Nieuwsbrief. Nummer:16 Datum: 11 juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nummer:16 Datum: 11 juni 2016"

Transcriptie

1 Korfbalvereniging RWA is opgericht op 16 augustus Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWR uit Rhoon heeft hierin de langste geschiedenis (oprichtingsdatum ). Nieuwsbrief Nummer:16 Datum: 11 juni 2016 Van de bestuurstafel VOG Sport heeft een belangrijke maatschappelijke waarde binnen onze samenleving. Binnen onze vereniging streven wij dan ook naar sportiviteit en respect. Helaas komt het voor dat mensen in de sport misbruik maken van hun positie. Door preventieve middelen willen wij dit als vereniging voorkomen. Op de site kunt u het protocol gedragsafspraken vinden ( Een onderdeel daarvan is de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG is een preventief middel dat door het NOC*NSF voor sportorganisaties gratis ter beschikking is gesteld. Als bestuur willen we dit middel ook graag inzetten en zullen dit op de komende algemene ledenvergadering voorstellen aan onze leden. Toch willen we hier al mee starten en zal dit dus op vrijwillige basis plaats vinden. Hoe vraag je een VOG aan en wat heb ik nodig? Voor de elektronische VOG-aanvraag moet je beschikken over een DigiD. Als je nog geen DigiD hebt, vraag deze dan snel aan via De secretaris van SV RWA start de VOG-aanvraag, dat proces verloopt volledig digitaal. Mocht er voor jou een VOG worden aangevraagd, dan ontvang je per mail een link met een aanvraagcode van Dienst Justis (een afdeling van het Ministerie van Veiligheid en Justitie). Na het invullen van de aanvraagcode via DigiD wordt de VOG per post naar het eigen huisadres gestuurd. Dit kan twee weken duren. De originele VOG lever je vervolgens in bij de secretaris, die de registratie verzorgt.

2 VOG vervolg Hoe lang is een VOG geldig en hoe is het gesteld met mijn privacy? Het bestuur heeft de geldigheidsduur van een VOG vastgesteld op 3 jaar. Als een VOG is verlopen, dan zal opnieuw een VOG-aanvraagprocedure worden gestart. Dit wordt bijgehouden in ons ledenadministratiesysteem, wat alleen voor de secretaris en ledenadministratie zichtbaar is. Wat gebeurt er als een vrijwilliger de VOG niet aanvraagt of afgeeft? Als je geen VOG wilt aanvragen of afgeven, zullen daar tot de algemene ledenvergadering nog geen consequenties aan vast zitten. Vertrouwenspersoon Nunc cursus magna quis Binnen SV RWA zijn we nog altijd op zoek naar een vertrouwenspersoon. Momenteel zijn we nog genoodzaakt onze leden door te verwijzen naar de vertrouwenspersonen van het KNKV. Mocht u interesse hebben in deze functie kunt u contact opnemen met het bestuur (bestuur@svrwa.nl). Van de TC-tafel Seizoen overzicht Het seizoen is nu echt helemaal ten einde. De velden zijn overgedragen aan de gemeente en we kijken erg uit naar de nieuwe velden. Hierdoor zal het aan het begin van komend seizoen even wennen zijn, maar we maken in elk geval een goede stap voorwaarts. Sportief gezien kunnen we terug kijken op een vrij aardig seizoen. Dit klinkt misschien vreemd met maar 5 kampioenen in een seizoen, maar wij hebben gezien dat veel ploegen op hun niveau hebben gespeeld. Ik neem u eerst even mee naar het wedstrijdkorfbal. De B1 werd in de najaarscompetitie (1 e helft veld) namelijk gewoon keurig tweede en zorgde er daardoor voor dat ze in de voorjaarscompetitie (2 e helft veld) in de kampioenspoule konden spelen. Helaas was Weidevogels B1 net te sterk, maar werd er ook in de kampioenspoule een mooie tweede plek behaald. De A1 ging een zwaar seizoen tegemoet. De ploeg had als opdracht zich te handhaven en dit is op het veld keurig gelukt. De voorlaatste wedstrijd werd handhaving al behaald en uiteindelijk eindigde onze A1 op de 5 e plaats. RWA 4 heeft een heel goed seizoen gedraaid. Deze ploeg, die grotendeels uit oud selectiespelers bestaat, was in de zaal al 4 wedstrijden voor het einde kampioen en had dit waarschijnlijk op het veld ook gered als het programma dit toeliet. Echter een soort van voorjaarsstop van vier weekenden vrij gooide roet in het eten. Maar ook hier werd het kampioenschap zeer gemakkelijk binnen gehaald, (de nummer twee werd in de laatste wedstrijd met verslagen).

3 Vervolg seizoen overzicht RWA 3 wist het zeer spannend te maken. In de zaal al tweede achter DVS 69 en ook op het veld bleek deze ploeg een maatje te groot. Echter heeft het derde zich goed beloond door op eigen kracht te promoveren naar de 2e klasse. Ze speelden zichzelf namelijk bij de 8 beste nummers twee. Waarom het zo spannend was? Het verschil zat hem uiteindelijk in 1 doelpunt! RWA 2 speelde wederom in de eerste klasse. Wist zich drie wedstrijden voor het einde al veilig te spelen en werd keurig vijfde. Een prima prestatie onder leiding van vertrekkend coach Michael Driessen. RWA 1 had een valse start aan het begin van deze veld competitie. Men moest blijkbaar nog op elkaar in gespeeld raken en ging als nummer 7 de zaalcompetitie in. Gelukkig draaide het de tweede helft veldcompetitie wat beter en was er geen twijfel over dat deze ploeg volgend seizoen gewoon weer in de tweede klasse uit gaat komen. Dan ga ik verder naar onze jongste korfballende leden. De kangoeroes groeiden uit naar 20 leden! Dit is toch onze toekomst en we zijn er trots op dat deze kanjers met zoveel plezier hun korfballend talent tentoon stellen. Ook het G team heeft weer een bijzonder sportief seizoen achter de rug. We hebben deelgenomen aan diverse toernooien. Daarnaast waren er ook veel andere activiteiten zoals kerst, kamp en zijn we team van de week geweest in de zaal bij het eerste! Het afsluitende priktoernooi was een prima einde van een gezellig seizoen. De F2 speelde een klasse hoger na het knappe kampioenschap op het eerste helft veld. Dat was toch wel pittig. Toch werd er keurig gewonnen en 23 doelpunten gescoord door dit team. Ook de F1 was gepromoveerd en speelde eigenlijk in de hoogste F poule die er te vinden was in onze regio. Veel geleerd en goede wedstrijden gespeeld. Het verschil tussen de ploegen was klein, echter stond onze F1 net altijd aan de verkeerde kant van de score. Toch een puntje gepakt (in de eerste wedstrijd) en we verwachten nog veel moois van deze sterren! De E4 heeft keurig in de middenmoot meegedraaid dit tweede helft veld seizoen. De laatste wedstrijd ging helaas verloren anders had het doelsaldo ook nog in de plus geweest. De E3 had de pech met NIO E2. Deze ploeg was toch echt de betere. Zelf zijn ze daardoor (en toch niet onverdienstelijk) tweede geworden. De E2 en de E1 hebben het wel zwaar gehad in de poule. De E2 had een beetje dezelfde pech als de F1 en stond ook net aan de verkeerde kant van de score. De E1 was ook gepromoveerd naar de hoogste poule en merkte dat dit toch ook zeer pittig was. Ook de D2 heeft een zeer goed seizoen gedraaid. Een keurige tweede plaats achter een sterk PKC is een mooie prestatie! RWA D1 wist KOAG onder zich te houden en werd gedeeld vijfde in hun poule.

4 Vervolg seizoen overzicht RWA C1 is ook een poule hoger gaan spelen ten opzichte van de eerste helft veldcompetitie (tweede plaats). Ook hier wisten de dames hoog te eindigen en werden keurig derde in deze poule. Het lukte RWA B3 net niet om kampioen te worden. Ze kwamen 1 punt te kort waardoor Good Luck B1 het kampioenschap binnen haalde. Desalniettemin een keurig resultaat voor deze ploeg. RWA B2 draaide mee in de middenmoot en werd 5 e met 5 punten. De ploeg wist keurig twee keer te winnen en speelde 1 keer gelijk. RWA A2 wist de tweede plek te bemachtigen waar er misschien nog wel meer in gezeten had. Echter was de andere tegenstander in de poule (Merwede) echt te sterk. Van het voorjaar heeft RWA 7 hopelijk wel genoten, want de competitie bracht hun dit keer niet veel. Deze ploeg, eigenlijk wel een beetje gewend aan winnen, had het dit keer echt zwaar. Hopelijk biedt komend seizoen weer meer perspectief. Voor RWA 6 geldt dat derde worden leuker is dan tweede. Ze hebben twee keer hun eigen kampioenswedstrijd mogen spelen. Op het eerste helft veld was NIO te sterk en tijdens de voorjaarscompetitie bleek ook in de laatste wedstrijd KCR te sterk. Twee keer bijna dus. Het laatste team om te bespreken is dan RWA 5. Tijdens de najaarscompetitie nog keurig 3 e, maar dit veld seizoen werden te veel kansen gemist. Alleen tegen de nummer 1 en 2 ging RWA 5 echt ten onder, maar alle andere wedstrijden had er eigenlijk meer in gezeten. Hoe de uitslagen en de standen dan ook geworden zijn, we hopen dat iedereen een prettig en sportief seizoen heeft kunnen spelen. Wedstrijdsecretariaat: Ook dit jaar was het weer regelmatig (tot hoofdbrekens toe) puzzelen om alle teams compleet te krijgen. Door de vele (late) afzeggingen werd er soms tot een half uur voor aanvang van een wedstrijd nog hard gewerkt om teams compleet te krijgen. Daarom een grote pluim voor de dames van het wedstrijdsecretariaat, het is elke keer gelukt namens de gehele vereniging dank daarvoor. Helaas heeft Patricia aangegeven om te stoppen met het wedstrijdsecretariaat. Wij willen Patricia dan ook enorm bedanken voor haar inzet van de afgelopen jaren, zonder haar inzet waren er toch zeer regelmatig teams onderbezet geweest. Petra Vergouwe zal deze taak van haar overnemen. Ook heeft Miranda Lagerwerf aan gegeven te willen stoppen met haar taak als coördinator, Ook Miranda willen we enorm bedanken voor de vele jaren, we zullen de inzet van Miranda zeker gaan missen binnen de TC.

5 Van de Scheidsrechters Commissie Zoals in nieuwsbrief 14 al te lezen was, ben ik de nieuwe voorzitter van de scheidsrechterscommissie. Ook al weten de meeste van jullie al wel wie ik ben, ik zal me toch even kort voorstellen. Ik ben Steven Kooijman, nog net 29 jaren oud bij de uitgave van deze nieuwsbrief. Ik studeer watermanagement aan de Hogeschool Rotterdam en ga er voor dit in januari met succes af te ronden. Geen idee meer hoe oud ik was toen ik begon met korfballen, maar volgens mij ben ik ergens rond mijn 5 e of 6 e begonnen met korfballen. Sindsdien heb ik met veel plezier de jeugd doorlopen en op wat latere leeftijd met net zoveel plezier zitting gehad in verschillende commissies. Ik ben dan ook enthousiast begonnen aan deze uitdaging. Want een uitdaging is de scheidsrechterscommissie zeker. Die uitdaging zit vooral in het zorg dragen voor scheidsrechters voor elk te spelen wedstrijd. Gelukkig zijn we over het afgelopen seizoen als commissie zeer tevreden over de manier waarop dit is gegaan, het is een paar keer kantje boord geweest, maar ook die wedstrijden zijn voorzien van een scheidsrechter. Daarnaast komt de bond ook regelmatig met nieuwe spelregels of beleidsstukken en is het aan ons te zorgen dat de vereniging voldoet aan deze eisen, zonder dat dit invloed heeft op andere zaken. Op dit moment zijn we alweer begonnen met de scheidsrechters indeling voor komend seizoen. Daarnaast hebben we vanuit de TC 2 speerpunten mee gekregen; de begeleiding van (jonge) scheidsrechters en het implementeren van KorfbalMasterz; een spelregelbewijs vanuit de bond. Dit komt er in het kort op neer dat we in het nieuwe seizoen weer met de spelregels aan de slag gaan. Uiteraard gaat dit nog uitgebreider uitgelicht worden als de tijd daar is. Tot slot wil ik graag nog even de aandacht vragen voor de vacature binnen onze commissie. Helaas stopt Kim van Wijngaarden dit seizoen met het indelen van de thuisscheidsrechters, waarvoor allereerst onze dank voor haar werkzaamheden. Deze plek moet natuurlijk wel weer worden opgevuld, dus we zijn op zoek naar een nieuwe planner. Mocht dit je leuk lijken, of wil je wat meer informatie, aarzel niet en spreek één van ons (Robert van Heiningen, Kim van Wijngaarden, Marcel Hoogerwerf) aan. Allen een fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen! Namens de scheidsrechterscommissie, Steven Kooijman

6 Van de Technische Commissie Volgend Seizoen: Op de volgende pagina vinden jullie de voorbereiding seizoen 2016 / Mochten hier nog vragen over zijn dan kunnen jullie die stellen via TC@svrwa.nl Start Trainingen: - Voor RWA 1, en 2 beginnen de trainingen op donderdag 11 augustus. - Voor RWA A1 begint de training op zaterdag 13 augustus. - Voor RWA 3, 4, A2 en B1 begint de training op dinsdag 16 augustus. - Voor alle overige teams starten de trainingen op donderdag 18 augustus. Trainingsschema: Let op! Het meest recente trainingsschema zal op de website geplaatst worden ( Oefenwedstrijden Last but not least hebben we natuurlijk ook weer oefenwedstrijden. Als je nu al weet dat je een wedstrijd (of meerdere) niet kunt, dit dan graag zo spoedig mogelijk aan het wedstrijdsecretariaat doorgeven (wedstrijdsecretariaat@svrwa.nl)

7 Voorbereiding seizoen 2016 / 2017 Datum Tijd wat bijzonderheden donderdag 11 augustus 16 20:45 Eerste training Selectie 1&2 zaterdag 13 augustus 16 10:30 Trainingsdag Selectie 1&2&A1 dinsdag 16 augustus 16 19:30 20:45 RWA 2 - Oranje Wit 4 RWA 1 - Oranje Wit 3 Trainen donderdag 18 augustus 16 Trainen 15:30 Ijsselvogels 1 - RWA 1 14:00 Ijsselvogels 2 - RWA 2 zaterdag 20 augustus 16 11:00 HKC A1 - RWA A1 RWA 2 - Wion 2 19:30 RWA 1 - Wion 1 dinsdag 23 augustus 16 20:45 Trainen woensdag 24 augustus 16 19:30 HKC B1 - RWA B1 Vitesse 3 - RWA 3?? Oranje Wit A3 - RWA A2 donderdag 25 augustus 16 20:00 Trainen zaterdag 27 augustus 16 13:00-18:00 RWA 1 - Driekamp bij Vitesse 13:00-18:00 RWA 2 - Driekamp bij Vitesse 13:00 RWA 3 - Albatros 4 12:00 RWA 4 - HKC 3 17:00 HKC 4 - RWA 5 13:00-18:00 RWA A1-Driekamp bij Vitesse 12:00 RWA A2 - Albatros A2 09:00-13:00 RWA B1- Driekamp bij Vitesse 09:00-13:00 RWA C1- Driekamp bij Vitesse 11:00 Albatros D2 - RWA D1 10:00 RWA E1 - HKC E1 09:00 RWA E2 - HKC E2 09:00 RWA E3 - HKC E3 10:00 RWA E4 - HKC E4 10:00 RWA F1 - HKC F2 Aanvang : uur : eten uur : trainen uur Trainen Selectie 3&4 Trainen A1 Trainen iedereen volgens schema Oefenwedstrijden Oefenwedstrijden Trainen iedereen volgens schema Oefenwedstrijden Trainen iedereen volgens schema Vitesse, Albatros, RWA maandag 29 augustus 16 20:00 Oranje Wit 6 - RWA 5 19:30 20:45 RWA 2 - Deetos 4 RWA 1 - Deetos 3 GKV A2 - RWA A2 Trainen dinsdag 30 augustus 16 woensdag 31 augustus 16 19:30 RWA 4 - Oranje Wit 5 donderdag 1 september 16 Trainen zaterdag 3 september 16 Competitiestart Trainen iedereen volgens schema Trainen iedereen volgens schema

8 Sportvereniging SV RWA Landweg Poortugaal Voorzitter: Bob de Rooij Secretariaat: Joke de Brons Technische zaken: Leon Stolk Wedstrijdsecretariaat: Senioren: Petra Vergouwe Junioren en B: Jolanda Gorter C, D, E en F: Akke Dijkshoorn Afmelden vóór donderdagavond via Van de Technische Commissie Op de volgende pagina s treffen jullie de voorlopige opstellingen aan van de Senioren tot en met de Kangoeroe Klup. Let op! Vanuit de clinics melden zich nog steeds leden aan en kan het mogelijk zijn dat er nog e.e.a. geschoven gaat worden. Voor meerdere RWA teams zijn er nog selecties. Deze selecties zullen aan het begin van volgend seizoen plaatsvinden. De TC benadrukt dat dit voorlopige opstellingen zijn, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. De voorlopige opstellingen zijn tot stand gekomen in overleg met de coördinatoren, die de spelers het afgelopen seizoen gevolgd hebben en ook met de trainers van afgelopen seizoen gesproken hebben en de nieuwe trainers, die de afsluitende trainingen gegeven hebben die de afgelopen week hebben plaatsgevonden. Aanstaande woensdagavond 15 juni is het mogelijk om vanaf uur tot en met uur vragen te stellen over de opstellingen. Deze avond zullen waar nodig de TC leden en coördinatoren aanwezig zijn. IEDEREEN DIE DEZE AVOND LANGS WIL KOMEN, GRAAG VOORAF DIT TE MELDEN BIJ DE TC, VIA TC@SVRWA.NL. WIJ KUNNEN DAN AANGEVEN HOE LAAT JE HET BESTE KUNT KOMEN. Op de volgende pagina s staat in welk team iedereen zit, staat je naam er niet tussen en had je dit toch verwacht, neem dan even contact op met de TC via TC@svrwa.nl. Wij wensen een ieder een goede vakantie en een sportief nieuw seizoen toe.

9 Voorlopige Teamindeling seizoen 2016/2017 Selectie RWA 1 en 2 Jan den Arend Nils de Brons Arnout Geervliet Remco Gorter Lars van Heiningen Tom Keemink Gert-Jan de Lange Daan Prikker Lorenz Sanders Sjeng Spruijt Maikel Zwets Trainer/Coach 1: André Verbaas Trainer/Coach 2: Jeroen v/d Rovaart Tamara Boshoven Lenie Dijkshoorn Jolien Janssen Janneke Noordzij Lisanne Noordzij Marja Rienks Beekenkamp Ilse de Rooij Suzanne Spanjer Fleur Vink Madelief Vink Lieke Zantman Selectie RWA 3 en 4 Afvaller selectie 1 en 2 Afvaller selectie 1 en 2 Roland Alias Steven Huizer Dirk-Jan Klein Sebastian Klein Steven Kooijman Michiel Piek Rogier Piek Glenn Snijder Justin Snijder Peter Spoormaker Brian Zuijderduijn Trainer/Coach 3: Marco Rienks Trainer/Coach 4: Peter Spoormaker Afvaller selectie 1 en 2 Afvaller selectie 1 en 2 Nicole Bianchi Marjolein van der Ent- Willemsen Wendy van Es Eva Hennik Nanette de Lange Sandra van der Maas Renata Lima dos Santos Monique Spoormaker- de Groot Jasmijn Vink Kim Wijngaard Selectie RWA 5 Afvaller selectie 3 en 4 Afvaller selectie 3 en 4 Danny Blijenburg Sven van der Hart Willem de Lange Gijs van Rijnberk Jeffrey Saija Jeroen Tulp Trainer/Coach 5: Leon Stolk Afvaller selectie 3 en 4 Anneke Barendregt Martine Barendregt Raquel Hamstra Rineke Hoogerwerf Marleen Rooijmans Mandy Saija

10 Voorlopige Teamindeling seizoen 2016/2017 RWA 6 Afvaller selectie 5 Afvaller selectie 5 Martijn Erhardt Kylian van der Hart Maikel Kramer Tom Kreeft Jesse Mijnlieff Marco Roeleveld Trainer/Coach: Vacature Afvaller selectie 5 Afvaller selectie 5 Rowan Emons Nicole Oudenaren Suzanne Rienks RWA 7 Gerard Klein Bob de Rooij Sylvester Sanders Algemeen reserve Frank van Alphen Bas Kreeft Marco Rienks Leon Stolk Trainer/Coach: Vacature Akke Dijkshoorn Carry van Heiningen Liesbeth Moerman Anja van Opstal Eline Rotmans-Wander Marjolein Dane

11 Voorlopige Teamindeling seizoen 2016/2017 Selectie A1 Quincy Sipke Dijkshoorn Kenneth Giberius Tristan Giberius Jelle Noordzij Joshua Oosterlaken Matthijs van der Vorm Trainer/Coach A1: Stefanie & Caroline van Alphen Melissa Barendregt Pip van den Herik Imre Roobol Miriam van der Vorm Saskia Walgaard Selectie A2 Afvaller selectie A1 Afvaller selectie A1 Jelle Dijkshoorn Ruben Keemink Luuk van der Steen Trainer/Coach A2: Arnout & Brian Afvaller selectie A1 Afvaller selectie A1 Daisy Lambillion Tanysha Purperhart Jamie Scheffer Amber Tichelaar A3 Brett Nijssen Julian Sanders Afvaller selectie A2 Trainer/Coach: Vacature Afvaller selectie A2 Indy Emons Veerle Beckers Jorinde den Hartigh Lisette Soldaat Kyara Stein

12 Voorlopige Teamindeling seizoen 2016/2017 B1 Sander Paans Christiaan Rijsdijk Trainer/Coach: Vacature Jaimy Romijn Rachelle Hoogstrate Nienke Maas Zoey Freriks Esmee den Hartigh Esmay Ossewaarde SELECTIE C1 Lennard van der Vorm Luuk Stok Senna Hensen Xavier van Wieringen Trainer/Coach: Lenie Dijkshoorn & Lieke Zantman Jasmijn Molenaar Manon van Balen Dewi Rotmans Emma van der Schelde Yasmijn Lodder C2 Jente Remmig Amber Schobben Mara Dingemans Sanne Zorge Trainer/Coach: Vacature Afvaller Selectie C1 Nadine Hartog Alyssa den Dekker Tyra Lankhaar

13 Voorlopige Teamindeling seizoen 2016/2017 SELECTIE D1 Roy den Dekker Niek Stok Niels Verschoor Yannick van Wieringen Thijs van Zoest D2 Afvaller Selectie D1 Zeno Lankhaar Rasmus Meijer Trainer/Coach: Lisanne Noordzij & Maikel Zwets Suzanne Fokkema Romee van Wunnik Lauri Vazquez-Lagerwerf Senna Barendregt Trainer/Coach: Vacature Summer van Dijk Anne Fleur le Nobel Amber Tempelman Isabella Koert E1 (viertal-competitie) Hendrik van Zoest Bastiaan le Nobel Alec Rotmans Trainer/Coach: Tamara Boshoven & Eline Rotmans Elisabeth den Otter Marit Hartog E2 (viertal-competitie) Tijn Hitzert Noah van Hensbergen Bas Moerman Julien van Wieringen Trainer/Coach: Fleur Vink Judith Polak Annick Meurs E3 (viertal-competitie) Floris Talboom Thijs van Kampen Trainer/Coach: Sipke Dijkshoorn & Jelle Noordzij Tess de Groot Jesselynn Coutinho Dewi Stout Felicia Dissel E4 (viertal-competitie) Tim Alkemade Borro Villerius Dylan Hoogsteder Trainer/Coach: Vacature Isa Alkemade Ilya Milleres Eva Schotanus

14 Voorlopige Teamindeling seizoen 2016/2017 F1 (viertal-competitie) Thomas Hoogerwerf Bram Talboom Trainer/Coach: Jolanda v/d Winden & Marjolein v/d Ent Arisha Hogendoorn Elin van der Ent Isabeau Hitzert F2 (viertal-competitie) Yorick Meurs Thomas Rengeling Trainer/Coach: Amber Vinke & Vacature Reese Kuyt Tessa van der Stoep Serahja Coutinho Veerle Talboom Kangoeroes 2016/2017 Bram van der Ent Lucas Hoogerwerf Josh Kuyt Tygo Piek Klaas van Scheindelen Kain Spoormaker Trainer/Coach: Leon, Rineke, Ilse Jasmijn Hensbergen Veerle Talboom

Nieuwsbrief Nummer:18 Datum: 06 juni 2017

Nieuwsbrief Nummer:18 Datum: 06 juni 2017 Korfbalvereniging RWA is opgericht op 16 augustus 1993. Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWR uit Rhoon heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer: 15 Datum: 23 mei 2016

Nieuwsbrief. Nummer: 15 Datum: 23 mei 2016 Korfbalvereniging RWA is opgericht op 16 augustus 1993. Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWR uit Rhoon heeft

Nadere informatie

Teamindeling seizoen 2019/2020

Teamindeling seizoen 2019/2020 Selectie RWA 1&2 Jan den Arend Sipke Dijkshoorn Arnout Geervliet Lars van Heiningen Tom Keemink Jelle Noordzij Daan Prikker Rick van Rossen Lorenz Sanders Sjeng Spruijt Matthijs van der Vorm Maikel Zwets

Nadere informatie

RWA Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel. 25 mei Nummer 1

RWA Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel. 25 mei Nummer 1 25 mei 2014 Nummer 1 RWA Nieuwsbrief Van de bestuurstafel De competitie is op een paar wedstrijden na afgelopen maar dat betekent nog niet dat we al van de zomervakantie kunnen gaan genieten. Er staan

Nadere informatie

RWA Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel. Nieuw bestuurslid Technische Zaken. Beachkorfbal. Oranjekoorts

RWA Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel. Nieuw bestuurslid Technische Zaken. Beachkorfbal. Oranjekoorts 4 juli 2014 Nummer 2 ------------------------------- Landweg Poortugaal 010-5016120 www.svrwa.nl Voorzitter: Bob de Rooij voorzitter @svrwa.nl Secretariaat: Joke de Brons secretaris @svrwa.nl Wedstrijdsecretariaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer: 11 Datum: 28 september 2015

Nieuwsbrief. Nummer: 11 Datum: 28 september 2015 Korfbalvereniging RWA is opgericht op 16 augustus 1993. Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWR uit Rhoon heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel. Nummer:12 Datum:26 januari RWA en André Verbaas gaan samen verder

Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel. Nummer:12 Datum:26 januari RWA en André Verbaas gaan samen verder Korfbalvereniging RWA is opgericht op 16 augustus 1993. Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWR uit Rhoon heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer: 17 Datum: 23 september 2016

Nieuwsbrief. Nummer: 17 Datum: 23 september 2016 Korfbalvereniging RWA is opgericht op 16 augustus 1993. Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWR uit Rhoon heeft

Nadere informatie

RWA Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel

RWA Nieuwsbrief. Van de bestuurstafel 19 augustus 2014 Nummer 3 Landweg Poortugaal 010 5016120 www.svrwa.nl Voorzitter: Bob de Rooij voorzitter@svrwa.nl Secretariaat: Joke de Brons secretaris@svrwa.nl Wedstrijdsecretariaat: Senioren: Patricia

Nadere informatie

Scheidsrechters 2e helft zaal (alfabetisch op voornaam)

Scheidsrechters 2e helft zaal (alfabetisch op voornaam) Scheidsrechters 2 e helft zaal (alfabetisch op voornaam) Aad Blok 15:15 R7F 38187 13-1-2007 RWA 5 ZKV (Zu) 4 Aad Blok 14:00 A5C 40758 24-2-2007 RWA A3 OZC A3 Aad Blok 13:55 A3B 41977 3-3-2007 RWA A2 Oranje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RWA. Van het bestuur. Opstellingen. Trainingsschema. Vervoerschema. Pagina 7. Het trainingsschema voor het veldseizoen kun je hier vinden.

NIEUWSBRIEF RWA. Van het bestuur. Opstellingen. Trainingsschema. Vervoerschema. Pagina 7. Het trainingsschema voor het veldseizoen kun je hier vinden. NIEUWSBRIEF RWA Jaargang 3 Nieuwsbrief16 9 september 2018 Korfbalvereniging RWA, landweg 1, Poortugaal www.svrwa.nl, 010-5016120 Van het bestuur Na een aantal weken voorbereiding is afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Van de bestuurstafel Een nieuw bestuur.

Van de bestuurstafel Een nieuw bestuur. Korfbalvereniging RWA is opgericht op 16 augustus 1993. Deze vereniging is ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWR uit Rhoon heeft

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-10-2018 Uitslagen afgelopen week 06 november, 2018 Start zaaltrainingen Selectie en de A 10 november, 2018 Oefenwedstrijden uit????? Scheldevogels 1 -

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! Nieuwsbrief 2018 - nummer 7 Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je dat wel graag? Stuur dan een mail naar secretaris@vitessebeilen.nl! Het bestuur van Vitesse is op zoek naar een nieuw bestuurslid!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RWA. Van het bestuur. Opstellingen. Trainingsschema. Vervoerschema. Pagina 7. Het trainingsschema voor het veldseizoen kun je hier vinden.

NIEUWSBRIEF RWA. Van het bestuur. Opstellingen. Trainingsschema. Vervoerschema. Pagina 7. Het trainingsschema voor het veldseizoen kun je hier vinden. NIEUWSBRIEF RWA Jaargang 3 Nieuwsbrief17 23 september 201 8 Korfbalvereniging RWA, landweg 1, Poortugaal www.svrwa.nl, 010-5016120 Van het bestuur Vrijdag 14 september heeft de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014

Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014 1 Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014 1 Aanschrijvingen zaterdag 7 en zondag 8 september 2013 2 Aanschrijvingen voor dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 september 2013 3 Onze sponsoren (van

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Mix-editie Voorzitter Bestuur en contactadressen Vertrouwenspersonen Robert Moes 06-21439944 Pierre Withagen 06-38590023 voorzitter@scheldevogels.nl Ellie Van de Graaf 0164-257125 Secretaris Trainers /

Nadere informatie

seizoen Trainingstijden zaal (vanaf ) Sporthal Reyerpark 21:00 22:30 Badminton en trimgroep

seizoen Trainingstijden zaal (vanaf ) Sporthal Reyerpark 21:00 22:30 Badminton en trimgroep 15-12-2016 www.tendonck.nl seizoen 2016 2017 TZ Nieuwsbrief Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Aubry van de Graaf Bestuurslid Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Ambros Christiaans

Nadere informatie

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers,

Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers, Beste jeugdleden, junioren, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, scheidsrechters en overige Korbatjo ers, Wat was het weer een mooi seizoen! Wij hebben veel plezier gezien, mooi korfbalspel en jullie zijn

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

seizoen Nog een week.. Trainingstijden zaal (vanaf )

seizoen Nog een week.. Trainingstijden zaal (vanaf ) 7-10-2016 www.tendonck.nl seizoen 2016 2017 TZ Nieuwsbrief Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Aubry van de Graaf Bestuurslid Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Ambros Christiaans

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Junioren A. Trainersoverzicht Trainers en trainingsdagen/-tijden

Junioren A. Trainersoverzicht Trainers en trainingsdagen/-tijden Trainersoverzicht 2019-2020 Trainers en trainingsdagen/-tijden Junioren A In totaal zijn er 5 A teams waarvan de A1/A2 onder de TC Topsport vallen. De A3 gaat op veld 1 e klasse spelen en hebben een wildcard

Nadere informatie

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START!

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

Ouderavond jeugd en G-korfbal R.K.C. WION. 28 mei 2015 Ouderavond Jeugd TC RKC Wion

Ouderavond jeugd en G-korfbal R.K.C. WION. 28 mei 2015 Ouderavond Jeugd TC RKC Wion Ouderavond jeugd en G-korfbal R.K.C. WION TC 28 mei 2015 Agenda van vanavond Doel van deze avond Terugblik 2015-2016 Organisatie en Inrichting Jeugd/senioren TC seizoen 16-17 Vooruitblik seizoen 2016-2017

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2017

Pinkstertoernooi 2017 Beste sportvrienden en vriendinnen, Voorwoord Allereerst hartelijk welkom aan onze gasten van buiten PKC/SWKGroep. We vinden het leuk dat jullie vandaag onze gast willen zijn en ik hoop dat jullie je ook

Nadere informatie

Junioren Jeugd Senioren Circuit Deel 2

Junioren Jeugd Senioren Circuit Deel 2 Junioren Jeugd Senioren Circuit Deel 2 ZPB H&L Barendrecht 10-12-2016 Junioren, Jeugd en Senioren circuit Ronde 2 - zaterdag 10 december 2016 om 12:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 12:00u 1. 400m

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Van de voorzitter. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Van de voorzitter. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 22-10-2017 VAN HET BESTUUR Van de voorzitter Het ODO Forum: gooi het in de groep! Vroeger, voor de introductie van de huidige website in 2015, bestond het populaire en tikkie beruchte

Nadere informatie

TRIADE ZAALCOMPETITIE

TRIADE ZAALCOMPETITIE TRIADE ZAALCOMPETITIE 2014-2015 Afzeggen: uiterlijk woensdagavond 18:00 uur, tel. 601859 of per mail voor dinsdagavond 20.00 uur:mariandefrezer@gmail.com Als je niet kunt fluiten/zaalwacht graag onderling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

seizoen Trainingstijden zaal (vanaf ) Sporthal Reyerpark 21:00 22:30 Badminton en trimgroep

seizoen Trainingstijden zaal (vanaf ) Sporthal Reyerpark 21:00 22:30 Badminton en trimgroep 4-11-2016 www.tendonck.nl seizoen 2016 2017 TZ Nieuwsbrief Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Aubry van de Graaf Bestuurslid Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Ambros Christiaans

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

seizoen Nog twee weken.. Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

seizoen Nog twee weken.. Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 7-10-2016 www.tendonck.nl seizoen 2016 2017 TZ Nieuwsbrief Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Aubry van de Graaf Bestuurslid Coördinatie Senioren Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal

Nadere informatie

Programmanr. 1 Jongens, 400m wisselslag Junioren 1, 2, 3 en :30 Startlijst

Programmanr. 1 Jongens, 400m wisselslag Junioren 1, 2, 3 en :30 Startlijst Programmanr. 1 Jongens, 400m wisselslag Junioren 1, 2, 3 en 4 10-12-2016-12:30 Startlijst Serie 1 van 1 1 Pim Munne Zob'66 NT 200103563 2 Tygo Korving Zpb-H&L 6:42.26 200300773 3 Sven Janssens Zpb-H&L

Nadere informatie

Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014

Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014 1 Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014 1 Aanschrijvingen zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014 2 Onze sponsoren 3 Aanschrijvingen voor dinsdag 27 mei 2014 4 Scheidsrechtersaanwijzingen 5 Kantinediensten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

VAN DE VOORZITTER. Beste Kinderdijkers,

VAN DE VOORZITTER. Beste Kinderdijkers, VAN DE VOORZITTER Beste Kinderdijkers, Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor C.K.C. Kinderdijk. Kinderdijk 2 werd kampioen door te winnen van RWA. Een mooie prestatie en daar zijn we als club natuurlijk

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag (Ontvangen bericht van het KNKV) Beste Jordi Holleman,

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag (Ontvangen bericht van het KNKV) Beste Jordi Holleman, Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 02-10-2016 (Ontvangen bericht van het KNKV) Beste Jordi Holleman, In het kader van de Week van de Scheidsrechter die van 1 tot en met 9 oktober plaats vindt,

Nadere informatie

Open dag. zaterdag 2 september 2017

Open dag. zaterdag 2 september 2017 Open dag zaterdag 2 september Programma en activiteiten Op zaterdag 2 september vindt weer de gezellige, sportieve open dag bij korfbalvereniging Zwart-Wit plaats! Er worden heel veel leuke activiteiten

Nadere informatie

VSV D- pupillen. Selectiebijeenkomst 25 juni 20.00 uur kantine VSV

VSV D- pupillen. Selectiebijeenkomst 25 juni 20.00 uur kantine VSV Selectiebijeenkomst 25 juni 20.00 uur kantine VSV Seizoen 2009-2010 Beste (voorlopige) selectiespeler, De voorbereiding op het seizoen 2009-2010 staat alweer voor de deur. De technische staf heeft jou

Nadere informatie

Seizoen Nummer 39. Vr. 17 mei Quizavond voor senioren en overige belangstellenden. Technische commissie.

Seizoen Nummer 39. Vr. 17 mei Quizavond voor senioren en overige belangstellenden. Technische commissie. 28-04-2019 Seizoen 2018-2019 Nummer 39 Agenda 29/4 t/m 3/5 2019 TOP kamp Vr. 17 mei Quizavond voor senioren en overige belangstellenden Wo. 22 mei Speeltuin Nieuwdorp kangoeroes en F s Do. 30 mei Hemelvaartsdagtoernooi

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014

Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014 1 Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014 1 Aanschrijvingen zaterdag 9 en zondag 10 november 2013 2 Onze sponsoren 3 Aanschrijvingen zaterdag 16 en zondag 17 november 2013 4 Scheidsrechtersaanwijzingen

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5 Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart 10.00 Triade E 1 Dordrecht E1 11.00 Triade D1 albatros D5 12.00 Triade C1 vriendenschaar (H) C3 13.00 Triade A1 Vriendenschaar (H) A2 14.15 Triade 3 RWA 7 15.30 Triade

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

VAN DE VOORZITTER. Beste Kinderdijkers,

VAN DE VOORZITTER. Beste Kinderdijkers, VAN DE VOORZITTER Beste Kinderdijkers, Afgelopen zaterdag was het dan zover, de aftrap van de tweede helft van de veldcompetitie. Het was qua weer lekker om te spelen en te kijken, het was een mooie dag

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal :

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal : V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :3 Datum : 15 september 2015 Voorzitter : Jan Slinger 020-6340316 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-2218066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-4001196 Clubhuis

Nadere informatie

Welkom op de - Ladies Day - van vv Pernis.

Welkom op de - Ladies Day - van vv Pernis. LADIES DAY 20 MEI - 2017 Welkom op de - Ladies Day - van vv Pernis. Wij vinden het fijn om jullie welkom te mogen heten op onze Ladies Day. De LADIES DAY 2017, op Sportpark Pernis. Wij hopen op deze dag

Nadere informatie

3370 BA Hardinxveld Giessendam Wilma van Tuijl

3370 BA Hardinxveld Giessendam Wilma van Tuijl daar wil je bij horen! Jaargang 3 nummer 94 Datum 27-10-2013 Weekbrief Clubgebouw Pieter de Hooghstraat 56a 3372 XJ Hardinxveld Giessendam Postadres Postbus 524 Secretariaat Wedstrijdsecretariaat 3370

Nadere informatie

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams,

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, De data vanuit de KNHB zijn inmiddels bekend gemaakt, kleine wijzigen zijn

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Inleidend. Seizoen Teamindelingen jeugd

Inleidend. Seizoen Teamindelingen jeugd Het Bovenwatertje van juni/augustus Nieuwsbrief voor de jeugd en pupillen Inleidend Dit keer bevat het bovenwatertje vooral informatie mbt het nieuwe seizoen. Dit jaar maken we weer een mooie stap vooruit,

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

Spelregels voor afschrijven seizoen

Spelregels voor afschrijven seizoen 1 Spelregels voor afschrijven seizoen 2013-2014 2 Aanschrijvingen zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2013 3 Onze sponsoren 4 Aanschrijvingen zondag 27 oktober 2013 5 Scheidsrechtersaanwijzingen 6 Kantinediensten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2019

Pinkstertoernooi 2019 Voorwoord (2018) Beste sportvrienden en vriendinnen, Van harte welkom op alweer het 22 e PKC/SWKGroep Pinkstertoernooi. Een indrukwekkende periode en het toernooi is nog altijd springlevend. Super. Vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2019

Pinkstertoernooi 2019 Voorwoord Beste sportvrienden en vriendinnen, Van harte welkom op alweer het 22 e PKC/SWKGroep Pinkstertoernooi. Een indrukwekkende periode en het toernooi is nog altijd springlevend. Super. Vandaag een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 24-03-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Agenda Seizoen Nummer 22

Agenda Seizoen Nummer 22 30-12-2018 Seizoen 2018-2019 Nummer 22 Agenda Wo. 2 januari Dubbelschieten F s, E s en D s Di. 22 januari ALV Vr. 15 maart Grote Feestavond 29/4 t/m 3/5 2019 TOP kamp 2 3 5 6 7 bestuur Programma Dubbelschieten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 De voorzitter vertelt Het seizoen loopt weer ten einde. We merken dat in de zaal, het wordt minder druk. De competitie is ten einde en we kunnen de balans opmaken. Bij

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

1 Januari 2018 Seizoen Nummer 22

1 Januari 2018 Seizoen Nummer 22 1 Januari 2018 Seizoen 2017-2018 Nummer 22 AGENDA ACTIVITEITEN TOP Di. 2 januari Clinic voor B, C, D, E, F Etentje voor TOP 3,4,5,6 en overige Vr. 9 februari belangstellenden Toernooitje voor kangoeroes

Nadere informatie

27 augustus 2018 Voorzitter Bestuur en contactadressen Vertrouwenspersonen Robert Moes 06-21439944 Pierre Withagen 06-38590023 voorzitter@scheldevogels.nl Ellie Van de Graaf 0164-257125 Secretaris Trainers

Nadere informatie

Nog even en dan is het zover het Sinterklaas toernooi komt er aan. Alle teams en begeleiders graag om uur aanwezig.

Nog even en dan is het zover het Sinterklaas toernooi komt er aan. Alle teams en begeleiders graag om uur aanwezig. Nog even en dan is het zover het Sinterklaas toernooi komt er aan. Alle teams en begeleiders graag om 14.00 uur aanwezig. Hieronder vinden jullie de indeling van de teams. Er kan bij elk team nog wel wat

Nadere informatie

19 augustus 2019 Voorzitter Bestuur en contactadressen Vertrouwenspersonen Robert Moes 06-21439944 Pierre Withagen 06-38590023 voorzitter@scheldevogels.nl Ellie Van de Graaf 0164-257125 Secretaris Trainers

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019

Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019 Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019 Kampioenschap Kampioenschap Juliana MO13-1??? De laatste competitieronde was bepalend. Op donderdag 23 mei speelde Juliana uit in Venhorst

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie