Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten"

Transcriptie

1

2

3

4 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Eerst en vooral hopen wij dat jullie enorm hard genoten hebben van de voorbije feestdagen. Hopelijk wordt 2014 een gezond en gelukkig jaar voor iedereen! Om het nieuwe jaar alvast goed in te zetten staat er weer een nieuwe scoutsactiviteit ingepland! Zo organiseren wij op 15 februari onze derde editie van de kwis van Sint- Lutgardis. Dit is een ludieke kwis voor alle ouders en inwoners in en rond Steenokkerzeel. Hopelijk mogen we jullie dit jaar (weer) verwachten! Wie weet komen jullie zelfs in aanmerking voor enkele van onze fantastische prijzen Verder is er ook wat minder goed nieuws voor de leiding, er zijn er namelijk heel wat die moeten leren voor hun examens tijdens de maand januari! Voor jullie is dit echter niet zo erg want op één vergadering na gaan de vergaderingen gewoon door, al dan niet met enkele vervangleiders! Mochten er toch nog dringende vragen zijn kan u deze best stellen aan de VASTE takleiding via mail of GSM. Veel plezier bij het lezen van de activiteiten van de komende twee maanden! Groetjes Jullie leiding

5 Mijn scouts is top! Een vergadering start om 14:15 en eindigt om 17:30. Ik kom dus maar best om 14:10 naar de scouts zodat ik zeker op tijd ben! Om 16:00 rust ik even uit en kan ik ook iets eten en drinken. Met behulp van een drankkaart (10euro) ben ik in orde voor de komende tien vergaderingen die ik aanwezig ben. Op de scouts pronk ik met mijn uniform! Voor de kapoenen is dit een das (9 euro), vanaf de welpen ook een hemd (te verkrijgen in de hopper). Ik kan ook een eigen scouts T- shirt kopen voor 12 euro bij de leiding. Wanneer ik naar een vergadering kom amuseer ik mij te pletter en kan ik dus vuil worden. Mijn goede kleren laat ik beter thuis! Tijd voor op de GSM, IPod of andere elektronische toestellen te spelen heb ik niet. Deze zijn dus verboden J! In de lokalen (behalve dat van mijn eigen tak) moet er niet gespeeld worden. Wil ik hier toch iets nemen vraag ik dit even! Mijn leiding maakt graag foto s van onze activiteiten zodat ik deze mooie momenten later nog eens kan herbeleven. Sta ik liever niet op deze foto s (en dus op de scoutssite) dan laat ik dit weten aan de leiding!

6 Hopper winkel Leuven Diestsevest 92a 3000 Leuven Openingsuren: Dinsdag tot en met donderdag van 14u tot 18u. Vrijdag en zaterdag van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u Sluitingsdagen in 2013: 1 mei; 9 mei; 1 november 6 tot en met 24 augustus 25 december tot en met 01 januari 2014 Ons groepsnummer is: B1412S Dassen en T- shirts zijn alleen bij scouts Steenokkerzeel te koop! Spreek hier gerust een leider voor aan.

7 Scoutsuniform Kapoenen: das+ scouts T- shirt Welpen en ouder: das+ scouts T- shirt+ scoutsuniform Groene broek is niet verplicht!

8

9 Verkleed je in 1 van de 3 koningen, zo kunnen we bij de mensen onze zangkunsten laten horen. En misschien krijgen we ook wel iets leuk, als we ons best doen en mooi zingen natuurlijk. J

10 Omdat de leiding hard aan het studeren is voor de examens kunnen ze jammer genoeg niet naar de scouts komen.

11

12 Joepie we gaan schaatsen! Vergeet zeker geen dikke kousen en handschoenen, ook vragen wij om 5 euro mee te nemen. Als je mama of papa ons kan brengen of komen halen mogen ze dit zeker laten wetenj. Wij vertrekken om 13u30!

13

14

15 Dag welpen 2013 zit er op, een nieuw jaar gaat van start. We hopen dat jullie goed zijn uitgerust van de kerstvakantie en de feesten, want 2014 gaat knallen. Nu zullen jullie wel denken dat 2014 nooit beter kan worden dan Toch wel, onze vergaderingen worden nog cooler, toffer en spectaculairder in Lees hieronder alvast wat we gaan doen in de eerste twee maanden van het nieuwe jaar. 5 Januari- 3 koningen Na twee weken zonder scouts is het hoog tijd om nog eens samen met de scoutsvriendjes op te trekken! We gaan vandaag het 3 koningen- lied zingen om de kas wat aan te vullen. Kom allemaal verkleed als één van de drie koningen! 12 Januari- Massaspelen Vandaag moeten jullie tonen wie de welpen zijn en bewijzen dat jullie even sterk als, of wel niet sterker zijn dan, de jongverkenners!!! Misschien kunnen jullie zelfs de verkenners aan?!!! Vandaag zullen we het weten, op ons super groot massaspel. 19 Januari- Geen Vergadering De leiding zit volop in de examens, geen vergadering vandaag. 26 Januari- Torenspel Het is al weer even geleden, het beste spel aller tijden. Het spel dat,wanneer er een gezelschapsspel of een computerspel van werd gemaakt, wel miljoenen mensen zouden spelen. Maar dit is niet het geval, nee dit spel is enkel geschikt voor de stoerste scoutsmannen ter wereld. Die van Scouts Steenokkerzeel, jawel het is Torenspel. 2 Februari- Welpen zijn baas vergadering Omdat de leiding het soms moe is om steeds te zeggen wat jullie moeten doen, gaan we jullie vandaag een beetje meer verantwoordelijkheid geven. Jullie gaan zelf een deel van de vergadering in elkaar mogen steken, vandaag is het dan ook welpen zijn baas vergadering. 9 Februari- Woudlopers keuken Je ziet en hoort bijna niets anders meer op TV: De cuisson van het vlees moet goed zijn, de pasta moet al dente zijn, het moet goed gekruid zijn, het moet mooi op het bordje liggen, het mag niet te vettig zijn,... Het zijn van die kookprogramma s waar alles top moet zijn. Wel wij gaan vandaag laten zien dat koken, als echte scoutsmannen, nog altijd de lekkerste gerechtjes opleveren. Neem allemaal jullie eigen stuk vlees mee, want vandaag is het woudlopers keuken.

16 16 Februari- Zeeman spel Vandaag gaan we ons gedragen als de zee- scouts. Geen nood, we gaan niet naar de zee, want we gaan de zee naar ons halen. Jullie worden voor één dag echte zeemannen, we gaan zien hoeveel jullie hierover weten. We gaan testen met jullie doen, om te zien of jullie dit wel aankunnen, maar we gaan ons vooral kei hard amuseren met het grote zeeman spel. 23 Februari- Schaatsen De winter is al even bezig, misschien zijn jullie hem ook al lang beu. Maar vandaag zullen jullie de kou niet erg vinden! Doe jullie handschoenen en warme sokken al aan want we gaan schaatsen! Vergeet zeker geen 5 euro mee te nemen!! Ouders die willen rijden zijn zeker welkom. Opgelet we verzamelen om 13u30. 3 Maart Bosspel Door de winter heeft er iets een hele tijd op ons moeten wachten, iets dat ons heel erg gemist heeft. Maar vandaag brengen we onze oude kameraad nog eens een bezoekje. Ja hoor, we gaan nog eens een superleuk bosspel spelen! Tot de volgende vergaderingen, Sero & Spitsvogel

17

18 Beste JVK's is tot nu toe al een heel tof jaar geweest voor jullie leiding en waarschijnlijk ook wel voor jullie. Maar wees niet getreurd, 2014 zal nog veel toffer worden. Met zelfs NOG coolere activiteiten dan we al voor jullie hadden voorzien! Zie hier een klein voor proefje van wat 2014 nog voor jullie zal brengen Drie koningen. Vandaag zullen we heel Steenokkerzeel eens laten genieten van onze zangkunsten en dit allemaal verkleed als 3 koningen Massaspelen. Het is nog eens tijd om met heel de scouts spelletjes te spelen. En omdat het me heel de scouts is, zijn het daarom ook MASSA-SPELEN!! Geen Vergadering. De leiding is aan het studeren L The Mission. Agent JVK007 heeft gisteren bericht gekregen van de Belgische geheimediensten om iets uit Steenokkerzeel te verdrijven. Wat dit 'iets' is, is nog steeds onbekend Laat-Zeeotter-vliegen Vandaag laten we Zeeotter zo lang mogelijk vliegen J! Dolfijn-is terug-van-weggeweest-vergadering Eén ding is zeker, vandaag doen we zot J!

19 Laddercompetitie. Na vandaag zullen we weten wie de beste JVK is want vandaag doen we ladercompetitie op z n jongverkenners!! Schaatsen. Vandaag komen we samen om 13u30 zodat we aan iedereen onze schaats skills kunnen laten zien. Neem ook nog 5 euro en handschoenen mee Jack-ass vergadering. Neem allemaal jullie skateboarden, rolschaatsen, BMX-en, winkelkarretjes,... mee want vandaag gaan we nog eens goed zot doen op de JACK-ASS vergadering!!! Groetjes Dolfijn en Zeeotter.

20

21 Beste verkenners Aanschouw hem; de eerste maandschors van 2014! Eerst en vooral willen wij jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! Dat al jullie dromen en wensen (waar jullie in 2013 niet in geslaagd zijn) mogen uitkomen in 2014! Bij deze de activiteiten voor de komende weken. 5 januari 3 koningen TWEEDUIZENDVERTIEN Tijdens de eerste vergadering van het nieuwe jaar zingen wij gezamenlijk: Drie koningen, drie koningen, **** mij ne ****** hoed,... Kom maar eens langs om te zien of jullie het nog niet vergeten zijn! Vergeet zeker jullie verkleedkleren! De opbrengst is voor jullie kamp! 12 januari Massa- en pleinspelen Naar goede gewoonte wordt er de tweede vergadering van januari massa- en pleinspelen gespeeld met heel de groep! Jullie kunnen jullie vandaag volledig uitleven en jullie leider- skills boven halen om er samen met de leiding een top- vergadering van te maken! 19 januari - Zweethut Vandaag kan jullie leiding helaas niet aanwezig zijn. Gibbon gaat Einstein achterna, Mara Ronaldo! Geen paniek! Er is voor vervangleiding gezorgd. Vergeet zeker jullie zwembroek en handdoek niet mee te nemen, want het zou wel eens goed kunnen dat de eerste zweethut van 2014 vandaag een feit is. 26 januari Gibbon- heeft- gedaan- met- examens- vergadering Gibbon- heeft- gedaan- met- examens- vergadering! Pinten pakken, voetbal kijken en chips eten! Zo zou een zondag na de examens er moeten uitzien! Misschien is dat wel wat overdreven, maar het beloofd een bangelijke vergadering te worden! 2 februari Vervangleiding Vandaag gaat jullie oud- leiding voor jullie een fantastische vergadering in elkaar steken. Wie er komt blijft voorlopig nog even geheim! Gedraag jullie een beetje hé Verkenners, dat we geen klachten horen! Tot volgende week! 9 februari Après- ski- vergadering Gibbon en Mara terug vanop skivakantie? Dat vraagt om een enige echte Après- ski- vergadering! Dat beloofd

22 16 februari Kwis- van- Sint- VK Zaterdag 15 februari is het zover! De derde editie van onze Kwis van Sint- Lutgardis. Nodig zeker jullie vrienden, familie,... uit om deel te nemen aan deze ludieke quiz! Vandaag breien wij een verlengstuk aan deze fantastische avond met de tweede editie van de Kwis van Sint- VK. 23 februari Schaatsen Zal 2014 het jaar worden waarin de verkenners Bart Swings achterna gaan? Of blijven jullie zoals gewoonlijk aan de kant staan om de Chiro- meisjes te observeren? Vandaag gaan we schaatsen! Vergeet zeker jullie handschoenen en 5 euro! We vertrekken om 13u30! 2 maart Verkoop We hadden beloofd dat we dit jaar iets gaan organiseren, dus gaan we dat ook doen! Maar om zeker te zijn dat we voldoende geld in kas hebben om weer fantastische dingen te kunnen organiseren op kamp, houden we vandaag een verkoopdag! Meer info krijgen jullie zeker nog, maar hou deze dag al zeker vrij! Jullie leiding! Gibbon & Mara

23 Contactgegevens van de leiding Dolfijn (GRL) Robbe Kuypers Acacialaan Steenokkerzeel 0497/ Sero Niels Van Peteghem Nederokkerzeelstraat Berg 0497/ Wasbeer Wout Van Weert Beukendreef Steenokkerzeel 0493/ Spitsvogel Gilian Gidts Lindenlaan Perk 0498/ Mara Arne Godts Keistraat Steenokkerzeel 0496/ Maaike Maaike Godts Keistraat Steenokkerzeel 0472/ Gibbon (GRL) Tim Van Peteghem Nederokkerzeelstraat Berg 0499/ Zeeotter Wouter De Coninck St. Veerledreef Steenokkerzeel

24 Kampdata Kapoenen: Van 20 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 Welpen: Van 16 juli 2014 t.em. 26 juli 2014 JVK: Van 14 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 VK: Van 14 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 Leiding: Van 11 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 Bezoekdag valt op 20 juli 2014!

Kwis van Sint-Lutgardis

Kwis van Sint-Lutgardis Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten We zijn er zeker van dat iedereen weer eens enorm hard heeft genoten van de feestdagen. Dat hebben wij ook Nu deze feesten achter de rug zijn rest er ons

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten, Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral hopen wij dat jullie allemaal optimaal van de feestdagen hebben kunnen genieten en dat jullie klaar zijn voor het nieuwe jaar! 2012 Beloofd

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten. De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren!

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten. De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren! Welkom aan alle nieuwe leden van scouts Steenokkerzeel! Hopelijk

Nadere informatie

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan!

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Een nieuw jaar betekent ook wel enkele

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste twee maanden zijn weer razendsnel voorbij gevlogen. We hebben niet alleen enkele nieuwe leid(st)ers welkom mogen heten, maar ook nieuwe leden zijn

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Dit is hem alweer de allerlaatste maandschors van dit scoutsjaar! Dit is echter wel een extra lange, dus steek die zakdoekjes voorlopig al maar terug weg

Nadere informatie

Voorwoord. Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar.

Voorwoord. Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar. Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar. Dat doen we traditioneel

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten, Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten, Spijtig genoeg nu al de voorlaatste maandschors, dit jaar gaat toch echt wel iets te snel voorbij! Gelukkig kunnen we nu al wel beginnen aftellen tot aan

Nadere informatie

Voorwoord. Omdat het de laatste maandschors is maken we er een extra dikke van, goed voor niet één, niet twee, maar DRIE maanden!

Voorwoord. Omdat het de laatste maandschors is maken we er een extra dikke van, goed voor niet één, niet twee, maar DRIE maanden! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer van dat. Een rush van emoties bij het openslaan van alweer de laatste maandschors van dit jaar. Enerzijds natuurlijk jammer, want dat wil zeggen

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

jaargang November

jaargang November 3 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 November www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Deze maand is het het jaarlijks Winterfeest van Perk, namelijk 7 januari. Alvorens dit feest zal beginnen gaan we traditiegetrouw rond in Perk. De leden zullen van deur tot

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen VOORWOORD Liefste kapoenen en ouders van kapoenen Na het afsluiten van boekje 1 met ons gezellig en plezierig Halloween weekend, staat boekje 2 al voor de deur, tijd vliegt! We hebben alvast weer veel

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

beatrijs.be

beatrijs.be Afgiftekantoor: Wezembeek-Oppem Verschijnt maandelijks: januari 2009 Uitgezonderd juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Rozemien De Troch Rapenstraat 18 Bus 7 1000 Brussel SCOUTS REYNAERT B12/12S

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten!

Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten! Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten! Al wat info over het kamp: het kamp gaat dit jaar, zoals eigenlijk

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden, en vrienden, Ten eerste wenst het hele leidingsteam u een vrolijk kerstfeest en een

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Scouting Durendael Ronse. Tweede kampbrief!!!

Scouting Durendael Ronse. Tweede kampbrief!!! Scouting Durendael Ronse Dag durendaelertjes, Tweede kampbrief!!! Zoals beloofd in de eerste kampbrief, geven we u in deze brief verdere informatie omtrent ons kamp te Bouillon. 1 Het laden van de camion

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Mei 11.

Mei 11. Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 9 SCOUGI Mei 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be Als de kapoenen komen in mei, dan legt elke vogel een ei. 7 mei: Vandaag zijn we heel sportief

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

zondag 16 september voor de startdag van 14 tot 17 uur

zondag 16 september voor de startdag van 14 tot 17 uur Dag iedereen! Met spijt in ons hart is het kamp weer voorbij en namen we zoals elk jaar afscheid van enkele mensen van onze leiding. Dit jaar waren dat Gloria (Charlotte), Pebbels (Nona) en Dori (Linde).

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem Juni 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem Juni 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem Juni 2015 VASAS stelt u voor... VASASreis 2015 10 en 11 oktober Richtprijs 160 SCHRIJF JE NU IN! Stort vóór 1 juli 25 euro per persoon naar de rekening van

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

KRABBEL JANUARI - FEBRUARI

KRABBEL JANUARI - FEBRUARI KRABBEL JANUARI - FEBRUARI Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Hallo iedereen, Tot dan! De leidingsploeg

Hallo iedereen, Tot dan! De leidingsploeg Hallo iedereen, Eerst en vooral willen we iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen! Met een nieuwjaar komt er ook een nieuwe maandschors. Deze staat weer boordevol superleuke activiteiten! Al wat info over

Nadere informatie

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Beste ouders, beste Durendaelers Zoals beloofd in de eerste kampbrief, geven we u in deze brief verdere informatie omtrent ons kamp te Botassart 2019. 1.! Het

Nadere informatie

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel Zaterdag 5/05 Zwemmen @ Zwembad Geel 36 ste jaargang: 2017-2018 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: mei 2018 Nummer: 9 P409906 Zaterdag 12/05 70 jaar activiteit @ Bel Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie