Moet Je Weten jaargang 24, nummer 2 27 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Moet Je Weten jaargang 24, nummer 2 27 september 2016"

Transcriptie

1 ALGEMEEN NPDL-project Hoe wordt het fijner voor de Ravensteiner De derde schoolweek is het project : Hoe wordt het fijner voor de Ravensteiner geopend. Door een aantal leerkrachten is een filmpje gemaakt waarin de leefbaarheid van Ravenstein onder de aandacht is gebracht. De komende weken gaan alle groepen aan de slag met dit thema. Achtergrond informatie en visie op uitwerking van het project: Vanuit de deep learning competenties komt het wereldburgerschap door dit thema zeer gericht aan bod. Het gaat daarbij om het denken als een wereldburger. Waarbij het vraagstuk met oprechte belangstelling en vanuit verscheidene invalshoeken bekeken en onderzocht wordt. Het vermogen om probleemoplossend te denken en te verwoorden wordt daarbij gestimuleerd. De kinderen krijgen de begeleiding om informatie en argumenten kritisch te beoordelen en om patronen/verbanden te leren zien. Het thema wordt afgesloten gebruikmakend van verscheidene presentatievormen. Het samenwerken is een essentieel onderdeel van dit project waar ook op gereflecteerd wordt. Een journalist van de Arena is geweest voor een interview en er zal een artikel verschijnen in de editie van deze week. Er zal ook een aantal foto s bij geplaatst worden. We zijn trots op onze leerlingen! Omgekeerde oudergesprekken Vorige week heeft u een ontvangen en een formulier voor de omgekeerde oudergesprekken die plaatsvinden op maandag 3 oktober of donderdag 6 oktober. Via een kon u uw eventuele voorkeur aangeven voor een datum. Morgen krijgen de kinderen een briefje mee naar huis wanneer het gesprek plaatsvindt. Bogaviering Op dinsdag 4 oktober a.s. vindt om uur de Bogaviering plaats in de speelzaal. Alle groepen verzorgen een optreden. Het thema is dieren. U bent van harte welkom daarbij aanwezig te zijn. Studiedag Wij maken u er nogmaals op attent dat de kinderen op woensdag 5 oktober a.s. vrij zijn in verband met een studiedag van het team.

2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 17 oktober 2016 is het weer Kinderboekenweek. Het thema is deze keer Voor altijd jong en dit jaar staan opa s en oma s in de schijnwerpers! Als kinderboekenweekgeschenk krijgt iedere groep zelfs twee nieuwe boeken. Daarnaast lezen leerkrachten in elkaars klassen voor om het voorlezen te bevorderen. In die week is er geen inloop(werk) in de groepen. Alle groepen brengen een bezoek aan de bibliotheek waar de kinderen kennis maken met de griffels en penselen van dit jaar. Het is leuk om samen met uw kind in deze week de bibliotheek te bezoeken. Wist u dat u voor uw kind een gratis pasje kunt krijgen. Vooraankondiging open dag U kunt vast noteren dat er op zaterdag 4 februari een open dag is, georganiseerd door de gebruikers in de Horizonschool. De inhoudelijke vorm moet nog verder uitgewerkt worden. Daar krijgt u later bericht over. De tijd is van uur tot uur. Afspraken m.b.t. het vervoer van kinderen tijdens een excursie De volgende regels zijn opgesteld door de Rijksoverheid en zijn leidend voor de school: Kinderen tot 18 jaar en kleiner dan 1.35 meter moeten in een goedgekeurd en passend kinderstoeltje/zittingverhoger zitten met de autogordel om. Dit moet zowel voorin als achterin de auto. Kinderen groter dan 1.35 meter moeten voorin en achterin de auto de autogordel om. Zij mogen als het nodig is een zittingverhoger gebruiken. Er mogen niet meer kinderen worden vervoerd dan het aantal zitplekken in de auto, zowel voorin als achterin. Ieder moet een eigen autogordel gebruiken, twee kinderen in één autogordel mag niet. U mag geen gordelverlenger gebruiken bij een autokinderzitje, omdat er geen zicht is op de kwaliteit ervan. Is de gordel te kort? Dan moet u een andere goedgekeurde autogordel laten monteren. Iedere ouder dient te beschikken over een inzittendenverzekering voor zijn/haar auto waarin de kinderen vervoerd worden. Uitzondering vervoer in een andere auto: anders dan de eigen (pleeg)ouder. Als kinderen incidenteel in andermans auto meerijden, dan mogen kinderen ouder dan 3 jaar zonder autostoeltje of zittingverhoger vervoerd worden. In deze gevallen geldt: Kinderen mogen alleen achterin de auto in de gordels vervoerd worden.

3 Kinderen mogen alleen over een beperkte afstand (max. 50 km) vervoerd worden, dus geen vakantiereis. Naar een uitwedstrijd van het sportteam is wel incidenteel, wekelijks naar de zwemles of kinderopvang is niet incidenteel. De aanwezige autostoeltjes en/of zittingverhogers moeten wel gebruikt worden. De verantwoordelijkheid ligt bij de ouder die vervoert, de school kan hierin niet verantwoordelijk worden gesteld. Airbag Kinderen mogen niet in een naar achteren gericht kinderbeveiligingssysteem worden vervoerd op een plaats met een airbag, tenzij de airbag is uitgeschakeld. Het kinderbeveiligingssysteem kan door de airbag met kracht naar achter worden gestoten, met letsel tot gevolg. Het is bovendien raadzaam om kinderen tot 12 jaar niet bij een airbag te zetten die is ingeschakeld. Kan de airbag niet ingeschakeld worden, dan raden wij aan de autostoel zo ver mogelijk naar achter te zetten. Bron: zijn de regels voor het vervoer in de auto.html Parkeren rondom school Namens Kinderdagopvang de eerste stap vragen wij uw auto niet te parkeren op de gereserveerde plaatsen van kinderopvang de eerste stap. Dat wil zeggen op doordeweekse dagen niet vóór uur, niet tussen uur en niet na uur. Deze plaatsen zijn gereserveerd voor ouders die hun kind naar/van de kinderopvang brengen/ophalen. Als het echt niet anders kan, dan uw kind met de auto naar/van school te brengen of op te halen, dan kunt u uw auto parkeren bij t Kempke of op de parkeerplaatsen ter hoogte van de bejaardenwoningen in de mgr. Borretlaan. Verjaardagen oktober OKTOBER Naam Groep 1 Joep de Groot 4 10 Job Roelofsma 1-2A 12 Luuk van den Heuvel 5 15 Duncan Buijink 4 17 Kira van Assen 5 17 Guusje Cato van der Linden 6 25 Job Toonen 4 27 Jet van Haren 4 31 Quinty van Erp 6

4 Eerste Heilige Communie Beste jongens en meisjes, Namens de communiewerkgroep worden je ouders uitgenodigd voor een informatie avond over de Eerste Heilige Communie op dinsdag 1 november a.s. om u in de pastorie Ravenstein (st. Luciastraat 3). Wij, de leden van de werkgroep Eerste Communie willen jou ook alvast wat informatie geven over de Eerste Communie, zodat je je samen met je ouders goed kunt voorbereiden. In de katholieke kerk komen de mensen in het weekend bij elkaar. Vaak komt er brood en wijn op tafel te staan. Dat delen de mensen met elkaar. Het delen van het brood en de wijn noemen we communie. Dat betekent samen. Je eet en drinkt samen. We noemen het zelfs Heilige Communie: het is niet zomaar iets. Het heeft met Jezus te maken. Het kleine stukje brood ( hostie ) dat in de kerk wordt uitgedeeld vertelt over Jezus, want Jezus heeft brood rondgedeeld toen hij voor het laatst met zijn vrienden was. Als we het brood eten, willen we laten zien dat wij met Jezus mee willen doen. Door het brood aan te nemen en op te eten zeggen we zonder woorden dat we aannemen wat Jezus belangrijk vond en dat we Jezus leven in ons mee willen nemen. Alle mensen die met Jezus mee willen doen en die gedoopt zijn, zijn welkom bij de communie. Maar dan moet je wel weten wie Jezus is. Daarom is afgesproken dat je minstens 7 jaar moet zijn voordat je voor het eerst met de communie mee mag doen. Want dan kun je begrijpen wat Jezus gedaan heeft. Het is groot feest als kinderen voor het eerst meedoen. Dat feest heet Eerste Heilige Communie. Voor het eerst samen het brood en de wijn delen net zoals Jezus gedaan heeft. Vanaf dan hoor je er helemaal bij, je deelt mee en je bent nu echte deelnemer.

5 We hopen dat jullie nu een beetje weten wat de Eerste Communie inhoudt. Besluit je samen met je ouders om deel te nemen aan de Eerste Communie, dan worden er de komende maanden een aantal bijeenkomsten gehouden, waarin we nog veel meer vertellen over de Eerste Communie en alles wat daarmee samenhangt. Groeten van de werkgroep Eerste Communie Marieke Heurkens Jane Calatz Susan van Dieten Joyce Bekkers Miranda Langenhuizen Tineke Brouwer NIEUWS UIT DE GROEPEN Groep 3 Even voorstellen... Hoi allemaal, Ik ben Wesley Megens 2e jaars deeltijdstudent aan de pabo in Nijmegen en loop komend half jaar stage in groep 3 bij juffrouw Karin, Carla en Mariëlle. De wens om Pabo te gaan doen was er al lang, maar de juiste opleiding had ik nog niet gevonden, om dit te combineren met mijn werk en een gezin. Die opleiding heb ik vorig jaar wel gevonden. Nu ben ik vol enthousiasme begonnen aan dit leuke avontuur. Ik ben getrouwd met Cindy en vader van 3 geweldige zoons Sem, Luuk en Niels. Wellicht komen we elkaar de komende tijd tegen of horen jullie de kinderen de naam Wesley noemen. Dan hebben jullie nu een klein beetje een idee wie ik ben.

6 Groep 7 Even voorstellen... Beste ouders/verzorgers van groep 7, Omdat ik helaas niet iedereen meteen kan ontmoeten stel ik mijzelf graag op deze manier voor. Mijn naam is Simone Swinkels ik ben 20 jaar en kom uit Vught. Ik ben een derdejaars studente Pabo en studeer aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, te Nijmegen. Ik zal van september 2016 tot januari 2017 in groep 7 stagelopen op woensdag en donderdag. Ik heb met uw kinderen in de eerste week mogen kennis maken en ik heb er onwijs veel zin in! Voor verdere vragen kunt u mij altijd aanspreken en of een mail sturen naar dit adres: simoneswinkels1996@hotmail.com. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Simone INFORMATIE VAN DERDEN Nieuws van de bibliotheek Op zondag 16 oktober vindt er een Kinderboekenfeest plaats in de bibliotheek van Oss, met bezoek van de schrijfster Manon Sikkel (Izzy love boeken), de schrijfster Janneke Schotveld en de illustrator Annet Schaap (boeken Superjuffie en Botje). Voor verdere informatie: de site van de bibliotheek onder Kinderboekenweek, gemeente Oss.

7 Blokfluitlessen Stadsharmonie OBK Hallo vaders, moeders, jongens en meisjes, Nu de zomervakantie weer voorbij is, is er weer de mogelijkheid om te starten met blokfluitlessen via Stadsharmonie OBK. De lessen zijn bedoeld voor kinderen in de groepen (3), 4, 5 en 6. Aan de hand van deze lessen leren de kinderen de eerste beginselen van noten lezen en een instrument bespelen. De lessen worden gegeven in groepjes van 2 kinderen (of alléén als dat gewenst is) op maandag-, dinsdag- of woensdagmiddag (in overleg) na schooltijd in het schoolgebouw. De kosten voor de cursus bedragen 70,=. Hiervoor krijg je 12 lessen en eventueel een blokfluit in bruikleen (eigen fluit mag natuurlijk ook). Het lesmateriaal wordt verzorgd. We gaan weer van start in de loop van oktober. Wil je je opgeven, of wil je iets vragen, neem dan contact op met Marielouise Vissers ( ) of via opleidingen@stadsharmonieobk.nl. Met vriendelijke groet, Stadsharmonie OBK

8

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer 2 3 oktober 2017 ALGEMEEN

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer 2 3 oktober 2017 ALGEMEEN Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer 2 3 oktober 2017 ALGEMEEN Agenda 2 oktober: start voorleesweek 3 oktober: MJW 2; MR vergadering 4 oktober: kinderboekenweek t/m 15 oktober 5 oktober: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer 4 2 oktober 2018

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer 4 2 oktober 2018 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer 4 2 oktober 2018 ALGEMEEN Agenda - 26 september t/m 3 oktober: verkoop kinderpostzegels - 2 oktober: MJW nr. 4; 17.30-19.00 uur inloopavond - 3 oktober: start

Nadere informatie

De Martinus van Beek Oss nieuwsbrief Informatieblad van Kentalis Martinus van Beek voor ouders/verzorgers, oktober 2015

De Martinus van Beek Oss nieuwsbrief Informatieblad van Kentalis Martinus van Beek voor ouders/verzorgers, oktober 2015 Algemene informatie: De eerste periode van het schooljaar zit er alweer op en vanaf morgen mogen de kinderen van een welverdiende vakantie genieten. We hebben een goede start gehad en een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer 1 05-09-2017 ALGEMEEN We zijn goed gestart en de eerste week is alweer voorbij. Fijn dat iedereen weer aanwezig is en het enthousiasme van de kinderen en ouders

Nadere informatie

Notitie veilig vervoer naar buitenschoolse activiteiten

Notitie veilig vervoer naar buitenschoolse activiteiten School met de Bijbel Vaartweg 5 3754 NA Eemdijk 033-298 14 28 email: directie@smdb-eemdijk.nl website: www.smdb-eemdijk.nl Notitie veilig vervoer naar buitenschoolse activiteiten De leerlingen van de School

Nadere informatie

Om de klassenouders te ondersteunen is in iedere klas een communicatiemap aanwezig.

Om de klassenouders te ondersteunen is in iedere klas een communicatiemap aanwezig. Om de klassenouders te ondersteunen is in iedere klas een communicatiemap aanwezig. Onderdeel van deze map is een overzicht van de activiteiten waarbij de klassenouders de leerkracht kunnen helpen. Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief maart 2015 Thema Trefwoord In de komende weken voor Pasen lopen de beelden uit de natuur en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019 Nieuwsbrief 05 30 september t/m 4 oktober 2019 BELANGRIJKE DATA 7 t/m 11 oktober Omgekeerde oudergesprekken Maandag 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 21 t/m 25 oktober Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

Vervoer van kinderen Nederland

Vervoer van kinderen Nederland Vervoer van kinderen Nederland Hier een overzicht van de regels bij het vervoer van kinderen in de auto en op de motor, bromfiets en fiets. Hoofdregel voor vervoer van kinderen De basisregel is dat kinderen

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Hallo (Nummer 10, 16-11-2014)

Hallo (Nummer 10, 16-11-2014) Hallo (Nummer 10, 16-11-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Nieuwe verzamelplek Vette BSO Excursies en vervoer Honden op het schoolplein Terugblik Sint Maarten Planten

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief oktober Beste ouders/verzorgers, Meridiaan Openbare basisschool De Valenciadreef 6 3067 WL Rotterdam 010 4200752 contact@obsdemeridiaan.com www.obsdemeridiaan.com Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Na een drukke tijd rond

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: In Balans nieuws. Nieuwe leerlingen

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: In Balans nieuws. Nieuwe leerlingen Express Jaargang 8, nummer 3 7 oktober 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SEO-Gesprekken o Kinderboekenweek afsluiting

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Verklaring vervoersregeling

Verklaring vervoersregeling Hierbij geef ik toestemming voor mijn kind(eren) om in een auto met de gastouder mee te rijden. De gastouder neemt altijd de veiligheidsregels in acht. Autogebruik door gastouders en kinderen vindt plaats

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Kleding inzameling Heeft u uw zomerkleding al uitgezocht? Bent u van plan het een en ander

Nadere informatie

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding Super schoolkamp!... 1 Finale schoolatletiek... 2 OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding... 2 Bedankt voor uw stem!... 3 Ouderbedankochtend 2.0... 3 Studiedag donderdag

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Uitgangspunten. 3. Toestemming en verzekering.

1. Inleiding. 2. Uitgangspunten. 3. Toestemming en verzekering. 1. Inleiding. Onderwijs zoals dat verzorgd wordt aan leerlingen van de scholen van SKOBOS beperkt zich niet alleen tot het verzorgen van lessen binnen het gebouw en/of het speelterrein. Soms worden er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

De Eerste Communie. Eerste Communieproject 63. Jij bent er helemaal klaar voor

De Eerste Communie. Eerste Communieproject 63. Jij bent er helemaal klaar voor Eerste Communieproject 63 De Eerste Communie Jij bent er helemaal klaar voor We hebben nu 10 lessen gehad. Je hebt al een heleboel geleerd! Je weet dat God onze Vader is. Hij heeft alles gemaakt en wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 03 september Nr 02. Jaargang 31

Het Jozef Journaal   datum: 03 september Nr 02. Jaargang 31 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 03 september 2019 Nr 02 Jaargang 31 Directie Het schooljaar is weer van start gegaan. Toch altijd weer spannend de eerste dagen. Een nieuw lokaal,

Nadere informatie

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september.

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. Agenda Datum Activiteit 29 t/m 31 augustus Intekenen kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer 3 7 november 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer 3 7 november 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 25, nummer 3 7 november 2017 ALGEMEEN Agenda 7 november: MJW nr 3; MR-vergadering 13 november: Kinderraad 24 november: spelletjesmiddag groep 1-2A 13.30u 29 november:

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Opdracht 2 bij 1.2 Vraag en antwoord. Cursist A: lees de vraag hardop. Cursist B: lees het antwoord hardop. Klaar? Dan leest cursist B de vragen. Cursist A Cursist

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 )

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt in de groepen Wat er speelt binnen de school Lestijden Agenda Nieuws uit de omgeving (Nijmeegs

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

9641 LT Veendam

9641 LT Veendam Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 13 15-12-2017 17 december 23 december Kinderwoorddienst Advent: zondag 17 december:

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 5 september 2017 nummer 1 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer Gezond beleid Voorstellen stagiaire groep 3 en 1/2c Verkeer om de school Ballonnen wedstrijd Informatieavond Naschoolse activiteit

Nadere informatie

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019 Trefwoord De komende weken is het thema Plaatsmaken. Het gaat in dit thema over plekken inpikken en anderen plekken gunnen, maar ook over beste plekken en wat je daarvoor over hebt. In de eerste week onderzoeken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31

Het Jozef Journaal   datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 01 oktober 2019 Nr 06 Jaargang 31 Directie Beste ouders, De eerste maand zit er weer op. Het is 1 oktober vandaag. De herfst dient zich aan. De

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag 20-03-2015 Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch Donderdag 2 april houden we een Paaslunch. Voor

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

9641 LT Veendam Kinderwoorddienst Advent: zaterdag 23 december: aanvang uur uur.

9641 LT Veendam Kinderwoorddienst Advent: zaterdag 23 december: aanvang uur uur. Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 14 22-12-2017 23 december Kinderwoorddienst Advent: zaterdag 23 december: aanvang 19.00

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie