Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven"

Transcriptie

1 maart 2014 Art in Listening nie uwsbrie f Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven nummer 1 In dit nummer: Van de redactie 1,2 Verslag van een trouwe luisteraar Enige persoonlijke reacties Uitslag scheurbriefjes Concertdata seizoen Speciale arrangementen Kaartverkoop en locatie 2,3, 4 4 Sponsoren Van de Redactie Op zondag 16 maart jl. was het Art in Listeningconcert van de Young Musicians Academy wederom een fantastisch gebeuren. De jonge musici treden steeds op in het voorjaarsconcert het seizoen van nieuw, jong en fris leven. Deze jonge mensen geven zich ten volle, geven zichzelf met vreugde en laten iedereen delen in hun passie. Hun vreugde is de beloning, maar ook die van het publiek. De goede muziek kon het publiek naar dat punt brengen, waar ieder zich jong voelt, stil en zonder gedachten of wensen en vrij naar een punt in ons zelf, waar wij eeuwig jong zijn. De heer van Leeuwen die het concert zoals gebruikelijk voor Art in Listening inleidde en het publiek via klank naar het punt van ontvankelijkheid bracht attendeerde ons op de stilte tussen de noten die nog belangrijker is dan de klank zelf de stilte waar iedereen thuis is. De jonge musici herhaalden dit in hun spel, door vooral de laatste noten te laten terugvoeren naar stilte. Het was een zeer gevarieerd programma met veel verschillende instrumenten, waar de musici zichzelf aankondigden en ook wat vertelden over de muziek en over het instrument, dat zij bespeelden. Ook deze uitleg die jammer genoeg soms niet door iedereen helemaal kon worden verstaan bracht het publiek tot aandacht en stilte. Er werd hier met veel belangstelling naar geluisterd. Onderstaand wordt een gedetailleerder verslag van één der luisteraars gegeven. Voorafgaand aan het concert en in de pauze was in de koffieruimte voor het eerst van de muziekschool Kunstkwartier te Nuenen een zeer jonge musicus te horen een harpiste, genaamd Esmee Joosten (10 jaar), wat de luisteraars in ontroering bracht. Art in Listening zal vanaf heden steeds studenten van Kunstkwartier deze gelegenheid geven, om een eerste stap naar het podium te doen. De heer van Leeuwen bedankte na afloop de sponsoren, medewerkers, publiek en musici, waarbij zeker ook een woord van dank gezegd mag worden aan de heer John Groeneveld, die de jonge musici begeleidt op het toneel, maar ook achter de coulissen, waar hij alles regelt en een leuk contact met de jonge musici heeft. Ook de pianobegeleiders Hulya Keser en Chris van Keulen mogen zeker een woord van lof ontvangen! Gezegd moge worden, dat er dit keer ook een bezoeker helemaal uit Nunspeet was, die informatie op internet had gevonden. Deze gaf een enthousiaste opmerking op het ingeleverde scheurbriefje. Dank voor uw komst!

2 numme r 1 Pagina 2 In de pauze werd de heer van Leeuwen geïnterviewd door de LON Locale Omroep Nuenen -, die ook tijdens het concert opnames heeft gemaakt. Er zijn veel vragen gesteld, zoals over de geschiedenis van Art in Listening, waarom het luisteren naar de stilte tussen de noten belangrijk is en wat de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit, die de concerten organiseert, nog meer te bieden heeft. Dit interview en de opnames zullen vanaf zondag 23 maart a.s. gedurende 14 dagen dagelijks in Nuenen worden uitgezonden op LON-TV. Mocht u die niet kunnen ontvangen, dan kunt u het ook op YouTube bekijken: v=r1kknu8dkwa&list=uulfz1hppeusk6hit 2ENn_g Het volgende concert zal zijn op zondag 18 mei Dit zomerconcert betreft het Laureatenconcert van het Fontys Conservatorium te Tilburg, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Een programma zal in het volgende bulletin worden gegeven. Verslag van een trouwe luisteraar Als vaste bezoeker van de Art in Listeningconcerten was ik aanwezig bij het lenteconcert op 16 maart jl. bij het optreden van de Young Musicians altijd een feest om deze jonge musici te zien optreden! Zo was het zeer aantrekkelijk om naar een viola da gamba een niet zo alledaags instrument te luisteren. De moed om ook zichzelf aan te kondigen, wat te vertellen over de muziek, die zij speelden en ook uitleg te geven over hun instrument was bewonderenswaardig en gaf een grote uitnodiging aan het publiek om de oren te spitsen en aandachtig in stilte aanwezig te zijn. Rosa van Walbeek vertelde er heel enthousiast over, maar ook haar spel was zeer verstillend. De muziek stamde uit de 17 e eeuw een tijd waarin ook veel stil makende muziek is gecomponeerd. Iris Doolaar bracht ons met haar dwarsfluitmuziek naar de betovering van de lente. Het was of ik de jonge lente in haar muziek kon meebeleven.

3 numme r 1 Pagina 3 Eva Bottinga toonde met de door haar gespeelde muziek, dat een saxofoon ook teder kan klinken en zeer verstillend kan zijn. In het staccato-deel van de Six Pieces Musicales d Etudes van Gallois Montbrun kwam de moderne saxofoon meer naar voren, waarbij het van binnen begon te dansen. De saxofoonmuziek van Luuk Meeuwis klonk weer heel anders een sonate in 194 gecomponeerd door Paul Hindemith was beslist niet alledaags. Het snelle lebhafte deel was voor mij wat moeilijk toegankelijk, maar in het sehr langsame deel kon ik weer op adem komen en weer verbinding krijgen met de stilte tussen de noten. In het laatste lebhafte deel was het wervelende pianospel van de begeleider ook zeer opvallend. Fantastisch dat Luuk zonder bladmuziek speelde hetgeen ook de musici van na de pauze deden, wat de eigen beleving en doorleving van de muziek zeer ten goede kwam. De sonate werd verrassend afgewisseld met een gedicht, geschreven door de componist. De pianomuziek, die Anton Smulders speelde, gaf mij een herkenning van muziek die mij gemakkelijk naar stilte terugvoert. Een prachtig door hem gespeelde etude van Scriabin. Het maakte grote indruk.

4 nummer 1 Pagina 4 Het was een genot om naar de zangeres Anouk Zwanenberg te luisteren, waarbij zij ook zeker complimenten mag krijgen voor de uitbeelding van de gezongen muziek: het hartverscheurende in au cimetière van Fauré ; de romantiek in wir wandelten van Brahms en de amusante inhoud van het laatste stuk van Mozart uit le nozze di Figa- Het concert werd beëindigd met 2 delen van het celloconcerto Op.8 van Elgar, gespeeld door Esther ten Kate een stuk, waarin de angst voor de 1 e wereldoorlog door de componist in muziek is omgezet. Esther speelde dit zeer virtuoos. Zij had zich zeer goed in de muziek ingeleefd. Fantastisch! Al met al een zeer prachtig concert, waarbij ik een uitnodiging zou willen doen aan iedereen om de Art in Listeningconcerten te bezoeken. De concerten zijn altijd zeer vertederend, verstillend en zeer uitnodigend om weer opnieuw een kaartje te kopen! Enige persoonlijke reacties Heel erg genoten van het luisteren vanuit stilte. Heb weer genoten. Heb al geboekt voor mei. Toevallig ontdekt op internet en speciaal ervoor vanuit Nunspeet gekomen. Zeer de moeite waard! Genoten. Ik heb genoten! Heel mooie muziek. Goede kwaliteit voor zulke jonge mensen. Jammer dat de introducties voor menigeen onverstaanbaar waren. Geweldig initiatief! Ik heb genoten van dit prachtige concert! Het had voor mij nog uren kunnen doorgaan! Prachtig die jonge talenten, zo gedreven, zo getalenteerd. Vooral de saxofoniste erg mooi! Heerlijk om jongelui te horen musiceren en goed om hedendaagse muziek te horen. Wat speciaal! Groot niveau ontroerend. Ik was ontroerd en heb genoten! Bedankt!

5 nummer 1 Uitslag van de ingeleverde scheurbriefjes (48) Hoe heeft u het luisteren van uit stilte ervaren? Hoe waardeert u de uitvoering van de musici? waardering 4: 33 Waardering 1 waardering 3-4: 2 waardering 4: 38 waardering 3: 6 waardering 3-4: 2 waardering 3-2: 2 waardering 3: waardering 2: 4 waardering niets ingevuld: 1 niets ingevuld: 1 Zou U de concerten van Art in Listening Het publiek werd uitgenodigd om aan aan uw vrienden aanbevelen? het einde van het concert een extra bijdrage te geven voor de jonge musici, waar met gulle hand op is gerea- ja: 44 ja/nee: 2 geerd! niets ingevuld: 2 Pagina Speciale arrangementen 1) Een koffieconcert plus een lunch bij Auberge Vincent samen voor 24,00 per persoon te boeken en af te rekenen bij Het Klooster. of 2) Een koffieconcert, een lunch bij restaurant Olijf, een entréebewijs voor het Van Goghmuseum Vincentre, een informatieboekje Op pad met Vincent ten bedrage van 34,0 per persoon. Tijdig reserveren van een van beide arrangementen strekt tot aanbeveling! concertdata 18 mei oktober januari maart mei 201 Kaartverkoop en locatie Theater Het Klooster Park GA Nuenen Kaartverkoop: maandag t/m vrijdag van 13:30-17:30 uur. Kosten: slechts 9.00 p.p administratiekosten. Kinderen tot 12 jaar 0% korting. Jongeren met een Kunst-Kwartier pas gratis, mits onder begeleiding. Reserveren Telefonische reservering: Reserveren via is ook mogelijk. info@hetklooster.org Sponsoren van het muzikale vier jaargetijden programma 2013/2014 : Bloemsierkunst Fleur-inn Nuenen Itek Webmedia Marcom@d Reprof Copy&Print Veldhoven School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit Eindhoven Dhr A. Wernsen Pianostemmer

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven Februari 2017 Art in Listening nie uwsbrie f Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven www.artinlistening.nl nummer 73 In dit

Nadere informatie

Jaarverslag Amerfortissimo 2013

Jaarverslag Amerfortissimo 2013 Jaarverslag Amerfortissimo 2013 De derde editie van Amerfortissimo begon met een Preview op 27 maart. Voor een volle St. Aegtenkapel speelde ik samen met Thomas Beijer een lunchconcert. Op 14 april ging

Nadere informatie

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven april 201 Art in Listening nie uwsbrie f Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven www.artinlistening.nl nummer 60 In dit nummer:

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven Maart 2017 Art in Listening nie uwsbrie f Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven www.artinlistening.nl nummer 74 In dit

Nadere informatie

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Verslag Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Stichting Gitaristenkring Suriname Ericlaan 35A, Paramaribo Telefoon: 493850 / 8760442 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Aan: Vrienden van Lignum U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u belangstelling heeft getoond in Lignum. Als u deze gratis digitale nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, kijk dan

Nadere informatie

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www. MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1 MCO Educatie Voortgezet Onderwijs Muziek moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.mco/educatie MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 2 Muziek moet je

Nadere informatie

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Na de oprichting in november 2014 was 2015 het eerste jaar waarin we activiteiten georganiseerd hebben voor onze vrienden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

John Adams Tour Frank Willemse: Marga Muurling: Anne-Marie Bekema: Marja Middelkoop-Volkers Mariella Janssen Marie-Christine Berkman-Koelemij

John Adams Tour Frank Willemse: Marga Muurling: Anne-Marie Bekema: Marja Middelkoop-Volkers Mariella Janssen Marie-Christine Berkman-Koelemij Hallo. In deze nieuwsbrief aandacht voor de tour van de John Adams Band, de week van de jaren 70, Doris Day, een clipje van een vrij onbekende cover door John, en tribute concerten. John Adams Tour Ik

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Blue Planet Harp Ensemble. Jaarverslag 2014

Stichting Vrienden van het Blue Planet Harp Ensemble. Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2014 Algemeen De Stichting Vrienden van het Blue Planet Harp is opgericht op 10 januari 2012 De Stichting heeft ten doel het ondersteunen van ensembles en andere muziekuitingen met name gericht

Nadere informatie

Uitwisseling 2009 Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder

Uitwisseling 2009 Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder Beste lezer, het aangaan van een stedenband is een ideaal middel om de eigen bevolking te sensibiliseren. Door contact

Nadere informatie

Avondtrial te Rhenen juli 2013.

Avondtrial te Rhenen juli 2013. Avondtrial te Rhenen juli 2013. Vrijdag 5 juli waren we te gast bij MotorClub Rhenen om een trialwedstrijd te rijden op het mooie circuit van Kwintelooyen. Pe had alles met Roef van Laar geregeld, alsook

Nadere informatie

Q1 Wat is uw geslacht?

Q1 Wat is uw geslacht? Q Wat is uw geslacht? Man Vrouw 2 4 6 8 Antw oordkeuzen Man Vrouw Reacties 34,48% 65,52% 9 Totaal 29 / 6 Q2 Hoe bent u voor de eerste keer in contact gekomen met de Pianoman? Google Marktplaats Social

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

1. Adem twee maal rustig en laag, voor je begint met improviseren 2. Speel zoals je bent

1. Adem twee maal rustig en laag, voor je begint met improviseren 2. Speel zoals je bent 1. Adem twee maal rustig en laag, voor je begint met improviseren Dat geeft je de gelegenheid je te ontspannen. Merk op, hoe je lichaam aanvoelt. Of het bloed lekker door je heen stroomt. Hoe meer ontspannen

Nadere informatie

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013 concertserie concertgebouw 2012-2013 het bestaat in de basis uit een kleine groep internationale topstrijkers waaraan afhankelijk van het te spelen repertoire blazers wordt gevoegd. doel van het is om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

PROGRAMMAVOORSTELLEN 2015 2016

PROGRAMMAVOORSTELLEN 2015 2016 PROGRAMMAVOORSTELLEN 2015 2016 EEN ANDER VERHAAL HET DUDOK KWARTET ZOEKT NAAR CONTEXT EN BETREKT DE LUISTERAAR BIJ DIE ZOEKTOCHT Van Haydn tot Xenakis: al eeuwenlang spreekt het strijkkwartet bij alle

Nadere informatie

PODIUMPRESENTATIE DE MUZIEKSCHOOL TWENTE MAART 2006

PODIUMPRESENTATIE DE MUZIEKSCHOOL TWENTE MAART 2006 PODIUMPRESENTATIE DE MUZIEKSCHOOL TWENTE MAART 2006 INHOUD 1. Wat is podiumpresentatie 2. De voorbereiding 3. Het podium op 4. Tijdens het spelen 5. Als het stuk uit is 6. Je optreden zit erop 7. Het interview

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

2013-2014. seizoensbrochure. vijf jaar bezielend! 2009 Oprichting Orkest Zuid Premièreconcert

2013-2014. seizoensbrochure. vijf jaar bezielend! 2009 Oprichting Orkest Zuid Premièreconcert 2009 Oprichting Orkest Zuid Premièreconcert 2010 Circus Maximus Zoeken in de Oersoep Op Liefde en Dood seizoensbrochure 2013-2014 2011 Dies Natalis - TU/e 55 jaar Koning en Queen Als op een Winternacht

Nadere informatie

Zwier. Een muziekvoorstelling door het Wervelwind Ensemble

Zwier. Een muziekvoorstelling door het Wervelwind Ensemble Zwier Een muziekvoorstelling door het Wervelwind Ensemble Lesbrief voor de leerkracht 2017 Inhoud Inleiding Over Zwier Les-suggesties deel 1: de instrumenten deel 2: luisteren naar muziek uit de voorstelling

Nadere informatie

OVERIGE (VASTE) ACTIVITEITEN

OVERIGE (VASTE) ACTIVITEITEN Snel zoeken binnen dit document? Kies Ctrl + F en typ vervolgens het zoekwoord in OVERIGE (VASTE) ACTIVITEITEN Museumgroep Afgelopen najaar hebben we de volgende tentoonstelling bezocht: Woensdag 21 oktober:

Nadere informatie

Workshop NL muziekdag Apeldoorn 21 maart 2014. My breath our music

Workshop NL muziekdag Apeldoorn 21 maart 2014. My breath our music Workshop NL muziekdag Apeldoorn 21 maart 2014 My breath our music Ruud zegt U tegen ons... Kijk, nu is de spoorboom open en nu mag je op de gele knop drukken Zo werd deze jongen uitgedaagd op het goede

Nadere informatie

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf JURY RAPPORT FINALE 2e Utrechts Kleinkunst Festival 2010 Finalisten: Meike Veenhoven Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf Plaats: Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat 11 3512 GS Utrecht

Nadere informatie

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op]

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] +31613021720 Info@muziekschoolmontauban.nl www.muziekschoolmontauban.nl Over Muziekschool Montauban Muziekschool Montauban staat voor de bereikbaarheid van muziekles voor

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Met Amerfortissimo editie 2014 hebben we op veel gebieden enorme stappen gemaakt. Met name op het gebied

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 2/15/ e nieuwsbrief

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 2/15/ e nieuwsbrief Nieuwsbrief de Mariapassie. 2/15/2017 15e nieuwsbrief 15 e nieuwsbrief Terug kijken en doorgaan. Bekijk ook even de verdere pagina s Nabeschouwing van het optreden Tijdens V.N.B. Dag door: Tonny Roovers-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 Club Agenda Do 15 Senioren Winterwedstrijd 10.30 u Di 20 Dames Krokuswedstrijd 10.30 u Wo21 [Business Club Wintercompetitie] 14.00 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor

Nadere informatie

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven

Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven April 2016 Art in Listening nie uwsbrie f Art in Listening is een initiatief van studenten van de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit te Eindhoven www.artinlistening.nl nummer 68 In dit

Nadere informatie

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018 F E B R U A R I 2 0 1 8 Herinnering donateursbijdrage 2018 Herinnering.. Terugblik Nieuwjaarsconcert Literaire avond donderdag 15 februari Kloosterconcert 4 maart Agenda 2018 Omdat wij zonder uw steun

Nadere informatie

AGENDA MEDEDELINGEN. Stichting Vrienden HSV: Nieuwe keyboards voor juf Floor. Borrel stichting Vrienden HSV. de HSV. Vast noteren: Do 10 dec

AGENDA MEDEDELINGEN. Stichting Vrienden HSV: Nieuwe keyboards voor juf Floor. Borrel stichting Vrienden HSV. de HSV. Vast noteren: Do 10 dec Vrijdag 2 oktober 2015 week 40 AGENDA Ma 5 oktober Vrij 6 nov 20.00 uur Vast noteren: Do 10 dec Dag van de Leraar Stichting Vrienden van de HSV-borrel op de HSV. ALV MEDEDELINGEN Stichting Vrienden HSV:

Nadere informatie

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd.

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Tom Schoemaker zal ook iets vertellen over het idee voor het kunstwerk en de 'making of'. Vanaf 15.00

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Programma Harlekijndagen 2014. 7 - brieven 20:00

Programma Harlekijndagen 2014. 7 - brieven 20:00 Vrijdag 22 augustus Tijd 7 - brieven 20:00 De Zeven brieven Een Commedia dell arte voorstelling geschreven door Herman van Veen en geregisseerd door Femke Krist en Herman. Uitgevoerd door het Harlekijn

Nadere informatie

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Evaluatierapport Workshop ADHD Fontys PABO Limburg Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Inhoudsopgave Pag. 1. Inleiding 2 2. Deelnemers/respondenten 2 3. Opzet en inhoud evaluatie 2 4. Resultaten 2

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

De Speulkoel in 2017

De Speulkoel in 2017 De Speulkoel in 2017 Een oud theatertje hersteld Het jaar 2017 mag worden bijgeschreven in de annalen van Anloo, als het jaar van de wedergeboorte van De Speulkoel, het oude bostheatertje in het bos bij

Nadere informatie

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Foto s Susanne van Bommel Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Afgelopen zaterdag, 5 januari, vond het nieuwjaarsconcert plaats, gedirigeerd door onze nieuwe regisseur Robbert-Paul

Nadere informatie

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen.

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. De symfonie Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. Welke van deze symfonieën spreekt je het meest aan en waarom? Welke van deze symfonieën spreekt je het minst

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend Foodietour il tartufo Truffelverwenweekend Wegens groot succes herhaald Voor het vijfde seizoen op een rij organiseren we voor de liefhebbers van truffels en la dolce vita Foodietour il Tartufo : het culinaire

Nadere informatie

Voorwoord. Albin Ograjensek Initiatiefnemer

Voorwoord. Albin Ograjensek Initiatiefnemer Jaarverslag 2008 Voorwoord Eén stap zetten is geen probleem, dit herhalen tot in lengte van dagen is een uitdaging. Tweeduizend en acht is de tweede stap die de Stichting Muziek Jong voor Oud zet in een

Nadere informatie

Lesmap bij de voorstelling

Lesmap bij de voorstelling Lesmap bij de voorstelling Vòòr de voorstelling Voorbereiding op het theaterbezoek Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en hun achtergrond, kan het nuttig zijn om het theaterbezoek met hen voor

Nadere informatie

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID'

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' WERKBOEK VOOR 52 WEKEN VOL DANKBAARHEID 'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' MARGARETH MADURO-KOEIMAN Lieve Diamond, Ik noem je een Diamond omdat ik weet dat je nog heel veel moois met de wereld te delen

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden

Wat leuk dat je ons hebt gevonden Wat leuk dat je ons hebt gevonden In dit informatieboekje vertellen we je alles wat je moet weten over De Musical4daagse. Bij De Musical4daagse gaan we zeker voor een te gek eindresultaat: de voorstelling,

Nadere informatie

Resultaten Enquête CPE m.b.t. Klassiek in de Kerk. zomer 2017

Resultaten Enquête CPE m.b.t. Klassiek in de Kerk. zomer 2017 Resultaten Enquête CPE m.b.t. Klassiek in de Kerk zomer 17 Vooraf - Over deze enquête In deze PowerPointpresentatie presenteren we de resultaten van de enquête Klassiek in de Kerk die we in juni 17 hebben

Nadere informatie

Bedrijfsavond 29 april 2016

Bedrijfsavond 29 april 2016 Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw Hondsberg 39/41, 2910 Essen www.deverenigdestatievrienden.be Bedrijfsavond 29 april 2016 Op zaterdag 30 april organiseert de Koninklijke Harmonie De

Nadere informatie

foton ontmoetingsmomenten heet u hartelijk welkom op de voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten

foton ontmoetingsmomenten heet u hartelijk welkom op de voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten foton heet u hartelijk welkom op de ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2017 september zondag 3 woensdag 6 vrijdag 15 Wandelen in Bulskampveld

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Stichting Toneelgroep T-jater

Stichting Toneelgroep T-jater Stichting Toneelgroep T-jater Project Theater op het Plein - Geldermalsen The Christmas Candles en The Compassion 2016: Het begin Achtergrondinformatie over het project In 2016 heeft Gewoon Taal (toen

Nadere informatie

Klasnieuws 34 klas 6:

Klasnieuws 34 klas 6: Klasnieuws 34 klas 6: Jaargang 11 De lekkere Kiekeboes Vrijdag 25 mei gaf Jelena haar meesterstuk over de Kiekeboes, een bekende strip reeks in West-Vlaanderen. Ze stelde eerst de personages voor: Marcel

Nadere informatie

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning Dinsdag 7 juni 2016. Houts Gemengd Koor OPGERICHT 16 MEI 1916 Secretariaat: Hans van Langeveld, Windmolenstraat 62, 5706 AS Helmond tel 0492-520383 mail: h.vanlangeveld@chello.nl Onderscheiden met de Koninklijke

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Open dag. zaterdag 23 september. van tot uur

Open dag. zaterdag 23 september. van tot uur Open dag zaterdag 23 september van 10.00 tot 17.00 uur Welkom Van harte welkom op natuurbegraafplaats Schoorsveld, in de buurt van Strabrechtse Heide. Wij hopen dat u vandaag op een plezierige manier kennis

Nadere informatie

Beste toneelliefhebber,

Beste toneelliefhebber, Open Doekje Rijsbergs Toneel PerronGeluk 20-21 - 22 Maart 2015 Foto: Anko Gils Beste toneelliefhebber, Dit jaar hebben we gekozen voor PerronGeluk. Het stuk handelt over twee kioskhouders die een onderlinge

Nadere informatie

Apenootje Rotterdams Philharmonisch Orkest

Apenootje Rotterdams Philharmonisch Orkest Apenootje U bezoekt met een groep een concert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de Doelen. Voor veel kinderen kan het de eerste keer zijn dat ze een concert meemaken in de Doelen. Wij geven u

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT 26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT Het project gonst langs alle kanten: Overal horen en vinden de kinderen geluiden en muziek in en zo worden we elke dag wel weer door n andere vondst verrast: De laatste moetwerkjes

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Samen gaan we voor kwaliteit

Samen gaan we voor kwaliteit Samen gaan we voor kwaliteit Een geslaagde studiedag voor Taalambassadeurs. 24 juni 2017 in Utrecht. 1 ABC en de stichting L&S organiseerden op 24 juni 2017 samen de studiedag. Meer dan 80 taalambassadeurs

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Mijn Zwolle van Morgen

Verslag bijeenkomst Mijn Zwolle van Morgen Verslag bijeenkomst Mijn Zwolle van Morgen Woensdag 31 mei 2017 om 19.00 uur in de Stadkamer in Zwolle. Voorzitter Esther Groenenberg heette de aanwezigen op muzikale wijze welkom bij de bijeenkomst Mijn

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

7 maart 2019 Jaargang 20, uitgave 12

7 maart 2019 Jaargang 20, uitgave 12 7 maart 2019 Jaargang 20, uitgave 12 Wat een geweldige muzikale avond met Het Geklank des Konings Op de afsluitavond van het project De ark van Noach zag de zaal van het Hervormd Jeugd Centrum er prachtig

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda : Mrt / Apr 2018 Activiteit Oliebollen en spelletjes Het was de eerste keer dat we in 2018 elkaar weer ontmoeten en we de mogelijkheid hadden elkaar de beste wensen over te brengen. Traditiegetrouw had de

Nadere informatie

Verslag onderzoek UvA-senioren

Verslag onderzoek UvA-senioren Verslag onderzoek UvA-senioren 1. Inleiding De Kring UvA-senioren heeft een enquête gehouden onder haar leden. Met deze enquête is onderzocht hoe de leden de activiteiten ervaren, wat ze van de Uitdienstbode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

& het ROC Een programma over beeldvorming

& het ROC Een programma over beeldvorming & het ROC Een programma over beeldvorming Informatie voor docenten van het ROCvA Educatie JHM 1 februari 2011 Inhoud Korte omschrijving en praktische informatie 3 Gastles - opzet 5 Museumbezoek - informatie

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN LEEUWARDEN

SPONSORPAKKETTEN LEEUWARDEN SPONSORPAKKETTEN LEEUWARDEN WORD SPONSOR! Klassieke muziek alleen iets voor de elite? Integendeel! Klassieke muziek is voor iedereen. Piepjong, stokoud, amateur muziekliefhebber of professioneel muzikant,

Nadere informatie

Kennis maken met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen

Kennis maken met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen Kennis maken met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen U bezoekt met een groep het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de Doelen. Voor veel kinderen kan het de eerste keer zijn dat ze een concert

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

Dierbaren lezer. den Muzenmeester. Ik, den Muzenmeester, voel mijn einde naderen en schrijf daarom mijn testament.

Dierbaren lezer. den Muzenmeester. Ik, den Muzenmeester, voel mijn einde naderen en schrijf daarom mijn testament. Dierbaren lezer Ik, den Muzenmeester, voel mijn einde naderen en schrijf daarom mijn testament. Voor ik dezen stoffigen wereld verlaat, wil ik u mijnen schat toevertrouwen. Heel mijn leven heb ik mijne

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 E-mail: aloysius@mijnplein.nl LEEF LEER LACH NIEUWSBRIEF Januari 2016 Sinterklaas opent de Bieb op school en leent het eerste boek op de St. Aloysiusschool.

Nadere informatie

Projectschets [ORGANISATIE]

Projectschets [ORGANISATIE] Projectschets [ORGANISATIE] Editie [DATUM] tot en met [DATUM] [LOCATIE] INHOUD 01. Projectomschrijving 02. Doelstelling 03. Opzet festival 04. Organisatie a. [ORGANISATIE] b. [SAMENWERKENDE PARTNERS] c.

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 7 maart Agenda. Vanuit directie. Groep 1-2 Zelluf!

N i eu w sbr i ef. 7 maart Agenda. Vanuit directie. Groep 1-2 Zelluf! 7 maart 2019 Vanuit directie Agenda 18-03: MR Vergadering 26-03: Pater op bezoek 04-04: Verkeersexamen groep 7 05-04: Lentefeest 12-04: Koningsspelen Groep 1-2 Zelluf! Op donderdag 14 maart gaan we met

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2017 2018 Rhenen, 4 juli 2018 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2018 3. Exploitatierekening 2017 / 2018 en begroting 2018 / 2019 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl U heeft werkelijk wat gemist. Ja, u heeft wat gemist wanneer u C5Jazz niet heeft bezocht

Nadere informatie

Geestelijke verzorging

Geestelijke verzorging 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Geestelijke verzorging Aandacht voor de zin van het leven Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2017 2018 Rhenen, 4 juli 2018 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2018 3. Exploitatierekening 2017 / 2018 en begroting 2018 / 2019 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

April 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids of op

April 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids of op April 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Verslag Pianowandeling Culemborg 2018

Verslag Pianowandeling Culemborg 2018 Verslag Pianowandeling Culemborg 2018 De piano op de Markt trok weer veel bekijks en zorgde voor een gezellige sfeer. Foto: Hanny de Winter. Inleiding In dit verslag leest u over de organisatie en realisatie

Nadere informatie

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016 S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum Beleidsplan 2017 Mei 2016 Inhoudsopgave Stichting Raadhuisconcerten Hilversum Pagina Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Programmering 4 Organisatie 6 Bijdrage aan doelen

Nadere informatie

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in.

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. Op 6 januari hadden we een zogenaamde nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie