We wensen iedereen een fijn, lang Paasweekend! Vrijdag 25 t/m dinsdag 29 maart vrij!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We wensen iedereen een fijn, lang Paasweekend! Vrijdag 25 t/m dinsdag 29 maart vrij!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief We wensen iedereen een fijn, lang Paasweekend! Vrijdag 25 t/m dinsdag 29 maart vrij! Scholen toernooien voetbal en volleybal Vorige week vond op woensdag het Scholen Toernooi Voetbal plaats en op vrijdag het Scholen Toernooi Volleybal. Ook leerlingen uit diverse groepen van de Bongerd hebben hier aan deelgenomen. Natuurlijk staat sportplezier voorop, en alle kinderen hebben super hun best gedaan! Bij het voetbaltoernooi is het team van de jongens door naar de volgende ronde. Deze vindt plaats op woensdag 6 april. Bij het volleybaltoernooi wist het team met Finn, Isa, Jesse en Levy in de klasse CMV 2 een hele mooie derde plaats te halen. Knap gedaan! In de klasse CMV4 behaalde het team Special 4 van de Bongerd de eerste plaats. Deze dames uit groep 8 hebben zich hiermee geplaatst voor het Provinciaal Kampioenschap van het School Moves Volley toernooi, dat op zaterdag 21 mei in Panningen wordt gespeeld. Jongens en meisjes; super gesport, allemaal! Nationale Pannenkoekdag Vrijdagmiddag 18 maart was het Nationale Pannenkoekdag. Een aantal leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 zijn, onder begeleiding van juf Kristel en een aantal ouders, pannenkoeken gaan bakken in het zorgcentrum van Nederweert van Nederweert. Heeft u de reportage op al gezien?! Wat was het leuk!

2 Open dag Afgelopen zondag 20 maart stonden de deuren open voor alle mensen die een kijkje wilden komen nemen op de Bongerd. De nieuwe kernwaarden van de Bongerd werden onthuld, evenals het vignet Gezonde school. In de klassen waren kunstwerkjes van de kinderen te bewonderen, voor een gezond fruithapje kon iedereen langs het fruitbuffet en op het podium vonden diverse optredens plaats. Het pannenkoekenrestaurant was een succes; ook maandagochtend hebben we nog van de heerlijke geur van pannenkoeken kunnen genieten. Wij willen alle ouders en andere vrijwilligers die geholpen hebben, via deze weg hartelijk bedanken voor hun inzet! Bedankt! Vervanging Zoals u weet is juffrouw Hannie afwezig. Dit gaat nog enige tijd duren. We hebben deze vervanging tot op heden zo veel mogelijk intern opgelost. Vervanging vinden voor een langere periode is zoals u wellicht gehoord heeft, niet gemakkelijk. Vanaf 31 maart zal juffrouw Johanneke Jansen deze vervanging op zich nemen samen met juffrouw Kristel. Juffrouw Johanneke is een ervaren leerkracht en we zijn blij met haar komst. Ze zal binnenkort komen kennismaken en zich in de nieuwsbrief aan u voorstellen. We zorgen voor een goede overdracht zodat alles zo soepel mogelijk verloopt. De week ziet er dan voor groep 5/6 als volgt uit: Maandag en dinsdag: juffrouw Kristel Woensdag, donderdag en vrijdag: juffrouw Johanneke Tot 31 maart behouden we de constructie zoals we het nu doen. Voor groep 6/7 betekent dit dat op vrijdag juffrouw Sanne van Buggenum de taken van juffrouw Kristel gaat overnemen.

3 Topsporters in de klas! NEDERWEERT Op dinsdag 8, woensdag 9 en vrijdag 11 maart stond de vierde KERNgezondactiviteit voor alle scholen uit de gemeente Nederweert op het programma. De kinderen beleefden een gastles De Held die gegeven werd door een topsporter. Wiel- en veldrijdster Sabrina Stultiëns (Liv-Plantur) was dinsdag 8 maart te gast op basisscholen De Bongerd, De Kerneel en De Klimop. Op woensdag 9 maart was handballer Jeroen van den Beucken (Targos Bevo Hc) aanwezig op basisscholen De Tweesprong en De Zonnehof en vrijdag 11 maart was handballer Daan Versleeuwen (Alphadeuren Houten) te gast op basisscholen Budschop en De Schrank. Deze topsporters waren aanwezig om de kinderen een gastles te geven over pesten, geweld en discriminatie. Wat is het verschil tussen plagen en pesten en wat zijn de ervaringen van de kinderen hiermee? Ook werd besproken wat te doen als iemand gepest wordt; wat kan degene doen die wordt gepest maar ook wat kunnen anderen doen. Daaruit kwam naar voren het het beste is om dit altijd tegen iemand te vertellen. Uiteraard waren alle kinderen waren het er mee eens dat je pas een echte held bent als je niet pest, geen geweld gebruikt en niet discrimineert. De volgende activiteit vindt plaats op vrijdag 22 april. Dan vinden de Koningsspelen plaats, welke Sport Nederweert organiseert in samenwerking met KERNgezond. Het belooft een sportieve en KERNgezonde dag te worden. EINDE PERSBERICHT KERNgezond Nederweert is een lokaal initiatief van Sport-Company en de gemeente Nederweert. KERNgezond Nederweert wordt mede mogelijk gemaakt door: GGD Limburg-Noord, Woningvereniging Nederweert, Horecavereniging Nederweert, Nederweert24, Drukkerij van Deursen, Jumbo Heerschap, Bakkerij Heerschap, Sport Nederweert, Guulke Eten & Drinken, Restaurant Bi-j Siem, Kaasshop Vurrukkulluk, IJssalon Florence, Eetcafé De Kleine Winst, Hangtafel.nl, Sint Rochusparochie, Sportiva Life, Indoorsoccer Nederweert, De Dorpsraad, Topfysiotherapie Knapen Nederweert, IJsboerderij Gommers, Dorpsherberg Ospel, Openluchtmuseum Eynderhoof en Boerderijwinkel Konings. Voor meer informatie over KERNgezond kunt u contact opnemen met Sport-Company via info@wijzijnkerngezond.nl of via

4 (Sociale) Media Het gebruik van smartphones, tablets e.d. is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Je kind komt daar al vroeg mee in aanraking. Hoe leer je ze hier op een goede manier mee omgaan? 1. Houd in de gaten welke apps en games je kind speelt. Speel ze eerst samen en maak afspraken over wanneer en hoe lang je kind naar een beeldscherm mag kijken. 2. Zorg ervoor dat er ook ruimte overblijft voor andere dingen zoals buiten spelen en met echt speelgoed spelen. 3. Er zijn veel leuke leerzame apps om kinderen te helpen met bv rekenen. Een goede app is overzichtelijk en visueel aantrekkelijk. Vraag in de bibliotheek naar de mogelijkheden. Lees hier meer over mediaopvoeding van basisschoolkinderen. Lees hier het antwoord van de landelijk deskundigen op de vraag: Hoe lang mag een kind van 11 per dag achter de computer?

5 Uitnodiging 12 april 2016 Grip op geld! alles wat je altijd al wilde weten over omgaan met geld Alles kost geld. Dus moeten we keuzes maken waar we ons geld aan uitgeven. Belangrijk zijn hierbij je inkomsten, maar ook persoonlijke vaardigheden en omstandigheden. Tijdens deze avond krijg je tips en ideeën. Reclames verleiden, echte merken lonken en een lening is snel afgesloten. Hoe ga je hier mee om? Welke keuzes maak je en waarom? Heb je kinderen? Dan is jouw financiële gedrag het grote voorbeeld voor hen. Wat geef je mee en hoe doe je dat? Op deze interactieve avond staan we stil bij de volgende onderwerpen: - Budgetteren / hoe besteed ik mijn geld - Informatie en advies - Financieel opvoeden - Geld en gedrag Sprekers Deze avond wordt verzorgd door Renée Bollen van het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg. Renée is deskundig op het gebied van budgetbegeleiding en verzorgt ook trainingen over omgaan met geld. Petra Tanke zal de opvoedkundige kant belichten. Zij is werkzaam bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg. Wanneer: Dinsdag 12 april uur Waar: Donderie, Donderbergweg 47 in Roermond Voor wie: Iedereen met en zonder kinderen Kosten: Deze avond is gratis toegankelijk Aanmelden: Meld je aan via info@cjgml.nl of (aanmelden verplicht)

6 Woensdag 13 april 2016 Workshop Goed slaappatroon aanleren Positief opvoeden Als kinderen een goed slaappatroon hebben, geniet het hele gezin hiervan. In deze workshop krijg je tips om je kind makkelijk naar bed te laten gaan, in bed te laten blijven, door te laten slapen en 's ochtend niet te vroeg uit bed te laten komen. Ook geven we informatie over oorzaken van slaapproblemen. Met deze tips en informatie maak je een persoonlijk plan om de problemen rond het naar bed gaan en/of het slapen aan te pakken. Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Wanneer: Woensdag 13 april van uur Waar: Centrum voor Jeugd en Gezin, Donderbergweg in Roermond Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen tot 10 jaar Kosten: gratis workshop, wel verplichte aanmelding Meer informatie en aanmelden: De workshop is een onderdeel van de Triple P-methode die staat voor Positief Pedagogisch Programma. De medewerkers van het CJG zijn op diverse niveaus getraind in deze methodiek. CJG staat voor Centrum voor Jeugd en Gezin en is een plek waar ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien.

7 Informatieavond Hoe verantwoordelijk is jouw puber? Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert op donderdag 14 april een thema-avond met als onderwerp Puberteit en grenzen stellen. We doen dit samen met Vincent van Gogh instituut. De puberteit is de fase tussen kindertijd en volwassenheid in. Een heel belangrijke fase dus. Een periode waarin je kind op zoek gaat naar de eigen identiteit: wie ben ik, wat vind ik belangrijk, wat is vriendschap en wie zijn mijn vrienden? Om hier achter te komen oefenen pubers verschillende rollen en gedragingen. Voor ouders niet altijd even voorspelbaar of gezellig. Deze ontwikkeling vraagt energie van onze kinderen en geduld van de ouders. Tijdens de avond gaan we in op het spanningsveld tussen loslaten en grenzen stellen. Hoe stimuleer je de eigen verantwoordelijkheid bij jouw puber. Pubers willen toch grenzen verleggen en zelf ontdekken? Vanuit de methodiek van Positief Opvoeden geven we handvatten en ideeën om de eigen verantwoordelijkheid te stimuleren. Ook gaan we in op alcohol- en drugsgebruik bij pubers en hoe je daar als ouders mee om kunt gaan. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Wanneer: Waar: Voor wie: Kosten: Donderdag 14 april 2016, van uur De Spil, Suikerdoossingel in Maasbracht Ouders van kinderen van jaar gratis Aanmelden gewenst via deze link of De lezing is een onderdeel van de Triple P-methode die staat voor Positief Pedagogisch Programma. Een CJG-medewerker verzorgt de avond. Medewerkers van het CJG zijn op diverse niveaus getraind in deze methodiek.

8 Vrijdag 15 april 2016 Workshop Ruzie en agressie bij kinderen Positief opvoeden Alle kinderen hebben wel eens ruzie of zijn wel eens boos. Maar als dit vaak gebeurt of als broers en zussen elkaar thuis steeds in de haren vliegen hebben ze hulp nodig van hun ouders dit gedrag te keren. Maar hoe doe je dat nou op een positieve manier of zonder zelf ook boos te worden? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Wanneer: Waar: Voor wie: Kosten: Vrijdag 15 april van uur Pinnenhof, Kapelaniestraat 4 in Nederweert Ouders/verzorgers van kinderen tot 10 jaar gratis deelname, verplichte aanmelding (max 12 deelnemers) Meer informatie en aanmelden: of info@cjgml.nl De workshop is een onderdeel van de Triple P-methode die staat voor Positief Pedagogisch Programma. De medewerkers van het CJG zijn op diverse niveaus getraind in deze methodiek. CJG staat voor Centrum voor Jeugd en Gezin en is een plek waar ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien.

9

10 Kledinginzameling Binnenkort houden wij weer een kledinginzameling. Doe mee en breng a.u.b. zoveel mogelijk kleding en schoenen naar de vrachtauto. Dinsdag 5 april U kunt de zakken met kleding alleen s ochtends tot 09:00 uur inleveren op onderstaand adres: BS De Bongerd Wat wordt er wel ingezameld? - Alle draagbare boven en onderkleding - Draagbare schoenen (aan elkaar gebonden) - Huishoudtextiel (washandjes, handdoeken, tafellakens, dekens, kussenslopen) - Zachte knuffelbeesten Wat wordt er niet ingezameld? - Vloerbedekking, tapijten en snij afval (kleine lappen stof) - Niet draagbare kleding en schoenen - Dekbedden, kussens, tuinstoelkussen, etc. - Werkkleding en vervuilde kleding - Hard speelgoed - Kledingzakken waar de beste kleding al uit is gehaald/gesorteerd (bijv. van een kringloopwinkel) Hoe moet de kleding verpakt worden? Alles dient verpakt te zijn in een dichte plastic zak (s.v.p. niet in dozen). Een plastic zak biedt de beste bescherming tegen het vuil en nat worden van de kleding. Nederweert

11

12

13

14 Persbericht Kinderen uit regio Weert lopen tegen ondervoeding. Op zondag 10 april doen ca. 700 gesponsorde kinderen in Weert mee aan de Unicef loop. Nadat de wethouder om 10 uur het startsein heeft gegeven lopen de kinderen vanuit het startlokaal in de aula van het College een of meerdere ronde(n) van ca. 5 km. richting Altweerterheide en terug door het bungalowpark. Ze worden per kilometer of rondje gesponsord door familie, buren en kennissen. De Unicefloop bestaat al ruim veertig jaar en in Weert wordt deze sponsorloop voor de 33 e keer gehouden. De deelnemende kinderen zijn leerlingen van bijna alle basisscholen in deze gemeente. Vorig jaar was de opbrengst zo n ,--. Maar niet alleen gesponsorde kinderen mogen deelnemen aan deze Unicef loop, ook vaders, moeders, opa s, oma s, broers, zussen, kennissen, vrienden etc. etc. nodigen wij uit om zich op zondag 10 april bij de balie losse inschrijvingen vrijblijvend aan te melden voor deelname, om zodoende voor 3,-- per persoon deze Loop financieel extra te ondersteunen. Voor extra donaties staan er die dag altijd collectebussen in de aula opgesteld. Lagere school kinderen die graag gesponsord mee willen lopen, maar die via school geen deelname-envelop hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden via onderstaand mailadres. Elke dag overlijden duizenden kinderen door ziektes die vaak heel makkelijk te voorkomen zijn. Vaak is ondervoeding de onderliggende oorzaak. Daarom lopen we dit jaar tegen ondervoeding. Sponsort u de deelnemende kinderen en/of loopt u zelf ook mee? Voor meer informatie omtrent het thema van dit jaar: Unicef zorgt, samen met de overheid, voor voldoende gezondheidsposten en een goede spreiding. Daarnaast doen wij er alles aan om ook de kinderen in afgelegen dorpen te bereiken. Unicef traint medisch personeel en zorgt ervoor dat er voldoende middelen beschikbaar zijn, zoals medicijnen, speciale voeding, muskietennetten, vaccins, transportmiddelen en medische apparatuur. UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties, heeft hulpprogramma s in circa 155 landen en komt wereldwijd op voor de rechten van kinderen. Met als motto Kinderen eerst geeft UNICEF Nederland voorlichting over dit werk en werft daar fondsen voor. Daarnaast lobbyt UNICEF Nederland voor de naleving van het Verdrag voor de Rechten van het Kind. weert4unicef@gmail.com

15 Interesse in een cursus zelfverdediging voor uw kind(eren)? Deze cursus is niet alleen gericht op fysieke zelfverdediging, maar ook op mentale zelfverdediging. Basisschool de Bongerd

Puberteit en Autismespectrumstoornissen

Puberteit en Autismespectrumstoornissen Uitnodiging Puberteit en Autismespectrumstoornissen Het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg organiseert op woensdag 2 maart 2016 een thema-avond met als onderwerp puberteit en autismespectrumstoornissen.

Nadere informatie

De planning ziet er als volgt uit:

De planning ziet er als volgt uit: 22 september 2016 Jaargang 9- nummer 3 kalender Vrijdag 23 september Afsluiting van de feestweek met De Klankenkaravaan ---- U komt toch ook kijken om 14.00 uur?! Donderdag 29 september Groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

13 november 2015

13 november 2015 1287 www.clarafabriciusschool.nl 13 november 2015 16 november Schoen mee naar school (alle groepen) 19 november Oudergesprekken 23 november Kledingactie Reshare 23 november Oudergesprekken Schoolfruit

Nadere informatie

No. 2 7 september

No. 2 7 september No. 2 7 september 2017 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen Het went snel om weer met elkaar aan het werk te

Nadere informatie

de Nieuwsroos Parkeren op geitenwei Open dag Wij trekken aan de bel

de Nieuwsroos Parkeren op geitenwei Open dag Wij trekken aan de bel de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 14 maart 2016 (Met 3 bijlagen!) Parkeren op geitenwei De parkeerplaats voor ouders bij

Nadere informatie

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 Donderdagsbrief 1264 www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 3 t/m 7 april Paasvakantie (ook vrijdag en dinsdag vrij!) 9 + 13 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7, uitnodiging heeft u vorige week ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Stand van zaken. Allereerst een terugblik op de afgelopen maand. Er is veel gebeurd. Een kleine opsomming: *Op zaterdag 8 oktober was de open dag. We hadden veel geluk met het

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Kwaliteitsonderzoek. Kledinginzameling. nummer:

Uiltje gemist? kalender. Kwaliteitsonderzoek. Kledinginzameling. nummer: 03 maart 2016 Jaargang 8 - nummer 23 kalender Vrijdag 4 maart Kunstatelier 2 Dinsdag 8 maart Bonte avond groepen 1-2D en 1L/T Woensdag 9 maart Bonte avond groepen 1-2B/P en 3L Donderdag 10 maart Bonte

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari!

Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari! Nieuwsbrief 9 29-01-2016 Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari! Nieuw lid van de medezeggenschapsraad! Afgelopen weken zijn de verkiezingen geweest voor de medezeggenschapsraad en

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 6 26 november 2015 (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) 27-11 Lisanne Zwarts (gr. 3) 29-11 Mieke Donkers (gr. 8) 06-12

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 17-2017-2018 AGENDA 29 mei Toneelvoorstelling groep 7/8 Cbs Rehoboth in Oldekerk (fiets mee!) Organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen Data 2 april 2 e Paasdag vrije dag voor iedereen 12 april 10 minutengesprekken groep 1 13 april Staking geen school vandaag 13 april Kledinginzameling OV 17 en 18 april Eindtoets groep 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

GROEP 5 AGENDA 10 maart bezoeken wij de voorstelling "op tafel lag een briefje " van het kunstmenu. 16 maart sportdag in Hazerswoude-dorp.

GROEP 5 AGENDA 10 maart bezoeken wij de voorstelling op tafel lag een briefje  van het kunstmenu. 16 maart sportdag in Hazerswoude-dorp. O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STAGIAIRE IN GROEP 6 Mijn naam

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda mei juni 2017 11 mei 19.30 uur: vergadering medezeggenschapsraad 22 mei Kledingactie: ReShare 24 mei Schoolfeest (meer informatie over dit feest volgt in een aparte nieuwsbrief)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT Nieuwsbrief 01 Week 36 en 37 2 september t/m 16 september In deze nieuwsbrief o.a.: We zijn weer begonnnen Oudercontacten Brede schoolactiviteiten Werken aan een goede sfeer Personeel Gymrooster Kledinginzameling

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer:

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: 29 september 2016 Jaargang 9 nummer 4 kalender Weeksluiting groepen 1 en 2 Ongeveer 1 keer in de maand vindt de weeksluiting plaats. Kinderen mogen op die dag een optreden verzorgen. Bijvoorbeeld: Een

Nadere informatie

In dit nummer. Welkom en bedankt. Continurooster. tot 14.15 uur. op 20 februari. 6 maart

In dit nummer. Welkom en bedankt. Continurooster. tot 14.15 uur. op 20 februari. 6 maart CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs tel: 010-5112043 Website: www.pwabasisschool.nl Twitter: @pwabasisschool Facebook: pwaberkel In dit nummer Welkom en bedankt 1 Foto

Nadere informatie

jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Dinsdag 7 april

jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Dinsdag 7 april jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Pasen Over een week is het alweer Pasen. Reden dus voor een leuke schoolactiviteit. Op vrijdag 3 april is er een paasspeurtocht voor de groepen 1 t/m 8 door de wijk. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Data. Wist je dat. het team van de Lage Weijkens een gezellig en geslaagd teamuitje heeft gehad?

Data. Wist je dat. het team van de Lage Weijkens een gezellig en geslaagd teamuitje heeft gehad? Data 3-4-5-6 juni Avondvierdaagse 10 juni 2 e Pinksterdag vrije dag voor iedereen 11 juni Facultatieve oudergesprekken groep 2 12-13-14 juni Kamp groep 8 17 juni GGD spreekuur 17 juni MR vergadering 18

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 06 nov. 2015 151106 volgnummer 9 Benoeming

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand 1 Beste Ouders Ko zegt, brr... 1-2 2-3 Citotoets 1-2 2-3 Géén kerstspel 1-2-3 Speelgoedwinkel 2-3b Afscheid Juf Mieke 3 Kerstviering 1-8 Kledinginzameling

Nadere informatie

INHOUD VAN DIT BULLETIN:

INHOUD VAN DIT BULLETIN: infobulletin 11 OUDERS / LEERLINGEN (schooljaar 2017-2018) In dit informatieblad staan allerlei wetenswaardigheden en wordt de aandacht gevestigd op activiteiten die op Sg. Sint Ursula, locatie Horn plaatsvinden.

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG Data Elke woensdag Spreekuur schoolmaatschappelijk werker 09.00 11.00 uur 4 oktober Start Kinderboekenweek 5 oktober STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG 9 oktober MR vergadering 13 oktober Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015

Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015 Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015 Jarigen Op de Augustinus school zijn de volgende jarigen: Op dinsdag 17 november is Mert Kizil uit groep 6 jarig, hij wordt 10 jaar. Fiene Verhoef

Nadere informatie

Contact: redactie@msweert.nl

Contact: redactie@msweert.nl Jaargang 20: nummer 801.02-11-2015 -AA Redactie en Eindredactie: Marjolijn Vaessen en Ankie Ketelaars Contact: redactie@msweert.nl AGENDA 2 nov Instroommoment 4 nov Creaochtend onderbouw 5 nov Studiemiddag,

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - maart 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 23 maart Open dag nieuwe ouders 24 maart Paasviering en paaslunch

Nadere informatie

Kwaliteitsonderzoek. 28 november De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar:

Kwaliteitsonderzoek. 28 november De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar: 28 november 2018 Kwaliteitsonderzoek De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar: Kwaliteit: Ze kijken met name of er sprake is van een verbetercultuur, een gezamenlijk

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2012-2013 1

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2012-2013 1 Nieuwsbrief De Doornick nummer 2 oktober 2012, agenda oktober 2 Juf Gaby ADV invaller in groep 8 3 Start Kinderboekenweek 4 Dierendag 11 Afsluiting Kinderboekenweek donderdag 17.00 18.30 uur 12 Begin herfstvakantie

Nadere informatie

JAARGANG NR. 2 2 november 2017

JAARGANG NR. 2 2 november 2017 BS Patricius Hubertusstraat 1 6102 AS Echt Tel. 0475-482225 e-mail: info@bspatricius.nl website: www.bspatricius.nl JAARGANG 2017-2018 NR. 2 2 november 2017 In deze nieuwsbrief Agenda Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 09-10-2015

Nieuwsbrief 3 09-10-2015 Nieuwsbrief 3 09-10-2015 De oudervereniging De verkiezingen zijn geweest en de samenstelling van de oudervereniging is bekend. Wij wensen hen veel succes het komende jaar en we gaan er samen een mooi schooljaar

Nadere informatie

Publiciteit en werving OSA

Publiciteit en werving OSA Publiciteit en werving OSA Bereik de ouders persoonlijk Het is belangrijk om veel aandacht aan werving en publiciteit te besteden. In het bijzonder als u met open inschrijving werkt. Denkt u hierbij aan

Nadere informatie

jaargang: 16 nummer: 2 oktober 2015

jaargang: 16 nummer: 2 oktober 2015 jaargang: 16 nummer: 2 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging pag. 4 bijdrage leerlingen pag. 5 leerlingenraad pag. 6 GGD pag. 7 Overig pag. 8 1

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 7, 21 maart 2019 Kalender: 21 maart Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 22 maart Groep 7 heeft Mad Science Workshop 30 maart Zomertijd gaat in 2 april Buitenspeeldag 4 april

Nadere informatie

jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging GGD pag. 11 Overig pag.

jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging GGD pag. 11 Overig pag. jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging pag.10 GGD pag. 11 Overig pag. 12 1 5-10 dag van de leraar 7-10 opening kinderboekenweek

Nadere informatie

Een goed en leerzaam 2011-2012!!!

Een goed en leerzaam 2011-2012!!! Jaargang 7, September 2011 Agenda: Maandag 05 sept: Schoolfotograaf Dinsdag 06 sept: Schoolfotograaf Dinsdag 06 sept: Info avond BB 19.30 u. Donderdag 08 sept: Infoavond OB 19.30 u. Maandag 26 sept: Koffieuurtje

Nadere informatie

Infobrief nummer 5,

Infobrief nummer 5, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 7, 21 maart 2019 Kalender: 30 maart Zomertijd gaat in 1 april Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.0 uur 2 april Buitenspeeldag 4 april Theoretisch verkeersexamen (groep 7) 5 april Verkeersexamen

Nadere informatie

De Burcht-Rietheim Nieuws

De Burcht-Rietheim Nieuws De Burcht-Rietheim Nieuws Schooljaar 2015-2016 nr. 1 (augustus 2015) Groep 1 t/m 4 Van Visvlietstraat 7-4388 CT Oost-Souburg - 0118 46 17 20 Groep 5 t/m 8 109 4388 VL Oost-Souburg 0118 21 76 22 Email:

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Infobrief nummer 18,

Infobrief nummer 18, Infobrief nummer 18, 2016-2017 AGENDA Ma. 12-06-2017 Schoolshirts worden uitgedeeld voor de groepen 1 t/m 7 Di. 13-06-2017 Potje Schoolreis groep 1 t/m 7 Wo. 14-06-2017 Reshare kledinginzameling! Do. 15-06-2017

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl Nm nieuwsbrief Schooljaar 2014 2015 4 september 2014 nr. 1 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG We zijn weer met een nieuw schooljaar begonnen! Het was hier en daar

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com

4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com 4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is maandag begonnen en het was mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen (en hun ouders) naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 5: maart 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Oproep

Nadere informatie

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013 de schoolinfo 16 september 2013 schooljaar 2013 2014 nummer 3 Contact met de school Babynieuws U kunt de school als volgt bereiken: telefonisch: (0485) 381200 mailadres: mariannevdboomen@gmail.com Wijziging

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Data. Luizenbrigade op de Lage Weijkens

Data. Luizenbrigade op de Lage Weijkens Data 31 mei tm 1 juni Kamp groep 8 11 juni MR vergadering 12 juni 08.30 uur GGD spreekuur 12 juni Facultatieve 10 minutengesprekken groep 2 22 juni 2 e rapport groep 3 tm 8 Week 26 Facultatieve 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 1

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 1 Uit De School Pagina 1 Schooljaar 2018-2019 nr 1 CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs http://www.pwabasisschool.nl Donderdag 6 september 2018 Start schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN MET ZONDAG 12 MEI 2013

VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN MET ZONDAG 12 MEI 2013 De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :info@borgwal.nl Website :www.borgwal.nl Infobrief nummer 17, 2012-2013 AGENDA VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN

Nadere informatie

schaken, gitaar voor beginners, volleybal en korfbal schaken, jong in Balans (over gezonde voeding), korfbal en volleybal.

schaken, gitaar voor beginners, volleybal en korfbal schaken, jong in Balans (over gezonde voeding), korfbal en volleybal. Herinnering inschrijven VSD en schoolsport. Vorige week heeft u via Digiduif de inschrijvingsbrieven ontvangen voor de verlengde schooldag en schoolsport. U heeft nog tot maandagochtend 8:00u de mogelijkheid

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen. Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 7 --maart 2017 Onze school is gezond Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet

Nadere informatie

INHOUD VAN DIT BULLETIN:

INHOUD VAN DIT BULLETIN: infobulletin 5 OUDERS / LEERLINGEN (schooljaar 2018-2019) In dit informatieblad staan allerlei wetenswaardigheden en wordt de aandacht gevestigd op activiteiten die op Sg. Sint Ursula, locatie Horn plaatsvinden.

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 Overig pag.10 1 Woensdag 9 december: 11.15-12.30 uur: Inloop spreekuur CJG locatie Bongerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda oktober september 2017

Nieuwsbrief. Agenda oktober september 2017 Nieuwsbrief Agenda oktober 2017 Dag Datum Tijd Opmerking/thema Maandag 2-10 15.15 uur teamvergadering Dinsdag 3-10 Woensdag 4-10 start kinderboekenweek Donderdag 5-10 STAKING, school is gesloten, alle

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

1 december In dit nummer:

1 december In dit nummer: 8 1 december 2010 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Bianca van Koningsbruggen Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 06-07-2016 Nummer 19 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 15 17-04-2019 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA 22 april t/m 03 mei 2019 meivakantie; 10 mei

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Infobrief nummer 4,

Infobrief nummer 4, Infobrief nummer 4, 2017-2018 AGENDA Ma. 30-10-2017 Di. 31-10-2017 Potje Wo. 01-11-2017 Do. 02-11-2017 Groep 3 naar het dijkmagazijn. De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8.

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8. Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 16 16 mei 2019 Sportdag Op 29 mei is de jaarlijkse sportdag voor de groepen 7 en 8. Groep 1 t/m 6 vrij Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13 Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13 Agenda Dinsdag 24 november Groep 8 NIO afname op de De Marsweijde. Donderdag 26 november Groep 7 NSCCT afname op De Marsweijde Vrijdag 27 november

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 14 september 2018 nr.2 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Jaargang 6, mei 2011

Jaargang 6, mei 2011 Jaargang 6, mei 2011 Agenda: Woensdag 25 mei: Sportdag. Donderdag 2 juni en vrijdag 03 juni: Hemelvaart, alle kinderen vrij. Kledingactie 08 juni: Kleding brengen tot 16.00 u. (Christinaloc.) Kledingactie

Nadere informatie

Intern Begeleider. We zijn blij met onze nieuwe Intern Begeleider: Babette Rademakers. In het volgende Turfje zal zij zich aan u voorstellen.

Intern Begeleider. We zijn blij met onze nieuwe Intern Begeleider: Babette Rademakers. In het volgende Turfje zal zij zich aan u voorstellen. In dit Turfje 1 Vanuit de directie 2 Nieuws uit de klassen 2 Vaderdag 3 Het pennetje 5 Kledinginzameling Vormgeving: www.sadedesign.nl, Breda Intern Begeleider We zijn blij met onze nieuwe Intern Begeleider:

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer: 4 oktober 016 Nieuwsbrief Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 5 oktober a.s. om ca. kwart voor 9 op het schoolplein een korte opening hebben van de Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Sint Gerardusstraat 22 6034 SJ Nederweert-Eind Telefoon: 0495 632712 www.de2sprong.nl Nummer 6 Nederweert-Eind 01-02-2016 Nieuwsbrief februari 2016 Voorwoord Beste ouders en verzorgers, De carnaval staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

De Startbaan Nieuwsbrief

De Startbaan Nieuwsbrief De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer #2 Belangrijke data (zie voor de meeste items verderop in deze nieuwsbrief) 3 t/m 13 september Startgesprekken 7 september Weekafsluiting

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Jaargang 22 - Nummer 03 donderdag 20 oktober Beste ouders, verzorgers, Als school vinden wij het belangrijk dat er een goede communicatie tussen ouders en school plaatsvindt. Het sociaal-emotioneel functioneren,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

t Talent oktober 2018

t Talent oktober 2018 t Talent oktober 2018 Voorwoord De afgelopen maand is weer voorbij gevlogen. De eerste ronde talentontwikkeling zit erop en doorontwikkeling hiervan richting Let s Play krijgt gestalte. Op naar de komende

Nadere informatie