1.Informatie van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.Informatie van de directie"

Transcriptie

1 Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van de directie 2. Informatie van het team 3. Informatie uit de groepen 4. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief Beste ouders, 1.Informatie van de directie Het mooie warme weer is prachtig en de kinderen van de groepen 1 t/m 6 hebben extra van hun schoolreisje kunnen genieten door het zonnetje. De groepen 3 t/m 6 hadden het zo naar de zin, dat ze er nog wat tijd aan vast hebben geplakt en wat is het fijn dat onze kids zo hebben genoten. Het schooljaar is nog maar net van start of we hebben al twee fantastische activiteiten gehad. De kleutergroepen hadden zelfs nog een extra ochtend met volop bewegen in de sporthal! Het project sportieve gezonde school krijgt steeds meer body. Meester Rick is op de donderdagen ook bijzonder tevreden over de groepen! Leuk! Volgende week ontvangt u het informatieboekje en op de ouderinformatie avond van dinsdag 20 september a.s. zal ik u in vogelvlucht de visie en het beleid voor het komende schooljaar vertellen. Natuurlijk is het vervolg in de klas van uw kind(eren) het belangrijkste: u wilt graag weten wat er in de klas(sen) gebeurt en kunt met elkaar even van gedachten wisselen over allerlei dingen. Ik hoop van harte dat de gehouden zgn. omgekeerde tienminutengesprekken door een ieder als prettig en zinvol zijn ervaren. Uiteraard kunt u, als u dat wenst, altijd even een afspraak maken met de leerkracht voor een vervolggesprek. Een praktisch weetje daarbij is, dat u weet dat het team iedere week een teambespreking heeft op de dinsdag of de donderdag na schooltijd. Wanneer u afspraken wilt maken of contact wilt opnemen dan heeft de leerkracht meer tijd voor u op de andere dagen. Een goede school maken we samen! Met vriendelijke groeten, Janny Buiten-Schuring PS 1 : Afspraken met directie graag op dinsdag, donderdag of vrijdag vanaf uur maken.

2 PS 2 : Aanspreekpunt bij afwezigheid directie: Op maandag en dinsdag: Dorien Op woensdag t/m vrijdag: Antoinette Belangrijke data in september en oktober 2. Informatie van het team Start project Gezond Scoren door FC Groningen Ouderinformatieavond tot uur 28 t/m Schoolkamp groep 7/ Margeochtend groep Start project Kinderboekenweek Schoolfotograaf Pleinfeest OV Afsluiting Kinderboekenweek t/m Herfstvakantie Jaarvergadering OV Kanjertraining Afgelopen maandag was er een margedag voor de kinderen en een studiedag voor de leerkrachten. Deze dag hebben wij weer meer mogen leren over de Kanjertraining. Een erg interessante dag die ons nieuwe handvaten biedt om verder te gaan met deze mooie methode.

3 Uitnodiging Ouderinformatieavond 20 september Deze avond begint in de hal met een algemeen gedeelte voor alle ouders. Daarna gaat een deel van de ouders naar de klas van hun kind voor de informatie van de eigen juf. De overige ouders kunnen alvast rondkijken in de klas van hun kind, kennismaken met de juf, naar de fotopresentatie kijken, met andere ouders bijpraten en/of zich opgeven voor de diverse werkgroepen e.d. Op deze manier hoeven ouders met meerdere kinderen op school niet voor ieder kind op een andere avond naar school te komen. Het programma is als volgt: uur Opening door de directeur Janny buiten-schuring uur Informatie in de groepen 1/2 en 5/ uur Informatie in de groepen 3/4 en 7/ uur Einde van de avond Hierbij nodigen wij alle ouders van harte uit om te komen. Wij hopen op een grote opkomst. 3. Informatie vanuit de groepen GROEP 1 EN GROEP 2 We hebben gezellige weken achter de rug, waarin we al veel gedaan hebben. We werken nog steeds aan het thema nieuw schooljaar. Daarom hebben we scholen en een verjaardagvogel geknutseld. Ook kennen we een leuk liedje over een nieuw schooljaar. Misschien heeft u uw kind dit al horen zingen. We hebben besloten dat we er samen een onwijs schooljaar van maken! Thema: Letter van de week: Nieuw schooljaar d In de groep gaan we volgende week leren over lange en korte woorden en gaan we leren meten met een potlood. Ook maken we kennis met Doth, het vriendinnetje van Raai de kraai. Van Doth leren de kinderen een beetje Engels praten. Sport en spel: Woensdag 7 september hadden we een leuke sportdag. Deze was speciaal georganiseerd voor alle groepen 1 / 2 uit Grootegast. Ook een aantal kinderdagverblijven en peuterspeelzalen deden mee. De kinderen hebben kleuterdans, kleutergym, mini- freerunning en buitenspelletjes gedaan.

4 Schoolreisje: Dinsdag 13 september was het zo ver ons SCHOOLREISJE naar Nienoord! We hadden er erg mooi weer bij en hebben genoten van de dag. Op de heenreis zaten we in een mooie kleine bus en op de terugreis zaten we in een hele grote luxe bus. Dit was een groot feest. In Nienoord mochten we op de trekkers, paarden en natuurlijk in de trein! Met z n allen hebben we patat gegeten en voordat we naar huis gingen, kregen we een ijsje. Juf Dorien GROEP 3 EN GROEP 4 We zijn nu al een paar weekjes aan het werk en hebben ook al veel leuke dingen meegemaakt. Groep 3 kent nu al een paar woorden zoals: Ik-rik-maan-roos-vis-aan Ze kennen er ook al wat losse letters van en ze kunnen er nieuwe woorden mee maken: maan-maak roos-rook vis-vin Ook schrijven we de nieuw geleerde letters in ons schrijfschriftje. Met rekenen zijn we met hoeveelheden tot 10 bezig. We kleuren de hoeveelheden, maar ze hebben ook al leren turven. Groep 4 is begonnen met spelling, iets wat ze vorig jaar nog niet hadden. We hebben al 5 kaarten gehad. De kaarten zijn te vinden op de website onder het kopje oefenen (groep 4). Ze kunnen thuis de kaarten dan ook oefenen. De kaarten zijn: K1, W1, K2, W2, K3 Het duurt nog een weekje en dan krijgen ze er een dictee over die meetelt. Met rekenen zijn we bezig geweest met bouwwerkjes van blokjes en hoe het voor- en zijaanzicht eruit ziet. Het taalboek is ook al nieuw en daaruit hebben we ook al een aantal lesjes gemaakt. Met schrijven leren we nu de hoofdletters.

5 Naast al dit leren was er natuurlijk ook het SCHOOLREISJE. Wat hebben we het leuk gehad en wat hadden we een warm weer. Jullie zijn vast wel geschrokken dat de kleren na het wadlopen zo zwart waren. Juf Esther en juf Carin GROEP 5 EN GROEP 6 Wat is er al weer goed gewerkt in de afgelopen weken. Het lukt heel goed om stil te werken en bij een vraag wordt er rustig met de buurman / buurvrouw overlegt. Wij zijn trots op onze koters. Afgelopen week hebben we natuurlijk een hele bijzondere week gehad. Maandag vrij en dan dinsdag naar de Natuurschool in Lauwersoog. Een fantastische dag zonder één wanklank. Alleen maar opgewekte nieuwsgierige gezichten die genieten van alles wat er te ontdekken viel en dat was heel veel. Groep 5 leert bij rekenen de tafel van 3 en 6. Soms zitten de tafels ook in een verhaaltje verstopt. Voor de meeste kinderen is dat best wel lastig en als je de tafels dan nog niet helemaal goed in je hoofd hebt, dan wort het extra lastig. Dagelijks even kort een tafel herhalen doet wonderen. Bijvoorbeeld op de oneven dagen de tafel van 3 en op de even dagen de tafel van 6. Gewoon doen! Groep 6 heeft sommen met breuken. Dat een breuk een teller en een noemer heeft zijn nieuwe begrippen. En dan wordt ½ de helft genoemd en ¼ een kwart maar 1/3 gewoon één/derde. Best wel ingewikkeld. Ook bij breuken heb je de tafels nodig. Dus oefen op de tafels en alle keer-, deel- en breuksommen worden opeens een stuk gemakkelijker. Succes! Juf Allet en Antoinette

6 GROEP 7 EN GROEP 8 De derde week op school zit er alweer op. Het begint allemaal wat te wennen en iedereen begint z n draai te vinden. We hebben deze drie weken elke dag (behalve maandag) samen gelezen uit een boek van Carry Slee: Schreeuwende slaapzakken en stiekeme stropers. Het boek gaat over een klas die op kamp is en daar te maken krijgt met illegale stroperspraktijken. Het boek is inmiddels uit en onze zin in het aankomende schoolkamp is alleen maar meer gestegen! Op school zijn we gestart met alle vakken die dit jaar aan bod zullen komen. Het starten met Engels was erg leuk! Ook hebben we nu twee lessen muziek gehad over de Machine. De kinderen werden in groepjes van vier verdeeld en mochten samenwerken aan hun eigen geluid van de machine. Uiteindelijk werd er bij het geluid ook een beweging gevraagd. Dit heeft elk groepje op zijn eigen manier gedaan. Juist doordat elk groepje verschilde in uitvoering was het erg leuk om naar te kijken! Hieronder de Machine. Gaat u thuis ook de uitdaging aan? Geluid + beweging? Succes! Juf Jelly 4.Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief September Groep 5 Kirsten van der Velde 1 (1/2) 23 Rowan Hollander 3 (3/4) 24 Marloes Neef 8 (7/8) 25 Mathijs Fransen 5 (5/6) 25 Marianka van der Heide 7 (7/8) 27 Luc Zuidema 7 (7/8) 29 Lisa Verschoor 7 (7/8) Van harte gefeliciteerd!!

1.Informatie van de directie

1.Informatie van de directie Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: 0594-612661 Nieuwsbrief 1 van schooljaar 2016-2017 2 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel:

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: 0594-612661 www.obsdemolenberg.nl Nieuwsbrief Vrijdag 08 september 2017 Inhoud: Agenda Beste ouders/ verzorgers Gymtijden Aanwezigheid Lars Schoolreis

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015.

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015. Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 2 van schooljaar 2015-2016 21 augustus 2015. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1.Informatie

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 10 van schooljaar 2015-2016 11 december 2015 2015. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen:

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel:

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: Nieuwsbrief Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: 0594-612661 www.obsdemolenberg.nl Donderdag 5 april 2018 Inhoud: Agenda Beste ouders/ verzorgers Aanwezigheid Lars Jarigen Eieren zoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 5 van schooljaar 2015-2016 25 september 2015. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 12 van schooljaar 2015-2016 8 januari 2016. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 17 juni 2016 Vanuit de MR Nu het schooljaar bijna voorbij is kan de MR terugkijken op een bewogen jaar. Vorig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 4 10-11-2017 Nummer 4 Het is alweer de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn volop aan het werk met de komende periode leuke activiteiten op het

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B NR. 2 5 september 2019 (nr. 3 zal verschijnen op 19 september 2019) Beste ouders, NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Afgelopen weken is er volop gewerkt rondom "Ikke/ik". Wie ben ik, wat doe ik graag, wat

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 schooljaar

Nieuwsbrief 10 schooljaar Nieuwsbrief 10 schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s) / verzorger(s), Zo langzamerhand komt de zomervakantie alweer in zicht. De komende weken staan nog in het teken van: toetsen, schoolreisje, schoolkamp.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13.

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13. Aan het einde van de maand komt de Tandemberichten uit. Dit zijn de nieuwsbrieven van de school. Deze worden naar uw mailadres verstuurd. Hierin kunt u de missie en visie lezen van onze school en wordt

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f!

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f! Jaargang 19 nr. 11 3 februari 2017 Agenda 6 februari Schoonmaakavond 6 februari MR vergadering 7 februari Groep 1-2 naar Cultuurbedrijf Noordoostpolder 8-9-10 februari Meester Assie afwezig 10 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019 Heeft u De Schakel gezien?

Nieuwsbrief juli 2019 Heeft u De Schakel gezien? Nieuwsbrief 36-12 juli 2019 Heeft u De Schakel gezien? Wat is dat leuk om de school zo op de voorpagina te zien. Maar we kunnen ook echt terug kijken op een fantastisch feest en schooljaar. Met het grote

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie