STAVELOT TROIS PONTS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STAVELOT TROIS PONTS"

Transcriptie

1 WEEKEND 2015 STAVELOT TROIS PONTS

2 ROUTEBESCHRIJVING Vanuit het vakantiepark dalen we af richting Trois Ponts. Op de T-splitsing draaien we rechtsaf richting Coo. Hier kunnen we tot na het grote viaduct nog eventjes de benen warmdraaien. We fietsen onder het hoge viaduct door en draaien via twee haarspeldbochten de weg in richting Francorchamps. Hier fietsen we heel geleidelijk bergop (ruim een kilometer over gemiddeld 5%) om de beentjes op spanning te krijgen en dalen we weer geleidelijk af naar de eerste serieuze beklimming van de dag, Le Rosier Est, die start in het gehuchtje Ruy. Bovenaan de top draaien we rechtsaf voor een heerlijke geleidelijke afdaling richting La Gleize. Gebruik de afdaling om je beentjes weer even te laten ontspannen. Onderaan draaien we rechtsaf richting Remouchamps. Heel even kort licht omhoog tot in het dorpje Stoumont om vervolgens verder af te dalen naar de tweede serieuze beklimming van de dag. Via een scherpe bocht naar links steken we al slingerend de Amblève over om vervolgens direct links omhoog te gaan om aan de Côte de Xhierfomont te beginnen. Deze beklimming start met 4 prachtige haarspeldbochten waardoor je je in de Alpen waant. Geleidelijk klimmen we door naar het gehuchtje Xhierfomont. Boven op het plateau heb je prachtige vergezichten over de omgeving. Vanuit hier volgt een kleine afdaling naar het gehuchtje Rahier. Hier begint de volgende beklimming van de dag, La Levée. Halverwege de klim slaan we scherp linksaf en vervolgen we de beklimming richting Basse-Bodeux. Boven aan de top slaan we rechtsaf en koersen we via enkele binnendoorwegen verder richting de laatste kleine beklimming voor de pauze. Onderaan de doorgaande weg uitgekomen slaan we kort rechtsaf richting Lierneux en vervolgens linksaf richting Odrimont. Even nog een paar 100 meter bergaf alvorens we beginnen aan de beklimming van de Col de Noirefontaine, een kleine geleidelijke klim. Op en af zetten we verder koers via de gehuchten Odrimont en Arbrefontaine naar de doorgaande weg richting Vielsalm. Heerlijk nog even 5 km lang de benen ontspannen richting de pauzeplek. Herberg-Restaurant Les Contes de Salme (Vielsalm)

3 In herberg Les Contes de Salme kan de tussenstand worden opgemaakt onder het genot van een kop koffie en een hapje. Wie heeft er nog superbenen en wie is al gesloopt na deze eerste 55 km? Geen zorgen want voor iedereen is er een gepaste route terug! In totaal zijn er 4 opties: 1. De rode lantaarndragers 15 kilometer heerlijk afdalen via de doorgaande weg van Vielsalm naar Trois- Ponts. In Trois Ponts rechtsaf richting het park. Totale route: 69 kilometer / ca hoogtemeters 2. De waterdragers Ruim 5 kilometer afdalen richting Trois-Ponts via de doorgaande weg. Hier slaan we rechtsaf richting Wanne. Via het dorpje Spineux start hier de beklimming van de Côte de Wanne. In het prachtige dorpje Wanne slaan we linksaf en pakken we de afdaling van de Aisomont richting Trois-Ponts. In Trois Ponts rechtsaf richting het park. Totale route: 73 kilometer / ca hoogtemeters 3. De meesterknechten Net als hierboven wordt eerst de Côte de Wanne bedwongen via Spineux. In wanne slaan we echter rechtsaf en koersen we via het gehucht Hénumont richting de top van de Stockeu. Even poseren bij het standbeeld van Eddy Mercx en afdalen richting Stavelot. Hier draaien we scherp linksaf. Niet de Stockeu op maar via de route de Wanne op en af richting de voet van de Wanneranval. Deze beklimming loopt tot in het dorpje Wanne. Vanuit het prachtige dorpje Wanne slaan we rechtsaf en pakken we de afdaling van de Aisomont richting Trois-Ponts. In Trois Ponts rechtsaf richting het park. Totale route: 84 kilometer / ca hoogtemeters 4. De kopmannen We maken vanuit Vielsalm dezelfde ronde als hierboven beschreven. In Trois-Ponts koersen we echter nog even rechtdoor tot aan het treinstation van Coo. Hier gaan we rechtsaf steil omhoog voor het toetje van de dag. Een vreselijke kuitenbijter, genaamd de Thier de Coo. Na de top dalen we via binnendoorweggetjes af richting de doorgaande weg en fietsen we via de hoofdweg terug naar het park. Totale route: 92 kilometer / ca hoogtemeters

4 Le Rosier Est (10,5 km) Gemiddeld stijgingspercentage 6,1% Maximaal stijgingspercentage 11,9% (over 200m) 3,9 km 235 meter De oostkant van de beklimming van de Rosier staat bekend als dé variant. Het is de kortste van de drie, maar wel de heftigste. De beklimming start in het prachtige plaatsje Ruy, rustig gelegen ver weg van de drukte. Direct na de start begint het moeilijkste gedeelte van de beklimming. Onderaan tikt de beklimming serieuze percentages aan. In de mooie s-bocht wordt het even makkelijker om daarna weer volop door te gaan. Gelukkig rijd je hier door een prachtig bos dat voor wat extra verkoeling zorgt. Als de weg naar links gaat wordt het een stuk makkelijker. Pak hier even goed je rust, want zodra je de eerste huizen van het dorpje Andrimont bereikt gaan de percentages weer omhoog. Slingerend door het dorp kun je even de tussenstand op maken. Je bent pas 2 kilometer op weg en moet nog de helft. Als je het nu al moeilijk hebt is de weg nog lang. Die tweede helft bestaat uit een hele lange ligt stijgende weg. Voor je gevoel is het bijna niets, maar je klimt hier toch rond de 6%. Na heel lang harken bereik je eindelijk de t-splitsing waarna we linksaf gaan via de afdaling richting La Gleize.

5 Cote de Xhierfomont (27,5 km) Gemiddeld stijgingspercentage 5,8% Maximaal stijgingspercentage 8,1% (over 200m) 2,9 km 170 meter Wie in de eerste kilometer van de Côte de Xhierfomont denkt dat hij op de Alpe d'huez fietst heeft wel een punt. Vier prachtige haarspeldbochten volgen elkaar in rap tempo op. Je waant je hier zo in de Alpen. De Côte de Xhierfomont klimt 3 kilometer door in een weinig wisselend percentage. De ideale beklimming om je voor te bereiden op het echte werk in de Alpen. De beklimming start bij de noordelijke ingang van het Lienne-dal. Na de eerder genoemde haarspeldbochten wordt je getrakteerd op een geweldig uitzicht op de omgeving. Deze klim heeft een enorme schoonheid. In het gehucht Xhierfomont wordt het iets steiler. Na een lang bocht door een bosje ben je bijna boven op het plateau. Onder een nog mooier uitzicht dan hiervoor fiets je de laatste meters naar de top.

6 La Levée (33 km) Gemiddeld stijgingspercentage 4,7% Maximaal stijgingspercentage 6,2% (over 200m) 3,8 km 175 meter La Levée is een prima alternatief voor de monotone beklimming van de Ancienne Barrière. De klim begint bij het gehucht Froidville en loopt zeer gelijkmatig omhoog. In Froidville volg je de weg linksaf. Vanaf hier blijft de weg in een rechte lijn lichtjes klimmen langs de rand van de heuvel. Dit resulteert in een geweldig uitzicht over het heuvellandschap. Aangekomen bij de t-splitsing links aanhouden richting Trois-Ponts. Dit zijn de laatste 2 kilometer van de beklimming van l'ancienne Barrière. Col de Noirefontaine (41 km) 2100m 68m Gemiddeld stijgingspercentage 3,0% Maximum stijgingspercentage 7%

7 Cote de Wanne via Spineux (61,5 km) Gemiddeld stijgingspercentage 6,8% Maximaal stijgingspercentage 12% (over 200m) 2,9 km 200 meter Deze alternatieve beklimming van de Côte de Wanne heet officieus Côte de Spineux, maar wordt bij bijvoorbeeld bij Luik-Bastenaken-Luik gereden onder de noemer Côte de Wanne. Deze variant is een stuk makkelijker, maar heeft geen korte afzink. Je klimt dus in 1 keer naar boven. Wel zo fijn. Halverwege de afdaling tussen Vielsalm en Trois-Ponts neem je de afslag richting Wanne. Op weg naar het kleine dorpje Spineux gaat de weg al snel naar gemiddeld 7%. Ongeveer een kilometer lang blijf je genieten van een redelijke constant, maar lekker lopend stijgingspercentage. In het dorpje draai je langs en om een paar prachtige oude woningen. Na het dorpje wordt de weg beduidend makkelijker. Bijna een kilometer gaan we onder makkelijke omstandigheden naar het laatste gedeelte van de beklimming. Aan je rechterhand heb je een prachtig uitzicht over het heuvellandschap. Het steile gedeelte van de Côte de Wanne komt hier aan het einde rechts aansluiten. Door het bos volgt het laatste moeilijke stuk. Neem de eerste afslag links richting Wanne. Na ongeveer 500 meter bereik je de top.

8 Wanneranval (75 km) Gemiddeld stijgingspercentage 8,4% Maximaal stijgingspercentage 16,4% (over 100m) 1,7 km 142 meter De Wanneranval is vooral bekend als afdaling van de Côte de Wanne richting Stavelot, maar als beklimming is dit ook echt een aanrader. Voordat de klim begint ga je vanuit de Stavelot niet de Stockeu op, maar volg je de bordjes Wanne. Hier gaat het al heel even steil omhoog, gevolgd door een lekker stukje dalen. NA dit kleine stukje voorpret begint de officiële klim onder het dorpje Wanneranval, voor je gevoel in niemandsland. De beklimming komt meteen goed op gang na een haarspeldbocht naar rechts. In de flauwe bocht naar het prachtige gehucht Wanneranval beginnen de stijgingspercentages zich al snel op te stapelen. Ondanks al het klimgeweld kan de schoonheid van dit dorpje je bijna niet ontgaan. Wie zou niet op dit idyllische stukje Ardennen willen wonen? Na een scherpe bocht draai je onder wederom flinke stijgingspercentages een stuk bos in. Daarna is het nog een halve kilometer harken naar de top bij het dorpje Wanne.

9 Thier de Coo (84,5 km) Gemiddeld stijgingspercentage 10,6% Maximaal stijgingspercentage 16,9% (over 100m) 1,8 km 187 meter Voor de echte mannen van vandaag is het mogelijk nog een extra lusje te maken met deze enorme kuitenbijter als afsluiter. De Thier de Coo is een onbekende krachtpatser, die net naast de watervallen van Coo start. Vroeger was de weg hier in abominabele toestand, tegenwoordig ligt er hier een strak tapijt van asfalt. Dat goede asfalt heb je ook wel nodig, want met de Thier de Coo valt niet te spotten. Een groot gedeelte van de klim heeft deze col stijgingspercentages om van te bibberen. Neem bij het treinstation van Coo (net naast de herberg Coocabane) de afslag. 20 meter later direct links. Je rijdt nu op de Thier de Coo, die je direct meeneemt in bocht naar rechts. Bijna direct begint het serieuze werk, de komende 800 meter kom je niet meer onder de 12% en raak je percentages van 17% aan. Als je het bos inrijdt wordt het even ietsje makkelijker. Haal diep adem, want het moeilijkste stuk van 17% staat voor de deur. Zodra je de draai naar links in het bos hebt gemaakt is het allerergste achter de rug. Maar vergis je niet, hier kun je niet even lekker uitfietsen, want de laatste 500 meter is nog flink pittig met percentages rond de 10 procent.

Route Sommets Lienne-Amblève

Route Sommets Lienne-Amblève 1 Route Sommets Lienne-Amblève Thierry De Heyn def. 29 juni KAVA tocht zondag 21 augustus 2016 80 km 2100 hoogtemeters 36 km 600 hoogtemeters Thierry De Heyn Rita Heremans tdh@kava.be Rita.heremans@gmail.com

Nadere informatie

ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS

ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS Stijn Vanbosseghem V 1.0 20.04.2018 A. COL DE SARENNE CIJFERS Westzijde Lengte 3,0 km Gemiddeld % 7,5 % Hoogteverschil 227 m Voet 1.769 m Top 1.996 m Moeilijkheid

Nadere informatie

Zwoegers in de hel van Spa

Zwoegers in de hel van Spa Zwoegers in de hel van Spa Vrijdag 20 april en zaterdag 21 april waren door een 17 Zwoegers reeds maanden van te voren rood-omcirkeld in hun wieleragenda. Uiteindelijk stonden er vrijdag s morgen om 08.00

Nadere informatie

PEELTRAPPERS ON TOUR!

PEELTRAPPERS ON TOUR! PEELTRAPPERS ON TOUR! Zwarte Woud 2017 420 kilometer 9000 hoogtemeters Programma Woensdag 26 juli Vertrek Odiliapeel: 07.00 uur Aankomst Bad Krozingen: 12.00 uur Vervoer: Bus voor personen en fietsen.

Nadere informatie

Routebeschrijving laatste 91 km profversie Luik-Bastenaken-Luik Versie vanaf 2008 beschreven door Paul de Jong

Routebeschrijving laatste 91 km profversie Luik-Bastenaken-Luik Versie vanaf 2008 beschreven door Paul de Jong Routebeschrijving laatste 91 km profversie Luik-Bastenaken-Luik Versie vanaf 2008 beschreven door Paul de Jong Luik Bastenaken Luik (LBL) voor profs telt elf grote klims. Tien daarvan bevinden zich in

Nadere informatie

Trailrunning. RCN Camping Belledonne. Verleg je grens! Omgeving Alpe d Huez

Trailrunning. RCN Camping Belledonne. Verleg je grens! Omgeving Alpe d Huez Omgeving Alpe d Huez Trailrunning RCN Camping Belledonne Verleg je grens! Trailrunning RCN camping Belledonne De omgeving van de Alpe d Huez is vooral bekend bij wielrenners. Toch zijn er veel indrukwekkende

Nadere informatie

Italiaanse Alpenrit op de fiets!

Italiaanse Alpenrit op de fiets! Italiaanse Alpenrit op de fiets! Ben jij een liefhebber van mooie beklimmingen en afdalingen in het hooggebergte van de Italiaanse en Zwitserse alpen? Dan hebben wij voor u de perfecte fietsweek (6 dagen

Nadere informatie

Bouirex. Hoogtemeters:

Bouirex. Hoogtemeters: Bouirex Afstand: Hoogtemeters: 30 km 1300 m Algemeen Een wolf in schaapskleren. Slechts 30 km lang maar wel 1300 hoogtemeters die in de eerste 15 km worden gemaakt. De tocht begint vanaf de parkeerplaats

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 7,4 km.(± 2,5 uur) 158 meter (laagste punt

Nadere informatie

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives Routebeschrijving Mountain bike Hives Route 01-10 km Route 01-10 km GRAVIER - CROIX DE CIELLE BOIS DE LA ROCHE - over de brug «pont du Gravier» gaan. - neem rechts «rue de la Gare». - je rijdt over een

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Rondwandeling Kirchrarbach Schmallenberg

Rondwandeling Kirchrarbach Schmallenberg Rondwandeling Kirchrarbach Schmallenberg Kirchrarbach Auf m Brauke Vogelstange Grillplatz Kreuzberg Kapelle Auf dem Köpfe Mönekind Elmecke Sögtrop - Kirchrarbach ***** - 11,7 Km - 505 Hm - 3:15 uur Onze

Nadere informatie

Schesatobel Murbruch

Schesatobel Murbruch Schesatobel Murbruch Tschapina - Murbruch - Baumgarten - (Bürser Schlucht) - Bürserberg Boden - Tschapina 2.5 uur, 5 Km en 420 hoogtemeters (Optie: Verlengen met route Bürser Schlucht Totaal 5.5 uur, 11

Nadere informatie

Vanaf Hotel naar doorgaande weg. Volg Marnach / Diekirch. Vervolgens 3,5 km bergop richting Marnach. 157 hoogte meters. Route de Marnach.

Vanaf Hotel naar doorgaande weg. Volg Marnach / Diekirch. Vervolgens 3,5 km bergop richting Marnach. 157 hoogte meters. Route de Marnach. Route Ettelbruck-Amstenrade 2015 Km 0: Vanaf Hotel naar doorgaande weg. Volg Marnach / Diekirch. Vervolgens 3,5 km bergop richting Marnach. 157 hoogte meters. Route de Marnach. Km 5: Km 5: Km 6,8; Km 10,7

Nadere informatie

Tour de Vézelay - OOST ( Morvan ) - 72 km

Tour de Vézelay - OOST ( Morvan ) - 72 km Tour de Vézelay - OOST ( Morvan ) - 72 km Dit deel wordt beschreven vanuit het gehucht Le Chemin (gemeente Anthien) en gaat naar de camping van Saint-Père. Vanaf Le Chemin kun je de heuvels van de Morvan

Nadere informatie

Naßfeld Gasteinertal

Naßfeld Gasteinertal Naßfeld Gasteinertal Sportgastein Naßfeld - Naturschauweg - Uitzichtpunt - Veitbauernhütte - Naßfeldfalm - Pottinger Hütte - Moises Hütte - Schareckalm - Sportgastein ***** - 8 Km - 280 Hm - 4:30 uur Deze

Nadere informatie

Barntrup Lippenland. Over de Beckerberg langs de 'Grensweg' Niedersachsen - Nordrhein Westfalen. 3 uur - 9 Km hoogtemeters

Barntrup Lippenland. Over de Beckerberg langs de 'Grensweg' Niedersachsen - Nordrhein Westfalen. 3 uur - 9 Km hoogtemeters Barntrup Lippenland Over de Beckerberg langs de 'Grensweg' Niedersachsen - Nordrhein Westfalen 3 uur - 9 Km - 230 hoogtemeters Deze korte rondwandeling door het Lippenland bij Barntrup, gaat over brede

Nadere informatie

Les Deux Morvans. Wandel Gids. Les Deux Morvans

Les Deux Morvans. Wandel Gids. Les Deux Morvans Les Deux Morvans Wandel Gids Les Deux Morvans Les Deux Morvans - Avaux - 58370 Villapourçon - 0031(0)652468651 www.lesdeuxmorvans.nl info@lesdeuxmorvans.nl Overzicht wandelingen les Deux Morvans De wandelingen

Nadere informatie

Rondwandeling Elpe Olsberg Winterberg

Rondwandeling Elpe Olsberg Winterberg Rondwandeling Elpe Olsberg Winterberg Elpe Wolkenberg Uitzichtpunt Birkegge Haardt Wasserfall - Elpe ***** - 16,4 Km - 772 Hm - 4:30 uur Deze rondwandeling bij Elpe Olsberg, niet ver van Winterberg, is

Nadere informatie

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera 1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera Een prachtige afwisselende wandeling vanuit Kala Nera, een toeristisch kustplaatsje, naar Milies dat 400 meter hoger tegen de helling ligt, en vervolgens via een

Nadere informatie

Routemap Nans Les Pins

Routemap Nans Les Pins Inleiding Voor je ligt de Routemap Nans les Pins. D eze map, waarin een aantal routes in de directe omgeving van Nans wordt beschreven, is m et de grootst mogelijke zorg samengesteld. De routes zijn gericht

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets. Trainingen

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets. Trainingen Nieuwsbrief nummer 4, 3 mei 2015. Beste volgers, Wat gaat de tijd toch hard, voor u ligt alweer de 4 e nieuwsbrief. Dit betekent dat we weer een maand verder zijn Nog maar 4,5 week en dan is het al zover

Nadere informatie

Les Trois Ballons Luxeuil les Bains, Vosges Frankrijk 130608

Les Trois Ballons Luxeuil les Bains, Vosges Frankrijk 130608 Les Trois Ballons Luxeuil les Bains, Vosges Frankrijk 130608 Met Anja Na de ervaring van vorig jaar wilde ik dit jaar zeker de hernieuwde versie fietsen, al was de uitdaging van La Planche des belles Filles

Nadere informatie

Grande Mormont 'De Twee Ourthes' wandeling

Grande Mormont 'De Twee Ourthes' wandeling Grande Mormont 'De Twee Ourthes' wandeling Grande Mormont - Ourthe - Uitzichtpunt 'Twee Ourthes' - Uitzichtpunten Barrage de Nisramont - Filly - Grande Mormont ***** - 11,5 Km - 400 Hm - 4:00 uur Deze

Nadere informatie

Route 12: Densberg Kellerwaldturm Dodenau - Densberg

Route 12: Densberg Kellerwaldturm Dodenau - Densberg Route 12: Densberg Kellerwaldturm Dodenau - Densberg Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 13,5 km.(± 3,5 uur) 429 meter (laagste punt is

Nadere informatie

1. Start: P naast kasteel Wijlre

1. Start: P naast kasteel Wijlre Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 16 KM : Limburg : Wijlre-Valkenburg : Wijlre : P aan de Beertsenhoven : Naast Kasteel Wijlre RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

Tour de Vézelay - OOST ( Morvan ) - 72 km

Tour de Vézelay - OOST ( Morvan ) - 72 km Tour de Vézelay - OOST ( Morvan ) - 72 km Dit deel wordt beschreven vanuit het gehucht Le Chemin (gemeente Anthien) en gaat naar de camping van Saint-Père. Vanaf Le Chemin kun je de heuvels van de Morvan

Nadere informatie

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving Luistertocht Burg-Reuland Burchtlieden uit Reuland, Eifel-gotiek en snelle postkoetsen Wegbeschrijving Start: Tourist Info Reuland-Ouren, Kulturhaus, Dorf 135 in Burg- Reuland (vroeger Dorf 106 a). Parkeermogelijkheden

Nadere informatie

Goed Fout Het rode traject 1 R B Als u het rode lijnstuk volgt, komt u vanzelf langs controle R (van Rood) Z E F H

Goed Fout Het rode traject 1 R B Als u het rode lijnstuk volgt, komt u vanzelf langs controle R (van Rood) Z E F H Uitleg droogrit februari 2019 Goed Fout Start Het rode traject 1 R B Als u het rode lijnstuk volgt, komt u vanzelf langs controle R (van Rood). 2 4 3 Z E F H Het tweede rode lijnstuk brengt u bijna naar

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

Bure en het dal van de Lomme

Bure en het dal van de Lomme Bure en het dal van de Lomme Bure - Lomme dal - Bois de Dessous - Lomme dal - Bure 12,5 Km (Optie 7Km) 330 Hm Deze wandelroute laat ons het prachtige dal van de Lomme zowel vanonder uit het dal als ook

Nadere informatie

België Weekend 5 t/m 8 september 2014

België Weekend 5 t/m 8 september 2014 België Weekend 5 t/m 8 september 2014 Een kort vooraf. Omdat het buitenland evenement naar Engeland helaas is komen te vervallen heb ik het verzoek gekregen om, op korte termijn, alsnog een buitenland

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

RAHIER. De groene hoogten tussen Amblève en Lienne

RAHIER. De groene hoogten tussen Amblève en Lienne RAHIER De groene hoogten tussen Amblève en Lienne De Amblève is een van de belangrijkste Ardense rivieren. Ze ontspringt in de Oostkantons, bij het dorpje Honsfeld en wordt daar Amel genoemd. Pas bij Ligneuville,

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

De van Gogh Fietsroute

De van Gogh Fietsroute Vincent van Gogh is met de Snikke, de trekschuit, gevaren van Hoogeveen naar Nieuw- Amsterdam. Kort buiten Hoogeveen passeerde hij de plek waar nu het dorpje Geesbrug ligt. Het dorpje waar Bed en Breakfast

Nadere informatie

Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm

Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 8,9 km.(± 2,5 uur) 429 meter (laagste punt is 376

Nadere informatie

9-4-2013 Wandelroute Zuid Limburg - Vijlen. www.wandelwiki.be

9-4-2013 Wandelroute Zuid Limburg - Vijlen. www.wandelwiki.be 9-4-2013 Wandelroute Zuid Limburg - Vijlen Geuldal en Vijlenerbos. We maken een wandeling in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, dus dat wordt klimmen en dalen. Vanuit Vijlen lopen we over veldwegen naar

Nadere informatie

1. Routebeschrijving van Parijs naar La Maïsou - Sérignac (46700)

1. Routebeschrijving van Parijs naar La Maïsou - Sérignac (46700) Routebeschrijvingen 1. Vanaf Parijs naar Sérignac 2. Vanaf Dordogne (Sarlat) naar Sérignac 3. Vanaf Toulouse naar Sérignac 4. Vanaf Bordeaux naar Sérignac 1. Routebeschrijving van Parijs naar La Maïsou

Nadere informatie

Embach en Kitzlochklamm

Embach en Kitzlochklamm Embach en Kitzlochklamm Raurisertal - Maria Elend - Kalvarienberg - Embach - Uitzichtpunt - Embachrein - Salzach - Kitzlochklamm - Raurisertal ***** - 8,5 Km - 650 Hm - 4:00 uur De Kitzlochklamm is een

Nadere informatie

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute Gemeente Veghel De Bunders Water- wandelroute Water- wandelroute De Bunders 2 In de wijk De Bunders ligt een gescheiden rioolstelsel Dat wil zeggen dat het regenwater van de straat niet via het riool wordt

Nadere informatie

Rondwandeling Ourthedal

Rondwandeling Ourthedal Rondwandeling Ourthedal Tonny - Ourthe - Bonnerue - Pironpré - Haies de Tillet - Tompré - Tonny 8,5 Km 170 Hm Een lichte wandelroute door het fraaie Ourthedal door bossen en velden met verschillende schitterende

Nadere informatie

Steil en smal Route des Ardennes Caravantrekker.nl

Steil en smal Route des Ardennes Caravantrekker.nl Steil en smal Route des Ardennes Caravantrekker.nl Caravantrekker.nl biedt u deze prachtige autoroute aan, zodat u het geleerde tijdens het BergTrainingsWeekend in de praktijk verder kunt oefenen. De route

Nadere informatie

ELIAS RIDE INLEIDING ONTSTAAN. gemiddeldes. O------- Elias Van Hoeydonck /~\ o solosride.be Stef Reynaerts _\*(_) _\*, (_) (_)/(_)

ELIAS RIDE INLEIDING ONTSTAAN. gemiddeldes. O------- Elias Van Hoeydonck /~\ o solosride.be Stef Reynaerts _\*(_) _\*, (_) (_)/(_) ELIAS RIDE INLEIDING De Elias Ride is een zware onroad Ardennenrit, ontwikkeld door Elias Van Hoeydonck. Deze tocht is gekenmerkt door het vele klimwerk, en gaat vaak over de kleinste onbekende en rustige

Nadere informatie

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade WETENSWAARDIGHEDEN Startpunt: Museumplein. Hier kunt u uw auto parkeren. Duur: 45 tot 70 minuten. Heuvelachtig Niet geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers

Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers Afgelegd parcours Het parcours is zeer gevarieerd, met steile beklimmingen en afdalingen Uitrusting : wandelschoenen, fluorescerend hesje. Respecteer de

Nadere informatie

Ciney. klooster van Chevetogne. Beauraing. Condroz. 1ste vertrek : van uit 2de vertrek : van uit het

Ciney. klooster van Chevetogne. Beauraing. Condroz. 1ste vertrek : van uit 2de vertrek : van uit het Condroz 1ste vertrek : van uit 2de vertrek : van uit het Ciney De route leidt langs een groot gebouw van de broeders van de christelijke scholen (le Mont de la Salle), drie Lourdesgrotten en het klooster

Nadere informatie

273KM. Luik Bastenaken Luik

273KM. Luik Bastenaken Luik 273KM Luik Bastenaken Luik Het is zaterdag 22 April, en 3u50 loopt mijn wekker af. Deze keer geen snooze knop, want ik spring direct uit bed, en ga snel de badkamer in om mijn fietskleren aan te schieten.

Nadere informatie

Oostelijke Pyreneeën Bacwalde Fietsvakantie augustus 2019

Oostelijke Pyreneeën Bacwalde Fietsvakantie augustus 2019 Oostelijke Pyreneeën Bacwalde Fietsvakantie 24-31 augustus 2019 We trekken naar de Oostelijke Pyreneeën, met name het departement Ariège en Haute-Garonne, minder bekend maar daarom niet minder mooi. Aangezien

Nadere informatie

Vessertal, Vesser en Adlersberg

Vessertal, Vesser en Adlersberg Vessertal, Vesser en Adlersberg Schmiedefeld am Rennsteig - Salzberg - Vesserquelle - Vessertal - Zehn Teiche - Bergbaumuseum - Vesser - Stutenhaus - Adlersberg - Adlersbergbaude - Schmiedefeld ***** -

Nadere informatie

Route 10: Via het Kellerwald naar Altenlotheim en via het Lorfetal terug

Route 10: Via het Kellerwald naar Altenlotheim en via het Lorfetal terug Route 10: Via het Kellerwald naar Altenlotheim en via het Lorfetal terug Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 11,5 km.(± 3 uur) 239 meter

Nadere informatie

Wandeling in de bossen bij Wolfheze (15 km)

Wandeling in de bossen bij Wolfheze (15 km) Wandeling in de bossen bij Wolfheze (15 km) Afstand 15 km Startpunt Bilderberg Hotel Wolfheze, Wolfhezerweg 17 Wolfheze Wolfheze ligt op de Veluwe en dat staat garant voor mooie oude bossen. Deze wandeling

Nadere informatie

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS lengte: startpunt: eindpunt: circa 24 km Schaapskooi tegenover het gemeentehuis Exloo parkeerplaats bij Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen 1

Nadere informatie

Routeboek EFVW Kenia, 750km en 7000 hoogtemeters in 9 dagen! Etappe1 31 januari Msambweni Kasangeni 93km. Max. hellingspercentage 9.0% -9.

Routeboek EFVW Kenia, 750km en 7000 hoogtemeters in 9 dagen! Etappe1 31 januari Msambweni Kasangeni 93km. Max. hellingspercentage 9.0% -9. Routeboek EFVW Kenia, 750km en 7000 hoogtemeters in 9 dagen! Etappe1 31 januari Msambweni Kasangeni 93km Hoogtemeters 1264-1007 Max. hellingspercentage 9.0% -9.9% Op papier misschien wel de zwaarste etappe

Nadere informatie

Verpeilhütte Kaunertal

Verpeilhütte Kaunertal Verpeilhütte Kaunertal Feichten - Verpeiltal - Verpeilalm - Verpeilhütte - (Mooskopf) - Verpeilalm - Feichten ***** - 9 Km - 850 Hm - 5:00 uur Door het Verpeiltal omhoog naar de Verpeilhütte is een schitterende

Nadere informatie

Rondwandeling Brand II

Rondwandeling Brand II Rondwandeling Brand II Dorfbahn Brand - Panoramabahn - Burtschasattel - Parpfienzsattel - Innere Parpfienzalpe - Niggenkopf - Palüdhütte - Palüdmaisäss - Innertal - Dorfbahn Brand ***** - 12 Km - +380/-1030

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

1. Start route Wijlre:

1. Start route Wijlre: Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 12 KM : Limburg : Wijlre-Gulpen : Wijlre of Gulpen : Wijlre P Marchierstraat : Gulpen P Zwembad : Heuvels met enkele klimmetjes, en mooi vergezichten

Nadere informatie

Mullerthal Luxemburg

Mullerthal Luxemburg Mullerthal Luxemburg Grundhof - Siweschloeff - Zigzagschoeff - Felsenlabyrinth - Binzeltschloeff - Predigtstull - Weerschrumschloeff - Mullerthal - Freilichtbühne - Perekop - Berdorf - Casselt - Grundhof

Nadere informatie

Schneekopf Gehlberg Ilmenau

Schneekopf Gehlberg Ilmenau Schneekopf Gehlberg Ilmenau Gehlberg - Meininger Hütte - Uitzicht rots - Dürrenberger Hütte - Plänckners Aussicht - Grosser Beerberg - Suhler Ausspanne - Hohe Geiersberg - Suhler Hütte - Sneekopf - Neue

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

STRUINBULLETIN. Juni 2010 KORTE STRUIN 7. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler

STRUINBULLETIN. Juni 2010 KORTE STRUIN 7. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler STRUINBULLETIN Juni 2010 KORTE STRUIN 7 Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler Canadese Erebegraafplaats Groesbeek Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler Door Frans Sijben, Nijmegen Hoe bereikt u het

Nadere informatie

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85%

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Trage Tocht Voorstonden Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Duur : 4 uur Toegankelijkheid : Graspad langs de Oekense beek kan op sommige stukken begroeidzijn of flink nat

Nadere informatie

Dörenther Klippen II

Dörenther Klippen II Dörenther Klippen II Dörenther Berg - Hockendes Weib - Kletterwand - Trimmpfad - Brochterbeck - Dörenther Berg ***** - 12,5 Km - 300 Hm - 4:00 uur Over onze eerste Dörenther Klippen rondwandeling krijgen

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK HULST Vertrek: voor de school. Fiets richting Vogelwaarde via de Hengstdijkse Kerkstraat. Let op: fiets achter elkaar, want er is hier

Nadere informatie

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre Wintelre Vessem beers n Waalre Veldhoven Knegsel Zandoerle Oerle Eindhoven Eindhoven Airport 51 52 82 83 62 88 60 61 07 44 45 28 30 49 40 15 18 91 02 03 41 35 38 53 86 63 42 43 25 22 16 04 48 36 37 10

Nadere informatie

Schin, de Kluis, Kastelen Oost en Schaloen en de Keutenberg.

Schin, de Kluis, Kastelen Oost en Schaloen en de Keutenberg. Schin, de Kluis, Kastelen Oost en Schaloen en de Keutenberg. Zaterdag 31-5-2008. Wandeling naar Valkenburg en over de Keutenberg. Na het ontbijt stappen we om 10.15 uur op. We lopen nu de andere kant op

Nadere informatie

Rondje Gailtal bij Kirchbach

Rondje Gailtal bij Kirchbach Rondje Gailtal bij Kirchbach Schönboden - Forst - Kirchbach - Ob. Döbernitzen - Stranig - Reisach - Schönboden 4.5 uur, 12 Km en 300 hoogtemeters Vaak focussen we ons in het berglandschap op de hoge toppen

Nadere informatie

Naar de Nürnbergerhütte

Naar de Nürnbergerhütte Naar de Nürnbergerhütte Spitz - Bsuachalm Langental -Nürnbergerhütte - Bsuachalm - Spitz 5.5 uur, 10 Km, 950 hoogtemeters Deze schitterende wandeling naar de Nürnbergerhütte begint met een lichte klim

Nadere informatie

Routebeschrijving van Roma Ciampino (vliegveld G.B. Pastine) naar Pienza: Volg de Strada Granda richting Roma/Firenze

Routebeschrijving van Roma Ciampino (vliegveld G.B. Pastine) naar Pienza: Volg de Strada Granda richting Roma/Firenze Routebeschrijving van Pisa vliegveld Galileo Galilei naar Pienza: Volg de Strada Granda richting Firenze Volg op de randweg bij Firenze de snelweg (TOL) A1 richting Roma Neem de afslag Val di Chiana/Bettole

Nadere informatie

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre.

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre. Vanuit Gedinne Voor fietsers en sportieve wandelaars. U kan Gedinne bereiken vanuit Beauraing met de trein of met de bus. De gevolgde wegen zijn geasfalteerd. U kan deze tocht dus ook per fiets doen. Uitrusting

Nadere informatie

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km)

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Copyright: Hans Farjon & Bert Stok, 2011 Graag terugmelding bij onvolkomenheden in beschrijving: hans.farjon@planet.nl Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Start: Maastricht

Nadere informatie

Het Heide-Erlebnispfad bij Altenlotheim

Het Heide-Erlebnispfad bij Altenlotheim Het Heide-Erlebnispfad bij Altenlotheim Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 4,1 km.(± 2 uur) 100 meter (laagste punt is 292 meter; hoogste

Nadere informatie

Panorama route Mühlbach am Hochkönig

Panorama route Mühlbach am Hochkönig Panorama route Mühlbach am Hochkönig Mühlbach am Hochkönig - Karbachalm - Skiklub Hütte - Schneeberg - Schneebergkreuz - Salzburger Almenweg - (Klingelbergalm) - Kabachalm - Mühlbach am Hochkönig *****

Nadere informatie

Reißrachkopf Rauris. Rauris Hochalmbahn - Schwarzwand - Grat wandeling - Reißrachkopf - Rauris Hochalmbahn. ***** - 5,5 Km Hm - 4:00 uur

Reißrachkopf Rauris. Rauris Hochalmbahn - Schwarzwand - Grat wandeling - Reißrachkopf - Rauris Hochalmbahn. ***** - 5,5 Km Hm - 4:00 uur Reißrachkopf Rauris Rauris Hochalmbahn - Schwarzwand - Grat wandeling - Reißrachkopf - Rauris Hochalmbahn ***** - 5,5 Km - 570 Hm - 4:00 uur Deze rondwandeling over de Schwarzwand en Reißrachkopf is geen

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Fietsroute: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche

Fietsroute: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche Fietsroute: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche Algemene informatie Naam van de route: Kilometers en hoogtemeters: even naar La Roche. Opsteller: Andreas Dijk. Vertrekpunt: Tukhut, Sy. Aankomstpunt:

Nadere informatie

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland Deel 1: Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland 01 t/m 13 juni 2015 (Deel 2: Sankt Johann in Tirol) Maandag 1 juni Heel - Laudenbach 437 km Na een kort oponthoud door een file komen we rond vier uur

Nadere informatie

Rondwandeling bij Bouillon

Rondwandeling bij Bouillon Rondwandeling bij Bouillon Bouillon - uitzichttoren - bergkam - uitzichtpunten - Abdij - Bouillon - uitzichtpunten - Bouillon ***** - 8-14 Km - 390-540 Hm - 3:30-5:30 uur Dat een korte rondwandeling toch

Nadere informatie

Beste volgers, Verbondenheid kanker. Fietsen op vakantie. Help ons de berg op

Beste volgers, Verbondenheid kanker. Fietsen op vakantie. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 3, 23 augustus 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 3 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog minder dan 4 weken te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mount

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Brandnertal Loischkopf

Brandnertal Loischkopf Brandnertal Loischkopf Tschengla Bürserberg - Schesatobel Murbruch - Burtschaalpe - Burtschasattel - Loischkopf - Parpfienzsattel - Alte Stattweg - Tschengla Bürserberg ***** - 15,5 Km - 1130 Hm - 7:00

Nadere informatie

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse 2017 Startpunt dag 1: Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen vanuit Den Ham ca. 14 kilometer via de knooppunten: 25-30-32-36-37-43,

Nadere informatie

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 10,5 KM : Friesland : Beetsterzwaag : Bakkerij Verloop : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag Bijzonderheden : 90% onverhard : Bos, weiland, heide, meer RA = Rechtsaf

Nadere informatie

Bollendorf - Biesdorf

Bollendorf - Biesdorf Bollendorf - Biesdorf Bollendorf - Römischen Villa - Ossenlay - Fraubillenkreuz - Wikingerburg - Schwarzenbruch - Biesdorf - Predigtstuhl - Muhmenlay - Lingelslay - Mariensäule - Bollendorf ***** - 21,5

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Rondwandeling Sy - Bomal - Sy

Rondwandeling Sy - Bomal - Sy Rondwandeling Sy - Bomal - Sy Sy - Verlaine - Herbet - Bomal - Logne - Ferme de Pâlogne - Sy 11-14 Km en 550Hm Eén van de mooiste en afwisselendste rondwandelingen start in Sy en biedt enkele pittige klimmetjes

Nadere informatie

Mont Ventoux Voorbereidende tochten

Mont Ventoux Voorbereidende tochten Mont Ventoux 2017 Voorbereidende tochten Maarten Heitzer 24 november 2016 27 mei 2016 Inhoud Regio s Routes in Nederland en België Startplaatsen Klimmen Hulpmiddelen Tips Regio s Rijk van Nijmegen Veluwe

Nadere informatie

Wielervrienden in het Zwarte woud.

Wielervrienden in het Zwarte woud. Wielervrienden in het Zwarte woud. Op zondag 4 augustus vertrokken 5 wielervrienden, Ber Fraats, Lambert Jeukens, Andre Janssen, William van der Coelen, Ed op den Camp en Jo Fraats als gastrijder, naar

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN. April Korte Struin 9. Bos en water rondom Plasmolen

STRUIN BULLETIN. April Korte Struin 9. Bos en water rondom Plasmolen STRUIN BULLETIN April 2015 Korte Struin 9 Bos en water rondom Plasmolen Bos en Water rondom Plasmolen Door: Frans Sijben - Nijmegen In het Achterbroek Korte Struin 9 Bos en water rondom Plasmolen 1 Hoe

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie