SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL"

Transcriptie

1 N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in november 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand november met daarin de nodige school activiteiten. SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL De jas hoort aan de kapstok en de tas ook. De fietsenstalling en de tuin zijn geen plek om te spelen. Pesten dat doen we niet. KINDERVIERINGEN Kijkt u in het informatieblad voor de data en tijden. MEDIATHEEKBEZOEK De mediatheek is elke donderdag open van uur. In de vakantie is de mediatheek gesloten. Elke week individuele uitleen. Donderdag 5 november groep 3/4 en 5/6 voor de klassencollectie Donderdag 12 november groep 6/7 en 7/8 voor de klassencollectie Donderdag 19 november studiedag Donderdag 26 november groep 3/4 en 5/6 voor de klassencollectie LETTERS GROEP 3 De kinderen beginnen ongeveer in week 46 met de letters van kern 4: h huis, w weg, o bos, a tak, h hut.

2 Berichten uit de onderbouw Groep 1 en 2 De kinderen gaan nu al 2 maanden naar school. Ze hebben allemaal een mooie start gemaakt. Afscheid nemen gaat al erg goed en de kinderen hebben het fijn in de klas. Het zou fijn zijn dat de kinderen van groep 1 en 2 bij de buitendeur van de ouders afscheid gaan nemen. Bij de witte/rode lijn zou nog beter zijn. Als de kinderen één keer weten dat daar het moment van afscheid is, zal dat volgens ons helemaal goed komen. Groep 1 en 2 Tijdens de voorbereiding van het Sinterklaasfeest in de klas mogen de kinderen in het speelhuis zich verkleden als Sint en Piet. Dat is altijd een erg mooi spel. De kinderen mogen die dag dan ook de verkleedkleren mee naar huis. Ze moeten de kleren de volgende ochtend wel weer meebrengen in een plastic tas, zodat ook dan weer volop gespeeld kan worden met de verkleedkleren. Groep 2 Zou u de kinderen oude tijdschriften willen meegeven naar school, graag maandag 2 november. We gebruiken deze tijdschriften om woorden uit te knippen voor de letterkennis. Alvast bedankt. Groep 1 t/ 4 Woensdagochtend 11 november vanaf uur stellen we de ouders van de kinderen van groep 1, 2, 3 en 4 in de gelegenheid een kijkje te komen nemen in de groep van uw kind. De klas zal dan helemaal in een mooie herfstsfeer zijn. Schoolzwemmen Maandag 9 november groep 7/8 Dinsdag 10 november groep 5/6 Donderdag 12 november groep 6/7 Aan het eind van de nieuwsflits vindt u nogmaals het rijschema voor het schoolzwemmen. Het zwemmen is van tot uur. We vertrekken telkens om uur vanaf school, het zwemmen duurt tot uur, de kinderen zullen dus wat later thuiskomen. Free Running Voor de kinderen die zich hiervoor hebben aangemeld: de lessen Free Running zijn op donderdag 29 oktober, 5 november en 12 november van uur in de gymzaal van de Mariaschool. Continurooster Mogen we u en de kinderen er nog even aan herinneren om voor de lunch tussen de middag een theedoek mee te nemen? Zo blijven de tafels netjes school. Dankuwel! TOF Kunstmenu Maandag 2 november van uur komt Kaliber Kunstscholen voor de kinderen van groep 5/6 met de workshop Cajon. Gastles groep 5/6 Dinsdag 3 november krijgt groep 5/6 een gastles van Serious Request. Overleg directie-ouderraad Woensdag 4 november vindt er overleg plaats tussen de directie en de ouderraad. Vergadering Ouderraad Maandag 9 november om uur is er een ouderraadsvergadering. Namens onze school is aanwezig mw. P. Kienhuis.

3 TOF Kunstmenu Dinsdag 10 november van uur komt Kaliber Kunstscholen voor de kinderen van groep 6/7 met de voorstelling Koele kikker, trotse Pauw. Nationaal Schoolontbijt Woensdag 11 november vindt op onze school het Nationaal Schoolontbijt plaats. Wilt u uw kind hiervoor een bord, beker en bestek (liefst van plastic) meegeven? De kinderen worden gewoon om 8.30 uur op school verwacht. MR vergadering Woensdag 11 november om uur is er een MR vergadering. Groep 7 Kennismaken met Techniek Donderdag 12 november is groep 7 uitgenodigd door Bouwmensen Twente voor Kennismaking met de Techniek. De kinderen worden om 9.00 verwacht aan de Veldkampsweg 24 te Almelo. Voor het vervoer zoeken we ouders die mee kunnen rijden. We vertrekken om 8.30 uur op school. U kunt zich opgeven door het invullen van onderstaand strookje en dit mee te geven naar school of via de mail: a.lansink@martum.nl. De kinderen van groep 6 van meester Johan zijn deze ochtend bij meester Luuk in de klas. Hartelijk dank. Zout Express Donderdag 12 november komt de Zout Express op de Mariaschool. De Zout Express is een rijdende wagen en bezoekt de school. De leerlingen van groep 6 van meester Johan en de leerlingen van groep 8 brengen een bezoek aan de bus en leren alle weetjes over zout. Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Donderdag 12 november is er s avonds een voorlichtingsavond in de hal van de Mariaschool over het voortgezet onderwijs. De avond is bedoeld voor ouders en kinderen van groep 8 en begint daarom om uur. De eindtijd zal rond uur zijn. Nadere informatie volgt nog. Werkvergadering Donderdag 12 november om uur is er voor de leerkrachten een werkvergadering. Verjaardag Vrijdag 13 november viert haar verjaardag in groep 5/6. Wilt u uw kind hiervoor 0,50 meegeven. Hiervan wordt dan een gezamenlijk cadeautje gekocht. Dankuwel! ComputerCafé Maandag 16 november van uur is er een ComputerCafé in de hal van onze school. Onder het genot van een kopje koffie kunnen ouderen in ons dorp vragen stellen over het gebruik van tablets, smartphone of pc. De kinderen uit groep 8 zijn present om deze ouderen te helpen. GMR vergadering Maandag 16 november om uur is er een GMR vergadering. Studiedag Donderdag 19 november is er voor het team een studiedag. Alle kinderen zijn de hele dag vrij.

4 Voorbereiding H. Vormsel Les 5 op woensdag 4 november van uur in de SPIL in Fleringen Les 6 op dinsdag 10 november van uur in de hal van school. Oefenen op donderdag 19 november om uur in de kerk te Reutum De Vormselviering is op zaterdag 21 november om uur in de kerk te Reutum. IB Netwerk Dinsdag 24 november is er een bijeenkomst met alle intern begeleiders van de TOF scholen. Mevr. J. Hulskotte is namens onze school hierbij. Voorlichting groep 7 Mensen met beperking Woensdag 25 november is er voor de kinderen een scholenvoorlichtingsproject over hoe het is om te leven met een handicap. Deze voorlichting wordt uitgevoerd door inwoners uit de gemeente Tubbergen die zelf een beperking hebben. GGD onderzoek groep 2 Jaarlijks onderzoekt de verpleegkundige alle kinderen van groep 2. Het komend schooljaar is dit op donderdag 26 en vrijdag 27 november. Ouders hebben reeds een vooraf in te vullen formulier hiervoor ontvangen. Zij zijn niet bij het onderzoek aanwezig. Verjaardag meester Johan Maandag 30 november viert meester Johan zijn verjaardag in groep 6/7. Wilt u uw kind hiervoor 0,50 meegeven naar school. We kopen dan een gezamenlijk cadeautje. Dankjewel! Eerste Heilige Communie De Eerste Heilige Communie dit schooljaar is op zondag 22 mei 2016 om 9.30 uur. Voorganger is (onder voorbehoud nog) pastoor Nijland. Meer informatie volgt later. Nieuwsflits De volgende nieuwsflits kunt u verwachten op vrijdag 27 november 2015.

5 Dag beste ouders, 1 oktober, de datum waarop ik officieel het onderwijs verlaat. Ik kan nog moeilijk aan het idee wennen. Toch zat het er al lange tijd aan te komen. 41 jaar voor de klas, waarvan 35 jaar op de Mariaschool in Reutum. Allerlei werkzaamheden heb ik in die lange tijd mogen vervullen. Ik kijk er met tevredenheid op terug. De samenwerking tussen school en ouders klikte gewoon. Niet vreemd, als je voorheen velen van hen ook zelf in de klas hebt gehad. En de dagelijkse omgang met de kinderen was helemaal geweldig. Daarin vond ik ook het meeste plezier. Ik vond het fijn om d.m.v. een voorstelling op school persoonlijk afscheid te nemen van de kinderen. Ik geloof dat jong en oud genoten van deze marionettenvoorstelling. Hartverwarmend was het ingestudeerde lied, gezongen en gedanst door de kinderen. Een schilderij van alle kinderen samen (ieder kind schilderde zijn/haar eigen pasfoto) krijgt een mooi plekje in ons nieuwe huis. Aansluitend is er in een gezellig samenzijn afscheid genomen van de ouder- en medezeggenschapsraad en van het schoolbestuur. Ook mijn collega s waren hierbij aanwezig. Vanaf deze plek zeg ik iedereen dank voor de cadeaus en lieve dankwoorden, die ik heb mogen ontvangen. Tja, u weet allen dat dit afscheid geen vrijwillige keus is, graag had ik zelf de einddatum bepaald, maar het is niet anders. Gelukkig zijn Ans en ik wel een nieuwe uitdaging aangegaan, het bouwen van een huis in Ootmarsum. Van Reutumse Pin, naar Ootmarsumse Siepel. Het is even wennen, maar we hebben er zin in. Nogmaals allen hartelijk dank voor al die fijne schooljaren. Met vriendelijk groet, Ben Moorman.

6 DE JARIGEN VAN NOVEMBER EN VAN HARTE GEFELICITEERD: 1 november Pim Braakhuis 1 november Mies Kamphuis 2 november Eva Kuis 4 november Vere Groot Rouwen 4 november Nina Kamphuis 7 november Sietse 8 november Britt Vrerink 9 november Max Jansen 13 november Diede Huiskes 13 november Kooiker 14 november Romy Veenhuis 14 november juf Petra Kienhuis 15 november Nora Grundel 15 november Tess Grundel 17 november Fenne Olde Hampsink 23 november Cas Volker 24 november Hidde 25 november Ties Rikkink 29 november Joost 29 november Isa Droste 30 november meester Johan Mensen Meerijden groep 7 donderdag 12 november naar Almelo, Kennismaken met techniek Naam: kan wel/niet meerijden. Aantal gordels:..

7 Schoolzwemmen groep 3/4 (31 kinderen) maandag uur 7 auto s + juf Maria, vertrek uur 5 oktober Hanne Scholten Ivo an de Stegge Jette Wildmors Simon Mette Maatman Dylana Bijen Joost 7 december Aniek Golbach Mees Grundel Douwe Bob Droste Pim Braakhuis Jaap Vere Gr. Rouwen 15 februari Rens Koopman Diede Huiskes Lotte Bob Droste Hidde Angela Nijhuis Jaap 18 april Luuk Polle Steggink Lucas Frieling Hidde Peulken Jaap Jorn Spijker Anna Kuis 27 juni Naomi Veenhuis Polle Steggink Guus Scholten Mitch Moczkowski Lieke Luuk Boet Wilmink Schoolzwemmen groep 5/6 (24 kinderen) dinsdag uur 7 auto s, vertrek uur 8 september Sander Weidgraaf Jette Tom Joep Lowik Jelle Rikkink Jolie Mensink Kai van Bruggen 6 oktober Jette Dieke Bos Joep Lowik Jelle Rikkink Britt Vrerink Isa Droste Kai van Bruggen 10 november Dieke Bos Jelle Rikkink Britt Vrerink Lars Jesse Bart an de Stegge 8 december Tom Jelle Rikkink Lars Bart an de Stegge Sven Gr. Rouwen Rick Golbach 19 januari Tess Grundel Siets Wilmink Sven Gr. Rouwen Rick Golbach Carole Slaghekke Kees 16 februari Joep Lowik Kees Britt Vrerink Sven Gr. Rouwen Isa Droste Rick Golbach 22 maart Tess Grundel Sander Weidgraaf Jolie Mensink Britt Vrerink Joep Lowik Kira Kemerink 19 april Siets Wilmink Isa Droste Joep Lowik Bart an de Stegge Lars Jesse 31 mei Kira Kemerink Jesse Joep Lowik Britt Vrerink Tom Bas Eerdman 28 juni Kira Kemerink Jesse Siem Peulken Jolie Mensink Siets Wilmink Dieke Bos

8 Groep 6/7 (27 kinderen) donderdag uur 6 auto s + meester Johan, vertrek uur 10 september Pien Hofman Jasper O Hengel Sterre Lian Kamphuis Maret Venhuis Jessie v Bruggen 8 oktober Jasper O Hengel Sterre Kars Wilmink Lian Kamphuis Maret Venhuis Jessie v Bruggen 12 november Pien Hofman Dirk Rekers Sietse Bart Hemmer Daan Droste Marre Golbach 10 december Tim Volmerink Sam Stevelink Daan Droste Marre Golbach Jelle Wenke Maatman 21 januari Tim Volmerink Bart Hemmer Sam Stevelink Saar Wolbers Wout Kuipers Lian Kamphuis 18 februari Pien Hofman Nina Kamphuis Saar Wolbers Daan Droste Jelle Mies Kamphuis 24 maart Sietse Nina Kamphuis Sterre Sam Stevelink Marre Golbach Daan Droste 21 april Pien Hofman Dirk Rekers Mies Kamphuis Maret Venhuis Roos Braakhuis Daan Droste 2 juni Kars Wilmink Mies Kamphuis Wenke Maatman Wout Kuipers Nina Kamphuis Niek Wesselink 30 juni Lara Vrerink Jasper O Hengel Saar Wolbers Dirk Rekers Sietse Maret Venhuis Groep 7/8 (27 kinderen) maandag uur 7 auto s, vertrek uur 7 september Romy Lammerink Romee Droste Cas Droste Marijn Roetgerink Wes Volker Tess Jordy Stevelink 9 november Jort Iwan Kemerink Bram Rekers Rens Femke Stevelink Lise Maatman Silke Scholten 18 januari Job Tijink Diede Milan Kamphuis Jente Luuk Carole Slaghekke Jort 21 maart Fieke Wilmink Naddy Pannen Florenzo ter Denge Twan Marijn Roetgerink Briana Oostindjer Tess 30 mei Anne Fenne O Hampsink Twan Wes Volker Jente Loena Bekhuis Cas Droste

9 Beste peuters, kleuters en (groot)ouders, Zondag 1 november hebben we weer een viering van de Peuter/Kleuter Kerk. We vertellen dan een verhaal in beeld en geluid om kleine kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met de Bijbel en de kerk. Het thema van de viering is David en Goliath. De viering begint om 10 uur in de Dagkapel in Geesteren. Als je tussen de 2 en 6 jaar bent, ben je van harte welkom met je (groot)ouders! Je oudere broers en zusjes mogen natuurlijk ook meekomen. Naast het Bijbelverhaal besteden we aandacht aan bidden en het iets over hebben voor een ander, maar we hopen vooral dat het gezellig wordt voor alle kindjes! De viering duurt ongeveer een half uur waarna we met iedereen nog wat drinken. De laatste viering van 2015 staat gepland op 20 december en zal ook om 10 uur beginnen in de Dagkapel in Geesteren. Ook voor deze viering zullen jullie een uitnodiging ontvangen via het parochieblad en overige media. Voor vragen kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat info@hpancratius.nl of op dins-, woens- en donderdag of Met vriendelijke groet, De werkgroep Peuter/Kleuter Kerk Pastor Timmermans Manon Frieling Joke Pegge Monique Degen Susanne Burghout

10 SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Gemeente Tubbergen 21 december 2015 Sporthal De Ransuil te Geesteren Beste jongens en meisjes van groep 7 en 8, Op maandag 21 december vindt het schoolvolleybaltoernooi van de gemeente Tubbergen plaats in sporthal De Ransuil te Geesteren Volleybalvereniging Tante Sien Esch- Stars heeft dit schooljaar de organisatie. Het schoolvolleybaltoernooi begint s morgens om 9 uur voor de jongens en meisjes van groep 7 en s middags rond uur komen de jongens en meisjes van groep 8 in actie. Deze tijden zijn nog onder voorbehoud i.v.m. aantal opgaven. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op via het bijgevoegde inschrijfformulier. Het is de bedoeling dat je een flitsende naam voor het team bedenkt, zorgt voor een coach/begeleiding en dat je als team hetzelfde shirt draagt. De inschrijfformulieren moeten vóór 1 december teruggestuurd worden naar namens jeugdcommissie Tante Sien Esch-Stars mariekewigger@hotmail.com LET OP: VOL = VOL Tot maandag 21 december! Met vriendelijke groet, Namens volleybalvereniging Tante Sien Esch- Stars: Marian Meijer, Annemiek Assen, Yoni Nijhuis, Marlin Lammerink, Renate Hemmer en Marieke Wigger

11

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016. Geachte ouders,

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016. Geachte ouders, N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand januari met daarin de

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in februari 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand februari met daarin

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 29 oktober Screenen motoriek op onze basisschool. Informatieavond kleuters op 2 november uur

Nieuwsflits. Kalender: 29 oktober Screenen motoriek op onze basisschool. Informatieavond kleuters op 2 november uur Nieuwsflits 29 oktober 2015 Kalender: Agenda: Maandag 2 november Informatieavond kleuters Maandag 7 november Game Day SIZ Twente Maandag 9 november Screenen motoriek groepen 1 en 2 Woensdag 18 november

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand december met daarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juli 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juli met daarin de nodige

Nadere informatie

Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018.

Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018. Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018. Klasse 1 meisjes: straat. 1 Hanne Scholten Reutum 13s16m 10pt. 2 Dylana Bijen Reutum 14s33m 9pt. 3 Marre Nijmeyer

Nadere informatie

Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018.

Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018. Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018. Klasse 1 meisjes: Straat. 1 Marre Nijmeijer Veldhoek 6s 37m 10pt. 2 Dylana Bijen Reutum 7s 36m 9pt. 3 Bente Nijmeyer Veldhoek

Nadere informatie

Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018.

Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018. Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018. Klasse 1 meisjes: straat. 1 Marre Nijmeyer Veldhoek 9 s 5 m 10pt. 2 Hanne Scholten Reutum 11 s 26 m 9pt. 3 Dylana Bijen Reutum

Nadere informatie

4 december Kalender:

4 december Kalender: Kalender: Agenda: Woensdag 17 december: Broodmaaltijd voor Serious Request Donderdag 18 december: Kerstviering op school van 17.00 tot 19.30 uur 19 december 12.00 uur; alle leerlingen vrij Zondag 21 december:

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september e jaargang nr: 106

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september e jaargang nr: 106 Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2014 14e jaargang nr: 106 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75 Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Personele zaken. Oudercontactavond

Personele zaken. Oudercontactavond 01 02 Informa eavond groep 5a 08 03 Studiedag, kinderen vrij 02 02 Groep7 Voorstelling Wiek 15 03 Studiedag TOF, kinderen vrij 05 02 Juf Renate jarig Beste abonnees, Het genieten van Koning Winter was

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december Geachte ouders,

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december Geachte ouders, N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand december met daarin

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in mei 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand mei met daarin de nodige

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

19 Februari Bram Hendriks

19 Februari Bram Hendriks MARIMBAZUIN 29 februari 2016 De van Willemien, directeur De carnaval al weer lang vergeten en twee drukke weken achter de rug. Kennis gemaakt in de groepen, met de leerkrachten en collega s van Marimba.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05 Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober 2019 40e jaargang nr. 05 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging: Op dinsdag 8 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van de Ouderverenging

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord KOFFIE UURTJE DONDERDAG 26 JANUARI

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt 05 november 2015 Jaargang 8- nummer 9 kalender Vrijdag 6 november Fietscontrole groepen 8 Woensdag 11 november Schoolontbijt Bonte avond groepen 5 Donderdag 12 november Vergadering Ouderraad (20.00 uur)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Blitsgids. Brede school Blitterswijck Schooljaar 2013-2014 Nr.18. Data:

Blitsgids. Brede school Blitterswijck Schooljaar 2013-2014 Nr.18. Data: Brede school Blitterswijck Schooljaar 2013-2014 Nr.18 27 mei 2014 Blitsgids Data: 27/5 handv. gr. 5/8 29/5 Hemelvaart: vrij 30/5 vrij. 2/6 schoolfotograaf 9/6 Pinksteren,vrij 10/6 studiedag, vrij Attentie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Maandag 12 december 20 16 Jaargang 13, nummer 5 Inhoud Nieuws vanuit het team 1 Website + SchoolApp 2 Afval scheiden op school 3 Kerststollenactie Mediatheek 3 Pepernotenactie

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda november Nieuwsbrief november 2018-2019 december 5 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje schooljaar 2014-2015 aflevering 19 In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje Gewijzigde openingstijden van de bieb Eindejaarsviering en laatste schooldag Nieuwe schooltijd schooljaar 2015-2016 Beknopte

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten vanuit gr. 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar nummer 5

Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar nummer 5 Nieuwsbrief januari 2019 Schooljaar 18-19 nummer 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 7 jan. 8 9 10 11 12 13 Hoofdluiscontrole 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Groepsbezoek bieb

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2018 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige

Nadere informatie