Schakel 1: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 9 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schakel 1: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 9 september 2016"

Transcriptie

1 Schakel 1: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 9 september 2016 Hasseltstraat 198, 5046 LP Tilburg. Tel bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl website: Van de directie Beste ouder, Zo mooi, dat we elk jaar in het onderwijs een frisse start mogen maken! Nu was het begin wel heel fris. Nieuwe namen voor de groepen met kasteel erin? Dat heeft natuurlijk te maken met het Hasseltkasteel uit het logo van de school. Frisse, geverfde muren in de lokalen en de gangen. En de school gaat op de lange dagen een kwartiertje langer door. Heel wat veranderingen op onze mooie school en hopelijk komen ze ten goede van de leerlingen, want daar doen we het tenslotte voor. Ik zal er weer vast zijn op de dinsdag en donderdag. De woensdag zal ik er om de week zijn. Juffrouw Hester zal als managementtrainee ook weer directietaken op zich nemen. Mijn grootste uitdaging voor dit jaar? De training Engels! Ik mag ook weer in de schoolbanken, net als de rest van het team, om uiteindelijk op een hoog beheersingsniveau van het Engels te komen. I am looking forward to it! Happy new schoolyear! Willem Kock Weten jullie het nog? Onze schooltijden zijn vanaf dit schooljaar: Maandag, dinsdag en donderdag u Woensdag en vrijdag u Op de lange dagen eten de kinderen hun lunch lekker op school. Vanaf 8.20u zijn de schooldeuren open en om 8.30u beginnen de lessen. Zorg ervoor dat de kinderen op tijd in de klas kunnen starten met de les! Aan het einde van de schooldag komen de leerkrachten met de kinderen mee naar buiten, u hoeft ze dus niet binnen op te halen en kunt dan even de leerkracht aanspreken wanneer dat nodig is. Informatieavond en inloopmomenten Wij zijn dit jaar met veel nieuwe dingen bezig in ons onderwijs en de kinderen en collega s hebben in de eerste week ontzettend genoten van de mooie vernieuwingen en verbeteringen. Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig en wilt u weten hoe de dagen er voor uw kind nu uitzien, waarom we de dingen doen die we doen en hoe we dit doen. Daarom nodigen we alle ouders van harte uit voor de informatieavond op dinsdag 20 september om 20.00u. U wordt dan in de unit ontvangen en gaat in gesprek met de leerkrachten van de castles van uw kind(eren). Om ook zelf te beleven hoe de dagen van uw kinderen eruit zien, nodigen we u in de units uit voor inloopmomenten in de week van 19 t/m 23 september. U kunt dan in de klas blij de lessen komen kijken. De leerkrachten laten u weten wanneer u binnen kunt komen lopen en wat er dan te beleven is. We hopen veel ouders te mogen verwelkomen!

2 Agenda Zondag 11 september Jaarmarkt Hasselt, zie pagina 5 Maandag 12 september Offerfeest, juf Aysegul verlof, juf Tonnie in the Green Castle 19 t/m 23 september inloopmomenten, zie pagina 1 Dinsdag 20 september 20.00u informatieavond, zie pagina 1 Woensdag 21 september Studiedag team, kinderen vrij Maandag 26 september Europese dag van de talen, zie pagina 3 Van harte gefeliciteerd! Wij feliciteren onze jarigen van harte met hun verjaardag! Een hele fijne dag! 10 september Destiney, Green Castle 17 september Youssef, Yellow Castle en Acelya, Pink Castle 20 september Jevino, Red Castle 22 september Oliwier, Pink Castle O23 september Piotr, Orange Castle 24 september Leonardo, Green Castle 25 september juf Aysegul Sportpaleis Cleijn Hasselt! De gymlessen van meneer Cyriel en juf Lieke zijn deze week weer gestart. Met veel plezier en enthousiasme, ook natuurlijk van de leerlingen! Tijdens de lessen hebben we de leerlingen verteld dat sieraden, ringen, armbanden, kettingen en oorbellen, af moeten. Het zou zonde zijn als sieraden kapot gaan tijdens de gym., of dat je jezelf of een ander zich eraan verwondt. Daarom uit voorzorg alle sieraden af. Reminder: op dinsdag en donderdag hebben de leerlingen gym! Heb je nog vragen, kom gerust bij een van ons langs. Meneer Cyriel en Juf Lieke

3 Europese Dag Van de Talen Cleijn Hasselt gaat internationaliseren! Dat betekent dat wij niet alleen in het Engels spreken, maar ook samenwerken met anderen, te beginnen met leerlingen van het 2 College Cobbenhagen. Tijdens de Europese Dag van de Talen, op maandag 26 september, komen 2e en 3e jaars leerlingen van het Cobbenhagen onze leerlingen begeleiden bij leuke workshops omtrent de Engelse taal. Hoe de dag er precies uit zal zien is een verrassing, maar het wordt zeker een mooie, leerzame dag. De schooltijden en pauzes zijn gewoon zoals anders, dus ook het eten en drinken is net als anders. Vacature MR-lid ouderdeel Afgelopen woensdag 7 september heeft Ilonka Jansen te kennen gegeven per onmiddellijke ingang af te treden als ouderlid van de Medezeggenschapsraad. Dit betekent dat er een tussentijdse vacature is ontstaan. Mocht u zin hebben om mee te denken en te beslissen over de toekomst van onze school, dan kunt u zich tot vrijdag 16 september aanmelden bij mij of bij een ander MRlid. Mochten er meerdere kandidaten zijn dan zullen er verkiezingen worden uitgeschreven. Deze zullen dan plaatsvinden op dinsdag 20 september tijdens de informatieavond. Is er 1 kandidaat dan zal deze automatisch toetreden. Het eerstvolgende MR-overleg zal plaats vinden op maandag 10 oktober om uur in de koffiekamer. Wilt u geen lid worden, maar bent u wel belangstellend of nieuwsgierig geworden naar wat de MR nu doet. Aarzel niet en loop gewoon even binnen. De bijeenkomsten zijn openbaar en u bent van harte welkom. Namens de MR Cleijn Hasselt, Annelies Loeff- Haenen (vice-voorzitter) Aan tafel met de directeur Beste ouder, Om de paar weken wil ik graag met ouders om tafel. We spreken dan over praktische zaken, maar het is ook een moment om van beide kanten ideeën in te brengen. U bent van harte welkom in onze teamkamer op woensdag 14 september om 8.30 uur. De koffie staat klaar! Hoe ontvangt u de Schakel? Deze week ontvangt u de Schakel zowel op papier als in de mail. Vanaf Schakel 2 zullen wij deze alleen nog per mail versturen, tenzij u bij de leerkracht van uw kind aangeeft dat u deze op papier wilt ontvangen. Ook wordt de Schakel altijd op de website gezet. Als u dus niks doet, ontvangt u vanaf volgende week de schakel alleen op papier. Wilt u het op papier, zeg het dan zelf tegen de leerkracht! Belangrijk: hebben wij het juiste mailadres? Zo niet, stuur een mailtje naar linda.mur@xpectprimair.nl met daarin de naam van uw kind en het juiste mailadres. Bedankt!

4 Luizencontrole, hulp gezocht! Het schooljaar is weer begonnen en helaas zijn de luizen hier ook van op de hoogte.. Daarom willen wij hier weer extra aandacht voor vragen. Check uw kinderen dagelijks en behandel wanneer nodig. Heeft u hulp nodig, laat het ons weten. Ook als u luizen heeft gevonden bij uw kind, zijn wij graag op de hoogte. Iedere eerste week na de vakantie wordt er een luizencontrole gedaan door ouders. Dit is veel werk. Daarom willen wij iedereen die zou willen en kunnen helpen vragen zich te melden bij Ilonka Jansen (mama van Johnny en Hailie-Jade) of Diana Verhorik (mama van Bettysha en Jahero). Samen kan er dan een moment gekozen worden waarop zoveel mogelijk ouders kunnen helpen. Wanneer er luizen gevonden zijn bij uw kind, wordt u door de leerkracht persoonlijk op de hoogte gesteld en vragen wij u om direct te behandelen. Alle kinderen in de klas krijgen een briefje mee dat er luizen gevonden zijn met een oproep om de kinderen extra te controleren. Van de oudervereniging Afgelopen dinsdag 6 september is de jaarvergadering van de oudervereniging geweest. Hierbij is het afgelopen jaar geëvalueerd, de financiën zijn besproken en de nieuwe leden van de oudervereniging zijn verkozen. In de jaarvergadering zijn de ouderbijdrage en het schoolgeld vastgesteld op 15,- ouderbijdrage en 20,- voor het schoolreisje. Dit is niet gewijzigd na afgelopen schooljaar. De ouderbijdrage mag bij voorkeur overgemaakt worden naar NL51INGB , op naam van oudervereniging Hasselt. Als u contant wil betalen is dit alleen mogelijk bij de penningmeester Mirella Verhoeven (mama van Elyze). Dit kan voorafgaand aan de vergaderingen van de oudervereniging tussen u op: 4 oktober 13 december 14 maart 1 november 17 januari 22 november 14 februari In de bijlage vindt u de brief van de oudervereniging over de ouderbijdrage en het schoolreisje. De leden van het bestuur van de oudervereniging zijn voor schooljaar : Sandra Bergmans, voorzitter (mama Jayvin) Sylvia, secretaris (mama Jasper, Thomas, Femke) Mirella, penningmeester (mama Elyze) Nicole (mama Quinn, Britt) Zakia (mama Sarah, Iman, Yasmina) Sandra Kunzel (mama Manon) Jennifer (mama Quinty) Ilonka (mama Johnny, Hailie-Jade) Joyce (mama Gino, Jenna) Diana (mama Bettysha, Jahero) Patricia (mama Dhaleny) Annet heeft geen kinderen meer op onze school, maar blijft notulist en adviseur voor de OV. Wij vinden dit heel fijn en wensen de OV heel veel plezier en succes, bedankt voor jullie inzet!

5 Jaarmarkt de Hasselt, zondag 11 september De afgelopen tijd (voor en na de vakantie) zijn de leerlingen van Cleijn Hasselt aan de slag gegaan met het voorbereiden van de jaarmarkt van de ondernemersvereniging van de Hasseltstraat. Hier hebben we erg veel tijd en energie in gestoken. We willen u graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen. Locatie: Hasselstraat en gedeelte schoolplein Datum: zondag 11 september 2016 Tijd: 10:00-17:00 Tijdens deze markt zullen er verschillende activiteiten te vinden zijn voor en op het schoolplein van Cleijn Hasselt. Er worden hapjes gemaakt en verkocht door de leerlingen. Daarnaast zullen er ook enkele spelen aanwezig zijn om prijzen te winnen. Verder verkopen we tweedehands kinderspeelgoed. Dit allemaal zal geregeld worden door de leerlingen zelf. Het leerdoel van de activiteit voor de leerlingen is het ondernemerschap te vergroten zoals omschreven in onze nieuwe visie. Bent u er ook bij? We hopen op uw komst. Third unit Cleijn Hasselt

6 Tilburg,8 September 2016 Geachte ouders/ verzorgers, Op de vergadering van 6 September j.l. is de hoogte van de schoolbijdrage van dit jaar vastgesteld. Totaal komt dit schooljaar uit op per kind. Dit bedrag is opgedeeld in een ouderbijdrage van en een bijdrage voor de schoolreis van Van de ouderbijdrage organiseert de oudervereniging activiteiten zoals: avondvierdaagse, sinterklaasfeest, kerstmis, carnaval, pasen, sport, kamp groep 8 enz. Het is dan ook van groot belang dat deze betaald wordt, anders is het onmogelijk om dit alles te organiseren. Daardoor zijn wij dan ook genoodzaakt om uw kind uit te sluiten van traktaties als de ouderbijdrage niet betaald is. Voor kinderen die na 31 december nieuw op school komen geldt een ouderbijdrage van 7.50, en na 31 mei geldt er geen ouderbijdrage meer. Wij verzoeken u vriendelijk het bedrag van over te maken op NL 51 INGB t.n.v. oudervereniging Hasselt, 5046 GW te Tilburg, graag voor 25 november Bij de mededeling graag de naam en de groep van het kind vermelden. Betaalt u liever in termijnen, dan : ouderbijdrage voor 25 november 2016 schoolreis voor 24 maart 2017 Is de betaling een probleem voor u, dan wij willen u graag helpen bij een eventuele aanvraag voor stichting leergeld of een andere instantie. Of zijn er andere vragen, de oudervereniging helpt u graag verder. U kunt dan terecht bij: Mirella Verhoeven; penningmeester, Sandra Bergmans; voorzitter, Met vriendelijke groet, Oudervereniging Basisschool Cleijn Hasselt

Schakel 1. Nieuwsbrief 21 september 2017

Schakel 1. Nieuwsbrief 21 september 2017 Schakel 1. Nieuwsbrief 21 september 2017 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Een nieuw schooljaar, een frisse start! Wat is het

Nadere informatie

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Hasseltstraat 198, 5046 LP Tilburg. Tel. 013-5422281 Email: email: bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl website: www.cleijnhasselt.nl Van de directie

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Schakel 3. Nieuwsbrief 30 november 2017

Schakel 3. Nieuwsbrief 30 november 2017 Schakel 3. Nieuwsbrief 30 november 2017 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Sinterklaas is in het land! Wat een heerlijke tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school.

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school. Jarigen November 19-11 Cinar Kehribar 1/2 20-11 Joris Donders 4/5 21-11 Jaco vd Veeken 7/8 21-11 Thom Westerveen 2/3 22-11 Michelle Basten 8 27-11 Imke de Jong 4/5 28-11 Jasper Mol 2/3 MEMO: 16 t/m 20

Nadere informatie

Donderdag 13 september 2012

Donderdag 13 september 2012 Donderdag 13 september 2012 Agenda 24 september Studiedag, kinderen vrij 26 september Kinderpostzegels 03 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 15 oktober Start gespreksweek

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - juni 2018

Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De zomervakantie komt alweer aardig dichtbij en ook wij zijn langzaamaan bezig met de afsluiting

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Informatieavonden Leuk nieuws Groep 5 Leerlingenraad Ouderavond 3 nov. Schoolplein M.R. mededeling Nepwapens Kalender

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka

Belangrijke data. Even voorstellen: juf Marinka INFO4@LL 9 september 2016 Belangrijke data 16 september 2016 Meat & Greet BBQ vanaf 18.00 22 september 2016 Informatieavond/ OV jaarvergadering/ voorstellen nieuwe directeur 22 en 23 september 2016 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwsbrief Juni Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Schoolreisje Vrijwillige ouderbijdrage Eerste Heilige Communie

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie