Holland's Next Topmodel Seizoen 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Holland's Next Topmodel Seizoen 6"

Transcriptie

1 Seizoen 6

2 Inspireren Advisereren Communiceren Delen creeeren

3 Concept Afstudeeronderzoek Student: Sanne Fleskens Opleiding: MIC Redactie & Mediaproductie Begeleiders: Micha Struyk & Marcel Cleeren Amsterdam, augustus 2012

4 Concept Holland s Next Topmodel draait al een aantal seizoenen mee, zit de kijker nog te wachen op een nieuw seizoen? Het kijkgedrag is aan het veranderden, wat willen we dan? Betrokkenheid, beleving, creëren en communiceren. Door inzet van diverse media zullen het programma tot leven brengen. Niet alleen de modellen maken kennis met de wereld van mode en beauty maar ook de kijker zal deel uit gaan maken van de fasionscene. Het modeplaform zal deel uit gaan maken van het dagelijkse leven van de kijker. Persoonlijke adviezen, de laatste modetrends en dat allemaal binnen handbereik. Who is now in the running of becoming, Holland s Next Topmodel?

5 Waarom vernieuwing? Groter bereik De consument gaat zich steeds meer met content bemoeien en dit heeft grote impact op mediabedrijven. Doordat de kijker steeds meer gebruik maakt van sociale netwerken waar zij in contact staan met veel vrienden en familie worden door een sterke boodschap en een positieve beleving ook nieuwe kijkers bereikt. Versterken boodschap Interesse in mode, beauty & lifestyle, de droom om zelf (ooit) model te worden of gewoon heerlijk vermaak. Tot nu toe werd dit alleen als lineair programma aangeboden, maar wat als de wereld van mode, modellen en trends tot leven komt? Door middel van interactie met zowel de kijker als adverteerder komt het programma naar de mensen toe en waan je, je als kijker in een netwerk waarin je kan delen, creëren en communiceren. Nieuwe mogelijkheid om te binden met de kijker Sociale media voor het opbouwen van een goede relatie met de kijker maar ook voor het bereiken van een nieuwe doelgroep. Door een dialoog aan te gaan kan Endemol een verbintenis aangaan met de kijker wat extra input kan opleveren, door de directe feedback en informatie die met vrienden wordt gedeeld. Versterken betrokkenheid programma Communicatie en interactiviteit gaan een grote rol spelen dit kan plaatsvinden tussen consument, producent en sponsoren. De kijker blijft op de hoogte van de ontwikkelingen van het programma, heeft de mogelijkheid om mee te denken en hun mening te geven. Er is direct contact met de programmamakers.

6 Doel Het vernieuwde format van Holland s Next Topmodel wordt een platform en zal de kijker Inspireren en informeren door ze op de hoogte te houden van de laatste trends. Door de grote sociale input kan de kijker eigen content creëren en delen, dit zal de betrokkenheid en het enthousiasme vergoten.

7

8 Doelgroep Vrouwen in de leeftijd van jaar. Ze kijken voornamelijk naar het programma door interesse in mode & beauty, de droom om zelf (ooit) model te worden of vinden het vermakelijk om naar de reality te kijken. Ze zijn bekend met de nieuwe media, mobiel en houden graag hun vrienden en familie op de hoogte van hun activeiten en belevenissen. Het vernieuwde format biedt de doelgroep meer kennis over mode, geeft inzicht in het leven als model en zal ook advies geven over een gezonde leefstijl.

9 Conceptvorm & Toon Autonoom concept De media die worden ingezet hebben een eigen rol en kunnen los van elkaar functioneren. Wel is het zo dat ze samen het concept versterken. De informatie die verspreid zal worden via de verschillende media is actueel en speelt op de wensen en behoeften van de kijker. Geen lange artikelen maar kort, overzichtelijk en to the point. Door de terugkerende elementen in zowel programma en internet ontstaat er herkenning. Opvallende koppen, korte maar duidelijke intro s zorgen voor overzicht en maken de kijker nieuwsgierig. Pakkende/prikkelende teksten, in combinatie met leuke acties zullen ervoor zorgen dat de kijker overgaat tot actie of het opvragen van extra informatie tijdens het kijken naar het programma.

10 Media inzet

11 Televisie programma Groot bereik & bekend medium Nog steeds geeft de kijker aan televisie te kijken voor ontspanning, het is en blijft een machtig medium. De kijker is ermee bekend en zal hier als eerste op in schakelen. Vanuit hier kan geattenteerd worden op de mogelijkheden dat concept gaat bieden.

12 Internet Interactie & user generated content Het internet is een interactief medium en zal de basis vormen voor het crossmediale concept. De kijker maakt graag gebruik van het medium en biedt hen de mogelijkheid om te communiceren, participeren en te delen. Sociale netwerken zullen een grote rol gaan spelen om feedback te verkrijgen en de website zal de kijker voorzien in hun behoeften.

13 De laatste nieuwtjes Uitzending gemist? Volg je vrienden & speel mee Wie is volgens jou Holland s Next Topmodel? De laatste trends Ook zo n killer body? Stel je eigen voeding- en trainingsschema samen Ook zo benieuwd wat de vorige kandidaten nu doen?

14 Mobiel Persoonlijk & altijd & overal We zijn steeds meer onderweg maar willen toch op de hoogte blijven van alles en iedereen om ons heen. De diverse apparaten die op de markt zijn gekomen bieden de mogelijkheid om content te leveren en te bekijken op momenten dat het ons uitkomt. Een applicatie biedt de mogelijkheid om afleveringen terug te kijken, informatie te ontvangen, in contact blijven met vrienden en vermaak in de vorm van spelletjes.

15 Print Mobiel & geschikt voor grote hoeveelheden content Magazines blijven voor de consument een betrouwbaar medium. Het dient voornamelijk als een bron van vermaak. Als we onderweg hebben we voldoende aandacht voor het lezen van de artikelen, dit maakt het een geschikt medium om een boodschap over te brengen en te informeren.

16

17 Evenement Ervaring & Beleving Een evenement laat de bezoekers de wereld van mode & beauty beleven. De ervaring die zij opdoen tijdens het evenement moet het vertrouwen en loyaliteit tegenover het programma vergroten.

18 Sponsoren

19 H&M Modeketen H&M heeft een breed assortiment waardoor ze verschillende doelgroepen aantrekt. Iedere collectie biedt basismode en daarnaast weten ze goed in te spelen op de modetrends. Doelstellingen - Verhogen merkbekendheid imago stimuleren - Verhogen van kwalitatieve imago en koppelen aan de jonge, vrouwelijke doelgroep - Genereren van meer traffic naar zowel winkel als webshop Er zal in samenwerking met de H&M een speciale Holland s Next Topmodel lijn worden ontworpen. Deze limited edition zal inspelen op de laatste modetrends. Tijdens de finale zijn de outfits van de modellen (van iedere outfit maar één exemplaar) te winnen.

20 Elle magazine Modemagazine Is het meest toonaangevende modeblad van Nederland. Het magazine informeert, adviseert en amuseert. Het blad biedt veel specials, extra uitgaven en is zeer succesvol met het online platform. Doelstellingen - Verhogen van kwalitatieve imago en koppelen aan de jonge, vrouwelijke doelgroep - Stimuleren verkopen en genereren leads Één van de opdrachten die de modellen krijgen is een fashionshoot voor Elle magazine en de winnares komt op de cover van het magazine.

21 Max Factor Make-up merk Beautymerk dat bekend staat als make-up van visagisten. Het merk is bedenker van veel beauty producten en ontwikkelde verschillende visagie-technieken. Doelstellingen - Verhogen merkbekendheid - Verhogen van kwalitatieve imago en koppelen aan de jonge, vrouwelijke doelgroep - Merkbekendheid en imago stimuleren De modellen zullen worden opgemaakt door de visagisten van Max factor en met de producten van het merk.

22 Apple Soft- & hardware Fabrikant van de populaire apple computers, ipod mp3-spelers. iphone en ipad. De apparaten van Apple zijn vooral bekend vanwege de vormgeving en veelvuldig gebruik in de mediawereld. De producten van Apple zijn tegenwoordig ingeweven in de levensstijl van de consument. Doelstellingen - Verhogen van kwalitatieve imago - Merkbekendheid en imago stimuleren - Genereren van meer traffic naar zowel winkel als webshop In het programma zal op subtiele gebruik worden gemaakt van de producten van Apple. Zo zullen zij tijdens bel momenten gebruik maken van een iphone en zal ook de tablet veelvuldig in beeld zijn, voor bijvoorbeeld chat sessies.

23 Touche models Modellenbureau Richt zich op zowel de nationale als de internationale markt. Persoonlijke begeleiding is bij het bureau erg belangrijk. Doelstellingen - Imago stimuleren - Door middel van het programma een goed model contracteren De modellen maken kans op een contract bij Touche Models.

24 Special Edition Vrouwelijk Betaalbaar Trendy Win: Collectors Items

25 Kosten Ontwikkelen website & applicatie Personeelskosten Advertentiekosten Totaal:

26

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Modern Getaways Magazine

Modern Getaways Magazine Modern Getaways Magazine Yasaman Bitarafan Publisher: Modern Getaways Magazine Consultant: Online customer-journey experience in travel & hotel industrie THE interactive online travel magazine dedicated

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

WHITEPAPER. Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme ONLINE MAGAZINES

WHITEPAPER. Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme ONLINE MAGAZINES WHITEPAPER ONLINE MAGAZINES Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme INTRODUCTIE Je hebt deze whitepaper gedownload omdat je geïnteresseerd bent in online magazines.

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Wat is social media nou eigenlijk?

Wat is social media nou eigenlijk? Social media Wat is social media nou eigenlijk? Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud

Nadere informatie

Dé plek om te praten over alles wat je op TV hebt gezien

Dé plek om te praten over alles wat je op TV hebt gezien Dé plek om te praten over alles wat je op TV hebt gezien : Dit is pas een site die echt alles heeft. Copyright: Disney ABC Television Alles over televisie is het unieke, interactieve platform

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. met content & interactie die voldoen aan ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. MET EEN ALTIJD MET EEN KNIPOOG

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

Briefing V1. interactieve content

Briefing V1. interactieve content Briefing V1 interactieve content Marianne Meijers m.b.meijer-meijers@hva.nl Wat is interactieve Content?. Definitie Interactieve content is de inhoudelijke bijdrage van een medium die bestaat uit tekst,

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAL PUBLISHING

HANDLEIDING DIGITAL PUBLISHING HANDLEIDING DIGITAL PUBLISHING Versie 1.0 WELKOM IN DEZE NIEUWE WERELD De wereld van het digitaal publiceren is nog een vrij nieuwe. Maar hoe nieuw deze wereld ook is, er is al veel over te vinden en te

Nadere informatie

Microsoft Advertising Tariefkaart

Microsoft Advertising Tariefkaart Microsoft Advertising Tariefkaart Microsoft Advertising is al bijna 15 jaar actief over de volle breedte van het digitale medialandschap. Via onze krachtige reeks digitale mediamerken bereiken wij maandelijks

Nadere informatie

ZATERDAG 28 MAART (VOORJAARSEDITIE) EN ZATERDAG 3 OKTOBER (NAJAARSEDITIE)

ZATERDAG 28 MAART (VOORJAARSEDITIE) EN ZATERDAG 3 OKTOBER (NAJAARSEDITIE) ZATERDAG 28 MAART (VOORJAARSEDITIE) EN ZATERDAG 3 OKTOBER (NAJAARSEDITIE) Wat ooit begon als een verjaardagscadeautje voor lezeressen, is uitgegroeid tot een grootschalig shoppingevent met meer dan vijftig

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

Contentmarketing @ Deli XL

Contentmarketing @ Deli XL Anouk Beeren, manager e commerce & merchandising Contentmarketing @ Deli XL Page 1 Page 2 Anouk Beeren Anouk Beeren Manager e-commerce & merchandising @AnoukOnline Page 3 Onderwerpen Achtergrond van de

Nadere informatie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Semester: 4, voorjaar 2016 Opdrachtgever: Perplex Internetmarketing B.V Projectgroep: M41-a Leden: L. Daalmeijer, D. Nietveld,

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

Online reputaties MODERATIE USER GENERATED CONTENT ONLINE MARKETINGACTIES INTERACTIEF KLANTCONTACT WEBCARE DIGI-MAGAZINE

Online reputaties MODERATIE USER GENERATED CONTENT ONLINE MARKETINGACTIES INTERACTIEF KLANTCONTACT WEBCARE DIGI-MAGAZINE Online reputaties MODERATIE USER GENERATED CONTENT ONLINE MARKETINGACTIES INTERACTIEF KLANTCONTACT WEBCARE DIGI-MAGAZINE De kracht van internet is enorm; daar zijn we het wel over eens. Maar die kracht

Nadere informatie

HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN

HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN 1 INTRODUCTIE H:6 Dit hoofdstuk bekijkt het meest flexibele element van marketingprogramma s. Marketingcommunicatie-instrumenten zijn die

Nadere informatie

saleskit vtwonen.nl januari 2015

saleskit vtwonen.nl januari 2015 saleskit vtwonen.nl januari 2015 Over vtwonen.nl De website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie.

Nadere informatie

+ CIJFERS. gezondnu volgt niet. Gezond nu, gezond blijven 100% UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN MAGAZINE

+ CIJFERS. gezondnu volgt niet. Gezond nu, gezond blijven 100% UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN MAGAZINE 100% vernieuwd, 100% duurzaam Gezond nu, gezond blijven 2015 gezondnu volgt niet MAAR LEIDT EN DUIDT, IS EERLIJK EN CONCREET UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN Feiten + CIJFERS MAGAZINE Online

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

VROUW Altijd wat nieuws

VROUW Altijd wat nieuws VROUW Altijd wat nieuws Kernwaarden VROUW Positief Gespreksbepalend Eigenzinnig Dichtbij Herkenbaar Verrassend Realistisch Altijd en overal VROUW platform Bron: NOM Print Monitor 2013-I/2013-II/ STIR mei

Nadere informatie

WINTER MAGAZINE 2019

WINTER MAGAZINE 2019 WINTER MAGAZINE 2019 WINTER MAGAZINE NEDERLAND EN WINTERSPORT In Nederland zijn circa 1.000.000 wintersporters aanwezig. Nederlanders houden ervan om in magazines te lezen over de mogelijkheden in skigebieden

Nadere informatie

Social Media. De definitie

Social Media. De definitie Social Media De definitie Sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken

Nadere informatie

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS Intro Lobke Elbers @lobkeelbers lobke@travelnext.nl Community manager Content schrijver Online marketing Blogger Kansenzoeker Samenwerker Gastdocent NHTV Nijmegen www.travelnext.nl

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

Bijlagen. Wonen&Co. Oplage en verspreiding. Doelgroep. Verschijningsdag

Bijlagen. Wonen&Co. Oplage en verspreiding. Doelgroep. Verschijningsdag Wonen&Co Wonen&Co is dé woonkrant van Noord-Nederland. Met een sterke redactionele formule op het gebied van wonen richt Wonen&Co zich aan de lezerskant voornamelijk op de vrouwelijke bevolking in Friesland,

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP SALESKIT happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP HET MERK Over happi.kids happi.kids is het nieuwe tijdschrift van de makers van happinez happi.kids verschijnt 4 keer per jaar en ligt 8 weken in

Nadere informatie

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES KIJKEN WAAR JE ZIN IN HEBT, WANNEER JE WILT, WAAR JE WILT EN HOEVEEL JE WILT. DAT IS LINDA.TV EN NOG GRATIS OOK. JOSSINE MODDERMAN, HOOFDREDACTEUR LINDA.TV OVER

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video

Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video 9 van de 10 Nederlanders tussen 14 en 65 jaar die online video kijken doet dit tijdens primetime, zowel doordeweeks als in het weekend. Ouderen

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

online videoproposities vtwonen

online videoproposities vtwonen online videoproposities vtwonen Het vtwonen Youtube kanaal Youtube.com/vtwonen Ben je dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, ga je verhuizen, verbouwen of is je huis toe aan een makeover,

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen om nieuwtjes

Nadere informatie

MarianSpier. Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider

MarianSpier. Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider MarianSpier Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider Studie Communicatie en designmanagement Didactiek, pedagogiek Organisatiepsychologie Werk Communicatie adviseur

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Social Media. Beheer en begeleiding

Social Media. Beheer en begeleiding Social Media Beheer en begeleiding voor de bloemist Handeiding Facebook De term Social Media is tegenwoordig onvermijdbaar en neemt dagelijks toe. In geen enkel land in Europa ligt het bereik van Social

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

Ameland binnen handbereik

Ameland binnen handbereik Ameland binnen handbereik Gauke Pieter Sietzema Hoofd ontwikkeling, SEO specialist & Sterc partner Hendrik Jan Hofstede Strateeg & internetmarketeer & Sterc partner VVV Ameland mobile - Ameland binnen

Nadere informatie

1 Debriefing NOS op 3 MediaLAB Project

1 Debriefing NOS op 3 MediaLAB Project 1 Debriefing NOS op 3 MediaLAB Project Beschrijving van de organisatie Volgens de website van de NOSop3 (nos.nl 2011) doet NOSop3 24 uur per dag, 7 dagen per week, as it happens verslag van het laatste

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

succes in retailen is teamwork

succes in retailen is teamwork succes in retailen is teamwork outdoor-project retailmarkt 1 De retailmarkt is in beweging: Er zijn volop bedreigingen, maar door te veranderen en samen te werken worden er nieuwe kansen gecreëerd. bedreigingen

Nadere informatie

internet trends & strategie CRM genootschap Arjan van Liere agenda - CRM en internet -Trends - Strategische keuzes maken

internet trends & strategie CRM genootschap Arjan van Liere agenda - CRM en internet -Trends - Strategische keuzes maken internet trends & strategie CRM genootschap Arjan van Liere agenda - CRM en internet -Trends - Strategische keuzes maken PRESENT MEDIA INTERNET Organisatie & Advies 10 januari 2006 CRM en internet CRM

Nadere informatie

www.uitgeverscongres.nl

www.uitgeverscongres.nl Donderdag 7 juni Thema: Battle in the Channels Hét congres over strategie & online & business modellen & facts & trends en ontwikkelingen voor decisionmakers uit crossmediale uitgeverijen, mediabedrijven

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet,

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet, DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste consumenten hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er in hun omgeving gebeurt,

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Een concept van Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen

Nadere informatie

MED-APP uw eigen congres app

MED-APP uw eigen congres app MED-APP uw eigen congres app HTML5 website Compatibel met: Smartphone Tablets PC Apple Computer ios Compatibel met ipod iphone ipad Android Compatibel met Android smartphone Android tablet A Waarom een

Nadere informatie

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten OVER ONS buro70.nl De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

CONCEPTVERSLAG. Amber van Blitterswijk Rob den Breems Mike Broere Sanne de Jager Nikita Veenhuizen

CONCEPTVERSLAG. Amber van Blitterswijk Rob den Breems Mike Broere Sanne de Jager Nikita Veenhuizen CONCEPTVERSLAG Amber van Blitterswijk Rob den Breems Mike Broere Sanne de Jager Nikita Veenhuizen Inhoudsopgave Inleiding Onderzoek terugblik NOS on spot Wat is het? Storyboard Keyfeatures Prototype Debattle

Nadere informatie

ALESKIT MOODFORMAGAZINES

ALESKIT MOODFORMAGAZINES ALESKIT MOODFORMAGAZINES LINDANIEUWS.NL, DE NIEUWSSITE VOOR ALLE LEUKE VROUWEN VAN NEDERLAND Voor al het nieuws dat je niet kan missen en alle nieuwtjes die je niet wil missen. Drie redenen waarom je op

Nadere informatie

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren Your way of life! LivelyLives is een maatschappelijk betrokken platform voor vrouwen van vandaag. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Doe je mee? Goede doelen lidmaatschap adverteren Welkom lezer

Nadere informatie

Optimistisch Progressief

Optimistisch Progressief Dit is Bart. Hij leest BRIGHT voor nieuwe inspiratie. Nieuwsgierig Optimistisch Progressief Cultureel actief Op zoek naar inspiratie Sociaal Woont samen Filmliefhebber Creatief Copywriter Toonaangevend

Nadere informatie

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé 1 Wie kent het merk Rituals Cosmetics? 2 en Rituals Edelstenen make-up? 3 In hoeveel landen is Rituals

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Over vtwonen.nl. Stijlvolle lay-out en responsive design. Adverteren via branded content online, print én TV

Over vtwonen.nl. Stijlvolle lay-out en responsive design. Adverteren via branded content online, print én TV saleskit vtwonen.nl Over vtwonen.nl De website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Samengesteld

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

2nd, 3th en Xth Screen

2nd, 3th en Xth Screen MIE 2012 2nd, 3th en Xth Screen Verzorgd door Bas de Vos directeur SKO Paul van Niekerk directeur Media Intomart GfK Moving Pictures: NL 2011 Presentatie voor MIE Bas de Vos Directeur SKO MIE 2012 De kijkcijfers

Nadere informatie

Zo werd Fred de la Bretoniere weer populair :26

Zo werd Fred de la Bretoniere weer populair :26 Zo werd Fred de la Bretoniere weer populair 21-01-2019 14:26 Door Sander Lems Online marketingstrateeg bij ISM ecompany Supertrash was ooit een modemerk dat vele vrouwenharten stal, maar na verloop van

Nadere informatie

Communicatiemiddelenmix met argumentatie.

Communicatiemiddelenmix met argumentatie. Communicatiemiddelenmix met argumentatie. De vorige week uitgekozen middelen worden in dit document voorzien van argumentatie en nader uitgewerkt en toegelicht waar nodig. Concept Kies je actie! 1. Advertentie

Nadere informatie

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Instellingen Problemen oplossen

Nadere informatie

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green Battle of Concepts Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green 1 Index: Voorwoord: Brainstorm Keuzes Business Model Media Markt Pas Conceptbeschrijving blz.3 blz.4 blz.5 blz.6 blz.7

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal MEDIAKIT 2015 4de kwartaal In 2009 introduceerde Ellen Diermanse, als onderdeel van haar online mediabedrijf Femmedia, Vrouwblog.nl. De website groeide uit tot één van de grootste vrouwen communities van

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER.

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. SAMEN VAN START Succesvolle formule Professionele ondersteuning op gebied van marketing, inkoop en retail Onderdeel van Euretco Ervaren hardloop collega s 3 EURETCO IN

Nadere informatie

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven?

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven? 4-11-2016 Startersdag Kamer van Koophandel, zaterdag 5 november 2016 De presentatie vind je op www.kvk.nl/startersdag 1 Social Media de nieuwe verkoopkanalen Socialnomics 2017 Social Media de nieuwe verkoop

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

WE GAAN DE LUCHT IN!

WE GAAN DE LUCHT IN! WE GAAN DE LUCHT IN! Guerilla marketing COM42 Edwin van Beers Erika Massuger IMD42 12-06-2007 Inhoud Wat heb je? 11 Wat wil je bereiken met de virtuele autoshow in 2007 en verder? 14 Hoe wil je dat doen?

Nadere informatie

ANNELIES HOOFDREDACTEUR

ANNELIES HOOFDREDACTEUR SALESKIT 2016 HOOFDREDACTEUR ANNELIES Op de redactie van Beau Monde borrelt het van de originele ideeën over trends, style, fashion, beauty en celebrity. Moeiteloos vullen wij 17 edities per jaar. Met

Nadere informatie

Kinderen en jongeren bereik je met

Kinderen en jongeren bereik je met INFORMATIE EN TARIEFKAART 2012 Kinderen en jongeren bereik je met Wilt u kinderen en jongeren doeltreffend bereiken? Schakel dan Kidsweek of 7Days in, de twee weekkranten van Uitgeverij Young & Connected.

Nadere informatie

HENDRIK JAN WEET ER ALLES VAN

HENDRIK JAN WEET ER ALLES VAN JAARPLAN 2016 HET DNA VAN HENDRIK JAN ONZE GESCHIEDENIS Hendrik Jan werd in 1965 geïntroduceerd en was direct een groot succes; Het werd het meest bekende tuingereedschap merk van Nederland met een naamsbekendheid

Nadere informatie

DIGITAL SERVICES. Digital Strategy Winnende online strategieën. Digital Marketing Renderende online marketingcampagnes

DIGITAL SERVICES. Digital Strategy Winnende online strategieën. Digital Marketing Renderende online marketingcampagnes OVER ADWISE YOUR DIGITAL BRAIN Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van je business ambities. Adwise

Nadere informatie

CHANGING THE WORLD BEGINS NOW JOIN OUR TRIBE.

CHANGING THE WORLD BEGINS NOW JOIN OUR TRIBE. CHANGING THE WORLD BEGINS NOW JOIN OUR TRIBE. PREDATOR PACKLEADER Bedankt voor je interesse om Predator Packleader te worden. Het is onze missie om de wereld gezonder te maken voor mensen, de planeet en

Nadere informatie

U weet welke doelgroep u wilt bereiken. Wij weten hoe. Samen sterker in lokale & regionale media

U weet welke doelgroep u wilt bereiken. Wij weten hoe. Samen sterker in lokale & regionale media U weet welke doelgroep u wilt bereiken. Wij weten hoe. Samen sterker in lokale & regionale media Inhoudsopgave Algemeen Altijd in verbinding met uw doelgroep 4 Jaarkalender 7 Gericht op Print 8 Tarieven

Nadere informatie

SALESKIT. Wise, positive & loving life

SALESKIT. Wise, positive & loving life SALESKIT Wise, positive & loving life OVER HAPPINEZ Grootste mindstyle merk van Nederland Verspreide oplage magazine 170.625 - bereik 453.000 in Nederland Licenties in Duitsland en Frankrijk Engelstalige

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 LANDELIJKE CROSSMEDIALE PROMOTIECAMPAGNE De nationale Week van Zorg en Welzijn wordt jaarlijks georganiseerd ter promotie van de zorg- en welzijnssector. Van maandag 13 tot

Nadere informatie

Virtual Reality Concept Challenge Introductie Virtual Reality MBO

Virtual Reality Concept Challenge Introductie Virtual Reality MBO Virtual Reality Concept Challenge 2016 Introductie Virtual Reality MBO Inhoud 1. Wat is Virtual Reality? 2. Wat kun je met Virtual Reality? 3. Hoe maak je Virtual Reality? Wat is Virtual Reality? 3 Wat

Nadere informatie

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren?

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 14 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten

Nadere informatie

Weerplaza - Mediakit winter Hét platform voor inspiratie & informatie, met een brede doelgroep. Een ruim bereik op web en app.

Weerplaza - Mediakit winter Hét platform voor inspiratie & informatie, met een brede doelgroep. Een ruim bereik op web en app. Weerplaza - Mediakit winter 2016 Hét platform voor inspiratie & informatie, met een brede doelgroep. Een ruim bereik op web en app. Meer over Weerplaza - Afhankelijk van seizoen tussen 2 en 4 miljoen gebruikers.

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied.

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied. ETEN EN DRINKEN Automotive Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites: 7 Uniek

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Aanvulllende info Workshop Social Media Humanitas district Noord

Aanvulllende info Workshop Social Media Humanitas district Noord Aanvulllende info Workshop Social Media Humanitas district Noord Defintie SocialMedia is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele

Nadere informatie

Magazine. Runfluencers. Extensions. Online runnersweb.nl & social media. Events. Het merk

Magazine. Runfluencers. Extensions. Online runnersweb.nl & social media. Events. Het merk Mediakit 2 Het merk Magazine 3 Runfluencers Extensions Online runnersweb.nl & social media Events Het merk Runner s World Magazine 4 30 RUNNER S WORLD APRIL 2016 APRIL 2016 RUNNER S WORLD 31 5 Wie loopt,

Nadere informatie