Schoolgids Don Bosco / Bijlage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolgids Don Bosco / Bijlage"

Transcriptie

1

2 INHOUDSOPGAVE ONS TEAM BLZ. 5 VERNIEUWING, VERBETERING EN VERANTWOORDING VAN ONS ONDERWIJS BLZ. 6 PRAKTISCHE INFORMATIE BLZ. 7 KLACHTENREGELING, OP TIJD OP SCHOOL, SCHOOLZWEMMEN BLZ. 8 HOOFDDEKSELS, OUDERBIJDRAGE LESROOSTERS BLZ. 10 JAARROOSTERS BLZ. 19 RUIMTE VOOR AANTEKENINGEN BLZ. 20

3 TEAM BASISSCHOOL DON BOSCO Groep welke dag leerkracht Instructiegroep 1a maandag en woensdag mevr. Sabine Kouters (op invalbasis) dinsdag, donderdag en vrijdag mevr. Latifa Afkir Instructiegroep 1b maandag, dinsdag mevr. Maud de Bruin woensdag, donderdag en vrijdag mevr. Aysel Arslan Instructiegroep 2 maandag, dinsdag en donderdag mevr. Nancy Bax (dinsdag),woensdag en vrijdag mevr. Marieke van Hout Instructiegroep 3a maandag, dinsdag, vrijdag mevr. Marloes Melkert woensdag en donderdag mevr. Isabelle van der Matten Schakelklas 3 maandag mevr. Isabelle van der Matten dinsdag t/m vrijdag mevr. Saskia Schets Instructiegroep 4 maandag t/m vrijdag mevr. Ilona Gaal Schakelklas 4 di.ocht., woe.ocht, vrij.ocht. mevr. Wilma Damen/ mevr. Maria Vos ma. ocht, do.ocht. vrij.ocht. mevr. Astrid Mijnders Basisgroep 3-4a maandag, dinsdag, vrijdag mevr. Marloes Melkert donderdag mevr. Isabelle van der Matten Basisgroep 3-4b maandag t/m vrijdag mevr. Ilona Gaal Instructiegroep 5 maandag t/m vrijdag mevr. Patricia de Vries Instructiegroep 6 maandag t/m woensdag mevr. Leonie Verschoor donderdag en vrijdag mevr. Joyce Hoogendoorn Basisgroep 5-6 a maandag t/m vrijdag mevr. Patricia de Vries Basisgroep 5-6 b maandag t/m woensdag mevr. Leonie Verschoor donderdag en vrijdag mevr. Joyce Hoogendoorn Instructiegroep 7 maandag en woensdag dhr. Michiel v.d. Schoot dinsdag, donderdag en vrijdag mevr. Ingrid Miener Instructiegroep 8 maandag en woensdag dhr. Richard Lentze dinsdag, donderdag en vrijdag dhr. Michiel van der Schoot Basisgroep 7-8 maandag dhr. Michiel van der Schoot dinsdag, donderdag en vrijdag mevr. Ingrid Miener Interne begeleider gr. 1 t/m 3 maandag en donderdag mevr. Sabine Kouters Interne begeleider gr. 4 t/m 8 maandag en dinsdag mevr. Ellen Godschalk Adjunct directeur ma. do. en vrijdag mevr. Astrid Mijnders Directeur maandag t/m vrijdag dhr. Richard Lentze

4 VERNIEUWING, VERBETERING EN VERANTWOORDING VAN ONS ONDERWIJS Ons onderwijs blijft in beweging en dat houdt in dat wij ons best doen om met de nieuwste methodes aan de slag te gaan en op zoek gaan naar de laatst ontwikkelde materialen. Na de grote verbouwing van onze centrale hal in het hoofdgebouw in december 2012 hebben wij met grote regelmaat gebruik gemaakt van deze ruimte. De kleutergroepen hebben het podium gebruikt om de thema s van Piramide af te sluiten, de kinderboekenschrijver Arend van Dam heeft onze school een bezoek gebracht en ook tijdens het Sinterklaasfeest, de Kerst-adventsbijeenkomsten en de musical van groep 8 hebben wij nu met alle kinderen van de school kunnen vieren en bekijken. Er wordt hard gewerkt op de Don Boscoschool! De kinderen van groep 8 hebben in februari 2013 alweer een prima score behaald op de C.I.T.O. eindtoets. Ongecorrigeerd: een score van 531,8 Gecorrigeerd: een score van 537,4 Het uitstroompercentage van schooljaar : HAVO/VWO: 17% VMBO TL (MAVO): 33% VMBO KBL/BBL: 50% In beide gevallen scoort onze school boven het landelijk gemiddelde en dat is een dik compliment voor de kinderen en de leerkrachten waard! Afgelopen schooljaar zijn wij in de kleutergroepen gestart met VVE Thuis. Dat is een programma met activiteiten voor thuis, die aansluiten bij de thema s die worden gebruikt in de VVE-programma s. De opkomst van de ouders was redelijk, wij hopen schooljaar nóg meer ouders enthousiast te maken om deze bijeenkomsten bij te wonen. Wij zijn een Doe ff gezond school. Dat houdt in dat wij een gezonde leefstijl onder de aandacht van de kinderen willen brengen. Wij proberen ons steentje bij te dragen door ons bewegingsonderwijs op een verantwoorde en volgens de laatste methode die op de markt is aan te bieden en gezond gedrag te promoten. In de groepen zijn er verschillende waterdrink-momenten verspreid over de dag en als kinderen jarig zijn, willen wij graag dat zij 1 traktatie per kind uitdelen. Op internet zijn veel leuke en lekkere voorbeelden te vinden van verantwoorde traktaties. De kinderen eten tussen de middag, onder begeleiding van leerkrachten, op school. Wij verwachten een gezonde lunch, dus (bruine, hartig belegde) boterhammen en drinken (geen frisdranken). De Don Boscoschool zal zich in het komende cursusjaar o.a. bezighouden met woordenschat in de groepen 1 t/m 8. In de groepen 5 t/m 8 gaan we het zelfstandig werken verder ontwikkelen, met het accent op de werkhouding en de zelfdiscipline bij onze leerlingen. In de hogere groepen wordt studievaardigheden een ontwikkelpunt. Mevr. Astrid Mijnders wordt onze nieuwe specialist in de schakelklas. Zo hopen wij ons onderwijs op een nóg hoger niveau te brengen. Wat goed is, blijft behouden..wat beter kan, wordt verbeterd. U wordt regelmatig over de ontwikkelingen door ons op de hoogte gehouden.

5 PRAKTISCHE INFORMATIE Schoolspullen Welke schoolspullen heeft uw kind op school nodig? 1) Een tas, met daarin een gezond hapje voor de ochtendpauze en een broodtrommel en een drinkbeker voor het overblijven. 2) Gymkleding: voor de kleuters: gymschoenen met hun naam erop, liefst met klittenband. Voor de andere kinderen: gymschoenen, gym broek en shirt. Indien kinderen geen gymschoenen bij zich hebben, gymmen ze op blote voeten tenzij dit niet verantwoord is. 3) Zwemkleding (voor de groepen 3 en 4). 4) Vanaf halverwege groep 3: een vulpen. Op school zijn er 2 soorten vulpennen te koop: 4,00 en 8,00 per stuk, maar elke andere goed schrijvende vulpen is ook goed. Daarnaast is het wel handig (maar niet verplicht) als de kinderen vanaf groep 3 de beschikking hebben over een gum, een puntenslijper en een kleine schaar. Wat kunt u uw kind beter niet mee naar school geven? Speelgoed mee naar school geven is overbodig, behalve als de leerkracht een brief mee naar huis geeft over een speelgoedmiddag. Voor in de pauzes hebben we op school veel en verschillend speelmateriaal. Uw kind wordt afgeleid door allerlei spullen die op de werkplek liggen. Dure sieraden die uw kind heeft, kunnen kwijtraken. Helaas gebeurt dat wel eens. Uw kind is daar echter zelf verantwoordelijk voor. We stellen het op prijs als uw kind geen mobiele telefoon mee naar school neemt. In overleg met de directie kan daar een uitzondering op gemaakt worden. In ieder geval dient een mobiele telefoon onder schooltijd altijd uit te staan en ingeleverd te worden bij de leerkracht! Wij brengen met onze groepen regelmatig een bezoek aan Milieu Educatief Centrum Weizigt.

6 Klachtenregeling In de schoolgids, onder 5.9, wordt de klachtenregeling uitgelegd. De vertrouwenspersoon op de Don Boscoschool voor dit cursusjaar is mevr. Astrid Mijnders. Voor S.K.O.B.A. is het mevr. Saskia van Duijn. Gegevens vertrouwenspersoon van de Inspectie van Onderwijs: Mevrouw A. de Koning-Meeùs GZ Psycholoog Telefoon: Op tijd op school Wij verwachten alle leerlingen om 8.25 uur op het schoolplein, zodat wij op de juiste tijd (8.30 uur) kunnen starten met de lesdag. Onze leerkrachten beginnen meteen met de lessen; er wordt niet gewacht op laatkomers; als uw kind te laat komt, dan kan het dus een deel van de les missen. In oktober 2013 zijn wij gestart met het in de praktijk brengen van het protocol terugdringen te laatkomen. In samenwerking met Bureau Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten is het ons tot nu toe gelukt om het te laatkomen terug te dringen. DE SPELINLOOP IN DE GROEPEN 1 EN 2 IS NIET BEDOELD OM LATER BINNEN TE KOMEN! Ook op dagen van de spelinloop is het de bedoeling dat de kinderen om 8.25 uur op school zijn! Schoolzwemmen De kinderen van de basisgroepen 3-4 van onze school doen mee met schoolzwemmen. Dit vindt plaats op vrijdagmiddag. De aanpak van het schoolzwemmen staat beschreven in het Deelschoolwerkplan schoolzwemmen van zwembad Sportboulevard Dordrecht. Het schoolwerkplan ligt ter inzage bij ons op school in het hoofdgebouw. Hoofddeksels Op scholen binnen ons bestuur is het dragen van hoofddeksels in het gebouw niet toegestaan. Onder hoofddeksels worden verstaan: shawls, hoofddoeken, petten, zonnekleppen e.d. Ouderbijdrage Op school zijn er in de loop van het jaar een aantal feestelijke activiteiten. Denk maar aan: - Sinterklaasfeest, Kerstmis, carnaval, traktaties bij de sportdag, afscheid groep 8 en andere schoolverlaters. Al deze activiteiten worden betaald door de oudervereniging. De oudervereniging vraagt daarom aan elke ouder een bijdrage: Voor het eerste kind uit een gezin: 20,-. Voor elk volgend kind uit hetzelfde gezin: 15,00. Voor kinderen die na 1 januari komen: 12,50 U kunt de ouderbijdrage betalen per giro of bank en overmaken naar girorekening ten name van oudervereniging Don Bosco te Dordrecht. Zet wel a.u.b. de voor- en achternaam en de groep van uw kind op de overschrijving. U kunt de ouderbijdrage ook contant (laten) betalen bij de leerkracht van uw kind. U ontvangt dan een betalingsbewijs. Wij verwachten van alle ouders vóór de herfstvakantie van 2013 de ouderbijdrage te ontvangen.

7 Hoe vrijwillig is de vrijwillige ouderbijdrage? De ouderbijdrage is vrijwillig. Een school mag een leerling niet weigeren als de ouders de bijdrage niet willen betalen of met andere woorden de toegankelijkheid van het onderwijs mag niet worden beïnvloed door het wel of niet betalen van de ouderbijdrage. Zonder deze bijdrage is het uiteraard niet mogelijk om allerlei extra zaken op school te organiseren. We verwachten dan ook dat alle ouders deze bijdrage betalen. Er zijn ook activiteiten die niet door de oudervereniging worden betaald: Schoolreis gr. 1 en 2 7,50, Schoolreis gr. 3 t/m 6 25,00, Schoolkamp gr 7 en 8 65,00. Het Sinterklaasfeest wordt bij ons op school uitgebreid gevierd.

8 LESROOSTERS groep 1a, u u. Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Taal taal Taal Beweging Pauze Pauze Pauze Beweging Beweging Taal Catechese Pauze Werken Werken werken Catechese Rekenen Pauze Pauze Spel Muziek Wereldoriëntatie Beweging Beweging Spel Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Taal Taal Werken Werken Pauze Pauze beweging Beweging Rekenen Taal Pauze Pauze SoRe Rekenen Spel Beweging Beweging Spel

9 groep 1b, u u. Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Taal Taal Taal Pauze Catechese Pauze Beweging Pauze Werken Werken Werken Catechese Rekenen Beweging Beweging Pauze Rekenen Pauze Beweging Wereldoriëntatie Spel Beweging Muziek Spel Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Beweging Taal Pauze Pauze Werken Werken Catechese Beweging Taal Werken Pauze Taal Sore Pauze Spel Rekenen Beweging Spel Beweging Spel Elk jaar brengen wij met Palmpasen een bezoek aan verpleeghuis Crabbehoff.

10

11 Instructiegroep u u. Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Taal Taal Taal Werken Beweging Pauze Pauze Pauze Werken Beweging Taal Dans Taal Werken Werken Pauze Rekenen Spel Beweging Rekenen Catechese Catechese Pauze Spel Wereldoriëntatie Beweging Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Taal taal Schrijven Werken Beweging Beweging Pauze Pauze Werken Werken Pauze Beweging SoRe Spel Rekenen Pauze Muziek Werken Beweging

12 Instructiegroep 3, u Basisgroep 3-4a, u Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Catechese Taal VLL* Taal VLL Taal VLL Pauze Pauze Pauze Rekenen Rekenen Rekenen Schrijven Schrijven Schrijven Taal Taal VLL Taal VLL Pauze Pauze Zwemmen Zelfst. Werken Project Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Taal VLL Taal VLL Pauze Pauze Rekenen Rekenen Schrijven Schrijven Taal VLL Rekenen Pauze Pauze Zelfst. Werken SoRe Crea Bewegingsonderwijs * Taal Veilig Leren Lezen

13 Instructiegroep 4, Basisgroep 3-4b, uur uur Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Catechese Taal, technisch lezen Taal, spelling Taal, technisch lezen Taal, spelling Taal, begrijpend lezen Taal, begrijpend lezen Pauze Pauze Pauze Rekenen Rekenen Rekenen Taal Taal Zwemmen Pauze Pauze Zelfst. werken Project Project Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Taal, technisch lezen Taal, technisch lezen Taal Taal Pauze Pauze Rekenen Rekenen Wereldoriëntatie Taal Schrijven Schrijven Pauze Pauze Zelfst. Werken Project Bewegingsonderwijs SoRe

14

15 Instructiegroep 5, u Basisgroep 5-6a, u u Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Catechese Taal, spelling Taal, spelling Taal, technisch leze Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Pauze Pauze Pauze Taal Taal, schrijven Taal beschouwing Geschiedenis Aardrijkskunde Natuuronderwijs Pauze Taal Pauze Wereldoriëntatie Zelfstandig werken Zelfstandig werken Taal Tekenen Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Taal lezen Taal, lezen Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Pauze Pauze Taal Taal Taal, begrijpend lezen Taal, begrijpend lezen Pauze Pauze Muziek/dans/drama Zelfst. Werken Bewegingsonderwijs Handvaardigheid

16 Instructiegroep 6, u Basisgroep 5-6b, u u Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Catechese Taal, spelling Taal, spelling Taal, spelling Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Pauze Pauze Pauze Taal beschouwing Wereldoriëntatie Taal beschouwing Natuuronderwijs Taal, ontleden Geschiedenis Pauze Taal beschouwing Pauze Wereldoriëntatie Muziek Zelfstandig werken Bewegingsonderwijs Taal Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Taal, technisch lezen Taal, technisch lezen Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Pauze Pauze Taal, begrijpend lezen Taal beschouwing Taal Taal, begrijpendlezen Pauze Pauze Zelfstandig werken Zelfstandig werken SoRe Tekenen Handvaardigheid

17 Instructiegroep 7, 7, u u Basisgroep 7-8, Basisgroep , uur u. Maandag Woensdag Vrijdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Taal, spelling Catechese Taal, spelling Catechese Rekenen Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Zelfstandig werken Pauze Pauze Pauze Taal, beschouwing Werkwoord spelling Taal Zelfstandig werken Aardrijkskunde Begrijpend lezen Pauze Wereldoriëntatie Natuuronderwijs Muziek, dans, drama Bewegingsonderwijs Pauze Muz./dans/drama Crea Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Taal, lezen Catechese Taal Rekenen / wiskunde Rekenen / wiskunde Pauze Pauze Begrijpend lezen Taal, beschouwing Taal, ontleden Engels Pauze SoRe Zelfstandig werken Geschiedenis Pauze Zelfstandig werken Wereldoriëntatie

18 Instructiegr.8 Tijd Activiteit Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Catechese Taal, spelling Taal, spelling Rekenen Rekenen Rekenen Zelfstandig werken Pauze Pauze Pauze Taal beschouwing Werkwoord spelling Taal beschouwing Zelfstandig werken Taal beschouwing Taal begrijpend lezen Aardrijkskunde Natuuronderwijs Dinsdag Donderdag Tijd Activiteit Tijd Activiteit Catechese Catechese Taal, lezen Taal, ontleden Rekenen Rekenen Pauze Pauze Taal begrijpendlezen Taal beschouwing Taal, ontleden Engels Geschiedenis Tijdens onze ateliers wordt er gekookt, geknutseld, gebouwd en nog veel meer.

19 Wk SW Van - tot Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag aug sept 1e schooldag ke sept m sept infoavond ge sept sep-4 okt kamp gr. 7 en 8 kamp gr. 7 en 8 kamp gr. 7 en 8 KB okt KB okt staf okt herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie okt-1 nov fotograaf nov nov nov nov 1e rapport dec Sint dec dec kerstdiner kerstviering vrij dec kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 1 30 dec-3 jan kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie jan jan jan jan feb feb feb voorjaarsvak voorjaarsvak voorjaarsvak voorjaarsvak voorjaarsvak feb carnavalmiddag mrt SBP mrt SBP mrt afsluitng SBP sponsorloop SBP mrt mrt-4 apr 2e rapport apr verkeersexamen gr.7 palmpasen apr paasontbijt goede vrijdag apr 2e paasdag apr-2 mei me mei bevrijdingsdag mei cito-entrée gr 7 cito-entrée gr 7 cito-entrée gr mei cito-entrée gr 7 cito-entrée gr mei studiedag formatie hemelvaartsdag jun hemelvaartvakantie jun 2e pinksterdag schoolreis 3 t/m jun sportdag jun schoolreis jun-4 jul jul klassenwissel musical school musical+feestavond

20 jul afscheid groep 8 3e rapport jul zomervakantie ~~ ~~ ~~ ~~ jul ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ aug ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ aug ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ aug ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ aug ~~ ~~ ~~ ~~ zomervakantie sept 1e schooldag

21 Aantekeningen Schoolgids Don Bosco / Bijlage

Gemaakt door: Don Bosco. Bijlage Schoolgids. Rust Regelmaat Reinheid. Samen Sterker Don Bosco.indd :29

Gemaakt door:  Don Bosco. Bijlage Schoolgids. Rust Regelmaat Reinheid. Samen Sterker Don Bosco.indd :29 Gemaakt door: www.thepaperfactory.nl Don Bosco Bijlage Schoolgids Rust Regelmaat Reinheid Samen Sterker 14-15 Don Bosco.indd 1 12-09-14 21:29 14-15 Don Bosco.indd 2 12-09-14 21:29 3 14-15 Don Bosco.indd

Nadere informatie

BIJLAGE 2011-2012 KALENDER. Een kind leert deel te zijn van die. gemeenschap, waarbij solidariteit. uitgangspunt is. Ook leren zij

BIJLAGE 2011-2012 KALENDER. Een kind leert deel te zijn van die. gemeenschap, waarbij solidariteit. uitgangspunt is. Ook leren zij Een kind leert deel te zijn van die gemeenschap, waarbij solidariteit BIJLAGE 2011-2012 KALENDER uitgangspunt is. Ook leren zij zwakkere kinderen op basis van gelijkwaardigheid met respect te behandelen.

Nadere informatie

BIJLAGE 2012-2013 KALENDER

BIJLAGE 2012-2013 KALENDER BIJLAGE 2012-2013 KALENDER 2 Schoolgids Don Bosco / Bijlage 2012-2013 INHOUD Kalender 2012 augustus 3 INHOUD 4 Kalender 2012 september 5 TEAM BASISSCHOOL DON BOSCO 6 Kalender 2012 oktober 7 VERNIEUWING

Nadere informatie

Inhoudsopgave 3. Adressen en telefoonnummers 4 EEN WOORD VOORAF 5 1 OUDERPARTICIPATIE 6 2 VERNIEUWING VAN ONS ONDERWIJS 7 3 SCHOOLTIJDEN 8

Inhoudsopgave 3. Adressen en telefoonnummers 4 EEN WOORD VOORAF 5 1 OUDERPARTICIPATIE 6 2 VERNIEUWING VAN ONS ONDERWIJS 7 3 SCHOOLTIJDEN 8 Onderwerp Bladzijde Inhoudsopgave 3 Adressen en telefoonnummers 4 EEN WOORD VOORAF 5 1 OUDERPARTICIPATIE 6 2 VERNIEUWING VAN ONS ONDERWIJS 7 3 SCHOOLTIJDEN 8 4 PRAKTISCHE INFORMATIE 10 5 TEAM BASISSCHOOL

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Bijlage Schoolgids Don Bosco

Bijlage Schoolgids Don Bosco Bijlage Schoolgids Don Bosco 2016 2017 Samen Sterker Rust Regelmaat Reinheid Adres: Nolensweg 1 en 2 3317 LE Dordrecht Telefoon: 078-6172234 E-mail: DonBosco@skoba.nl Website: www.bsdonbosco.nl INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarplanner 2017-2018 ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie

herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie herfstvakantie 26-aug 27-aug 28-aug 29-aug 30-aug 1e schooldag groep 1-2 middag vrij Deze week luizencontrole 35 2-sep 3-sep 4-sep 5-sep 6-sep Studiedag groep 1 t/m 8 vrij 9-sep 10-sep 11-sep 12-sep 13-sep kamp groep

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

Burgemeester Amersfoordtlaan DM Badhoevedorp. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Groepen 7 naar Scheepvaartmuseum

Burgemeester Amersfoordtlaan DM Badhoevedorp. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Groepen 7 naar Scheepvaartmuseum SEPTEMBER Burgemeester Amersfoordtlaan 61-1171 DM Badhoevedorp 2018 1-sept 2-sept 3-sept 4-sept 5-sept 6-sept 7-sept 8-sept 9-sept 1. Eerste schooldag 10-sept 11-sept 12-sept 13-sept 14-sept 15-sept 16-sept

Nadere informatie

AUG 2015. activiteiten. Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 7 Zomervakantie. 4 Zomervakantie.

AUG 2015. activiteiten. Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 7 Zomervakantie. 4 Zomervakantie. AUG 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Techniek SEP 2015 1 2 3 4 5 6 7 1930-2030 : Ouderavond groep 6, 7, 8 8 1930-2030 : Ouderavond groep 3, 4, 5

Nadere informatie

Jaarplanner voor ouders

Jaarplanner voor ouders Jaarplanner 2019-2020 voor ouders Week 35 Ma 26 aug Di 27 aug Wo 28 Do 29 aug Vr 30 aug Za 31 aug Zo 1 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op de Wilgetak, Luizen pluizen Ouders krijgen Parro bericht

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep SEPTEMBER 1-sep 2-sep 3-sep zomervakantie 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep eerste schooldag Studiedag - school gesloten Luizencontrole 11-sep 12-sep 13-sep 14-sep 15-sep 16-sep 17-sep 18-sep

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2018 30-jul 31-jul 1-aug 2-aug 3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug 21-aug 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug 26-aug

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

ACTIVITEITENPLAN SCHOOLJAAR 2015 2016

ACTIVITEITENPLAN SCHOOLJAAR 2015 2016 PCBS De Rank Jan van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg ACTIVITEITENPLAN SCHOOLJAAR 2015 2016 Samenstelling: directie ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school Richting PCBS De Rank Protestants Christelijk

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

aug 2012 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Laatste dag Zomervakantie

aug 2012 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Laatste dag Zomervakantie aug 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Laatste dag Zomervakantie sep 2012 1 2 3 1e schooldag 4 5 6 7 13:20-14:00: overleg directie met overblijfouders

Nadere informatie

dinsdag maandag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Start Jantje Beton Teamvergadering Info-avond:

dinsdag maandag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Start Jantje Beton Teamvergadering Info-avond: 36 1 september 2015 31-aug 1e schooldag 1-sep 2-sep 3-sep 4-sep 5-sep 6-sep Luizencontrole koffiedrinken voor de ouders Voor het voldoen van de ouderbijdrage: zie gegevens O.R. op kalender en web-site

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. Schoolkalender 2015 / 2016 De Achtbaan http://www.ksu-deachtbaan.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Zondag 14 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 S E P T E M B E R 2 0 1 6 35 29 30 31 1 2 5 1e schooldag 2016-2017 13 informatieavond schoolreis 4, 4/5, 5 29 schoolreis 1/2, 3, 6, 7 36 5 6 7 8 9 1e schooldag 2016-2017 OR

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website. Schoolkalender 2015 2016 http://www.arkschool.nl/ Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week 36 ma 3 10 17 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

ACTIVITEITENPLAN SCHOOLJAAR

ACTIVITEITENPLAN SCHOOLJAAR PCBS De Rank Jan van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg ACTIVITEITENPLAN SCHOOLJAAR 2016 2017 Samenstelling: directie ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school Richting PCBS De Rank Protestants Christelijk

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Rotterdam 29 juni 2015 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

de Tovercirkel, Feestdagen in Nederland sep 2018 (Midden-Europese tijd - Amsterdam) ma di wo do vr za zo e schooldag

de Tovercirkel, Feestdagen in Nederland sep 2018 (Midden-Europese tijd - Amsterdam) ma di wo do vr za zo e schooldag sep 2018 (Midden-Europese tijd - Amsterdam) 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 19:30 - MR 08:15 - Inloopochten 17 18 19 20 21 22 23 Schoolfotograaf Informatie-avond Toverbrief

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel 0-0 post@krabbenkooi.nl www.krabbenkooi.nl AUGUSTUS 0 0 0 e schooldag Deze week kennismakingsgesprekken gr t/m Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel

Nadere informatie

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar 2015 2016

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar 2015 2016 PCBS Regenboog Activiteitenplan Schooljaar 2015 2016 ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school: PCBS De Regenboog Richting: Protestants-Christelijk Adres: Perengaarde 1 Telefoon: 0181-212485 Postcode

Nadere informatie

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36 ### Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 27 jul 28 jul 29 jul 30 jul 31 jul 1 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie aug 2 aug 3 aug 4 aug

Nadere informatie

Schoolgids Bijlage

Schoolgids Bijlage Algemeen toegankelijke basisschool De Springplank Schoolgids Bijlage 2013-2014 1. Groepsverdeling en andere taken School: Algemeen Toegankelijke Basisschool De Springplank Prinsenhof 4B 2263 EV Leidschendam

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

www.wilgenstam.nl Veel informatie vindt u op: Meidoornsingel 120 3052 BT Rotterdam Wilgenlei 149 3052 CG Rotterdam

www.wilgenstam.nl Veel informatie vindt u op: Meidoornsingel 120 3052 BT Rotterdam Wilgenlei 149 3052 CG Rotterdam Schoolgids supplement schooljaar 2015-2016 Veel informatie vindt u op: www.wilgenstam.nl Meidoornsingel 120 3052 BT Rotterdam Telefoon: 010 4 18 56 80 Mail: directie@wilgenstam.nl Wilgenlei 149 3052 CG

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER Rode Schouw VE Halsteren Tel 0-0 info@rodeschouw.nl www.facebook.com/rodeschouw AUGUSTUS 0 Start schooljaar SEPTEMBER Studiedag: alle kinderen vrij! Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 SEPTEMBER Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 Studiedag: alle kinderen vrij! Schoolreis 0 OKTOBER 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

JAARBOEKJE SCHOOLJAAR

JAARBOEKJE SCHOOLJAAR JAARBOEKJE SCHOOLJAAR 2016-2017 Inleiding Het jaarboekje is een aanvulling op de schoolgids. Naast het jaarboekje ontvangt u in de loop van het schooljaar ook het Inhoudelijk Jaarverslag van het afgelopen

Nadere informatie

AUGUSTUS week 34 do 25 augustus vr 26 augustus za 27 aug

AUGUSTUS week 34 do 25 augustus vr 26 augustus za 27 aug Jaarplanner 2016-2017 OUDERS AUGUSTUS week 34 do 25 augustus vr 26 augustus za 27 aug week 35 ma 29 aug di 30 augustus wo 31 augustus do 1 SEPTEMBER vr 2 september za 3 sep Eerste schooldag receptie/ouderavond

Nadere informatie

S E P T E M B E R. Memo. Studiedag 1 - alle leerlingen vrij. Eerste schooldag. Landelijke fietsdag. Nieuwsbrief 1

S E P T E M B E R. Memo. Studiedag 1 - alle leerlingen vrij. Eerste schooldag. Landelijke fietsdag. Nieuwsbrief 1 S E P T E M B E R Eerste schooldag Studiedag - alle leerlingen vrij Landelijke fietsdag Nieuwsbrief 0 Algemene Ouderavond - Vreedzame school groep t/m Start project - Kinderboekenweek Atletiekdag gr +

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Bijlage schoolgids Pr. Beatrixschool

Bijlage schoolgids Pr. Beatrixschool INHOUDSOPGAVE *Inhoudsopgave *groepsverdeling *directie en groepsleerkrachten *activiteitenkalender *vakantietijden *psalmenlijst pag.1 pag.2 pag.3 pag.4 pag.5 pag.6 * gymtijden pag.7 *verantwoording van

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2015-2016 (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 Wie Wat Wanneer Daniëlle Rodenhuis directeur di t/m vrij Thera van Kouterik adjunct-directeur intern begeleider

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2016-2017 AUGUSTUS week 34 week 35 ma 29 aug di 30 augustus wo 31 augustus Eerste schooldag De koffie staat klaar! luizen pluizen week 36 ma 5 SEPTEMBER di 6 september wo 7 september week 37

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 Rotterdam 1 juli 2014 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Ouderkalender 2015-2016. Basisschool Insulinde Sumatrastraat 87 1094 LR Amsterdam 020-6842636 insulindeschool@amosonderwijs.nl

Ouderkalender 2015-2016. Basisschool Insulinde Sumatrastraat 87 1094 LR Amsterdam 020-6842636 insulindeschool@amosonderwijs.nl Ouderkalender 2015-2016 Basisschool Insulinde Sumatrastraat 87 1094 LR Amsterdam 020-6842636 insulindeschool@amosonderwijs.nl Beste ouders hierbij het informatieboekje van: Basisschool Insulinde Algemene

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 Versie 2 vrijdag 18 september KLASSENVERDELING SCHOOLJAAR 2015-2016 Groep 1-2a Groep 1-2b Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7a Groep 7b Groep 8 Ria Verdellen Yvonne Delis

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

Ouderkalender

Ouderkalender Ouderkalender 2016-2017 Schooltijden Maandag, dinsdag en donderdag Ochtend: 08.45 12.00 uur Middag: 13.00 15.15 uur Woensdag: Gr. 1 t/m 4: Gr. 5 t/m 8: Vrijdag: Groep 1 t/m 4: Groep 5 t/m 8: 08.45 12.15

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Jaarplanner schooljaar

Jaarplanner schooljaar Jaarplanner schooljaar 2017-2018 Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Augustus 31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug 31 32 7 aug 8 aug 9 aug 10 aug 11 aug 33 14 aug 15 aug 16 aug 17 aug 18 aug 34 21

Nadere informatie

opening schooljaar v.a. 15:30 uur onderwijsbeurs groningen teamvergadering 10 okt - 16 okt 41 Lissabon va 16 teamvergadering zwolle culinair Lissabon

opening schooljaar v.a. 15:30 uur onderwijsbeurs groningen teamvergadering 10 okt - 16 okt 41 Lissabon va 16 teamvergadering zwolle culinair Lissabon Periode 1 Datum Kalenderw eek 05 sep - 11 sep 36 leerjaar 1 360 leerjaar 2 760 JAARPLANNING DELTION COLLEGE team IHS vastgesteld door CvB en directe d.d. 15-02-2011 (N11028CvB) Cursusjaar 2011-2012 leerjaar

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel 0-0 aanloop@aanloopboz.nl www.facebook.com/aanloopboz ABBO_schoolkalender De Aanloop.indd -0- : : AUGUSTUS 0 0 0 0 Start schooljaar! SEPTEMBER

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8 Schoolkalender 2015 / 2016 afscheidsslinger groep 8 St. Dominicusschool http://www.ksu-stdominicus.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. www.vantoll.nl AUGUSTUS

Nadere informatie

aug 2018 activiteiten Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Start Schooljaar 2018/2019

aug 2018 activiteiten Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Start Schooljaar 2018/2019 aug 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Start Schooljaar 2018/ 28 29 30 19:00-21:00: Informatieavond voor ouders van Unit 2 t/m 5 31 sep 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nadere informatie

Schoolgids Bijlage 2012-2013

Schoolgids Bijlage 2012-2013 Algemeen toegankelijke basisschool De Springplank Schoolgids Bijlage 2012-2013 1. Groepsverdeling en andere taken School Algemeen Toegankelijke Basisschool De Springplank Prinsenhof 4B 2263 EV Leidschendam

Nadere informatie

september aug sep okt MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG zomervakantie

september aug sep okt MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG zomervakantie september 207 september 207 2 3 25 26 27 28 29 30 oktober 207 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 30 3 28 aug 29 30 3 sep 2 3 9:00-5:00 Planningdag zomervakantie Piramide: welkom start schooljaar week 36 luizencontrole

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

AUG Naam School, Adres, Postcode, Plaats, Telefoonnummmer. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag.

AUG Naam School, Adres, Postcode, Plaats, Telefoonnummmer. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. AUG 205 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 08:30-09:00: Even bijpraten 08:30-5:5: Eerste schooldag 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 SEP 205 9:30-2:30: Informatieavond klassen en MR 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2

Nadere informatie

januari 2012 - februari 2012

januari 2012 - februari 2012 januari 2012 - februari 2012 januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 2 jan 3 4 5 6 7 8 From 26 dec 11 Kerstvakantie 9 15 jan 2 8 jan

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

Jaarplanner schooljaar

Jaarplanner schooljaar Augustus 30 jul 31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 31 aug 5 aug 6 aug 7 aug 8 aug 9 aug 10 aug 11 32 aug 12 aug 13 aug 14 aug 15 aug 16 aug 17 aug 18 33 aug 19 aug 20 aug 21 aug 22 aug 23 aug 24 aug 25 34 aug

Nadere informatie

De Boemerang Jaarplanning Schooljaar

De Boemerang Jaarplanning Schooljaar De Boemerang Jaarplanning Schooljaar 2018 2019 Versie februari 2019 Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag AUG 33 13-08 Zomervakantie 14-08 Zomervakantie 15-08 Zomervakantie 16-08 Zomervakantie

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

augustus 2017 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 30 jul 31 jul

augustus 2017 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 30 jul 31 jul augustus 2017 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 30 jul 31 jul 1 2 3 4 5 week 31 6 7 8 9 10 11 12 week 32 13 14 15 16 17 18 19 week 33 20 21 22 23 24 25 26 Decoreren en ramen versieren.

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Schooljaar 2018-2019 Actuele plannen, feiten, protocollen als jaarlijkse aanvulling op de Infogids. De Infogids bevat voor ouders en leerlingen informatie over de werkwijze van de school. Daarnaast zijn

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 204-20 Basisschool De Parel Jaarkalender 204-20 Pagina INHOUD Inhoud... 2 Belangrijke informatie schooljaar 204-20... Contactadressen Kindcentrum de Schatkist.... Lestijden Basisschool de

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 5 Zomervakantie t/m 23 augustus. 12 Zomervakantie t/m 23 augustus

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 5 Zomervakantie t/m 23 augustus. 12 Zomervakantie t/m 23 augustus AUG 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 08:15:Start schooljaar 2015-25 27 Informatieavond groep 1 t/m 8 28 29 30 31 SEP 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 schoolverpleegku

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Voorstelling groep 3. Deze week of volgende workshop Zien en Doen gr.

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Voorstelling groep 3. Deze week of volgende workshop Zien en Doen gr. aug.-sept. 2018 35 27 augustus 28 augustus 29 augustus 30 augustus 31 augustus 1 2 Start schooljaar 2018-2019. Start Gouden Weken t/m 19 oktober. Thema: landen/ Vriendschap 36 3 4 5 6 7 Deze week kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar PCBS Regenboog Activiteitenplan Schooljaar 2016 2017 ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school: PCBS De Regenboog Richting: Protestants-Christelijk Adres: Perengaarde 1 Telefoon: 088-1454505 Postcode

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS

BIJLAGE SCHOOLGIDS BIJLAGE SCHOOLGIDS 2017-2018 Onderwijsteam Singelier/Ten Darperschoele locatie Ten Darperschoele INHOUD Contactgegevens school... 2 Onderwijsteam... 2 Schooltijden... 3 Groepen en werkdagen van de teamleden

Nadere informatie

aug 2016 CBS Hoogengraven, Coevorderweg 20, 7737 PG Stegeren Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Zomervakantie Zomervakantie

aug 2016 CBS Hoogengraven, Coevorderweg 20, 7737 PG Stegeren Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Zomervakantie Zomervakantie aug 2016 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 19 20 21 22 23 24 25 27 2 29 1e schooldag begroeting 30 31 luizencontrole sep 2016 1 2 3 4 5 Gym groep 3 tm 6 7 oudergesprekken 9 startactiviteit voor

Nadere informatie

aug 2010 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 23 * Eerste schooldag

aug 2010 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 23 * Eerste schooldag aug 2010 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 16 1 18 19 20 21 22 23 * Eerste schooldag 24 25 26 2 28 29 30 31 sep 2010 1 2 3 4 5 6 Nieuwsbrief 2 20:00:Info avond gr 8 en kampinfo. 20::*ORvergadering 8 9 10 11

Nadere informatie