Vakantieprogramma zomer Het is vakantietijd bij Partou! We hebben er weer een actief, afwisselend en sportief programma van gemaakt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantieprogramma zomer Het is vakantietijd bij Partou! We hebben er weer een actief, afwisselend en sportief programma van gemaakt."

Transcriptie

1 Vakantieprogramma zomer 2016 Het is vakantietijd bij Partou! We hebben er weer een actief, afwisselend en sportief programma van gemaakt. Vakantiethema 2016 Tijdens de zomervakantie bieden wij de kinderen een heerlijke vakantiebeleving, waarbij gezelligheid en ontspanning voorop staan.

2

3 Vakantie vieren bij Partou de Oceaan in Vathorst De zomervakantie staat dit jaar in het teken van het thema te land, ter zee en in de lucht. Wij organiseren een activiteit in de ochtend, daarna lunchen we gezellig met elkaar en in de middag staat er nog een activiteit gepland. Uiteraard maken we ook diverse uitstapjes; verderop in het programma vind je een gedetailleerd overzicht van ons activiteitenprogramma. Incidentele opvang of ruilen Ook niet klanten zijn van harte welkom bij ons, je kunt namelijk incidentele opvang afnemen bij Partou kinderopvang. Iedereen is van harte welkom bij ons op de bso! Zo kunnen de kinderen samen met een vriendje of vriendinnetje spelen op de vakantie-bso. Dit uiteraard mits het aantal kinderen dit toelaat. Voor het aanvragen van incidentele opvang kun je binnenlopen bij de bso of telefonisch contact opnemen met de vestiging. De pedagogisch medewerkers helpen je graag verder. Ook eventuele ruilaanvragen of andere bijzonderheden kun je doorgeven aan de pedagogisch medewerkers van de locatie. In dit boekje kun je lezen wat we allemaal voor leuke dingen gaan doen. Het programma is wel onder voorbehoud. We laten ons natuurlijk ook leiden door het weer, het aantal kinderen én hun wensen. Samenvoegen basisgroepen zomervakantie 2016 Op maandag, dinsdag en donderdag voegen wij de groepen zeesterren (4-5) en haaien (5-6) samen in de ruimte van de zeesterren; Op maandag, dinsdag en donderdag voegen wij de groepen inktvissen (6-7), orka s, (7-9) en zeehonden (9+) samen in de ruimte van de orka s; Op woensdag en vrijdag voegen wij zoals gebruikelijk alle groepen samen. Extra informatie voor ouders We verwachten de kinderen vóór 9.30 uur op de bso. Zo kunnen we op tijd beginnen met ons activiteitenprogramma of uitjes. Mocht dit onverhoopt niet lukken, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Hebt u uw kind aangemeld maar komt hij of zij toch een dag niet? Geen probleem maar geef wel vooraf aan ons door. Dit scheelt voor ons en de kinderen een hoop wachten. Elke dag zorgen wij uiteraard voor het eten en drinken. Bij warm weer lassen we extra drinkmomenten in. Wanneer het zonnig weer is, vragen wij u om s ochtends alvast uw kind(eren) in te smeren. Gedurende de dag herinneren wij uw kind eraan zichzelf in te smeren, zonnebrand creme is aanwezig. Het is handig om uw kind eventueel extra kleding mee te geven; kinderen kunnen vies worden. Water, modder en zand horen bij een leuke bso-dag. Denk ook aan zwemkleding op de dagen dat het mooi weer beloofd te worden.

4 Programma 4-5 (zeesterren en haaien) Week 1 11 juli t/m 15 juli ter Zand Maandag In de ochtend maken we een heus strand waarbij de kinderen zelf palmbomen maken. In de middag maken we zelf gekleurd zand wat we mooi in een potje kunnen bewaren. En we gaan over het blote voetenpad lopen, dat is gemaakt van zand, water, stoffen, bladeren, natte sponsen etc; dat voelt gek aan onze voeten! Donderdag Het wordt vandaag een drukke dag op de Oceaan, want de kinderen van alle bso s van Partou in de regio komen (niet allemaal tegelijk natuurlijk!) hier vandaag een workshop doen in onze gymzaal. Misschien gaan we er nog wel even kijken. We maken muziek met potten water en buisjes en doen een fotospeurtocht. S middags gaan we zandkastelen bouwen; wie maakt de allermooiste? Vandaag gaan we met de natuurbus van Staatsbosbeheer op pad! De natuurbus neemt je mee op ontdekkingstocht naar de mooiste natuurgebieden. Gewapend met verrekijkers, vergrootglazen en schepnetten samen met de boswachter op avontuur. Sporen bekijken, beestjes zoeken en natuurlijk is er ook tijd om lekker te spelen en te ravotten. De bus haalt ons op rond 10 uur op de Oceaan, dan rijden we naar de Donderberg in Leersum en we zijn aan het eind van de dag (rond 17 uur) weer terug op de bso. In de ochtend staat er een workshop gepland; de stoeispelen! Dit is een heel leuke workshop die bij ons op de locatie wordt gegeven. Er komen dus een heleboel kinderen naar onze bso, dat is gezellig. We gaan een beetje een combinatie doen van judo en stoeien, op dikke matten. Na de lunch gaan we tekenen met zand en lijm en zelf zandkoekjes bakken. We gaan met de bus naar het cavaleriemuseum, we gaan daar uniformen bekijken en we mogen in de grote pantservoertuigen. Een heel spannend museum dus. S middags doen we een spel of we gaan naar een speeltuin.

5 Programma 4-5 (zeesterren en haaien) Week 2 18 juli t/m 22 juli ter zee Maandag We gaan spelen met de waterontdektafel; een zandtafel gevuld met water en slangetjes, waterradjes, flesjes en noem maar op. S middags doen we waterspelletjes dus duimen voor mooi weer. Trek je je zwemkleding aan? We gaan de hele dag naar ons buitenhuis bij de scouting Mondriaan. Daar gaan we heerlijk spelen, klimmen, klauteren en misschien nog wel zo n lekker appeltje of broodje roosteren bij het vuur. Ook doen we het streepjescodespel, een heel leuk spel waarbij je vooral snel moet zijn. Ook vandaag gaan we naar de scouting. Waar kun je nu mooier buitenspelen dan daar in het bos? We maken heksensoep en doen een leuk spel. Ook kunnen we een laagteparcours doen, dat is hartstikke leuk en ook een beetje moeilijk. Donderdag We spelen een leuk spel buiten; te land, ter zee en in de lucht heet dit spel toevallig. Het gaat erom dat je zo snel mogelijk een dier kunt noemen dat op het land, in de lucht of in de zee leeft. Spannend hoor, wie weet de meeste dieren te noemen? S middags gaan we cocktails maken van vers fruit en gaan we lekker disco en; swingen maar! De laatste dag van deze week gaan we ook weer naar de scouting. Daar treffen we kinderen van andere Partou-vestigingen waarmee we ook samen kunnen spelen. Gezellig! Natuurlijk gaan we picknicken in het bos.

6 Programma 4-5 (zeesterren en haaien) Week 3 25 juli t/m 29 juli in de lucht Maandag We doen vandaag proefjes met lucht en we maken een parachute. Die gaan we natuurlijk ook buiten uittesten, zouden ze echt vliegen? S middags doen we een lekker actief spel met ballonnen. Vandaag gaan we naar ons buitenhuis bij de scouting. Heerlijk buiten spelen in het bos, lekker klauteren en hutten bouwen. Ook kunnen we een laagteparcours doen, dat is hartstikke leuk en ook een beetje moeilijk. Vandaag gaan we weer naar de scouting, natuurlijk zorgen de pedagogisch medewerkers dat er leuke activiteiten zijn voorbereid en als de kinderen zelf wensen hebben dan luisteren we daar. Vrij spelen blijkt op dit mooie terrein vaak favoriet. Donderdag Houtfantasie; in de ochtend gaan we zelf iets moois maken van hout. S middags gaan we reuze bellen blazen én kaarsen maken. Wat zullen we s avonds bij het ophalen weer een hoop mooie dingen kunnen laten zien! Vandaag gaan we voor de laatste keer naar de scouting. Nog één keer extra genieten van de ruimte om te spelen!

7 Programma 4-5 (zeesterren en haaien) Week 4 1 augustus t/m 5 augustus te land Maandag We gaan naar het maïsdoolhof; zoek de uitgang in het maïsveld. Heel leuk en ook een beetje spannend S middags maken wij heerlijk gezonde chips van appel; mmmmm, dat wordt weer smullen geblazen! In de ochtend maken wij een gipsafdruk in het zand, zou het lukken? In de middag doen we proefjes in ons laboratorium met dit keer het thema land. Ook gaan we nog een keer een blotevoetenpad maken, kunnen we raden wat we voelen? We hopen op mooi weer want we maken een waterbaan! Dat wordt dolle pret! Neem je zwemkleding mee? S middags maken we een heerlijke verse Milkshake. Donderdag Heb je wel eens zelf ijs gemaakt? Dat gaan we vandaag doen! En we gaan lekker knutselen, deze keer maken we een verrekijker. Zou die van pas komen bij de fotospeurtocht? Die doen we daarna. Vandaag gaan we met de natuurbus van Staatsbosbeheer op pad! De natuurbus neemt je mee op ontdekkingstocht naar de mooiste natuurgebieden. Gewapend met verrekijkers, vergrootglazen en schepnetten samen met de boswachter op avontuur. Sporen bekijken, beestjes zoeken en natuurlijk is er ook tijd om lekker te spelen en te ravotten. De bus haalt ons op rond 10 uur op de Oceaan, dan rijden we naar natuurgebied Nieuw Wulven in Houten en we zijn aan het eind van de dag (rond 17 uur) weer terug op de bso.

8 Programma 4-5 (zeesterren en haaien) Week 5 8 augustus t/m 12 augustus ter zee Maandag We gaan van papier maché een heuse haai knutselen. En niet zomaar een haai; we maken mega haai! S middags leren wij een zeemeermin/zeemeerman-dans. Best wel moeilijk maar dansen is zo leuk! Vandaag hebben wij van 10 tot 11 uur een spannende workshop, we gaan een stormbaan doen! Dit is op de locatie van Partou aan de Schothorsterlaan. S middags gaan we naar de natuurspeeltuin Schothorst. Voor de kinderen die alleen op woensdag komen; we hebben vandaag nog een keer de stormbaan op het programma! Vandaag gaan we tussen 11 en 12 uur de stormbaan bedwingen, natuurlijk helpen we elkaar een handje. Donderdag We doen een workshop atletiek op onze locatie De Wezeperberg. Wij zijn om 11 uur aan de beurt om onze sportieve talenten te laten zien. Doe je sportieve kleding en schoenen aan! In de middag zijn we weer op Oceaan en spelen we met de mega waterzak. Van grondzeilen maken we een soort zak, kunnen we heerlijk waterspelletjes doen. Oh, en we doen vandaag proefjes met water in ons laboratorium. We bakken in de ochtend heerlijke cupcakes en maken daar vervolgens een luchtballon van. S middags gaan we naar de skatebaan.

9 Programma 4-6 (zeesterren en haaien) Week 6 15 augustus t/m 19 augustus in de lucht Maandag We knutselen een babyvogel in een boom. Daarna maken we smoothie s en gaan we naar de disco. We verkleden ons, maken ons heel mooi en dan maar lekker dansen. We knutselen een parachute, deze kan echt vliegen. Natuurlijk testen we dat buiten! S middags gaan we naar de locatie van Partou aan de Spaarnestraat en hebben we een workshop theater maken. Dat is leuk, welk personage mag jij spelen? We zijn om uur aan de beurt dus pas aan het eind van de middag weer terug op de Oceaan. In de ochtend knutselen we een aquarium en in de middag maken we een lekkere fruitspies. Donderdag We maken zelf frisbees en gaan daarmee overgooien op het grasveld. S middags gaan we naar de houten speeltuin én we bakken vandaag een lekkere cake. Misschien gaan we ook nog even kijken in het Kai-park, daar is vandaag de finale van Vathorster Spelen van de oudste kinderen. En ook is er een summerparty, dat vinden wij natuurlijk ook gezellig! De allerlaatste dag van de zomervakantie, maandag gaan we weer naar school. Daarom maken we van vandaag nog een hele gezellige bsodag, maar wat we dan precies gaan doen is een verassing.

10 Programma 6+ (inktvissen, orka s, zeehonden) Week 1 11 juli t/m 15 juli te land Maandag We gaan vandaag kokkerellen; er staan aardappelpannenkoeken op het menu. Nadat we die hebben opgegeten gaan we s middags het spel water, vuur, spons doen. Een spannend en lekker actief spel. Donderdag Het is vandaag een drukte van belang op de Oceaan want alle Partoubso s uit Amersfoort doen mee aan workshops in onze gymzaal. Wij zijn donderdag aan de beurt voor deze gave workshops, misschien kunnen we vandaag vast een kijkje nemen. Let The Games Begin!! We organiseren dit jaar de Vathorster Spelen. We werken hierbij samen met Partou Zwartsluiskade en Partou Wezeperberg. Iedere week staat 1 middag (van uur tot uur) in het teken van deze wedstrijd tussen de 3 leukste bso's van Vathorst. In de laatste week van de zomervakantie bepalen we welke bso er heeft gewonnen en is er natuurlijk een prijsuitreiking. Vandaag beginnen we bij de Zwartsluiskade in het Kai-park met allerlei kleine tournooitjes in het thema te land. Het wordt een spannende, actieve maar bovenal gezellige dag! Vandaag gaan we met de natuurbus van Staatsbosbeheer op pad! De natuurbus neemt je mee op ontdekkingstocht naar de mooiste natuurgebieden. Gewapend met verrekijkers, vergrootglazen en schepnetten samen met de boswachter op avontuur. Sporen bekijken, beestjes zoeken en natuurlijk is er ook tijd om lekker te spelen en te ravotten. De bus haalt ons op rond 10 uur op de Oceaan, dan rijden we naar de Donderberg in Leersum en we zijn aan het eind van de dag (rond 17 uur) weer terug op de bso. We doen mee aan de workshop Freerunning, dit wordt vandaag bij ons op de Oceaan georganiseerd. Ook kinderen van de andere bso s in Amersfoort sluiten aan. Als echte stuntmannen en stuntvrouwen leren wij vallen. Gaaf! In de middag doen wij nog een leuk spel; Levend aarde, lucht, water vuur. Wat zullen we moe zijn vanavond! Vandaag gaan we op pad met de bus naar het cavaleriemuseum. We gaan daar uniformen en voertuigen bekijken. S middags doen we een leuk spel of gaan we lekker naar de speeltuin.

11 Programma 6+ (inktvissen, orka s, zeehonden) Week 2 18 juli t/m 22 juli ter zee Maandag We gaan naar de natuurspeeltuin in Schothorst. Daar zijn we wel een dag zoet, zoveel is er te doen en te beleven. Vandaag gaan we wel iets heel spannends doen; we hebben ons aangemeld voor de workshop hoogteparcours. Zo spannend als het klinkt, zo spannend is het ook! Durf jij? Gezekerd en wel wandelen wij over wel heel hoge objecten. We doen dit bij ons buitenhuis, middenin het bos bij scoutingvereniging Mondriaan. Als we daar dan toch zijn kunnen we meteen hutten bouwen, appels/broodjes bakken in het vuur en lekker spelen in het bos. Ook vandaag gaan we naar het buitenhuis van Partou. Natuurlijk zorgen we dat er allerlei spelmateriaal aanwezig is maar als jullie lekker vrij willen spelen is dat ook goed. Donderdag Vathorster Spelen 2! Deze keer zijn wij de organiserende thuisclub. Geheel in lijn met het thema doen we vandaag allerlei wedstrijden die met water te maken hebben. Zo is er de workshop Waterballen (in een bal lopen op het water, hoe cool klinkt dat?) Is er een workshop beachvolleybal met ballonnen en houden wij een waterestafette. Let op; de workshop waterballen is alleen voor kinderen met diploma A en B! De kinderen die deze diploma s nog niet hebben doen ook spelletjes met water, maar niet óp het water. Deze dag gaan we naar de scouting Mondriaan. Op vrijdag zijn we meestal niet met heel veel kinderen, daarom is het wel gezellig dat er ook kinderen van andere bso s uit Amersfoort naar ons buitenhuis gaan. Dus ook vandaag lekker spelen in het bos.

12 Programma 6+ (inktvissen, orka s, zeehonden) Week 3 25 juli t/m 29 juli in de lucht Maandag Hou je ook zo van ijs? Het lekkerste ijs maken we zelf! Dat gaan we vandaag bewijzen, mmm. S middags gaan we naar de skatebaan. Vandaag staat er ook weer iets heel bijzonders op het programma, iets dat je niet snel doet, iets wat heeeel moeilijk is maar ook heel erg leuk we volgen een workshop boogschieten! Natuurlijk doen we dat niet op ons schoolplein, maar gaan we weer naar ons buitenhuis in het bos bij scouting Mondriaan. Ook vandaag gaan we naar het buitenhuis van Partou. Natuurlijk zorgen we dat er allerlei spelmateriaal aanwezig is maar als jullie lekker vrij willen spelen is dat ook goed. We doen vandaag het smokkelspel, een gaaf spel waarbij je niet alleen snel maar ook slim moet zijn... Donderdag Vathorster Spelen 3! Vandaag zijn we weer te gast bij onze vrienden van de Zwartsluiskade. We gaan in het Kai-park iets heel gaafs doen, uiteraard in wedstrijdverband. We gaan ZWERKBALLEN!! Wie kent het niet, dat stoere spel dat door Harry Potter wordt gespeeld? We gaan dus de lucht in met onze bezems, er is een snaai en uiteindelijk willen we natuurlijk gewoon winnen. Alle Harry Potter fans weten hoe moeilijk zwerkbal is, heb je geen idee wat zwerkbal inhoudt? Kijk maar eens een Harry Potter film. Vandaag gaan we alweer voor de laatste keer naar de scouting. Ook nu weer geldt dat we natuurlijk zorgen dat er daar leuke activiteiten worden georganiseerd maar als je lekker vrij wilt spelen, klimmen, klauteren en ravotten is het ook prima.

13 Programma 6+ (inktvissen, orka s, zeehonden) Week 4 1 augustus t/m 5 augustus te land Maandag Vathorster Spelen 4!! Vandaag zijn wij weer aan de beurt om het leukste tournooi van Vathorst en omgeving te organiseren. Vandaag doen wij allerlei toffe dingen op het land; we doen knotshockey, glijsoftbal, en een ballonnenrace. Vooral de zeepbaan (glijsoftbal) wordt natuurlijk lachen! Zorg je dat je droge kleding mee hebt? In de ochtend leren wij een instrument te bespelen; de accordeon! Een heuse accordeonist komt ons les geven hierin. S middags doen we het appelruilspel; we gaan de wijk in om te kijken wat je allemaal kunt ruilen voor een appel. Vandaag maken we eerst een waterbaan en s middags maken we zelf milkshakes. Heel leuk om te maken, nog leuker om op te drinken! Donderdag Vandaag staat er weer een workshop op het programma; zorb ball! Ken je dat? Dat zijn van die hele grote ballen waar je helemaal in kunt. Best een beetje spannend, maar heel gaaf om te doen. We gaan hiervoor vandaag naar onze bso aan de Laan van Duurzaamheid. Als we weer terug zijn op onze eigen bso gaan we lekker marsmallows maken, en voor de echte snoepers ook nog fruitspiesjes. Gezond snoepen dus. We gaan met de natuurbus van Staatsbosbeheer op pad! De natuurbus neemt je mee op ontdekkingstocht naar de mooiste natuurgebieden. Gewapend met verrekijkers, vergrootglazen en schepnetten samen met de boswachter op avontuur. Sporen bekijken, beestjes zoeken en natuurlijk is er ook tijd om lekker te spelen en te ravotten. De bus haalt ons op rond 10 uur op de Oceaan, dan rijden we naar natuurgebied Nieuw Wulven in Houten en we zijn aan het eind van de dag (rond 17 uur) weer terug op de bso.

14 Programma 6+ (inktvissen, orka s, zeehonden) Week 5 8 augustus t/m 12 augustus ter zee Maandag In de ochtend gaan we knutselen, we maken een 3D aquarium. S middags na de lunch vertrekken wij naar de Wezeperberg, daar hebben we de hele middag een workshop softbal. Wat een gave sport is dat! Vandaag zijn we misschien nog een beetje moe van gister, daarom beginnen we vandaag met koken; we maken een lekkere Italiaanse pasta. Van het opeten krijgen we weer energie, dus s middags doen we Levend Dieren Stratego; plezier verzekerd! We hebben in de ochtend een supergave workshop bij onze locatie aan de Schothorsterlaan; we doen daar de Stormbaan! S middags gaan we lekker vieze dingen doen; kliederen met nepdrolletjes, snotjes in potjes en heksenogen. Dat wordt gruwelen en griezelen! Donderdag Vathorster Spelen 5!! Vandaag zijn we te gast bij de Wezeperberg. Daar volgen we een workshop atletiek. Het thema is natuurlijk ter zee dus als het mooi weer is zorgen we voor passende verkoeling. Zorg je dat je lekker zittende kleding aan hebt én goede (sport)schoenen? We bakken s ochtends heerlijke cupcakes en maken daar vervolgens een luchtballon van. S middags gaan we naar de skatebaan.

15 Programma 6+ (inktvissen, orka s, zeehonden) Week 6 15 augustus t/m 19 augustus in de lucht Maandag Vandaag maken we een echte waterzuiveringsinstallatie en leren we hoe het kan dat wij zulk schoon water hebben in Nederland. Na de lunch spelen we het spel Twister. In de ochtend spelen wij het gave spel levend Zeeslag, in de middag is er bij onze bso aan de Spaarnestraat de workshop Streetbeats. We leren daar wel heel erg goed dansen! Vandaag zijn we een dagje thuis. We gaan in de ochtend knutselen, we maken een aquarium. S middags duiken we de keuken in en maken we heerlijke fruitspiesjes. Dat wordt weer smullen! Donderdag Finale Vathorster Spelen & Summerparty Omdat het vandaag alweer de laatste dag is van de coolste wedstrijd van Vathorst, staat er vandaag niet 1 maar wel 2 workshops op het programma! In de ochtend maken we lekker hapjes en drankjes om mee te nemen naar de grote finale vanmiddag. Deze is aan de Zwartsluiskade en daar staat een enorme stormbaan en we doen levend tafelvoetbal! Dat wordt gaaf! Tussen 13 uur en 16 uur wordt de finale gespeeld zodat we om 16 uur een winnaar hebben. Daarna sluiten we de Vathorster Spelen en de zomervakantie af met een Summer Party. Er is muziek, we gaan lekker dansen en er zijn zelfgemaakte hapjes en drankjes. Ook papa en mama mogen de stormbaan proberen te bedwingen of misschien willen ze wel meedansen op onze summerparty? Vanaf 16 uur zijn de ouders van harte welkom. Let op; de kinderen zijn niet voor uur terug op de Oceaan. Er staat op deze aller, aller, allerlaatste dag van de zomervakantie nog 1 workshop op het programma; streetbeats. We leren dansen van een echte dansinstructeur. We zijn deze keer op de Spaarnestraat en picknicken hier ook. Daarna gaan we moe maar voldaan terug naar onze eigen bso en sluiten we deze geweldige zomervakantie af. Hoe? Dat is nog even een verassing.

16

Vakantieprogramma Zomer 2016

Vakantieprogramma Zomer 2016 Zomer 2016 Het is vakantietijd bij Partou kinderopvang in Nieuwland. We hebben er weer een actief, afwisselend en sportief programma van gemaakt. Vakantiethema 2016 Tijdens de zomervakantie bieden wij

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Inhoudsopgave Zomerpret 1 Week 1 2 Week 2 3 Zoek de verschillen 4 Week 3 5 Week 4 6 Van punt naar punt 7 Week 5 8 Week 6 9 Fijne vakantie www.zokinderopvang.nl

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma Thema : Week 1 Maandag 22-07 Neem jullie spierballen mee want we gaan tenten bouwen!! En lekker picknicken in je tent. We gaan vandaag naar de korfbal om daar onze eigen hutten te

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Zomermix 2016 VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Maandag 11 juli Dinsdag 12 juli [ Uitstapje ] naar speeltuin t Schilderskwartier - Vandaag gaan we naar Woensdag 13 juli [ Uitstapje ]

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders LOCATIE SKSG BUBBEL Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Programma zomervakantie Thema: Ter land, ter zee en in de lucht.

Programma zomervakantie Thema: Ter land, ter zee en in de lucht. Programma zomervakantie 2016 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht. VAKANTIEPRET Dit is het zomerboekje van SKSG Waterrijk. Hiermee informeren we jullie, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen,

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen, Zomervakantie 2016 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We zijn er weer in geslaagd om samen met de kinderen een afwisselend programma te maken. De BSO

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen pvc buizen week 1 groen dinsdag 11 juli spelen maandag 10 juli griftpark, hutten bouwen Bij mooi weer gaan we in de kaktus tuin spelen met (water) balonnen, we bouwen hutten en tenten en gaan aan het eind

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten!

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Vakantie BSO Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Op vakantie, sport, techniek, strand, leven als avonturier en feest! Vakantie BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Kindercentrum Kierewam,

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje.

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje. Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie met tal van leuke activiteiten

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Vakantieprogramma The movies. BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer

Vakantieprogramma The movies. BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer Vakantieprogramma 2015 The movies BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 20 juli 4 Dinsdag 21 juli 4 Woensdag 22 juli 4 Donderdag

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op:

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op: Thema De Zomer Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer open en wij hebben

Nadere informatie

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN LOCATIE SKSG VLINDERTUIN Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Heksenbos

Vakantieprogramma BSO Heksenbos Maandag 8 juli 2019 / BSO Podium Techniek/Bouwen en sjouwen/4-7 jaar Aanwezig om 9.00 uur/ophalen vanaf 17.00 uur Vandaag gaan wij op visite bij BSO Wolvenbende. We gaan daar tenten bouwen, een parcour

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten!

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten! BSO Toppunt: Zomervakantie 2015! Het thema: Wij gaan op reis en nemen mee.? Week 1: 13, 14, 16 juli. Week 2: 28, 20, 21, 23 juli. Week 3 27, 28, 30 juli Week 4: 3, 4, 6 augustus. Week 5 10, 11, 13 augustus.

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO BSO centrum Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft

Nadere informatie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Maandag 11 juli We hopen op mooi weer voor de leuke waterspellen die we vandaag gaan doen. Zorg dat je droge kleren bij je hebt of badkleding en waterschoenen. Sport Maandag 11

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Jump 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 348 83 30 8 juli t/m 16 augustus Graag in Ouderportaal afmelden Altijd opvang. Altijd

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Zomermix VakantieZotHeid BSO de SportWijzer Eigen&Wijzer Maarssen

Zomermix VakantieZotHeid BSO de SportWijzer Eigen&Wijzer Maarssen Zomermix 2016 VakantieZotHeid BSO de SportWijzer Eigen&Wijzer Maarssen Maandag 11 juli Schatzoeken - We spelen verschillende potjes schatzoeken. Doe je best en graaf die schatten tevoorschijn voor een

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Floddertjes & Grovers

Floddertjes & Grovers Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017

Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017 Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 10 juli Jeu de boules toernooi Alle leeftijden Middag BSO Kierewam Het vakantiespel

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal 1 Vrijdag 21 oktober 10.30-11.30 Kidsfun Kom deze ochtend een echte toeter knutselen! Hoe cool komt die van jou eruit te zien? 13.30-14.30 Cricket Doe mee met dit aparte spel! Kom het meemaken! Verzamelen

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog Maandag 8 juli BSO IKC de Regenboog Heb je zin om lekker te ravotten? Dat komt mooi uit want vandaag gaan we naar speeltuin de Leemkuil. Als het goed weer is, kan je zwemkleding meenemen om met water te

Nadere informatie

Thema Vakantie in eigen land!

Thema Vakantie in eigen land! Thema Vakantie in eigen land! Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Paddeltje

Zomervakantie BSO Paddeltje Zomervakantie BSO Paddeltje 2017 informatieboekje Hallo Kinderen en hun Ouders, We hebben er weer lang op moeten wachten, de Zomervakantie! Eindelijk kunnen we weer uitpuffen van het hopelijk leuke schooljaar

Nadere informatie

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond!

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het BSO programma overzicht voor de zomervakantie 2016. Thema Elke week hanteren wij een thema. De thema s die

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie