5 dagen naar Barcelona Reisprogramma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5 dagen naar Barcelona Reisprogramma"

Transcriptie

1 5 dagen naar Barcelona Reisprogramma Dag 1 U wordt in de middag/avond opgehaald bij uw opstappunt vanaf daar begint uw reis richting Barcelona. Tijdens de reis zal er een pauze worden gehouden van ongeveer 45 minuten. Omdat we s nachts rijden overnacht u in de touringcar. Dag 2 Tussen uur uur de verwachte aankomst in Barcelona. Bij aankomst in Barcelona wordt u door de chauffeurs naar het centrum gebracht. U wordt afgezet bij Columbus Monument en heeft u vrije tijd om Barcelona op eigen gelegenheid te ontdekken uur verzamelen bij het afzetpunt Columbus Monument. LET OP! Het exacte tijdstip wordt gecommuniceerd via de chauffeur op de dag van aankomst. Daarna zal chauffeur u naar het hotel brengen. Dag uur wordt u opgehaald bij het hotel en naar het centrum gebracht. U wordt weer afgezet bij het Columbus Monument en kier kunt u uw vrije tijd zelf invullen. Ook kunt u ervoor kiezen om in de ochtend Park Güell te bezoeken en in de middag het beroemde Camp Nou voetbalstadion. De chauffeurs zullen u bij Park Guëll afzetten waar u vervolgens 1,5 uur vrije tijd heeft. Daarna zal de chauffeur u bij het Columbus Monument afzetten en indien u tickets heeft gekocht voor Camp Nou dan zal de chauffeur u bij Camp Nou afzetten. In de middag wordt u bij Camp Nou opgehaald en afgezet bij het Columbus Monument. Park Güell Dit prachtige en beroemdste park, gelegen in het noorden van de stad, is ontworpen door de wereldberoemde architect Antoni Gaudi. Een prachtig park met mooie gebouwen, kleurrijke tuinen, fonteinen en bloemperken. Dit park is zeker een bezoekje waard als u in Barcelona bent!

2 Camp Nou Ga me met een tour door het beroemde Camp Nou voetbalstadion. Camp Nou is de thuisbasis van één van de grootste internationale voetbalteams - FC Barcelona - en is geopend in In het museum vindt u vele foto s, schilderijen en trofeeën uur verzamelen bij het afzetpunt Columbus Monument voor stadsrondrit. LET OP! Het exacte tijdstip wordt gecommuniceerd via de chauffeur op de dag van aankomst. Daarna zal chauffeur u via een stadsrondrit langs bezienswaardigheden naar het hotel brengen. Dag uur wordt u opgehaald bij het hotel en naar het centrum gebracht. U wordt weer afgezet bij het Columbus Monument en kier kunt u uw vrije tijd zelf invullen. In de avond zullen wij weer beginnen aan de terugreis richting Nederland uur verzamelen bij het afzetpunt in het centrum en begin terugreis. LET OP! Het exacte tijdstip wordt gecommuniceerd via de chauffeur in de ochtend. Ook tijdens de terugreis overnacht u in de touringcar en worden weer voldoende stops gemaakt. Dag 5 Tijdens de reis zal er een pauze worden gehouden van ongeveer 45 minuten. Rond uur zullen wij de Nederlandse grens passeren. Vervolgens wordt u weer afgezet bij uw opstapplaats. LET OP! De exacte tijdstippen worden gecommuniceerd via de chauffeur op de dag van aankomst.

3 Algemene informatie Barcelona Barcelona is de hoofdstad van Spanje en al jaren één van de topbestemmingen voor een stedenreis. De stad beschikt over een heerlijk klimaat, kilometers lang strand, een historisch stadshart met kleine straatjes, vele bezienswaardigheden en gezellige restaurantjes. Tevens is de stad één van de grootste openluchtmusea aan de Middellandse Zee. Bezienswaardigheden La Sagrada Familia Carrer de Mallorca Barcelona De Sagrada Familia is een van de hoogtepunten van de stad. Een uniek en wonderlijk gebouw in de Neocatalaanse stijl, vol kronkelend gevormde torentjes en ornamentjes, waar al vanaf 1883 aan gewerkt wordt. De tempel, die af moet zijn rond het jaar 2025, zal uiteindelijk bestaan uit drie gevels (façades). Façade van de geboorte, het lijden en de passie bevatten elk drie torens. De Sagrada Família is hét meesterwerk van Gaudi. oktober t/m maart uur uur april t/m september uur uur Tickets Tour Prijs ticket voor volwassenen Prijs ticket voor studenten en 65+ Sagrada Familia + audio guide 19,30 16,30 Sagrada Familia 14,80 12,80 Sagrada Familia + the Towers 19,30 17,30 Gaudi House Museum 5,50 4,50 Kabelbaan - Teleferic de Montjuïc Avinguda de Miramar Barcelona Een leuk alternatief om de heuvel van Montjiïc te bezoeken. Vanuit deze kabelbaan heeft u een geweldig uitzicht over de haven en de stad. Op de berg kunt u een leuke wandeling maken door het park. Hier kunt u de fonteinen en musea bezichtigen. Of breng een bezoek aan het voormalige fort: Castell de Montjuïc. La Rambla De brede, drukke en gezellige boulevard van Barcelona. De toeristische straat van de stad, maar liefst 1,5 km lang. Gelegen tussen het Placa de Catlunya en het monument van Columbus. Dit is het domein van de straatartiesten en ook wel het bruisende middelpunt van het centrum. Links en rechts zijn er diverse souvenirwinkels, restaurants, hotels, kledingzaken en tapasbars.

4 Placa de Catalunya Een groot en druk plein dat wordt omringd door monumentale gebouwen. Aan dit plein begint la Rambla en is centraal gelegen. Hier komt al het verkeer van bussen, metro s, taxi s en voetgangers bij elkaar. Font Magica Font Magica Placa de Carles Buïgas Barcelona De magische fontein is een toeristische trekpleister aan Placa de Carles Buïgas. De fontein spuwt verlichte kleuren en vanaf uur kunt u elk half uur een show aanschouwen waarbij de fontein op de muziek danst. Showtijden van 30 april t/m 30 september van donderdag t/m zondag elk half uur tussen uur en uur De rest van het jaar vrijdag t/m zaterdag elk half uur tussen uur en uur Marcat de la Boqueria La Rambla Bacelona De grootste versmarkt van Spanje. De markt is internationaal bekend en wordt dagelijks bezocht door de lokale bevolking en toeristen. Verdeeld over een oppervlakte van m² is er een groot aanbod van brood, vlees, vis en fruit. Hier kunt u de typische Spaanse sfeer proeven, want elk kraampje heeft zijn eigen specialiteit. maandag t/m zondag uur uur. L Aquarium de Barcelona Moll d Espanya del Port Vell Het Aquarium van Barcelona is het op één na grootste van Europa (na Genua). De grootste trekpleister is de watertunnel van maar liefst 80 meter lang waar de vissen en haaien rond en boven u zwemmen. Er zijn ook veel interactieve attracties die vooral kinderen zullen aanspreken. Er zijn 35 aquariums met meer dan dieren. Maandag t/m vrijdag uur uur zaterdag t/m zondag uur uur Tickets Volwassenen 20,- Kinderen: 15,-

5 Het Picasso Museum Carrer de Montcada, Barcelona Het Picasso Museum in de wijk La Ribera is een van de populairste attracties vanbarcelona. Het is gevestigd in vijf koopmanshuizen die onderling met elkaar zijn verbonden en die allemaal fraaie binnenplaatsen hebben. De hoofdingang is in het Palau Berenguer d Aguilar uit de 15e eeuw. Het museum geeft een fraai overzicht van de ontwikkeling van Pablo Picasso. Zijn werken hangen in chronologische volgorde. Het museum heeft veel stukken uit zijn vroegste periode, toen hij woonde en werkte in Barcelona. Verder zijn er veel werken die Picasso in zijn laatste levensfase maakte. De periode is minder goed vertegenwoordigd. Dat is jammer want Picasso maakte toen grensverleggende en beroemde werken. Echte topstukken zult u in dit museum dus niet aantreffen, maar de tentoonstelling geeft een goed inzicht in hoe Picasso zijn eigen stijl ontwikkelde. Behalve schilderijen bezit het museum voorwerpen van keramiek en grafisch werk van Picasso. dinsdag t/m zondag: uur uur Tickets Hele collectie + tijdelijke expositie: 14,- p.p. Hele collectie: 11,- p.p. Tijdelijke expositie: 6,50 p.p.

6 Belangrijke informatie: Bij noodgevallen kan u een beroep op ons doen. Het noodnummer van Slangenreizen is: Tel: Welke documenten dient u mee te nemen? Omdat u als identificatie of om veiligheidsredenen om een identiteitsbewijs gevraagd kunt worden, moet u dit bij u hebben als u binnen de EU reist. U dient er zelf voor te zorgen dat u een geldig grensdocument in uw bezit heeft. Slangen Reizen kan hiervoor geen verantwoording nemen. Zorg ervoor dat meereizende kinderen hun eigen paspoort of identiteitskaart hebben of in uw paspoort vermeld staan. Vanaf 26 juni 2012 zijn kinderen echter verplicht hun eigen paspoort of identiteitskaart te hebben om te reizen (ook al staan zij nog in het paspoort van hun ouders vermeld, dat geldig blijft). U ontvangt na uw boeking een bevestiging per . Deze dient u vervolgens uit te printen en mee te nemen naar de touringcar, dit is namelijk uw toegangsbewijs. Als u geneesmiddelen mee moet nemen, zorg dan dat u het doktersvoorschrift of recept bij u hebt. Hoe laat moet u aanwezig zijn bij de opstapplaats? U dient minimaal 10 minuten vóór de aangegeven vertrektijd aanwezig zijn bij de opstapplaats. De opstapschema's worden gemaakt nadat het aantal reizigers en hun gewenste opstapplaatsen bekend zijn. In de week van vertrek ontvangt u van ons de definitieve vertrektijd vanaf uw opstapplaats naar keuze. Het kan voorkomen dat er kort voor uw vertrek nog wijzigingen worden doorgevoerd in het opstapschema. Wij vragen dan ook van u om uw of telefoon goed in de gaten te houden. Waar kunt u parkeren bij de opstapplaats? Bij het eigen vervoer naar de opstapplaats, geldt dat de planning en eventuele parkeerkosten altijd voor eigen rekening zijn. Welke bagage mag u meenemen? U mag per persoon 1 koffer van maximaal 20 kg meebrengen + handbagage. U bent zelf verantwoordelijk voor uw bagage. Wij raden u aan om een reisverzekering af te sluiten voor evt. schade, verlies of diefstal van uw bagage. U dient zelf voor een reis- en annuleringsverzekering te zorgen. Mocht u toch schade, verlies of diefstal van uw bagage constateren dan bent u verplicht en verantwoordelijk om zelf aangifte te doen bij de politie en reisverzekering. Indien u dit niet doet dan loopt u het risico dat de verzekeringsmaatschappij uw declaratie niet in behandeling neemt en uw schade niet vergoedt. Mag u uw handbagage in de touringcar laten liggen tijdens de uitstapjes? De touringcar die u naar uw geboekte stedentrip brengt, blijft uw touringcar voor de gehele reis. U mag dus uw handbagage (op eigen risico) in de touringcar laten liggen. Wat moet u doen als u de touringcar niet kan vinden in Barcelona op de afgesproken tijd/plaats? Wij raden u aan om direct het noodnummer te bellen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk verder helpen. Rijtijdenwet en verkeersomstandigheden. Door verkeersomstandigheden kan het zo zijn dat de tijden zoals in het reisprogramma beschreven anders zijn. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden. De wettelijke voorschriften bepalen dat een chauffeur niet langer dan 15 uur werktijd per dag mag hebben. Daarna dient de chauffeur 9 uur rusttijd te hebben, mede om deze reden kan het zo zijn dat het reisschema wordt aangepast.

4 DAGEN LONDEN. DAG 3 VRIJE TIJD Na het ontbijt wordt u opgehaald in het hotel en naar het centrum van Londen gebracht.

4 DAGEN LONDEN. DAG 3 VRIJE TIJD Na het ontbijt wordt u opgehaald in het hotel en naar het centrum van Londen gebracht. 4 DAGEN LONDEN DAG 1 DE HEENREIS U wordt opgehaald bij uw opstapplaats en vanaf daar begint uw reis richting Londen. Tijdens de reis zal er een pauze worden gehouden van ongeveer 45 minuten, exclusief

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia PACK BARÇA TOTAAL PREMIUM (3 NACHTEN) Tour operator prijs: 1150 + BTW Reisbureau prijs: 1295 + BTW Klant prijs: 1450

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

EEN DAGJE PARIJS. Rond uur verzamelen bij afzetpunt Bateaux Mouches voor terugreis richting Nederland.

EEN DAGJE PARIJS. Rond uur verzamelen bij afzetpunt Bateaux Mouches voor terugreis richting Nederland. EEN DAGJE PARIJS U wordt opgehaald bij uw opstapplaats en vanaf daar begint uw reis richting Parijs. Tijdens de reis zal er een pauze worden gehouden van ongeveer 45 minuten. Rond 10.00-11.00uur zult u

Nadere informatie

Schoolreis naar Barcelona, Spanje

Schoolreis naar Barcelona, Spanje Drenthe Tours A.H.G. Fokkerstraat 32 9403AP, Assen E-MAIL info@drenthetours.nl TEL 0592-409963 KVK 4079406 Schoolreis naar Barcelona, Spanje Reisomschrijving Schoolreis naar Barcelona met programma van

Nadere informatie

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst Barcelona Stad der wonderen Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst De geschiedenis van Barcelona spreekt tot de verbeelding. In de literatuur speelt de stad een belangrijke rol. Een relaxte stad Een

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Spanje t/m 21 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Spanje t/m 21 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2017 16 t/m 21 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

LET OP! De exacte tijdstippen worden gecommuniceerd via de chauffeur op de dag van aankomst.

LET OP! De exacte tijdstippen worden gecommuniceerd via de chauffeur op de dag van aankomst. Dagje Londen Reisprogramma U wordt opgehaald bij uw opstapplaats en vanaf daar begint uw reis richting Londen. Tijdens de reis zal er een pauze worden gehouden van ongeveer 45 minuten, exclusief de overtocht.

Nadere informatie

Talenreis Spanje 2018

Talenreis Spanje 2018 Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 15 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

Kandinsky Travel 2011-2012

Kandinsky Travel 2011-2012 Kandinsky Travel 2011-2012 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 pagina Skiën in Bottrop 4 Gaziantep 5 Suriname 6 Barcelona 7 Efteling of Walibi World 11 Spelregels 12 2 Inleiding Beste reiziger, Het reisprogramma

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2016 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona Stad van Gaudi, Picasso en Messi. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum

Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum Programma Inleiding Algemene informatie Reizen Vragen? Algemene informatie Reisperiode: De week voor de herfstvakantie Reisverzekering: Begeleiders: Via school GEEN

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN ZONNIGE ZOMERREIS

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN  ZONNIGE ZOMERREIS PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl ZONNIGE ZOMERREIS 10-daagse busreis van 2 juli t/m 11 juli of 14-daagse busreis van 2 juli t/m 15 juli (beiden gaan door) Tegen ongelofelijke

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Kandinsky Travel 2016-2017

Kandinsky Travel 2016-2017 Kandinsky Travel 2016-2017 1 Inhoudsopgave Inleiding Skiën in Bottrop Barcelonareis Ardennenkamp Jaarlijkse activiteitendag Spelregels Aanmeldingsformulieren Bijlage: informatiefolder Stichting Leergeld

Nadere informatie

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00 Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion en maken indien mogelijk een korte (foto-) stop. We rijden door tot in de buurt van de beroemde

Nadere informatie

Sinaasappelboom op de camping, S. Pol de Mar. Casa Battló. Casa Lléo i Morera.

Sinaasappelboom op de camping, S. Pol de Mar. Casa Battló. Casa Lléo i Morera. Barcelona. 5-12-2009. Barcelona. We lopen om 8.50 naar het station van St. Pol en nemen daar een half uur later de trein naar Barcelona. De rit op zich is niet erg interessant. In de stad stappen we op

Nadere informatie

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers)

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers) Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari 2019 Vertrekplaats: Vertrektijd: Vervoer: busbedrijf Kupers (Kampershoek), Weert (hier komen we donderdag ook weer aan) 15:00 uur luxe touringcar o.b.v.

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Barcelona. Barcelona. Montjuïc

Barcelona. Barcelona. Montjuïc Montjuïc De Montjuïc is een heuvel gelegen in de buurt van het centrum van. De heuvel, waarop zowel een wereldtentoonstelling als de Olympische Spelen gehouden werden, heeft een heel aantal bezienswaardigheden

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Stedentrip Parijs schooljaar

Stedentrip Parijs schooljaar Beste leerlingen en ouders/verzorgers, In schooljaar 2019-2020 gaan we een stedenreis naar Parijs (Frankrijk) organiseren op praktijkschool de Linie. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te houden en sommige

Nadere informatie

Informatieboekje. Schoolexcursie Barcelona. Mavo 4 Eindexamenreis 2014. Dit boekje is van:

Informatieboekje. Schoolexcursie Barcelona. Mavo 4 Eindexamenreis 2014. Dit boekje is van: Informatieboekje Schoolexcursie Barcelona Mavo 4 Eindexamenreis 2014 Dit boekje is van: Beste Mavo examenleerlingen 2014. Met trots kunnen wij jullie dit boekje overhandigen. Het programma en alles daar

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity Coastal Classics & Balearic Isles Crystal Serenity 9-daagse cruisevakantie Van Monte Carlo naar Barcelona Vertrekdatum 11 augustus 2018 EXCLUSIEF JUBILEUM AANBOD 20 JAAR SILVERJET Tijdens uw cruise van

Nadere informatie

Buitenlandse schoolreizen

Buitenlandse schoolreizen Buitenlandse schoolreizen 1-5 okt 2018 MCO INLEIDING Ola, Hello, Bonjour, Hallo! Vanaf volgende week is het zover! Alle leerlingen uit het 3e leerjaar maken een keuze in welke stad ze de schoolreis gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

Gaudi Parc Guel Barcelona

Gaudi Parc Guel Barcelona voorkant Gaudi Parc Guell Barcelona 12 Gaudi De architectuur die te vinden is Architectuur in het park zegt veel over het werk van Antonio Gaudi. De architectuur is herkenbaar en opvallend. De architectuur

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2015 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

NOS VERNOS EN BARCELONA

NOS VERNOS EN BARCELONA NOS VERNOS EN BARCELONA BARCELONA 2017 / MAVO 4 / MEANDER COLLEGE Inleiding Beste mavo 4 leerling, Van 25 t/m 29 september gaan we met 72 mavo 4 leerlingen en 7 docenten naar Barcelona. In dit boekje vind

Nadere informatie

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Levendige avant-garde stad Pakket inclusief cursus en begeleide activiteiten Opties tennis

Nadere informatie

Spanje. Dries Vanhooren

Spanje. Dries Vanhooren 2011 Spanje Dries Vanhooren Inhoud 1 Idee...2 1 Mijn ouders...2 2 De bestemming...2 1 Land...2 2 Stad...2 3 Bus...3 3 Het verblijf...3 1 hotel...3 4 Toppers...4 1 Zwembad...4 2 Biljard...4 3 Barçelona...5

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona 2016 Groep Naam Voorwoord Beste Barcelona-Cultuurreiziger, Je hebt er waarschijnlijk al heel lang naar uit zitten kijken, maar nu gaat het er dan eindelijk van komen!

Nadere informatie

DAGJE NAAR KEULEN MET TRANSTRAVEL

DAGJE NAAR KEULEN MET TRANSTRAVEL DAGJE NAAR KEULEN MET TRANSTRAVEL Brengt u dichterbij Beste, Bedankt voor uw interesse en het aanvragen van de informatie over onze verdiensten. Wij vertrouwen erop u voldoende te kunnen informeren doormiddel

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00 Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion en maken indien mogelijk een korte (foto-) stop. We rijden door tot in de buurt van de beroemde

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016 Martens Bridge Reizen Excursiereis Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Toscane, beroemd om zijn kunst, geschiedenis en aansprekende groene

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Barcelona. Bruisende stad van Gaudí

Barcelona. Bruisende stad van Gaudí Barcelona Bruisende stad van Gaudí Als je denkt aan een Voetbalreis naar FC Barcelona of RCD Espanyol, dan leg je waarschijnlijk meteen het verband met een avondje topvoetbal. Echter staat de stad ook

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE barcelona algemene informatie barcelona Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder twijfel de meest cosmopoliete en moderne stad van Spanje. De stad heeft anderhalf

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Reisplan. Dag 1. Dag 2

Reisplan. Dag 1. Dag 2 Als het je leuk lijkt om negen provincies van Cuba te ontdekken en over de hele eilandengroep te reizen, dan is dit je kans. Je zult genieten van dit avontuur waarin we je meenemen naar de mooiste plekken

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

Opdracht 4: Beeldanalyse

Opdracht 4: Beeldanalyse 18-6-2015 Didactisch atelier Opdracht 4: Beeldanalyse Ilona Betzhold 1SA3 AA-GE Inhoud Keuze stad... Belangrijkste kenmerken van deze stad... Brainstorm... Beelden die kenmerk weergeeft... Gekozen beeld...

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1:

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: Campers Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: s Avonds om half zes vertrekt de boot van IJmuiden naar Newcastle. Aan boord kunt u genieten van een bioscoop met de nieuwste

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona)

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen Catalonië natuur en cultuur 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 889 Natuur en cultuur in Catalonië Spanje - een land dat misschien niet álles heeft maar wél héél veel! Natuur, bergen en zee. Oude,

Nadere informatie

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Genua Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Met 700.000 inwoners is Genua de grootste havenstad van Italië. Aan de Middellandse Zee wordt de haven enkel overtroffen door die van Marseille.

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

2 Dagen Barcelona 9 10 november 2016 Havi Travel

2 Dagen Barcelona 9 10 november 2016 Havi Travel 2 Dagen Barcelona 9 10 november 2016 Havi Travel Havi Travel De heer H. Visscher Betreft: offerte 2 Dagen Barcelona Uw kenmerk : AR/2016-10/00010 Alphen aan den Rijn, 26 oktober 2016 Geachte heer Visscher,

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie