In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari Geachte ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016. Geachte ouders,"

Transcriptie

1 N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand januari met daarin de nodige school activiteiten. SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL Na plassen... handen wassen. Er worden geen vechtspelletjes gespeeld. Van elkaars spullen afblijven. KINDERVIERINGEN Kijkt u in het informatieblad van de parochie voor de data en tijden. MEDIATHEEKBEZOEK De mediatheek is elke donderdag open van uur. In de vakantie is de mediatheek gesloten. Elke week individuele uitleen. Donderdag 7 januari 3/4 en 5/6 voor de klassencollectie Donderdag 14 januari studiedag Donderdag 21 januari nm teamvergadering Donderdag 28 januari groep 6/7 en 7/8 voor de klassencollectie LETTERS GROEP 3 De kinderen beginnen ongeveer in week 1 met de letters van kern 6: g geit, ui f duif, au pauw, ei ei. DANKJEWEL We hebben een erg fijne Kerstviering achter de rug. Een buffet dat er in alle klassen perfect uitzag en een gezellige en sfeervolle kerstmarkt. Samen met de kinderen en ongetwijfeld U als ouders hebben we heel erg genoten van deze mooie Kerstviering. Een Dank je wel voor iedereen die daar aan meegeholpen heeft.

2 AFSCHEID We nemen aan het einde van dit jaar afscheid van de fam. Huiskes. Brent en Diede gaan verhuizen naar Fleringen. We wensen ze alle goeds en succes op hun nieuwe school. Dat wensen we ook Anne Morskieft. Zij gaat na de Kerstvakantie naar het Speciaal Onderwijs op t Mozaïek in Almelo. KERSTVAKANTIE Maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari zijn de kinderen vrij. We verwachten ze maandag 4 januari terug op school. SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Maandag 21 december is het schoolvolleybaltoernooi van de Gemeente Tubbergen in Sporthal De Ransuil te Geesteren. Volleybalvereniging Tante Sien Esch-Stars heeft dit jaar de organisatie. s Morgens om 9.00 uur zijn de jongens en meisjes van groep 7 aan de beurt, s middags om uur komen de jongens en meisjes van groep 8 in actie. Het is de bedoeling dat ouders de teams begeleiden, coachen. De kinderen zijn al voorzien van de nodige informatie. Veel success OPBRENGST PEPERNOTENACTIE De pepernotenactie die met Sinterklaas door de ouderraad is georganiseerd, heeft het mooie bedrag opgebracht van 500,00. Dit gaat naar de Stichting Twentsewens Ambulance. CITO TOETSEN In de maand januari worden er verschillende toetsen afgenomen in alle groepen. De resultaten kunt u lezen op het eerste rapport. Indien er bijzonderheden zijn, nemen de leerkrachten contact op met de ouders. LEKKER LEZEN In de maand januari wordt bij alle kinderen (die het Avi-plus niveau nog niet behaald hebben) de Avi-leestoets afgenomen. De kerstvakantie komt eraan en het komt regelmatig voor dat kinderen terugvallen op een lager leesniveau als ze twee weken niet lezen. Wilt u uw kind stimuleren ook in de kerstvakantie lekker te blijven lezen? Er zijn zoveel leuke boeken, keuze genoeg. Kijk ook nog eens terug naar de titels die in de vorige nieuwsflits stonden. Na de kerstvakantie mogen de kinderen het boek op school beoordelen. LUIZENCONTROLE Maandag 4 januari om 9.00 uur vindt er weer een luizencontrole plaats. MR VERGADERING Woensdag 6 januari is er een MR vergadering. BEZOEK GEMEENTEHUIS De kinderen van groep 6/7 zijn uitgenodigd donderdag 7 januari het gemeentehuis te bezoeken. Ze krijgen een rondleiding van wethouder Volmerink en informatie over wat de gemeente allemaal doet. Voor deze excursie zijn we op zoek naar ouders die kunnen rijden. We zouden graag om uur van school vertrekken. Om uur zijn we terug. Als u mee kunt rijden, kunt u dit doorgeven aan meester Johan Mensen, opgeven per mail kan ook: a.lansink@martum.nl Alvast hartelijk dank.

3 TONEELVOORSTELLING RAT Donderdagmiddag 7 januari zijn de kinderen van groep 6, 7 en 8 van harte uitgenodigd om naar de toneelvoorstelling van het R.A.T. te komen. De voorstelling is bij Bays, begint om uur en duurt tot uur. GMR VERGADERING Maandag 11 januari is er een GMR vergadering. DIRECTEUREN BERAAD TUBBERGEN Dinsdag 12 januari is er overleg met alle schooldirecteuren van de TOF scholen. HULP OUDERS BIJ SCHOOLSCHOONMAAK Twee keer per jaar vragen we de ouders te helpen bij de schoolschoonmaak. Niet voor de zaken die tot de dagelijkse schoonmaak behoren, maar voor hetgeen waarvoor bij de dagelijkse schoonmaak geen tijd is. Dit schooljaar zijn er twee data gepland: dinsdagavond 12 januari en maandagavond 4 juli. Onderaan deze nieuwsflits vindt u een antwoordstrook. Hierop kunt u aangeven op welke avond u wilt helpen, s.v.p. voor 7 januari. Opgave kan ook per mail: a.lansink@martum.nl. Wij hopen op een grote opkomst Vele handen maken immers licht werk. Alvast bedankt voor uw medewerking. GEVONDEN VOORWERPEN Er zijn nogal wat spullen van de kinderen op school blijven liggen. De gevonden voorwerpen liggen maandag 11 en dinsdag 12 januari in de hal van de school. Woensdag 13 januari ruimen we de spullen op, komt u nog even kijken als u iets mist. Het is zonde om alles weg te gooien. OVERLEG DIRECTIE - OUDERRAAD Woensdag 13 januari is er overleg tussen de directie en de ouderraad. VOORLEESWEDSTRIJD Op 13 januari vertegenwoordigt Briana Oostindjer de Mariaschool bij de voorleeswedstrijd in t Oale Roadhoes in Tubbergen. De voorleeswedstrijd begint om uur. We wensen haar veel succes toe STUDIEDAG Donderdag 14 januari is er voor de leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn deze dag vrij. CARNAVAL Vrijdag 15 januari zijn de voorrondes van de playback nummers of een andersoortige act op school voor de gala-avonden bij Bays. Deze ochtend is ook de loting van prins en prinses carnaval. We wensen alle kinderen die meedoen alvast succes. SCHOOLZWEMMEN Maandag 18 januari groep 7/8 Dinsdag 19 januari groep 5/6 Donderdag 21 januari vervalt de zwemles voor groep 6/7 i.v.m. vrije middag. Kijkt u even goed in het schema wanneer u bent ingedeeld om te rijden. Het rijschema vindt u nogmaals aan het eind van de nieuwsflits.

4 Het zwemmen is van tot uur. We vertrekken telkens om uur vanaf school, het zwemmen duurt tot uur, de kinderen zullen dus wat later thuiskomen. VERGADERING OR Maandag 18 januari is er een vergadering van de ouderraad. Mevr. P. Kienhuis zal hierbij namens onze school aanwezig zijn. ICC STUDIEDAG Dinsdag 19 januari is er een studiedag voor alle ICC-ers van de TOF scholen. Namens onze school gaat mevr. M. Kooiker hier naar toe. Voor vervanging in de groep wordt gezorgd. STUDIEMIDDAG CONTACTPERSONEN Woensdag 20 januari om uur is er een studiemiddag voor alle contactpersonen van de TOF scholen. Namens onze school gaan mevr. M. Schurink en mevr. I. Huiskes hier naar toe. EERSTE HEILIGE COMMUNIE GROEP 4 Woensdag 20 januari om uur is voor de kinderen van groep 4 een rondleiding in de kerk. De kinderen ontvangen na afloop een aanmeldingsformulier en een uitnodiging voor de ouderavond op 26 januari om uur. TEAMVERGADERING Donderdagmiddag 21 januari om uur is er voor de leerkrachten een teamvergadering. Alle kinderen zijn om uur vrij. EXCURSIE GROEP 8 Maandag 25 januari brengt groep 8 een bezoek aan Amsterdam. Ze gaan in elk geval naar het Rijksmuseum. De kinderen gaan met de bus. Verdere informatie volgt nog. IB NETWERK Dinsdag 26 januari is er s morgens een bijeenkomst voor alle intern begeleiders van de TOF scholen. Mevr. J. Hulskotte zal hierbij aanwezig zijn. 1E RAPPORT Dinsdag 2 februari krijgen de kinderen hun 1 e rapport mee naar huis. De 10 minuten gesprekken zijn op dinsdag 9 en woensdag 10 februari. De verwijzingsgesprekken voor het voortgezet onderwijs voor groep 8 zijn op woensdag 10 en donderdag 11 februari. U krijgt hiervoor een uitnodiging. WEBSITE Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe website. Beter toegankelijk en gemoderniseerd. We hopen in januari de site voor u online te kunnen zetten. TYPELES OP DE MARIASCHOOL: Het lijkt nog ver weg, maar nu reeds delen wij u mede dat in september 2016 de mogelijkheid bestaat voor kinderen van groep 6, 7 en 8 om een cursus computertypen te volgen in de Mariaschool te Reutum. Alleen bij voldoende deelname (minimaal 8 leerlingen) gaat de cursus van start. Het grote voordeel voor u als ouders is, dat u niet meer met uw kind naar een andere plaats hoeft te rijden. Er zijn echter nog een paar belangrijke redenen waarom u voor deze cursus zou kunnen kiezen:

5 Er wordt les gegeven volgens het 10 vingersysteem blindtypen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het programma TypeWorld dat werkt via internet. De persoonlijke begeleiding van de docent is uitermate belangrijk voor de controle op de juiste vingerzetting, het blind typen en een goede typehouding. Bij online cursussen zonder persoonlijke begeleiding is deze controle er niet De cursus wordt afgesloten met een examen. Dit examen wordt afgenomen door een staatsgediplomeerde examinator van de VSLM (zie website vslm.nl). Geen "eigen" diploma of certificaat, maar een officieel diploma dat later een toegevoegde waarde heeft voor het CV van uw kind. De cursus wordt gegeven door een bevoegde docent van Typen Tubbergen (voorheen Stichting Welzijn Tubbergen). Nadere informatie over prijs, data en tijden volgt in febr./maart Met vriendelijke groet namens de docenten van Typen Tubbergen, Agnes Booyink docent computertypen NIEUWSFLITS De volgende nieuwsflits kunt u verwachten op vrijdag 29 januari De jarigen en van harte gefeliciteerd: Januari 3 januari Joep Löwik 3 januari Romee Droste 6 januari Rens Morskieft 7 januari Mitch Moczkowski 8 januari Tess 21 januari Nora Pegge 31 januari Per Steggink 31 januari Niek Wesselink Op de website van TOF Onderwijs ( treft u rechts op de startpagina het jaarverslag van TOF Onderwijs aan. In het jaarverslag wordt een beeld geschetst van de activiteiten die op onze scholen werden uitgevoerd. We nodigen u uit een kijkje te nemen op onze website Een papieren versie kunt u aanvragen door een mail te sturen naar info@tofonderwijs.nl of te bellen naar het volgende telefoonnummer:

6 Open dagen voortgezet onderwijs Open dagen Twents Carmelcollege in Oldenzaal. De open dagen van het Twents Carmelcollege zijn op de volgende data van uur: Woensdag 13 januari 2016: LWOO-unit Potskampstraat 2 Dinsdag 19 januari: 2016 Locatie de Thij, Thijlaan 30 (vmbo, havo, vwo en vwo-extra) Donderdag 21 januari 2016: Locatie Lyceumstraat, Lyceumstraat 36 (vmbo, havo, vwo en vwo-extra) Dinsdag 19 januari 2016: Praktijkonderwijs, Leliestraat 1 Voor meer informatie: AOC Almelo VMBO (Bornerbroeksestraat 348) Woensdag 25 november uur Woensdag 28 januari 2016 van uur. Meer informatie op Noordik Havo/VWO (Noordikslaan Almelo) zaterdag 6 februari 2016 van uur VMBO (C. van Renneslaan Almelo) maandag 11 januari 2016 van uur Meer informatie op Pius X Havo, athenaeum, gymnasium, TTO locatie Aalderinkshoek maandag 18 januari 2016 van uur VMBO (Van Renneslaan Almelo) dinsdag 19 januari 2016 van uur Meer informatie op: Open dag Canisius Maandag 25 januari 2016 Canisius, locatie Tubbergen dinsdag 26 januari 2016 Canisius locatie Almelo, telkens van uur. Meer informatie op: Open dag Erasmus Het Erasmus locaties havo/vwo (Sluiskade NZ 68) en vmbo ( Sluiskade NZ 126) op zaterdag 31 januari van uur Locatie Praktijkonderwijs (Horstlaan 1) op woensdag 3 februari 2016 van uur Meer informatie op: Op veel scholen zijn meeloopdagen mogelijk. Vraag hier gerust naar op de open dagen ANTWOORDSTROOK SCHOOLSCHOONMAAK Naam:... 0 helpt dinsdagavond 12 januari met schoolschoonmaak 0 helpt maandag 4 juli met de schoolschoonmaak 0 helpt niet met de schoolschoonmaak Opgave kan ook per mail via a.lansink@martum.nl

7 Een bange Kerst... Jij bent bang Ik ben bang Jij bent bang om dood te gaan in de oorlog in jouw land Ik ben bang dat jij die oorlog meeneemt naar het mijne Jij bent bang dat de grenzen voor je neus zullen worden gesloten Ik ben bang dat er veel mensen met verkeerde bedoelingen naar hier komen Jij bent bang dat je niet welkom bent in Europa, in ons land Ik ben bang dat je mijn cultuur niet zult begrijpen Jij bent bang dat je nooit meer terug naar huis kunt Ik ben bang dat je nooit meer terug naar huis wilt Jij bent bang dat wij je niet willen helpen Ik ben bang dat jij onze hulp niet zult waarderen Jij wilt vast niet dat ik bang ben... Ik...wil ook niet dat jij bang bent. Het is eigenlijk ironisch. Net na Jezus geboorte moeten Jozef en Maria met Hem vluchten, uitgerekend naar Egypte. In het Eerste Testament heet dat land Mitsraïm Angstland. Land van onderdrukking en slavernij. En juist in dat land vindt de Heilige Familie onderdak. En zie, een engel van de Heer verschijnt in een droom aan Jozef en zegt: word wakker, neem het jongetje en zijn moeder bij je en vlucht naar Egypte; en wees daar tot ik het je zeg; want Herodes gaat het jongetje zoeken om het om te brengen Hij wordt wakker, neemt nog is het nacht het jongetje en zijn moeder bij zich, en wijkt uit naar Egypte. Hij is daar gebleven tot aan het einde van Herodes. Hoe ze daar is opgevangen, met of zonder verblijfsstatus, weten we niet. Ze is in ieder geval niet meteen uitgezet. Ze mocht blijven totdat het in het land van herkomst relatief veilig was. Wat als Egypte de buitengrenzen hermetisch had afgesloten? Jezus is een vluchtelingenkind. En het is diezelfde Jezus die ons vandaag uitnodigt om vluchtelingenkinderen in onze schoolbanken te laten aanschuiven. Ik was een vreemdeling en u hebt Mij gastvrij onthaald, zegt Hij daarover. Zoals Jezus gespaard werd voor de kindermoord in Bethlehem zo trekt ook nu een volk door Europa Kerstmis ruim 2000 jaar geleden komt zo wel weer erg dichtbij. Namens het schoolteam van de Mariaschool wens ik U prettige Kerstdagen en een nieuw jaar van vertrouwen, hoop en solidariteit. G.J.M. aan de Stegge Mariaschool

8 Schoolzwemmen groep 3/4 (31 kinderen) maandag uur 7 auto s + juf Maria, vertrek uur 15 februari Rens Koopman Diede Huiskes Lotte Telgenhof Bob Droste Hidde Angela Nijhuis Jaap 18 april Luuk Morskieft Polle Steggink Lucas Frieling Hidde Peulken Jaap Jorn Spijker Anna Kuis 27 juni Naomi Veenhuis Polle Steggink Guus Scholten Mitch Moczkowski Lieke Hesselink Luuk Morskieft Boet Wilmink Schoolzwemmen groep 5/6 (24 kinderen) dinsdag uur 7 auto s, vertrek uur 19 januari Tess Grundel Siets Wilmink Sven Gr. Rouwen Rick Golbach Carole Slaghekke Kees juf Milou 16 februari Joep Lowik Kees Britt Vrerink Sven Gr. Rouwen Isa Droste Rick Golbach juf Milou 22 maart Tess Grundel Sander Weidgraaf Jolie Mensink Britt Vrerink Joep Lowik Kira Kemerink juf Milou 19 april Siets Wilmink Isa Droste Joep Lowik Bart an de Stegge Lars Hesselink Jesse Telgenhof juf Milou 31 mei Kira Kemerink Jesse Telgenhof Joep Lowik Britt Vrerink Tom Morskieft Bas Eerdman juf Milou 28 juni Kira Kemerink Jesse Telgenhof Siem Peulken Jolie Mensink Siets Wilmink Dieke Bos juf Milou Groep 6/7 (27 kinderen) donderdag uur 6 auto s + meester Johan, vertrek uur 21 januari Tim Volmerink Bart Hemmer Sam Stevelink Saar Wolbers Wout Kuipers Lian Kamphuis 18 februari Pien Hofman Nina Kamphuis Saar Wolbers Daan Droste Jelle Hesselink Mies Kamphuis 24 maart Sietse Maathuis Nina Kamphuis Sterre Maathuis Sam Stevelink Marre Golbach Daan Droste 21 april Pien Hofman Dirk Rekers Mies Kamphuis Maret Venhuis Roos Braakhuis Daan Droste 2 juni Kars Wilmink Mies Kamphuis Wenke Maatman Wout Kuipers Nina Kamphuis Niek Wesselink 30 juni Lara Vrerink Jasper O Hengel Saar Wolbers Dirk Rekers Sietse Maathuis Maret Venhuis Groep 7/8 (27 kinderen) maandag uur 7 auto s, vertrek uur 18 januari Job Tijink Diede Hesselink Milan Kamphuis Jente Hesselink Luuk Hesselink Carole Slaghekke Jort Maathuis 21 maart Fieke Wilmink Naddy Pannen Florenzo ter Denge Twan Marijn Roetgerink Briana Oostindjer Tess 30 mei Anne Morskieft Fenne O Hampsink Twan Wes Volker Jente Hesselink Loena Bekhuis Cas Droste

9 Kleuter/peuter speelfestijn Ouders en kinderen 2,50 p.p. Wilt u graag iets met uw kinderen (1 tot ongeveer 7 jaar) ondernemen in de kerstvakantie? Tot 2 jaar gratis Zondag 20 Kom en geniet samen met uw kinderen van een sportieve ontdekkingsreis in het warme water van zwembad de Vlaskoel december Van uur tot uur

10 Beste peuters, kleuters en (groot)ouders, Zondag 20 december hebben we de laatste viering van 2015 van de Peuter/Kleuter Kerk. We vertellen dan een verhaal in beeld en geluid om kleine kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met de Bijbel en de kerk. Het thema van de viering is natuurlijk Kerstmis. De viering begint om uur in de Dagkapel in Geesteren en je mag muziekinstrumenten meenemen. Als je tussen de 2 en 6 jaar bent, ben je van harte welkom met je (groot)ouders Je oudere broers en zusjes mogen natuurlijk ook meekomen. In de Peuter/Kleuter Kerk besteden we naast het bijbelverhaal aandacht aan bidden en het iets over hebben voor een ander, maar we hopen vooral dat het gezellig wordt voor alle kindjes De viering duurt ongeveer een half uur waarna we met iedereen nog wat drinken. De vieringen van 2016 zullen begin volgend jaar gepland en gecommuniceerd worden via het parochieblad, de nieuwsflitsen van school en de kinderdagverblijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat info@hpancratius.nl of op dins-, woens- en donderdag of Met vriendelijke groet, De werkgroep Peuter/Kleuter Kerk Pastor Timmermans Manon Frieling Joke Pegge Monique Degen Susanne Burghout

11

12 Zinomnaschoolietsleukstedoen?Doedanmeeop: Donderdag7januari14.45t/m16.15uur(groep7en8) Donderdag14januari14.45t/m16.15uur(groep5en6) Donderdag21januari14.45t/m16.15uur(groep3en4) 7jan.14.45J16.15 Groep7en8 Groep7en8 10leerlingen 14jan.14.45J16.15 Groep5en6 Groep5en6 10leerlingen 21jan.14.45J16.15 Groep3en4 Groep3en4 10leerlingen Waar:kinderopvangBambino,Reutum

13 Zinomnaschoolietsleukstedoen?Doedanmeeop: Donderdag7januari15.45t/m16.45uur(groep3,4,5en6) Donderdag14januari15.45t/m16.45uur(groep3,4,7en8) Donderdag21januari15.45t/m16.45uur(groep5,6,7en8) 7jan.15.45J16.45 Groep3,4,5en6 Groep3,4,5en6 14jan.15.45J16.45 Groep3,4,7en8 Groep3,4,7en8 21jan.15.45J16.45 Groep5,6,7en8 Groep5,6,7en8 Waar:gymzaalbijMariaschool

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand december met daarin

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in november 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand november met daarin

Nadere informatie

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari Geachte ouders,

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari Geachte ouders, N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand januari met daarin de

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in februari 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand februari met daarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december Geachte ouders,

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december Geachte ouders, N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand december met daarin

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juli 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juli met daarin de nodige

Nadere informatie

Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018.

Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018. Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018. Klasse 1 meisjes: Straat. 1 Marre Nijmeijer Veldhoek 6s 37m 10pt. 2 Dylana Bijen Reutum 7s 36m 9pt. 3 Bente Nijmeyer Veldhoek

Nadere informatie

Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018.

Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018. Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018. Klasse 1 meisjes: straat. 1 Marre Nijmeyer Veldhoek 9 s 5 m 10pt. 2 Hanne Scholten Reutum 11 s 26 m 9pt. 3 Dylana Bijen Reutum

Nadere informatie

Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018.

Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018. Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018. Klasse 1 meisjes: straat. 1 Hanne Scholten Reutum 13s16m 10pt. 2 Dylana Bijen Reutum 14s33m 9pt. 3 Marre Nijmeyer

Nadere informatie

4 december Kalender:

4 december Kalender: Kalender: Agenda: Woensdag 17 december: Broodmaaltijd voor Serious Request Donderdag 18 december: Kerstviering op school van 17.00 tot 19.30 uur 19 december 12.00 uur; alle leerlingen vrij Zondag 21 december:

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 29 oktober Screenen motoriek op onze basisschool. Informatieavond kleuters op 2 november uur

Nieuwsflits. Kalender: 29 oktober Screenen motoriek op onze basisschool. Informatieavond kleuters op 2 november uur Nieuwsflits 29 oktober 2015 Kalender: Agenda: Maandag 2 november Informatieavond kleuters Maandag 7 november Game Day SIZ Twente Maandag 9 november Screenen motoriek groepen 1 en 2 Woensdag 18 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75 Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september e jaargang nr: 106

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september e jaargang nr: 106 Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2014 14e jaargang nr: 106 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Personele zaken. Oudercontactavond

Personele zaken. Oudercontactavond 01 02 Informa eavond groep 5a 08 03 Studiedag, kinderen vrij 02 02 Groep7 Voorstelling Wiek 15 03 Studiedag TOF, kinderen vrij 05 02 Juf Renate jarig Beste abonnees, Het genieten van Koning Winter was

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

Scheepsjournaal. K.B.S. het Galjoen. Kruizemunthof EX Wierden

Scheepsjournaal. K.B.S. het Galjoen. Kruizemunthof EX Wierden Scheepsjournaal K.B.S. het Galjoen Kruizemunthof 4 0546 573684 7641 EX Wierden directie@het-galjoen.nl www.het-galjoen.nl @KBShetGaljoen Wierden, 18 december 2013 Schooljaar 2013/2014 nr. 18 Aan alle ouders

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben.

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. KERNNIEUWS januari 2016 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl dat Uw ogen ons hebben gezien vol mededogen. dat we alles mochten zeggen vreugde en verdriet in Uw handen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Studionieuws november 2016

Studionieuws november 2016 Rehobothschool Studiostraat 45 1267 NA Huizen Directeur a.i.: Mw. M.G. Postuma Tel: 035-5252982 rehoboth@ichthushuizen.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mrrhs@ichthushuizen.nl OR:

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014 p.c.b.s. De Singel Singel 1 4797 BJ Willemstad tel. 0168 472589 kopij kunt u sturen naar: e.dam@singelwillemstad.nl Agenda Woensdag 3 december Vrijdag 5 december Groep 1 vrij

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 16-10-2015 Inhoud: IKC Glanerbrug Zuid Info VO Niet vergeten! Ter nagedachtenis Voorstellen Rabomuseum Kidsweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten vanuit gr. 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Maandag 12 december 20 16 Jaargang 13, nummer 5 Inhoud Nieuws vanuit het team 1 Website + SchoolApp 2 Afval scheiden op school 3 Kerststollenactie Mediatheek 3 Pepernotenactie

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2015

Nieuwsbrief September 2015 Nieuwsbrief September 2015 FEEST OM ONS HEEN! De zon kan niet zonder de maan. Een ster niet zonder de nacht. De hemel niet zonder de aarde. Wat is dat toch mooi bedacht! De groep kan niet zonder jouw naam,

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie