Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool de Pas. Tel.: Website:"

Transcriptie

1 Basisschool de Pas Averbodestraat AW Helden Tel.: Website: Ik ben de laatste!! U heeft het al in eerdere Kibbeljassen kunnen lezen: DE KIBBELJAS GAAT VERDWIJNEN! U heeft het laatste (wekelijkse) exemplaar voor u liggen. Hieronder staat (nogmaals) vermeld wat er voor in de plaats komt.. JAARGANG , nummer 7 Vrijdag 21 oktober 2016 En de mededelingen vanuit de directie en waarschijnlijk ook medezeggenschapsraad en oudervereniging? Die komen voortaan eenmaal per maand naar u toe ( in de laatste week), gebundeld als KIBBELWEETJES via een ISY-bericht. Het zal even wennen zijn, maar u moet maar zo denken: op De Pas gaan we voortaan op een moderne manier kibbelen. Papieren berichten worden geminimaliseerd, dus zo min mogelijk brieven mee naar huis. ISY: Leerkrachten gaan meer gebruik maken van Isy. Hierop worden alle berichten van de groepen geplaatst, foto s, vragen voor ouderhulp etc. Na het inloggen op Isy kunnen ouders vooraf selecteren welke info ze willen ontvangen. Bijvoorbeeld alleen algemene informatie én de informatie over de groep van hun kind. Ze krijgen een melding in hun mailbox als er een nieuw bericht is geplaatst. Facebook: Onze school heeft vanaf de start van dit nieuwe schooljaar ook een actief profiel op Facebook. Hiermee willen wij ons als school ook laten zien binnen de sociale media. Indien u zelf ook gebruiker bent van Facebook, kunt u 'Basisschool de Pas' liken en volgen. De volgende regels en afspraken hebben wij als team hierover gemaakt: Wij zullen facebook vooral gebruiken om enkele foto's per groep te plaatsen die passen bij mooie, bijzondere en leerzame momenten. Een mooi stukje PR voor onze school! Uitgebreide fotoreportages of belangrijke berichten en mededelingen zullen niet via Facebook gedeeld worden. Ook wordt er rekening gehouden met kinderen waarvan de ouders hebben aangegeven dat hun kind niet op foto's op Facebook mag staan Wij plaatsen geen namen van de kinderen bij foto's. Wij zien erop toe dat er gepaste reacties geplaatst worden bij foto's.

2 2 - Website: De website is alleen nog voor algemene schoolse zaken, bijvoorbeeld de schoolgids het vakantierooster en de verlofbrief. Deze zaken staan er een heel schooljaar op. - Kibbeljas: De Kibbeljas gaat verdwijnen. De directeur bundelt alle mededelingen en er komt 1 x per maand een overzicht via Isy en op de website. ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017 Herfstvakantie 24 t/m 28 oktober Sinterklaas/studiedag dinsdag 6 december Kerstvakantie 26 december t/m 6 januari 2017 Studiedag groep 1 t/m 4 woensdag 18 januari Studiedag groep 1 t/m 8 woensdag 15 februari Carnaval 27 februari t/m 3 maart Pasen maandag 17 april Mei-vakantie 24 april t/m 5 mei Hemelvaart 25 t/m 26 mei Pinksteren maandag 5 juni Studiedag groep 1 t/m 8 woensdag 21 juni Zomervakantie 17 juli t/m 25 augustus Herfstvakantie: De kinderen hebben vrij van 24 t/m 28 oktober. Wij wensen iedereen alvast een: Eerste Jeelo project. Na de herfstvakantie gaan alle groepen werken met het eerste Jeelo-project van dit schooljaar. Op maandag 31 oktober is de gezamenlijke start van het thema: OMGAAN MET ELKAAR. Hiervoor hebben we verhalenverteller Frans van de Pas (Passie voor Verhalen) uitgenodigd. Alle groepen verzamelen even na half 9 in de grote hal van de school. Aan de hand van 4 attributen gaat Frans de kinderen, prikkelen, nieuwsgierig maken, op verhaal brengen. Deze 4 attributen zullen later, in 4 vertelvoorstellingen aan bod komen. Frans zal de hele dag op school zijn en gaat achtereenvolgens zijn verhalen vertellen aan de volgende groepen: 5/6, 7/8, 1/2, en 3/4. Via ISY zullen wij u volgende week nader informeren over de inhoud van dit project, dat dus maandag 31 oktober van start gaat. Voorleeswedstrijd: Wat was het spannend afgelopen woensdag in de hal met het voorleeskampioenschap! Zes kinderen deden mee: Ziva, Finn, Miller, Cas, Lot en Nurkan. We hebben op De Pas hele goede voorlezers en een super winnaar! Nurkan is de kampioen van onze school! Proficat!

3 3 Nationaal Schoolontbijt: woensdag 9 november Op woensdag 9 november neemt onze school deel aan het Nationaal Schoolontbijt. Supermarkt Plus Gommans voorziet onze kinderen en leerkrachten van een gezond ontbijtpakket, dat nog uitgebreid is t.o.v. vorig jaar: allerhande brood, hartig en zoet beleg, yoghurt, muesli, melk, thee, groente en fruit. Voor kinderen met een glutenovergevoeligheid zitten er glutenvrije crackers in het pakket, samen met placemats en folders met ontbijttips voor ouders. Dat wordt dus genieten! Mocht uw kind ergens allergisch voor zijn, loopt u dan voor alle zekerheid even binnen bij de leerkracht! Aan de klassenouders het verzoek om even contact op te nemen met de leerkracht om te overleggen of die ochtend hulp ja/nee nodig/gewenst is. Smakelijk eten allemaal! Ieder kind brengt zijn eigen koptelefoon mee! Na lang wikken en wegen heeft het schoolteam besloten dat we alle ouders van groep 3 t/m 8 willen vragen om NA DE HERFSTVAKANTIE ieder kind zijn/haar eigen koptelefoon of oortjes mee naar school te geven. Ongetwijfeld heeft u er thuis eentje liggen, waar uw kind op school dan zelf verantwoordelijk over is. Uiteraard dient de koptelefoon/dienen de oortjes voorzien te zijn van de naam en de groep van uw kind! In de eigen klas regelt de leerkracht met de kinderen de bewaarplek, zodat een goed toezicht gewaarborgd is. We hopen hiermee het ongemak van wel/geen aanwezige koptelefoon dan wel eentje die het weer eens stuk is (gemaakt), op te heffen en bij ons eerste Jeelo project te ervaren dat ieder kind zich bij het gebruik van een computer of een laptop verantwoordelijk voet voor een juist gebruik van koptelefoon of oortjes!

4 4 NIEUWS VAN DE OUDERVERENIGING DE PAS Verkoop schoolfoto s! Inmiddels heeft de verkoop van de schoolfoto s plaatsgevonden. Evenals andere jaren zijn bijna alle foto s verkocht. Echter een verschil met andere jaren was dat we dit jaar vele reacties kregen over de kwaliteit, met name de afdruk op de foto. Wij als oudervereniging vonden dit ook en hebben hierover met de fotograaf contact gehad. Ze hebben aangeboden om alle vragen/opmerkingen te bekijken en kijken of er een passende oplossing voor gevonden kan worden. Dus een vraag aan u; Mocht u een opmerking/klacht/vraag (al is die nog zo klein) hebben over de schoolfoto s dan zouden wij het fijn vinden als u dit ook kenbaar maakt aan de fotograaf. (vragen@rdfoto.nl) Omdat we het hebben gehad over vele klachten/opmerkingen, hopen we ook dat er vele mensen willen reageren (dit maakt ons als oudervereniging sterker om voor volgend jaar afspraken te maken over de foto s). Mogen we daarom ook vragen om een cc of bcc aan Liset@swillens.net te sturen zodat wij als oudervereniging ook kunnen zien wat er zoal de opmerkingen zijn en hoe deze worden afgehandeld. Vermeld bij uw opmerking/klacht s.v.p. het EDP nummer welke achterop de foto staat. Het mag natuurlijk ook een opmerking zijn over de broertjes/zusjes foto! Namens de oudervereniging hartelijk dank! NIEUWS VAN DE LEERLINGENRAAD DE PAS De leerlingenraad is op vrijdag 14 oktober bij elkaar gekomen. De leerlingenraad bestaat dit jaar uit: Olaf Bruijnen (gr. 5), Lot Arts (groep 6) Jans van Hertum (gr. 6), Nanna Robben (gr. 7), Wout Swillens (gr. 7), Bob Geerlings (gr. 8) Denise Wilms (gr. 8). De verslagen van de leerlingenraad worden door de leerlingen zelf verzorgd en zullen voortaan opgenomen worden in de maandelijkse berichtgeving van de directie en zijn op de website terug te vinden. NIEUWS UIT DE GROEPEN Groep 1 /2 Voorleeskampioenen: Op maandag gingen verschillende kinderen voorlezen. Het was nog best lastig om een kampioen van de groep te kiezen, want er zijn al verschillende kinderen die heel goed kunnen vertellen/lezen! Uiteindelijk zijn Floor en Ziva de kampioenen van de kleutergroepen geworden.

5 5 Op woensdag hebben we met alle kinderen in de hal naar zes kampioenen van verschillende groepen van de school geluisterd. Nurkan werd toen schoolkampioen. De herfstwandeling kon helaas vandaag niet doorgaan. Na de vakantie kijken we of we die op een ander tijdstip laten doorgaan. Na de vakantie starten we met het Jeelo project: Omgaan met elkaar. Voor de groepen 1 /2 staat samen spelen centraal. Dit sluit heel mooi aan op ons thema dit ben ik. Dingen die o.a. aan bod komen zijn: IK en Jij, vriendjes, anders zijn, omgaan met gevoelens, emoties. We wensen iedereen een hele fijne vakantie!! Groep 3: Deze week hebben we weer een nieuw woord geleerd. Het woord is duif. We kennen nu al de letter b en de letter d. De kinderen weten een paar truckjes zodat je weet waar het streepje van de b of de d moet komen. Toen we woorden gingen verzinnen met de d hebben we een heel mooi maar moeilijk woord geleerd n.l. derrière. Wij weten wat het betekend. We hebben maandag les gehad over duiven. De opa van Alex weet daar heel erg veel van! We hebben zelfs duiven laten vliegen met een briefje aan de poot. Alles is goed gegaan en het briefje dat Juul heeft geschreven is weer terug naar school gekomen. De duiven hebben hun taken heel erg goed gedaan! Opa van Alex heel erg bedankt! Denkt u aan de oudergesprekken op dinsdag 1 november en donderdag 4 november! Na de vakantie hebben we niet meer op donderdag gym maar op woensdag! Op de speellijst staat het foute telefoonnummer van Bing. Dit moet zijn: Volgende week hebben we heerlijk vakantie. Iedereen kan heerlijk uitrusten en dan kunnen we maandag 31 oktober weer op school. Groep 6/7: Koptelefoon: Ná de herfstvakantie gaan we van start met het eerste thema van Jeelo. Meteen vanaf dat moment zullen wij van elk kind een EIGEN koptelefoon verwachten. Losse oortjes kan ook, maar wel in een eigen opbergzakje

6 6 (oud washandje is al geschikt) mét naam erop! Wij verzamelen ze allemaal in de eigen groep en elk kind is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen koptelefoon. Foto s op ISY: Als er bijzondere activiteiten zijn in de groep, zullen we daar altijd foto s van maken die we graag met u delen. Deze foto s vindt u vanaf de herfstvakantie voortaan altijd op ISY (veilige omgeving): weblog groep 6/7. Hiervan krijgt u géén bericht, dus u zult zelf af en toe eens moeten kijken of er weer leuke kiekjes op staan. Als er een bericht geplaatst wordt m.b.t. deze groep, ontvangt u wél een bericht via de mail. Op facebook plaatsen we maar een paar foto s van bijzondere activiteiten. Gymles: Ná de herfstvakantie gymmen we voortaan op woensdag van 8.30 uur tot 9.15 uur. Alle kinderen mogen zelf naar Kerkeböske komen, waar de juf samen met de kinderen om 8.25 uur naar binnen zal gaan. Kinderen die wél samen met de juf naar Kerkeböske willen lopen, zijn om 8.10 uur op school om op tijd te kunnen vertrekken. We lopen om 9.15 uur samen terug. Kinderen met een fiets nemen die aan de hand mee. Denkt u ook aan goede gymschoenen voor uw kind? Bedankt! Toets Engels: de eerste toets van Engels zit erop voor de kinderen van groep 6/7. Prima gemaakt en een paar kinderen hebben wat tips gekregen. Woordjes leren lukt het beste als ze deze vaak opschrijven en hierbij overhoord worden door iemand anders. WRTS.nl is ook een geschikte site. Ted en Tijn: We hebben de toets van Brandaan gemaakt [op 14 oktober 2016] iedereen deed het goed. We hebben ook nog de toets van Naut gemaakt[ 18 oktober 2016] het ging ook prima. Op 18 oktober 2016 hadden we ook nog met pompoenen gewerkt het zag er leuk uit. Op 19 oktober 2016 hebben we de toets van Engels [ Hello world] iedereen heeft goed geleerd. Op 18 oktober 2016 hadden we van alle klassen de fiets gecontroleerd en je raadt het al.bijna iedereen had een sticker verdiend. WEBSITE Kijkt u ook eens op de website van onze school: Daar vindt u bijvoorbeeld foto s van allerlei activiteiten tijdens het schooljaar. De schoolgids kunt u er op nakijken en ook de wekelijkse Kibbeljas-info kunt u online bekijken. Op deze manier blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van Basisschool de Pas. TUSSENSCHOOLSE OPVANG (overblijven) Pedagogisch medewerkers van stichting Hoera Kindercentra en vrijwillige overblijfkrachten organiseren en verzorgen het overblijven. Ouders/verzorgers betalen een bijdrage per keer. Als u uw kind(eren) over wilt laten blijven, dan kunt u dat voortaan via de TSO-button op de website van de school melden. Als u daarop klikt, komt u op de TSO-website, waar u een korte inleiding kunt lezen en ook een STAPPENPLAN kunt downloaden. Dit stappenplan vertelt u hoe u zich kunt registreren, hoe u uw kind(eren) aan kunt melden (per keer, voor een week, maand of zelfs het hele schooljaar) en betalen. Vragen m.b.t. het overblijven kunt u richten aan de directie van de school of via het algemene e- mailadres tso@prisma-spo.nl. Tarieven: 1 dag x 2,10-5 dagen x 2,00-10 dagen x 1,90

7 BERICHTEN KIBBELJAS-INFO 7 Wilt u een berichtje in de wekelijkse Kibbeljas-info zetten, doe dit dan per e- mail naar: kibbeljas@bsdepas.nl. A.u.b. voor dondermorgen uur! Laatste week: Spaart u nog mee? Bedankt!

8 8 Zaterdag 29 oktober: De Nacht van het Dörp!! Zaterdag 29 oktober staat Helden-Dorp op zijn kop! Vele bedrijfjes en particulieren houden open huis om jullie kennis te laten maken met wat er zoal achter de schermen plaatsvindt. Op bijgaande link kunt u zien wie er allemaal open huis houdt. Er zijn vele interessante items om kennis mee te maken. Misschien inspireert het je om zelf iets te ondernemen of lid te worden van een deelnemende vereniging. Veel plezier op 29 oktober! ************************************************************************** Beste ouders, Hieronder treft u een kleurplaat/tekening aan van het Kinder Bewegings Centrum, die uw kinderen naar eigen inzicht mogen gaan kleuren en tekenen. Als ze m tijdens de Nacht van het Dorp op 29 oktober inleveren bij Fysio Helden, Kaupmanshof 6 Helden, ontvangen ze ook nog eens een leuke verrassing! Het Kinder Bewegings Centrum Peel en Maas promoot gezondheid en plezier in bewegen. Dit is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld door een ontwikkelingsprobleem, een blessure of ziekte. Bij het KBC staan 6 specialisten (fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist, psycholoog en pedagoog) samen klaar voor advies, onderzoek en behandeling. Zij denken graag met u mee en hebben plezier en meedoen voorop staan in de aanpak. Meer weten? En loop gerust bij ons binnen tijdens Nacht van het Dorp!

9 9

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 5 Vrijdag 7 oktober 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 65 Vrijdag 18 maart 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2016-2017, nummer 6 Vrijdag 14 oktober 2016 Vakanties/vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website: AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: Website:   AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 57 Vrijdag 8 januari 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 2 Vrijdag 16 september 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 63 Vrijdag 4 maart 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie 26 t/m 30 oktober Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari 2016 Carnavalsvakantie 8 t/m 12 februari Studiedag woensdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, december Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Kerstvakantie

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 56 Vrijdag 18 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 69 Vrijdag 15 april 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig Jaargang 54 * nummer 2 * oktober/november 2016 Wist u dat: Dat wij 6 oktober 4 kinderboekenschrijvers op bezoek hadden en dat zij in de groepen hebben voorgelezen? Ook dit schooljaar Ans Reder en Nico

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 61 Vrijdag 19 februari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 54 Vrijdag 4 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website: AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2017/2018

Basisschool de Pas. Tel.: Website:   AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2017/2018 Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, januari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Studiedag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 74 Vrijdag 3 juni 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2016-2017, nummer 3 Vrijdag 23 september 2016 Vakanties/vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, februari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Carnaval

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2016-2017, nummer 4 Vrijdag 30 september 2016 Vakanties/vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. JAARGANG , nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 ALGEMEEN NIEUWS. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. JAARGANG , nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 ALGEMEEN NIEUWS. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 68 Vrijdag 8 april 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 4 // 10 september 2015 Website www.delangenoord.nl De Langenoord ALGEMENE INFORMATIE-AVOND Dinsdag

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna Oktober 2018 Jaargang 2018-2019 Nummer 3 Belangrijke data: 31 oktober Trefbal groepen 5-6 07 november Nationaal Schoolontbijt 17 november Sint en Piet in Nederland 27 november Pyjama

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Boemeratel zal voortaan om de week op vrijdag verschijnen!

Boemeratel zal voortaan om de week op vrijdag verschijnen! In deze Boemeratel: 1. Mees Kees verkiezing 2. Nationaal Schoolontbijt 3. Bedankt van meneer Kees 4. Muziekproject 5. Leerteam 3-4 6. Kalender 7. KABoem: Interview met juf Jeanne Kidsteams Informatie die

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 januari 2012 Nr.09 2012 Namens alle medewerkers van Veldhoven Midden de beste wensen voor 2012! VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR 2012-2013 Vakantierooster 2012-2013 is bekend. Het rooster

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2014 2015 Nummer 18 18 juni 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende en laatste HC Actueel van dit schooljaar verschijnt op donderdag 9 juli. De kopij zonder

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 25 augustus 2016 INFO 1 IN DEZE INFO Van start! Schoolreis Vakantierooster Waar zijn ze heen? Gymdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn.

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn. Nummer 10 29 mei 2019 Vrije dagen in juni Zoals in de schoolgids staat vermeld, is de school op maandag 10 juni in verband met 2 e Pinksterdag gesloten. Datzelfde geldt voor 14 en 17 juni wanneer wij tijdens

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 60 Vrijdag 29 januari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie