SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL"

Transcriptie

1 N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige school activiteiten. SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL Na werken opruimen. In de zandbak en met materiaal mag je alleen spelen wanneer er toestemming gegeven wordt. Duikelen alleen op de duikelstangen. Iedereen hoort erbij. Samen kun je meer dan alleen. KINDERVIERINGEN Kijkt u in het informatieblad van de parochie voor de data en tijden. MEDIATHEEKBEZOEK De mediatheek is elke donderdag open van uur. In de vakantie is de mediatheek gesloten. Elke week individuele uitleen. Donderdag 3 maart voorjaarsvakantie Donderdag 10 maart groep 3/4 en 5/6 voor de klassencollectie Donderdag 17 maart groep 6/7 en 7/8 voor de klassencollectie Donderdag 24 maart groep 3/4 en 5/6 voor de klassencollectie Donderdag 31 maart groep 6/7 en 7/8 voor de klassencollectie LETTERS GROEP 3 De kinderen beginnen ongeveer in week 10 met kern 8. In kern 8 leren de kinderen de woorden: bank en licht Woorden met 2 medeklinkers vooraan (zoals 'zwaan') en achteraan (bijvoorbeeld 'kast') komen uitgebreid aan bod. Ook leert uw kind woorden met een open klinker achteraan lezen, bijvoorbeeld: 'ga', 'zo' en 'nu' Bovendien leren de kinderen in kern 8 de nk van bank en de ch van licht.

2 PERSONELE AANGELEGENHEDEN Het zwangerschapsverlof van mevr. Ilse Huiskes zal per 14 april worden ingevuld door mevr. Marlon Beld. VOORJAARSVAKANTIE Maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart zijn de kinderen vrij. Wij verwachten ze maandag 7 maart terug op school. LUIZENCONTROLE Maandag 7 maart om 9.00 uur is er weer luizencontrole. We willen u verzoeken de kinderen geen gel en vlechtwerken in de haren te doen. OVERLEG DIRECTIE OUDERRAAD Woensdag 9 maart is er om uur overleg tussen de directie en de ouderraad. TEAMVERGADERING Woensdag 9 maart om uur is er voor de teamleden een teamvergadering. WEEK VAN HET GELD Maandag 14 maart start de week van het geld. Er wordt in de groepen aandacht gegeven aan geld als middel om te gebruiken in onze maatschappij. VERGADERING OR Maandag 14 maart is er een vergadering van de ouderraad. Mevr. P. Kienhuis zal hierbij namens onze school aanwezig zijn. EERSTE HEILIGE COMMUNIE GROEP 4 Dinsdag 15 maart les 1 tijdens de les op school. Woensdagmiddag 30 maart les in de kerk (13.30 ca uur) TOF STUDIEDAG GAAT NIET DOOR Woensdag 16 maart is er voor alle kinderen gewoon les. Er was onder voorbehoud een TOF studiedag gepland, maar die gaat niet door. DIRECTIE 2-DAAGSE Donderdag 17 en vrijdag 18 maart is dhr. G. Aan de Stegge afwezig i.v.m. een 2-daagse studiebijeenkomst met alle TOF directeuren. KLEUTERGYM VOOR GROEP 1 EN 2 Vrijdagmiddag 18, 25 maart en 1 april van tot is er weer kleutergym in de gymzaal. Kosten 0.50 per keer dat je komt. Groet Bernadet Grundel PALMPASENVIERING/OPTOCHT EN VASTENDOOSJES Op Palmzondag 20 maart om 9.00 uur zal er een speciale Palmpasenviering worden gehouden. Dit is een gezinsviering en de gezangen verzorgd worden door de Karrekietjes. Alle parochianen dus ook de ouders met (kleine) kinderen zijn van harte welkom om mee te vieren. De Palmpasenstok mag natuurlijk meegebracht worden naar de viering. Deze wordt niet meer door de kinderen op school gemaakt. U kunt thuis zelf met uw kind de palmpasenstok maken.

3 Na de viering is er onder begeleiding van de harmonie St. Jozef een rondgang van de kinderen met hun versierde Palmpasenstok door de kerk. Na afloop wordt er achter in de kerk koffie/thee en voor de kinderen ranja met iets lekkers aangeboden. Wij willen hiervoor iedereen van harte uitnodigen. In deze viering is er voor de kinderen ook de gelegenheid om hun vastendoosjes in te leveren! Werkgroep Gezinsviering. VIERING OPENING GOEDE WEEK Op maandag 21 maart (onder voorbehoud) starten we de Goede Week met een viering in de kerk. We vertrekken vanaf school om ca uur. De viering begint om 9.00 uur. Ouders die deze viering in de kerk willen bijwonen, zijn van harte welkom. SCHOOLZWEMMEN Maandag 21 maart groep 7/8 Dinsdag 22 maart groep 5/6 Donderdag 24 maart groep 6/7 Kijkt u even goed in het schema wanneer u bent ingedeeld om te rijden. Het zwemmen is van tot uur. We vertrekken telkens om uur vanaf school, het zwemmen duurt tot uur, de kinderen zullen dus wat later thuiskomen. DIRECTEURENBERAAD/IB NETWERK Dinsdag 22 maart is er van uur overleg met alle schooldirecteuren en intern begeleiders uit de gemeente Tubbergen. Mevr. J. Hulskotte en dhr. G. aan de Stegge zullen hierbij aanwezig zijn. ICC VERGADERING Dinsdag 22 maart is er een vergadering van de commissie kunst en cultuur van TOF. Onze school zal vertegenwoordigd worden door mevr. M. Kooiker. GROTE REKENDAG 2016 Op woensdag 23 maart doen we met alle groepen mee met De Grote Rekendag, met als thema: "Kijkje achter de code." De codes die tijdens de Grote Rekendag aan de orde zijn, doen denken aan de codes die gebruikt worden bij computers. Ook hier gaat het om codes die een werkwijze, een volgorde beschrijven, maar nu zonder dat er computers aan te pas komen. De kinderen leren denken in stappen die een computer maakt. Voor groep 1 en 2 gaat het om sorteren op kenmerken en maken kennis met het combineren van kenmerken. Een speurtocht aan de hand van foto's laat de kinderen ervaren dat een foto ook een vorm van coderen van de werkelijkheid is. In groep 3 en 4 gaat het om het gebruiken van codetaal. In groep 5 en 6 wordt verkend wat een pijlenschema is en hoe je het kunt gebruiken. Bij groep 7 en 8 gaat het om het doordenken van programma's zoals een computer dat zou doen. Dit leidt onder meer tot het stapsgewijs maken van 'geprogrammeerde ' tekeningen op het schoolplein. Kortom: Het is eens wat anders, een dag om naar uit te kijken! BHV Woensdagmiddag 23 maart is er een cursus BHV Brandbestrijding voor de BHV-ers van onze school.

4 PAASEIERENTOERNOOI KADOENG Woensdagmiddag 23 maart van uur organiseert Volleybalvereniging Kadoeng het paaseierentoernooi voor kinderen van groep 2, 3 en 4 in gymzaal t Brinkhoes. Kinderen hebben al informatie hierover ontvangen. GOEDE VRIJDAG EN 2 E PAASDAG Goede vrijdag 25 maart zijn alle kinderen om uur vrij en maandag 28 maart zijn de kinderen vrij. We verwachten ze dinsdag 29 maart terug op school. SCHOLENBASKETBALTOERNOOI GROEP 3 EN 4 Op zaterdag 26 maart aanstaande organiseert basketbalvereniging Jolly Jumpers uit Tubbergen het jaarlijkse scholenbasketbaltoernooi. Dit toernooi wordt gespeeld in de Burgemeester Verdegaalhal te Tubbergen. De jongens en meisjes van groep 3 en groep 4 worden uitgenodigd om aan het toernooi deel te nemen. Aan het eind van de nieuwsflits vindt u meer informatie. SCHOOLVOETBAL Woensdag 30 maart is het schoolvoetbaltoernooi voor de meisjes. De jongens zijn woensdag 6 april aan de beurt. De wedstrijden vinden plaats op de sportvelden van Vasse. Aanvang van de wedstrijden is om uur. WERKVERGADERING Donderdag 31 maart is er om uur een werkvergadering, CONCERT GROEP 3/4 Dinsdag 5 april gaat groep 3/4 naar de voorstelling Peter en de Wolf. Deze voorstelling is in De Wiekslag in Tubbergen. Voor het vervoer van de kinderen zouden we graag een beroep doen op ouders. De voorstelling duurt van uur, vertrek om uur op school. Bent u in de gelegenheid om mee te rijden, dan kunt u zich aanmelden door het invullen van het strookje aan het einde van de nieuwsflits of via de mail a.lansink@martum.nl. REGIONALE VOLLEYBALWEDSTRIJD GROEP 8 Momenteel zijn we in groep 8 aan het inventariseren wie er interesse en gelegenheid heeft om mee te doen aan de provinciale kampioenschappen volleybal. Groep 8 is nl. nummer 1 geworden op het gemeentelijk schoolvolleybaltoernooi Het is voorlopig gepland op zaterdag 21 mei. Nadere info volgt zo snel mogelijk NIEUWSFLITS De volgende nieuwsflits kunt u verwachten op donderdag 31 maart 2016.

5 De jarigen en van harte gefeliciteerd: Maart 4 maart Naddy Pannen 5 maart Lise Maatman 8 maart Dieke Bos 8 maart Loena Bekhuis 9 maart Sterre Maathuis 9 maart Jasper Oude Hengel 12 maart Tim Grundel 13 maart Silke Scholten 16 maart Nino Mensink 16 maart Kees Groothuis 18 maart Maret Venhuis 20 maart Rick Golbach 21 maart Klaas Hofman 27 maart Wout Kuipers Opgavenstrookje meerijden 5 april met groep 3/4 Toneelvoorstelling bij De Wiekslag in Tubbergen Naam:.. kan wel meerijden. Aantal gordels/zitplaatsen:

6 Schoolzwemmen groep 3/4 (31 kinderen) maandag uur 7 auto s + juf Maria, vertrek uur 18 april Luuk Morskieft Polle Steggink Lucas Frieling Hidde Peulken Jaap Groothuis Jorn Spijker Anna Kuis 27 juni Naomi Veenhuis Polle Steggink Guus Scholten Mitch Moczkowski Lieke Hesselink Luuk Morskieft Boet Wilmink Schoolzwemmen groep 5/6 (24 kinderen) dinsdag uur 7 auto s, vertrek uur 22 maart Tess Grundel Sander Weidgraaf Jolie Mensink Britt Vrerink Joep Lowik Kira Kemerink juf Milou 19 april Siets Wilmink Isa Droste Joep Lowik Bart an de Stegge Lars Hesselink Jesse Telgenhof juf Milou 31 mei Kira Kemerink Jesse Telgenhof Joep Lowik Britt Vrerink Tom Morskieft Bas Eerdman juf Milou 28 juni Kira Kemerink Jesse Telgenhof Siem Peulken Jolie Mensink Siets Wilmink Dieke Bos juf Milou Groep 6/7 (27 kinderen) donderdag uur 6 auto s + meester Johan, vertrek uur 24 maart Sietse Maathuis Nina Kamphuis Sterre Maathuis Sam Stevelink Marre Golbach Daan Droste 21 april Pien Hofman Dirk Rekers Mies Kamphuis Maret Venhuis Roos Braakhuis Daan Droste 2 juni Kars Wilmink Mies Kamphuis Wenke Maatman Wout Kuipers Nina Kamphuis Niek Wesselink 30 juni Lara Vrerink Jasper O Hengel Saar Wolbers Dirk Rekers Sietse Maathuis Maret Venhuis Groep 7/8 (27 kinderen) maandag uur 7 auto s, vertrek uur 21 maart Fieke Wilmink Naddy Pannen Florenzo ter Denge Twan Groothuis Marijn Roetgerink Briana Oostindjer Tess Groothuis 30 mei Anne Morskieft Fenne O Hampsink Twan Groothuis Wes Volker Jente Hesselink Loena Bekhuis Cas Droste

7 Geachte ouder / verzorger, Via de basisschool waarop u zoon/dochter momenteel zit benaderen we u voor deze enquête. Uw zoon/dochter neemt met zijn/haar school deel aan het Move@School project, geïnitieerd door de buurtsportcoaches van Tubbergen. Move@School heeft 4 takken, namelijk GYM, SWIM, TOURNAMENT en EVENT. Deze vragenlijst gaat met name over het onderdeel SWIM. Graag horen we uw mening met daarbij eventuele tips voor het ons inziens vernieuwende en educatieve schoolzwemmen 2.0. U zou ons erg helpen met het invullen van deze vragenlijst. Naar aanleiding van uw antwoorden kunnen we bekijken of we dingen moeten verbeteren. Het invullen van de vragenlijst kost u maximaal 5 minuten van uw tijd. De link voor het invullen van de vragenlijst: Alvast hartelijk bedankt! Met sportieve groeten, Buurtsportcoaches Tubbergen Johan Rijke - Sophie Derkman - Lobke Waaijer - Jolien van Eerden.

8 2e hands voorjaar- en zomerkinderkleding beurs in Tubbergen Ouders Opgelet: Op 18 en 19 maart organiseren we weer een 2e handskinderkleding beurs in de Huve in Tubbergen. U kunt uw kinderkleding laten verkopen door een groep vrijwilligsters op zaterdag 19 maart. Op Vrijdag 18 maart is de inschrijving deze is in de Huve Pr. Bernhardstraat 7 in Tubbergen De prijs van de ingebrachte kleding wordt samen met de U bepaald. Van de opbrengst van de kleding is 70% voor U en 30% voor een goed doel. De ingebrachte kleding moet schoon heel en gangbaar zijn. Niet verkochte kleding kunt U terug krijgen, indien U dit niet wenst dan gaat de kleding naar een goed doel. We verkopen nu voorjaar en zomerkleding, alles is mogelijk van broek blouse rokjes jassen tot zwemkleding, sportschoenen, sportkleding ect. (geen schoenen en ondergoed en basis tshirts)we gaan vanaf baby maat 86 tot kindermaat 188 xs -S. De inschrijving is: vrijdag 18 maart s' morgens van en s 'middags van tot Nieuw: INSCHRIJVEN OP AFSPRAAK: Om lange wachttijden te voorkomen willen we proberen om inschrijving op afspraak te realiseren. U kunt het volgende doen. Stuur een mail naar 2ehandskinderkledingbeurs@gmail.com met de informatie hoeveel kledingstukken u in wilt brengen en of u `s morgens of `s middags wil inbrengen. U krijgt vervolgens een mail terug welke tijd U uw kleding kunt laten inschrijven zodat U niet hoeft te wachten. Inschrijven kan tot dinsdag avond 15 maart tot uur. De verkoop is zaterdag morgen 19 maart van 9.30 tot We hopen op heel veel ingebrachte kleding en een goede verkoop op Zaterdag. Voor nadere inlichtingen kunt U contact opnemen met Margret Eppink Namens de Werkgroep Kinderkleding Tubbergen

9 Scholenbasketbaltoernooi 2016 groep 3 en 4 Jolly Jumpers Geachte ouders, Op zaterdag 26 maart aanstaande organiseert basketbalvereniging Jolly Jumpers uit Tubbergen het jaarlijkse scholenbasketbaltoernooi. Dit toernooi wordt gespeeld in de Burgemeester Verdegaalhal te Tubbergen. De jongens en meisjes van groep 3 en groep 4 worden uitgenodigd om aan het toernooi deel te nemen. Als basketbalvereniging proberen wij middels dit toernooi de kinderen op een leuke, gezellige en vooral sportieve manier kennis te laten maken met basketbal. De ervaring uit voorgaande jaren leert ons dat zowel de kinderen, als de begeleiders en vrijwilligers van onze vereniging, steeds konden terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige dag! Graag willen wij het volgende met betrekking tot het toernooi bij u onder de aandacht brengen: * de hele organisatie van het toernooi is in handen van Jolly Jumpers; * het toernooi begint rond uur en is ongeveer om uur afgelopen (nader bericht hierover volgt nog); * de teams mogen minimaal uit 6 en maximaal uit 10 kinderen bestaan (er wordt met 5 personen gespeeld); * groep 3 en groep 4 worden apart opgegeven. We zullen gaan werken met 2 poules. Zo blijven de team eerlijk. Wel mogen er natuurlijk per groep meerdere teams worden aangemeld. * elk team krijgt een coach, die lid is van Jolly Jumpers en het team zal begeleiden tijdens de wedstrijden. Lijkt uw kind het leuk om mee te doen aan dit toernooi, vul dan het onderstaande opgavestrookje in. Graag zien we het opgavestrookje voor donderdag 10 maart terug op school, zodat de leerkrachten de teams kunnen invullen. Met vriendelijke groet, Milou Kooiker Basketbalvereniging Jolly Jumpers miloukooiker@gmail.com

10 Opgavestrookje: Mijn kind doet wel / niet mee aan het scholenbasketbaltoernooi op zaterdag 26 maart Naam kind:. Tijdstip van evt. andere sportwedstrijden:

11 Beste allemaal, Heb je een oude bril die VEEL te klein is, ECHT niet meer kan of zo'n bril waarvan je zeker weet dat je hem NOOIT meer opdoet? Mijn dochter is er heel blij mee! Ze gaat als kinderarts in opleiding naar India, waar ze kinderen ontzettend blij hoopt te maken met jouw bril! Neem hem deze week mee naar school en wie weet loopt iemand in Calcutta binnenkort met jouw bril op zijn neus! Voor meer informatie check: Marlies Uijterschout

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé Nieuwsflits 4 februari 2016 Kalender: Agenda: Vrijdag 5 februari Carnaval op school Maandag 8 februari Rosenmontag (leerlingen vrij) Donderdag 11 februari Studiedag (leerlingen vrij) In deze nieuwsflits

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in november 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand november met daarin

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in februari 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand februari met daarin

Nadere informatie

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016. Geachte ouders,

In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016. Geachte ouders, N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in januari 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand januari met daarin de

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in december 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand december met daarin

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2015 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september e jaargang nr: 106

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september e jaargang nr: 106 Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2014 14e jaargang nr: 106 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf 31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf Beste abonnees, De opening van het schooljaar is afgelopen woensdag gehouden.

Nadere informatie

Extra Nieuwsflits. Kalender: 10 maart Gevonden voorwerpen. Rapport

Extra Nieuwsflits. Kalender: 10 maart Gevonden voorwerpen. Rapport Extra Nieuwsflits 10 maart 2016 Kalender: Agenda: Maandag 14 maart 9.00 uur: Leerlingenraad Dinsdag 15 maart: Inschrijfavond Woensdag 16 maart: Studiedag Donderdag 17 maart: Uitreiking typediploma Woensdag

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juli 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juli met daarin de nodige

Nadere informatie

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75

Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75 Nieuwsflits Mariaschool In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2011 11e jaargang nr: 75 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018.

Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018. Uitslagen 2 e SNK- wedstrijd klootschieten jeugd in Mander op 11 maart 2018. Klasse 1 meisjes: Straat. 1 Marre Nijmeijer Veldhoek 6s 37m 10pt. 2 Dylana Bijen Reutum 7s 36m 9pt. 3 Bente Nijmeyer Veldhoek

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2018 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018.

Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018. Uitslagen 4 e SNK wedstrijd klootschieten jeugd Noord-Twente In de Veldhoek op 15april 2018. Klasse 1 meisjes: straat. 1 Hanne Scholten Reutum 13s16m 10pt. 2 Dylana Bijen Reutum 14s33m 9pt. 3 Marre Nijmeyer

Nadere informatie

Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018.

Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018. Uitslagen 3 e SNK-wedstrijd klootschieten jeugd Veldhoek op 25 maart 2018. Klasse 1 meisjes: straat. 1 Marre Nijmeyer Veldhoek 9 s 5 m 10pt. 2 Hanne Scholten Reutum 11 s 26 m 9pt. 3 Dylana Bijen Reutum

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 26 februari 2016 De tweewekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Nieuwsflits Brigadiers gezocht voor komend schooljaar Sponsoractie Keiser

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. Ons Project:

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in september 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand september met daarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl De Sokkerwei Uit de wei vrijdag 20 februari 2015 Deze week in; Uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3 Nieuwsbrief maart Welkom Lotte Gerritsen is in de voorjaarsvakantie 4 jaar geworden. Wij heten Lotte van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Meneer Bas en Juf Leslie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Maandag 12 december 20 16 Jaargang 13, nummer 5 Inhoud Nieuws vanuit het team 1 Website + SchoolApp 2 Afval scheiden op school 3 Kerststollenactie Mediatheek 3 Pepernotenactie

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) Donderdag 27 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8)

Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) Donderdag 27 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) 13-11-2014 nr.5 MEDEDELINGEN Dinsdag 18 november Vrijdag 21 november Versieravond op school voor Sinterklaas Alle leerlingen zijn vrij i.v.m. studiedag Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info Info maart 2016 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Extra studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016 Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode is altijd een beetje dubbel. We zijn volop bezig met dit schooljaar af te ronden: citotoetsen, schoolreisje, schoolkamp, afscheid groep 8, evaluaties. Tegelijkertijd

Nadere informatie

nummer 5 3 november 2016

nummer 5 3 november 2016 nummer 5 3 november 2016 Agenda 4 november Herfsttocht groepen 1 t/m 3 7 november Oudergesprekken groep 1/2 8 november Oudergesprekken groep 1/2 9 november Oudergesprekken groep 1/2 10 november Oudergesprekken

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014

Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014 Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014 A/C Tel: 0172-538237 Noodnummer: 06-36565365 Agenda maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag deze week voortgangsgesprekken 17 nov juf Geja en juf Irma jarig 18

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in mei 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand mei met daarin de nodige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH ijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E S T E I - I F O Jarigen Datum aam Groep Datum aam Groep 14-10 Senne uij 4

Nadere informatie