Privacy Beleid Internet KPMG Meijburg & Co

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privacy Beleid Internet KPMG Meijburg & Co"

Transcriptie

1 Privacy Beleid Internet Referentie 5703/IK/-

2 pagina 2 Inleiding Deze website wordt geëxploiteerd door en B.V. gevestigd te Amsterdam, en, voorzover van toepassing, mede ten behoeve van Special Services B.V., IPT Services B.V. en KPMG Meijburg M&A Tax B.V., hierna tezamen te noemen:. acht de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar cliënten en de bezoekers van haar website van groot belang. De door verkregen persoonsgegevens van cliënten en bezoekers van haar website worden derhalve met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Welke gegevens worden verwerkt Mocht u gebruik willen maken van de mogelijkheid van het stellen van vragen of opmerkingen, het bestellen van publicaties, het inzenden van een sollicitatie en/of andere diensten via de KPMG Meijburg & Co internetsite, dan kan het zijn dat u gevraagd wordt bepaalde persoonsgegevens van u zelf te verstrekken danwel dat u deze persoonsgegevens op eigen initiatief verstrekt. verwerkt deze persoonsgegevens met het oog (i) de internetsite aan haar gebruikers ter beschikking te kunnen stellen, (ii) de via de internetsite aangeboden diensten aan u ter beschikking te stellen en uit te voeren en (iii) de kwaliteit van de dienstverlening van te verbeteren. verzamelt in beginsel alleen informatie voor zover dat benodigd is teneinde aan een via de internetsite aan KPMG Meijburg & Co gericht verzoek om informatie te kunnen voldoen. Daar waar u om verplichte informatie wordt verzocht, zal dat uitdrukkelijk op de betreffende internetpagina worden medegedeeld. Indien u persoonsgegevens verstrekt aan geschiedt dat op vrijwillige basis. Mocht u uw via de internetsite verkregen persoonsgegevens willen laten verwijderen uit de bestanden van, dan wordt u verzocht contact op te nemen met onze webmaster via het klikken op de button "Contact" in de navigatiebalk boven in de website. De bewaring door van uw persoonsgegevens zal niet langer geschieden dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van voormelde doeleinden, tenzij deze gegevens noodzakelijk zijn ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht, dan wel (indien dit langer is) nadat de bewaartermijn op grond van toepasselijke gedrags- en beroepsregels is verstreken.

3 pagina 3 Via de internetsite kunnen vragen danwel opmerkingen of aanvragen van publicaties of diensten ook via berichten worden verzonden. In de berichten die op een dergelijke wijze worden verzonden staat uw gebruikersnaam en uw adres vermeld, tezamen met eventuele aanvullende door u opgegeven informatie. De persoonsgegevens verkregen uit per geplaatste vragen danwel opmerkingen en/of via de internetsite aangevraagde publicaties of diensten, kunnen door worden gebruikt voor het opnemen van contact met u voor de beantwoording van deze vragen en/of opmerkingen en het behandelen van de betreffende aanvragen. Bijzondere persoonsgegevens Via de internetsite wordt niet om bijzondere persoonsgegevens verzocht. Onder bijzondere persoonsgegevens wordt onder meer verstaan gegevens over godsdienst, levensovertuiging, ras, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven en lidmaatschap van een vakvereniging. U wordt afgeraden dergelijke bijzondere persoonsgegevens te verstrekken. Mocht u echter toch dergelijke bijzondere persoonsgegevens verstrekken, dan gaat er van uit dat u deze informatie vrijwillig heeft verstrekt en dat u door het verstrekken van deze informatie toestemming geeft voor de eventuele verwerking daarvan. Bewaren van persoonsgegevens Behalve wanneer zij hiertoe is verplicht op grond van een wettelijke bewaarplicht, danwel wanneer de bewaartermijn op grond van toepasselijke beroeps- en gedragsregels is verstreken, voorzover deze langer is dan de wettelijke bewaarplicht, zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk zal zijn voor de verwezenlijking van de in dit privacy beleid vermelde doeleinden voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Inzage in persoonsgegevens Wanneer u persoonsgegevens heeft verstrekt aan en deze persoonsgegevens door zijn verwerkt, heeft u het recht om inzage te krijgen in de door KPMG Meijburg & Co verwerkte persoonsgegevens. Voor het verwijderen, wijzigen danwel aanvullen van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met onze webmaster via het klikken op de button "Contact" in de navigatiebalk boven in de website. zal de verstrekte persoonsgegevens, die door worden bewaard, zorgvuldig vastleggen. Vanaf het moment dat persoonsgegevens aan zijn verstrekt, aanvaardt zij geen verantwoordelijkheid voor het actualiteitsgehalte daarvan.

4 pagina 4 Werving en selectie Indien u via de internetsite uw curriculum vitae aan zendt, worden de door u verstrekte persoonsgegevens slechts gebruikt (i) ter werving en selectie, (ii) voor communicatiedoeleinden of (iii) voor de beoordeling van uw geschiktheid voor invulling van een bestaande of toekomstige vacature. Direct marketing In aanvulling op de geboden mogelijkheden om in een mailinglist opgenomen te worden voor het ontvangen van specifieke publicaties of marketingmateriaal, behoudt zich het recht voor de via de internetsite verkregen persoonsgegevens aan te wenden ten behoeve van direct marketing activiteiten. Mocht u echter bezwaar hebben tegen een dergelijk gebruik van de verstrekte persoonsgegevens, dan kunt u dat aangeven bij het verstrekken van de betreffende persoonsgegevens, danwel in reactie op verkregen direct marketing materiaal. Na ontvangst van een dergelijk bezwaar zal de ontvangen persoonsgegevens niet meer verwerken voor direct marketing doeleinden. Doorgifte van persoonsgegevens aan KPMG-organisaties,, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen en maakt deel uit van KPMG International, een in Zwitserland gevestigde coöperatie. Wanneer KPMG Meijburg & Co gebruik maakt van de diensten van KPMG International en/of andere KPMG - organisaties, bestaat de mogelijkheid dat, indien zulks noodzakelijk wordt geacht, uw persoonsgegevens eveneens aan KPMG International en/of andere KPMG - organisaties zal verstrekken. In het bijzonder brengen de infrastructuur van, KPMG International en andere KPMG - organisaties alsmede de internetsite (en de aard van het internet in het algemeen) met zich mee dat de door verkregen persoonsgegevens tevens buiten de Europese Unie kunnen worden verwerkt. Teneinde de voormelde diensten van aan u ter beschikking te stellen en uit te voeren geeft u uitdrukkelijk toestemming voor de verwerking van de op de internetsite verzamelde en de in dit privacy beleid vermelde persoonsgegevens in landen buiten de Europese Unie, alsmede, wanneer zulks noodzakelijk zal zijn, voor de uitwisseling van de betreffende gegevens met KPMG International en/of andere KPMG - organisaties en/of door ingeschakelde hulppersonen.

5 pagina 5 Gegevensverstrekking aan derden De internetsite zal niet worden aangewend ter verwerking van persoonsgegevens met het oog op het extern verspreiden of gebruiken voor verkoopdoeleinden en/of mailings te verzorgen ten behoeve van derden. Behalve wanneer (i) zij hiertoe verplicht is op grond van de wet, gedrags- en beroepsregels of een rechterlijk bevel of (ii) zulks vereist is voor direct marketing doeleinden, de behandeling van opmerkingen, vragen of aanvragen van publicaties of diensten, zal, met uitzondering van hetgeen hiervoor is omschreven, zonder uw voorafgaande toestemming geen persoonsgegevens verkopen, verspreiden of bekendmaken aan derden buiten, KPMG International of andere KPMG - organisaties. Beveiliging respecteert de privacy van iedere geregistreerde en draagt er derhalve zorg voor dat alle persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld. Alle persoonsgegevens, waaronder begrepen de gegevens verkregen via de internetsite, worden beveiligd opgeslagen in de databases van, welke databases, met inachtneming van het hiervoor onder "gegevensverstrekking aan derden" bepaalde, uitsluitend toegankelijk zijn voor medewerkers van, voor zover dat uit hoofde van hun functie noodzakelijk is. heeft organisatorische en technische maatregelen genomen ter waarborging van de bescherming tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Personen die namens toegang hebben tot uw persoonsgegevens zijn, onder meer op basis van de voor hen geldende gedrags- en beroepsregels, gehouden tot geheimhouding. Links naar internetsites van derden kan links opnemen naar internetsites van derden. Het valt niet uit te sluiten dat deze derden of anderen via deze internetsites informatie over u verzamelen. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze internetsites en de handelingen van deze derden en anderen. raadt u aan kennis te nemen van hun beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens, en hiervoor, indien aanwezig, de privacy statements van de betreffende internetsites te lezen alvorens u gebruik maakt van deze internetsites.

6 pagina 6 Wijzigingen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Beleid Internet. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. U wordt derhalve aangeraden regelmatig dit Privacy Beleid Internet van op wijzigingen te controleren. Vragen Voor eventuele vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens via de internetsite kunt u contact opnemen met de Privacy Officer van KPMG Meijburg & Co via het adres Privacy.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.razendenthousiasterekenaars.nl (hierna: website) van KPMG Meijburg & Co. Door de website te bekijken en de daarop verstrekte

Nadere informatie

Dit Privacy Statement opgemaakt in augustus 2018 is van toepassing op:

Dit Privacy Statement opgemaakt in augustus 2018 is van toepassing op: Dit Privacy Statement opgemaakt in augustus 2018 is van toepassing op: Onze website: www.bas-soest.nl. Informatie die door BAS-Soest wordt verwerkt in het kader van haar dienstverlening. Tijdens uw bezoek

Nadere informatie

Privacy Statement Keytech Groningen

Privacy Statement Keytech Groningen Privacy Statement Keytech Groningen Inleiding Keytech Groningen is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar flexwerkers, kandidaten en werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers

Nadere informatie

Privacyreglement. Stichting Rapucation Postbus NL Amsterdam

Privacyreglement. Stichting Rapucation Postbus NL Amsterdam Stichting Rapucation Postbus 15989 1001 NL Amsterdam www.rapucation.eu info@rapucation.eu 088-3777700 Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming

Nadere informatie

In dit reglement zullen we vastleggen hoe bij SPEL de privacy van persoonsgegevens is vastgesteld.

In dit reglement zullen we vastleggen hoe bij SPEL de privacy van persoonsgegevens is vastgesteld. Privacyreglement Inleiding: Ouders en kinderen van SPEL moeten er van op aan kunnen dat er zorgvuldig wordt omgegaan met wat hij/zij aan een professional vertelt en dat er niets buiten hem/haar om gebeurt.

Nadere informatie

Privacyreglement. WerkPro privacyreglement pagina: 1 van 5 Versiedatum: Eigenaar: Bedrijfsjurist

Privacyreglement. WerkPro privacyreglement pagina: 1 van 5 Versiedatum: Eigenaar: Bedrijfsjurist Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een herkenbaar persoon; verwerking van persoonsgegevens:

Nadere informatie

Privacy reglement kinderopvang Opgesteld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (W.B.P.)

Privacy reglement kinderopvang Opgesteld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (W.B.P.) Privacy reglement kinderopvang Opgesteld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (W.B.P.) 1. Begripsbepalingen 1. Persoonsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT Inspiration 360 B.V.

PRIVACY STATEMENT Inspiration 360 B.V. PRIVACY STATEMENT Inspiration 360 B.V. Dit privacy statement informeert u over de wijze waarop Inspiration 360 B.V. ( hierna: I360 ) uw gegevens verwerkt door middel van uw gebruik van de website www.inspiration360.nl

Nadere informatie

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen Privacyreglement Inleiding en doel Iedereen heeft recht op de bescherming van zijn of haar persoonlijke gegevens. Dit privacyreglement is opgesteld op basis van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en beschrijft

Nadere informatie

Privacy Statement Rethmeier Executive Search BV

Privacy Statement Rethmeier Executive Search BV Privacy Statement Rethmeier Executive Search BV Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywet van kracht geworden. Wij streven er zoals altijd naar om, zoals tevoren uw persoonsgegevens optimaal te

Nadere informatie

Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacy beleid.

Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacy beleid. Privacy statement Your Professional Coach Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacy beleid. Your Professional

Nadere informatie

de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke

de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke

Nadere informatie

8.50 Privacyreglement

8.50 Privacyreglement 1.0 Begripsbepalingen 1. Persoonsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; 2. Zorggegevens: persoonsgegevens die direct of indirect betrekking hebben

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BOEK9.NL

PRIVACYVERKLARING BOEK9.NL PRIVACYVERKLARING BOEK9.NL 1. Algemeen 1.1 Deze privacyverklaring is van toepassing op alle producten, diensten en activiteiten van www.boek9.nl ( de Boek9-website ), een uitgave van Uitgeverij Boek 9

Nadere informatie

Privacyreglement. Artikel 1. Bereik

Privacyreglement. Artikel 1. Bereik Privacyreglement Privacyreglement Artikel 1. Bereik 1.1 Dit reglement is van toepassing op de geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Het is eveneens van toepassing op

Nadere informatie

Privacyreglement. AM Advies & Begeleiding. Mei 2018

Privacyreglement. AM Advies & Begeleiding. Mei 2018 Privacyreglement AM Advies & Begeleiding Privacyreglement 2018 AM Advies & Begeleiding Pagina 1 van 10 Privacyreglement AM Advies & Begeleiding Inhoudsopgave Voorwoord...3 1. Kenmerken van de verwerking

Nadere informatie

Privacyreglement Financieel Bureau Brabant

Privacyreglement Financieel Bureau Brabant Privacyreglement Financieel Bureau Brabant 1. Inleiding Met ingang van 1 september 2001 is de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) in werking getreden. Een persoonsgegeven is elk gegeven betreffende

Nadere informatie

Privacy Policy Oude Dibbes

Privacy Policy Oude Dibbes Privacy Policy Oude Dibbes 22-08-15 pagina 1 van 6 Inhoudopgave 1 Privacy Policy... 3 1.1 Oude Dibbes en derden... 3 1.2 Welke informatie wordt door Oude Dibbes verwerkt en voor welk doel?... 3 1.2.1 Klantgegevens...

Nadere informatie

Privacyreglement. Privacyreglement, eigenaar bedrijfsjurist, datum bewerking: Pagina 1 van 6

Privacyreglement. Privacyreglement, eigenaar bedrijfsjurist, datum bewerking: Pagina 1 van 6 Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: - de wet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming; - persoonsgegeven: elk gegeven over een herkenbaar persoon; - verwerking

Nadere informatie

Privacyverklaring ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V.

Privacyverklaring ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V. Privacyverklaring ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V. ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V. is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar flexwerkers, kandidaten en werknemers, alsook van haar andere

Nadere informatie

1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder:

1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: Privacyreglement Datum: 19 september 2018 Van: stichting Welzijn Capelle, 010 707 49 00 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Nadere informatie

: Privacyreglement Datum : 14 mei 2018 Versienummer : V1.0

: Privacyreglement Datum : 14 mei 2018 Versienummer : V1.0 Titel : Privacyreglement Datum : 14 mei 2018 Versienummer : V1.0 We houden van simpel. Dus ook dit privacyreglement willen we simpel houden. Dat kun je dan wel willen, maar zo n reglement is ook een juridisch

Nadere informatie

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden:

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden: Privacybeleid I. Algemeen Op deze pagina treft u als gebruiker van de website www.makelaaringrond.nl het privacybeleid aan van Makelaar in Grond respectievelijk Grond Registratie Services. Makelaar in

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT - 2015

PRIVACY REGLEMENT - 2015 PRIVACY REGLEMENT - 2015 Jasnante re-integratie onderdeel van Jasnante Holding B.V. (kvk nr. 52123669 ) gevestigd aan de Jacob van Lennepkade 32-s, 1053 MK te Amsterdam draagt zorg voor de geheimhoudingsverplichting

Nadere informatie

Privacy statement Vriens Groep / Vriens Interim Professionals

Privacy statement Vriens Groep / Vriens Interim Professionals Privacy statement Vriens Groep / Vriens Interim Professionals Als u ervoor kiest om vrijwillig informatie te verschaffen, zal Vriens Groep / Vriens Interim Professionals deze informatie gebruiken in overeenstemming

Nadere informatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Privacy verklaring Erik Murre Fromagerie gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar klanten en zorgt ervoor dat elke verwerking van de persoonsgegevens voldoet aan de wet- en regelgeving die van

Nadere informatie

Privacyreglement van Stichting 070Watt;

Privacyreglement van Stichting 070Watt; Privacyreglement van Stichting 070Watt; Stichting 070Watt treft hierbij een schriftelijke regeling conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens voor de verwerking van cliëntgegevens. Vastgelegd zijn hiermee

Nadere informatie

Is een merk van: CashWijzer B.V

Is een merk van: CashWijzer B.V Is een merk van: CashWijzer B.V. - 1 - Cashwijzer Algemeen Privacy statement Dit is het Privacy Statement van Cashwijzer B.V. Wij zijn verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens van onze

Nadere informatie

Privacyverklaring Focus Websolutions

Privacyverklaring Focus Websolutions Focus Websolutions Paasheuvelweg 50, 1105 BJ Amsterdam KvK: 56053991 VAT: NL 221282373B01 www.focusws.nl info@focusws.nl Privacyverklaring Focus Websolutions In deze privacyverklaring legt Focus Websolutions

Nadere informatie

Privacyreglement Auto huren op Curacao

Privacyreglement Auto huren op Curacao Privacyreglement Auto huren op Curacao We houden van simpel. Dus ook dit privacyreglement willen we simpel houden. Dat kun je dan wel willen, maar zo n reglement is ook een juridisch document. Jammer.

Nadere informatie

Privacyreglement Werkvloertaal 26 juli 2015

Privacyreglement Werkvloertaal 26 juli 2015 Privacyreglement Werkvloertaal 26 juli 2015 Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal Pagina 1 van 6 Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal De directie van Werkvloertaal, overwegende, dat het in verband

Nadere informatie

Privacyreglement Stichting Houtdatwerkt

Privacyreglement Stichting Houtdatwerkt Privacyreglement Stichting Houtdatwerkt Artikel 1 Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde

Nadere informatie

a) Persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.

a) Persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Privacyreglement QPPS LIFETIMEDEVELOPMENT QPPS LIFETIMEDEVELOPMENT treft hierbij een schriftelijke regeling conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens voor de verwerking van cliëntgegevens. Vastgelegd

Nadere informatie

Verder in dit document te noemen Optimaal Werk en gelieerde bedrijven of Opdrachtnemer.

Verder in dit document te noemen Optimaal Werk en gelieerde bedrijven of Opdrachtnemer. PRIVACY REGLEMENT Betreffende bedrijven Dit Privacyreglement betreft de volgende bedrijven: o Optimaal Werk BV o Optimaal Arbo BV o Verzuim Beheer BV Verder in dit document te noemen Optimaal Werk en gelieerde

Nadere informatie

Privacyreglement Rosemarijn Gezinsbegeleiding

Privacyreglement Rosemarijn Gezinsbegeleiding Privacyreglement respecteert de privacy van cliënten en de gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dit privacyreglement

Nadere informatie

gewoondoenreintegratie

gewoondoenreintegratie Privacy reglement gewoondoenreintegratie Versie 1.2 26-06-2013 ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in

Nadere informatie

Gastouderbureau Alles Kids Zoetermeer Privacyreglement

Gastouderbureau Alles Kids Zoetermeer Privacyreglement Privacyreglement Inhoudsopgave 1. Begripsbepaling... 1 1.1 Persoonsgegevens... 1 1.2 Persoonsregistratie... 1 1.4 Verwerking van persoonsgegevens... 1 1.5 Verstrekken van persoonsgegevens... 1 1.6 Bestand...

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT THAELES BV. Baarlo, 15 september 2010. Privacyreglement Thaeles

PRIVACYREGLEMENT THAELES BV. Baarlo, 15 september 2010. Privacyreglement Thaeles PRIVACYREGLEMENT THAELES BV Baarlo, 15 september 2010 Privacyreglement Thaeles 15 september 2010 PRIVACYREGLEMENT THAELES BV Artikel 1 - Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a) Thaeles: Thaeles

Nadere informatie

Privacyreglement 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement 1. Begripsbepalingen Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: De hulpverlener, Nicole de Lange handelend onder Praktijk Your Power, Kvk nummer: 69528152, te Zandkamp 33, Hattem De wet: de

Nadere informatie

Privacyverklaring. Mueller. Versie: 1.1

Privacyverklaring. Mueller. Versie: 1.1 Privacyverklaring Mueller Versie: 1.1 Datum: 24 mei 2018 Privacyverklaring Mueller Inleiding Dit is de privacyverklaring van Mueller. In deze verklaring verschaft Mueller informatie over de persoonsgegevens

Nadere informatie

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten, opdrachtgevers en medewerkers.

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten, opdrachtgevers en medewerkers. PRIVACYREGLEMENT HET BLIKVELD Artikel 1 Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a. HET BLIKVELD: Het Blikveld, statutair gevestigd te Utrecht. b. de directeur: beide directeuren van Het Blikveld;

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Guido de Wit advocaten B.V.

PRIVACY STATEMENT. Guido de Wit advocaten B.V. PRIVACY STATEMENT Guido de Wit advocaten B.V. Guido de Wit advocaten is gevestigd in Alkmaar. Ons team van advocaten helpt u graag om alle kansen die op uw pad komen te benutten, zonder dat u zich zorgen

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

Privacy statement. BEGRIPSBEPALINGEN In dit reglement wordt verstaan onder:

Privacy statement. BEGRIPSBEPALINGEN In dit reglement wordt verstaan onder: BEGRIPSBEPALINGEN... 2 BEREIK... 3 PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT... 3 Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens... 3 GEGEVENSVERWERVING... 3 WAAROM DE GASTOUDER GEGEVENS NODIG HEEFT... 3 Gebruik

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Disclaimer Deze informatie is met de grootste zorg samengesteld. Koninklijke Horeca Nederland aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. Raadpleeg bij onduidelijkheden of aanpassingen

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Begripsbepalingen. Privacyreglement Dapper Kindercoaching

Privacyverklaring. 1. Begripsbepalingen. Privacyreglement Dapper Kindercoaching Privacyverklaring Dapper Kindercoaching hecht waarde aan de privacywetgeving. Persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt, in overeenstemming met de Algemene Verordening

Nadere informatie

Dit is de privacyverklaring voor relaties van Easys Horeca B.V. handelend onder de naam Eazis Music & Systems (verder Eazis).

Dit is de privacyverklaring voor relaties van Easys Horeca B.V. handelend onder de naam Eazis Music & Systems (verder Eazis). PRIVACYVERKLARING Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Reikwijdte en doelstelling van het reglement 2.1 Reikwijdte 2.2 Doel 3. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens 3.1 Verzamelen 3.2 Verwerken 3.3 Bijzondere

Nadere informatie

1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit

1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit Privacyreglement van Dutch & Such ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming

Nadere informatie

Privacy statement Advocaat Boer

Privacy statement Advocaat Boer Privacy statement Advocaat Boer Postbus 69, 3700 AB Zeist, 0343-491909, www.advocaatboer.nl venetien@advocaatboer.nl Maatschap Advocaat Boer Als advocaat zijn wij gebonden aan onze gedragsregels. In deze

Nadere informatie

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats, adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden:

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats,  adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden: Privacy Statement Uiteraard hecht u grote waarde aan uw privacy. Daarom vindt de verwerking van uw persoonsgegevens plaats volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Verwerking en gebruik van persoonsgegevens

Nadere informatie

O&S Advocaten verwerkt de persoonsgegevens uitsluitend voor de hierna te noemen doeleinden:

O&S Advocaten verwerkt de persoonsgegevens uitsluitend voor de hierna te noemen doeleinden: Privacy en cookie statement De openbare burgerlijke maatschap Oomen & Sweep Advocaten (hierna: O&S Advocaten ) respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die

Nadere informatie

Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal

Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal Pagina 1 van 9 Algemeen Privacyreglement Werkvloertaal Werkvloertaal verklaart het hieronder opgenomen Algemeen Privacyreglement

Nadere informatie

Privacyreglement Work4People Privacyreglement

Privacyreglement Work4People Privacyreglement Privacyreglement VERWERKING PERSOONSGEGEVENS $ 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepaling In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens (Staatsblad

Nadere informatie

Privacyreglement Ambitiouzz

Privacyreglement Ambitiouzz Privacyreglement Ambitiouzz Privacyreglement Ambitiouzz, 21 augustus 2015 1 Privacyreglement Ambitiouzz Vastgesteld: 21-08-2015 door de directie In dit reglement komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Belangenbehartiging Sociale Zekerheid (BWN)

Privacyverklaring Stichting Belangenbehartiging Sociale Zekerheid (BWN) Privacyverklaring Stichting Belangenbehartiging Sociale Zekerheid (BWN) Algemeen BWN respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of

Nadere informatie

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens Privacy Statement Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we

Nadere informatie

Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Verstrekken persoonsgegevens Artikel 3 Doeleinden gebruik

Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Verstrekken persoonsgegevens Artikel 3 Doeleinden gebruik Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Dit Privacyreglement is van toepassing op de verwerking van alle persoonsgegevens die op enigerlei wijze aan Pappenheim Re-integratie & Outplacement zijn

Nadere informatie

Vesting Advocaten verwerkt de hierna genoemde persoonsgegevens uitsluitend voor de hierna te noemen doeleinden:

Vesting Advocaten verwerkt de hierna genoemde persoonsgegevens uitsluitend voor de hierna te noemen doeleinden: Privacyverklaring Vesting Advocaten Vesting Advocaten respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins verkregen wordt behandeld.

Nadere informatie

Privacyreglement CURA XL

Privacyreglement CURA XL Artikel 1. Algemene en begripsbepalingen 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) daaraan

Nadere informatie

Privacyreglement. Inhoudsopgave. Melius Zorg Privacyreglement

Privacyreglement. Inhoudsopgave. Melius Zorg Privacyreglement Privacyreglement Inhoudsopgave Artikel 1 Algemene- en begripsbepalingen... 3 Artikel 2 Reikwijdte... 3 Artikel 3 Doel van de verwerking van persoonsgegevens... 4 Artikel 4 Verwerken van persoonsgegevens...

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ACCORD

PRIVACY STATEMENT ACCORD PRIVACY STATEMENT ACCORD Accord neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Accord altijd in overeenstemming

Nadere informatie

Dit privacy statement is van toepassing op de websites mijn.sportvitalit.nl en asml.sportvitalit.nl

Dit privacy statement is van toepassing op de websites   mijn.sportvitalit.nl en asml.sportvitalit.nl Privacy statement Dit privacy statement is van toepassing op de websites www.sportvitalit.nl, mijn.sportvitalit.nl en asml.sportvitalit.nl Privacy beleid Dit is het privacy statement van SportVitalIT B.V.

Nadere informatie

REGLEMENT BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

REGLEMENT BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS REGLEMENT BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS Pagina 1 juni 2016 Algemene bepalingen a. Persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon, in dit geval de hulpzoekende;

Nadere informatie

Privacyreglement KOM Kinderopvang

Privacyreglement KOM Kinderopvang Privacyreglement KOM Kinderopvang Doel: bescherming bieden van persoonlijke levenssfeer van de ouders en kinderen die gebruik maken van de diensten van KOM Kinderopvang. 1. Algemene bepalingen & begripsbepalingen

Nadere informatie

P R I V A C Y R E G L E M E N T

P R I V A C Y R E G L E M E N T P R I V A C Y R E G L E M E N T ARTIKEL 1: ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1 Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald, worden termen in de reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT NKA

PRIVACYREGLEMENT NKA PRIVACYREGLEMENT NKA INHOUD 1. WANNEER IS DIT PRIVACYREGLEMENT VAN TOEPASSING?... 3 2. DOEL PRIVACYREGLEMENT... 3 3. WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR UW GEGEVENS?... 3 4. WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKT NKA?...

Nadere informatie

PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4

PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4 PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4 Inleiding Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op Dock4& Organisatieadvies in Zorg (hierna te noemen: Dock4) De verwerking van persoonsgegevens die Dock4 in het

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT ENERGIEKBAARN

PRIVACYSTATEMENT ENERGIEKBAARN PRIVACYSTATEMENT ENERGIEKBAARN Inleiding; toepasselijkheid Dit is het privacystatement van de Coöperatie tot bevordering van duurzaam gebruik en opwekking van Energie in Baarn; u. a. EnergiekBaarn, gevestigd

Nadere informatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Privacy statement Cre8yourday Algemeen Cre8yourday respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins verkrijgen vertrouwelijk

Nadere informatie

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen Privacyreglement 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: De wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; Persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke

Nadere informatie

Privacyreglement Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Privacyreglement Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Privacyreglement Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) 1. Begripsbepaling 1.1. Persoonsgegevens Alle gegevens die herleidbaar zijn tot een individuele natuurlijke persoon. 1.2. Zorggegevens

Nadere informatie

a. persoonsgegeven: elke gegevens betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon

a. persoonsgegeven: elke gegevens betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon Privacyreglement Artikel Algemene en begripsbepalingen Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

Nadere informatie

privacystatement TechniciNu

privacystatement TechniciNu privacystatement TechniciNu Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacy beleid. TechniciNu is ervan overtuigd

Nadere informatie

Privacy-reglement Spataderen-Amsterdam

Privacy-reglement Spataderen-Amsterdam Privacy-reglement Spataderen-Amsterdam 1. Begripsbepalingen De Wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; Persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon;

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT FINANCIAL MARKETING CONCEPTS

PRIVACYREGLEMENT FINANCIAL MARKETING CONCEPTS PRIVACYREGLEMENT FINANCIAL MARKETING CONCEPTS Inleiding Wij als Financial Marketing Concepts kunnen veel vertrouwelijke informatie van klanten vragen. Klanten van Financial Marketing Concepts moeten ervan

Nadere informatie

Privacy reglement Geluk in werken

Privacy reglement Geluk in werken Privacy reglement Geluk in werken Privacy reglement Pagina 1 van 6 Versie mei 2016 1 Algemene en begripsbepalingen Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van de vennootschap onder firma Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Van Haaften V.O.F., gevestigd te (4104 BE) Culemborg aan de Pascalweg 23 H (hierna: Schoonmaakbedrijf

Nadere informatie

WAT GEBEURT ER MET DE BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN DIE GEMAAKT WORDEN TIJDENS DE LANDBOUWSHOW OPMEER?

WAT GEBEURT ER MET DE BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN DIE GEMAAKT WORDEN TIJDENS DE LANDBOUWSHOW OPMEER? WAT GEBEURT ER MET DE BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN DIE GEMAAKT WORDEN TIJDENS DE LANDBOUWSHOW OPMEER? De beeld- en geluidsopnames die in opdracht van de organisatie gemaakt worden tijdens de Landbouwshow Opmeer

Nadere informatie

Privacy Statement Guarda Advocaten, Kabalt Schuurman Polat

Privacy Statement Guarda Advocaten, Kabalt Schuurman Polat Privacy Statement Guarda Advocaten, Kabalt Schuurman Polat Algemeen Guarda Advocaten respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT. Artikel 1 BEGRIPPEN. In dit reglement wordt verstaan onder:

PRIVACYREGLEMENT. Artikel 1 BEGRIPPEN. In dit reglement wordt verstaan onder: PRIVACYREGLEMENT Artikel 1 BEGRIPPEN In dit reglement wordt verstaan onder: De hulpverlener, Tieneke Meijer handelend onder de naam Coach10. Praktijk voor lichaamsgerichte (psycho)therapie, psychosociale

Nadere informatie

Privacyreglement & klachtenregeling

Privacyreglement & klachtenregeling Privacyreglement & klachtenregeling Begrippenkader In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare

Nadere informatie

PRIVACY BELEID. Versie januari 2017

PRIVACY BELEID. Versie januari 2017 PRIVACY BELEID Versie 0.2 1 januari 2017 Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Dit privacy beleid is van

Nadere informatie

Het Letselhuis gebruikt verschillende categorieën van persoonsgegevens.

Het Letselhuis gebruikt verschillende categorieën van persoonsgegevens. Privacyverklaring U deelt uw persoonsgegevens met ons als u zelf met ons contact opneemt, of als wij contact met u opnemen in het kader van onze dienstverlening. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om.

Nadere informatie

Privacyreglement Picos B.V.

Privacyreglement Picos B.V. Privacyreglement Picos B.V. Picos Rietveldenweg 14 5222 AR s-hertogenbosch Internet: www.picosbv.nl Privacyreglement Picos: versie december 2016 Pagina 1 van 5 Privacyreglement Picos B.V. Inleiding Picos

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. versie: mei 2018

PRIVACYVERKLARING. versie: mei 2018 PRIVACYVERKLARING versie: mei 2018 1. Begripsbepaling In dit document betekent: 1.1 HCY: Hockeyclub Ypenburg, gevestigd te Oeverwallaan 150, 2498 BK Den Haag, ingeschreven in het handelsregister van de

Nadere informatie

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten opdrachtgevers en medewerkers.

Artikel 3 Categorieën personen, opgenomen in het bestand Het bestand bevat uitsluitend gegevens van cliënten opdrachtgevers en medewerkers. PRIVACYREGLEMENT HET BLIKVELD Artikel 1 Begrippen In deze regeling wordt verstaan onder: a. HET BLIKVELD: Het Blikveld, statutair gevestigd te Utrecht. b. de directeur: beide directeuren van Het Blikveld;

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. Definities: FP&P: Frits Philips Jr. & Partners B.V.

PRIVACYBELEID. Definities: FP&P: Frits Philips Jr. & Partners B.V. PRIVACY BELEID PRIVACYBELEID 1. Algemeen Frits Philips jr. & Partners B.V. (hierna: FP&P ) is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website

Nadere informatie

Privacyverklaring. De Drentse Zaak

Privacyverklaring. De Drentse Zaak Privacyverklaring De Drentse Zaak Versie: 1.0 Datum: 25-05-2018 Privacyverklaring De Drentse Zaak BV Inleiding Dit is de privacyverklaring van De Drentse Zaak BV (hierna genoemd DDZ). In deze verklaring

Nadere informatie

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: de wet: de Wet bescherming persoonsgegevens; persoonsgegeven: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon;

Nadere informatie

Privacyverklaring Nemop.nl

Privacyverklaring Nemop.nl Privacyverklaring Nemop.nl Algemeen De internetsite Nemop.nl is eigendom van Nemop V.O.F. (hierna te noemen: Nemop). Nemop respecteert en beschermt uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke

Nadere informatie

Privacy reglement Pagina 1 van 6

Privacy reglement Pagina 1 van 6 Privacy reglement 2012-05-01 Pagina 1 van 6 ARTIKEL 1 ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald, worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de

Nadere informatie

Privacyreglement OCA(Zorg)

Privacyreglement OCA(Zorg) Privacyreglement OCA(Zorg) Artikel 1 Algemene- en begripsbepalingen 1.1 Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

Artikel 1. Algemene begripsbepalingen 1.2 Persoonsgegevens 1.3 Verwerking van persoonsgegevens 1.4 Verantwoordelijke 1.5 Bewerker

Artikel 1. Algemene begripsbepalingen 1.2 Persoonsgegevens 1.3 Verwerking van persoonsgegevens 1.4 Verantwoordelijke 1.5 Bewerker Privacyreglement Artikel 1. Algemene begripsbepalingen 1.1 Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de beteke nis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyreglement. Inhoudsopgave. Vastgestelde privacyreglement Kraamzorg Novo Peri, 13 juni 2012

Privacyreglement. Inhoudsopgave. Vastgestelde privacyreglement Kraamzorg Novo Peri, 13 juni 2012 Pagina 1 van 7 Privacyreglement Vastgestelde privacyreglement Kraamzorg Novo Peri, 13 juni 2012 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen artikel 1: Begripsomschrijvingen artikel 2: Reikwijdte artikel

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Hotel Den Haag - Voorburg respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk

Nadere informatie

Privacyverklaring. Advocatenkantoor Claase verwerkt de hierna genoemde persoonsgegevens uitsluitend voor de hierna te noemen doeleinden:

Privacyverklaring. Advocatenkantoor Claase verwerkt de hierna genoemde persoonsgegevens uitsluitend voor de hierna te noemen doeleinden: Privacyverklaring Algemeen Advocatenkantoor Claase respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins verkrijgen vertrouwelijk

Nadere informatie

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten.

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten. VOORWAARDEN Over de adverteerder Ter kennismaking wordt het Kwebbels Boekenpakket gratis aangeboden, u betaalt alleen de administratie- en verzendkosten van 6,95. Na de kennismaking betaalt u de normale

Nadere informatie

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Inleiding Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Elke organisatie krijgt dan meer verplichtingen. De nadruk ligt - meer dan nu - op onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie