Start kerstvakantie t/m zondag 8 januari.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Start kerstvakantie t/m zondag 8 januari."

Transcriptie

1 Beste ouders, Een nieuwe directie.en een nieuwe opzet van onze nieuwsbrief! De oude, vertrouwde blauwe brief heeft plaats gemaakt voor een nieuwe stijl. Niet alleen de vormgeving hebben we aangepast, tevens hebben we de inhoud van onze nieuwsbrief veranderd. Dit mede vanuit feedback van ouders die onze klankbordochtend hebben bezocht. Zij gaven aan dat de nieuwsbrief naast praktische zaken ook meer onderwijsinhoudelijke zaken zou kunnen bevatten. Tevens hebben we in de nieuwsbrief nu ruimte gecreëerd voor onze leerlingen. Hiernaast vindt u de vaste rubrieken die in elke nieuwsbrief terug zullen komen. Wij wensen u veel leesplezier en horen graag van u wat u van deze nieuwsbrief nieuwe stijl vindt! VASTE RUBRIEKEN: Van de directie... 1 Agenda... 1 Praktische zaken... 2 Van onze leerlingen... 3 We kijken terug op... 4 Schoolontwikkeling... 5 Slotwoord..6 Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein infojulianaschool@fluenta.nl Groet, Martine Spreeuw en Jasmijn Alflen Directie Koningin Julianaschool December Vr 2 Nieuwsbrief 3. Za 3 Juf Sonja de G. jarig. Ma 5 Sinterklaas. Groep 1 t/m 4 s middags vrij. Groep 5 t/m 8 tot 14:00 uur. Di 6 Kinderen op school om 9:45 uur. Vrij 13 Themaopening: Kinderen van goede wil : Groep 3 en 7. Wo 21 Juf Sonja S. jarig. Do 22 Za 24 Zo 25 Kerst. Ma 26 Kerst. Januari Ma 9 s Avonds Kerstviering op school: 18:30 uur 20:30 uur. Start kerstvakantie t/m zondag 8 januari. Klankbordochtend 2: 8:45 uur - 9:30 uur. Alle ouders/verzorgers zijn van harte welkom in de gemeenschappelijke ruimte van de school voor een informeel nieuwjaarswens-moment! Woe 18 Studiedag: alle kinderen zijn vrij! Vrij 20 Nieuwsbrief 4. Welkom nieuwe leerlingen! Ravi Nanhoe Sam Meisner Kitty Poortinga Jort Weltevreden Kasper van der Geld Wessel Smoorenburg Jolé van Maurik Wij wensen deze kanjers en hun ouders heel veel leerplezier op onze kanjerschool!

2 Sint maandag 5 december Op 5 december verwelkomen wij Sinterklaas in de gemeenschappelijke ruimte van onze school. Hier kunnen (i.v.m. de beperkte ruimte) helaas geen ouders bij aanwezig zijn. Natuurlijk plaatsen wij alle foto s op onze website. Vanuit de Kerk: Uitnodiging Kerstfeest voor iedereen Vrijdagavond 23 december 19:00 uur Emmauskerk Merelplein 2 Broertjes en zusjes die niet op school zitten, kunnen tussen uur en uur Sinterklaas en zijn Pieten ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimte van de school. Op 5 december zijn de onderbouw leerlingen (groep 1 t/m 4) uit om uur en s middags vrij. De bovenbouw (groep 5 t/m 8) is uit om uur en heeft op deze feestdag een continurooster. Wilt u uw kind zelf een lunch meegeven? Op 6 december mogen onze leerlingen (en u) een uurtje uitslapen; om 9:45 uur begint de school. Lukt het u als ouder niet om uw kind later naar school te laten gaan? Uw kind is ook vanaf 8:45 uur welkom in zijn/haar klas. Wij wensen iedereen een gezellig Sinterklaasfeest toe! Kerst 2016 kerstmarkt en viering op school Thema: Jij maakt het verschil 22 december 18:30 uur -20:30 uur Dit jaar vieren we het kerstfeest in twee vieringen (alleen met de kinderen), tegelijkertijd, op school. Tijdens dit kerstfeest vieren we de geboorte van Jezus en leggen we de nadruk op de bewustwording dat alle mensen kinderen van goede wil kunnen zijn en de wereld een beetje mooier kunnen maken. Daarnaast organiseren we een kerstmarkt waar u met uw kind van de lekkernijen, zelfgemaakte werkstukken van de leerlingen, koffie en warme chocolademelk kunt genieten. Binnenkort ontvangt u een uitgebreide uitnodiging voor het kerstfeest. Sportactiviteiten in de kerstvakantie Deze kerstvakantie hoef jij je niet te vervelen! SportID Nieuwegein heeft namelijk samen met de sport- verenigingen in Nieuwegein weer een heel leuk en sportief programma samengesteld. Er zijn verschillende activiteiten voor alle kinderen in Nieuwegein waar je aan mee kan doen. Kijk op: evenementen en schrijf je snel in! Met sportieve groet, Geoffrey van der Boom Buurtsportcoach

3 Notulen (samenvatting) eerste Leerling -Advies -Raad Gemaakt door Bregje Wat we als eerste deden was kennismaken. We gingen dan vertellen wat onze naam is, en we vertelden waarom wij in de LAR wilden. Wat als eerste werd verteld was dat niet alle ideeën meteen uitgewerkt konden worden, en dat begrepen wij ook helemaal. Punten die we (o.a) besproken hebben: *netheid van de wc's. *verlichting toiletten; juf Martine gaat meester Bert vragen om feller licht te plaatsen in het groep 6 toilet. *meer aandacht voor de spaardag; 2 leerlingen gaan juf Renée hierover interviewen; dit komt in de volgende nieuwsbrief. *leerzame mindcraft app voor op de tablets: Olaf gaat uitzoeken wat de kosten zijn en hoe de app werkt. *de LAR wil graag betrokken worden bij het schoolreisje. *de school en het plein zien er soms saai uit. Juf Martine gaat de LAR betrekken bij de uitstraling van het gebouw. De volledige notulen zijn verspreid in de bovenbouwgroepen en te vinden op onze website. Juf Martine heeft de LAR bedacht. Meester Hennie heeft hierover een mooie PowerPoint gemaakt. Het verhaal van meester Hennie heeft de kinderen overtuigd om met de LAR mee te doen. Groep 6, groep 7 en groep 8 hebben een verkiezing gehouden. Wat doet de LAR eigenlijk? De LAR geeft advies aan Juf Martine. Sommige adviezen zijn leuk zoals schoolactiviteiten en mee doen aan een voetbaltoernooi. Dit jaar komen er nog veel leuke dingen. Bij de eerste LAR vergadering hebben we onder andere besloten om de jongens WC schoon te houden en meester Bert wordt gevraagd om te zorgen voor feller licht in de WC.

4 Kanjer-ouderavond Wat fijn dat we veel enthousiaste ouders konden begroeten op de ouderavond die in het teken van de Kanjertraining stond. Vooral veel nieuwe ouders waren erg geïnteresseerd hoe wij de kanjertraining bij ons op school vorm geven. Tijdens de avond hebben we de doorgaande lijn van het aanbod van de kanjerlessen besproken en zijn we inhoudelijk ingegaan op de verschillende gedragingen (petten) waarmee we werken. Ook de regels en de algemene visie; dat we altijd van de positieve bedoeling uitgaan, is aan bod gekomen. Als laatste was er aandacht voor de bovenbouw waarin sociale media en de overgang naar het voortgezet onderwijs hot items zijn. In de loop van het schooljaar zijn er weer open kanjeressen daarbij bent u natuurlijk van harte welkom om in de praktijk te komen kijken naar de inhoud van onze Kanjerlessen. Met vriendelijke groet, Kanjercoördinatoren juf Heleen en juf Joyce Woensdag 5 oktober begon de Kinderboekenweek: Voor altijd jong!. Met elkaar hebben we deze week geopend en de afgelopen weken zijn er opa s en oma s bij ons op bezoek geweest in de klas. Vrijdag 14 oktober sloten we de Kinderboekenweek af met een echte boekenmarkt. Jong én oud kwam langs en ging op zoek naar een nieuw boek. De opbrengst was 192,40! Bedankt voor jullie komst en we wensen jullie de komende tijd veel leesplezier toe!

5 t Schoenboekje! - leespromotie Sinterklaas is weer in het land! Dit betekent dat de kinderen thuis hun schoen weer mogen zetten. Dit kan ook bij de boekhandel of in de bibliotheek. Zij organiseren de activiteit t Schoenboekje. Dit is een onderdeel van de leesbevorderingscampagne t Heerlijk Voorleesavondje, dat dit jaar plaatsvond op donderdag 1 december. Boekhandels en bibliotheken roepen alle ouders van Nederland op om die avond of een andere avond minimaal 15 minuten aan jonge kinderen voor te lezen. Zij weten als geen ander hoe belangrijk voorlezen is. Met een kwartiertje per dag neemt hun lees- en taalvaardigheid enorm toe. t Schoenboekje is goed voor 15 minuten (voor-)leesplezier. Een ideaal cadeautje om (voor-)lezen extra te promoten. De bibliotheek van Nieuwegein organiseert op zaterdag 3 december de activiteit; Sinterklaas leest voor. Om uur kun je een schoen knutselen en om uur is Sinterklaas te gast in de bibliotheek. Sint vertelt over zijn favoriete boeken en waarom hij lezen nou zo leuk vindt. Sinterklaas en zijn Pieten nemen ook een zak vol cadeautjes mee. Wat erin zit? Dat is nog een verrassing! Vriendelijke groet, Leescoördinator, juf Petra Koningin Juliana...Excellente school! Na ons positieve inspectiebezoek in februari hebben wij, op aanraden van de onderwijsinspecteur, onze school aangemeld voor het predicaat Excellente school. Er volgde een procedure van aanleveren van veelomvattende documentatie, het doorlichten van de school, opbrengsten in kaart brengen en een dialoog met een jury. Al deze stappen hebben wij met goed resultaat doorlopen en onze school behoort nu bij de laatste 43 PO-scholen. In september heeft een jurybezoek plaatsgevonden. We kijken terug op een mooie ochtend; wij hebben onze kanjerschool kunnen laten zien waar wij met elkaar trots op zijn! Klassen werden bezocht, leerlingen en ouders werden bevraagd en het MT gaf een presentatie over het kanjerprofiel en onze pedagogische visie. Inmiddels hebben wij het rapport van dit bezoek ontvangen. Hieronder een aantal citaten: * Tijdens de groepsbezoeken raakt de jury onder de indruk van de wijze waarop leerkrachten en leerlingen onderling met elkaar omgaan in een zeer positieve veilige sfeer van vertrouwen. Duidelijk waarneembaar is dat de leerlingen van zeer jongs af aan elkaar open, welwillend en behulpzaam bejegenen. * Aangezien het excellentieprofiel door het hele team wordt gedragen en na verloop van een flink aantal jaren in de onderwijspraktijk is verankerd, is de jury overtuigd van de toekomstbestendigheid van het excellente kanjerprofiel van de Koningin Julianaschool. * In het gesprek met de leerlingen blijkt dat zij de veilige sfeer in de groepen goed kunnen duiden en die ook erg waarderen. Op maandag 23 januari horen wij of wij het predicaat Excellente school ontvangen. Spannend; maar nu al ontzettend trots op wat wij hebben laten zien aan de onderwijsinspectie en wat wij bereikt hebben met elkaar! We houden u uiteraard op de hoogte en zullen het uiteindelijke rapport t.z.t. met u delen.

6 Droomkaarsen Laten we nu samen dromen van de vrede die zal komen. Steek een kaars aan. Sta eens stil. bij wat Kerstmis zeggen wil. Ik droom soms van een wereldfeest. Daar danst geen kind alleen. We denken even aan dat feest bij kaars één. Ik droom soms van een wereldplein en iedereen speelt mee. We denken even aan dat plein bij kaars twee. Ik droom soms van een wereldstad, waar ik geen honger zie. We denken even aan die stad bij kaars drie. Ik droom soms van een wereldpark je zingt er met plezier. We denken even aan dat park bij kaars vier. Mooie kersttijd vol hoop en dromen toegewenst. Team KJS Laten al die mooie dromen bij het kerstkind samenkomen. Voor we nu weer verder gaan, steken we de kerstkaars aan. Blijf maar hopen, blijf maar dromen want de vrede zal ooit komen. Blijf maar hopen, blijf maar dromen, want de vrede komt. Bron: Trefwoord

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 8. 9 december 2016

NIEUWSBRIEF 8. 9 december 2016 NIEUWSBRIEF 8 9 december 2016 INHOUDSOPGAVE: Terugblik Sinterklaas Adventtijd op school Ziekte Kerstactie voor goede doel Kerstviering op school Schoolmelk Vakanties en studiedagen Vakanties volgend schooljaar

Nadere informatie

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer:

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Schooljaar 2016-2017 Weeknieuws Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Week 51: Alweer een kalenderjaar voorbij. Terugkijkend op het jaar 2016 heeft de Anne Frankschool Plus naast het regulier onderwijs

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Welkom nieuwe leerlingen! Januari. Februari

Welkom nieuwe leerlingen! Januari. Februari verbindende bruggen naar elkaar mogen bouwen in plaats van muren om ons heen te creëren! Beste ouders, Met trots presenteren wij nu alweer onze tweede vernieuwde nieuwsbrief. Wij ontvingen van u meerdere

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Watergeklater December 2016

Watergeklater December 2016 Watergeklater December 2016 www.pcb-ichthus.nl Inhoud van de maandbrief Vanuit het kamertje Trefwoord Vaderavond Enquête Vanuit Bubbels Het Wijkteam Vanuit het kamertje Belangrijke data Kerstvakantie 23

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site Nieuwsbrief nr. 4 26 november 2010 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer vr. 26 november Surpriseavond 18.30-19.15 uur di. 30 november Schoen zetten op school vr. 3 december Sinterklaas op school, de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Ouderraad Kerst Vrijdag 22-12-2017 Maandag 8-1-2018 Vuurwerk Team Ouderbijdrage Staking Juf Machteld Adventsproject Discozwemmen Kalender december Kalender januari Wist u dat????

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 5 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 5 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 5 van CBS De Tarissing 2018-2019 Dankdag December 3 Weekopening groep 78. 4 Sinterklaas op school (gewijzigde datum, Sinterklaas had het te druk de 5e) 17 Kerstviering 20 BLP ochtend

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 9 december 2016 CBS t Kompas Agenda 22 december Kerstviering 23 december Alle leerlingen om 12.00 uur vrij Nieuwsbrief 26 december t/m 6 januari Kerstvakantie 9 januari Weer naar school

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Advent Kerst Nieuwjaar Afscheid Balans OR Begroting OR Ouderbijdrage Kindernevendienst Kalender december Kalender januari SBO De Brug Zwanengat 3 Wist u dat???? 4132 XC Vianen

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05 Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober 2019 40e jaargang nr. 05 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging: Op dinsdag 8 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van de Ouderverenging

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 16 november 2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Sinterklaas op De Schothorst! Sinterklaas komt zaterdag weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Schoel Preûties. Jaargang: nr. 08 datum: 15 december Volgende nieuwsbrief nr. 09 datum: 12 januari

Schoel Preûties. Jaargang: nr. 08 datum: 15 december Volgende nieuwsbrief nr. 09 datum: 12 januari Schoel Preûties Jaargang: 2017-2018 nr. 08 datum: 15 december Volgende nieuwsbrief nr. 09 datum: 12 januari Agenda: Wo 20 december Kerstviering op school 18:30 - kinderen kerstviering op school Ouders

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 13 2 december 2014 INHOUD Advent Kerstwandeling Nieuws uit groep 6 AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe data dikgedrukt vrijdag 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 25 november 2016 CBS t Kompas Agenda 28 november Onderbouw vrij 4 december Oud papier 5 december Sinterklaasfeest 9 december Nieuwsbrief 16 december Nieuwsbrief 22 december Kerstviering

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2)

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2) Nieuwsbrief 8 16 e jaargang 2 december 2015 Schoolregel december DECEMBER Donderdag 3 Schoen zetten groep 1-4 (extra schoen meenemen!) Vrijdag 4 Surprises groep 5-8 Schoencadeau groep 1-4 Maandag 7 Uitleg

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Heemraadsweide 1-3, 3437CA Nieuwegein www.margrietschool.net Prinses Margrietschool Noord Schoolkalender 2018-2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste schooldag

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit!

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Teamnieuws Op 15 november is juf Heidy (groep 7a) bevallen van een gezonde zoon. Hij heeft de stoere naam Duuk gekregen en doet zijn naam nu al eer

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie