Jaargang 02 nummer Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 02 nummer Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL"

Transcriptie

1 Jaargang 02 nummer Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL

2 Agenda: 07/6,21/6,05/7,19/7: Internet café uur. 10/6,24/6: Cursus fotobewerken. 29 mei: Wandelen Leudal west, in Haler. 05 juni: Fietsen Ell. 19 juni: Fietsen Leudal west, in Neeritter. 03 juli: Fietsestafette KBO Limburg, in Ell. In memoriam: Op 5 mei is ons lid Sjeng Koolen op 91 jarige leeftijd overleden. Sjeng, een geboren en getogen Ellenaar, was vanaf 1998 lid van onze vereniging. Toen het zelfstandig wonen steeds moeilijker werd is hij naar Hornerheide gegaan, waar hij de laatste jaren werd verzorgd. Twee dagen later, op 7 mei, is Sjeng Coolen gestorven. Hij is samen met zijn vrouw Mia vanuit Someren in Ell komen wonen. Sjeng, sinds 1992 lid, is thuis op 88 jarige leeftijd overleden. Weer vier dagen later, 11 mei, is Harrie Mertens op 73 jarige leeftijd gestorven. Al 16 jaar was hij beperkt in bewegen en spraak. Hij was een doorzetter. Jarenlang kon je Harrie dagelijks een of meerdere keren zijn wandelrondje zien maken in het dorp. Hij zal zeker vele moeilijke momenten hebben gehad, maar als je hem tegenkwam stak hij altijd met een vrolijk gezicht zijn vinger op en zei: Good hè. Harrie was lid sinds Wij wensen alle families veel sterkte met dit voor hen zo grote verlies.

3 Gym. en volksdansen: Iedere maandagmorgen kunt u van 9 tot 10 uur naar de gymzaal gaan om heerlijk te bewegen. Eerst worden er een half uur oefeningen gedaan, speciaal afgestemd op ouderen. Dit zijn oefeningen om spieren en gewrichten los te maken en soepel te houden. U hoeft geen geweldige conditie hebben, iedereen kan meedoen. Het tweede half uur is er volksdansen, op voor senioren lekker in het gehoor liggende muziek. Als u wilt proberen of het iets voor u is, dan kunt u een maand gratis komen meedoen. Bevalt het, dan kunt u zich definitief aanmelden. Voor informatie kunt u terecht bij Nelly Timmermans, Leeneweg 3, tel De groep zou het fijn vinden om een aantal nieuwe deelnemers te mogen begroeten. Fietsen: Claar, Annie en Miny hebben deze keer voor ons een fietsroute uitgezet. Deze eerste tocht is niet al te lang, om te kijken wat qua afstand de mogelijkheden zijn. Onderweg houden we een pauze. De datum is woensdag 5 juni en we vertrekken om uur bij Stap In. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar het drankje op de rustplaats is voor eigen rekening. Alle senioren zijn van harte welkom. Internet café: John biedt u de mogelijkheid om iedere twee weken, op vrijdagmiddag, in het Inloophuis te werken op de computer. Maar wat is dat eigenlijk? Is dat iets voor mij? Kan ik daar iets mee?

4 Misschien kan ik het met een voorbeeld duidelijk maken. Op de eerste avond van de cursus fotobewerken hoorde ik John tegen Nol zeggen dat het goed was om de computer op te schonen. Dan moet ik hem zeker wegbrengen, antwoordde deze. Helemaal niet nodig, dat kun je ook zelf, zei John. Op vrijdagmiddag ben ik naar het Inloophuis gegaan en heb John gevraagd om me uit te leggen hoe je dit dan moet doen. Achteraf bleek het een fluitje van een cent te zijn. Ook kreeg ik op het scherm steeds berichten, die me er op wezen dat het goed was om een bepaald programma aan te schaffen. John heeft me laten zien hoe je van dergelijke meldingen af kunt komen.. Door even binnen te lopen ben ik veel wijzer geworden. Spreukenbos: Op 3 mei was de wandeling naar de Moost in Kelpen. In het bos hangen overal tegeltjes met wijsheden, maar veel bezoekers hebben ook zelf spreuken geschreven op plankjes, leien of stenen. Ik heb er een paar genoteerd; om eens over na te denken of misschien om eens te glimlachen. Men is nooit te oud om iets af te leren. Etiketten plak je op flessen, niet op mensen. Men zegt: Daar moet je mee leren leven. Maar waar kan ik dat leren? Sinds we alles hebben, komen we veel te kort. Miense die veul belove, höbbe döks ein zwaak geheuge. Een vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt. Bezoekers bezorgen je altijd een glimlach. Is het niet bij binnenkomst, dan toch bij hun vertrek. Mannen zijn net slagroom. Ze maken je allen maar dik. Jos Deckers wist ook nog een paar spreuken, maar die zullen we hier maar niet opschrijven. Bent u nieuwsgierig? Vraag er maar eens naar als u Jos tegen komt.

5 Enkel foto s spreukenbos Foto s John Coenraad

6 Eetpunt: Op maandag 10 juni kunt u om uur weer komen eten in het Inloophuis. Menu: Aspergesoep Beenham/ Kibbeling Gekookte aardappelen Erwtjes en worteltjes/ Witte kool Aardbeien U kunt zich opgeven t/m 3 juni in het Inloophuis of bij May Palmen, Antoniusstraat 7, tel Kosten 8,50 te betalen bij opgave. Leudal west: De volgende activiteit is de fietstocht in Neeritter op 19 juni. U kunt zich hiervoor opgeven via de stencil die nog bij u in de bus gestopt wordt. De kosten zijn 3,50 inclusief een kop koffie en een stuk vlaai. Betalen moet u aan diegene, waar u zich bij opgeeft. 55 Plus Expo: Ieder jaar wordt er in Utrecht een grote senioren beurs georganiseerd. Omdat daar ook vanuit onze regio veel mensen naar toe gaan is er na overleg met de diverse partners besloten om voor Limburg een aparte 55 plus beurs te organiseren. Deze wordt gehouden in de Rodahal in Kerkrade.

7 Op de expo vindt u stands met allerlei artikelen die het leven van ouderen aangenamer kunnen maken, er is informatie te krijgen over gezondheid, bewegen, huisvesting, aanpassingen aan woningen, vakanties enz. Bovendien zijn er optredens van orkesten, koren en artiesten. Aan de leden van de ouderenbonden wordt de mogelijkheid geboden om hier goedkoop naar toe te gaan. Wij kunnen voor 350 een bus bespreken waar 50 mensen mee naar de Expo gebracht kunnen worden. Als we 50 deelnemers bij elkaar krijgen kost de busreis, met de entreekaart, 7 per persoon. Als er voldoende belangstelling voor is, willen wij dit uitstapje voor u regelen. Onze datum is vrijdag 22 november, vertrek om 9.00 uur, terugkomst om uur. Om te kijken of er belangstelling voor is vragen wij u om u voor 1 juli aan te melden. Geven zich niet genoeg mensen op dan gaat het niet door, zijn er te veel gegadigden dan geldt: Wie het eerst komt, het eerst maalt. U kunt zich opgeven bij: Louis Heijkers, Dick Goldenbeld, tel tel Fietsestafette van KBO Limburg: Het jaar 2013 is door de provincie Limburg en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) uitgeroepen tot het jaar van de fiets. Daarom organiseert de KBO een fietsestafette. Aan alle afdelingen is gevraagd om hieraan mee te doen. Wat is de bedoeling?

8 Iedere afdeling organiseert voor haar eigen leden een fietstocht van minimaal 25 kilometer. Deze route moet op papier vastgelegd worden en onderweg worden foto s gemaakt. Deze routes worden vervolgens opgestuurd naar KBO Limburg en zij maken daar een fietsrouteboekje van. Wij willen deze fietstocht organiseren op woensdag 3 juli. Vorig jaar trakteerde de KBO de deelnemers aan de wandelestafette op koffie en vlaai. Dit jaar willen ze weer trakteren; nu krijgt iedere deelnemer een rugzakje met KBO logo. Speerpunten voor een seniorvriendelijk beleid: In 2014 zijn gemeenteraadsverkiezingen en de KBO gaat de partijen benaderen om in hun programma s de senioren zeker niet te vergeten. Waar legt de KBO de nadruk op? De gemeente zorgt voor inspraak van ouderen als het gaat om voorzieningen voor ouderen, ze heeft een vrijwilligersbeleid voor ouderenorganisaties en ze biedt mantelzorgers steun en waardering. Ze zet in op voldoende en betaalbare woningen voor ouderen, ze maakt werk van een toegankelijke omgeving met drempelvrije winkels, goed en veilig vervoer en voorzieningen dichtbij. De gemeente heeft een laagdrempelig en vriendelijk loket, waar oplossingen voor problemen geboden worden, ze stimuleert de samenwerking tussen de zorg- en welzijnsvoorzieningen, waarbij de wijkverpleegkundige een grote rol speelt. De gemeente heeft oog voor kwetsbare groepen ouderen, zoals mensen met een zware zorgbehoefte en oudere migranten. Ze houdt rekening met de stapeling van kosten. De gemeente zorgt samen met de GGD voor programma s om ouderen langer gezond te laten blijven, ze houdt rekening met de wensen van ouderen voor een beweegvriendelijke omgeving. Als de verkiezingen in aantocht zijn moet u in de diverse partijprogramma s maar eens kijken of de voor u belangrijke punten erin staan.

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 09 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 25 oktober: Foto s van vroeger door Jan Custers. 8 nov.

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 08 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942. seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 10/10, 24/10 Internetcafé

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 08 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 25 september: Herfststukjes maken. 11 okt, 25 okt, 8 nov,

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 06 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 3 juli; Fietsestafette KBO Limburg, in Ell 5 en 19 juli:

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 04 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 02 mei, 16 mei Internetcafé

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 01 2014 Informatieblad Secretariaat:D.Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 seniorenverenigingell.01@gmail.com Agenda: 14 februari Internetcafé John. 19 februari Carnavalshoedjes

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 10 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 dec, 10 jan, Internetcafé John. 31 jan. Volgt Vervolg

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 09 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942. seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 07/11,21/11 08/10,22/10

Nadere informatie

KOM BIJ ONS

KOM BIJ ONS KOM BIJ ONS www.kbokringbergeijk.nl/riethoven Activiteiten September 2019 Dinsdag 8 okt. 13.30 u. Samen Kienen Hofstek Donderdag 10 okt. 10.30 u. Rondleiding Parktheater door Catrien Mitzer met aansluitend

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Bewegen in Veldhoven

Bewegen in Veldhoven Bewegen in Veldhoven Dynamic Tennis Tafeltennis Bewegen in het Water Therapeutische Gym Wandelen in variaties Therapeutische Gym Iedere week verantwoorde gymles onder deskundige leiding Blijf bewegen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

Foto s VERRASSINGSFIETSTOCHT van 31 mei Hierbij een aantal foto s van de verrassingfietstocht:

Foto s VERRASSINGSFIETSTOCHT van 31 mei Hierbij een aantal foto s van de verrassingfietstocht: Foto s VERRASSINGSFIETSTOCHT van 31 mei 2016 Hierbij een aantal foto s van de verrassingfietstocht: Workshop elektrische fietsen op 6 juli 2016 Elektrische fietsen zijn een normaal verschijnsel geworden

Nadere informatie

ZorgSaam. seniorvriendelijk

ZorgSaam. seniorvriendelijk ZorgSaam is seniorvriendelijk Nederlandse ouderenbonden waarderen ziekenhuizen die hun zorg aanpassen aan de wensen en behoeften van ouderen. Zij verdienen het keurmerk seniorvriendelijk ziekenhuis. ZorgSaam

Nadere informatie

vrijetijdsactiviteiten voor mensen

vrijetijdsactiviteiten voor mensen stichting Nieuwsbrief Augustus 2016 KomOp De Pothof 42, 6971 HG, Brummen 06-8322 1137 email info@komop.nl website:www.komop.nl IBAN: NL42 INGB 000 2852 616 is een vrijwilligersorganisatie en organiseert

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen 7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen ===================================== 21 maart Kienen Er staan weer

Nadere informatie

Nieuws van ZijActief Bingelrade

Nieuws van ZijActief Bingelrade Nieuws van ZijActief Bingelrade Hierbij de komende activiteiten die ZijActief Bingelrade organiseert. Vrouwen die belangstelling hebben voor deze of een van deze activiteiten zijn natuurlijk altijd welkom.

Nadere informatie

jaargang 8 September 2017

jaargang 8 September 2017 Nieuwsblad KBO Meijel jaargang 8 September 2017 Agenda 3 okt. Thema-middag over Voltooid leven. 4 okt. Herfstwandeling 12 okt. Inschrijven voor bezoek aan L1 studio s en Maastricht-Aachen Airport 18 okt.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

Denkt u aan de startgesprekken op dinsdag 18 september?

Denkt u aan de startgesprekken op dinsdag 18 september? 14 september 2018 www.sbodekampingerhof.nl Een kleurige start Wat hebben we een fantastische zomer gehad! Veel zon en mooi weer. Alle tijd om lekker buiten te spelen, te zwemmen en te genieten. In de vakantie

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u elke

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER PAROCHIEBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op redactie@sint-hubertus-genhout.nl bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017.

Nieuwsbrief mei 2017. 1947 2017 Nieuwsbrief mei 2017. Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Buurtvereniging De Heikant bestaat 70 jaar en dit willen we graag op een bijzondere manier met jullie allemaal vieren! Er is een

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

Wie staan er voor de klas:

Wie staan er voor de klas: Welkom allemaal! Wie staan er voor de klas: Maandag, dinsdag en woensdag: juf Nathalia de Swart Donderdag en vrijdag: juf Carola Hartog. Dagindeling groep 1 8.20 - De kinderen komen binnen, de stoelen

Nadere informatie

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129

Hudsonhof. Courant Februari 2014. Inhoud. St. Multicultureel Centrum de. Hudsonhof. Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 St. Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 6839129 Hudsonhof Courant Februari 2014 3 e jaargang Inhoud Ditjes en Datjes! Nieuw bestlijk stelsel vanaf 2014 Ondertekening

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2017 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Activiteiten en voorlichtingen in ruimte 1 wordt Nederlands gesproken.

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar. Deze wandeling zal dicht bij Sittard plaatsvinden.

Nadere informatie

Juni Dagtochten met de Florence touringcar. Wandel driedaagse

Juni Dagtochten met de Florence touringcar. Wandel driedaagse Juni 2019 Voor (wijk)bewoners en medewerkers van Cardia locatie Onderwatershof - 2 e jaargang nr. 6 Wandel driedaagse Op 25, 26 en 27 juni gaat de (rolstoel) wandel driedaagse weer van start in Onderwatershof.

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

Manifestatie De fietsende senior. donderdag 10 oktober 2013 Congrescentrum Het Forum Roermond 13.00-17.00 uur

Manifestatie De fietsende senior. donderdag 10 oktober 2013 Congrescentrum Het Forum Roermond 13.00-17.00 uur Manifestatie De fietsende senior donderdag 10 oktober 2013 Congrescentrum Het Forum Roermond 13.00-17.00 uur welkom op deze manifestatie van het project de fietsende senior Het afgelopen jaar hebben ruim

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO

Nieuwsbrief. Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO Nieuwsbrief Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO0119695030 Jaargang 10, nummer 11 november 2018 Secretariaat: Doonweg 34 6097 CZ HEEL Tel. 0475-572034 houben.huub@gmail.com 1. Agenda

Nadere informatie

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND % VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND MAANDAG 4 MEI 2015 Ann Sophie: administratie. In de leefzaal boven maken we na het ontbijt ons geheugen wakker

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014 1 Lichamelijke beweging De fysiotherapeut is aanwezig op woensdag

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer?

Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer? Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer? 15 december Kersttocht Gennep-Zuid (St. Kersttocht Gennep-Zuid) 20 december Workshop Bloemschikken (4Events) Kerstvakantie Filmfestival (4Events) 29 december

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Kringgesprek. Betreft: Wijziging in de directievoering van de school.

Kringgesprek. Betreft: Wijziging in de directievoering van de school. Nummer 1 1 1 2 2013-2014 2014 Kringgesprek Rotterdam, 28 februari 2014. Betreft: Wijziging in de directievoering van de school. Beste ouders en/of verzorgers, Vanaf 1 maart 2014 is mevr. D. Faber directeur

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 DATUM ACTIVITEITEN TER WEZEL ACTIVITEITEN WIJKHUIS Maandag 1 oktober 13u00: Vrij kaartmoment Dinsdag 2 oktober Woensdag 3 oktober Donderdag 4 oktober Vrijdag 5 oktober

Nadere informatie

December Bloemschikken op maandag 19 december Bloemschikken

December Bloemschikken op maandag 19 december Bloemschikken December 2016 Bloemschikken Bloemschikken op maandag 19 december 2016 Op maandag 19 december 2016 gaan wij om 19.00 uur in buurthuis VanOns een kerststukje maken. U kunt bij dit kerststuk zelf kiezen in

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7 Nieuwsbrief 23 februari jaargang 32 nr.7 Carnaval Vrijdag 9 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: Verkeersveiligheid rondom de Josefschool... 3 Onderwerp: Ouderhulplijst... 5 OVERIGE INFORMATIE... 6 Onderwerp: Bibliotheek... 7 1 SCHOOL INFORMATIE 2 Onderwerp:

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Wie staan er voor de klas:

Wie staan er voor de klas: Welkom allemaal! Wie staan er voor de klas: Maandag en dinsdag : Nanda van den Berg Woensdag, donderdag en vrijdag: Edith. Bij binnenkomst gezellig een boekje met uw kind lezen Dagindeling groep 1 8.20

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

ZorgSaam. het seniorvriendelijke ziekenhuis

ZorgSaam. het seniorvriendelijke ziekenhuis ZorgSaam het seniorvriendelijke ziekenhuis Nederlandse ouderenbonden hebben een keurmerk voor ziekenhuizen die de zorg aanpassen aan de wensen en behoeften van ouderen. Bij de selecte groep (46 ziekenhuizen

Nadere informatie

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Zorg voor de ander, maar zorg ook voor jezelf

Zorg voor de ander, maar zorg ook voor jezelf Zorg voor de ander, maar zorg ook voor jezelf Waarderingsdagen 2018 Steunpunt Mantelzorg Utrecht Algemene waarderingsdagen Donderdag 1 maart: Muziekgebouw Amsterdam Donderdag 1 maart 9.00 16.00 uur Voor:

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. (

Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. ( Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. (http://www.weekvanhetjongekind.nl/) Thema: Gezond opvoeden: Waar leg jij de grens? In deze week vragen we aandacht voor de belangrijke

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 De dag van je leven. Het huis van God. Jezus wijst naar God.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 De dag van je leven. Het huis van God. Jezus wijst naar God. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze weken verteld over de wonderen die Jezus deed. Zo horen de kinderen bijvoorbeeld het verhaal over de bruiloft in Kana. Jezus verandert op deze bruiloft

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal.

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal. Eet, drink en blijf gezond Sabbat Doe Lees Daniël 1 door. Lees Zondag 'Eet, drink en blijf gezond.' Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, schrijf de power text op een stuk papier en plak deze op het blik.

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie