KERSTNIEUWSBRIEF. De Streetdance voor volwassenen gaat in het nieuwe jaar een vaste les worden binnen onze vereniging.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KERSTNIEUWSBRIEF. De Streetdance voor volwassenen gaat in het nieuwe jaar een vaste les worden binnen onze vereniging."

Transcriptie

1 KERSTNIEUWSBRIEF VOORWOORD VAN DE VOORZITTER De inhoud: Einde van het jaar alweer Wat is het snel gegaan! We gaan 2015 afsluiten met een heel fijn gevoel. We hebben met elkaar veel bereikt. Naast vele sportieve en plezierige uren zijn we ook buiten de sportzaal actief geweest. Naast de Grote Club Actie (wat overigens een super geslaagde actie is geweest) hebben we afgelopen weekend nog met 14 leden mee gedaan aan de Univé Run 2015 voor het Glazen Huis. De laatste week heb ik alle lessen even bezocht. Het gala bij Let s DanCe, waarbij na de demonstratie van de leden, ook de ouders op de vloer werden gevraagd om mee te dansen. Bij het eindigen van de muziek viel iedereen bij elkaar in de armen voor een vreugde knuffel! Bij de recreatiegym en de wedstrijdgroep werden oliebollen gegeten. Bij de Bodyfit werden de dames verrast met de nieuwe fitnessmatten, die aangeschaft zijn met de 500,00 die we gedoneerd hebben gekregen van het Wieringer Vistival. Blije gezichten en enthousiasme bij deze leuke groep volwassenen. Sinterklaas op visite bij D.O.S.! Peuter-kleutergym Djèstiek Bodyfit Recreatie Turnen Grote Club Actie Let s Dance Serious Request; sponsorloop Sieraden in de les Word lid van onze facebook! De Streetdance voor volwassenen gaat in het nieuwe jaar een vaste les worden binnen onze vereniging. En zo zijn alle lessen dus gevuld met geweldige leiding en mooie groepen leden die enthousiast aan het sporten zijn. Mijn wens voor het aankomende jaar is dat we op dezelfde manier met elkaar blijven omgaan en de saamhorigheid hoog in het vaandel blijven houden! En dit alles natuurlijk in goede gezondheid! Fijne kerst en een prachtige jaarwisseling gewenst! Mendy Wigbout-Selie Bij de kleuters werden spelletjes gedaan en in de touwen geslingerd. Juf Suzanne deelde kerstkaarten uit met een zuurstok eraan. Bij Djèstiek werd er gezamenlijk nog even wat gedronken en van wat lekkers genoten.

2 Sinterklaas op visite bij D.O.S.! Vrijdag 27 november 2015 was het zover. Sinterklaas kwam langs met 2 pieten! 56 jeugdleden zaten vol smart op hem te wachten. En met hen natuurlijk alle ouders/verzorgers, opa s en oma s en broertjes/zusjes. Eindelijk kwam hij binnen maar waren de pieten? Sinterklaas legde uit dat hij zijn pieten kwijt is geraakt! Wat een toestand! Opeens hoorden we gerommel bij de nooduitgang van de gymzaal.. en het gebons werd harder! De kinderen stoven erop af, openden de deur en ja hoor daar waren de 2 pieten! Sinterklaas heeft eerst even gekeken bij de kunsten van de kleuters. Daarna kwam een optreden van de jongste groep streetdance. Daarna lieten de gymnasten van de recreatie en de wedstrijdgroep een mooie demo zien op onze nieuwe airtumblingbaan. De oudste groep van streetdance liet nog een mooie dans zien en we sloten af met de Sinterklaasdans, die door onze leden was ingestudeerd voor de Sint en zijn Pieten. Sinterklaas vertrok onder luid gezang, maar de pieten trokken nog snel een paar zakken vol cadeaus uit de berging! Het was een geweldig feest! Bedankt Sinterklaas en Pieten! Tot volgend jaar!

3 Peuter-Kleutergym Wat een leuk gymjaar hebben we gehad! We hebben veel geleerd, we kunnen allemaal koprollen maken, we kunnen heel goed blijven hangen in het wandrek maar ook kunnen wij heel hoog in de trampoline springen! Met de ringen kan juf allemaal gekke dingen maken zoals, een schommel, samen met het wandrek een hindernis baan, maar we kunnen ook gewoon aan de ringen hangen. Oei dat is soms wel moeilijk hoor. Spelletjes vinden wij ook leuk om te doen. Vooral het heen en weer ren spelletje. Dan staan we met zn alle aan de ene kant van de gymzaal, terwijl iedereen goed luistert, gaan we als een olifant naar de overkant. Als iedereen weer staat gaan we weer terug als een slang. Ook is Sinterklaas langs geweest dit jaar, met zn allen hebben we goed geoefend om allemaal kunstjes te laten zien aan Sinterklaas. Ook hebben we een dans geleerd zodat we die met iedereen konden laten zien. Wat was het spannend! Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie en prettige feestdagen. Groetjes, Juf Suzanne en de hulpjuffen

4 Djèstiek Begin van dit seizoen zijn we het eerste uur van Djèstiek begonnen met een basis programma. Hier zijn ook een aantal meiden van de keurgroep aan toegevoegd. Tijdens dit eerste uur krijgen de meiden ballet, conditie, kracht en lenigheid. Het tweede uur wordt er lesgegeven aan een dans selectie groep "Djèstiek". Tijdens dit tweede uur worden er nieuwe dansen aangeleerd. Vanaf de zomervakantie hebben de meiden al een drietal dansen af, die straks in juni in Dalfsen getoond zullen worden. Na de kerstvakantie zal daar nog een vierde dans bijkomen. Ook hebben we dit seizoen weer 3 nieuwe Djèstiek leden mogen verwelkomen: Stella, Sabine en Floor. Wij van Djèstiek wensen iedereen Fijne Feestdagen en dansen met zijn allen naar een mooi 2016!!!

5 Bodyfit Verrassing!!! De bodyfitters en ik werden op de laatste les van het jaar aangenaam verrast met een bezoek van onze voorzitster. In het midden van de zaal legde ze een rol neer, daarna werden er uit de berging nog meer rollen tevoorschijn gehaald. Wij vroegen ons af wat er allemaal aan de hand was. Diende een verlaat Sinterklaas cadeau zich aan of was de kerstman te vroeg? De rollen kwamen gepaard met een speech. Met grote nieuwsgierigheid luisterden wij naar de speech van onze voorzitter. Al gauw werd het duidelijk. Geheel onverwacht werden wij verblijd met supermooie matjes om grondoefeningen op te doen. Nooit meer vechten om een heel matje, maar gewoon comfortabel je oefeningen doen op een super de luxe mat. Dat wil toch iedereen! Zeker wij, als bodyfitters. Toen één en ander op camera was vastgelegd, hebben wij de matjes eens goed uitgetest. En geloof me zo n keuring houdt wat in. De matjes liggen heerlijk zacht. En vanaf nu doen we alleen nog grondoefeningen! U raadt het al; de bodyfitters zijn blij met deze comfortabele matjes, die de Gymvereniging DOS voor ons heeft kunnen aanschaffen dankzij een financiële bijdrage van het Vistifal. Vistifal en bestuur; hartelijk bedankt namens alle bodyfitters en mijzelf. Jacqueline Thoma Klik op deze link om het stukje op Wieringernieuws te lezen:

6 Recreatie bericht! December alweer wat gaat het snel!! We sloten afgelopen week het jaar 2015 af met het gezamenlijk eten van een lekker oliebolletje van de firma Jonker. Heerlijk! Wat hebben we om naar uit te kijken? 16 januari 2016 zal de 1 e recreatiewedstrijd van dit seizoen gehouden worden in Den Helder. 14 leden van ons doen mee! Alle info van de wedstrijden volgt nog dus geen zorgen! En dan ook nog eens een extra training op 10 januari 2016 in een complete turnhal in Opmeer! Dit is een volledig ingerichte zaal voor gymnastiek in de breedste vorm. Een vierkante vrije oefeningvloer, balken, bruggen en extra: grote valkuilen met blokken! Om heerlijk zacht in te landen achter de balk en de brug! En een hele grote trampoline en en en en ik kan nog wel even doorgaan. Het is gewoon erg gaaf! Oh ja.. niet onbelangrijk! Ouders kunnen zitten op de tribune in de zaal. Het is een training van 3 uur maar voor de recreatie houden we natuurlijk geregeld pauze! Neem wat drinken en wat lekker mee en misschien is een broodtrommeltje ook wel handig. Wat gaan we nog meer doen volgend jaar? Vriendjes les! Ouder-kind gym! En er komt nog een 2 e wedstrijd ergens in april. Natuurlijk ook de onderlinge wedstrijd van onze vereniging en de avond 4 daagse. We hebben dus een hoop leuke dingen in het vooruitzicht dus ook wij hebben zin in het nieuwe jaar! Maar eerst natuurlijk: hele fijne kerstdagen en een knalgoed begin van 2016! Liefs, Mendy, Angelique en Dunja

7 Turnen Begin van dit seizoen zijn we van start gegaan met 15 keurmeiden. Het weekend van november vonden de eerste competitie/voorwedstrijden plaats in Wieringerwerf. Dit was voor 9 meiden dan ook de eerste keer dat ze meededen aan zo'n grote wedstrijd. Lyan, Floortje, Loes, Fleur Hegeman (pupil 1 D3), Michelle en Floor ( jeugd D2) turnde in de eerste wedstrijd. Voor de eerste 4 meiden was dit dan ook hun allereerste wedstrijd. Lynn, Lotte, Sabine en Fleur Dikken (instap D2) turnde in de eerste wedstrijd op de zondag. Merel was deze dag ziek en kon helaas niet deelnemen. Lynn werd tweede van de 40 meiden. Zij turnde dan ook een super strakke balk oefening. De laatste wedstrijd op de zondag turnde Richella (pupil 1 D1). Alle meiden hebben een goede eerste wedstrijd geturnd. 6/7 februari zal de tweede competitie wedstrijd plaatsvinden, en hopen wij weer met net zo veel turnplezier als afgelopen wedstrijd deel te nemen. Wij van de keurgroep wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een sportief en plezierig 2016!!!

8 Grote Clubactie 2015 Op dinsdag 22 september hebben een flink aantal meiden en jongens gelopen om loten te verkopen. De leiding, moeders en oma s hielpen ook mee. Wat was dat een succes! Veel verkocht en wie niet had gelopen of nog meer wilde verkopen nam zijn/haar boekje mee naar huis. Tot onze grote verbazing ging de verkoop maar door en werden er maar liefst 563 loten verkocht. Uiteindelijk houden we er een fantastisch bedrag(!) aan over te weten: 1.297,35 Dat we zo n mooi bedrag met elkaar zouden ophalen, hadden wij als bestuur nooit durven hopen. Beste leden en andere lotenverkopers; heel erg BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maar natuurlijk ook de lotenkopers. Op naar volgend jaar met hopelijk weer een prachtig eindbedrag. Het bestuur van GV DOS

9 Let s DanCe Wij wensen iedereen een heel fijne feestdagen en een stralend 2016! Op naar weer een mooi dans-, gym- en sportseizoen met elkaar! Liefs de jongens en meiden van de streetdance en juf Francisca Groepsfoto tijdens ons jaarlijkse kerstgala! Maandag 14 december 2015 Dit jaar was het thema; SJIEK! Naast het dansen en gezellig samen zijn, hadden we om 19:00 uur een kort optreden verzorgd voor onze papa s, mama s, oma s etc. We hebben enorm genoten van deze avond. Op naar 2016! X

10

11 DOS deed mee aan de Univé Run 2015 t.b.v. Serious Request Het Glazen Huis stond dit weekend in Hippolytushoef. De opbrengst van dit Glazen Huis werd dit jaar gedeeld met de verenigingen binnen Hollands Kroon. Er waren een aantal voorwaarden: Inschrijven, met minimaal 10 jeugdleden meelopen met de Univé Run en je moest een doel voor de financiële ondersteuning indienen. Aan alle eisen hadden we voldaan! Sponsorkaarten werden uitgedeeld aan de leden die zich hadden opgegeven en geld werd opgehaald bij familie/buren etc. De leden werden zondag 21 december aan de start verwacht op het parkeerterrein van de Aldi in Hippo. De bedoeling was dat ze rondjes zouden lopen gedurende 15 minuten. Na het startsein gingen de leden behoorlijk hard van start! Na 1 ronde zagen we het tempo iets zakken, maar wat deden ze het geweldig! Uiteindelijk waren er een paar die lopend verder gingen, maar prachtig om te zien hoe iedereen zijn best deed. Iedereen heeft de 15 minuten volbracht! Na afloop kregen de renners een drinkbeker en een bon van snackbar Smultaria voor een ijsje. Dezelfde avond werden er vertegenwoordigers van de vereniging verwacht tijdens de uitreiking van de bijdragen uit het Glazen Huis. Alle deelnemende verenigingen kregen een cheque uitgereikt. Bij de laatste cheque werd dan eindelijk Gymver. D.O.S. opgenoemd! 750,- stond erop!! Dank jullie wel voor jullie inzet leden!!

12 Huishoudelijke mededeling Via de nieuwsbrief willen we iedereen er nog even op wijzen, dat de leiding het prettig zou vinden als er geen sieraden in de les worden gedragen. De juf kan er namelijk in blijven hangen en dat is niet fijn.. Al lid van onze facebook? Volg D.O.S. op Facebook: en check de website voor up-to-date informatie! Verjaardagen Sabine Emmerik Elisa Rotgans Esther de Haan Luna Werkhoven Hilda de Waal Tessa Marees Tatum Klokgieters Quinn Kuvener Sabine Selie Michelle Mulder Iris Kort Biem Jan Loos Stella Laterveer Danique Wind Joy v Houten Bregje Bos Estie Lombaard Suzanne Emmers Kelly de Jonge Floortje Vonder Rebecca Krauts Aurora Pruimboom Kayla Koster

Nieuwsbrief. Het seizoen is inmiddels lekker van start gegaan. Alle groepen zijn weer fanatiek aan het dansen/gymmen/fit blijven.

Nieuwsbrief. Het seizoen is inmiddels lekker van start gegaan. Alle groepen zijn weer fanatiek aan het dansen/gymmen/fit blijven. Nieuwsbrief Het seizoen is inmiddels lekker van start gegaan. Alle groepen zijn weer fanatiek aan het dansen/gymmen/fit blijven. Na de zomervakantie is de nieuwe brugligger geleverd, die we kunnen gebruiken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter

Nieuwsbrief. Van de voorzitter 10-10-2014 Nieuwsbrief Inhoud: Van de voorzitter Peuter- en kleutergym Bodyfit Grote Club Actie Streetdance Recreatiegym Djestiek Turnen Besturen met een visie Lidmaatschap opzeggen Verjaardagen Van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord van de voorzitter

Nieuwsbrief. Voorwoord van de voorzitter Nieuwsbrief Voorwoord van de voorzitter De vakantie staat weer voor de deur. Ik hoop voor iedereen dat het een prachtige vakantie wordt met mooi weer en heerlijk vertier voor kinderen en volwassenen. Bij

Nadere informatie

Voorwoord van de Voorzitter

Voorwoord van de Voorzitter Voorwoord van de Voorzitter Ik zit hier nu in de gymzaal te typen. Door het raam zie ik de meiden van de wedstrijdgroep heerlijk trainen. Het is mooi om te zien dat het plezier er vanaf spat terwijl er

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter:

Voorwoord van de voorzitter: Voorwoord van de voorzitter: De lente is aangebroken. Heerlijke tijd vind ik dit. Alles begint weer te groeien en bloeien. Mooi! Ook bij D.O.S. lijkt alles te bloeien en te groeien. De groepen groeien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor het nieuwe jaar wens ik iedereen veel geluk, gezondheid en mooie momenten toe. Vriendelijke groeten, Gea Burm

Nieuwsbrief. Voor het nieuwe jaar wens ik iedereen veel geluk, gezondheid en mooie momenten toe. Vriendelijke groeten, Gea Burm Nieuwsbrief Dit is alweer de laatste digitale nieuwsbrief van dit jaar. Wat gaat de tijd toch snel, de maanden vliegen voorbij en zomaar is de decembermaand weer daar. Een feestmaand waar sommige naar

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Inmiddels is het alweer bijna Pasen. De lente is volop aan de gang wat is te zien aan alle bloemen en knoppen die uitkomen! De voorbereidingen van het 80-jarig bestaan zijn

Nadere informatie

DOS bedankt Deen voor een prachtig bedrag! Wieringer kampioenschap. Nieuwsbrief. DOS doet weer mee aan de DEEN Jeugdsponsor Actie!

DOS bedankt Deen voor een prachtig bedrag! Wieringer kampioenschap. Nieuwsbrief. DOS doet weer mee aan de DEEN Jeugdsponsor Actie! DOS bedankt Deen voor een prachtig bedrag! Dit jaar organiseerde DEEN voor de 13e keer de Jeugdsponsor Actie. Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor de (sport)verenigingen. Ook gymvereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De tweede nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Tenslotte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Voorwoord van de voorzitter:

Nieuwsbrief Voorwoord van de voorzitter: Nieuwsbrief Voorwoord van de voorzitter: En zo zijn de lessen alweer een aantal weken aan de gang. Sterker nog, de herfstvakantie staat alweer voor de deur! We hebben een aantal veranderingen gemaakt binnen

Nadere informatie

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018 ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ALDO uitvoering Sponsorloop Verandering Streetdance-tijden

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 De Page Turner Het turnseizoen is inmiddels weer van start gegaan en alle trainingen zijn weer begonnen! We gaan er weer een top jaar van maken! TURNKAMP 2018 de Feestdagen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De laatste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. Beste allen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. 18 oktober: het Grote Gymfeest november: lotenverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Van het bestuur: KDO is 6 clubkampioenen rijker! Beste allemaal, wat was het fantastisch! Op 10 november werden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de recreatie

Nadere informatie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie 2015 Dit is het eerste clubblad na de zomervakantie, voor de nieuwe leden van Ars, dit clubblad verschijnt 6 keer per jaar en staat boordevol informatie over de vereniging.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 Vanuit het bestuur: Als dit stukje wordt gelezen is de vakantie weer voorbij en gaat de school weer beginnen en zo ook de sportieve uurtjes bij Turnlust. Wij als bestuur

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Special Heroes We laten een kind! Even voorstellen Schoolfruit Verkeer Sinterklaas Kerst Oproepje Verjaardagen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s) Het jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 Belangrijke data 20 december Trefbaltoernooi groep 7/8 21 december Kerstdiner, 17.00-18.15 uur 22 december 12.00 uur vrij 22 december Start kerstvakantie 5 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd! JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook!

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd!   JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! JAN 2018 WILSKRACHT www.wilskrachtalphen.nl NIEUWS Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! facebook.com/rksvwilskracht U kunt Wilskracht financieel steunen door mee te spelen met

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 Schoonhoven. Tel. 0182-384408 DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920 - GOEDGEKEURD

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

BLOEMENSLINGER THEMA LENTE

BLOEMENSLINGER THEMA LENTE Welkom op de eigen pagina van speelzaal Petteflet, seizoen 2013 / 2014 BLOEMENSLINGER THEMA LENTE thema ziek AFGELOPEN WEEK WAREN DE NATIONALE VOORLEESDAGEN!! DE HELE WEEK WERD ER VOOR GELEZEN UIT EEN

Nadere informatie

Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen

Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2016-2017 Dag allemaal, Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2016-2017. ACTIVITEITEN VAN DE AFGELOPEN PERIODE Paaseieren zoeken 15 april 15 april

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Olympia s Nieuwsflits

Olympia s Nieuwsflits Olympia s Nieuwsflits juli 2017 nummer 72 www.olympiakapelle.nl olympiakapelle@zeelandnet.nl ZOMERVAKANTIE De laatste lesweek is van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli 2017. Daarna mogen alle leden

Nadere informatie

Oktober, november en december 2017

Oktober, november en december 2017 NIEUWSBRIEF Voor jullie ligt de nieuwsbrief van oktober, november en december. Deze brief verschijnt vier keer per jaar. Veel kijk- en leesplezier! BIJ DE HEEREVELDEN Het wordt steeds een beetje kouder.

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers,

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers, Hoi Veppers, Het nieuwe seizoen is alweer een tijdje geleden van start gegaan dus is het weer tijd voor een nieuwsbrief. Wil je iets in de nieuwsbrief? Mail dit dan naar vepgym@hotmail.com. Namens alle

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

20 december 2017 nr. 34

20 december 2017 nr. 34 20 december 2017 nr. 34 Vlak voor de feestdagen de laatste Nieuwsbrief van 2017. Gaat u er maar eens goed voor zitten, want we hebben dit keer weer veel te vertellen. Wedstrijdverslagen, terugblik Sinterklaasfeesten

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016 NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot Maassluis, 23 december 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), (Dit plaatje ontvingen we van een van onze

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Woordje van de voorzitter.

Nieuwsbrief. September Woordje van de voorzitter. Woordje van de voorzitter Een nieuw seizoen is altijd even wennen, maar dit jaar was het extra spannend met zoveel vernieuwing. Alle lessen in de nieuwe zaal, nieuwe lessen en nieuwe lestijden. Wat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015 Klasnieuws 9 26-30 oktober 2015 Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant. Grote oren, grote poten en een lange slurf van voren. Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant! Onze muziekkoffer

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 december nr. 5

Nieuwsbrief 19 december nr. 5 Nieuwsbrief 19 december nr. 5 Bijna Kerstmis Bijna Kerstmis en we steken binnen kaarsen aan om licht te brengen in de duisternis. Wij willen met u even stil staan bij het feest van het licht. Tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen.

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Betalingen: Zoek in 1 van de tabellen in het andere document de juiste les(sen) en noteer alle lesdatums in uw agenda. Sommige

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

Editie 2016_2017 december.

Editie 2016_2017 december. Editie 2016_2017 december Bongerd_ouderraad@pcpobr.nl December 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alweer een jaar voorbij! De eerste schoolkrant van dit schooljaar ligt voor U. Er is met veel enthousiasme

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie