Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten,"

Transcriptie

1

2

3 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral hopen wij dat jullie allemaal optimaal van de feestdagen hebben kunnen genieten en dat jullie klaar zijn voor het nieuwe jaar! 2012 Beloofd alvast een spetterend (scouts)jaar te worden. Velen onder jullie hebben ook dit jaar een kerstboom gezet, al dan niet eentje van onze kerstbomenverkoop. Onze opbrengst van dit jaar evenaart deze van vorig jaar waarvoor wij dan ook jullie nog eens extra willen bedanken! De opbrengst hiervan zal mee ons bouwproject financieren. Wat de maandschors van deze twee maand betreft zijn er enkele speciale data. Op 18 februari zullen wij naar goede traditie gezamenlijk gaan schaatsen in Haasrode. Om hier te geraken hopen wij op enkele bereidwillige ouders om ons te brengen of te komen halen, waarvoor nu al dank! 25 Februari gaat onze eigen quiz door de quiz van Sint- Lutgardis, zoals jullie vast en zeker al op de voorpagina gezien hebben. Deze quiz zijn wij al maanden aan het voorbereiden en het resultaat mag er zeker en vast zijn! Wij hopen jullie dan ook allen te mogen verwelkomen op deze avond. Opgelet, inschrijven dient op voorhand te gebeuren! Er zijn ook enkele data waarop er iets gezamenlijk zal gedaan worden en één zondag die wegvalt. Hier zitten onze examens voor iets tussen. Wij hopen dat deze vergaderingen minstens even leuk mogen worden! Als laatste hoop ik dat iedereen zijn nieuwe leiding al gewoon geworden is ondertussen en dat de scoutswerking voor jullie allen duidelijk is. Mochten er toch nog vragen zijn, twijfel dan niet om contact op te nemen met één van de leiders of de groepsleiders. Groetjes, Jullie leiding.

4

5 Kom vandaag verkleed als een van de drie koningen! Vergeet zeker ook je en geldbeugel niet! ster De leiding heeft nog volop examens en daarom is er vandaag geen vergadering.

6

7

8 Neem allemaal 5 en handschoenen mee. Zonder handschoenen mogen we de piste niet op! Wij vragen ook enkele ouders om ons weg te voeren en te komen halen. Opgelet de vergadering start vandaag om 13u!! Gisteren organiseerde de leiding een kwis. En Vandaag is er geen vergadering omdat onze hoofden nog pijn doen van al dat nadenken! Tot volgende week!

9

10

11 Welkom in het nieuwe jaar beste welpen! Vorig jaar was leuk, maar in 2012 gaan we elke week nog leukere spelletjes spelen, dus allemaal zeker komen! Als je ons niet gelooft moet je maar hieronder eens lezen wat we allemaal gaan doen: 8 januari - Heel lang geleden liepen er DRIE KONINGEN rond liedjes te zingen op weg naar Bethlehem. Wij gaan vandaag niet helemaal naar daar stappen maar we gaan ons wel als die koningen verkleden en liedjes zingen. 15 januari - De leiding moet studeren dus ook vandaag: GEEN VERGADERING 22 januari - Er zijn veel welpen, maar voor sommige spelletjes is het leuker om met NOG meer te zijn. Dus verzamelen we iedereen in de scouts voor MASSASPELEN 29 januari - Op de scouts hebben we maar 1 wc, maar weet je ook hoeveel wc-borstels we hebben? We weten het zelf niet helemaal zeker maar het zijn er genoeg om een WCBORSTEL-VERGADERING te doen. Neem zeker wat kleren die vuil mogen worden mee! 5 februari - Vandaag maken we eten klaar als echte Scout: WOUDLOPERSKEUKEN 12 februari - Het is groen, bruin, en als je er veel van bij elkaar zet weet je... wacht eens, hebben we dit niet al eens gelezen? Inderdaad, het is weer BOSSPEL omdat het de vorige keer niet kunnen doorgaan is. 19 februari - Zoals de Scouttraditie het wilt gaan we ook dit jaar SCHAATSEN. Kom allemaal om 13u naar de lokalen en vergeet je wanten, extra paar kousen en 5 euro niet voor een hele dag fun op het ijs. 26 februari - Gisteren was het scoutsquiz, de leiding heeft hier enorm veel tijd moeten instoppen en moet vandaag ook nog gaan opruimen. Vandaar dan ook GEEN VERGADERING.

12 4 maart - Frietjes en andere leuke dingen op kamp krijgen we natuurlijk niet gratis. Daarom gaan we vandaag wat geld verdienen voor de welpen met een VERKOOP- VERGADERING. Groetjes, Franse Bulldog, Inge en Kaketoe Herinnering: Neem elke week 1 euro mee voor je vieruurtje, en zorg er altijd voor dat je kleren aanhebt die bij het weer en de vergadering passen.

13

14 Beste jongverkenners, Na alle toffe vergaderingen in november en december, aanschouw hier de eerste maandschors van 2012!! Allereerst willen we jullie een gelukkig Nieuwjaar wensen, dat al jullie dromen en wensen mogen uitkomen dit jaar! Misschien is dit wel de laatste keer dat we jullie een gelukkig Nieuwjaar kunnen wensen want naar het schijnt vergaat de wereld op 21 december 2012 Maar dat trekken we ons nu nog niet aan en we gaan ons nog is goed amuseren op de volgende vergaderingen. Wel nog even vermelden dat jullie leiding examens heeft tot begin februari, de vergaderingen zullen dus gegeven worden door vervangleiding Maar niet getreurd want daarna zijn wij er terug!! Bij deze de activiteiten: 8 januari: Jullie gaan vandaag drie koningen zingen in heeeeeel Steenokkerzeel, de opbrengst is voor jullie eigen patrouille! Vergeet niet jullie stembanden te smeren met olie. 15 januari: Omdat de leiding aan het blokken is, is het voor geen enkele tak vergadering! 22 januari: Doe jullie schotse rok aan en span die spieren maar op want het zijn vandaag traditionele massa- en pleinspelen! Dat de sterkste (of slimste?) mag winnen 29 januari: Vandaag heeft de vervangleiding een bangelijk spel voorbereid! Met al die mannen of (vrouwen?) hun jarenlange ervaring in de scouts zal het zeker een toffe vergadering worden! 2 februari: Opgelet, dit is een donderdag! Jullie leiding heeft gedaan met examens en dat gaan we vieren! We spreken af om 19u. aan onze lokalen voor een film ke op groot scherm. Om 22u. mogen ze jullie terug komen ophalen aan de lokalen. Hou zeker nog een gaatje vrij want de leiding trakteert op versnaperingen! 5 februari: Jullie leiding is van de hoogste bergtoppen backflips aan het doen op hun snowboard! Geen vergadering. 12 februari: Vandaag gaan we survival doen in de meest verlaten, angstaanjagende bos Neem je zakmes mee als je dit hebt en doe zeker kleren aan die vuil mogen worden. Voor zij die niet weten wat survival juist is, Dat zal je vandaag wel zien. ;) 19 februari: Een van onze persoonlijke lievelingsvergaderingen, we gaan schaatsen!! Alles kunt ge vinden op de schaatsbaan: een mooi chirolief, verbroedering met andere scoutsen, blauwe plekken en uiteindelijk een zeer sportieve namiddag. Zeker komen om 13u met 5 en handschoenen! 26 februari: 25 februari hebben we onze allereerste veelbelovende kwis van Sint Lutgardis! Jullie zijn allen welkom om samen met familie, vrienden, te komen deelnemen! Daarom mogen jullie vandaag jullie hersens even laten rusten. Vandaag helaas geen vergadering.

15 4 maart: Tijd voor nog eens een ouderwetse JACK-ASS-vergadering! Neem al je skateboards, winkelkarretjes en andere gevaarlijke dingen maar mee, vandaag mag het allemaal! Wist-je-datjes Wist je dat we een supergezellige avond hadden op de sleep-in? Het voor sommigen ondanks de koude een hele-nacht-wakker-in was? Alle JVK s chocolade verkocht hadden en we nu 246,81 euro in kas hebben? Sinterklaas bekogelen met snoep toch niet zo slim kan zijn? Omdat je dan je snoep kwijt bent? Onze zweethut helaas niet zo goed gelukt was? Die op kamp een miljoen keer beter zal zijn? Genk 7 e staat in onze competitie? OHL maar 8 punten minder heeft dan Genk en hen gaat voorbijsteken? Lijster duidelijk geen verstand heeft van voetbal? Het nu gedaan is? Dat was het voor deze maandschors! Groetjes en tot op elke vergadering, Gibbon en Lijster

16

17 Beste verkennertjes, 2011 Zit er al weer op en 2012 is van start gegaan. Wij wensen jullie allemaal onze beste wensen toe voor het nieuwe jaar! Ons buitenlands kamp ligt nu officieel vast en er wordt al hard gewerkt aan de kampplanning om te zien wat we allemaal kunnen doen! Wij kunnen nu al zeggen dat het gewoon DE MAX gaat worden! Wel zullen wij nog heel wat centjes moeten verzamelen, deze maandschors zullen wij dan ook op de vergaderingen enkele keren samen zitten om te bespreken wat nog allemaal mogelijk is en wat onze richtprijs voor onze kas zal worden. Veel plezier met het lezen van jullie nieuwe maandschors! 8 januari: Iets met een ster en ne nieuwen hoed Juist, DRIEKONINGEN! Kom verkleed en pak een geldbeugel mee want alles wat we vandaag binnenhalen is een extraatje voor het kamp! 15 januari: Vandaag helaas GEEN VERGADERING wegens de vele examens die jullie leiders hebben 22 januari: MASSASPELEN, het is weer lang geleden en daarom vandaag nog eens allemaal samen! 29 januari: De examens zitten er op, tijd om nog eens goed te knallen! Vandaag doen we eens extra zot! Kom zeker allemaal met de fiets want we zullen hem misschien van doen hebben! 5 februari: Hoog tijd om onze eerste torenspel vergadering van het jaar te houden! TORENSPEL!! 12 februari: Vandaag gaan we op verplaatsing. Wat we gaan doen en waar blijft voorlopig nog een verrassing voor jullie! 19 februari: Vandaag gaan we naar goede traditie schaatsen in Haasrode! Hou jullie alvast klaar om de piste weer onveilig te gaan maken! Vergeet niet dat de vergadering vandaag om 13u start en dat 5 en handschoenen een vereiste zijn! 26 februari: Gisteren was het de kwis van Sint-Lutgardis, vandaag dan ook geen vergadering! 3 maart: Dit is een zaterdag! Vandaag de langverwachte GAMES-NIGHT! Wie wat meebrengt spreken we zeker nog af! Let op: vandaag blijven we slapen op de lokalen! We verwachten jullie om 20.00u aan de lokalen samen met jullie beddeke, slaapzak en 3 euro. Groetjes De leiding

18

19 Contactgegevens van de leiding Kaketoe Franse Bulldog Jeroen De Coninck David Smets St. Veerledreef 23 Dijkstraat Steenokkerzeel 1820 Steenokkerzeel 0470/ / Dolfijn (GRL) Gibbon (GRL) Robbe Kuypers Tim Van Peteghem Acacialaan 11 Nederokkerzeelstraat Steenokkerzeel 1910 Berg 0497/ / Lijster Inge Joachim Gidts Inge De Coninck Lindenlaan 16 St. Veerledreef Perk 1820 Steenokkerzeel 0476/ / Maaike Gaviaal Maaike Godts Pieter De Coninck Keistraat 54 St. Veerledreef Steenokkerzeel 1820 Steenokkerzeel 0472/ / Roodborstje Mara Steven Smets Arne Godts Dijkstraat 54 Keistraat Steenokkerzeel 1820 Steenokkerzeel 0499/ /

20 Kampdata Kapoenen: Van 22 juli 2011 tot 28 juli 2012 Welpen: Van 18 juli 2011 tot 28 juli 2012 JVK: Van 16 juli 2011 tot 28 juli 2012 VK: Buitenlands kamp: 22 juli t.e.m. 1 augustus Leiding: Van 13 juli 2011 tot 28 juli 2012 Bezoekdag valt op 22 juli 2012!

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Eerst en vooral hopen wij dat jullie enorm hard genoten hebben van de voorbije feestdagen. Hopelijk wordt 2014 een gezond en gelukkig jaar voor iedereen!

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten, Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten, Spijtig genoeg nu al de voorlaatste maandschors, dit jaar gaat toch echt wel iets te snel voorbij! Gelukkig kunnen we nu al wel beginnen aftellen tot aan

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten. De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren!

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten. De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren! Welkom aan alle nieuwe leden van scouts Steenokkerzeel! Hopelijk

Nadere informatie

Kwis van Sint-Lutgardis

Kwis van Sint-Lutgardis Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten We zijn er zeker van dat iedereen weer eens enorm hard heeft genoten van de feestdagen. Dat hebben wij ook Nu deze feesten achter de rug zijn rest er ons

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste twee maanden zijn weer razendsnel voorbij gevlogen. We hebben niet alleen enkele nieuwe leid(st)ers welkom mogen heten, maar ook nieuwe leden zijn

Nadere informatie

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan!

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Een nieuw jaar betekent ook wel enkele

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Dit is hem alweer de allerlaatste maandschors van dit scoutsjaar! Dit is echter wel een extra lange, dus steek die zakdoekjes voorlopig al maar terug weg

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Voorwoord. Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar.

Voorwoord. Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar. Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar. Dat doen we traditioneel

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden, en vrienden, Ten eerste wenst het hele leidingsteam u een vrolijk kerstfeest en een

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Deze maand is het het jaarlijks Winterfeest van Perk, namelijk 7 januari. Alvorens dit feest zal beginnen gaan we traditiegetrouw rond in Perk. De leden zullen van deur tot

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Februari? Nu al? Zo snel? We vliegen er weer eens in! Februari beloofd weer een super-mega-zalige maand te worden! Zoals al vele jaren gaan we in februari traditiegetrouw gaan

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Voorwoord. Omdat het de laatste maandschors is maken we er een extra dikke van, goed voor niet één, niet twee, maar DRIE maanden!

Voorwoord. Omdat het de laatste maandschors is maken we er een extra dikke van, goed voor niet één, niet twee, maar DRIE maanden! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer van dat. Een rush van emoties bij het openslaan van alweer de laatste maandschors van dit jaar. Enerzijds natuurlijk jammer, want dat wil zeggen

Nadere informatie

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari Woordje van de leiding: Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om steeds zo talrijk aanwezig te zijn! Dit zorgt er voor dat er zondag namiddag veel leven is in Perk! De feesten komen er aan, dus mogen

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Januari - Februari KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Allerbeste roodkapjes, sjimmers en ouders! Het jaar 2018 is alweer

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw adres door te sturen naar

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw  adres door te sturen naar De Kapoenen Lieve kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie het kamp in de Pinte een super leuke week en zijn jullie klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen. We verwelkomen niet enkel nieuwe

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar aangekomen. Helemaal op het einde is er natuurlijk ons

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Nog even een kleine herinnering: een nieuw scoutsjaar? Wat moet je allemaal weten? - Elk lid moet zich inschrijven. Dit doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden.

Nadere informatie

V.U.: EDMOND JONCKHEERE

V.U.: EDMOND JONCKHEERE JANUARI 2019 SCOUTS EN GIDSEN VLAANDEREN REYNAERT-BEATRIJS GROEPSNUMMER: B1212G WEBSITE: https://reynaert-beatrijs.be GOUW: West-Brabant (Webra) EMAIL: info@reynaert-beatrijs.be https://www.facebook.com/scoutsreynaertbeatrijs/

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp.

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp. Voorwoord Dag welpen, leeuwen en leeuwinnen, Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat dit dan het allerlaatste welpenboekje is van uw favoriete leidingsploeg. Gelukkig komt er nog een kampboekje

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken )

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) Scoutsboekje 4 (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) VOORWOORD Het is weer zover! Het laatste boekje van het jaar (en nu moeten jullie wenen omdat het bijna gedaan

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

ONS SPOOR. December februari 2017

ONS SPOOR. December februari 2017 ONS SPOOR December 2016 - februari 2017 Beste ouders en leden, Het eerste deel van het scoutsjaar is spetterend gestart met een knaller van een overgang, leuke vergaderingen en weekends. Ook mogen we onze

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10 Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10 Kapoenen Juni! 6 juni: Vandaag gaan we ons nog eens goed uitleven! We spreken om 14u af aan het bouwdewijnpleintje voor massaspelen! P.S. De mama s en papa s mogen

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Januari 2019 Jaargang-28-Nr5 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/21

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart Chiro Bloemendaal Programma 1: Januari Maart Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is nu al een tijdje bezig en we hebben al een heleboel

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius Programma December Chiro Sint-Dionysius 2 Sinterklaas komt naar de jongenschiro! Komen jullie ook?? 14-17u We gaan in het lokaal allerlei spelletjes spelen, om ter meeste spelletjes op 1 zondag!!!! 9 16

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

De Moerkluis. April 2016 Juni Infoblad van Scouts en Gidsen Sint-Antonius Moerbeke Werkjaar editie 4 Redactie: Fanny Delcourt

De Moerkluis. April 2016 Juni Infoblad van Scouts en Gidsen Sint-Antonius Moerbeke Werkjaar editie 4 Redactie: Fanny Delcourt De Moerkluis April 2016 Juni 2016 Infoblad van Scouts en Gidsen Sint-Antonius Moerbeke Werkjaar 2015-2016 editie 4 Redactie: Fanny Delcourt Tot u spreekt de groepsleiding Beste scoutsvrienden en vriendinnen,

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 38 nummer 3 Voorwoord Een tijdje geleden lanceerde Scouts & Gidsen Vlaanderen een enquête waarin ze aan ongeveer 2000 actieve medewerkers vroegen

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 5 KAPOENEN ZONDAG 5 MEI We zijn van 14-17uur te vinden in het parochiecentrum maar wees voorbereid want het is de grote VIEZEVUILEVENTJES-vergadering,

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Beste vrienden! Het is alweer juni, de laatste scoutsmaand... (Oooooh!) Maar treur niet! Het beloofd nog een spannende maand te worden voor alle takken! Deze maand zijn er

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Hallo iedereen, Tot dan! De leidingsploeg

Hallo iedereen, Tot dan! De leidingsploeg Hallo iedereen, Eerst en vooral willen we iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen! Met een nieuwjaar komt er ook een nieuwe maandschors. Deze staat weer boordevol superleuke activiteiten! Al wat info over

Nadere informatie

DEN TOTEM JANUARI Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM JANUARI Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JANUARI 2018 Scouting Wijnegem [Voorwoord] Januari Liefste mama en papa, beste meter en peter, Allerallerliefste en beste en coolste leden van de hele wereld,

Nadere informatie