Ontdek het STREEKPAD Lochem 118 km wandelplezier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek het STREEKPAD Lochem 118 km wandelplezier"

Transcriptie

1 Ontdek het STREEKPAD Lochem 118 km wandelplezier Slingerende paadjes, statige landgoederen, lekkere streekproducten, gastvrije bewoners 7,99 Kies uw eigen etappe of maak gebruik van onze suggesties Verkrijgbaar in uw appstore voor 7,99

2 De Leukste Logeerplekken Hoeve Draafsel Almen Naast de kerk, midden in een dorp zoals een dorp hoort te zijn. Landhotel Dehoofdigeboer.nl Volop natuur rondom Hotel Landgoed Ehzerwold.nl B&B in een stijlvolle Engelse villa. Villarozenhof.nl Barchem Thuis bij de familie van Leeuwen B&B. Hetleeuwennest.com Inspirerend. Woodbrokehotel.nl B&B De Peppel Eefde Stijlvol ontwaken op een landgoed. Hethaveke.com Nieuw hotel op een historische plek. Villaarrisja.nl Gorssel Slapen in een Noors jachthuis? Stayokay.com/Gorssel was ooit een koninklijk geschenk. Op loopafstand van de IJssel. B&B Elfuurgorssel.nl De Hoofdige Boer Stayokay Laren Sssst mooi en supersssstil plekje. B&B Devoshaar-laren.nl Lochem Een idylle aan de vijver. Hotel en B&B devijverhof-lochem.nl Landelijk kamperen met natuurlijk verse eitjes. Erveharkink.nl Gastvrij, huiselijk en warm. Dat is HotelBonaparte.nl Een mooi voorbeeld van Landhuisbouw in Nederland. B&B Indenolifant.net Echt buiten ben je bij het betere Boerenbed.nl/Draafsel Vorden U voelt zich snel welkom bij de familie van Ark van de Wildenborcherhof.nl. Camping en hotelkamers Een begrip in heel Nederland. Al gebruikt u er alleen maar een kopje koffie. Bakkerinvorden.nl Elf uur

3 De Lekkerste Adresjes Kawop Eten en drinken Intens, intiem en vooral Italiaans. Danonnapippina.nl in Almen Aangenaam verpozen in een 19 e eeuwse lommerrijke theetuin in Almen. Dehoofdigeboer.nl Waar is Saartje? Vroeger was hier de keuken van Huis Verwolde. Nu schenken vrijwilligers er thee of koffie met iets lekkers. Bij Laren Zo was het, zo is het en zo zal het nog heel lang blijven. Dorpsromantiek in Exel. Exelsemolen.nl Vraag om de molenkoek! Vers geplukt, dieprood en heerlijk zoet! Proef de zomer zomaar langs de weg. De fruitkar van de familie Makkink op de uiterwaarden van de IJssel. Wild en vlees uit de streek op de kaart bij restaurant Kawop.nl in Lochem. Een frietje mag! Aris Dijks in Laren gebruikt de aardappels van boer Woestenenk uit Laren. Arisfrieterie.nl Markt Lochem De bewoners zijn trots op hun streek en delen al het moois graag met u. Boerderijwinkels, theetuinen en lekkere gerechten van eigen oogst. Maar het belangrijkste van alles: altijd een groet of een vriendelijk woord. Inkopen doen De kaneelcake van Bakker Dick ten Broeke in Lochem is waanzinnig. Bakkerij-tenbroeke.nl De lekkerste kwark van Nederland. Check de openingstijden. urticadevijfsprong.nl Een onsje puur en biologisch Naegelholt. Bij de borrel of dungesneden als carpaccio. Boerderijhethave.nl Ooit eerder Gelderse Landwijn geproefd? Wijnbouw-laren.nl. Ex-boerin Annemarie verkoopt alleen de beste Boerenkaas. Pasop-laren.nl Uutbloashuuskes is een gastvrij boeren initiatief. Tegen een vriendenprijs kunt u een kopje koffie of thee zetten op hun erf en op uw gemak uitrusten. Vaak is er een ook toilet. Elke boer geeft een persoonlijk tintje aan zijn huuske én aan uw route!

4 Via een eeuwenoud kerkepad wandelt u naar buurtschap Zwiep. Rechts van u lonkt de Lochemse Berg maar eerst nog genieten van vredig grazende koeien en lieflijke boerderijtjes. Pas dan volgt de klim. 1 Lochem Vorden 18,5km Beginpunt: Markt in Lochem. Start met een lekkere koffie bij Semmelink of GEP. Eindpunt: Taveerne Wildenborcherhof in Vorden. Horeca onderweg: Hotel Bon Aparte, fantastische hoteltuin. Streekproducten worden hier heel letterlijk genomen: het liefst van de buren! Leuk logeren: Wildenborcherhof. Landelijk & Gastvrij! Tip: u kunt hier fietsen huren om het NS station in Vorden te bereiken. Markt Lochem De Groene Specht In dit gebied broedt de groene specht. Als broedplaats kiest hij het liefst een zelfgehakt hol in een oude loofboom. U herkent de groene specht aan zijn karakteristieke "lachende" roep die u overigens ook kunt beluisteren op uw smartphone. Marinus Naefflaan 46 Ooit stond hier een prachtige villa genaamd SunnyHome. In 1955 was het het decor van een drama. De Gelders-Overijsselse krant schreef dat de heer J.A.Nieuwenhuysen een val van zijn balkon niet overleefd had. Maar in 2003 brengt zijn stiefzoon een boek uit waarin hij beweert dat het geen ongeluk was en dat hij zijn dominante en gewelddadige stiefvader vermoord heeft. Waar of niet waar? De misdaad is in ieder geval verjaard.

5 Vanaf de historische buitenplaats t Enzerinck wandelt u door bossen, over vlonders en langs de Berkel naar het schilderachtige Almen. Onderweg wordt u getrakteerd op romantische bruggen, boerenerven en doorkijkjes... 2 Vorden Almen 24km Lengte : 23,8 km. Beginpunt: Taveerne Wildenborcherhof in Vorden. Eindpunt: Almen. Horeca onderweg: Landgoed Ehzerwold. Koffie of iets anders in de tuin van het landgoed. Tip: Eten bij Da Nonna Pippina in Almen? Check Nonnapippina.nl voor openingstijden en reserveringen. Openbaar Vervoer: In Almen vertrekt bus 54 richting Zutphen en Rijssen Weilanden & akkers De palen zijn populair als nestelplaats voor bijen en wespen. Ze gebruiken de scheuren, spleten en oude boorgangen van kevers als kraamkamer. Op de akkers van het landgoed worden graansoorten als gerst, haver en rogge op een natuurlijke wijze verbouwd. Staringkoepel U moet hier echt even met het voetveer naar de overkant. Het uitzicht vanaf de Staringkoepel is geweldig! De theekoepel is gebouwd in 1850 in opdracht van de jongste dochter van de dichter Staring. Ze heeft hier heel wat uurtjes doorgebracht. Logisch, want het is een unieke plek. Na haar dood in 1893 raakte het in verval maar zoals u ziet is het inmiddels prachtig gerestaureerd! Op de muur vindt u een romantisch gedicht van haar vader.

6 Vanuit Almen wandelt u over eeuwenoude handels- of Hessenwegen, door heidevelden en de drassige uiterwaarden van de IJssel. Voor de Hessen was het langs de IJssel te nat, maar het is er waanzinnig mooi! 3 Gorssel - Laren 25km Beginpunt: Almen Eindpunt: Gorssel Horeca onderweg: Midden in het Bos: De Zevensprong in Joppe. Via Via, Antiek en Interieur met koffie- en theeschenkerij in Gorssel. Tip: Proef de zomer in de zomer. Sappig vers fruit langs de weg. Contant geld mee! Openbaar Vervoer: Lijn 81 rijdt richting Deventer en Zutphen. Whemerweg Dit is de Whemerweg. Iets verderop ligt de oude pastorie. Over deze weg liep vroeger de dominee vanaf de pastorie, de `wheme`, naar de kerk in het dorp. Uiterwaarden Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is. Maar wist u dat iedere soort een op maat gemaakte snavel heeft? Die is namelijk afgestemd op het voedsel dat de vogel graag eet! Zo kunnen steltlopers als de kievit en de grutto met hun lange snavel lekker diep in moerassige grond peuren. Maar door de verschillende lengtes van de snavel zoeken ze elk op een andere diepte naar voedsel. Samenleven in hetzelfde weiland gaat dus prima!

7 Vanuit Gorssel wandelt u door het Epser Bosch naar het eeuwenoude landgoed Dorth. Vervolgens via slingerende binnenwegen naar Laren. Onderweg is het één groot schouwspel met het beroemde Achterhoekse coulisselandschap als decor! 4 Gorssel - Laren 30km Beginpunt: Gorssel Eindpunt: Laren (Gld) Horeca Even van de route af: Stay Okay en een Uutblaoshuuske bij camping De Vrolijk. Tip: Eerlijk eten gemaakt van grondstoffen uit Laren zelf, herkent u aan dit logo. Openbaar Vervoer: In Laren vertrekt bus 54 richting Zutphen en Rijssen en bus 56 richting Deventer. Coulisselandschap Een coulisselandschap is een halfopen landschap dat gekenmerkt wordt door vele doorkijkjes en nooit ver weg kunnen kijken. Een beetje als de coulissen op het toneel, steeds een nieuw laagje. Typerend zijn de kleine akkers, steeds weer afgewisseld door bossen en houtwallen. Deze houtwallen werden vroeger gebruikt om het vee in de wei te houden. De opkomst van prikkeldraad heeft ze eigenlijk overbodig gemaakt. Nu bieden ze beschutting aan bijvoorbeeld vogels zoals de ransuil. Het is een prima broedplaats!

8 Groene akkers, robuuste eiken en rododendrons wisselen elkaar af op landgoed Verwolde. De rietgedekte boerderijen passen er prima net als het statige landhuis. 5 Laren Lochem 19km Beginpunt: Laren (Gld) Eindpunt: Lochem Horeca onderweg: Thee of koffie met iets lekkers op landgoed Verwolde. Molenkoek in Exel. Tip: Lekker langzaam nagenieten in de fantastische boekwinkel of leuke secondhand winkels. Openbaar Vervoer: Diverse trein- en busverbindingen. Kaartje Huis Ampsen Het kasteel is sinds 1650 altijd bewoond door de fam. Van Nagell. Door vererving is het in handen gekomen van de huidige eigenaren en is het 680 ha grote gebied nog steeds in particulier bezit. Mede dankzij subsidies onderhouden zij het landgoed met zijn imposante lanenstelsel. Huis Verwolde Ooit stond hier een middeleeuws kasteel met dikke muren, drie wallen en drie grachten. Goed te verdedigen, zou je denken. Maar toch werd het verwoest. Het huidige huis is gebouwd in de 2e helft van de 18e eeuw. Dat deden ze vrij snel: in negen maanden tijd! Sinds 1982 is Stichting Geldersche Kasteelen de eigenaresse. Sindsdien zijn de vertrekken in bewoonde sfeer gebracht en ingericht volgens de oorspronkelijke functies. Nieuwsgierig? Vanaf medio april tot eind oktober kunt u rondneuzen in dit prachtige landhuis.

Ontdek het STREEKPAD Lochem 118 km wandelplezier

Ontdek het STREEKPAD Lochem 118 km wandelplezier Ontdek het STREEKPAD Lochem 118 km wandelplezier Slingerende paadjes, statige landgoederen, lekkere streekproducten, gastvrije bewoners 5 dagen wandelen, 5 nachten logeren in en om Lochem De Lekkerste

Nadere informatie

Welkom op Landgoed Zwaluwenburg

Welkom op Landgoed Zwaluwenburg Welkom op Landgoed Zwaluwenburg Wandelroute over landgoed Zwaluwenburg. Lengte: 4 km Op landgoed Zwaluwenburg vind je een gevarieerd landschap met loof- en naaldbos, oude schilderachtige boerderijen, akkers,

Nadere informatie

Wandeling door de Velhorst en naar de Staringkoepel

Wandeling door de Velhorst en naar de Staringkoepel Wandeling door de Velhorst en naar de Staringkoepel Afstand: 8 km Start: Hotel Landgoed Ehzerwold Ehzerallee 14-7218 BS Almen Parkeren voor het hotel, in de driehoek van wegen. Positie van het hotel op

Nadere informatie

OPEN HUIS U kunt deze woning zonder afspraak bezichtigen tijdens het Open Huis op woensdag 28 november a.s. tussen 14:00uur en 16:00uur.

OPEN HUIS U kunt deze woning zonder afspraak bezichtigen tijdens het Open Huis op woensdag 28 november a.s. tussen 14:00uur en 16:00uur. Op Landgoed de Velhorst te Lochem wordt door Natuurmonumenten te huur aangeboden: de Rijksmonumentale tuinmanswoning met berging, gedeeltelijk gebruik van de schuur, garage en tuin. Indeling Begane grond:

Nadere informatie

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk Landgoederen Klarenbeek en De Haere. We wandelen met Lupus in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische

Nadere informatie

Monumentaal landhuis Hoog-Keppel

Monumentaal landhuis Hoog-Keppel Monumentaal landhuis Hoog-Keppel LANDELIJK WONEN MET WITTE RENTMEESTERS EN MAKELAARS Monumentaal landhuis Stijlvol wonen op een prachtig landgoed Jonker Emilweg 3, 6997 CB Hoog-Keppel LANDELIJK WONEN

Nadere informatie

LANDGOED VILSTEREN - GRANDTOUR

LANDGOED VILSTEREN - GRANDTOUR LANDGOED VILSTEREN - GRANDTOUR ROUTE 14 km Flinke wandeling op landgoed Vilsteren, met onderweg o.a. het graf van de kluizenaar, een fraai uitzichtpunt en een kijkje achter de schermen van het beleid en

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Feestelijk & Zakelijk

Feestelijk & Zakelijk Feestelijk & Zakelijk Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Bespreek de geschiedenis Vergaderen in een inspirerende omgeving Zakelijk succes; het gaat om aandacht, grenzeloos

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

Omdat het dorp wat hoger ligt dan de beken eromheen, was de grond goed voor boeren om zich er te vestigen en akkers te bewerken.

Omdat het dorp wat hoger ligt dan de beken eromheen, was de grond goed voor boeren om zich er te vestigen en akkers te bewerken. Laarzenpad bij Chaam 4.9 km wandelen Je wandeling start ten noorden van Chaam, maar je kunt ook vertrekken vanuit het centrum vanaf bijvoorbeeld café Bellevue, de route wordt dan 2 km langer en is vanaf

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

LANDGOED BEERZE. ROUTE 4,2 km

LANDGOED BEERZE. ROUTE 4,2 km LANDGOED BEERZE ROUTE 4,2 km Een heerlijke wandeling voor de hele familie door de bossen bij Beerze, vlak bij Ommen. Lekker lopen langs heide, stuifduinen en ook via het oude huis Beerze. Route gemaakt

Nadere informatie

Elk weet waar t Almensch kerkje staat, en kent de laan, die derwaart gaat

Elk weet waar t Almensch kerkje staat, en kent de laan, die derwaart gaat Verslag Etappe 3 Oost route Zaterdag 9 juni 2018 Wandeling Rondje Almen Na het waterballet op de voorgaande vrijdag tijdens de etappe van Brummen naar Vorden, was het vandaag weer een volgende hoogzomerse

Nadere informatie

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2014

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2014 Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2014 Vastgesteld door CBS op 25-03-2014 Voor informatie over statistische gegevens kunt u contact opnemen met: Gemeente Lochem, afdeling publiekscontacten

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 5 Nederland Gelderland Elburg 45.3 (ongeveer 2:39 u.) Fietsroute 182867 1km 2015 Falkplan BV 2 van 5 Nederland Gelderland Elburg 45.3 (ongeveer 2:39 u.) Fietsroute 182867 Falk-VVV fietskaarten, een

Nadere informatie

Deze fietsroute laat u het zuidelijke deel van de steilrand van de Brabantse Wal zien. U komt tijdens de fietstocht door Putte.

Deze fietsroute laat u het zuidelijke deel van de steilrand van de Brabantse Wal zien. U komt tijdens de fietstocht door Putte. 4. Fietsroute langs de steilrand Zuid (16 km) Inleiding Deze fietsroute laat u het zuidelijke deel van de steilrand van de Brabantse Wal zien. U komt tijdens de fietstocht door Putte. Start- en eindpunt

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

KLIMAATLOOP DEVENTER - ZUTPHEN

KLIMAATLOOP DEVENTER - ZUTPHEN KLIMAATLOOP DEVENTER - ZUTPHEN ROUTE 20 km 20 19 Welkom bij deze klimaatloop van Deventer-Colmschate naar Zutphen, speciaal gemaakt voor de klimaattop in oktober 2015 in Parijs om te kiezen voor een rechtvaardig

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op Fietsroute Vorden, Wichmond en Wildenborch

Vind de mooiste fietsroutes op  Fietsroute Vorden, Wichmond en Wildenborch Fietsroute 121575 Vorden, Wichmond en Wildenborch Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats kotermeerstal Kotermeerstalpad 7701 Hardenberg Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt kotermeerstal

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 38.4 (ongeveer 2:14 u.) Fietsroute 181401 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 38.4 (ongeveer 2:14 u.) Fietsroute 181401 Deze

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Semi-bungalow met bijgebouwen op unieke locatie

Semi-bungalow met bijgebouwen op unieke locatie Semi-bungalow met bijgebouwen op unieke locatie Exelseweg 23 Exel (gemeente Lochem) Op schitterende locatie gelegen semibungalow met onverbouwde boerderij, kapschuur en overige bijgebouwen op ondergrond,

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Vrijstaande jaren dertig woning Hoog-Keppel

Vrijstaande jaren dertig woning Hoog-Keppel Vrijstaande jaren dertig woning Hoog-Keppel LANDELIJK WONEN MET WITTE RENTMEESTERS Vrijstaande jaren dertig woning met garage en tuinhuis Landelijk wonen in een prachtig dorp Burgemeester Vrijlandweg

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Wandelroute over park Rosendael Lengte: 3 km

Wandelroute over park Rosendael Lengte: 3 km Welkom in Park Rosendael Wandelroute over park Rosendael Lengte: 3 km Park Rosendael is een van de oudste parken van ons land. Vijvers, watervallen en fonteinen zijn in de 17de eeuw in formele stijl aangelegd,

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

SPEURTOCHT BAS DE DAS

SPEURTOCHT BAS DE DAS SPEURTOCHT BAS DE DAS ROUTE 0,8 km Beestenboel in het Reestdal. Dit is een speurtocht voor kinderen van 4 jaar tot een jaar of 10. Als je de speurtocht downloadt ben je zelf het blauwe bolletje. Zodra

Nadere informatie

Welkom op landgoed Klein Bylaer. Wandelroute Klein Bylaer Lengte: 3 km

Welkom op landgoed Klein Bylaer. Wandelroute Klein Bylaer Lengte: 3 km Welkom op landgoed Klein Bylaer Wandelroute Klein Bylaer Lengte: 3 km Een oud boerenlandgoed met een boerderij, weilanden en akkerland afgewisseld met bos en heide. In het gebied liggen vennetjes, plassen,

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Wandelroute over landgoed Huis te Eerbeek. Lengte: 5 km

Wandelroute over landgoed Huis te Eerbeek. Lengte: 5 km Welkom op Huis te Eerbeek Wandelroute over landgoed Huis te Eerbeek. Lengte: 5 km Landgoed Huis te Eerbeek ligt aan de rand van het Veluwse dorp Eerbeek. Centraal op het landgoed ligt het Huis te Eerbeek.

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo

Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo 5 km Waar Leuvenumse bossen Vertrekpunt Parkeerplaats Poolseweg [https://maps.google.com/? q=52.3032,5.71531] Gevarieerde wandelroute langs de Leuvenumse

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7211 ED Vraagprijs 1.875.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in een prachtige bosrijke omgeving dit indrukwekkende landhuis genaamd "de Haemstede " gelegen op een perceel grond van ruim 8.925

Nadere informatie

Uniek landhuis uit 1750

Uniek landhuis uit 1750 72 Binnenkijker Uniek landhuis uit 1750 Eefde, wonen in het groen, dicht bij de IJssel Eefde, een charmant dorpje tussen Gorssel en Zutphen met monumentale landhuizen en karakteristieke boerderijen is

Nadere informatie

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2019

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2019 Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2019 Vastgesteld door CBS op 10-04-2019 Voor informatie over statistische gegevens kunt u contact opnemen met: Gemeente Lochem, afdeling publiekscontacten

Nadere informatie

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk.

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 20 KM : Gelderland - Achterhoek : Laren : Plein bij (div horeca) : Deventerweg 1 : 7245 AW Laren RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden

Nadere informatie

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2016

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2016 Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2016 Vastgesteld door CBS op 23-03-2016 Voor informatie over statistische gegevens kunt u contact opnemen met: Gemeente Lochem, afdeling publiekscontacten

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2018

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2018 Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2018 Vastgesteld door CBS op 09-04-2018 Voor informatie over statistische gegevens kunt u contact opnemen met: Gemeente Lochem, afdeling publiekscontacten

Nadere informatie

BOOMING BOMENROUTE - OUD AVEREEST

BOOMING BOMENROUTE - OUD AVEREEST BOOMING BOMENROUTE - OUD AVEREEST ROUTE 3,5 km 20 17 Booming bomen : is een leuke wandeling langs en met aandacht voor verschillende bomen, speciaal gemaakt bij de bomenexpositie in bezoekerscentrum de

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

De Vuursche. Scootmobiel. Door de bossen met de scootmobiel

De Vuursche. Scootmobiel. Door de bossen met de scootmobiel Staatsbosbeheer Regio West Naritaweg 221, 1043 CB Amsterdam T 020-7073700 www.staatsbosbeheer.nl Scootmobiel De Vuursche Door de bossen met de scootmobiel Scootmobielroute in De Vuursche In deze folder

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

Even voorstellen. Recreatiepark De Hoogekamp.. Het karakter van ons park.

Even voorstellen. Recreatiepark De Hoogekamp.. Het karakter van ons park. Even voorstellen. In de bossen ten noorden van Deventer ligt in de gemeente Olst-Wijhe de buurtschap De Eikelhof, een landelijke buurtschap in Salland. Een prachtig oud coulisselandschap, dat gekenmerkt

Nadere informatie

Programma Natuur Avonturen

Programma Natuur Avonturen Programma Natuur Avonturen voor basisscholen Landgoed De Hoevens Alphen/Goirle i.s.m. Scholenwerkgroep IVN Tilburg Algemene informatie Landgoed De Hoevens Coördinator natuureducatie: Fran Husstege Bezoekadres:

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

3. Fietsroute langs de steilrand Midden (31 km) Inleiding

3. Fietsroute langs de steilrand Midden (31 km) Inleiding 3. Fietsroute langs de steilrand Midden (31 km) Inleiding Deze fietsroute laat u het middelste deel van de steilrand van de Brabantse Wal zien. U komt tijdens de fietstocht door Hoogerheide, Woensdrecht

Nadere informatie

Gezelligheid op Vriezenhuis

Gezelligheid op Vriezenhuis Gezelligheid op Vriezenhuis In het natuurrijke Winterswijk Woold wonen Ineke Esselink-Prakke (70) en haar man Jan Esselink (84) op Landgoed Vriezenhuis. De voorname villa is ingericht voor logies en in

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

In dit boekje vindt u de elf mooiste wandelroutes in de Utrechtse Venen en de Lopikerwaard.

In dit boekje vindt u de elf mooiste wandelroutes in de Utrechtse Venen en de Lopikerwaard. In dit boekje vindt u de elf mooiste wandelroutes in de Utrechtse Venen en de Lopikerwaard. Recreatie Midden-Nederland neemt u graag mee op deze wandelingen. Voor de Utrechtse Recreatieschappen en de andere

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122254 Scheveningen, Den Haag en Leidschendam

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122254 Scheveningen, Den Haag en Leidschendam Fietsroute 122254 Scheveningen, Den Haag en Leidschendam Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats de kuil Wassenaarseslag 2242 PG Wassenaar Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt de

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op Fietsroute De Lutte, Denekamp en Oldenzaal

Vind de mooiste fietsroutes op  Fietsroute De Lutte, Denekamp en Oldenzaal Fietsroute 122160 De Lutte, Denekamp en Oldenzaal Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats de poppe A30 48455 Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt de poppe A30 48455 Dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Molenweg XD Gorssel k.k.

Molenweg XD Gorssel k.k. TE KOOP Molenweg 57 7213 XD Gorssel 800.000 k.k. KENMERKEN Prijs 800.000 k.k. Postcode 7213 XD Ligging In centrum, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja Garage Garage,

Nadere informatie

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2015

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2015 Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2015 Vastgesteld door CBS op 10-04-2015 Voor informatie over statistische gegevens kunt u contact opnemen met: Gemeente Lochem, afdeling publiekscontacten

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hackfort Zorg voor mens, landschap en cultuur

Hackfort Zorg voor mens, landschap en cultuur Hackfort Zorg voor mens, landschap en cultuur Hackfort, het landgoed Het landgoed Hackfort, eigendom van Natuurmonumenten, ligt ten westen van Vorden. Het kent een grote diversiteit aan natuur en agrarische

Nadere informatie

Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg.

Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg. Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg De Sallandse Heuvelrug Een gebied met on-nederlandse vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

NEDERLAND / ACHTERHOEK Landgoederen & Kastelen

NEDERLAND / ACHTERHOEK Landgoederen & Kastelen NEDERLAND / ACHTERHOEK Landgoederen & Kastelen Land: Nederland Soort reis: Individuele dagtochten, 3-6 dagen. Reiscode: nl-314-wi Gebiedsomschrijving. Het Nationaal Landschap De Graafschap, is een van

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Opdracht Hier volgen twee voorbeelden van buitenhuizen die vandaag de dag worden aangeboden. Bekijk ze goed en lees de beschrijvingen op de volgende

Opdracht Hier volgen twee voorbeelden van buitenhuizen die vandaag de dag worden aangeboden. Bekijk ze goed en lees de beschrijvingen op de volgende Buitenplaatsen Opdracht Hier volgen twee voorbeelden van buitenhuizen die vandaag de dag worden aangeboden. Bekijk ze goed en lees de beschrijvingen op de volgende dia s. Wat valt je op? Kijk en lees.

Nadere informatie

Diepenheim, Lochem en Laren

Diepenheim, Lochem en Laren Diepenheim, Lochem en Laren Nederland Overijssel Hof van Twente 49,74 (ongeveer 2:55 u) Fietsroute 395650 47 20 6 7 37 38 39 23 22 18 21 45 41 44 17 15 12 13 77 43 42 46 Leaflet (http://leafletjs.com)

Nadere informatie

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr Het Makelaarshuis B.V. Weemstraat 1 8331 JA STEENWIJK Tel: 0521-521 521 Fax: 0521-535 808 info@hetmakelaarshuis.nl www.hetmakelaarshuis.nl BROCHURE Nieuwbouw plan Bergstein Tuk Het Makelaarshuis BV Weemstraat

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Verslag gemaakt door Gerarda tijdens ons verblijf op camping Reusterman.

Verslag gemaakt door Gerarda tijdens ons verblijf op camping Reusterman. Verslag gemaakt door Gerarda tijdens ons verblijf op camping Reusterman. Kampeerweek Barchem 21 april 2012 Zaterdag met regen vanuit Spijkenisse vertrokken met het vooruitzicht van nog meer regen. Halverwege

Nadere informatie

KERSTWANDELING KM

KERSTWANDELING KM KERSTWANDELING 2017 8 KM ROUTE 8 km 20 17 Welkom bij de kerstwandeling 2017 op een bijzondere locatie, dit jaar. We starten in de weidse nieuwe natuur bij vliegveld Twente en wandelen via Hof Espelo, waar

Nadere informatie

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2017

Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2017 Statistische gegevens gemeente Lochem op 1 januari 2017 Vastgesteld door CBS op 22-03-2017 Voor informatie over statistische gegevens kunt u contact opnemen met: Gemeente Lochem, afdeling publiekscontacten

Nadere informatie

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF BUITENZIJN GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF Ontspannen in het prachtige IJsselland? Schrijven of schilderen? Retraite? DAT KAN IN BUITENZIJN Een comfortabel ingericht huisje, een heerlijke uitvalsbasis

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Wandeltocht rondje Oele (4,6 km)

Wandeltocht rondje Oele (4,6 km) Wandeltocht rondje Oele (4,6 km) Een afwisselende wandeling vanaf het rustpunt Erve het Geurts De wandeling voert u door een landelijke omgeving in Oele (verouderd ook: Eule, Nedersaksisch: Eul genoemd).

Nadere informatie

Onderdeel A Het landschap en het ontstaan van terpen en wierden

Onderdeel A Het landschap en het ontstaan van terpen en wierden opdrachtvel naam Onderdeel A Het landschap en het ontstaan van terpen en wierden Ben je eerder klaar met de vragen? Dan mag je beginnen met de woordzoeker op de laatste pagina. 1. Welk antwoord is goed?

Nadere informatie

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE reis & neem mee Ik ga op Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Samenstelling en foto's: Marleen Brekelmans Bijzonder Plekje Je ziet en hoort het steeds meer, we gaan op vakantie

Nadere informatie

Stichting Mooi Lochem Voorheen Stichting Milieubeheer Oost-Lochem, sinds 1989 DE GROENE POORT

Stichting Mooi Lochem Voorheen Stichting Milieubeheer Oost-Lochem, sinds 1989 DE GROENE POORT Voorheen Stichting Milieubeheer Oost-Lochem, sinds 1989 LANDSCHAPSPLAN DE GROENE POORT Lochem, juni 2006. D E G R O E N E P O O R T V A N L O C H E M Stichting Mooi Lochem heeft een landschapsplan in ontwikkeling

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Ambthuis. Hedendaags wonen met historie. Wonen Zorg Welzijn

Ambthuis. Hedendaags wonen met historie. Wonen Zorg Welzijn Ambthuis Hedendaags wonen met historie Wonen Zorg Welzijn Verzorgd wonen in historisch Bredevoort Zo lang mogelijk zelfstandig wonen, maar wel met de benodigde zorg en voorzieningen binnen handbereik.

Nadere informatie