Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2)"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 8 16 e jaargang 2 december 2015 Schoolregel december DECEMBER Donderdag 3 Schoen zetten groep 1-4 (extra schoen meenemen!) Vrijdag 4 Surprises groep 5-8 Schoencadeau groep 1-4 Maandag 7 Uitleg huiswerk groep 5 voor ouders om uur in lokaal 5A Woensdag t/m vrijdag 9 t/m 11 Papiercontainer Donderdag 17 Kerstviering in de Dorpskerk uur gezinnen met 1 e letter achternaam: L t/m Z uur gezinnen met 1 e letter achternaam: A t/m K Maandag t/m vrijdag t/m 1/1 Kerstvakantie Trefwoord Thema Inhoud Sterrenregen Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2) Thema s Groep 1/2 Sinterklaas Groep 3 Ik help Sint! Groep 4 Wij bestellen een frietje gezond Groep 5 Rondje Nederland Groep 6 Wij worden een hulporganisatie Groep 7 Werk aan de winkel! Groep 8 Reis om de wereld in 8 weken Welkom op school Dylan wordt in december 4 jaar en komt in groep 1-2B. Welkom en veel plezier op CBS Ackerweide! Schoen zetten groep 1 t/m 4 Op donderdag 3 december mogen de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 hun schoen zetten in de klas. De volgende dag, 4 december, zullen de deuren van de klassen pas om half 9 open gaan, zodat de kinderen tegelijk naar binnen kunnen gaan en kijken wat er in hun schoen zit. De buitendeuren zullen dan wel, zoals gebruikelijk, om 8.15 uur opengaan. Als u denkt dat het voor uw kind te druk is om in de gang te wachten (muziek/dansen), blijf dan wat langer op het plein alstublieft. Het is de bedoeling dat het een leuke start van de dag is voor alle kinderen!

2 Surprises groep 5 t/m 8 Op vrijdag 4 december zal het Sinterklaasfeest in groep 5 t/m 8 worden gevierd met surprises en gedichten. De hele school staat vol met prachtige surprises, erg leuk om te zien hoe goed de kinderen (en soms ouders!) hun best hebben gedaan. De kinderen van groep 5 t/m 8 krijgen deze dag strooigoed en drinken van school. Graag daarnaast de kinderen ook eigen drinken en een gezond tussendoortje laten meenemen, omdat het een intensieve dag is voor ze. Gymlessen op 4 december Groep 7A start zoals gewoonlijk met een gymles in de gymzaal in Keijzershof, waar de kinderen op de fiets naartoe gaan. De andere gymlessen die op vrijdag gepland staan, worden buiten op het plein/de parkeerplaats gegeven, zodat er genoeg tijd over is voor de surprises en gedichten. Deze kinderen hoeven dus niet op de fiets naar school te komen. Wel graag schoenen aantrekken waar ze goed op kunnen rennen, springen, etc. Alvast bedankt voor de medewerking! Morgen voorstelling groep 3 De kinderen van de groepen 3 hebben in hun zelf gevouwen schoen van papier een uitnodiging aan de ouders/verzorgers gegeven om naar hun voorstelling te komen kijken in het speellokaal morgen. Voor de zekerheid hierbij nogmaals als herinnering; Beste ouders van de groepen 3, Op donderdag 3 december gaan we ons thema Ik help Sint! afsluiten met een voorstelling. Wij vinden het leuk als u dan komt kijken. Het begint om uur in het speellokaal in het hoofdgebouw. Graag niet meer dan 2 personen per kind in verband met de beschikbare ruimte. juf Marja, juf Saskia en juf Petra Kerstviering Sinterklaas is nog in het land en ondertussen zijn de voorbereidingen voor het Kerstfeest ook in volle gang. Traditiegetrouw vieren we kerst met z n allen in de Dorpskerk, dit jaar op donderdag 17 december. De kerstviering heeft als titel In een stalletje en zal muzikaal worden begeleid door het schoolorkest van Ackerweide dat uit leerkrachten en vooral veel leerlingen bestaat. Ze zijn al druk bezig om hun muziekstukken in te studeren, hartstikke goed! Omdat we niet allemaal tegelijk in de kerk kunnen, hebben we de gezinnen als volgt verdeeld. Van tot uur is in de Dorpskerk de viering voor de gezinnen waarvan de achternaam van de kinderen begint met de letters L t/m Z. Van tot uur is in de Dorpskerk de viering voor de gezinnen waarvan de achternaam van de kinderen begint met de letters A t/m K.

3 Voor de kinderen van Ackerweide is deelname aan de kerstviering een verplichte schoolactiviteit. De andere kinderen uit het gezin zijn met hun ouders/verzorgers natuurlijk van harte welkom. De kinderen uit de groepen 1/2 mogen op vrijdag 18 december een uurtje later naar school komen (als ze daar behoefte aan hebben). De deuren van de kerk gaan een kwartier voor aanvang van de viering open en de kinderen zitten bij hun klasgenootjes, zodat ze alles goed kunnen zien en horen. De viering vindt plaats in de Dorpskerk, Koningshof 3 in Pijnacker (Centrum). Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op dinsdag 15 december De kopij voor deze nieuwsbrief kunt u aanleveren via info.ackerweide@octant.nl. De uiterste inleverdatum is maandag 14 december Twitter en Facebook Volgt u ons al op Twitter? Dat kan zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wij hebben als school ook een eigen Facebook pagina: CBS Ackerweide. Ingezonden post: Kindercentrum ZieZoo Kindercentrum ZieZoo biedt uw kind meer dan alleen een leuke invulling van vrije tijd. Ons team is hoger opgeleid en bestaat uit meiden én jongens. Niet zomaar pedagogisch medewerkers. Maar een breed scala aan gespecialiseerde vakkrachten (docenten) in eigen dienst. We zijn: * Ma t/m vr geopend tot uur, 52 weken per jaar open en alle studiedagen van school * Woensdag hele dag geopend vanaf uur of uur voor groep 1 voor scholen waarvan groep 1 vrij is op woensdag We hebben: * Alle leeftijden op 1 locatie, zeer scherpe tarieven * Eigen vakkrachten die elke dag gevarieerde activiteiten garanderen: sport, natuur, techniek, beeldende vorming, muziek, enz. Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten om meer te weten te komen. De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op: woensdag 9 december.

4 Wij verwelkomen u vanaf uur met koffie en thee. Hierna vertellen wij u meer over ZieZoo waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen en bekijken van onze locatie. Turbozwemmen In de kerstvakantie organiseren wij weer lessen Turbozwemmen. Een boost voor uw kind om de reguliere zwemlessen te versnellen of een mooie start om te kijken of uw kind al toe is aan zwemles. Deze lessen organiseren wij voor de kinderen die al gebruik maken van ZieZoo maar ook voor kinderen die (nog) geen gebruik maken van onze BSO. Op onze website kunt u meer lezen en kunt u zich aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 december aanstaande. Yes, een puber in huis! De puberteit is een hectische tijd, voor de pubers zelf maar ook voor hun ouders/opvoeders. Huisregels en afspraken, die nooit een probleem waren worden opeens ter discussie gesteld. Je puberdochter of zoon gedraagt zich anders, lijkt alles wat jij als ouder/opvoeder zegt te willen bevechten. Grenzen worden overschreden, waardoor regelmatig verhitte gesprekken of conflicten ontstaan. In deze hectische periode zoeken ouders vaak naar antwoorden op vragen als: is het normaal dat mijn 14-jarige zoon uit wil gaan, moet ik mijn 13-jarige dochter waarschuwen voor foute vrienden, hoeveel alcohol kan een puber aan, moet ik iets zeggen van zijn gedrag op zijn mobiel. Tal van vragen, die ouders/opvoeders onzeker maken en die zij misschien willen bespreken met andere ouders/opvoeders. Yes, een puber in huis! is bedoeld om als ouders/opvoeders met elkaar van gedachten te wisselen en praktische adviezen te delen of te krijgen. Er wordt iedere avond een (interactieve) theoretische presentatie gegeven en aansluitend is er tijd en ruimte voor discussie en gesprek. Avond 1: Inleiding Puberteit: wat verandert er fysiek, emotioneel, sociaal, cognitief? Geweldloos verzet / nieuwe autoriteit als overkoepelende kijk op pubers Waakzame zorg: grenzen én verbinding Avond 2: Grenzen stellen: hoe en wat? Aandacht voor middelengebruik, uitgaan, sexualiteit, social media en andere hot items. Relatiegebaren: hoe blijf ik met mijn puber in contact? Avond 3: Verbinding: herstel van relatie Probleemgedrag: mogelijke interventies geweldloos verzet Steunnetwerken

5 Praktisch: De bijeenkomsten vinden plaats op drie donderdagavonden: 10 december 2015, 7 en 21 januari Tijd: 20:00 21:30 uur. Locatie: cbs Ackerweide, Gantellaan 7, 2642 JK Pijnacker. Deelnamekosten: 10,00 per avond, contant te betalen op de avond zelf. De avonden vormen een doorlopend programma, maar kunnen wel afzonderlijk worden gevolgd. Graag wel even van te voren aanmelden: wil-van-nus@vraagkracht.nl De avond wordt verzorgd door VraagKracht ( Wil van Nus, gedragsspecialist en trainer Annemieke Vercauteren, gezinscoach en trainer Kerstcrea Bewonersvereniging Klapwijk De commissie kinderactiviteiten van de bewonersvereniging Klapwijk organiseert, op de eerste zaterdag van de kerstvakantie, weer een gezellige Kerstcrea-middag voor alle jongens en meisjes uit de wijk. Jij komt toch ook? Waar? Wijkcentrum, Gantellaan 1 (Tolhek) Wanneer? Zaterdag 19 december 2015 Hoe laat? Van uur Ook dit jaar hebben we weer verschillende knutsel ideeën voor jullie klaar liggen. Zo kunnen jullie o.a. een kerstbal van papier-maché versieren, een trekpop (sneeuwpop of kerstman), windlichtje of een mooie strijkkralen creatie maken. Dus kom gezellig en neem je broertje/zusje, vriendje/vriendinnetje mee. De kosten? Voor leden van de Bewonersvereniging Klapwijk is het knutselen gratis. Ben je geen lid? Geen probleem, je bent van harte welkom. Wel vragen we dan een bijdrage van 2 euro voor het gebruik van de knutselmaterialen. Opgeven? We hebben deze middag plek voor 50 kinderen. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Geef je dan alvast op, want vol = vol! Opgeven kun je je door je aan te melden via het contactformulier van de kinderactiviteiten op de site van de bewonersvereniging Klapwijk, of je stuurt een mail naar: bertenjessica@gmail.com We hopen je zaterdag 19 december te zien. Hartelijke groet, Namens de bewonersvereniging Klapwijk Jessica IJszenga

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f N i e u w s b r i e f www.dekeizerskroonpijnacker.nl info@dekeizerskroonpijnacker.nl tel: 015-361 30 05 Nummer 7, 27 november 2015 Belangrijke data Vrijdag 4 december Sinterklaas op school Vrijdag 11 december

Nadere informatie

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2)

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2) Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 16 december 2015 Schoolregel december DECEMBER Donderdag 17 Kerstviering in de Dorpskerk, Koningshof 3, Pijnacker 17.00 uur gezinnen met 1 e letter achternaam: L t/m Z 19.00

Nadere informatie

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer Schoolregel januari Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 27 januari 2015 Januari Donderdag 29 Rapportavond groep 1 t/m 7 Februari Maandag 2 Rapportavond groep 1 t/m 7 Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 Papiercontainer

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws Nieuwsbrief 16 15 e jaargang 22 april 2014 Schoolregel april APRIL Dinsdag t/m vrijdag 22 t/m 25 Kamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag 23 t/m 25 Papiercontainer Vrijdag 25 Koningsspelen & goede doelen dag

Nadere informatie

Schoolregel november. Groep 5 Ik reis door Nederland

Schoolregel november. Groep 5 Ik reis door Nederland Nieuwsbrief 5 15 e jaargang 13 november 2014 Schoolregel november NOVEMBER Maandag t/m vrijdag 10 t/m 14 Voortgangsgesprekken groepen 1 t/m 4 (facultatief) Maandag 17 19.30 uur vergadering medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 1 15 e jaargang 9 september 2014 Schoolregel september SEPTEMBER Dinsdag 16 Schoolreis groep 1 t/m 4 Woensdag t/m vrijdag 17 t/m 19 Papiercontainer Donderdag 18 Schoolreis groep 5 t/m 8 Woensdag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Schoolregel november. Groep 5 "Wij verleiden jou om te kopen!"

Schoolregel november. Groep 5 Wij verleiden jou om te kopen! Nieuwsbrief 6 16 e jaargang 25 november 2016 Schoolregel november NOVEMBER Maandag 28 Rapportavond groep 8A Woensdag 30 Sinterklaas op school Donderdag 1 Schoen zetten in groep 1-4 DECEMBER Maandag 5 Surprises

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 2 16 e jaargang 9 september 2015 Schoolregel september SEPTEMBER Maandag 14 Schoolfotograaf Woensdag t/m vrijdag 16 t/m 18 Papiercontainer Donderdag 17 Schoolbrengdag Haaglanden Zoveel mogelijk

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Schoolregel mei. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel mei. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 14 17 e jaargang 22 mei 2017 Schoolregel mei MEI Donderdag en vrijdag 26 en 27 Hemelvaartsdag en de dag daarna vrij Maandag t/m vrijdag 29-5 t/m 2-6 Avondvierdaagse JUNI Maandag 5 Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 30 maart t/m 3 april Leerlingen t/m groep 2 vrij 06 april Pasen, alle leerlingen vrij 13 april Inloopochtend, 09.00 10.00

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 16, 17 e jaargang, 7 juli 2017 Schoolregel juni/juli JULI Maandag t/m zondag 10/7 t/m Zomervakantie 20/8 Vrijdag 18 Inloopuurtje van 17.00 18.00 uur AUGUSTUS Maandag 21 Start nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Beste ouders, we zijn bezig met een nieuwe stijl. Tot dat moment verschijnt Het Evenaartje in een wat kale sobere uitvoering)

Beste ouders, we zijn bezig met een nieuwe stijl. Tot dat moment verschijnt Het Evenaartje in een wat kale sobere uitvoering) HET EVENAARTJE ZESTIENDE JAARGANG NR. 13, blok 2 Maandag 5 december 2011 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar Jupiterstraat 139 1562 WP Krommenie, tel. 075 6 21 61 67 Tel. Serooskerkestraat: 075 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Hierbij stuur ik u onze maandelijkse nieuwsbrief vol wetenswaardigheden over onze school. Volgens mij is het de

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Schooljaar 2013-2014 Datum 19 december 2013 Op de kalender Vrijdag 20 december Begin Kerstvakantie Maandag 6 januari 2014 Studiedag team Dinsdag 7 januari Eerste

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Welkom op school Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom bij ons op school:

Welkom op school Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom bij ons op school: Nieuwsbrief 13 15 e jaargang 11 maart 2014 Schoolregel maart MAART Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer APRIL Donderdag 3 Studiemiddag vanaf 12.00 uur alle kinderen vrij Dinsdag t/m vrijdag 1

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie