn

Nadere informatie

Home Vogelzang. Home Vogelzang INFORMATIEBROCHURE TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.

Home Vogelzang. Home Vogelzang INFORMATIEBROCHURE TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97. Home Vogelzang TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 HOME VOGELZANG Tervuursesteenweg 290 3001 HEVERLEE Telefoon: (016) 27 97 11 Fax: (016) 27 97 55 E-mail: sociale.dienst@homevogelzang.be

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF. erkenning nr : KCE 970

WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF. erkenning nr : KCE 970 WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF erkenning nr : KCE 970 DEKEN JONCKHEERESTRAAT 18, 8560 WEVELGEM TEL. 056/43 55 20 - FAX. 056/42 36 17 OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE GEBRUIKER VAN HET KORTVERBLIJF

Nadere informatie

Home Vogelzang. Home Vogelzang INFORMATIEBROCHURE TERVUURSESTEENWEG HEVERLEE TELEFOON (016) FAX (016)27.97.

Home Vogelzang. Home Vogelzang INFORMATIEBROCHURE TERVUURSESTEENWEG HEVERLEE TELEFOON (016) FAX (016)27.97. Home Vogelzang TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 HOME VOGELZANG Tervuursesteenweg 290 3001 HEVERLEE Telefoon: (016) 27 97 11 Fax: (016) 27 97 55 E-mail: sociale.dienst@homevogelzang.be

Nadere informatie

Kortverblijf. WZC Sint-Jan Berchmans

Kortverblijf. WZC Sint-Jan Berchmans Kortverblijf WZC Sint-Jan Berchmans Wie zijn we? Het WZC Sint-Jan Berchmans is een onderdeel van vzw Integro. Integro is een groep van woonzorgcentra geïnspireerd door Christelijke waarden en normen. Onze

Nadere informatie

1. WELKOM. Contactpersonen:

1. WELKOM. Contactpersonen: 1. WELKOM Via deze brochure willen wij graag ons huis aan u voorstellen. Zo kan u kennis maken met zijn infrastructuur, zijn medewerkers en zijn visie op de opvang, begeleiding en verzorging van ouderen.

Nadere informatie

Standpunt ONDERHOUDSPLICHT

Standpunt ONDERHOUDSPLICHT Standpunt ONDERHOUDSPLICHT 1. De huidige wetgeving voldoet niet - De gemeenteraad kan autonoom beslissen om de onderhoudsplicht niet toe te passen. In een 20-tal gemeentes is dit het geval. Dit schept

Nadere informatie

Het woonzorg- en revalidatiecentrum beschikt over een ziekenhuisafdeling, een rust- en verzorgingstehuis, een rusthuis en serviceflats.

Het woonzorg- en revalidatiecentrum beschikt over een ziekenhuisafdeling, een rust- en verzorgingstehuis, een rusthuis en serviceflats. Geachte Mevrouw, geachte Heer, Van harte welkom in onze instelling. Deze brochure werd voor u gemaakt opdat u zich bij ons zo goed mogelijk thuis zou voelen. Zij wil een antwoord geven op allerlei vragen

Nadere informatie

Welkom in Woonzorgcentrum De Ceder

Welkom in Woonzorgcentrum De Ceder OCMW HARELBEKE Welkom in Woonzorgcentrum De Ceder Informatiebrochure WZC De Ceder mei 2011 1 Informatiebrochure WZC De Ceder mei 2011 2 Een nieuw hoofdstuk in uw leven Verhuist u naar Woonzorgcentrum De

Nadere informatie

OCMW HARELBEKE. Welkom in Woonzorgcentrum Ceder aan de Leie

OCMW HARELBEKE. Welkom in Woonzorgcentrum Ceder aan de Leie OCMW HARELBEKE Welkom in Woonzorgcentrum Ceder aan de Leie 2 3 Een nieuw hoofdstuk in uw leven Verhuist u naar Woonzorgcentrum De Ceder? Of overweegt u dit te doen? Een grote stap die u best goed voorbereidt.

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De Ceder a/d Gavers

Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De Ceder a/d Gavers OCMW HARELBEKE Woonzorgcentrum De Ceder a/d Gavers Centrum voor Kortverblijf (CKV) Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 056/735 391 KCE 2086 Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM TER MOTE erkenningsnummer CE 970. R.V.T. TER MOTE erkenningsnummer VZB 2342

WOONZORGCENTRUM TER MOTE erkenningsnummer CE 970. R.V.T. TER MOTE erkenningsnummer VZB 2342 WOONZORGCENTRUM TER MOTE erkenningsnummer CE 970 R.V.T. TER MOTE erkenningsnummer VZB 2342 Deken Jonckheerestraat 18 8560 Wevelgem Tel. 056/43 55 20 Fax. 056/42 36 17 OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER

Nadere informatie

OPNAME IN EEN WOON- EN

OPNAME IN EEN WOON- EN OPNAME IN EEN WOON- EN ZORGCENTRUM Hoe betaalt u de verblijfskosten? Een opname in een woon- en zorgcentrum is een belangrijke stap. Zowel voor de senior als de familie, kan dit een moeilijk moment zijn.

Nadere informatie

Opname. Wat meebrengen? Voor uw verblijf. Voor de administratie. Medische gegevens. (bijvoorbeeld elektrocardiogram)

Opname. Wat meebrengen? Voor uw verblijf. Voor de administratie. Medische gegevens. (bijvoorbeeld elektrocardiogram) 8 Opname Bij opname begeeft u zich op het afgesproken uur naar de centrale inkomhal, waar u een volgnummer kunt nemen voor de dienst inschrijvingen. Na inschrijving begeeft u zich naar de afdeling waar

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC erkenningsnummer CE 970. R.V.T. ELCKERLYC erkenningsnummer VZB 2342

WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC erkenningsnummer CE 970. R.V.T. ELCKERLYC erkenningsnummer VZB 2342 WOONZORGCENTRUM ELCKERLYC erkenningsnummer CE 970 R.V.T. ELCKERLYC erkenningsnummer VZB 2342 Elckerlycplein 1, 8560 Wevelgem Tel. 056/43 55 20 Fax. 056/42 36 17 OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG. Openbare zitting

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG. Openbare zitting RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 17 NOVEMBER 2016 DAGORDE Openbare zitting PUNT 1 :Goedkeuring van de notulen van de openbare zitting van 22 september 2016 Gelet op het voorliggende verslag;

Nadere informatie

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Voor wie omwille van gezondheidsredenen en/of door zijn sociale situatie minder zelfredzaam wordt en zich hierdoor niet langer zelfstandig kan

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

Ons woonzorg- en revalidatiecentrum beschikt over een ziekenhuisafdeling, een rust- en verzorgingstehuis, een rusthuis en assistentiewoningen.

Ons woonzorg- en revalidatiecentrum beschikt over een ziekenhuisafdeling, een rust- en verzorgingstehuis, een rusthuis en assistentiewoningen. Geachte mevrouw, geachte heer, Van harte welkom in onze instelling! Deze brochure werd voor u gemaakt opdat u zich bij ons zo goed mogelijk thuis zou voelen. Zij wil een antwoord geven op allerlei vragen

Nadere informatie

Ons woonzorg- en revalidatiecentrum beschikt over een ziekenhuisafdeling, een rust- en verzorgingstehuis, een rusthuis en assistentiewoningen.

Ons woonzorg- en revalidatiecentrum beschikt over een ziekenhuisafdeling, een rust- en verzorgingstehuis, een rusthuis en assistentiewoningen. Geachte mevrouw, geachte heer, Van harte welkom in onze instelling! Deze brochure werd voor u gemaakt opdat u zich bij ons zo goed mogelijk thuis zou voelen. Zij wil een antwoord geven op allerlei vragen

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Woonzorgcentrum ZONNESTRAAL

ALGEMENE INFO Woonzorgcentrum ZONNESTRAAL ALGEMENE INFO Woonzorgcentrum ZONNESTRAAL Op 26.10.1977 openden Zonnestraal en Parkresidentie hun deuren. Het rusthuis kon voor 200 Hasseltse senioren een woongelegenheid bieden. In de jaren tachtig werd

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Tussen de ondergetekenden: enerzijds: OCMW Asse, beheerder van WZC Hingeheem, Gasthuisstraat 2 1730 Asse erkenningsnummers: ROB CE 521 RVT VZB 378 CVK KCE 521

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Kloosterhof een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder

Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder Woonzorgcentrum De Vlinder Centrum voor Kortverblijf (CKV) Kollegeplein 5 8530 Harelbeke 056/735 390 KCE 2086 Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder (Vastgesteld door de Raad van Bestuur

Nadere informatie

grondgebied Lennik is wel woon- en zorgcentrum Keymolen actief. Keymolen maakt deel uit van de groep Armonea.

grondgebied Lennik is wel woon- en zorgcentrum Keymolen actief. Keymolen maakt deel uit van de groep Armonea. LEIDRAAD BIJ OPNAME IN EEN WOON- EN ZORGCENTRUM 1. WOORDJE VOORAF Regelmatig zien we de twijfels van kinderen die beseffen dat de overgang naar een woon- en zorgcentrum onvermijdelijk wordt voor vader

Nadere informatie

Rusthuis Avondvrede NV Alexander Franckstraat 34 2530 Boechout

Rusthuis Avondvrede NV Alexander Franckstraat 34 2530 Boechout Schriftelijke overeenkomst en Reglement van Orde Rusthuis Avondvrede NV Alexander Franckstraat 34 2530 Boechout Tel. 03/455.44.56 Fax.: 03/455.82.54 Erkenningsnummer: ROB PE 949 RVT VZB 2136 E-mail: info@avondvrede.com

Nadere informatie

Welkom op materniteit. Infobrochure SAP 4276

Welkom op materniteit. Infobrochure SAP 4276 Welkom op materniteit Infobrochure SAP 4276 2 Geachte Binnenkort verblijft u op de dienst materniteit in het Az Damiaan Oostende. Dit is voor u een belangrijke gebeurtenis. De materniteit bevindt zich

Nadere informatie

DE REFUGE. Verblijfskosten

DE REFUGE. Verblijfskosten DE REFUGE Verblijfskosten DAGVERZORGING Voor een volle dag betaalt u 26,30. Inbegrepen zijn: opvang, activiteiten, begeleiding, middagmaal en koffie. Niet inbegrepen zijn: een ontbijt ( 3,00), avondmaal

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Woon-en Zorghotel H. Hart

Woon-en Zorghotel H. Hart Woon-en Zorghotel H. Hart Woon - en Zorghotel H. Hart Budastraat 30 8500 Kortrijk T. 056/321.000 info@h-hart.be www.h-hart.be Een initiatief van Zorggroep H. Hart Kortrijk Woon - en Zorghotel H. Hart Het

Nadere informatie

Woonzorgcentrum DEN BOOGERD

Woonzorgcentrum DEN BOOGERD Woonzorgcentrum DEN BOOGERD Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Den Boogerd een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest A. Statuut van de instelling INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest Het woonzorgcentrum is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen van de

Nadere informatie

AANVRAAG TOT OPNAME IN HET RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS MARIA BOODSCHAP

AANVRAAG TOT OPNAME IN HET RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS MARIA BOODSCHAP v.z.w. Woon- en Zorgcentrum Maria Boodschap Broeklei 1 2845 Niel - tel. 03/844 07 07 Fax 03/844 49 46 www.rvtmb.be - e-mail: info@rvtmb.be Vakje voorbehouden voor de sociale dienst Aanvraagformulieren

Nadere informatie

dienst Geriatrie AFDELING LCO MB 2406 december 2014 l inhoudsverantwoordelijke: Andy Swennen l Geriatrie:LGE5 l Ziekenhuis Oost-Limburg

dienst Geriatrie AFDELING LCO MB 2406 december 2014 l inhoudsverantwoordelijke: Andy Swennen l Geriatrie:LGE5 l Ziekenhuis Oost-Limburg dienst Geriatrie AFDELING LCO MB 2406 december 2014 l inhoudsverantwoordelijke: Andy Swennen l Geriatrie:LGE5 l Ziekenhuis Oost-Limburg 1 WELKOM Welkom op afdeling LCO van campus Sint- Barbara. Een opname

Nadere informatie

Welkom op SP Locomotorisch. Informatiebrochure

Welkom op SP Locomotorisch. Informatiebrochure Welkom op SP Locomotorisch Informatiebrochure Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 3 1 INLEIDING... 4 2 AANVRAAG... 4 3 KAMERKEUZE... 4 4 UW VERBLIJF OP ONZE ZORGEENHEID... 5 5 INFORMATIE BIJ DE REVALIDATIE...

Nadere informatie

Toelichting bij de opnameverklaring

Toelichting bij de opnameverklaring Toelichting bij de opnameverklaring U kan als patiënt een aantal keuzes maken die een belangrijke invloed hebben op de uiteindelijke kostprijs van uw ziekenhuisopname. Deze keuzes maakt u aan de hand van

Nadere informatie

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Service Residentie Vogelzang

Service Residentie Vogelzang SERVICE RESIDENTIE VOGELZANG TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 WWW.HOMEVOGELZANG.BE Voor info kan u zich wenden tot de Sociale Dienst 016/27.97.13 016/27.97.55

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM CHRISTINE

WOONZORGCENTRUM CHRISTINE WOONZORGCENTRUM CHRISTINE Gerardus Stijnenlaan 76 2180 Ekeren Tel: 03 641 41 41 INHOUD Brochure Algemeen 2 Doelgroep 3 Voorwaarden 4 Inrichting kamers 5 Gemeenschappelijke ruimtes 6 Dienstverlening 7 Kostprijs

Nadere informatie

Afdeling LC1. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk

Afdeling LC1. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk Afdeling LC1 T +32(0)89 32 50 50 F +32(0)89 32 79 00 info@zol.be Campus Sint-Jan Schiepse bos 6 B 3600 Genk Campus Sint-Barbara Bessemerstraat 478 B 3620 Lanaken Medisch Centrum André Dumont Stalenstraat

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum. De Maretak

Dagverzorgingscentrum. De Maretak Dagverzorgingscentrum De Maretak De wetgeving omschrijft een dagverzorgingscentrum (DVC) als een thuiszorgondersteunend initiatief met als opdracht, de bezoeker van 65 jaar of ouder in daartoe bestemde

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE GERIATRIE

ONTHAALBROCHURE GERIATRIE ONTHAALBROCHURE GERIATRIE AFDELING A2 C2 - Patiëntinformatie - INHOUDSOPGAVE Inleiding. 1 1. Voorstelling afdeling geriatrie. 2 1.1 Doelstelling van uw verblijf. 2 1.2 Multidisciplinair team. 2 2. Werking

Nadere informatie

Informatiebrochure Opname Pediatrie ziekenhuis maas en kempen Dienst Pediatrie

Informatiebrochure Opname Pediatrie ziekenhuis maas en kempen Dienst Pediatrie Informatiebrochure Opname Pediatrie ziekenhuis maas en kempen Dienst Pediatrie Welkom op pediatrie Het is voor jullie als ouder en voor het gezin niet leuk om te horen dat jullie kind in het ziekenhuis

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW WIJNEGEM / Tussen: Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW Wijnegem / WZC Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Erkenningsnummer CE 1349 (ROB) VZB 2345 (RVT) en

Nadere informatie

Borgstelling bij opname in een woonzorgcentrum. Hoe betaal je de verblijfskosten? _sociaalhuis_ocmw_A5_borgstelling_2.indd 1 17/12/18 15:00

Borgstelling bij opname in een woonzorgcentrum. Hoe betaal je de verblijfskosten? _sociaalhuis_ocmw_A5_borgstelling_2.indd 1 17/12/18 15:00 Borgstelling bij opname in een woonzorgcentrum Hoe betaal je de verblijfskosten? 12-2018_sociaalhuis_ocmw_A5_borgstelling_2.indd 1 17/12/18 15:00 Woord vooraf De opname in een woonzorgcentrum is een grote

Nadere informatie

Infofolder. Opname en/of verblijf in een woonvoorziening voor ouderen.

Infofolder. Opname en/of verblijf in een woonvoorziening voor ouderen. Ouderen- en thuiszorgbeleid Infofolder Opname en/of verblijf in een woonvoorziening voor ouderen. 2 Inhoudstafel Woord vooraf blz. 5 Deel I. Opname /verblijf in een woonvorm van het OCMW Gent 1. Opname

Nadere informatie

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge.

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge. Wat bieden we Het dagverzorgingscentrum is open van 8u00 tot 17u00 op gewone werkdagen. De dag verloopt volgens een vast dagschema: bij aankomst verwelkoming met een kopje koffie na de koffie mogelijkheid

Nadere informatie

Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer / datum registratie 06/03/2008)

Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer / datum registratie 06/03/2008) Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer 520.101.2.1 / datum registratie 06/03/2008) Tussen De v.z.w. SINT - ANNA Woon- en zorgcentrum Eernegem, met zetel te Westkerkestraat

Nadere informatie

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen,

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, OPNAMECONTRACT Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, - D Hossche Sonia, voorzitter van het rusthuis VZW Home Claire, ROB/RVT enerzijds, en - bewoner, Dhr. en/of Mevr... hierna bewoner

Nadere informatie

1. WELKOM. Contactpersonen:

1. WELKOM. Contactpersonen: 1. WELKOM Via deze brochure willen wij graag ons huis aan u voorstellen. Zo kan u kennis maken met zijn infrastructuur, zijn medewerkers en zijn visie op de opvang, begeleiding en verzorging van ouderen.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Kloosterhof een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

afdelingsbrochure Inwendige afdeling 1 (D1) ziekenhuis maas en kempen

afdelingsbrochure Inwendige afdeling 1 (D1) ziekenhuis maas en kempen afdelingsbrochure Inwendige afdeling 1 (D1) ziekenhuis maas en kempen Welkom op de afdeling Inwendige Geneeskunde (D1) Wij heten u en uw familie van harte welkom op onze afdeling. Om uw verblijf zo vlot

Nadere informatie

Toelichting bij de opnameverklaring

Toelichting bij de opnameverklaring Campus Sint-Augustinus Oosterveldlaan 24, 2610 Wilrijk Campus Sint-Vincentius Sint-Vincentiusstraat 20, 2018 Antwerpen Campus Sint-Jozef Molenstraat 19, 2640 Mortsel Opnamedienst Sociale dienst Ombudsdienst

Nadere informatie

Zakgeld voor rusthuisbewoners

Zakgeld voor rusthuisbewoners Versie nr.: 1 Laatste wijziging: 22-09-2008 1) Waartoe dient deze fiche? 2) Wat is zakgeld? 3) Wie heeft recht op het zakgeld van het OCMW? 4) Hoeveel bedraagt het zakgeld van het OCMW? 5) Aan welke voorwaarden

Nadere informatie

1. WELKOM. Contactpersonen:

1. WELKOM. Contactpersonen: 1. WELKOM Via deze brochure willen wij graag onze assistentiewoningen aan u voorstellen. Zo kan u kennis maken met de inrichting en infrastructuur van onze woningen en het wonen op het domein van Forum

Nadere informatie

1. WELKOM 12. DAGPRIJZEN

1. WELKOM 12. DAGPRIJZEN 12. DAGPRIJZEN 1. WELKOM dagprijs definitief verblijf dagprijs kortverblijf éénpersoonskamer 51,06 52,77 kleine éénpersoonskamer 44,70 46,49 grote éénpersoonskamer 52,15 tweepersoonskamer 47,90 kamer voor

Nadere informatie

Residentie ZENNEHART. Pastoor Bolsstraat 90, 1652 Alsemberg 02/ PRIJSSTRUCTUUR EN OVERZICHT LIGDAGPRIJZEN DD 05/13

Residentie ZENNEHART. Pastoor Bolsstraat 90, 1652 Alsemberg 02/ PRIJSSTRUCTUUR EN OVERZICHT LIGDAGPRIJZEN DD 05/13 Residentie ZENNEHART Pastoor Bolsstraat 90, 1652 Alsemberg 02/331.07.54 Het woonzorgcentrum Eind februari 2006 werden de deuren van WZC Zennehart (PE 679) op de fameuze Alsemberg voor het eerst geopend.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Sint Antonius een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken

Nadere informatie

INFOFOLDER VOOR DE RESIDENTEN VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN AVONDROOD

INFOFOLDER VOOR DE RESIDENTEN VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN AVONDROOD OPENBAAR CENTRUM MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Groep van Assistentiewoningen Avondrood Erkenning : CE 1890 Nieuwe Steenweg 2, 3840 BORGLOON INFOFOLDER VOOR DE RESIDENTEN VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

Nadere informatie

Woonzorgcampus Zonneweelde. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Zonneweelde. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Zonneweelde Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Wandel

Nadere informatie

Woonzorgcampus Frederickxhof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Frederickxhof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Frederickxhof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom De directie verwelkomt u graag voor een persoonlijke rondleiding en het bezichtigen van een modelkamer. We geven u graag

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Ter Linden

Woonzorgcentrum Ter Linden Woonzorgcentrum Ter Linden Kaaiplaats 2 8630 Veurne Een eerste kennismaking Het woonzorgcentrum Het OCMW van Veurne kan reeds terugkijken op een eeuwenoude traditie in bejaardenzorg. Reeds vanaf 1849 behartigt

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Tuinen van Herinnering Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN BERLARE VAN DONDERDAG 19 NOVEMBER Openbare zitting

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN BERLARE VAN DONDERDAG 19 NOVEMBER Openbare zitting VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN BERLARE VAN DONDERDAG 19 NOVEMBER 2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Cooreman Gunther, Voorzitter Lateir Marleen, Vande Meirssche Luc, De

Nadere informatie

Situatieschets Beschikbare woonplaatsen Verhuizen Dagprijzen Opnamevoorwaarden Praktisch Vragen Rondleiding Vragen

Situatieschets Beschikbare woonplaatsen Verhuizen Dagprijzen Opnamevoorwaarden Praktisch Vragen Rondleiding Vragen Situatieschets Beschikbare woonplaatsen Verhuizen Dagprijzen Opnamevoorwaarden Praktisch Vragen Rondleiding Vragen - 1905: - start rustoord H. Familie in Deerlijk in Huis Renier - Diverse bouwperioden

Nadere informatie

Woonzorgnetwerk Vincenthove vzw

Woonzorgnetwerk Vincenthove vzw Woonzorgnetwerk Vincenthove vzw Dokter Delbekestraat 27, 8800 Roeselare www.vincenthove.be info@vincenthove.be Opnamedocument : 1 (in te vullen door aanstaande bewoner of gebruiker kamer kortverblijf

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum Tussen: Woonzorggroep Voorkempen Campus Wijnegem WZC Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Erkenningsnummer CE 1349 (ROB) VZB 2345

Nadere informatie

Denken aan de toekomst is een noodzaak voor iedereen.

Denken aan de toekomst is een noodzaak voor iedereen. Informatiefolder 1 Denken aan de toekomst is een noodzaak voor iedereen. In het centrum van het landelijke Pamel vindt u in drie bouwfasen, met een totaal van 53 wooneenheden, een groep van assistentiewoningen

Nadere informatie

Wonen en leven in RVT Christine

Wonen en leven in RVT Christine Wonen en leven in RVT Christine inleiding Kiezen voor de opname in een woonzorgcentrum is een ingrijpende beslissing. De ervaring leert dat de betrokkenen meestal zo lang mogelijk wachten om die stap te

Nadere informatie

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis Versie 2016 01-01 Alexianen zorggroep Tienen Psychiatrische kliniek Liefdestraat 10, 3300 Tienen alexianentienen@fracarita.org www.alexianentienen.be RIZIV: 72094754 Toelichting bij het document opnameverklaring

Nadere informatie

Toelichting bij de opnameverklaring klassieke opname en opname in dagziekenhuis

Toelichting bij de opnameverklaring klassieke opname en opname in dagziekenhuis Toelichting bij de opnameverklaring klassieke opname en opname in dagziekenhuis Moorselbaan 164, 9300 Aalst T. 053 72 41 11 F. 053 72 45 86 www.olvz.be U kan als patiënt een aantal keuzes maken die een

Nadere informatie

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Sint Antonius een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vlashof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een afspraak

Nadere informatie

APB Provinciaal Zorgcentrum Lemberge. bçà{ttäuüév{âüx

APB Provinciaal Zorgcentrum Lemberge. bçà{ttäuüév{âüx APB Provinciaal Zorgcentrum Lemberge bçà{ttäuüév{âüx Pagina 2 Provinciaal Zorgcentrum Lemberge U bent thans bij ons te gast Uw komst naar onze instelling is nu noodzakelijk geworden. Uw opname brengt u

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Arcus Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Wij spreken u persoonlijk aan

Nadere informatie

Toelichting bij de opnameverklaring

Toelichting bij de opnameverklaring HHZH/OPN/040.14(0509) h.-hartziekenhuis vzw Mechelsestraat 24 2500 Lier tel. 03 491 23 45 fax 03 491 23 46 www.hhzhlier.be Toelichting bij de opnameverklaring U kan als patiënt een aantal keuzes maken

Nadere informatie

Toelichting bij de opnameverklaring

Toelichting bij de opnameverklaring Toelichting bij de opnameverklaring U kunt als patiënt een aantal keuzes maken die een belangrijke invloed hebben op de uiteindelijke kostprijs van uw ziekenhuisopname. Deze keuzes maakt u aan de hand

Nadere informatie