Lief en leed We leven mee met de familie Lijs (Joes - groep 7 en Eline - groep 3) waar een paar weken geleden een opa is overleden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lief en leed We leven mee met de familie Lijs (Joes - groep 7 en Eline - groep 3) waar een paar weken geleden een opa is overleden."

Transcriptie

1 oktober 2015 vanuit de directie Vorige week maandag hadden we onze eerste maandviering. Die werd verzorgd door groep 8 en groep ½ a. Goed om te zien hoe onze oudsten en onze jongsten samen zorgden voor een goede viering. Het ging over Noach, maar vooral over de God van Noach. Hij overwint het donker door Zijn licht. Bij Hem mogen we steeds weer opnieuw beginnen. Het lied dat we daarover zongen sprak mij bijzonder aan. God heeft het eerste woord. Hij heeft in den beginne het licht doen overwinnen, Hij spreekt nog altijd voort. God heeft het eerste woord. Voor wij ter wereld kwamen, riep Hij ons reeds bij name, Zijn roep wordt nog gehoord. God staat aan het begin en Hij komt aan het einde. Zijn woord is van het zijnde oorsprong en doel en zin. Lief en leed We leven mee met de familie Lijs (Joes - groep 7 en Eline - groep 3) waar een paar weken geleden een opa is overleden. Tot onze spijt zit Charlotte Tuinenga (groep 6) vanaf afgelopen maandag niet meer op Het Kompas. Na goed overleg met de ouders gaat Charlotte nu naar De Zonnewijzer. We hopen dat Charlotte zich snel mag thuis voelen op haar nieuwe school en wensen haar een goede en leerzame tijd! bewaking onderwijstijd... Hierbij wil ik u verzoeken om bezoeken aan o.a. tandarts, orthodontist e.d. buiten schooltijd te plannen. Als ouders en school hebben we een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de onderwijstijd waar onze kinderen recht op hebben te realiseren. Alvast bedankt voor uw medewerking! ouderavond 27 oktober!. save the date Vervolg schoolontwikkeling Graag betrekken we u bij het ontwikkelen van onze collectieve ambitie en de gewenste schoolontwikkeling. Vandaar dat we dinsdagavond 27 oktober weer een ouderavond organiseren. Bedoeling is dat we dan ook de uitgewerkte deelplannen van het jaarplan met u bespreken. Mochten er ouders zijn die willen meedenken over de nadere invulling, schroom niet en meldt u bij mij. Nadere informatie volgt.

2 eerste indrukken... Al ben ik nog niet over de helft van m n eerste 100 dagen, toch krijg ik langzaam maar zeker zicht op Het Kompas. Het lijkt me goed iets daarvan met u te delen. Allereerst ben ik blij met de goede en open contacten met u als ouders. Het is niet voor niets dat ik regelmatig in de hal sta om de kinderen en u te begroeten. U kunt me dan altijd even aanschieten. Bewust heb ik de afgelopen weken de tijd genomen om met iedere groepsleerkracht kennis te maken. Vandaar dat ik regelmatig in de groepen aanwezig was (en ben), daar vindt immers het echte werk plaats. Ik ben blij met de verscheidenheid aan talenten die ik heb waargenomen. Daar kunnen we nog meer gebruik van maken. Houd u vast, ik kan het even niet laten om de loftrompet te steken over ons team. We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, er wordt pedagogisch maatwerk geleverd, er is openheid, er wordt hard (over-) gewerkt, er is creativiteit en improvisatievermogen, enthousiasme en leergierigheid, humor en kind gerichtheid, oog voor het belang van goede en proactieve communicatie met de ouders. Hier stop ik even, misschien was u al afgehaakt Ook heb ik een beeld gekregen van de wensen en verwachtingen omtrent de schoolontwikkeling. Wat willen we loslaten, vasthouden en toevoegen? En tenslotte gaven de bezoeken en gesprekken helderheid m.b.t. de wederzijdse verwachtingen. Wat mag ik als directeur verwachten van mijn collegae en andersom. Natuurlijk heb ik ook puzzels ontdekt die moeten worden opgelost. Die gaan we in volgorde van urgentie en belangrijkheid aanpakken. Personeelsnieuws In groep 6 is meester Maico van Pruijssen gestart om juf Wietske Stegeman te vervangen. Wietske kon werk en privé niet goed meer combineren en besloot om te stoppen met werken. Een moedig, maar ook moeilijk besluit. De ouders van groep 6 zijn al eerder op de hoogte gesteld. U begrijpt dat dit dubbele gevoelens bij ons oproept. Enerzijds missen we onze collega Wietske, anderzijds zijn we blij dat meester Maico (geen onbekende voor groep 6!) ons kan helpen. We feliciteren juf Margreet (groep 3) en haar man, ze zijn namelijk in blijde verwachting. Er is nog geen duidelijkheid omtrent haar vervanging medio januari. waar ik op koers... Tot de kerst 2015 focus ik me op het strategisch beleid voor de komende 4 jaar. In december moet namelijk het schoolplan klaar zijn. Daarom denken we als team na over onze collectieve ambitie en zijn we druk bezig met het uitwerken van het jaarplan dat in de Koerswijzer van juni met u is gedeeld. Dat doen we middels werkgroepen die zich ieder ontfermen over hun eigen deelplan. Vorige week hebben we alle herschreven deelplannen met elkaar gedeeld tijdens de teamvergadering. Ik ervaar dit als een mooi proces wat zorgt voor eigenaarschap, enthousiasme, inspiratie en dynamiek. Het past ook helemaal bij mijn ambities voor het Kompas: koersvastheid, gerichtheid op kwaliteiten & talenten en het stimuleren van een professionele aanspreekcultuur.

3 agenda Agenda (cursief & geel betreft nieuwe / afwijkende data zoals vermeld in kalenderboekje) Dinsdag 6 oktober: Koerswijzer & Schoonmaakuurtje Woensdag 7 oktober: Start Kinderboekenweek thema Raar maar waar Woensdag 7 oktober: Christiaan Huygens Kinderboekenmarkt Vrijdag 16 oktober: Bevrijdingsconcert in de Meerpaal, groep 7 en 8 Zaterdag 17 oktober: Herfstvakantie t/m zondag 25 oktober Maandag 19 oktober: Gebedsgroep van contactpersoon Marije Kamerbeek Maandag 26 oktober: Medezeggenschapsraad 2 Dinsdag 27 oktober: Informatieavond schoolontwikkeling Kompas Maandag 2 november : Oudercommissie 3 Maandag 2 november: Gebedsgroep van contactpersoon Marije Kamerbeek Dinsdag 3 november: Koerswijzer november Donderdag 12 november: Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad 2 Vrijdag 27 november: Christiaan Huygens Winterfair middag en avond vertrouwenspersonen, wie zijn dat en wat doen zij? Afgelopen periode zijn wij, Annemarie Roetman en Henriëtte Swart in de groepen vijf tot en met acht geweest om ons voor te stellen als vertrouwenspersonen. Aan de hand van het lied: Pesten is geen spelletje, hebben we een kort klassengesprek met de kinderen gehad over gewenst en ongewenst (grensoverschrijdend) gedrag. Dit wordt uiteraard door de eigen leerkrachten in de groepen ook besproken aan de hand van de Kanjertraining. Als kinderen iets meemaken wat ze niet fijn vinden, zoals pesten, ongewenste lichamelijke aanrakingen, problemen of andere zorgen hebben, moeten ze daarover kunnen praten. Het liefst natuurlijk met u als ouder of met de eigen leerkracht. Als een kind dat niet kan of durft, zijn wij er voor hen. Er hangt een brievenbus op school waarin de kinderen een briefje kunnen stoppen om hun hart te luchten en waarop ze aan kunnen geven met wie ze er graag even over willen praten. Eén van ons zal dan met het kind contact opnemen om te kijken wat de zorg van het kind is en hoe we daar mee om kunnen gaan. Voor u als ouders zijn wij ook de vertrouwenspersonen. Wij zijn het aanspreekpunt bij klachten, waarvoor u in eerste instantie niet bij de eigen leerkracht terecht kunt. Samen met u bespreken we de klacht en kijken we wat de vervolgstappen kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Annemarie Roetman Henriëtte Swart annemarieroetman@codenz.nl henrietteswart@codenz.nl

4 goede doelen Goede doelen 1 In mei 2015 werd Nepal getroffen door een grote aardbeving. Veel mensen raakten hun huis kwijt. Zo ook de familie van Deny. Deny was voor de aardbeving gids en organiseerde trackings voor toeristen. Het gezin woont in Langtang, in een gebied dat zwaar getroffen is. Ze zijn alles kwijt. Hun huis is ingestort en ze leven nu onder plastic. Ook tijdens de periode met moessonregens. Trackings kunnen nu niet meer worden gehouden, maar daarmee is ook het inkomen van Deny veel minder geworden. Wij willen dit gezin graag steunen, zodat zij weer een onderkomen kunnen opbouwen en hun kind naar school kunnen laten gaan. Op de foto hiernaast zie je kaarsjes die veel Nepalezen laten branden. Ze zijn gemaakt van Ghee, dat is boter. Tot de herfstvakantie sparen we voor het gezin van Deny. We hopen dat u uw kind elke maandag wat geld mee wilt geven voor dit doel. Zo kunnen onze kinderen leren dat zij wat kunnen betekenen voor hun medemens ver weg. Laten wij met z n allen het gezin van Deny weer een toekomst geven! Goede doelen 2 Kledingactie All 4 Africa Tot dinsdag 13 oktober 9.00 uur kunnen jullie oude kleding inleveren voor All 4 Africa. De zak(ken) kan (kunnen) bij de eigen leerkracht worden ingeleverd. Die dag wordt de kleding door de stichting opgehaald, gesorteerd en klaargemaakt voor transport naar Afrika. Op hun site is informatie over hun doel te vinden, met daarbij foto s en filmpjes. gezocht... Magnetron / Combi-oven voor de leerkrachten Voor onze fijnproevers zijn we op zoek naar een magnetron. Mocht u er toevallig een over hebben ter overname, laat het ons a.u.b. even weten. Onze magnetron is namelijk kapot.

5 nieuws vanuit de mr Beste Ouders en verzorgers en medewerkers van het Kompas en de Christiaan Huygensafdeling, Nieuw schooljaar, vernieuwde MR op het Kompas en Christiaan Huygens afdeling. De Medezeggenschapsraad is dit schooljaar voortvarend gestart met kennismakingsgesprekken. We hebben dit gedaan omdat de MR voor de helft uit nieuwe leden bestaat, te weten Ina Askamp en Nelleke de Vries (leerkrachten Kompas) en Anja Immink oudergeleding Kompas. De eerste vergadering hebben we gebruikt om verwachtingen naar elkaar uit te spreken en kennis te maken met Kees van Garderen de directeur van het Kompas. Kees gaf drie hoofdpunten aan waarmee het schoolteam aan de slag gaat, te weten: Kwaliteit van het onderwijs borgen en koersvast inrichten. Communicatie (ouders / MR) en ouderbetrokkenheid vergroten; Schoolplan opstellen; Als MR hebben wij geformuleerd dat we het komend jaar daarnaast ook veel aandacht willen voor de financiën. Ook willen we dat school meer gebruik gaat maken van ouders door hun kwaliteiten te kennen en in te zetten voor de school; De 2e MR vergadering hebben we kennis gemaakt met Yvonne den Boer, directeur van de Christiaan Huygens afdeling. Voor de Christiaan Huygens afdeling zijn de volgende punten de komende jaren belangrijk: Draagvlak voor de school; Het verzelfstandigen van de afdeling door het aanvragen van een dislocatie; De huisvesting; Goede financiën. Ook hebben we de eerste vergaderingen benut om onze inzet voor de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van de stichting Codenz te bepalen. Met name de financiële administratie zal komend jaar anders ingericht gaan worden door het bestuur. Hierover meedenken is een belangrijke taak van de GMR. Kortom er is al veel informatie uitgewisseld en de koers van de MR is voorlopig vastgelegd. We horen graag van u. Al uw vragen en suggesties kunt u bij Nelleke de Vries per stellen. nellekdevries@codenz.nl. De volgende MR vergadering zal op 2 november om 20 uur zijn. De MR brons voor de groep 5 atleten We willen even melden dat groep 5 na het atletiektoernooi op 16 september met een beker naar huis is gegaan. Van de 13 scholen is Het Kompas (Christiaan Huygens en Het Kompas) als geheel als 3e geëindigd. Een knappe prestatie en een applaus waard!! Supertrots zijn we daarom op onze leerlingen en hun leerkrachten Suzanna, Elleke en Ria.

6 er is er 1 jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat is... Verjaardagen oktober Datum leerling Groep 3 Maurice Haverkamp CH8 4 Simon Delorme 7 5 Marleen Hummel 5 5 Joska van der Welle 1A/2A 7 Robert Schrader 4 8 Esmée Boogaard 5 8 Sander Van Keulen CH6/7 8 Laurence Reckers 8 10 Naomi Hartemink CH7 10 Ellemieke van der Veen 5 11 Janelle Schut 4 11 Tim van Vliet 6 12 Wendy Kasteel 7 12 Jolein Vroegh 5 13 Luna Török 4 14 Deano Zwerus 1B/2B 15 Dewi Hermans CH3/4 15 Odette Stelwagen CH6/7 16 Aniek Ehlting 4 17 Pelle Kroon CH8 19 Milan Koster 8 21 Felix de Wit CH3/4 22 Lotte de Bakker 6 22 Daan van Meegersen CH4/5 22 Sep Wijnne CH5/6 25 Senna Duitscher 4 27 Esther Smith 8 30 Rotem Marshak CH7 30 Guido Ros 7

7 Week van de opvoeding 2015 Vijf thema s staan centraal in de week van de opvoeding van 5 tot en met 11 oktober. Tijd voor feest! Sport. Opvoeden doe je samen en iedereen hoort erbij. Omdat je het zo goed doet. Tips en ervaringen die met opvoeden en opgroeien te maken hebben. Meer informatie vind je op Kinderboekenweek 2015 Wat is er allemaal te beleven tijdens de Kinderboekenweek? Bezoek de Startmiddag Kinderboekenweek in FlevoMeer Bibliotheek. Op woensdag 7 oktober van uur is de bieb een laboratorium met opdrachten, proeven, onderzoek, presentaties en demonstraties. Met labjas, handschoenen en veiligheidsbrillen alles leren over boeken, lezen, natuur, wetenschap en techniek. Kijk voor meer info op de website van FlevoMeer Bibliotheek Wintertijd.. hoe In de nacht van zaterdag 25 oktober op zondag 26 oktober gaat de klok een uur achteruit. Kinderen hebben vaker moeite met overschakelen. Kijk voor meer info en tips op onze website. Het CJG, voor vragen over opvoeden & opgroeien Dé plek waar je terecht kunt voor al jouw vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Het CJG is er voor alle (aanstaande) ouders en opvoeders. Of het nu gaat om vragen over alledaagse zaken rondom baby s, peuters, schoolgaande kinderen óf over zwaardere onderwerpen zoals moeilijk gedrag of (digitaal) pesten. Waar je ook mee zit, het deskundig panel van het CJG helpt je op weg. Kijk voor meer informatie over het CJG op onze website.

Koerswijzer. Van de directie. Agenda. oktober 2017

Koerswijzer. Van de directie. Agenda. oktober 2017 oktober 2017 Koerswijzer Van de directie Inmiddels zijn we al weer flink op stoom en lijkt de zomervakantie iets uit een grijs verleden Zoals u weet sta ik geregeld bij de deur om iedereen te begroeten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 BIJLAGE 26-01 Reacties enquête Weilustwekker VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De enquête m.b.t. de Weilustwekker is uitgewerkt. Als u meer

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Koerswijzer. Voorwoord. Agenda. Omgaan met elkaars spullen / parkeren fietsen. januari 2018

Koerswijzer. Voorwoord. Agenda. Omgaan met elkaars spullen / parkeren fietsen. januari 2018 januari 2018 Koerswijzer Voorwoord Allereerst wens ik u zegen en alle goeds voor 2018! Samen mogen we weer aan de slag gaan, onze bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. Ik kan het even niet

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 30-09-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 30-09-2015 In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE HUYGENS basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE DRONTEN 2016-2017 2 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje voor het schooljaar 2016-2017. In dit boekje staat

Nadere informatie

Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs in de Hoeksche Waard

Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs in de Hoeksche Waard 6 WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Schooljaar 2014 2015 6 oktober 2014 www.deregenbooghn.csgdewaard.nl 0186-601983 s.brauckman@csgdewaard.nl Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

december 2015 meer eigenaar laten worden van hun eigen leerproces.

december 2015 meer eigenaar laten worden van hun eigen leerproces. december 2015 VANUIT DE DIRECTIE Ongetwijfeld heeft u maandag 16 november de vlaggen halfstok zien hangen. De aanslagen in Parijs, maar ook elders in de wereld, hebben impact op onze levens. Op school

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH ijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E S T E I - I F O Jarigen Datum aam Groep Datum aam Groep 14-10 Senne uij 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015 Nieuwsbrief 03 Woensdag 23 september 2015 Agenda: Week van 28 september: Directie afwezig (Studiereis Finland) Maandag 5 oktober: Dag van de leraar Dinsdag 6 oktober: Opening Kinderboekenweek Woensdag

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK - Zijn de groepen 8 naar een voorstelling geweest. - Hadden de groepen 6 een workshop op school genaamd de tafelrap. Vraag hen maar eens wat ze hebben geleerd. - Zijn

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31

Het Jozef Journaal   datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 01 oktober 2019 Nr 06 Jaargang 31 Directie Beste ouders, De eerste maand zit er weer op. Het is 1 oktober vandaag. De herfst dient zich aan. De

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 18 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Vrijdag 15 januari 2016 Nieuwe bestuurder, personeel, medezeggenschap, leerlingenraad, ouderavond, cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8 Schoolbrief 4 schooljaar 2015-2016 Sport van de maand: Maak kennis met de Sporten van de Maand: november 2015 Sport Groepen Wanneer Inschrijven tot Volleybal 4/5 Maandag 9, 16, 23 en 23 oktober 2015 30

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 29 september 2016

Zonnebrief donderdag 29 september 2016 Zonnebrief donderdag 29 september 2016 Agenda Donderdag 29 september Juf Annelies en juf Marieke jarig Vrijdag 30 september Juffendag (verjaardag) groep 1 t/m 3 Maandag 3 oktober Juf Jessica jarig Dinsdag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

Studionieuws november 2016

Studionieuws november 2016 Rehobothschool Studiostraat 45 1267 NA Huizen Directeur a.i.: Mw. M.G. Postuma Tel: 035-5252982 rehoboth@ichthushuizen.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mrrhs@ichthushuizen.nl OR:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, ,

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, , Alle hulpouders bedankt!!! Wat is het toch fantastisch om te zien en te merken dat er zoveel ouders betrokken zijn bij de school en heel vrije tijd steken om ons te helpen het voor de kinderen een fijne

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Met jouw talent op weg!

Met jouw talent op weg! Contact Directeur Dick Nijzink, aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Altijd per mail bereikbaar op directie@wegwijzerenter.nl. Op dinsdag en vrijdag is Frank Achterberg aanspreekpunt. Bericht van

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE

HUYGENS. basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE HUYGENS basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen DRONTEN & ZEEWOLDE DRONTEN 2017-2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje voor het schooljaar 2017-2018. In dit boekje staat

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data september: Maandag 9 september OR-vergadering Week 3 9-3 september Startgesprekken Donderdag 2 september Start eerste creatieve carrousel Dinsdag 7 september Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze weekbrief Vanuit de directie Voor in de agenda Korte mededelingen Schoudercom app Bijeenkomst onderwijs en zorg Cursus positief opvoeden Vanuit de directie Beste ouder(s), Vorige week maandag hadden

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie