Gebruiks- en onderhoudsgids. Waarborgbepalingen. Waarborgkaart. Kwaliteitskaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiks- en onderhoudsgids. Waarborgbepalingen. Waarborgkaart. Kwaliteitskaart"

Transcriptie

1 5 Gebruiks- en onderhoudsgids Waarborgbepalingen Waarborgkaart Kwaliteitskaart JAAR WAARBORG Art. nr Waarborgbepalingen HAB NL sectionale poorten - 06/09 V2

2 Geachte klant, U bent eigenaar geworden van een HAROL -sectionale poort. Wij feliciteren u met uw keuze en danken u voor het vertrouwen. Wat voor HAROL telt is de kwaliteit van en de communicatie over haar producten. In deze gids vindt u een aantal richtlijnen en tips over het gebruik, het onderhoud en de waarborg van deze producten. Maximale tevredenheid van de klanten is ons doel. Daarom hechten wij veel belang aan de kwaliteit van onze producten. Tevens willen wij de gebruikers zo goed mogelijk hierover informeren. 1. GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSGIDS Deze gids vermeldt enkele punten waaraan de gebruiker aandacht dient te schenken om optimaal te kunnen genieten van onze producten. Door een goed gebruik en onderhoud kunt u de levensduur verlengen. Het strikt toepassen van deze tips is noodzakelijk om aanspraak te kunnen maken op de HAROL waarborg. 2. WAARBORGBEPALINGEN Hier vindt u onder welke voorwaarden HAROL de fabriekswaarborg toepast. 3. WAARBORGKAART Om de waarborg officieel te laten ingaan, vragen wij de installateur de waarborgkaart in te vullen en af te stempelen. Wij verzoeken de installateur deze waarborgkaart binnen de 10 dagen na de installatie van onze producten naar HAROL terug te sturen. Op deze kaart werd vooraf door HAROL een identificatie-etiket aangebracht. Dit vermeldt: het ordernummer, de fabricatiedatum en het aantal producten. Deze gegevens dienen bij klacht vermeld te worden. 4. KWALITEITSKAART Deze kaart bevat dezelfde gegevens als de waarborgkaart. Zij dient door de installateur ingevuld te worden indien hij bij de installatie een gebrek aan ons product vaststelt. De kaart dient dan door de installateur aan HAROL teruggestuurd te worden. Indien HAROL verdere acties dient te ondernemen, zullen wij na ontvangst onmiddellijk met de installateur contact opnemen. HERKENNING VAN EEN HAROL -PRODUCT De merknaam HAROL is op elk van zijn producten, aan de buitenzijde of binnenzijde, aangebracht door middel van een reliëf-merkplaatje. Dit garandeert dat het product in de HAROL -fabrieken geassembleerd is, met originele HAROL -componenten.

3 1. GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSGIDS SECTIONALE POORT De HAROL -sectionale poorten hebben alle eigenschappen om goed en langdurig te functioneren. Gekoppeld aan een aangepast gebruik en onderhoud garanderen wij een lange levensduur. EEN GOED GEBRUIK Bedien de sectionale poort zonder bruuske bewegingen. Stop de sectionale poort indien u abnormale geluiden hoort en verwittig uw installateur. Bij automatismen (centrale bediening, afstandsbediening, ): lees de desbetreffende bedieningshandleiding. Plaats geen voorwerpen onder de sectionale poort. WEERSOMSTANDIGHEDEN Regen en vocht hebben geen invloed op de kwaliteit van het poortblad. ONDERHOUD MECHANISMEN Alle scharnierende en draaiende elementen dienen eenmaal per jaar ontvet en opnieuw geolied te worden. Alle staalkabels dienen tenminste eenmaal per jaar gecontroleerd te worden. ONDERHOUD PANELEN EN PROFIELEN Sterke vervuiling en slecht onderhoud van de sectionale poort kunnen de oorzaak zijn van een slechte scharniering of loop. De panelen dienen regelmatig met lauw water en een schoonmaakproduct gereinigd te worden. Gebruik nooit bijtende of agressieve producten. Schuursponsjes of andere schuurmiddelen zijn af te raden. Verzinkte of gegalvaniseerde profielen kunnen wit uitslaan. Bij twijfel, contacteer uw installateur!

4 2. WAARBORGBEPALINGEN HAROL ALGEMENE WAARBORGVOORWAARDEN De fabriekswaarborg bedraagt VIJF jaar, te rekenen vanaf de leveringsdatum door HAROL aan de installateur. De waarborg op de automatismen (1) bedraagt eveneens VIJF jaar. De waarborg beperkt zich tot het kosteloos naleveren van onderdelen of het gratis herstellen in onze werkplaatsen. Wanneer een gebrek zich manifesteert vóór het einde van de waarborgperiode, dient de installateur HAROL hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen Algemene opmerkingen: Aansluitingen dienen uitgevoerd te zijn door een bevoegd installateur (elektrische montage- en aansluitingsschema s dienen juist toegepast te worden, de gebruikte elektrische toebehoren dienen conform de geldende normen of eisen te zijn). De panelen worden volgens geldende normen voorzien van een oppervlakte-afwerking. Door het industrieel proces kunnen er kleine kleurafwijkingen zijn t.o.v. de kleurstalen en kleurenwaaiers. Tevens kunnen er lichte kleurverschillen zijn tussen de panelen onderling en kan er geen 100% kleurovereenkomst met materialen van andere fabrikanten gegarandeerd worden. Lichte krasjes worden door een meegeleverde kleurstift hersteld. Indien de plaatselijke luchtgesteldheid agressief is door industrie of agrarische nijverheid, of het zoutgehalte van de lucht hoger is dan de normale situaties, of indien er frequent zout- en zanddelen verstuiven, dan kan dit het oppervlak van de panelen, componenten en profielen aantasten, of corrosie veroorzaken. Dit verschijnsel valt buiten de garantie Vier basisvoorwaarden dienen vervuld te zijn vooraleer onze waarborg van toepassing kan zijn: 1. Het afgewerkt product dient volledig door HAROL geassembleerd te zijn, 2. vakkundig geplaatst, 3. gebruikt en onderhouden zijn volgens de bepalingen van de gebruiks- en onderhoudsgids. 4. De waarborgkaart, meegeleverd met elk product, dient volledig ingevuld naar HAROL teruggestuurd te worden binnen de 10 dagen na de installatie van de goederen door de installateur. (1) Automatismen zijn: motoren, elektrische en elektronische sturingen, relaisdozen, enz.

5 2.3. Zijn uitgesloten van waarborg: sectionale poorten welke meer dan 10 bewegingen per dag uitvoeren. poorten welke verzwaard werden door het aanbrengen van extra bekleding. schade door een oneigenlijk gebruik van het product. overschrijdingen van de technische limieten vermeld in de technische fiches van onze producten, en die van kracht zijn op het ogenblik van de verkoop. schade ontstaan door derden, zoals transportschade, en door andere abnormale omstandigheden (bijvoorbeeld: water-, hagel-, storm-, brandschade), enz. herstellingen of wijzigingen die door onbevoegde derden uitgevoerd werden aan onze producten. fouten te wijten aan een slechte installatie van het product. corrosievorming ter hoogte van zaagsnedes van profielen. vervormingen van panelen t.g.v. warmte-absorptie bij donkere kleuren. kleurnuances bij metallic kleuren. oneffenheden en/of golvingen in de oppervlakte van ZMV-panelen. batterijen, zekeringen en lampen (zowel gloei-, halogeen- als spaarlampen). Zie ook 2.1. Algemene opmerkingen HAROL keert geen schadevergoedingen uit: voor het demonteren, en het opnieuw plaatsen, voor eventuele verplaatsingskosten, voor fouten gemaakt door derden, voor schade berokkend aan derden. WAARBORGKAART Elk afgewerkt product dat de fabriek verlaat is voorzien van een waarborgkaart. Op deze waarborgkaart bevinden zich de productiedata van dit product. Deze zijn ook op de binnenzijde van elk product aangebracht. GEBRUIKS-EN ONDERHOUDSGIDS Elk HAROL -product wordt vergezeld van een gebruiks- en onderhoudsgids. Deze richtlijnen maken een essentieel deel uit van onze waarborgvoorwaarden. Het is de taak van de installateur om dit document te overhandigen aan de gebruiker. KLACHTENBEHANDELING U dient steeds contact op te nemen met uw installateur indien een gebrek zich manifesteert vóór het einde van de waarborgperiode. De installateur zal HAROL hiervan schriftelijk op de hoogte brengen. Afhankelijk van de aard van het gebrek beslist HAROL om een vertegenwoordiger of technieker ter plaatse te sturen om de nodige vaststellingen te verrichten. Op basis van dit rapport wordt door de kwaliteitsdienst beslist of de waarborg van toepassing is. De waarborgbepalingen zijn een onderdeel van de leverings-, betalings-, en verkoopsvoorwaarden.

6 KENT U DE HAROL -PRODUCTEN? Wij zijn bijzonder fier u een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig pakket van rolluiken-, zonwering-, en poortenproducten te mogen voorstellen. Deze hoogstaande producten worden vervaardigd in onze modern uitgeruste fabriek in Diest (België). Wij zijn één van de leidinggevende fabrikanten op Europees vlak. Het zou ons een genoegen zijn u bij een volgende gelegenheid opnieuw tot onze klanten te mogen rekenen. ROLLUIKEN ZONWERING SECTIONALE POORTEN voorzetrolluiken knikarmschermen residentiële poorten opbouwrolluiken uitvalschermen industriële poorten inbouwrolluiken screens rolpoorten verandazonwering rolhekken terrasoverkappingen Hoofdkantoor: HAROL CONSYST NV Industrieterrein 1/3 I.Z. Webbekom 1025 B-3290 DIEST Verkoopfilialen: HAROL België NV HAROL France Sarl Industrieterrein 1/3 62 rue de Lille ZA I.Z. Webbekom 1025 F AVELIN B-3290 DIEST Tél. : Tel. : Fax : Fax : HAROL Gmbh HAROL Nederland BV Gerberstraße 3 Paardeweide 12 D EUSKIRCHEN NL-4824 EH BREDA Tel. : Tel. : Fax : Fax :

7 Frankeren Kwaliteitsdienst Industrieterrein 1/3 I.Z. Webbekom 1025 B DIEST BELGIË Frankeren Kwaliteitsdienst Industrieterrein 1/3 I.Z. Webbekom 1025 B DIEST BELGIË

8 3. WAARBORGKAART Stempel of naam van de installateur, of ordernummer HAROL. Eigenaar: Familie Mevrouw Mijnheer Naam: Voornaam: Adres: Nr. / Bus: / Postcode: Telefoon: Woonplaats: De door ons ingewonnen persoonsgegevens worden verzameld en beheerd door HAROL CONSYST NV, Industrieterrein 1/3 I.Z. Webbekom 1025, 3290 DIEST, met de bedoeling de door ons verstrekte waarborgen te kunnen opvolgen. U bent gerechtigd deze gegevens in te zien en in voorkomend geval de verbetering ervan te vragen. Harol respecteert uw privacy overeenkomstig de wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer (08/12/1992). 4. KWALITEITSKAART Alleen terugzenden door installateur in geval van klacht bij de plaatsing. Stempel of naam van de installateur, of ordernummer HAROL. Serienummer (*) Gedetailleerde omschrijving van het gebrek: Dient HAROL nog stappen te ondernemen om de fout op te lossen? (*) Dit nummer bevindt zich op de afleveringsbon en op elke verpakking. JA NEEN Ecrivez-nous, si vous désirez obtenir ce guide en français.

Gebruiks- en onderhoudsgids. Waarborgbepalingen. Waarborgkaart. Kwaliteitskaart

Gebruiks- en onderhoudsgids. Waarborgbepalingen. Waarborgkaart. Kwaliteitskaart 5 Gebruiks- en onderhoudsgids Waarborgbepalingen Waarborgkaart Kwaliteitskaart JAAR WAARBORG Art. nr. 21268 - Waarborgbepalingen HAB NL rolluiken - 11/09 V3 Geachte klant, U bent eigenaar geworden van

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsgids. Waarborgbepalingen. Waarborgkaart. Kwaliteitskaart

Gebruiks- en onderhoudsgids. Waarborgbepalingen. Waarborgkaart. Kwaliteitskaart 5 Gebruiks- en onderhoudsgids Waarborgbepalingen Waarborgkaart Kwaliteitskaart JAAR WAARBORG Art. nr. 21270 - Waarborgbepalingen HAN zonwering - 11/09 V3 Geachte klant, U bent eigenaar geworden van een

Nadere informatie

Uw veranda het hele jaar genietklaar

Uw veranda het hele jaar genietklaar V E R A N D A Z O N W E R I N G Uw veranda het hele jaar genietklaar Een Harol verandazonwering biedt de ideale oplossing om de temperatuur in uw veranda onder controle te houden. Niet alleen de warmte,

Nadere informatie

CHARTER DIENST NA VERKOOP EN INSTALLATIES

CHARTER DIENST NA VERKOOP EN INSTALLATIES OBJECTIEVEN Dit charter beschrijft onze werkwijze met betrekking tot herstelling, onderhoud, indienststelling en installatie van producten en systemen. Dit charter heeft betrekking op producten en systemen

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen

rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen opgerold staat netjes Op zoek naar een elegante, handige manier om een

Nadere informatie

Het Harol-knikarmscherm CA430. Nooit was de zomer zo mooi...

Het Harol-knikarmscherm CA430. Nooit was de zomer zo mooi... K N I K A R M S C H E R M E N Het Harol-knikarmscherm CA430 Nooit was de zomer zo mooi... Het Harol knikarmscherm CA430 is ideaal als terrasscherm voor de warme zomerdagen. Het biedt schaduw en koelte

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

DE SEAT GARANTIE. Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY

DE SEAT GARANTIE. Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY DE SEAT GARANTIE Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY DE SEAT GARANTIE Onbezorgd genieten Met de aankoop van een SEAT kies je voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Zo

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-10P

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-10P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-10P Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type MVS-10P. Deze hand leiding

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van AJP Z-Wave jaloezieën

Gebruiksaanwijzing van AJP Z-Wave jaloezieën NL Gebruiksaanwijzing van AJP Z-Wave jaloezieën Inhoud 1.Beschrijving...2 2. Snelle start...3 3. Programmering van het toestel...4 4. Manuele besturing...5 5. Beschrijving van de signalisatie led-lampjes...5

Nadere informatie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie POORTEN Maatwerk Oog voor veiligheid 10 standaardkleuren 5 jaar garantie De poort en haar vele troeven De Harol sectionale poorten Deze poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-8p MVS-8/14P Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type MVS-8P en MVS-8/14P.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR WIJZIGING VAN DE HOUDER.

AANVRAAGFORMULIER VOOR WIJZIGING VAN DE HOUDER. AANVRAAGFORMULIER VOOR WIJZIGING VAN DE HOUDER. Stuur dit formulier, samen met de bijlagen, naar het volgende adres: BRUGEL Kunstlaan, 46 1000 Brussel Email: greenpower@brugel.brussels Het dossier zal

Nadere informatie

Rolhekken. Stevig en mooi tegelijk Uitgekiend rolmechanisme Verhoogde veiligheid Bediening op maat

Rolhekken. Stevig en mooi tegelijk Uitgekiend rolmechanisme Verhoogde veiligheid Bediening op maat Rolhekken Stevig en mooi tegelijk Uitgekiend rolmechanisme Verhoogde veiligheid Bediening op maat Uw levenswerk in een glansrol Uw zaak? Dat is uw leven. Logisch dus dat u dit wilt beschermen. En met een

Nadere informatie

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm Bestektekst Senza Terrasscherm 3-buis cassette 224 mm 177,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk

Nadere informatie

5.1 Montage-instructies voor Screen 65/ 75/ 85/ 95

5.1 Montage-instructies voor Screen 65/ 75/ 85/ 95 5.1 Montage-instructies voor Screen 65/ 75/ 85/ 95 Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6 mm voor hout/ steen/ beton Een boor van 10 mm voor hout/ steen/ beton Een boor van 20 mm voor hout/ steen/

Nadere informatie

SECTIONALE POORTEN ONBEVOEGDEN MOGEN NOOIT WERKEN VERRICHTEN OF ONDERHOUD VERLENEN AAN DE POORT

SECTIONALE POORTEN ONBEVOEGDEN MOGEN NOOIT WERKEN VERRICHTEN OF ONDERHOUD VERLENEN AAN DE POORT SECTIONALE POORTEN ONBEVOEGDEN MOGEN NOOIT WERKEN VERRICHTEN OF ONDERHOUD VERLENEN AAN DE POORT Volgens bijlage B van norm EN 12635 Ce document est disponible en Français sur simple demande 16 O-03-01-9304-0608-N

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Microprocessor gestuurde alarmcentrale C.6-6

Microprocessor gestuurde alarmcentrale C.6-6 Microprocessor gestuurde alarmcentrale C.6-6 GEBRUIKSAANWIJZING GEFELICITEERD. Welkom bij de Eurotec -familie! Uw C.6-centrale werd ontworpen voor mensen zoals u die betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Gebruikershandleiding Compact-8/14P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem

Nadere informatie

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm Bestektekst Senza Terrasscherm 3-buis cassette 224 mm 177,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk

Nadere informatie

Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV

Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV type: MPV-7W MPV-7WR MPV-7/14W MPV-7/14WR Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1) Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 2) Van het in

Nadere informatie

Bestektekst. Linea. Terrasscherm 2-buis cassette. 218 mm. 170 mm

Bestektekst. Linea. Terrasscherm 2-buis cassette. 218 mm. 170 mm Bestektekst Linea Terrasscherm 2-buis cassette 218 mm 170 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (NL)

Gebruikershandleiding (NL) PROcross V2 A-106 Gebruikershandleiding (NL) 2 PROcross V2 A-106 Aansluiten van de sensoren Achterkant: Infrarood / magnetisch Temperatuur 1 batterij (type: CR2450) RPM (extra gevoelig) RPM (normaal) Vervangen

Nadere informatie

Industriële hekwerken. Schuifpoorten Vleugelpoorten Gaashekwerken

Industriële hekwerken. Schuifpoorten Vleugelpoorten Gaashekwerken Industriële hekwerken Schuifpoorten Vleugelpoorten Gaashekwerken PI 95 PI 130 PI 200 95 130 200 85 115 155 Breedte - B in [mm] B < 5000 gegalvaniseerd B < 7000 gegalv. + RL B < 9000 gegalv. + RL B < 12000

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. GeniaUniversal

Bedieningshandleiding. GeniaUniversal Bedieningshandleiding GeniaUniversal INHOUDSOPGAVE AANDACHTIG LEZEN VÓÓR GEBRUIK 1 Lees mij... 2 1.1 Welkom... 2 1.2 Onderhoud... 2 2 Kennismaking met uw module... 2 2.1 Beschrijving van de module...

Nadere informatie

kunststof Montage handleiding 1. Algemeen 2. ontvangst 3. Opslag 4. Plaatsing 5. Afwerking

kunststof Montage handleiding 1. Algemeen 2. ontvangst 3. Opslag 4. Plaatsing 5. Afwerking Montage handleiding 1. Algemeen De in deze handleiding genoemde richtlijnen zijn universeel van toepassing op de geleverde kunststof kozijnen. Zij moeten bekend zijn bij diegene die de kozijnen monteert

Nadere informatie

Bestektekst. Oliva. Terrasscherm 2-buis cassette. 268 mm. 195 mm

Bestektekst. Oliva. Terrasscherm 2-buis cassette. 268 mm. 195 mm Bestektekst Oliva Terrasscherm 2-buis cassette 268 mm 195 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om

Nadere informatie

4 Le Pas du Château SAINT PAUL MONT PENIT

4 Le Pas du Château SAINT PAUL MONT PENIT 4 Le Pas du Château 85670 SAINT PAUL MONT PENIT TEL.: 02-51-98-55-64 FAX: 02-51-98-59-07 E-MAIL: info@medicatlantic.fr Website: http//: www.medicatlantic.fr INSTRUCTIEHANDLEIDING TAFEL CONFORLENCE INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

FONTEINEN MONTAGE HANDLEIDING. Deze montagehandleiding na installatie overhandigen aan eindgebruiker. GARANTIEBEPALINGEN MONTAGEHANDLEIDING

FONTEINEN MONTAGE HANDLEIDING. Deze montagehandleiding na installatie overhandigen aan eindgebruiker. GARANTIEBEPALINGEN MONTAGEHANDLEIDING GARANTIEBEPALINGEN MONTAGEHANDLEIDING FONTEINEN VERSIE NL / 2017.1 MONTAGE HANDLEIDING Deze montagehandleiding na installatie overhandigen aan eindgebruiker. 1 1. INHOUDSOPGAVE GEFELICITEERD! GEFELICITEERD

Nadere informatie

TIP Smeer uw rubbers in met vaseline dit verkleint de WWW.ROLLUIKEN-DISCOUNT.NL WWW.VERANDA-DISCOUNT.NL WWW.ROLLUIKEN-GOEDKOOP.NL

TIP Smeer uw rubbers in met vaseline dit verkleint de WWW.ROLLUIKEN-DISCOUNT.NL WWW.VERANDA-DISCOUNT.NL WWW.ROLLUIKEN-GOEDKOOP.NL BEDIENINGS- EN ONDERHOUDSHANDLEIDING (ELEKTRISCH) AANBEVELINGEN VOOR EEN LANG ROLLUIKLEVEN Leest U a.u.b voor de eerste bediening deze handleiding aandachtig door en let u vooral op de veiligheids-aanwijzingen.

Nadere informatie

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat.

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. DISCRETE INBOUW, ONOPVALLEND VEILIG EN COMFORTABEL. VEILIGHEID Bij nieuwbouw loont het zeker de moeite om rolluiken in het lastenboek op te nemen. In

Nadere informatie

Screen Excellent 75 recht/schuin

Screen Excellent 75 recht/schuin recht/schuin BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik van deze

Nadere informatie

VOCHTIGHEIDSMETER ECO 10 Handleiding ECO SCAN

VOCHTIGHEIDSMETER ECO 10 Handleiding ECO SCAN VOCHTIGHEIDSMETER ECO 10 Handleiding ECO SCAN Prof PRAXIS cvba Scheibeekstraat 29 1540 HERNE BELGIE Tel : 0032/2 356 37 52 Fax : 0032/2 356 21 78 sales@prof-praxis.com www.prof-praxis.com 1. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Uitvalschermen DZ-U095/U295. Montage / Gebruikers- handleiding

Uitvalschermen DZ-U095/U295. Montage / Gebruikers- handleiding Uitvalschermen DZ-U095/U295 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Uitvalschermen De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207. Downloads

MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207. Downloads MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207 Downloads Belangrijk! Het moet altijd door de klant worden gewaarborgd dat de complete douchecabine zodanig is gemonteerd dat de complete douchecabine

Nadere informatie

Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V.

Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V. Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V. I. Definities 1. In deze Garantievoorwaarden wordt verstaan onder: Degree-n B.V. Degree-n B.V. is de fabrikant, hierna te noemen Degree-n Consument Iedere natuurlijke

Nadere informatie

Vo o r b o u w r o l l u i k e n

Vo o r b o u w r o l l u i k e n Voorbouwrolluiken Click Stop Betere beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch in de kast blokkeert als deze omhoog wordt geschoven. Ook bestaande heroal rolluiken kunnen achteraf nog van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van ARF en ARP Z-Wave rolgordijnen

Gebruiksaanwijzing van ARF en ARP Z-Wave rolgordijnen NL Gebruiksaanwijzing van ARF en ARP Z-Wave rolgordijnen Inhoud 1.Beschrijving...2 2. Snelle start...3 3. Programmering van het toestel...4 4. Manuele besturing...5 5. Beschrijving van de signalisatie

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis!

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r r o l l u i k e n Voel je veilig thuis! Wilt u verzekerd zijn van

Nadere informatie

Technische informatie. ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw

Technische informatie. ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw Technische informatie ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw ADK NV - Tel. +32-89-70.26.58 - Fax. +32-89-70.26.57 - info@adknv.com - www.adknv.com ISO ADK sectionale deuren De ISO ADK sectionale

Nadere informatie

Bestektekst. Gota. Terrasscherm 2-buis cassette. 235 mm. 180,5 mm

Bestektekst. Gota. Terrasscherm 2-buis cassette. 235 mm. 180,5 mm Bestektekst Gota Terrasscherm 2-buis cassette 235 mm 180,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Capi2 Navigatielichtbord

Installatiehandleiding. Capi2 Navigatielichtbord Installatiehandleiding Capi2 Navigatielichtbord 2006 Capi2 BV Alle rechten voorbehouden. De verstrekte informatie mag geenszins worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze en met welke

Nadere informatie

POORTEN ISOL-COMFORT. www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE

POORTEN ISOL-COMFORT. www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE POORTEN ISOL-COMFORT www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE Onderdelen De Isol-Comfort sectionale poort van Winsol is uitgerust met een pakket aan innovatieve onderdelen die materialen met een hoog geleidingsvermogen

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Screens

Montage / Gebruikers- handleiding Screens Montage / Gebruikers- handleiding Screens Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Screens versie 2014 1 Montage Handleiding Screens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste

Nadere informatie

Uitvalschermen DZ-U120/U220. Montage / Gebruikers- handleiding

Uitvalschermen DZ-U120/U220. Montage / Gebruikers- handleiding Uitvalschermen DZ-U120/U220 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Uitvalschermen DZ-U120/U220 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden

Nadere informatie

Residentiële garantie (20 jaar) voor Pergo Domestic Elegance

Residentiële garantie (20 jaar) voor Pergo Domestic Elegance Residentiële garantie (20 jaar) voor Pergo Domestic Elegance Deze garantie is geldig voor Pergo Domestic Elegance en Pergo-accessoires. ALGEMENE VOORWAARDEN De wettelijke garantie in het land of de staat

Nadere informatie

Woonhuisventilator type: Compact-10P

Woonhuisventilator type: Compact-10P Gebruikershandleiding Compact-10P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator type: Compact-10P Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van

Nadere informatie

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus 2 jaar plus De GROHE-fabrieksgarantie GROHE verleent garantiediensten aan de eindgebruiker overeenkomstig de hierna vermelde bepalingen en voorwaarden voor alle producten die aan de eindgebruiker worden

Nadere informatie

7 jaar. Alleen bij uw weinor Top-Partner. Zonneschermen Terrasoverkappingen Glasoases

7 jaar. Alleen bij uw weinor Top-Partner. Zonneschermen Terrasoverkappingen Glasoases 7 jaar GARANTIE NU ACTIVEREN! Garantie binnen 14 dagen activeren op: weinor.nl/garantie (zie achterzijde) Alleen bij uw weinor Top-Partner Zonneschermen Terrasoverkappingen Glasoases Hartelijk gefeliciteerd!

Nadere informatie

Ritscreens VS-R75/R85/R95. Montage / Gebruikers- handleiding

Ritscreens VS-R75/R85/R95. Montage / Gebruikers- handleiding Ritscreens VS-R75/R85/R95 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Ritsscreens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of

Nadere informatie

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE SEAT SERVICE GARANTIE SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. jouw garantie voor zorgeloos rijplezier Met de aankoop van een nieuwe of gebruikte SEAT kies

Nadere informatie

Veiligheid! Doeltreffend! Prijs! Contacteer ons voor het verbeteren van uw laadkade uitrusting. en uw toekomstige investeringen.

Veiligheid! Doeltreffend! Prijs! Contacteer ons voor het verbeteren van uw laadkade uitrusting. en uw toekomstige investeringen. Contacteer ons voor het verbeteren van uw laadkade uitrusting Veiligheid! Doeltreffend! Prijs! en uw toekomstige investeringen. Dockproducten Mechanische mini-laadbrug - Type LA met PE bumper - Type LA

Nadere informatie

Minirol-rolluiken. energie-besparend veiligheid privacy op maat

Minirol-rolluiken. energie-besparend veiligheid privacy op maat Minirol-rolluiken energie-besparend veiligheid privacy op maat EN 13659:2004 energie-besparend veiligheid privacy Rolluiken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woning. Met Minirol biedt Building

Nadere informatie

TURNER GEBRUIKSAANWIJZING. Elspeterweg 124 8076 PA Vierhouten T 0577-412171 www.tilcentrum.nl. Toonaangevend in preventie fysieke belasting

TURNER GEBRUIKSAANWIJZING. Elspeterweg 124 8076 PA Vierhouten T 0577-412171 www.tilcentrum.nl. Toonaangevend in preventie fysieke belasting Elspeterweg 124 8076 PA Vierhouten T 0577-412171 www.tilcentrum.nl Toonaangevend in preventie fysieke belasting GEBRUIKSAANWIJZING TURNER Til-en hygienehulpmiddelen Service en onderhoud Advies en Training

Nadere informatie

1 Inhoudsopgave 1. 2 Inleiding 2. 3 Algemeen 2. 4 Eerste reiniging na oplevering 2

1 Inhoudsopgave 1. 2 Inleiding 2. 3 Algemeen 2. 4 Eerste reiniging na oplevering 2 Gebruikershandleiding en reinigingsvoorschriften Onderwerp Pagina 1 Inhoudsopgave 1 2 Inleiding 2 3 Algemeen 2 4 Eerste reiniging na oplevering 2 5 Periodieke reiniging van de lichtstraat 3 a) Periodieke

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

Rolluiken. Gebruikershandleiding. Rolluiken Mini rolluiken Rolpoorten 388-130829(8)

Rolluiken. Gebruikershandleiding. Rolluiken Mini rolluiken Rolpoorten 388-130829(8) Rolluiken Gebruikershandleiding Rolluiken Mini rolluiken Rolpoorten 388-130829(8) Voorwoord & Verklarende woordenlijst Voorwoord Deze handleiding is bestemd voor de gebruiker van het rolluik en de installateur

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Screen Excellent 65. schuin

Screen Excellent 65. schuin schuin Screen Excellent 65 BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

MP10SR KRACHTIGE MEGEFOON 10W - OPNAMEFUNCTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING

MP10SR KRACHTIGE MEGEFOON 10W - OPNAMEFUNCTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING MP10SR KRACHTIGE MEGEFOON 10W - OPNAMEFUNCTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING Figure 1 1. Inleiding MP10SR Rev. 01 Gebruikershandleiding Aan alle ingezetenen van de Europese Unie Belangrijke milieu-informatie betreffende

Nadere informatie

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Gevels Gevelisolatiesystemen Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Het isoleren van gebouwen getuigt van een verantwoordelijke en vooruitziende aanpak. Hoe

Nadere informatie

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding Ritsscreen VS-R120 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De VS-R120... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Montage door middel van de montagesteunen.... 4 2.1 Geleiders plaatsen... 5 2.2 Extra gaten in

Nadere informatie

AB x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning

AB x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning AB7819 5 x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning 2 NEDERLANDS AB7819-5 x 1 HDMI switch, 3D and 4K ondersteuning Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Beschrijving paneel...

Nadere informatie

Indien een nieuwe installatie is geplaatst, zijn de volgende voorwaarden van toepassing om tot verstrekking van een certificaat over te gaan:

Indien een nieuwe installatie is geplaatst, zijn de volgende voorwaarden van toepassing om tot verstrekking van een certificaat over te gaan: 1 INLEIDING Dit document beschrijft onder welke voorwaarden een certificaat verstrekt wordt en welke verplichtingen een certificaathouder heeft om deze geldigheid vast te houden. Definities en begrippen

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

gebruiksaanwijzing en waarschuwingen.rolluiken industrie.rolluiken winkels.rolluiken garages.snelsluit poorten.sektionaalpoorten

gebruiksaanwijzing en waarschuwingen.rolluiken industrie.rolluiken winkels.rolluiken garages.snelsluit poorten.sektionaalpoorten gebruiksaanwijzing en waarschuwingen.rolluiken industrie.rolluiken winkels.rolluiken garages.snelsluit poorten.sektionaalpoorten Inhoud 1. garanties en aansprakelijkheid devokon idl 2. waarschuwingen en

Nadere informatie

Algemene veiligheids voorschriften:

Algemene veiligheids voorschriften: Oorspronkelijke Nederlandstalige en algemene veiligheidsvoorschriften voor elektrisch- of manueel bediende zonwering. Versie van 01/01/20131:1 Verticale zonweringen Moyaert geeft 2 jaar garantie op materiaal-

Nadere informatie

Montage handleiding. Screens

Montage handleiding. Screens Montage handleiding Screens Dit screen is geschikt voor buitengebruik en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen voor CEmarkering (deze zijn omgezet in de Nederlandse wetgeving): De richtlijn voor

Nadere informatie

Inhoud. 1. Veiligheidsinstructies

Inhoud. 1. Veiligheidsinstructies 1 2 Inhoud 1. Veiligheidsinstructies... 3 2. Gebruik volgens de voorschriften... 4 3. Omschrijving... 4 4. Toepassingstabel... 4 5. Montage... 4 5.1 Omschrijving van de onderdelen... 5 5.2 Meeneemring

Nadere informatie

Screen Excellent 95. recht/schuin/rond

Screen Excellent 95. recht/schuin/rond recht/schuin/rond Screen Excellent 95 BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

ONDERHOUDSCONTRACT. Tussen: PROVINCIE VLAAMS-BRABANT, Provincieplein 1, 3010 Leuven hieronder genoemd de gebruiker,

ONDERHOUDSCONTRACT. Tussen: PROVINCIE VLAAMS-BRABANT, Provincieplein 1, 3010 Leuven hieronder genoemd de gebruiker, ONDERHOUDSCONTRACT Tussen: PROVINCIE VLAAMS-BRABANT, Provincieplein 1, 3010 Leuven hieronder genoemd de gebruiker, En Naam van de contractant, adres vertegenwoordigd door Voornaam NAAM, functie hieronder

Nadere informatie

SUNSHOWER PURE HANDLEIDING MANUAL ANLEITUNG

SUNSHOWER PURE HANDLEIDING MANUAL ANLEITUNG SUNSHOWER PURE HANDLEIDING MANUAL ANLEITUNG SUNSHOWER PURE NEDERLANDS 4 Standaard heeft u 2 jaar garantie op uw Sunshower Pure. Ontvang 6 maanden extra garantie door uw Sunshower Pure online te registreren

Nadere informatie

Bestektekst. Picca. Terrasscherm 2-buis. 162,6 mm. 240 mm

Bestektekst. Picca. Terrasscherm 2-buis. 162,6 mm. 240 mm Bestektekst Picca Terrasscherm 2-buis 162,6 mm 240 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere

Nadere informatie

ROLLUIK zon- en inbraakwering

ROLLUIK zon- en inbraakwering In volle rust genietend van het schitterende lichtspel. Dat is waarom wij hier zijn gaan wonen. En als de zon ondergaat, voel ik me veilig. Ik weet dat in alle vroegte mijn zon weer daar is... Dat is mijn

Nadere informatie

ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659

ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659 Voorbouwrolluiken Zonwering Warmte-isolatie Bescherming Inbraakbeveiliging tegen weersomstandigheden Voordelen Bescherming tegen inkijk Geluidsisolatie Geïntegreerde Achteraf aan insectenwering te brengen

Nadere informatie

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften 1 INLEIDING... 2 2 ONTVANGST/OPSLAG OP DE BOUWPLAATS... 2 3 TRANSPORT... 2 4 PLAATSINGSVOORWAARDEN OP DE BOUWPLAATS... 2 5 VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN... 2 5.1 BASISDEUREN... 2 5.1.1 Sparingen... 2 5.1.2

Nadere informatie

Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV

Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV type: MPV-10W MPV-10WR Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type MPV.

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL GEFELIITEERD MET UW NIEUWE DMEUEL U hebt een kwalitatief hoogwaardig product aangeschaft waarvan u nog vele jaren plezier zult hebben. De luxe van een badkamermeubel, zult u als bijzonder comfortabel ervaren!

Nadere informatie

Montage handleiding. Lockcreens

Montage handleiding. Lockcreens Montage handleiding Lockcreens Dit Lockscreen is geschikt voor buitengebruik en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen voor CE-markering (deze zijn omgezet in de Nederlandse wetgeving): De richtlijn

Nadere informatie

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen XLINE Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Een veranda is het pronkstuk van menig huis. Een oase voor mens, dier en planten, waarin

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Ritsscreens

Montage / Gebruikers- handleiding Ritsscreens Montage / Gebruikers- handleiding Ritsscreens Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Ritsscreens versie 2014 1 Montage Handleiding Ritsscreens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Luxdeco, handelsnaam toebehorende aan de bvba Maxideco. Brusselsesteenweg 389/102 2800 Mechelen BTW BE 476867836 Telefoon 0489/777712 Email

Nadere informatie

VELUX modulaire lichtstraten

VELUX modulaire lichtstraten Nieuw! Trek uw plafond open! VELUX modulaire lichtstraten zijn ontwikkeld om uw huis te vitaliseren. Als je vaste oppervlakten vervangt door lichtstraten, ontstaat er pure magie. Het daglicht transformeert

Nadere informatie

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA GARANTIE Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA De garantietermijn voor een nieuwe ŠKODA is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering door de officiële ŠKODA-dealer. Bepalend

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Voetbediening variabel S-N 1

Gebruiksaanwijzing. Voetbediening variabel S-N 1 Gebruiksaanwijzing Voetbediening variabel S-N 1 Inhoudsopgave W&H symbolen...3 1. Inhoud van de levering...3 2. Inleiding...4 3. Beschrijving voetbediening...5 6 4. Beugel monteren / losmaken...7 5. Voetbediening

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Residential

Gebruikershandleiding Residential Gebruikershandleiding Residential Pagina 1 van 16 Pagina 2 van 16 ALGEMENE WAARSCHUWINGEN Voor het veilig gebruiken en onderhouden van deze sectionale poort dienen er een aantal voorzorgsmaatregelen te

Nadere informatie

TAKELS, VIJZELS EN DOMMEKRACHTEN 1984 blz.1

TAKELS, VIJZELS EN DOMMEKRACHTEN 1984 blz.1 blz.1 1. INLEIDING Vrij regelmatig verzoeken fabrikanten, leveranciers en gebruikers van takels, vijzels en dommekrachten de Arbeidsinspectie, deze hefwerktuigen uit een oogpunt van veiligheid aan een

Nadere informatie

Voorbouwrolluiken. Click Stop. ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659. Betere beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch

Voorbouwrolluiken. Click Stop. ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659. Betere beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch Voorbouwrolluiken Click Stop Betere beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch in de kast blokkeert als deze omhoog wordt geschoven. Ook bestaande Heroal rolluiken kunnen achteraf nog van

Nadere informatie