Wimar. Een aantal mededelingen van het bestuur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wimar. Een aantal mededelingen van het bestuur."

Transcriptie

1

2 2 In dit nummer: Stokroosveld, Hans en Greet, en de zaal 3 Feesten bij Futura. Zet in je agenda 18 oktober 4 Jeugdpuistjes 13 oktober Vriendjes middag gezellig en droog 6 Vrijdagavond 8 Oktober 10 DUPLICATEN. 10 Kwik - Putse GROTE CLUB ACTIE grote club actie GROTE CLUB ACTIE grote club actie. 11 WE HEBBEN AL WINNAARS. 11 Van de Wedstrijdsecretariaten 11 Ziekenboeg 11 Laatste trainingen veld 13 Banner GCA op de Site van Futura 13 Programma Haagse Korfbaldagen voor de A1 15 Programma Haagse Korfbaldagen voor Futura 1 Poule C 15 Kampavond 28 november Dat wordt weer lachen 16 Schoonmaakrooster 17 Bardienst Trainingsavonden 17 Bardiensten Zaterdag / Zondag 17 Scheidsrechters: 17 Wedstrijdprogramma Senioren 19 Wedstrijdprogramma Jeugd 19 Zaal trainingstijden seizoen Prijzen kleding 21 Colofon 22

3 Stokroosveld, Hans en Greet, en de zaal Wimar 3 Een aantal mededelingen van het bestuur. Op 1 oktober is er weer overleg geweest op het Segbroek college tussen de korfbalverenigingen Dubbel Zes en Futura, handbalvereniging Hermes, honkbal- en softbalverenigingen Power '66 en Hygiëa, het Segbroek college en de gemeente Den Haag. Ruim een jaar loopt er nu een traject over de herinrichting van het sportpark Stokroos, waarvoor vanuit Futura Otto en Wimar deelnemen. Gemeenteambtenaren hebben een houtskoolschets gemaakt waarin het Stokroosveld een beachvolleybalcourt, twee kunstgrasvelden en een nieuwe bespeler, namelijk de Haagse Rugby Club (HRC), krijgt. De gemeente zou in dit scenario de nieuwe velden betalen. Het is echter pas een schets en niet definitief; het College van B&W besluit op 1 november a.s.. Misschien wordt (een gedeelte van) de houtskoolschets dan realiteit. Zodra het bestuur meer weet, wordt dit via de Skoop aan de leden verteld. Op de ALV zal hier sowieso aandacht voor zijn. Dan wil het bestuur graag zijn dank uitspreken voor jaren van trouwe kantine- en bardienst van Hans en Greet de Jong. Het zal even wennen zijn, maar ze stappen uit de KC. Het is te druk op de eigen zaak van Hans en Greet heeft teveel last van haar rug om de activiteiten voort te zetten. Met ingang van de tweede helft veld zal de rest van de KC hun taken moet overnemen. Vorige week zondag hebben we na Futura 1 met hulp van Hans en Greet nog lekker Indisch gegeten en afgelopen vrijdag was hun afscheid in Futopia met zelfgemaakte hapjes voor de aanwezigen. Het was gezellig en lekker, bedankt! Ten slotte rest te zeggen dat we de zaal in gaan. De eerste helft veld zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen het naar zijn zin gehad. Het was in ieder geval lekker zonnig weer! En gelukkig zijn er jeugdteams kampioen geworden, gefeliciteerd. Dank aan alle vrijwilligers die de afgelopen periode training gaven, wedstrijden floten, bardiensten draaiden, aan het clubgebouw klusten, en nog veel meer andere taken uitvoerden. Tot snel in Zuidhaghe! Namens het bestuur van K.V. Futura, Wimar P.S. Het bestuur zoekt een nieuwe secretaris, omdat Helly Maris bij de komende ALV afscheid neemt. Ook zoekt het bestuur een nieuw hoofd TC, aangezien ook Otto den Ouden bij de komende ALV zijn taken neerlegt. Wie interesse heeft of vragen over de functies, dan heel graag contact ( of wimarbolhuis@gmail.com). Het bestuur bestaat na het vertrek van Helly en Otto uit Fred vd Bree, Sven Meijs, Sigi Struyck, Virna Berg en Wimar Bolhuis.

4 Feesten bij Futura. Zet in je agenda 18 oktober 4

5 Jeugdpuistjes 13 oktober 2014 Chayenne Roos 5 De F1 moest zaterdagochtend richting Veo. Futura verdedigde perfect en onderschepte daarom veel ballen. Door goed vrijlopen werd er vaak gescoord. En daardoor bepaalde Futura de eindstand op 0-8, en kan zich kampioen noemen samen met Eibernest en Die Haghe en daar mag de F heel trots op zijn! De kersverse kampioen E2 moest vandaag een pittige wedstrijd spelen tegen Valto. De eerste helft verliep niet echt heel goed waardoor Valto in de rust voorstond. Maar Futura gaf het niet op, waardoor er mooie schoten en doorloop ballen in gingen. Wat voor een eindstand van 3-4 zorgde. De E1 speelde ook hun wedstrijd tegen Valto. Iedereen deed erg goed zijn best, en was erg fanatiek. Futura onderschepte veel ballen in de verdediging van Valto waardoor ze veel kon scoren. Dit leidde tot een eindstand van 1-22 voor Futura. De E1 kan zich nu de trotse kampioen van de poule noemen. De D1 had vandaag een wedstrijd tegen SEV. Het was een wedstrijd met twee gezichten. Aan de ene kant kregen we aardig wat kansen door met tempo te spelen en durven te gooien. Aan de andere kant kregen wij de doorloopballen te gemakkelijk tegen en leek het soms wel of we niet bij de les waren. Als Futura de goede dingen voortzet, komt het in de zaal vast goed. De C1 moest thuis in actie komen tegen KVS. Futura was niet helemaal compleet, waardoor we met 7 man de wedstrijd in gingen. KVS wist er geen raad mee, waardoor de wedstrijd rommelig begon. Na goeie aanvallen en duels heeft Futura helaas de wedstrijd verloren met 3-5. Ondanks het verlies en de vele afmeldingen was het een aardig goede wedstrijd. De B1 moest op bezoek bij KVS. Futura had in de eerste helft veel kansen, maar ze werden er niet allemaal in gegooid. De ruststand was 1-2 in het voordeel van Futura. Na de rust werd het wat lastiger waardoor Futura de verkeerde keuzes maakte en de aanvallen soms wat rommeliger werden. Dat zorgde voor een eindstand van 6-3 in het voordeel van KVS. De A2 moest tegen de koploper Fortuna dus een zware wedstrijd. Futura begon scherp maar schrok toch wel een beetje van de felheid van de tegenstander. Fortuna maakte de voorsprong groter,maar Futura knokte door waardoor er nog veel kansen werden gecreëerd. Alleen deze kansen wilden er jammer genoeg niet in. Futura verloor de wedstrijd met De A1 moest in de stromende regen tegen Weidevogels. De eerste helft verliep goed en Futura creëerde mooie aanvallen waardoor de ballen erin vlogen. Na de rust kon de A1 de voorsprong uitbouwen maar aan het einde van de wedstrijd werd er te weinig gescoord en kon de tegenstander het gat kleiner maken. Gelukkig heeft Futura door de ruime voorsprong overtuigend gewonnen met 8-19.

6 Vriendjes middag gezellig en droog 6 Afgelopen woensdag 8 oktober waren er 9 kinderen die het wel aan durfden om buiten lekker te komen ballen en spelen. Imke had maar liefst 4 vriendinnen mee (met allemaal bijna de zelfde naam), dat was natuurlijk super van haar (en haar moeder!!). Ook bram had twee maatjes bij zich, Servais en Eliza kwamen even laten zien dat zij ook echt wel kunnen korfballen! En laten we onze kleine maar fanatieke Roos niet vergeten, de kleinste van het stel. Het was droog, niet koud en dus konden we gewoon op het gras leuke spelletjes doen. We begonnen met een tikspel waarbij je als je af was als een verdediger moest gaan staan bij de korf. Na heel wat snelle tikkers waren de spieren warm en klaar om aan het werk te gaan. In twee groepjes gingen de vriendjes en vriendinnetjes van onderdeel naar onderdeel. De pionnen vlogen om de oren en ook de ballen werden flink in de tjoeks gesmeten EN vaak ook gevangen! Na een halfuurtje even een pauze met wat lekkers. Gelukkig hadden de bardames Greet en Anny dat allemaal al kant en klaar staan zodat we gelijk konden gaan smikkelen.

7 Toen de buikjes gevuld waren en de monden weer leeg gingen we weer naar buiten. Energie genoeg daarom een tikspelletje met schieten in de korf als je af was. Lieten kinderen zich nou expres aftikken?? Nou het maakte niks uit want er werd flink gescoord. Line en Lisa op de paarse korven. Servais en Eliza op de hoge gele paal. Roos probeerde iedereen te tikken en liep de benen uit haar lijf, en Imke wilde dat ook wel eventjes laten zien en was ook een snelle tikker. Bij de volgende spelletjes kreeg Nina eventjes een bal op haar neus en liet Eliza even zien hoe je met je wang kunt vangen. Echte bikkels die meiden, want ze ging gewoon heel goed door. Nadat alle onderdelen gedaan waren deden we met zijn allen een eind spel. Waarbij er een heus Futura meiden team het opnam tegen het Vliermeentteam. Reuze spannend het leek wel een echte wedstrijd. Waarbij Eliza en Servais een punt maakte. Isa en imke schoten ook een paar hele mooie ballen maar net niet erin. Er waren ook zoveel verdedigers. 7 Gelukkig deden Willem en jerney ook mee om het spel soms een beetje uit te leggen en stond Hanneke hele goede aanwijzingen te geven. Fijn dat zij samen met Ilona wilde helpen om deze eerste vriendjes middag tot een geslaagd einde te brengen. Net voor de regen gingen we naar binnen waar nog een verassing klaar stond.

8 Heel erg leuk dat jullie er allemaal waren, en dat jullie hebben laten zien niet bang te zijn voor een drupje regen en een hoop korfbal plezier hebben gemaakt!!! Iedereen wilde graag nog eens komen. Dat kan natuurlijk, op een gewone training of kom eens kijken bij een wedstrijdje. De trainingen zijn op dinsdag van 18:15 tot 19:15 uur. En na de herfstvakantie gaan we in de gymzaal trainen ook op dinsdag maar dan van 17:45-18:45 uur. 8 Voor vragen kun je terecht bij Monique vd berg : flapmo@ziggo.nl of kijk op We hopen jullie nog een keertje te zien, bedankt allemaal voor het helpen!!

9 9

10 Vrijdagavond 8 Oktober Jos 10 Vorige week bedankte het bestuur na de wedstrijd van Futura 1 Greet en Hans voor hun jarenlange bewezen diensten in de kantine, die ze noodgedwongen moesten stoppen. Greet vanwege haar rug en Hans vanwege zijn drukke werkzaamheden. Vorige week kwam die geste van het bestuur geheel onverwacht voor hen, maar ook hadden ze nog niet zo direct iedereen over hun besluit ingelicht. Daarom stond er in de vorige Skoop ook een bedankje afgedrukt van Hans en Greet waarbij ze gelijk de gelegenheid te baat namen om iedereen uit te nodigen op hun laatste bardienst avond van afgelopen vrijdag. Zij zouden deze opluisteren met culinaire hoogstandjes. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd want op deze trainingsavond waarop Futura 1,2,3 en 5 hun training afwerkten, maar toen massaal nog in de kantine bleven om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Iedereen genoot van de lekkere hapjes en de muziek zodat het al gauw laat werd. Maar aan alles komt een eind en jammer genoeg pakte Hans zijn mondharmonica waarmee hij jarenlang het einde van een gezellige avond inluidde. Greet en Hans, namens iedereen bedankt voor de gezellige avonden. Wie nu denkt dat hiermee een einde aan de mondharmonica traditie is gekomen, zal bedrogen uitkomen, want Hans gaat zijn talenten op nemen, zodat we die nog jaren kunnen afspelen maar dat natuurlijk alleen wanneer we er einde moet komen een weer zo'n gezellige avond in Futopia. DUPLICATEN. Als je je duplicaat kaart kwijt bent, lever dan een pasfoto in, dan maak ik een nieuwe. ZONDER SPELERSKAART MAG JE NIET INVALLEN!!!!!, dit kan een boete kosten en als ze erg vervelend doen, punten in mindering. Dank je wel, Elmo, Robbin en Fleur!!! El Kwik - Putse 15-8 Jos Vermeulen Deze wedstrijd was een formaliteit voor Kwik maar Putse trachtte er toch wat van te maken. De eerste helft verliep grotendeels evenwichtig en via 3-3 ging het naar 5-5 na een halfuur spel.maar naar de rust toe kwam er een 2-puntenkloof op het bord 7-5. De thee deed geelblauw blijkbaar geen deugd. Alle efficientie bleek zoek en ondanks nog een resem kansen kon Putse lange tijd niet scoren. Dat deed Kwik wel en die bouwden dan ook een ruime voorsprong op. Gevolg, Putse zal na de winter dan ook aantreden in de play-down. Vanaf nu begint dan weer de voorbereiding op de zaalcompetitie. Scoorden op Kwik: Stijn Wouters 2 keer, Nele, Mindy, Merel, Kristof, Robin en Yannick 1 keer.

11 GROTE CLUB ACTIE grote club actie GROTE CLUB ACTIE grote club actie. Ieder verkocht lot = Futura 2,40 10 verkochte loten = jij een cadeau van Futura 15 loten = kans op extra prijs van Horloge.com 20 verkochte loten = gratis kaartje voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 11 Volle boekjes kunnen afgegeven worden aan je trainer, achter de bar of aan El. Is je boekje vol, dan liggen er nog nieuwe boekjes in de kast naast de klapdeuren. Ik kan t/m 16 november de loten invoeren bij de Grote Club Actie. Houd er wel rekening mee, dat we dan in de zaal zitten dus elkaar niet meer zo regelmatig zien. De stand is nu helaas nog ongeveer Maar iedereen is nog heel druk met verkopen toch? WE HEBBEN AL WINNAARS. Bram, Roos en Joy hebben alle 3 al CADEAUTJES van Futura verdiend, en een kaartje voor een PRETPARK!!! En ik kreeg zondag ook nog een boekje van Laurens en Jennifer en van Quinten, die ook alle 3 vreselijk goed hun best hebben gedaan. Ook zij hebben alle 3 cadeautjes verdiend (3 stuks!!!!) en een kaartje voor een pretpark!!!! Heel goed gedaan!!!! En namens heel Futura; DANK JE WEL!!! Claire, Nina en Sigi Alvast gefeliciteerd!! Zet maar op de uitnodiging: Nee, ik hoef geen cadeautje, koop maar een lootje. Van de Wedstrijdsecretariaten Nog 2 veldwedstrijden as zaterdag en dan begint 8 november de zaal. Iedereen bedankt voor t niet afbellen, tijdig afbellen, invallen, of meedenken. Jullie horen weer van me El Omdat het 1e gedeelte van de veldcompetitie er op zit wil ik graag weer iedereen bedanken voor het reserve zitten, invallen en het vervoeren van spelers van de ene wedstrijd naar de andere. Op naar de zaal! Bedankt Monique Ziekenboeg Fleur en Miranda ( A2) beterschap en Anne (A1) heeft haar eerste speelminuten er weer op zitten!

12 12

13 13 Laatste trainingen veld De jeugdteams trainen tot de herfstvakantie nog buiten. In de herfstvakantie zijn de kinderen een weekje vrij en is er geen training. Vanaf dinsdag 28 oktober starten we met de trainingen in de zaal. De A1 en B1 zijn hierop een uitzondering, omdat zij in de herfstvakantie al starten met de zaalvoorbereiding. Zaaltrainingen Elders in deze skoop en op de website staat het nieuwe zaalrooster dat start op 28 oktober. Heeft u nog vragen naar aanleiding van het rooster, laat het ons weten via jc@kvfutura.nl. Uitzonderingsdata voor de A1 en B1 De A1 en B1 trainen op dinsdag 21 en donderdag 23 oktober van en sporthal Zuidhaghe. De week erna doet de A1 mee aan de Haagse korfbaldagen en zijn enkele sporthallen niet beschikbaar. Op dinsdag 28 oktober traint de B1 daarom eenmalig in Ockenburg ipv Zuidhaghe. Over de training op donderdag 30 oktober ontvangt de B1 nog nader bericht. Banner GCA op de Site van Futura Wellicht hebben jullie het a; opgemerkt, maar op de beginpagina van onze site staat links de Banner van de Grote Club actie. Wanneer je daar op klikt, dan kun je gelijk zelf de bestelling van loten ingeven en wordt het steeds makkelijker om onze club te steunen. Misschien moet je al je familieleden, buren en vrienden daar even op wijzen en halen we ook dit jaar een mooi bedrag op.

14 14

15 15 Programma Haagse Korfbaldagen voor de A1 Poule F Futura A1 DES A1 Fiks A1 Dubbel Zes A1 Zaterdag 25 oktober 2014 De Schilp Rijswijk veld Futura A1 - DES A Fiks A1 - Futura A Dubbel Zes A1 - Futura A1 Maandag 27 oktober 2014 Zuidhaghe Den Haag Winnaar poule E - Winnaar poule F Programma Haagse Korfbaldagen voor Futura 1 Poule C Zaterdag 25 oktober 2014 Houtrust Senioren Futura - Paal Centraal Dinsdag 28 oktober Zuidhaghe Senioren Maassluis - Futura Woensdag 29 oktober Houtrust Senioren Winnaar poule C - Beste nr. 2 Bij de mail van deze Skoop zit ook een speciale uitgave van het Haagsche Korfbaldagen Magazine

16 Kampavond 28 november Dat wordt weer lachen 16

17 17 Schoonmaakrooster Per team worden 4 personen verwacht om 19:00 uur. Voor ieder team zijn er dus 2 Schoonmaakavonden. Wanneer je op de ingeplande datum niet kunt, DAN ONDERLING RUILEN Dus niet afbellen, maar zelf voor vervanging zorgen a.u.b.! Bardienst Trainingsavonden Bardiensten Zaterdag / Zondag Scheidsrechters:

18 18

19 Wedstrijdprogramma Senioren 19 Senioren: Afmelden bij Elleke Heine uiterlijk, donderdagavond uur Tel.: Alleen in Nood en uiterste Urgentie Vrijdags op Wedstrijdprogramma Jeugd Afmelden A t/m C bij Monique de Niet, uiterlijk donderdagavond uur Tel.: of mail: movistro@planet.nl

20 Zaal trainingstijden seizoen

21 21 Prijzen kleding Met sporthuis AJ zijn de volgende prijsafspraken gemaakt voor de Futura kleding: Shirt Inloopshirt jr 19,00 Inloopshirt sr 21,00 Short Rokje 29,95 Pak jr 42,50 Pak sr 52,50 Tas 20,00 Op de inloopshirts, shorts, rokjes en trainingspakken staat het unieke Futura logo. Alle kleding kan in de winkel aan de Dierenselaan worden gekocht (of soms besteld!).omdat de broekjes en shirts speciaal voor Futura gemaakt worden kan het zijn dat hier een leveringstijd aan vast zit. Inmiddels zijn alle maten aldaar op voorraad Als lid van KV Futura krijg je bij AJ Sport een korting van 10% op je aankopen. Dat geldt overigens niet voor de kleding uit de bovenstaande lijst omdat daar de korting al in is verwerkt.

22 De Digitale Skoop is het Officiële Orgaan van K.V. Futura 22 Colofon Postadres Clubhuis Futopia Website Redactie Futuraskoop Valkenboskade 547 Stokroosveld vacature 2563 JD Den Haag Colofon Zonnebloemstraat 159b 06 xxx xxx xx Den Haag Bestuurlijke Zaken Voorzitter Secretaris Penningmeester Technische Zaken Wimar Bolhuis Helly Maris Fred vd Bree Otto den Ouden Algemeen Bestuurslid Wedstrijdsecretariaat Wedstrijdsecretariaat Algemeen Secretariaat Sven Meijs en Sigi Struyck Senioren Jeugd Valkenboskade 547 Bestuurslid Jeugdzaken Elleke Heine Monique de Niet (A, B, C) 2563 JD Den Haag Virna Berg Overige Commissies Ilona Santifort (D, E, F) Kantinecommissie Materiaalcommissie Recreanten Kampcommissie Greet de Jong Vacature Jos Timmer Wimar Bolhuis Jeugdcommissie Sponsorcommissie Futura tenue Helen Verhaar / Virna Berg (Bestuur) JC@KVFutura.nl Financiën Nadia Ardaseer AJ Sports BV Vereniging KV Futura Kantine KV Futura Kampfonds KV Futura Club van 100 KV Futura Postbank Postbank Postbank Postbank T.n.v. KV Futura T.n.v. Kantine KV Futura T.n.v. Kampfonds KV Futura T.n.v. Club van 100 KV Futura Den Haag Den Haag Den Haag Den Haag

Bestuur. Voor meer informatie: zie onderstaande mededeling Invoering VOG. Namens het bestuur van Futura, Wimar Bolhuis 0616490661.

Bestuur. Voor meer informatie: zie onderstaande mededeling Invoering VOG. Namens het bestuur van Futura, Wimar Bolhuis 0616490661. 24 27 5 25-03-2014 2 In dit nummer: Berichten in de media 3 Invoering VOG 3 Cluedo 12 april voor B, C 5 Scheidsrechters de komende weken 7 Bardiensten komende periode 7 Bardienst trainingsavonden 9 Vervoersschema

Nadere informatie

Voorwoord - Seizoen 2013/2014 begonnen! Wimar

Voorwoord - Seizoen 2013/2014 begonnen! Wimar 24 02 02-09-2013 In dit nummer: 2 Voorwoord - Seizoen 2013/2014 begonnen! 3 Jeugdpuistjes 5 Wijziging Wedstrijdsecretariaat DEF 5 Een geslaagd Witte Kruis Jeugdvierkamp 7 Vervoersschema 1ste helft veld

Nadere informatie

6 april schoolkorfbaltoernooi

6 april schoolkorfbaltoernooi 26 23 29-03 - 2016 2 In dit nummer: Schoolkorfbal weer in aantocht. 3 Nieuwe leden!!! 3 Pannenkoekentraining op vrijdag 1 april (geen grap) 5 Kampinfo avond Vrijdag 1 april om 18:45 uur 5 Putse - Meeuwen

Nadere informatie

LOPEND INDISCH BUFFET A.S. ZONDAG 25 MEI NA 1, 2, 4 EN 5 KOSTEN 5,00 P.P.

LOPEND INDISCH BUFFET A.S. ZONDAG 25 MEI NA 1, 2, 4 EN 5 KOSTEN 5,00 P.P. 24 31 21-05-2014 2 In dit nummer: Eten bij Futura 3 KVA-Futura, 18-13, dus volgende week volle bak! 4 Aankondiging Algemene Ledenvergadering 27-06-2014 6 Echte mannenavond 24 mei! 6 Nogmaals Pasfoto's

Nadere informatie

Futura verliest met in Nijmegen. Brullo

Futura verliest met in Nijmegen. Brullo 26 29 25-05-2016 2 In dit nummer: Futura verliest met 26-20 in Nijmegen. 3 Huldiging kampioenen 5 Futura Got Talent 6 Eten bij Futura op zondag 29 mei 6 Jeugdpuistjes 21 mei 2016 7 Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

8 Kangoeroes in het zonnetje

8 Kangoeroes in het zonnetje 23 34 6 mei 2013 In dit nummer: 2 8 Kangoeroes in het zonnetje 3 KV Futura ontvangt BSO op 10 mei 5 F2 Speelt haar 2de wedstrijd Wie durft nog meer? 5 333-Drie-333 7 Bardienst 10 Schoonmaakdienst 10 Scheidsrechters

Nadere informatie

Voorwoord van de bestuurstafel. Bestuur

Voorwoord van de bestuurstafel. Bestuur 24 30 4-05-2014 2 In dit nummer: Voorwoord van de bestuurstafel 3 Futura - Wit-Blauw, supermooi Echt NatuurGras: 16-15 5 In memoriam Jozef El Mourif 6 Deurne - Putse 9-15 8 Korfbalvereniging Futura (Den

Nadere informatie

De volgende en tevens laatste skoop verschijnt Maandag 15 juli 2013 Kopy uiterlijk inleveren op 15 juli om 18:00 uur

De volgende en tevens laatste skoop verschijnt Maandag 15 juli 2013 Kopy uiterlijk inleveren op 15 juli om 18:00 uur 23 38 2 juli 2013 In dit nummer: 2 Algemene Ledenvergadering 3 juli 2013 3 Geslaagde familiedag 5 Zakelijke gegevens voor het Kamp 7 Géén Segbroekbokaal en ook geen oefenwedstrijden 8 Voorlopige Teamindeling

Nadere informatie

Wimar Bolhuis. BBQ en Borrel (Zaterdag 29 augustus vanaf 16.30 op het Stokroosveld)

Wimar Bolhuis. BBQ en Borrel (Zaterdag 29 augustus vanaf 16.30 op het Stokroosveld) 26 02 24 08-2015 2 In dit nummer: Opening veldseizoen 2015-2016 en opening kunstgrasveld 3 Kunstgras en ontwikkelingen Stokroosveld 5 Regels gebruik Kunstgras 5 In Memoriam Wim de Zoete. 6 Nieuwe leden:

Nadere informatie

Korven vandaag voor: Tijmen en Jelle elk 5, Cyril en Dennis elk 3 en Els maakte de laatste voor Futura.

Korven vandaag voor: Tijmen en Jelle elk 5, Cyril en Dennis elk 3 en Els maakte de laatste voor Futura. 25 32 10-05-2015 2 In dit nummer: Futura wint opnieuw van Rapid: 17-12 3 Uitnodiging 4 Futura 5 met lekke schoenen onderuit in Delft 6 Jeugdpuistjes 9 mei 2015 8 Belangrijk: Inschrijven Eten Jubileum 9

Nadere informatie

Futura - Phoenix: pijnlijk afgetroefd: 11-16. Brullo

Futura - Phoenix: pijnlijk afgetroefd: 11-16. Brullo 24 22 5 04-02-2014 2 In dit nummer: Futura - Phoenix: pijnlijk afgetroefd: 11-16 3 E1 op de goede weg 6 Toernooi Putse 2 de Paasdag 6 Meidenavond bij Futura 7 Nieuw lid 7 STRESS 8 Ouderavond Jeugdcommissie

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Futura-WION, kom op nou!! Brullo

Futura-WION, kom op nou!! Brullo 24 15 11-12-2013 In dit nummer: 2 Futura-WION, kom op nou!! 3 Futura 5 - De Meervogels 4, slappe hap... 5 Keurige overwinning voor de E1 7 Nieuwjaarsreceptie 2014 7 Futura s Winterfeest 20 december 2011

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 10

Jaargang 22 nummer 10 Jaargang 22 nummer 10 16 oktober 2011 In dit nummer: Dubbel Zes 3 Futura 6 en De Wekker 2 Klaverjas 4 Putse - Meeuwen 11-17 4 Jeugdpuistjes 5 Wedstrijdprogramma Senioren 6 PASFOTO S 6 Scheidsrechters 22

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 30

Jaargang 22 nummer 30 Jaargang 22 nummer 30 12 maart 2012 2 In dit nummer: Futura 1 en 2 blijven ook volgend jaar op zaterdag spelen. 3 Jeugdpuistjes 5 Trainingen zaal en veld! 7 Schoolkorfbaltoernooi 7 Toernooi Putse 7 Kruisfinales

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Bewaar dit boekje goed, want dan heb je altijd de Futura-informatie bij de hand!

Bewaar dit boekje goed, want dan heb je altijd de Futura-informatie bij de hand! 1 Informatie boekje In dit boekje vind je allerlei informatie over KV Futura en over korfbal. Heel interessant voor nieuwe leden (en hun ouders), maar ook leuk en handig als je al jaren lid bent. Bewaar

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Rheko info nr april adres Rheko: website :

Rheko info nr april adres Rheko: website : Rheko info nr. 34 1 6 april 2019. e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Vanaf deze week starten de voorbereidingen voor de voorjaarcompetitie. Dit betekent einde van het zaalseizoen.

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Matig slot van competitie voor Futura. Brullo

Matig slot van competitie voor Futura. Brullo 26 30 1-06-2016 2 In dit nummer: Matig slot van competitie voor Futura 3 Futura heeft kampioenen!! 5... en Futura heeft Talenten!! 6 Jeugdpuistjes 28 mei 2016 9 Algemene Ledenvergadering woensdag 22 juni

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5 Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart 10.00 Triade E 1 Dordrecht E1 11.00 Triade D1 albatros D5 12.00 Triade C1 vriendenschaar (H) C3 13.00 Triade A1 Vriendenschaar (H) A2 14.15 Triade 3 RWA 7 15.30 Triade

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - vrijwilligersavond 18 april - trainingstijden en -indeling teams - enquête van de TC - oefenwedstrijden NOVA 21 maart - kom helpen op het DEFinco

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Beste deelnemende verenigingen Van harte welkom op het jeugdtoernooi van Hkv/Ons Eibernest. Met maar liefst 47 jeugdteams belooft het een drukke dag te worden.

Nadere informatie

Laatste veldwedstrijden

Laatste veldwedstrijden 19 oktober 2015 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 19-10- 2015 Krantje nr. 6 PRC 22-10- 2015 Algemene Jaarvergadering Bestuur 30-10- 2015 inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 31-10- 2015* Welpentoernooi

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

Inleiding: Neem allemaal wat lekkers te drinken mee. Ook zou je op het sportpark wat te drinken kunnen kopen, de kantine is de hele middag open.

Inleiding: Neem allemaal wat lekkers te drinken mee. Ook zou je op het sportpark wat te drinken kunnen kopen, de kantine is de hele middag open. Inleiding: Zojuist heeft u het programma boekje voor het Basisscholen korfbal toernooi 2011 ontvangen. Dit toernooi is georganiseerd door Sport 3 in samenwerking met de korfbalverenigingen Sporting ST,

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT KORFBALVERENIGING BLAUW WIT INFORMATIE VOOR OUDERS SEIZOEN 2014-2015 INHOUDSOPGAVE 1. Welkom bij korfbalvereniging Blauw- Wit... 3 2. Wat is korfbal?... 3 3. Algemene informatie E- jeugd / Welpen... 3

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN:

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN: LES 2. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: Groep 3/4 - De leerling gooit de bal niet op het moment dat er een verdediger in de afspeellijn staat. De leerling maakt soms de keuze om de bal over te spelen in

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 Op woensdag 30 maart is er weer een ALV. Locatie : Buurtacademie Doesburg De Linie 4. Aanvang 20.00 uur. Van de redactie : In de aanloop naar de ALV stelden we 5 vragen

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Fietsen graag op slot zetten Een mooie boom voor Loes Wedstrijdverslagen Dames 1 en

Nadere informatie

COURANT. Seizoensopening

COURANT. Seizoensopening COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 1 Kalender 22-09 Kangoeroe training 24-09 Jaarvergadering 06-10 20-10 21-10 Kangoeroe training Kangoeroe training KlimOpen darttoernooi Pong

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een groep Aspiranten leden. 10 jaar lang heeft Chaly zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 6 t/m 18 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 6 t/m 18 mei 2019 UIT HET BESTUUR. Alcoholbeleid NKC 51 vindt het belangrijk aan te sluiten bij maatschappelijke en gemeentelijke ontwikkelingen. Een onderdeel daarvan is verantwoord omgaan met alcohol en geen alcohol verkopen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 24-03-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

THORakel nummer 3, seizoen 2013/2014. THORakel. Officieel orgaan van kv THOR. Seizoen 2013/2014. Jaargang 27. Nummer: 3.

THORakel nummer 3, seizoen 2013/2014. THORakel. Officieel orgaan van kv THOR. Seizoen 2013/2014. Jaargang 27. Nummer: 3. THORakel Officieel orgaan van kv THOR. Seizoen 2013/2014. Jaargang 27. Nummer: 3 Pagina 1 van 16 Pagina 2 van 16 SPETTEREND AVONDJE T KIKKERFORT Vrijdagavond 4 oktober had de jeugdcommissie weer een leuke

Nadere informatie

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 22 juni 2019 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 49e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Jaargang 20 nummer 6 27 september In dit nummer:

Jaargang 20 nummer 6 27 september In dit nummer: Jaargang 20 nummer 6 27 september 2009 In dit nummer: Geen... en... langs de lijn. 2 Bardienst trainingsavonden september 2009 3 Bardiensten 3 VELDDIENST 3 Groen Wit - Putse 13-13 4 Putse - Riviera 11-16

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 5 D E C E M B E R 2 0 1 5 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Pupil van de week Pupil van de week Sporten met griep Surprise Kangoeroeklup Hart voor

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Informatieboekje VIOS

Informatieboekje VIOS Informatieboekje VIOS Beste ouders en korfballers, Voor jullie ligt het informatieboekje van VIOS. Dit boekje is bedoeld voor spelers en ouders maar ook om trainers en bestuur van VIOS een houvast te geven

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O.

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Pagina 2 WWW.VEOKORFBAL.NL Pagina 3 I N H O U D S O P G AV E Historie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - Deze keer geeft het HVB een special uit over de eerste wedstrijd van E15 in de nieuwe voorjaars-competitie. Over de vorige competitie zal u niets meer horen: nieuwe tijden,

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 Maandag 4 februari: Dinsdag 5 februari: Woensdag 6 februari: Donderdag 7 februari: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 19.30 uur: KC 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO

Nadere informatie

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016 Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06 Programmaboekje Beste kinderen en begeleiders, Welkom bij het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06. Op woensdagochtend 8 december wordt er een spelochtend voor de groepen,

Nadere informatie