Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 Website:"

Transcriptie

1 ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat AW Helden Tel.: Website: JAARGANG , nummer 65 Vrijdag 18 maart 2016 Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Onderwijsdag Pasen Meivakantie Pinksteren Studiedag Studiedag Zomervakantie vrijdag 25 maart maandag 28 maart 25 april t/m 6 mei maandag 16 mei maandag 23 mei woensdag 6 juli 25 juli t/m 2 september Prisma-Onderwijsdag op vrijdag 25 maart a.s. Volgende week vrijdag 25 maart hebben alle kinderen vrij van school, net als alle andere kinderen van de scholen van stichting Prisma. De Prisma- Onderwijsdag biedt dit keer voor alle onderwijspersoneel een inspiratietour m.b.t. onderzoekend/ontdekkend leren op het gebied van techniek en wetenschap. Men brengt een bezoek aan de Ontdekfabriek in Eindhoven en het Sparktechlab in Weert. Dit in de voorfase van de oprichting van een Ontdeklab dat er ook in de gemeente Peel en Maas gaat komen! Maar natuurlijk, de inspirerende dag zal ook allerlei ideeën voor gebruik in de dagelijkse lessituatie opleveren! Schoolvoetbal woensdag 16 maart Afgelopen woensdag hebben zowel het jongens- als het meisjesteam van onze school een topprestatie geleverd: allebei bereikten ze de 1 e plaats bij de voorronde KNVB-schoolvoetbalkampioenschappen! Beide ploegen wonnen alle wedstrijden! Deze prestatie zorgt ervoor dat we op woensdag 6 april opnieuw de voetbalkleren aan mogen trekken. Waar en hoe laat, dat hoort u zodra de informatie daarover binnen is. Verkeersactie Hou je aan de snelheidslimiet Deze week is de landelijke campagne Hou je aan de snelheidslimiet over snelheidsgedrag binnen de bebouwde kom van start gegaan. Net iets te hard rijden lijkt niet erg, maar toch vergroot een paar kilometer te hard rijden de kans op een ongeluk met letsel of dodelijke afloop aanzienlijk, met name binnen die bebouwde kom. De campagne richt zich vooral op automobilisten die maximaal km te hard rijden op 30 en 50 km wegen. Daar vindt de meeste interactie plaats tussen automobilisten en kwetsbare verkeersdeelnemers en zijn de gevaren het grootst.

2 2 En dat laatste betreft natuurlijk ook onze schooljeugd! Vandaar deze mededeling richting iedereen die rond onze school deelneemt aan het verkeer: door het juiste verkeersgedrag kunnen we met zijn allen de verkeerssituatie rond onze school veilig maken en houden! Gezellige Koningspelen dag Op vrijdag 22 april staat de Gezellige Koningspelen dag gepland. De werkgroep is volop bezig met de eerste voorbereidingen voor deze dag. Waarschijnlijk wordt dit een sportdag op locatie. Net zoals in de afgelopen jaren is deze dag bedoeld voor de kinderen van de groepen 1 t/m 8. Dus ook de kinderen van groep 1 zijn die dag van harte welkom! Zodra de planning in grote lijnen rond is krijgt u informatie over de (aangepaste) schooltijden. Deze zullen in ieder geval aangepast zijn en afwijkend voor de kleuters en de andere groepen. Aan het begin van het schooljaar hebben zich al een aantal ouders opgegeven om te helpen tijdens deze dag. Deze ouders worden in de loop van de volgende week per mail benaderd over de sportdag. Heeft u zich nog niet opgegeven en toch tijd en zin om te komen helpen dan kunt u zich aanmelden bij: miaps@bsdepas.nl Ook opa s of oma s zijn van harte welkom om te komen helpen! We kunnen veel hulp gebruiken, kom gezellig meedoen! NIEUWS UIT DE GROEPEN Groep 1/2 In beide groepen is de dierentuin bijna klaar. Wat fijn dat zoveel kinderen spullen hebben meegebracht. Nu kunnen we lekker aan de slag met het spel in de hoek. Hieronder staan de woorden die in dit thema aan bod komen. Werkwoorden (Be)kijken Rondlopen/ wandelen Reserveren Betalen (Een kaartje) kopen (De plattegrond/ de Voeren Verzorgen/ zorgen voor Brullen Grommen Loeien Fladderen Galopperen Ontsnappen Opeten Pikken Slingeren/zwaaien Snuffelen Pikken Verdrinken Verjagen Vluchten route) volgen Zelfstandige naamwoorden Bijvoeglijke naamwoorden De dierentuin: Het bezoek Het dagje uit De kassa De reservering/ de boeking De dieren uit de dierentuin: De giraffe/giraf De beer, de ijsbeer, de pandabeer De flamingo Mooie/lelijke Lange/korte Grote/kleine Gevaarlijke/ ongevaarlijke

3 Het entreekaartje De plattegrond De wegwijsborden De verzorgers De dierenarts De route Het restaurant: bestellen, zelfbediening De hokken/ de kooien Het gaas de afrastering Het prikkeldraad Het dier: De achterpoten, de voorpoten, De kudde De slagtand De vacht De snorharen De vleugels De vinnen De slurf De bek De klauwen De staart 3 De olifant De krokodil De slang De schildpad Het stokstaartje De aap- de chimpansee- de oerang oetang- de gorilla De pinguïns De neushoorn Het nijlpaard De zebra De vissen: de haai, de dolfijn, de rog De schildpadden De vogels: de papegaaien De leeuw De tijger De panter De cheetah Tamme/Wilde Uitdrukkingen Functiewoorden Wij gaan een dagje uit/ naar de dierentuin Naar de dierentuin In het hok/ de kooi Volgende week woensdag 23 maart is het weer spelletjesmorgen. De kinderen mogen een spelletje meebrengen. Op dinsdag 22 maart heeft juf Mia verschillende oudergesprekken gepland tussen en uur. De desbetreffende ouders krijgen hiervoor een uitnodiging. Op donderdag 31 maart houden we het ouderuurtje voor de kinderen van groep 1 en de instromers. Het is de bedoeling dat één van de ouders een uurtje mee komt werken in de groep. We willen dit graag doen van 18u-19u. De ouders die dit betreft krijgen een uitnodiging. Groep 4/5: Je moet een oud T-shirt, het liefst met lange mouwen, meenemen naar school, want we gaan met Synthetische verf werken. Neem het T-shirt maar zo snel mogelijk mee. Kijk thuis ook of je iets hebt liggen wat met het thema heeft te maken. Over thema water. Een knuffel of iets anders, zoals boeken. En woensdag hadden we Studiedag heel veel kinderen hadden iets leuks gedaan en vertelt. Groetjes Pien en Tess. Groep 7: Cody en Brent: 14 maart hadden we Bomberbot dan speel je een spelletje met een robot en latere lessen leer je programmeren. In Bomberbot leer je ook veilig omgaan met je account. En die dag hadden we ook medewerkers in de klas van de bank in Panningen. We deden de cashquiz. Daar leerden we om te gaan met geld. We moesten allemaal vragen gaan antwoorden. Per vraag dat je geantwoord krijg je geld. En er waren enveloppen waar ieder groepje er een moest kiezen en daar zat dan ook een geld bedrag in en dat mocht je bij je geld doen. In plaats van rekenhuis werk krijgen wij nu verkeershuiswerk omdat het verkeersexamen er aan komt. Nieuws van de juf:

4 4 We werken deze week aan werkbladen van de week van het geld. We leren hoe de kinderen verantwoord met geld om kunnen gaan en wat ze met het geld kunnen doen. We hebben ook de Cash-quiz gespeeld met twee medewerksters van de Rabobank. Leerzaam en spannend! We knutselen ook volop voor Pasen: een kuiken van papier maché. Er wordt hard gewerkt. Volgende keer gaan we schilderen. Denkt u ook aan de eventuele opgave om te komen helpen bij het praktische verkeersexamen op 12 mei. U zou ons en de kinderen er een groot plezier mee doen. Hiervoor hebben ze een herhaalde oproep mee naar huis gekregen. U kunt kiezen voor de ochtend of de middag, óf misschien wel de hele dag. Groep 8: Schoolvoetbal Woensdag 16 maart had groep 8 schoolvoetbal in Panningen. De jongens moesten tegen de Groenling, de Wissel, de Springplank en tegen de Sint Josephschool. De jongens hadden van de Groenling gewonnen met 6-0 en van de Wissel wonnen ze met 2-1 en van de Springplank hadden ze met 6-0 gewonnen en als laatste tegen de Sint Josephschool hadden ze met 4-0 gewonnen. De meisjes moesten tegen de Wissel en hadden gewonnen met 3-0, daarna moesten ze tegen de Groenling en ze wonnen met 1-0. Als 3 de moesten ze tegen de Sint Josephschool en daar wonnen ze met 3-0 en als laatste moesten ze tegen de Springplank en daar werd het 1-0 voor de meiden van De Pas. Daardoor zijn de jongens en de meiden 1 ste geworden en zijn ze door naar de volgende ronde. Groetjes Mirte, Rayven en de hele klas WEBSITE Kijkt u ook eens op de website van onze school: Daar vindt u bijvoorbeeld foto s van allerlei activiteiten tijdens het schooljaar. De schoolgids kunt u er op nakijken en ook de wekelijkse Kibbeljas-info kunt u online bekijken. Op deze manier blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van Basisschool de Pas. TUSSENSCHOOLSE OPVANG (overblijven) Een goed georganiseerde overblijf is belangrijk. Voor kinderen is het van belang om rustig een boterham te eten en lekker te spelen. Met de dosis energie die ze opdoen, kunnen ze er s middags weer tegenaan. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat kinderen het tussen de middag naar hun zin hebben. En voor leerkrachten vergemakkelijkt een goed georganiseerde overblijf de start van het middagprogramma. Pedagogisch medewerkers van stichting Hoera en vrijwilligers organiseren en verzorgen het overblijven. Ouders/verzorgers betalen een bijdrage per keer. Als u uw kind(eren) over wilt laten blijven, dan moet u dat voortaan via de TSO-button op de website van de school doen. Als u daarop klikt, komt u op de TSO-website, waar u een korte inleiding kunt lezen en ook een STAPPENPLAN kunt downloaden. Dit stappenplan vertelt u hoe u zich kunt registreren, hoe u uw kind(eren) aan kunt melden (per keer, voor een week, maand of zelfs het hele schooljaar) en betalen.

5 5 Vragen m.b.t. het overblijven kunt u richten aan de directie van de school of via het algemene e- mailadres tso@prisma-spo.nl. Tarieven: 1 dag x 2,10-5 dagen x 2,00-10 dagen x 1,90 BERICHTEN KIBBELJAS-INFO Wilt u een berichtje in de wekelijkse Kibbeljas-info zetten, doe dit dan per e- mail naar: kibbeljas@bsdepas.nl. A.u.b. voor dondermorgen uur! Uitnodiging voor de film "de 3e generatie" 29 maart 19:30u te Dok6 Beste medemens, Hierbij nodigen wij, de jongerengroep van de moskee Assalaam te Panningen u uit voor de film: De 3e generatie van het project Mijn CV. Deze filmpremiere vindt plaats op dinsdag 29 maart om 19:30u in de theaterzaal in Dok6 te Panningen. De entree is gratis incl. een hapje en een drankje. Als jongeren willen wij een brug slaan tussen u en ons. We zien u graag verschijnen en wij hopen op uw betrokkenheid. Kom en maak ons zichtbaar! Voor meer informatie verwijs ik u naar de flyer (zie hieronder). Met vriendelijke groeten, Mounir Kasmi Voorzitter Moskee Assalaam Stichting Marokkaanse Islamitische Belangen & Coordinator Project mijn CV

6 6

7 7 TE KOOP: ZELFGEMAAKTE KAARTEN Aanstaande woensdag 23 maart van tot uur en van tot uur verkoop van mijn zelfgemaakte kaarten! Iedereen is welkom! Als deze datum of tijdstip niet schikt, sms of app dan naar onderstaand 06 nummer om een andere dag of tijdstip af te spreken. Ben je op zoek naar een mooie zelfgemaakte kaart om iemand mee te verrassen? Kom dan eens geheel vrijblijvend bij mij kijken. Ik maak kaarten met veelal 3d techniek, gecombineerd met borduurpatronen, hobbydots, cuttlebug enzovoorts. Ik heb een flinke voorraad met voor vele gelegenheden een mooie kaart, o.a.: - Verjaardag - Mannenkaarten - Geboortes - Zwangerschap - Bruiloft en huwelijksfeest - Beterschap/opkikker - Verhuizing - Condoleances - Abraham en Sarah Kaarten kosten per stuk 2 euro, inclusief enveloppe en zijn in een plastic zakje verpakt. Kijken mag geheel vrijblijvend bij mij, Diana Driessen Anna Schennaersstraat 14, 5988 KH Helden, tussenstraat van Zr. Meritastraat en In de Pas Tel Ingang achterom door de garage, graag tot ziens!

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 63 Vrijdag 4 maart 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 65 Vrijdag 18 maart 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 5 Vrijdag 7 oktober 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 69 Vrijdag 15 april 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 62 Vrijdag 26 februari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 61 Vrijdag 19 februari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 54 Vrijdag 4 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website: AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: Website:   AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 57 Vrijdag 8 januari 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 56 Vrijdag 18 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Kleuter Kerst viering De Pas

Basisschool de Pas. Kleuter Kerst viering De Pas ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari 2016 Carnavalsvakantie 8 t/m 12 februari Studiedag woensdag 24 februari Studiedag woensdag 16

Nadere informatie

Basisschool de Pas. JAARGANG , nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 ALGEMEEN NIEUWS. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. JAARGANG , nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 ALGEMEEN NIEUWS. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 59 Vrijdag 22 januari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Ons eerste thema van dit nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Dit keer hebben we gekozen voor het thema In de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 68 Vrijdag 8 april 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, december Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Kerstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 60 Vrijdag 29 januari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 80 Vrijdag 15 juli 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 2 Vrijdag 16 september 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie 26 t/m 30 oktober Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari 2016 Carnavalsvakantie 8 t/m 12 februari Studiedag woensdag

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 74 Vrijdag 3 juni 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema de dierentuin

Auditieve oefeningen bij het thema de dierentuin Auditieve oefeningen bij het thema de dierentuin Boek van de week: 1; Nijntje in de dierentuin 2; De dierentuin 3; 4; Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 18 Donderdag 15 januari 2015 Aanmelden nieuwe kleuters Op maandag 9 februari is

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Auditieve oefeningen - dierentuin. Hakken en plakken

Auditieve oefeningen - dierentuin. Hakken en plakken Auditieve oefeningen - dierentuin Hakken en plakken (hak de woorden in stukken, laat de kinderen het hele woord zeggen) die-ren die-ren-tuin leeuw-en gi-raf ze-bra ijs-beer kro-ko-dil was-beer-tje o-li-fant

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen Pandelaa tje 7 december 2018 Nr:1407 Week 50 Week 51 Week 52 Week 01 Week 02 Kalender Geen bijzonderheden Maandag 17 december Schaatsen bovenbouw Vrijdag 21 december Kerstactiviteit Maandag 24 december

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 76 Vrijdag 17 juni 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2018-2019 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Vrijdag e jaargang - nr. 20

Vrijdag e jaargang - nr. 20 Vrijdag 27 01-2017 18e jaargang - nr. 20 Wij leren met hoofd, hart en handen. In veiligheid, met vertrouwen en plezier! HERHAALDE OPROEP Wie vindt het leuk om te komen helpen bij de overblijf?! We zijn

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Basisschool de Pas AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017. Maandag 15 februari a.s. van uur in de hal bij de kleuters

Basisschool de Pas AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017. Maandag 15 februari a.s. van uur in de hal bij de kleuters ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 58 Vrijdag 15 januari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Augustus Algemene ouderavond Parkeren auto s Vakantierooster Studiedagen Nieuwsbrieven nieuwe vorm

Augustus Algemene ouderavond Parkeren auto s Vakantierooster Studiedagen Nieuwsbrieven nieuwe vorm Augustus 2019 Voorwoord Belangrijke data Aanwezigheid directie, intern begeleiders en bouwcoördinatoren Social Schools 3.0 Ziekmelding en verlofaanvraag Startgesprekken Internationalisering (Erasmus) Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Ik ben de laatste!! U heeft het al in eerdere Kibbeljassen kunnen lezen: DE KIBBELJAS

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC Schoolbericht 17 Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni 2019 Don 6 juni BLOC VLOC Enkele data: 7 juni Kennismaken MB 10 juni Tweede Pinksterdag 11 en 12 juni Studiedagen; de kinderen zijn vrij 13 juni

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer maart 2017

Jaargang 3: nummer maart 2017 Jaargang 3: nummer 12 12 maart 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Een aantal leerlingen van de Hummelingschool maakt gebruik van de BSO op de KinderCampus, vandaar dat ik af en toe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Patrijsstraat MR Opheusden tel

O.B.S. Het Palet Patrijsstraat MR Opheusden tel O.B.S. Het Palet Patrijsstraat 2 4043 MR Opheusden tel 0488-4445 info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl De genoemde data in deze kalender zijn onder voorbehoud. Door omstandigheden kan er een activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie