1.Informatie van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.Informatie van de directie"

Transcriptie

1 Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 1 van schooljaar september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van de directie 2. Informatie van het team 3. Informatie uit de groepen 4. Verjaardagen t/m de volgende nieuwsbrief Beste ouders, 1.Informatie van de directie We zijn dit schooljaar goed begonnen! In alle groepen zijn de kinderen en de juffen deze eerste week alweer flink aan het werk geweest. Natuurlijk is het voor iedereen even wennen. Hoe gaan de dingen ook alweer? Voor juf Allet was het de eerste week op haar nieuwe school en zij vertelde mij dat ze het heel erg naar haar zin heeft gehad. Dus dat is mooi! De eerste schooldag is voor de pers ook altijd een leuk item en De Molenberg werd uitgekozen om een stukje over in de Streekkrant te zetten. Prachtige reclame voor deze prachtige school. Het zwemfestijn vond ik echt een festijn. Een feestje van de bovenste plank! Wat hebben de kinderen veel pret gehad met elkaar. Geweldig om te zien! Verderop staan de vakantie-en margedagen vermeld, zodat u ook het schooljaar weer kunt plannen. Ook het rooster voor de overblijfhulp is al een flink stuk beter geregeld dan vorig jaar. De insteek om het met alle ouders gezamenlijk te dragen, vind ik een mooi voorbeeld voor de kinderen. De betrokkenheid van de ouders bij de school wordt erdoor versterkt. Uiteraard moet er dit schooljaar ook weer flink geoefend en geleerd worden. Ik reken erop dat ook daarvoor iedereen zijn beste beentje voor zet. Nogmaals een fijn schooljaar voor alle kinderen en ouders gewenst! Met vriendelijke groeten, Janny Buiten-Schuring.

2 2. Informatie van het team Belangrijke data in september Groep ½ spelochtend sporthal Schoolreisgeld moet voldaan zijn Margedag hele school Schoolreisjes groep 1 t/m 6 14 en Omgekeerde tienminutengesprekken Ouderinformatieavond 28 t/m Schoolkamp groep 7/8 Schoolreizen We gaan aan het begin van het schooljaar op schoolreis. Dat doen we omdat we elkaar als groep dan meteen beter leren kennen. Een goede groepsvorming aan het begin van het schooljaar geeft ons het hele jaar voordeel! De groepen 1 t/m 6 gaan op dinsdag 13 september op schoolreisje. Bij het nieuws uit de groepen staat van iedere groep meer over de schoolreis. Groep 1 en 2 gaat naar Nienoord in Leek. Groepen 3 t/m 6 gaan naar de Natuurschool in Lauwersoog. We reizen dit jaar wederom met de bus. De kosten per leerling zijn voor deze groepen 22,50. Groep 7 / 8 gaat op 28, 29 en 30 september naar Meppen. De bijdrage voor hen is vastgesteld op 67,50 Voor de duidelijkheid vermelden we hier nog het volgende over de bijdrage voor de schoolreizen. Voor de bijdrage voor schoolreizen krijgt u geen nota thuisgestuurd. Deze bijdrage is vrijwillig. Voor de ouders welke de ouderbijdrage hebben voldaan voor het schooljaar 2016/2017 en dus lid zijn van de oudervereniging geldt een korting van 5,00 op bovenstaand bedrag betreffende de kinderen van de groepen 1 t/m 6. Als u deze bijdrage niet wilt betalen, zal uw kind niet mee kunnen met de schoolreis. In dat geval gaat uw kind op deze dag gewoon naar school en zal er voor een alternatieve schooldag worden gezorgd. In bepaalde gevallen (uw inkomen is hiervoor bepalend) bestaat de mogelijkheid om voor de schoolreizen subsidie aan te vragen bij de gemeente. Voor informatie hierover kunt u zich wenden tot het Zorgloket van het gemeentehuis. Het bedrag graag voor 8 september 2016 overmaken op nummer NL66 INGB ten name van Oudervereniging OBS De Molenberg te Grootegast. Vergeet niet de naam en de groep van het kind te vermelden. De bedragen zijn: 22,50 per kind voor de groepen 1 t/m 6. Bent u lid van de OV en betaalt u daar 30,00 per schooljaar voor, dan kunt u 5,00 in mindering brengen en is het bedrag 17,50 per kind. 67,50 per kind voor de groepen 7 en 8.

3 Belangrijke data voor contact met ouders We vinden het van belang om een goed contact met de ouders te hebben. De data die we, tot de kerstvakantie al vastgesteld hebben zijn: 14 en 15 sept. omgekeerde tienminutengesprekken 20 sept. ouderinformatieavond met een algemeen, gezamenlijk deel en uitleg in klas 31 okt. jaarvergadering van de OV met gastspreker 1 nov. Facultatieve oudergesprekken Marge-dagen en vakantierooster De marge-dagen die vastgesteld zijn voor het schooljaar zijn: 12 september hele dag 17 februari hele dag 22 maart hele woensdag 21 juli hele dag Op deze dagen heeft het team scholing. ** Er is ruimte om nog een marge-dag te plannen. Deze zal waarschijnlijk na januari ingepland worden. Zodra het bekend is zetten we het in de nieuwsbrief. Vakantierooster Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Paasweekend t/m Meivakantie t/m mei Hemelvaart t/m Pinkster Zomervakantie t/m Gymrooster De groepen 1 en 2 spelen iedere dag buiten. Dat is goed voor de beweging en dat is hun gymnastiekles. Wanneer het slecht weer is, wordt er binnen in de gymzaal gespeeld/gegymd. Op de donderdagochtend heeft groep 1 / 2 een gymles van meester Rick. Dat kan buiten of binnen gedaan worden en is afhankelijk van het weer. De groepen 5 t/m 8 gaan op de fiets naar de sporthal, op deze dagen moeten de kinderen dus op de fiets naar school komen. Dinsdag groep 5 / 6 Door juf Allet Donderdag door Rick groep 3 / 4 ouders brengen kinderen naar de sporthal groep 3 / groep 5 / 6

4 Door juf Carin groep 7 / groep 7 / 8 Door juf Allet Vanaf de herfst tot voorjaarsvakantie gym wellicht op ochtenden i.v.m. student groep 1 / 2 op school Even voorstellen Mijn naam is Monique van Doorn en vanaf deze week werk ik op de administratie van OBS De Molenberg. Inmiddels ben ik al ruim 8 jaar werkzaam als administratief medewerker voor Stichting Westerwijs en heb hiervoor op verschillende scholen in de gemeente Leek de administratie gedaan. Op woensdag en vrijdag ben ik op De Molenberg tot uur aanwezig en ik heb er erg veel zin in. 3. Informatie vanuit de groepen GROEP 1 EN GROEP 2 De eerste schoolweek is alweer om. We hebben een leuke week gehad. De kinderen hebben alle hoeken verkend en de routines komen langzaam weer opgang. Woensdag hadden we het zwemfestijn. Dit was erg leuk. Zie bovenstaande foto. Spelochtend van uur! Woensdag 7 september gaan we naar de sporthal voor een spelochtend voor alle groepen 1 /2 van de gemeente Grootegast. Dit duurt van uur. Graag uw kind naar de sporthal brengen in gymkleding om uur. U kan uw kind ook weer om uur ophalen. We gaan daar fruit eten en drinken. Graag een extra beker drinken meegeven.

5 Schoolreisje Dinsdag 13 september gaan we op schoolreisje naar Nienoord in Leek! We vertrekken om met de bus vanaf school. Om zijn we weer terug op school. De kinderen worden om uur op school verwacht. Wie wil kan om uur de groepen 3-6 uitzwaaien. Graag extra drinken en droge kleren meegeven. De kinderen krijgen patat en een ijsje op het park. We gaan er een gezellige dag van maken! Vermist! Melanie Pop is haar speelgoed knuffelhondje kwijtgeraakt op het schoolplein. Het is een zwart-bruin hondje op batterijen. Als je hem aanzet gaat hij lopen en maakt hij geluid. Heeft iemand deze gezien of per ongeluk mee genomen? Groep 1 / 2 en juf Dorien GROEP 3, GROEP 4, GROEP 5 EN GROEP 6 We zijn weer begonnen. Alle kinderen van de hele school stonden maandag enthousiast voor de deur om weer met de lessen te kunnen beginnen. Na twee dagen samen snuffelen aan de lessen en aan elkaar gingen we woensdag echt los met het zwemfestijn. Een groot spektakel voor kinderen, ouders en juffen. Ook de weergoden deden goed hun best en alles met elkaar is het fantastisch verlopen. Donderdag werd het al wat serieuzer en hebben we meer het programma gevolgd zoals we dit in de toekomst gaan doen. Meester Rick heeft ons gymles gegeven. Groep 3/4 moest al 's morgensvroeg om half negen bij de sporthal staan. Dat was wel even wennen. Groep 5/6 is op de fiets gegaan. Ook dat was voor het eerst. Alles ging eigenlijk als vanzelf. Dan kunnen we toch zien dat de kinderen snel gewend zijn. Verder werken we dagelijks aan de routines om alles weer vlot te laten verlopen.

6 13 september gaan de groepen 3, 4, 5, 6 met de bus op schoolreis naar de Natuurschool in Lauwersoog. Hierover krijgt u volgende week apart een mail. In deze mail krijgt u precies te horen wat de kinderen wel en niet mogen meenemen. We kunnen al wel zeggen dat we gaan wadlopen. Hiervoor hebben de kinderen hoge goedkope gymschoenen nodig. Deze kunt u bv bij Scapino kopen of even rondvragen bij andere kinderen/ buren kan ook natuurlijk. De kinderen mogen niet op blote voeten of met laarzen het wad op. Juf Carin, Janny, Allet en Antoinette GROEP 7 EN GROEP 8 Afgelopen maandag was best een spannende dag. De start van een nieuw schooljaar. Nieuwe juf, nieuw ingericht lokaal, nieuwe leerstof. Ook bij de juf kriebelde het in de buik. Hoe zou dat gaan, zo n eerste dag na de vakantie? De eerste dag hebben we vooral gekeken naar wat we willen leren dit komend schooljaar. Waarom is school belangrijk? Wat verwachten we van elkaar? Wat is nodig om ervoor te zorgen dat we goed kunnen werken? Waar ben ik goed in en waar kan ik soms nog wat hulp bij gebruiken? Deze week zijn ook de eerste afspraken en regels in de klas besproken. Een goed begin van het schooljaar waarin we alle neuzen dezelfde kant uit hebben. Woensdag hebben de kinderen het heel erg naar hun zin gehad tijdens het zwemfestijn. Er is veel inzet getoond tijdens de spelletjes en ook hebben we iedereen aangemoedigd bij de zwemwedstrijden. Het was een mooie dag! Op 28, 29 en 30 september gaan we met groep 7/8 op kamp naar Meppen. Juf Dorien, de kinderen en ik kijken er nu al enorm naar uit! Verdere info hierover volgt later. Een goed begin van het schooljaar is het halve werk. Fijn dat we goed begonnen zijn! Juf Jelly 4.Verjaardagen t/m de volgende nieuwsbrief SEPTEMBER Groep 1 Rosa van der Donk 3 (3/4) Van harte gefeliciteerd!!

1.Informatie van de directie

1.Informatie van de directie Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: 0594-612661 Nieuwsbrief 2 van schooljaar 2016-2017 16 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie

Nadere informatie

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel:

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: 0594-612661 www.obsdemolenberg.nl Nieuwsbrief Vrijdag 08 september 2017 Inhoud: Agenda Beste ouders/ verzorgers Gymtijden Aanwezigheid Lars Schoolreis

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 27 Juli 2018 WOENSDAG KOMT DE BRANDWEER VOOR WATERPRET ZORGEN. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde - Waterpret met de brandweer! MEER INFO VERDEROP IN

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Schooljaar 2019/2020 nr. 1

Schooljaar 2019/2020 nr. 1 30 augustus 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk kunt u terug kijken op ontspannen momenten met elkaar. Het team is heerlijk bijgekomen en inmiddels druk bezig met

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015.

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015. Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 2 van schooljaar 2015-2016 21 augustus 2015. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1.Informatie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 37,

INFO. Jaargang 23, Nummer 37, INFO Jaargang 23, Nummer 37, 20-6-2017 Deze week: Erfgoedproject Het Bruine Goud Maandag 19 juni Bezoek Veenpark gr. 5 t/m 8 Directie s ochtens aanwezig Dinsdag 20 juni Directie aanwezig Woensdag 21 juni

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe Weeknieuws nr.37 10 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2 Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Week 25, juni 2019 Elkaar op de hoogte houden We gebruiken vanuit school Klasbord en de mail om u op de hoogte te houden van alles wat er speelt op school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni /juli 2015

Nieuwsbrief juni /juli 2015 Nieuwsbrief juni /juli 2015 Afscheid groep 8 Voor de kinderen van groep 8 zijn de laatste dagen aangebroken en staat er nog een prachtige uitvoering van de musical in het verschiet. De leerlingen vliegen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel:

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: Nieuwsbrief Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: 0594-612661 www.obsdemolenberg.nl Donderdag 5 april 2018 Inhoud: Agenda Beste ouders/ verzorgers Aanwezigheid Lars Jarigen Eieren zoeken

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

OBS DE IEKMULDER

OBS DE IEKMULDER Schoolinfo 2018 2019 OBS DE IEKMULDER Sparrenlaan 76 7955AN IJhorst Telefoon : 0522-441970 Website : www.iekmulder.nl Email : iekmulder@stichtingpromes.nl Het team Het team van De Iekmulder bestaat uit

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019 NR. 1. Johannesschool

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019 NR. 1. Johannesschool NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019 NR. 1 Johannesschool Johannesschool Evertsweertplantsoen 3B 1069 RK Amsterdam DIRECTIE PRAATJE Beste ouder(s) en verzorger(s), Het schooljaar is weer begonnen. Ik hoop dat jullie

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie