Mede namens de collega s wil ik iedereen nogmaals een voorspoedig en gezond 2016 toewensen! Voor de maand januari hebben we de volgende mededelingen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mede namens de collega s wil ik iedereen nogmaals een voorspoedig en gezond 2016 toewensen! Voor de maand januari hebben we de volgende mededelingen:"

Transcriptie

1 Maandbrief JANUARI 2016 Geachte ouders/verzorgers, Mede namens de collega s wil ik iedereen nogmaals een voorspoedig en gezond 2016 toewensen! Voor de maand januari hebben we de volgende mededelingen: - Welkom aan. Voor de voorjaarsvakantie worden de volgende kinderen 4 jaar en komen ook zij bij ons in de kleutergroep. Wij wensen hen, en natuurlijk hun ouders, een plezierige en goede tijd toe op onze school. 4 januari: Maya Meerman 12 januari: Bas Kuipers 3 februari: Victor Roos 15 februari: Emmie van Etten - Kerstactiviteiten. Met elkaar kijken we terug op een geslaagde kerstperiode. We hebben o.a. op facebook veel positieve reacties gehad op de kerstviering van 17 december jl. We zijn altijd blij met feedback op onze activiteiten. Door uw reacties weten we of we op de goede weg zijn, of wellicht bepaalde zaken anders moeten organiseren. De kerstcollecte ten behoeve van Geven om Jong Leven heeft 222,34 opgebracht! Een mooi resultaat. Het met elkaar drinken van glühwein en chocolademelk na afloop van de kerstviering was zeer geslaagd. Wij vonden het erg gezellig om op deze wijze de kerstactiviteiten met elkaar af te sluiten. Een woord van dank aan de ouderraad en de vele andere vrijwilligers die ons in december hebben geholpen tijdens de diverse activiteiten. Het was weer geweldig! - Kerstbakjes. Wilt u de lege, schone kerstbakjes z.s.m. mee teruggeven naar school? Dan kunnen we deze volgend jaar weer gebruiken; s.v.p. inleveren bij de groepsleerkracht, of juf Marja. - Luizencontrole. Op dinsdagmiddag 5 januari a.s. worden de leerlingen weer gecontroleerd op hoofdluis. - Leefstijl. Wij maken bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze kinderen gebruik van de methode Leefstijl. In de maanden januari en februari staat in de groepen thema 3 centraal: Ken je dat gevoel? Meer informatie over dit thema kunt u lezen op onze website onder het hoofdstuk: onderwijs. - Uit de kunst. Tijdens de lessen cultuureducatie: handenarbeid en tekenen maken we gebruik van de methode Uit de Kunst. In de maanden januari en februari zijn we bezig met het onderwerp wonen. - Voorlichting leerlingen / ouders groep 8. De informatieavond over de Eindtoets Basisonderwijs 2016 en het voortgezet onderwijs voor ouders en leerlingen van groep 8 vindt plaats op donderdag 7 januari a.s. De koffie staat om uur klaar. We starten om uur met het programma.

2 - Proeflessen. Op diverse scholen kunnen de kinderen van groep 8 de komende weken proeflessen bijwonen. Meer informatie hierover krijgen de leerlingen via juf Jacqueline en meester Jan. In de komende periode zijn op veel scholen open dagen. Over deze dagen kunt u lezen in de diverse regionale kranten en op de websites van de diverse scholen. - Cito-toetsen. De komende 2 maanden zullen de leerlingen van groep 2 t/m 8 weer een aantal Cito-toetsen maken. Groep 2: taal en rekenen voor kleuters. Groep 3 rekenen/wiskunde, spelling en technisch lezen. Groep 4 t/m 8: rekenen/wiskunde, spelling, technisch en begrijpend lezen. Groep 1 maakt de eerste toets in juni: Eind groep 1. De meeste kinderen van groep 1 zijn te kort op school om aan de afname van deze toets goede consequenties te kunnen verbinden. In de groepsmap wordt de ontwikkeling van deze leerlingen natuurlijk wel systematisch bijgehouden door de leerkrachten. - Oefenen met CITO-eindtoets. In de periode februari t/m april gaat groep 8 oefenen met de vraagstelling en de aanpak bij de landelijke eindtoets. Dit doen we met de eindtoetsen van het CITO van vorige jaren. Ook krijgen leerlingen oudere eindtoetsen mee naar huis om thuis extra te oefenen; de gemaakte opgaven kunnen ze daarna op school nakijken om zo te bekijken hoe ze e.e.a. gemaakt hebben. Het thuis oefenen van deze toetsen is niet verplicht, maar wel heel nuttig! Het oefenen op school gebeurt deze maanden op dinsdagmorgen van 8.30 uur tot de pauze o.l.v. juf Jacqueline. Deze tijd krijgt groep 7 les van meester van Schaik. - Begrijpend lezen. Vanaf februari wordt ook in groep 4 aandacht besteed aan begrijpend lezen. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de methode Grip op lezen. De kinderen leren begrijpend en studerend lezen aan de hand van 7 leesstrategieën. Daarmee krijgen ze handvatten om elke tekstsoort te kunnen lezen en interpreteren. Door deze strategieën te gebruiken krijgen de leerlingen meer zelfvertrouwen en worden ze betere lezers. Deze 7 strategieën zijn: 1. Doel bepalen: Waarom lees ik deze tekst? 2. Voorspellen: Waar gaat de tekst over? 3. Voorkennis ophalen: Wat weet ik al over het onderwerp? 4. Herstellen: Wat doe ik als ik het niet meer snap? 5. Vragen stellen: Welke vragen zie ik? 6. Visualiseren: Welk plaatje past bij de tekst? 7. Samenvatten: Hoe vat ik de tekst samen? - Nationale voorleesdagen. Van 27 januari t/m 6 februari zijn de nationale voorleesdagen. Het doel van De Nationale Voorleesdagen is het voorlezen aan kinderen te bevorderen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het heel veel plezier! Voorlezen is elke dag een feest! Of u nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest of overdag met elkaar een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Voorlezen heeft een positief effect op de totale ontwikkeling van kinderen.

3 We hebben er een geitje bij! is geschreven door Marjet Huiberts en is geïllustreerd door Iris Deppe. Dit boek is verkozen tot Prentenboek van het Jaar In We hebben er een geitje bij! is op de kinderboerderij een nieuwe bewoner geboren. Voor Mik het babygeitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje. - Nationale gedichtendag. Op donderdag 28 januari a.s. zal aandacht worden besteed aan de nationale gedichtendag. Het centrale thema is dit jaar: Poëzie. Dit wordt in de groepen voorbereid op 21 en 22 januari. - Rapport en contactavonden. Op vrijdag 4 maart krijgen de leerlingen hun eerste rapport mee naar huis. De contactavonden zijn op dinsdag 8 en op donderdag 10 maart. Over deze contactavonden krijgt u later een aparte brief. Houdt u één van deze avonden alvast vrij? - Screening groep 2. In januari worden de kinderen van groep 2 logopedisch gescreend. Data: 21 en 28 januari. Meer informatie krijgt u binnenkort via juf Agnes. - Schoonmaakavond groep 1 en 2. Op donderdag 14 januari is er een schoonmaakavond in het kleuterlokaal. U wordt van harte uitgenodigd om deze avond te helpen bij de schoonmaak van kasten en speelgoed; aanvang uur. Als u komt helpen s.v.p. emmer en zeem meenemen. Wellicht kunt u van thuis ook glassex, jif, stickerverwijderaar en/of ammoniak/spiritus meenemen als u dat prettig vindt. De ouderraad zorgt voor koffie, thee en koek. Wij bedanken u alvast voor uw hulp. - Nieuwe hesjes. Onze nieuwe hesjes zijn binnen. Ze zijn schitterend: appeltjesgroen met op de voorkant de tekst: 'Ik ben er een van De Weerklank'. Op de achterkant staat het logo van onze school en het logo van de twee hoofdsponsors. We bedanken alle sponsors voor hun financiële bijdrage. Door hun bijdrage konden we tot deze aanschaf overgaan. We gaan ze o.a. gebruiken tijdens de verkeeractiviteiten en de schoolreizen. In het verkeer zijn onze kinderen goed zichtbaar door de reflecterende strip aan de voorkant en op de achterkant van de hesjes. Dit geeft extra veiligheid! We bedanken ook Maria Mouris-Roos. Zij heeft het sponsorgeld bij elkaar gekregen! ONZE SPONSORS: 1. Fysiotherapie Dreef 2. SHOP Didacticum 4. Duik- en Bergingsbedrijf W. Smit B.V. 5. Fysio Fit Westmaas 6. Haagstate advocaten

4 7. Bella Fresco 8. Aphrodite kapsalon 9. Blijdorp Veevoeders 10. Van Iperen 11. Laco Sportcentrum Strijen - Verjaardagen. Maandag 11 januari is onze intern-begeleider, juf Conny Koppejan jarig. Op vrijdag 22 januari is juf Agnes van Vliet jarig. We feliciteren beide collega s van harte met hun verjaardag. De verjaardagen van alle leerkrachten worden met elkaar gevierd op vrijdag 22 april, tijdens de koningsspelen Koningsspelen Op vrijdag 22 april vinden opnieuw de Koningsspelen plaats. Wij hebben ons hiervoor al ingeschreven. De dag begint met een gezond ontbijt, verzorgd door supermarktketen Jumbo. Daarna zijn er activiteiten in het teken van sport en spel. Over de verdere invulling wordt nog nagedacht. Evt. ideeën zijn van harte welkom. Alle groepen doen mee aan deze Koningsspelen. Eindtijd is in ieder geval uur. Deze dag is een verplichte schooldag, het geven van extra verlof is dus niet mogelijk. - Verhalen Kind op Maandag. Het begin van een nieuw jaar is voor veel mensen een periode van goede voornemens. Gezonder leven, een beetje minder van dit en een beetje meer van dat... In de Bijbelverhalen van deze periode komen we ook veel mensen tegen die zich afvragen welke kant ze op zullen gaan. We horen over vissers, die alles achterlaten om met Jezus mee te gaan. Over mensen die beter worden, mensen die zien hoe hun leven kan veranderen. Zij laten het niet bij alleen maar goede voornemens, ze doen ook echt iets. Ze komen in beweging. Naast de verhalen over Jezus vertellen we in deze periode ook over koning Salomo. Toen hij net koning was, mocht hij van God alles vragen wat hij maar wilde. Hij koos niet voor rijkdom of macht, maar voor wijsheid zodat hij een goede koning kon zijn. Dat was een veelbelovend begin! Week 2: 11 t/m 15 januari 2016 Jezus roept mensen met zich mee, Matteüs 4:18-22 Jezus geneest zieke mensen, Matteüs 4:23-25 Het geluk, Matteüs 5:1-12

5 Week 3: 18 t/m 22 januari 2016 Als niemand het ziet, Matteüs 6:1-4 Het Onze Vader, Matteüs 6:5-15 Een schat in de hemel, Matteüs 6:19-24 Week 4: 25 t/m 29 januari 2016 De troon van David, 1 Koningen 1:1-31 Salomo wordt koning, 1 Koningen 1:32-40 Adonia knielt voor de koning, 1 Koningen 1:41-53 Week 5: 1 t/m 5 februari 2016 Salomo vraagt om wijsheid, 1 Koningen 3:1-15 Twee moeders, één kind, 1 Koningen 3:16-28 Salomo s grootheid, 1 Koningen 4:21-34 Week 6: 8 t/m 12 februari 2016 Tempel en paleis, 1 Koningen 6 +7 Woorden van Salomo: Wijze woorden, Spreuken 1: (bovenbouw) Woorden van Salomo: Verliefd, Hooglied 1:1 + 8:6-7 (bovenbouw) - Opbrengst zending. Dit schooljaar heeft groep 7/8 als doel van het zendingsgeld uitgekozen: stichting Doe een wens (Make-A-Wish). Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. De opbrengst van de zending t/m december 2015 is 116,65 euro. - Studiedagen personeel. Op maandag 4 januari a.s. heeft het personeel van csg De Waard een studiedag. De morgen wordt ingevuld door de stichting. De middag wordt ingevuld op de eigen school. s Middags zullen we aandacht besteden aan diverse ontwikkelingen op het terrein van ICT binnen onze school. Op woensdagmiddag 20 januari is er een teamtraining met als onderwerp: Communiceren met kinderen. Tijdens deze middag staat het boek Luister je wel naar mij? centraal. In dit boek beschrijft Martine Delfos hoe een gesprek met 4 t/m 12 jarigen gevoerd kan worden. Welke vraagtechnieken zijn op welke leeftijd geschikt? Hoe schat je de mentale leeftijd van een kind in? Hoe zorg je dat een kind een optimale getuige is? 'Luister je wel naar mij?' is dus een boek over gespreksvoering met kinderen. Deze middag en de 2e middag op 10 februari a.s. geven ons, hoop ik, veel nuttige informatie voor het houden van goede kindgesprekken met onze leerlingen. Op maandag 18 januari heeft juf Jacqueline studieverlof. Zij wordt deze dag vervangen door juf Elise Barends.

6 - ICT lessen dhr. J. Tournier. Op vrijdagmiddag 15 en 29 januari zal dhr. Jeffrey Tournier weer 2 middagen verzorgen voor leerlingen uit groep 5 t/m 8. Zoals u eerder heeft gelezen wordt tijdens deze middagen aandacht besteed aan het maken van een PowerPointpresentatie en aan het presenteren ervan aan een aantal toehoorders. De eerste groep leerlingen heeft deze cursus voor de kerstvakantie afgesloten. Het waren erg leerzame middagen. Wij stonden na afloop versteld van de presentaties van de kinderen na 2 middagen les. Als uw kind zich niet heeft ingeschreven en alsnog wil deelnemen, er is nog plaats. Inschrijven kan t/m maandag 11 januari a.s. - Belangrijke data februari t/m 19 februari: afname diverse CITO-toetsen in groep 2 t/m 8 (s.v.p. s morgens geen doktersbezoeken en bezoek aan de ortho of tandarts plannen!) 3 en 10 februari: studiemiddagen personeel 8 februari: groep 3/4: VERKEER: motorische fietsvaardigheid (bij deze activiteit zijn hulpouders noodzakelijk: houdt u deze middag vrij?) 22 t/m 26 februari: voorjaarsvakantie 29 februari: luizencontrole / techniekmiddag. Een goede maand toegewenst! met vriendelijke groet, mede namens de collega s, dhr. S. van Schaik.

Maandbrief januari Geachte ouders/verzorgers,

Maandbrief januari Geachte ouders/verzorgers, Maandbrief januari 2019 Geachte ouders/verzorgers, Mede namens de collega s wil ik nogmaals prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2019 toewensen! Voor de maand januari hebben we de volgende

Nadere informatie

januari 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

januari 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief januari 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 5 * december december

Nieuwsbrief * nummer 5 * december december Nieuwsbrief december Nog even en 2015 is voorbij. Een bijzonder jaar voor ons als school, waarin veel gebeurd is en waar we toch ook met veel voldoening op terugkijken. Ik wens u en jullie allemaal een

Nadere informatie

Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Ziekmelding melden voor 8.15 uur : absenties@guidodebres.

Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Ziekmelding melden voor 8.15 uur : absenties@guidodebres. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Ziekmelding melden voor 8.15 uur : absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 10 Baarn, 15 januari

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

NNieuwsbrief. Belangrijke data

NNieuwsbrief. Belangrijke data CBS PRINS JOHAN FRISO NNieuwsbrief Nummer 5 Woensdag 13 januari I N D I T N U M M E R : Oudercontactavonden en Rapport O U D E R C O N T A C T A V O N D E N EN R A P P O R T B E L A N G R I J K E D A T

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur;

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur; Maandkalender januari 2016 1 Gelukkig Nieuwjaar en de allerbeste wensen 16 voor 2016! 2 17 3 18 4 Weer naar school: luizencontrole! 19 5 20 6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda Datum: 25 februari 2016 Week 8 / 9 Bijbelverhalen Week 10: 7 t/m 11 maart 2016 Vergeven, Matteüs 18:21-35 Jezus volgen, Matteüs

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7 Inhoudsopgave: Zaakvakken Huiswerk, De school in kerstsfeer Kerstmis op De Borgh NB Kerstviering op De Borgh

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2016-2017 Week: 3, nummer 16 Bijbelverhalen deze week: 4 Dat is beter Lucas 4:31-40 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep Geel * Nieuws uit groep 6A * Typen Gerritsen opleiding

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016

Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016 INFOOTJE NR. 09 Schooljaar 2015-2016 Maandag 18 januari 2016 Agenda Maandag 18 januari OR-vergadering Woensdag 20 januari Rekenopleiding Juf Els Zaterdag 23 januari Oud Papier Kinderbontemiddag 13:30 tot

Nadere informatie

januari 2016 Inhoud: Nieuwe leerlingen Personeel Bibliotheek Bij de Bijbelverhalen Contactpersoon

januari 2016 Inhoud: Nieuwe leerlingen Personeel Bibliotheek Bij de Bijbelverhalen Contactpersoon januari 2016 Inhoud: Bij de Bijbelverhalen 1 Nieuwe leerlingen 1 Personeel 1 Bibliotheek 1 Contactpersoon 1 Verjaardagen 2 Covey: De 7 gewoontes 2 Schoonmaakvond 2 Toetsweken 2 Geboorte 2 Wij feliciteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 -Kalender -De Nationale Voorleesdagen 2015 KALENDER Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest, kinderen s middags vrij Dinsdag 9 december MR vergadering Donderdag 18

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Het volgende

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 09 06-01-2015 Het nieuwe jaar.. In dit nummer: Het nieuwe jaar Personele

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016 Basisschool Dynamiek Nieuwsbrief Email: info@bsdynamiek.nl Jaargang 6 nummer 19 21 januari 2016 Jarigen We feliciteren de jarigen van deze week: Niek Tenbrink (7); Tatum Oonk (11); Isis Oonk (11); Tieme

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari In deze Nieuwsbrief: Even voorstellen. Godsdienstige Vorming Week februari 2016 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari In deze Nieuwsbrief: Even voorstellen. Godsdienstige Vorming Week februari 2016 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 10 29 januari 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Open ochtend en avond Inspectiebezoek Even voorstellen Agenda Bijbelkring Techniekmiddag Godsdienstige Vorming Week 5 -

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Beste lezer, THE

Nieuwsbrief februari Beste lezer, THE Nieuwsbrief februari 2016 a.b.b.s De Skulpe Hindeloopen Kreilerstraat 20 8713 JB Hindeloopen Tel: 0514-521510 www.deskulpe.nl e-mail: deskulpe@gearhing.net Week: 5 Datum: 1 febr. 16 THE Beste lezer, De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2014-2015 januari Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe kalenderjaar 2015 is begonnen. Allereerst willen we u een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen! Helaas blijkt dat de gezondheid

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Maandbrief februari 2019

Maandbrief februari 2019 Maandbrief februari 2019 Agenda 4 februari - start nieuwe 0 groep 5 februari - spreekuur JGT van 8.30 9.00 uur 6 februari - Bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, Kleipettenlaan 290 6 februari - schoonmaakavond

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Een lied, dat we leren op school

Een lied, dat we leren op school KALENDER 13 t/m 26 januari 2015 do. 15 januari schoonmaakavond groep 3 t/m 8. woe. 21 januari Start Nationale Voorleesdagen. KALENDER vooruitblik ma. 26 januari di. 27 januari woe. 28 januari do. 29 januari

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 Kind op Maandag Doe eens niet gewoon! Matteüs 6:1-4,5-15, 19-24 Bij God gaat alles net anders dan je zou denken. Als je iets goeds doet voor andere mensen,

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

De Li speltuut. Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie

De Li speltuut. Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie Nummer 5 Januari 2019 De Li speltuut schooljaar 2018-2019 Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie Zoals u weet zijn wij als interim-directie sinds de start van dit schooljaar aan De Schelp verbonden.

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

HetRozenblaadje. december 2016

HetRozenblaadje. december 2016 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje december 2016 maandag 13 december 13 december 14 december 15 december 15 december 16 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Schooljaar 2013-2014 Datum 19 december 2013 Op de kalender Vrijdag 20 december Begin Kerstvakantie Maandag 6 januari 2014 Studiedag team Dinsdag 7 januari Eerste

Nadere informatie

9 feb Rapporten mee 25 jan Jill (12) 12 feb Studiedag team, lln vrij! 30 jan Bernd (7) 13 feb Voorstelling Jinky s MikMak

9 feb Rapporten mee 25 jan Jill (12) 12 feb Studiedag team, lln vrij! 30 jan Bernd (7) 13 feb Voorstelling Jinky s MikMak Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 31 e jaargang nr.13 donderdag 25 januari 2018, week 4 Algemene informatie Agenda Verjaardagen 9 feb Rapporten mee 25 jan Jill (12) 12 feb Studiedag team,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 8 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Informatie. groep 4/5

Informatie. groep 4/5 Informatie groep 4/5 2017-2018 Informatie groep 4/5 Als aanvulling op de schoolgids, hebben we puntsgewijs zaken op papier gezet, die voor komend schooljaar van belang zijn. Als u er vragen over heeft,

Nadere informatie