Nieuwsbrief februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief februari 2016"

Transcriptie

1 Sint Gerardusstraat SJ Nederweert-Eind Telefoon: Nummer 6 Nederweert-Eind Nieuwsbrief februari 2016 Voorwoord Beste ouders en verzorgers, De carnaval staat voor de deur. Komende vrijdag gaan we er met de hele school een geweldige dag van maken. De voorbereidingen voor de optocht en de hosmiddag zijn in volle gang. We zijn heel benieuwd naar de uitdossingen van alle deelnemers. In de vorige nieuwsbrief heb ik al gerefereerd aan de digitalisering van ons onderwijs. Inmiddels zijn de I-pads gearriveerd op school. De komende periode zullen deze geïmplementeerd worden in de groepen. Vraag er gerust naar bij uw kinderen. In ons schoolgebouw is Stichting Okido actief. Okido verzorgt het peuterprogramma en de buitenschoolse opvang. Wij zijn blij met deze samenwerking. De doorgaande lijn van peuterprogramma naar basisschool kan op deze manier goed vormgegeven worden. De buitenschoolse opvang is een service waar wij als basisschool ook veel waarde aan hechten. Tegenwoordig zien we dat in veel gezinnen beide ouders werken. De gezellige BSO is een voorziening waar kinderen op een fijne manier opgevangen worden na school. We merken dat de groep kinderen die deelneemt aan de BSO wat afneemt. Om deze voorziening in stand te houden is een minimaal aantal deelnemers van belang. We nodigen u dat ook uit om uw kind een keer te laten deelnemen aan de BSO. Als laatste wil ik u nog wijzen op de komende thema avond van de MR. Het thema is mediawijsheid. Deze avond is een aanrader. De uitnodiging hiervoor volgt. Rest mij iedereen unne gooie vastenaovundj en een fijne vakantie toe te wensen. Met vriendelijke groet, Margo Jacobs Ouderklankbordgroep Na de carnavalsvakantie komt de ouderklankbordgroep weer bijeen. Heeft u bespreekpunten kunt u deze uiterlijk woensdag 3 februari mailen naar Sabrina Houben of Lenie Blikman. Samen met de ouders van de klankbordgroep wordt een keuze gemaakt in de agenda. Na afloop zal wederom een kort verslag op de website geplaatst worden. Contact met leerkrachten Leerkrachten ervaren een goede samenwerking met ouders m.b.t. hun kinderen. We merken in dit digitale tijdperk dat inhoudelijke zaken geregeld via de mail gecommuniceerd worden. Wij hebben op school de afspraak dat inhoudelijke zaken m.b.t. leerlingen telefonisch of middels een persoonlijk gesprek worden besproken. Wij willen u daarom vriendelijke verzoeken samen met ons deze afspraak na te leven.

2 Aanmelden nieuwe leerlingen Op woensdag 2 maart 2016 van 8.30 tot uur hebben we weer School in bedrijf. Dit jaar alleen voor ouders van nieuwe potentiële leerlingen. Ouders zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze school. Gedurende de ochtend zijn er allerlei mogelijkheden om de school in bedrijf te zien. Directie in IB-er zijn aanwezig om u te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden. Nationale voorleesdagen In het kader van de nationale voorleesdagen hebben wij op school in alle groepen extra aandacht besteed aan voorlezen. In enkele groepen zijn vaders ons een handje komen helpen. De kinderen hebben enorm genoten van de mooie verhalen die voorgelezen werden door de vaders. Via deze weg willen wij de voorleesvaders nogmaals van harte bedanken. Hopelijk tot een volgende keer! Gevonden voorwerpen Woensdag zullen om uur op de tafel van de BSO in de hal van onze school de gevonden voorwerpen uitgestald worden. Mocht u iets kwijt zijn van uw kind dan kunt u komen kijken of het op school gevonden is. Alle spullen die niet opgehaald worden zullen opgeruimd worden. Uitroeping school prins en prinses Wij als groep 8 moesten s morgens met een zwarte broek en witte blouse naar school komen. Maar we moesten wel nog rekenen, dat deden we in spanning. We gingen ons verzamelen in de gymzaal. Daarna begon de uitroeping. Toen kregen we een filmpje te zien en in dat filmpje kwamen al onze huizen langs en tenslotte kwam er in het filmpje twee datums die waren van de prins en de prinses. Niemand wist wie het werd dus we waren aan het denken wie het was. Toen heeft vorst Peter, de vorst van de piepkukes, bekend gemaakt wie de schoolprins en prinses zijn: SEB EN SILKE!!!!! Natuurlijk hebben zij ook een vorst(in) en een adjudant(e) en dat zijn: IMME als vorstin en MERIJN als adjudant. Natuurlijk hebben zij ook een spreuk dat is: SEB en SILKE alaaf deze vastelaovendj oppe twieesprong des pas gaaf. Op 5 februari gaan wij met de prins prinses vorstin en adjudant en natuurlijk het gevolg op de wagen in de optocht.

3 Bezoek Energie circuit in NMC IJzeren Man Vrijdag 29 januari zijn wij naar NMC de IJzeren Man geweest. We hebben veel dingen met elektriciteit gedaan. Ze waren bijna allemaal heel leuk. Er waren ook leuken opdrachten met lampen. Er was ook een proefje toen je opgezeten dieren mocht aaien. We hadden ook proefjes met fietsen. We moesten met groepjes van twee opdrachten doen. Het was allemaal heel leerzaam. We hadden tijd te kort. We hadden vijftien proefjes en daarvan konden we er acht doen. Er waren ook proefjes buiten. We vonden het leuk om op vrijdagmiddag weg te gaan. Beste ouders die mee hebben geholpen willen we bedanken. Groetjes, groep vijf Buitenschoolse opvang Stichting Okido Zoals jullie misschien wel weten verzorgen wij de buitenschoolse opvang op dinsdag- en donderdagmiddag van uur tot uur. De buitenschoolse opvang is voor kinderen in de basisschool leeftijd; kinderen van 4 t/m 12 jaar. Binnen de buitenschoolse opvang krijgen de kinderen voldoende mogelijkheden om zich na schooltijd te ontspannen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Er worden door de pedagogisch medewerkers activiteiten aangeboden, bijvoorbeeld op het gebied van creativiteit, buiten- en binnenspel. Daarnaast hebben de kinderen de mogelijkheid om te tafelvoetballen, tv te kijken, te lezen, muziek te luisteren etc. Wij vinden het van belang om op de behoeftes van de kinderen in te spelen. We peilen dan ook met regelmaat de interesses van de kinderen van de buitenschoolse opvang, en proberen aan hun wensen te voldoen! De buitenschoolse opvang is klein van opzet. Voor de leefbaarheid van de school en de kern Eind is het van groot belang dat de buitenschoolse opvang blijft bestaan. Vandaar dat we willen kijken naar nieuwe mogelijkheden m.b.t Tijdens studiedagen bieden we de volgende mogelijkheden van opvang; tot uur 18,75 ( 6,25 per uur) tot uur 37,50 ( 6,25 per uur) Incidentele opvang. Kinderen die niet ingeschreven staan bij de BSO kunnen incidenteel gebruik maken van de BSO. (incidenteel formulier) 6,90 per uur. Bij voldoende interesse zouden we op dinsdag en donderdag voorschoolse opvang aan kunnen bieden vanaf 8.00 uur. Hebben jullie wensen of ideeën m.b.t. de buitenschoolse opvang, laat het ons weten. nederweerteind@stichting-okido.nl Kijk eens hoe gezellig het bij ons is?

4 Kalender: De week van 1 februari Carnavalsweek Vrijdag 5 februari Carnavalsviering voor alle leerlingen Maandag 15 februari Hoofdluiscontrole Dinsdag 16 februari MR vergadering Maandag 22 februari Alle leerlingen vrij i.v.m een studiedag Donderdag 25 februari Thema avond mediawijsheid georganiseerd door de MR Maandag 29 februari Workshops mediawijsheid voor groep 4 t/m 8 Dinsdag 1 maart Schoolfotograaf OV-vergadering Woensdag 2 maart School in bedrijf voor nieuwe leerlingen en aanmelden van nieuwe leerlingen. Wist u dat Seb en Silke ons prinselijk paar van de Tweesprong zijn? Zij worden bijgestaan door Vorst Imme en Adjudant Merijn? Niek Wijen en Lianne Kok het boerenbruidspaar van 2016 geworden zijn. Wij hopen dat hun bruiloft een te gek feest is geweest? Wij er met zijn allen een te gekke carnaval van gaan maken? Op leuke spelletjes te spelen zijn rondom tempo rekenen? Vanuit het CJG Naar bed gaan Goed slapen is gezond voor je kind. Kinderen hebben voldoende slaap nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen, te groeien en overdag voldoende energie te hebben. Hier 3 tips: 1. Gebruik zoveel mogelijk een vast dagritme voor het opstaan, eten en naar bed gaan. Wanneer dit voorspelbaar is dan weet je kind ook waar het aan toe is en geeft dat minder strijd. 2. Ga een halfuur voor bedtijd over op rustige spelletjes of activiteiten. Het is beter als je kind dan geen druk (computer)spelletje meer doet of een spannend programma op tv kijkt. 3. Als je kind wat ouder is, wil het misschien alleen naar boven. Wil je kind op de eigen kamer nog wat lezen of muziek luisteren? Dat is prima, maar spreek een duidelijke slaaptijd af en zie er consequent op toe dat je kind dan ook echt gaat slapen. Lees hier meer over dit onderwerp. Workshop: Ruzie en agressie bij kinderen Alle kinderen hebben wel eens ruzie of zijn wel eens boos. Maar als dit vaak gebeurt of als broers en zussen elkaar thuis steeds in de haren vliegen hebben ze hulp nodig van hun ouders dit gedrag te keren. Maar hoe doe je dat nou op een positieve manier of zonder zelf ook boos te worden? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Wanneer: Woensdag 17 februari van uur Waar: Centrum Jeugd en Gezin, Zandkuilweg 8 Maasbracht Voor wie: Ouders/verzorgers van kinderen tot 10 jaar Kosten: gratis deelname, verplichte aanmelding (max 12 deelnemers) Meer informatie en aanmelden: of info@cjgml.nl

5 Workshop: Boodschappen doen Zie je als een berg op tegen het boodschappen doen met je kind(eren). Misdraagt je kind zich regelmatig in de supermarkt? Je bent niet de enige die dit overkomt. Wil je dit patroon doorbreken, waardoor het weer leuk wordt om met je kind de winkel in te gaan? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. Wanneer: Woensdag 24 februari van uur Waar: Centrum voor Jeugd en Gezin, Schoolstraat 35 in Heythuysen Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen tot 6 jaar (maximaal 12 deelnemers) Kosten: gratis workshop, wel verplichte aanmelding Meer informatie en aanmelden: of info@cjgml.nl Uitnodiging: Puberteit en Autismespectrumstoornissen Het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg organiseert op woensdag 2 maart 2016 een thema-avond met als onderwerp puberteit en autismespectrumstoornissen. De puberteit is een leeftijdsfase die elke jongere met of zonder autisme doormaakt. Een fase waarin tegelijkertijd op diverse ontwikkelingsgebieden grote veranderingen plaatsvinden. Niet alleen lichamelijk, maar ook sociaal, emotioneel en verstandelijk. Niet alleen de jongere verandert, hun omgeving verandert mee. De wereld om hen heen wordt steeds groter en daarmee minder overzichtelijk en er wordt steeds meer van de jongere zelf verwacht. Voor pubers en adolescenten met een autismespectrumstoornis is de puberteit een periode van grote kwetsbaarheid. En voor hun ouders niet zelden een turbulente periode, waarin ze zich voor diverse uitdagingen gesteld zien. Tijdens de lezing zal ingegaan worden op de invloed van autisme op de ontwikkelingen die in de puberteit plaatsvinden en wat dit betekent voor de omgang en opvoeding van een puber met autisme. Gastspreker Als gastspreker hebben we Birgitta Kox gevraagd. Zij heeft als GZ-Psycholoog en Orthopedagoog-Generalist (NVO) in de afgelopen 27 jaar samen gewerkt met en voor kinderen, jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis en hun gezinnen. Lange tijd binnen instellingen voor de Geestelijke Gezondheidszorg, sinds twee jaar vanuit haar eigen praktijk Autrinsiek - expertise in autisme. Daarnaast geeft Birgitta lezingen, cursussen voor diverse opleidingsinstituten, biedt zij supervisie en is zij werkzaam voor het Centrum voor Consultatie en Expertise. Wanneer: woensdag 2 maart 2016 van uur Waar: Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert Voor wie: Ouders en andere geïnteresseerden Kosten: gratis toegang Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk:

Puberteit en Autismespectrumstoornissen

Puberteit en Autismespectrumstoornissen Uitnodiging Puberteit en Autismespectrumstoornissen Het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg organiseert op woensdag 2 maart 2016 een thema-avond met als onderwerp puberteit en autismespectrumstoornissen.

Nadere informatie

Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari!

Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari! Nieuwsbrief 9 29-01-2016 Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari! Nieuw lid van de medezeggenschapsraad! Afgelopen weken zijn de verkiezingen geweest voor de medezeggenschapsraad en

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 Overig pag.10 1 Woensdag 9 december: 11.15-12.30 uur: Inloop spreekuur CJG locatie Bongerd

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis KINDEREN

&Ons Tweede Thuis KINDEREN &Ons Tweede Thuis KINDEREN & & KINDEREN Inleiding Het liefst zorg je als ouder zelf voor je kind maar soms heb je hulp nodig. Bijvoorbeeld als je kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr. 13 31 januari 2017 IN DIT NUMMER: Koffieochtend taalmethode STAAL Uitnodiging schoolgezinsdienst Open dag donderdag 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2019

Nieuwsbrief 1 maart 2019 Nieuwsbrief 1 maart 2019 Beste ouders/verzorgers, Vandaag hebben we met elkaar een gezellige en vrolijke carnavalsviering gehad. De optocht was een feest om te zien en voor de meeste kinderen precies lang

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21.

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21. Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen onze school. 09-09-2015 Agenda Donderdag 10-9-2015 Kennismakingsdag onderbouw tot 11-9-2015 Kind/ouder gesprekken Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 23-01-2018 Belangrijke data: Woensdag 24 januari Voorleesontbijt Vrijdag 2 februari Koekendag Maandag 5 februari Open podium kleuters 14.15u. Donderdag 8 februari 1 e rapport gaat mee

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders,

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders, JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28 Beste ouders, Vanmiddag kwamen er een paar onderbouwleerkrachten puffend langs: De kinderen lijken wel allemaal hyperactief! De Sinterklaaskoorts

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school.

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school. PROEFDRAAIEN 5 GELIJKE TIJDEN Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot 14.00 uur naar school. Vanaf maandag 12 juni tot en met

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie