Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten. De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten. De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren!"

Transcriptie

1

2 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste twee maand liggen reeds achter de rug, de tijd gaat snel wanneer we ons amuseren! Welkom aan alle nieuwe leden van scouts Steenokkerzeel! Hopelijk hebben jullie al veel vrienden gemaakt en beginnen jullie vertrouwd te geraken met onze scoutswerking. Mochten er nog vragen zijn mogen jullie altijd iets laten weten aan de takleiding van jullie zoon of aan de groepsleiding (Gibbon en Dolfijn). Tijdens deze twee maanden staat er weer heel wat op het programma! Zo krijgen wij onder andere hoog bezoek, vieren we kerstmis op ons kerstfeestje en gaan we de blijde boodschap van onze drie koningen verkondigen! Blader maar snel door naar jullie programma om te kijken welke andere knotsgekke activiteiten de leiding nog voor jullie in petto heeft! Groetjes Jullie leiding

3 Mijn scouts is top! Een vergadering start om 14:15 en eindigt om 17:30. Ik kom dus maar best om 14:10 naar de scouts zodat ik zeker op tijd ben! Om 16:00 rust ik even uit en kan ik ook iets eten en drinken. Met behulp van een drankkaart (10euro) ben ik in orde voor de komende tien vergaderingen die ik aanwezig ben. Op de scouts pronk ik met mijn uniform! Voor de kapoenen is dit een das (9 euro), vanaf de welpen ook een hemd (te verkrijgen in de hopper). Ik kan ook een eigen scouts T- shirt kopen voor 12 euro bij de leiding. Wanneer ik naar een vergadering kom amuseer ik mij te pletter en kan ik dus vuil worden. Mijn goede kleren laat ik beter thuis! Tijd voor op de GSM, IPod of andere elektronische toestellen te spelen heb ik niet. Deze zijn dus verboden J! In de lokalen (behalve dat van mijn eigen tak) moet er niet gespeeld worden. Wil ik hier toch iets nemen vraag ik dit even! Mijn leiding maakt graag foto s van onze activiteiten zodat ik deze mooie momenten later nog eens kan herbeleven. Sta ik liever niet op deze foto s (en dus op de scoutssite) dan laat ik dit weten aan de leiding!

4 Hopper winkel Leuven Diestsevest 92a 3000 Leuven Openingsuren: Dinsdag tot en met donderdag van 14u tot 18u. Vrijdag en zaterdag van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u Sluitingsdagen in 2013: 1 mei; 9 mei; 1 november 6 tot en met 24 augustus 25 december tot en met 01 januari 2014 Ons groepsnummer is: B1412S Dassen en T- shirts zijn alleen bij scouts Steenokkerzeel te koop! Spreek hier gerust een leider voor aan.

5 Scoutsuniform Kapoenen: das+ scouts T- shirt Welpen en ouder: das+ scouts T- shirt+ scoutsuniform Groene broek is niet verplicht!

6

7 De kapoenen organiseren op 17 november hun grote Snoepbrochetten- verkoop! Indien u één of meerdere snoepbrochetten wenst te bestellen kan u onderstaand strookje invullen en ten laatste op zondag 17 november (voor de vergadering) aan de kapoenenleiding (Saki en Wasbeer) geven. Eén snoepbrochette = 1 euro Ik.. wens snoepbrochette(n) te bestellen. O Ik betaal op zondag 17/11 na de vergadering en neem mijn snoepbrochette(n) dan mee. O Ik betaal op voorhand en neem mijn snoepbrochette(n) mee na de vergadering van zondag 17/11. O Ik betaal op voorhand, geef de snoepbrochette(n) op zondag 17/11 mee aan. Ik.. wens snoepbrochette(n) te bestellen. O Ik betaal op zondag 17/11 na de vergadering en neem mijn snoepbrochette(n) dan mee. O Ik betaal op voorhand en neem mijn snoepbrochette(n) mee na de vergadering van zondag 17/11. O Ik betaal op voorhand, geef de snoepbrochette(n) op zondag 17/11 mee aan. Ik.. wens snoepbrochette(n) te bestellen. O Ik betaal op zondag 17/11 na de vergadering en neem mijn snoepbrochette(n) dan mee. O Ik betaal op voorhand en neem mijn snoepbrochette(n) mee na de vergadering van zondag 17/11. O Ik betaal op voorhand, geef de snoepbrochette(n) op zondag 17/11 mee aan

8 Geen Vergadering Helaas is er vandaag geen vergadering vanwege ons leidingsweekend. Tot volgende week!

9 Snoepbrochetten! Vandaag verkopen we snoepbrochetten! Wil je er zelf ook? Vergeet dan zeker het strookje op de vorige pagina niet in te vullen en mee te nemen! Dalmatiërspel Dit spel stond ook al in de vorige maandschors, maar we hebben het toen niet kunnen spelen. Nu dus wel!

10 Kapoenenkwis Sinterklaas De sint haast zich al naar de scouts want hij is twee dagen te laat, maar geen nood hij is ons niet vergeten!

11 Kerstfeestje We houden vandaag gezellig samen een kerstfeestje met cadeautjes en zelfs een film! Neem allemaal een leuk cadeautje mee van maximum 5! Geen vergadering! Vrolijk kerstfeest!

12 Geen vergadering! Aan iedereen een gelukkig Nieuwjaar gewenst! Tot volgende week! Drie Koningen Kom vandaag allemaal verkleed als één van de drie koningen!

13

14 Beste welpen De eerste maandschors is al gedaan. Maar niet getreurd de komende vergaderingen beloven minstens even goed te worden! Hieronder komen jullie te weten wat het programma van de welpen voor de komende twee maanden inhoudt! 10 november: Spijtig maar jullie leiding is nu op leidingsweekend aan het vergaderen en het 75jaar bestaan van onze scouts aan het vieren. Geen vergadering L. 17 november: Pleinspelen zal wellicht bij iedereen bekend in de oren klinken! Vandaag geven wij er echter wel een originele wending aan!! Zeker komen dus! november: Opgepast dit is een zaterdag. Vandaag gaan we een nachtje blijven overnachten op de scouts want onze bangelijke games- night mag niet ontbreken in deze maandschors. Jullie worden verwacht om 7 uur aan onze scoutslokalen en jullie ouders mogen jullie om 12 uur terug komen ophalen op zondag. Zorg ervoor dat jullie al gegeten hebben, wij zorgen voor wat versnaperingen. Neem ook 5 euro mee te nemen voor de onkosten. 1 december: Het is lang geleden en we zijn het dus inmiddels al vergeten. Wie is de sterkste en sportiefste welp? Trek jullie beste spieren aan onder jullie uniform en ga op voorhand al maar eens naar de fitness J. Bewijs dat jij de sterkste welp bent! Vandaag is het laddercompetitie. 8 december: Hij komt hij komt de lieve goede sint Wij hopen dat jullie allemaal braaf zijn geweest!! Want anders zal HIJ het weten. Brave kinderen krijgen vandaag de roe euhm een zakje snoep. De stoute kindjes worden in de zak gestoken en krijgen de roede dus! 15 december: Het kerstfeestje van de scouts mag zeker niet ontbreken hé J. jullie mogen allemaal een cadeautje van maximum 5 euro meebrengen.

15 22december: Geen vergadering. Vrolijk kerstfeest! 29 december: Geen vergadering vanwege alle feesten. Prettige vakantie! 5 januari: Verkleed jullie in één van de drie koningen want vandaag gaan we huis aan huis onze zangkunsten laten horen. Na het vieruurtje gaan we voort met een heus driekonningenspel! Scoutse groetjes Jullie leiding!

16

17 Beste jongverkenners Twee maanden die echt voorbij gevlogen zijn! Jullie leiding vond het alvast bangelijk en ongetwijfeld vonden jullie dat ook! Lees dus maar snel door wat we voor jullie nog in petto hebben! Kan je eens niet komen? Geen probleem, maar laat dit even in een sms weten aan Dolfijn (voor zaterdagmiddag)! Bosspel Tijd voor nog eens een traditioneel(maar toch vernieuwend) bosspel! Kom vandaag met de fiets want we gaan op verplaatsing! Geen vergadering Omdat jullie leding net een leidings weekend achter de rug heeft slagen we vandaag eens een weekje over : ( Patrouille indeling Nu het jaar toch al eventjes bezig is, is het stillaan tijd om de patrouilles in te delen. Hoe dit zal gebeuren zal duidelijk worden gemaakt op de vergadering. De vergadering begint om 10 uur, neem ook een lunchpakket en 10 euro mee. Neem ook jullie buzzy-pas mee (indien jullie er één hebben)! 22 en Gamesnight Ja hoor dit heb je niet verkeerd gelezen de lang verwachte GAMES NIGHT staat op het programma!!!!! Let op, we starten op een vrijdag (meer informatie volgt) Torenspel Vandaag is het tijd voor een gouden klassieker. Jullie zullen dit wel allemaal kennen. Het heeft iets te maken met 2 torens en 2 ploegen die zullen strijden voor elkaars vlag. Wie deze vlag terug in hun eigen kamp krijgt is de winnaar van TORENSPEL!! Sinterklaas Zijn de Jongverkenners al braaf geweest? Jullie leiding alvast wel. Deze oude man komt speciaal naar ons fijne Belgen landje om de scouts nog eens een bezoekje te brengen.

18 Kerstfeestje Ook de Kerstman is de scouts niet vergeten. Zoals jaarlijkse traditie houden wij dan ook een klein feestje om deze mooie feestdag te vieren, neem daarom allemaal een cadeautje van maximum 5 euro mee zodat we er weeral een fijne namiddag van kunnen maken Geen vergadering Vrolijk kerstfeest! Geen vergadering Een zalige kerst en een gelukkig Nieuwjaar van jullie leiding. Vandaag is er geen vergadering omdat iedereen goed aan het vieren is! Drie koningen Vandaag zullen we heel Steenokkerzeel eens laten genieten van onze zangkunsten en dit allemaal verkleed als 3 koningen. Groetjes Dolfijn en Zeeotter.

19

20 Liefste Verkenners, De eerste twee maanden zijn voorbijgevlogen. Rookbommen maken: Check Luisteren naar Thomas zijn zotte verhalen: Check Bowlen: Check Zwemmen: Check Niets werd jullie niet gegund de afgelopen twee maanden! De komende twee maanden beloven zelfs minstens zo plezant te worden! 3 november Leider1- doet- ne- keer- zot- vergadering Leider 1 zei tegen leider 2: leider 2, wat we vandaag gaan doen blijft zelf voor jou geheim! Ik ga eens een zotte vergadering in elkaar steken waarbij zelf jij zal deelnemen aan de vergadering! Leider 1: ik kijk ernaar uit! 10 november Leidingsweekend Vandaag gaat jullie leiding op geheime locatie over de grootste staatsgeheimen vergaderen. Vandaag helaas geen vergadering. Wij zien jullie graag volgende week terug! 17 november Het grote TV- spel Voor dit spel zullen jullie goed op de hoogte moeten zijn van de actuele televisieprogramma s. Jullie zullen deze kennis vandaag nodig hebben om te kunnen slagen in jullie opdrachten en op die manier te kunnen strijden naar de enige echte trofee voor beste Sven De Leijer lookalike van de Scouts. 24 november Bingo- namiddag Vandaag gaan we onze kas wat bijvullen en de oma s en de opa s uit het rusthuis van Steenokkerzeel entertainen met onze enige echte Bingo- namiddag. Vergeet zeker jullie meest charmante blik niet! 30 november Games Night Opgelet; dit is een zaterdagavond! Eindelijk! Jullie vragen er nu al zo lang achter. God weet waarom, wij vonden het vroeger alleszins niet zo leuk om keer op keer te verliezen tegen onze leiding, maar jullie kijken er blijkbaar naar uit om met duidelijke forfaitcijfers naar huis gespeeld te worden. Hoe dan ook, het beloofd een fantastische avond te worden! We spreken zaterdagavond om 20u. af aan de lokalen. Zondagmorgen om 10u. mogen jullie naar huis om thuis nog wat te oefenen voor volgend jaar. Vergeet zeker jullie slaapgerief niet. 8 december Sinterklaas Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint, mijn beste vriend, de vriend van ieder kind! Vandaag kunnen jullie hem weer ontmoeten, de enige echte Sinterklaas! Jullie zullen helaas al volop aan het studeren zijn voor jullie kerstexamens, maar uiteraard verdienen jullie een kleine pauze! Vandaag vergadering van 16u. tot 18u.

21 15 december Kerstfeestje Vorige week de Sint, vandaag de Kerstman! Als jullie maar pakjes kunnen krijgen! Nog even doorbijten voor jullie laatste examens en dan kunnen jullie genieten van een welverdiende vakantie. Wij willen jullie toch graag een hart onder de riem steken, dus zorgen wij voor een kleine verrassing en de nodige ontspanning. Vandaag opnieuw vergadering van 16u. tot 18u. 22 december Geen vergadering VROLIJK KERSTFEEST VERKENNERTJES! 29 december Geen vergadering Vandaag hebben jullie de tijd om jullie laatste nieuwjaarsbrieven in orde te brengen! GELUKKIG NIEUWJAAR! 5 januari Driekoningen TWEEDUIZENDVEERTIEN!!!! Tijdens de eerste vergadering van het nieuwe jaar zingen wij naar goede gewoonte gezamenlijk: Driekoningen, driekoningen, geef mij ne nieuwe hoed! Zorg dat jullie je best doen want hoe meer geld jullie kunnen inzamelen, hoe meer plezier op kamp! Zo, dit is het programma voor de komende twee maanden! Tot binnenkort! Gibbon en Mara

22 Contactgegevens van de leiding Saki Maaike Godts Keistraat Steenokkerzeel 0472/ Kapoenenleiding Wasbeer Wout Van Weert Beukendreef Steenokkerzeel 0493/ Sero Niels Van Peteghem Nederokkerzeelstraat Berg 0497/ Welpenleiding Spitsvogel Gilian Gidts Lindenlaan Perk 0498/ Dolfijn (GRL) Robbe Kuypers Acacialaan Steenokkerzeel 0497/ Jongverkennerleiding Zeeotter Wouter De Coninck St. Veerledreef Steenokkerzeel 0495/ Gibbon (GRL) Tim Van Peteghem Nederokkerzeelstraat Berg 0499/ Verkennerleiding Mara Arne Godts Keistraat Steenokkerzeel 0496/

23 Kampdata Kapoenen: Van 20 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 Welpen: Van 16 juli 2014 t.em. 26 juli 2014 JVK: Van 14 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 VK: Van 14 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 Leiding: Van 11 juli 2014 t.e.m. 26 juli 2014 Bezoekdag valt op 20 juli 2014!

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste twee maanden zijn weer razendsnel voorbij gevlogen. We hebben niet alleen enkele nieuwe leid(st)ers welkom mogen heten, maar ook nieuwe leden zijn

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Eerst en vooral hopen wij dat jullie enorm hard genoten hebben van de voorbije feestdagen. Hopelijk wordt 2014 een gezond en gelukkig jaar voor iedereen!

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten, Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral hopen wij dat jullie allemaal optimaal van de feestdagen hebben kunnen genieten en dat jullie klaar zijn voor het nieuwe jaar! 2012 Beloofd

Nadere informatie

Kwis van Sint-Lutgardis

Kwis van Sint-Lutgardis Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten We zijn er zeker van dat iedereen weer eens enorm hard heeft genoten van de feestdagen. Dat hebben wij ook Nu deze feesten achter de rug zijn rest er ons

Nadere informatie

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan!

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Een nieuw jaar betekent ook wel enkele

Nadere informatie

Voorwoord. Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar.

Voorwoord. Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar. Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Ongetwijfeld heeft iedereen met teugen genoten van de zomervakantie. Na de scholen geven ook wij het startschot aan het nieuwe jaar. Dat doen we traditioneel

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Dit is hem alweer de allerlaatste maandschors van dit scoutsjaar! Dit is echter wel een extra lange, dus steek die zakdoekjes voorlopig al maar terug weg

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Voorwoord. Beste ouders, leden en sympathisanten, Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten, Spijtig genoeg nu al de voorlaatste maandschors, dit jaar gaat toch echt wel iets te snel voorbij! Gelukkig kunnen we nu al wel beginnen aftellen tot aan

Nadere informatie

Voorwoord. Omdat het de laatste maandschors is maken we er een extra dikke van, goed voor niet één, niet twee, maar DRIE maanden!

Voorwoord. Omdat het de laatste maandschors is maken we er een extra dikke van, goed voor niet één, niet twee, maar DRIE maanden! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer van dat. Een rush van emoties bij het openslaan van alweer de laatste maandschors van dit jaar. Enerzijds natuurlijk jammer, want dat wil zeggen

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Nog even een kleine herinnering: een nieuw scoutsjaar? Wat moet je allemaal weten? - Elk lid moet zich inschrijven. Dit doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden.

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari Woordje van de leiding: Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om steeds zo talrijk aanwezig te zijn! Dit zorgt er voor dat er zondag namiddag veel leven is in Perk! De feesten komen er aan, dus mogen

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo,

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Wij wensen jullie nog zeer fijne feestdagen! Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Kabouters 31/12: Ook vandaag weer geen scouts :( Zo kunnen jullie heel de dag

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. DECEMBER 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Vorige maand zijn jullie er weer met z n allen in gevlogen en hebben jullie kilo s truffels verkocht. Graag

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Jaargang December

Jaargang December 4 SPARTIKIJN Jaargang 2018-2019 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

6 dec: Sinterklaas! 13 dec: Vetbollen maken!

6 dec: Sinterklaas! 13 dec: Vetbollen maken! 6 dec: Sinterklaas! De oude lieve Sint heeft laten weten dat hij op 6 december naar Speelplein Don Bosco komt, Schrijf een leuke brief, maak een mooie tekening en wees vooral braaf! We spreken om 14u af

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 DE MASTWORP Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn Haelewijn Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 In deze mastworp vind je: Allerlei De groepsleiders Takgedeelte Scouts online Data kamp Info Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen VOORWOORD Liefste kapoenen en ouders van kapoenen Na het afsluiten van boekje 1 met ons gezellig en plezierig Halloween weekend, staat boekje 2 al voor de deur, tijd vliegt! We hebben alvast weer veel

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December 11 Beste ouders, December loert om de hoek, de langste nacht van het jaar. En tegelijk ook de laatste van dit

Nadere informatie

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje 2016-2017 december - februari jaargang 21 Editie 2 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, We zijn het jaar weeral goed van start gegaan met een hele hoop nieuwe en natuurlijk

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Februari? Nu al? Zo snel? We vliegen er weer eens in! Februari beloofd weer een super-mega-zalige maand te worden! Zoals al vele jaren gaan we in februari traditiegetrouw gaan

Nadere informatie

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw adres door te sturen naar

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw  adres door te sturen naar De Kapoenen Lieve kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie het kamp in de Pinte een super leuke week en zijn jullie klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen. We verwelkomen niet enkel nieuwe

Nadere informatie

Hallo iedereen, Tot dan! De leidingsploeg

Hallo iedereen, Tot dan! De leidingsploeg Hallo iedereen, Eerst en vooral willen we iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen! Met een nieuwjaar komt er ook een nieuwe maandschors. Deze staat weer boordevol superleuke activiteiten! Al wat info over

Nadere informatie

Activiteiten. à 14 november Het grote scouts spel. à 21 november Knutselnamiddag. à 28 november Kerstkaarten verkopen

Activiteiten. à 14 november Het grote scouts spel. à 21 november Knutselnamiddag. à 28 november Kerstkaarten verkopen T Kapoentje Dag liefste kapoentjes! Na de herfstvakantie vliegen we er terug in met leuke activiteiten voor jullie! Hier vinden jullie een overzicht van de eerst volgende activiteiten tot aan de kerstvakantie.

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 2 KAPOENEN Piratenschattenvergadering 03/12/2017 14u-17u PC Wij zoeken de schat! Vandaag gaan we op schattenjacht. Kom verkleed als piraat

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

ONS SPOOR. December februari 2017

ONS SPOOR. December februari 2017 ONS SPOOR December 2016 - februari 2017 Beste ouders en leden, Het eerste deel van het scoutsjaar is spetterend gestart met een knaller van een overgang, leuke vergaderingen en weekends. Ook mogen we onze

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voor op het prikbord 3 Annick s Tweedehandsboetiek 5 Kapoenen 6 Welpen 7 Jongverkenners 9 Verkenners 12 Jins 13 Voor op het prikbord Voor vragen of opmerkingen kan u steeds terecht bij de

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie