Algemene Voorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden De volgende algemene voorwaarden gelden bij Hosting 311 sinds 1 januari Definities 1. Hosting 311: Gevestigd in Luxemburg en ingeschreven als Big Six SA bij de Kamer van koophandel te Luxemburg onder dossiernummer Opdrachtgever: De persoon of het bedrijf die de bestelling plaatst/heeft geplaatst bij Hosting Website: hosting311.be en hosting311.nl 2. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst aangegaan met Hosting Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Hosting 311 ondertekend schrijven. 3. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overigens in deze algemene voorwaarden bepaalde volledig van toepassing. Hosting 311 en de Wederpartij zullen alsdan in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige of vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel als mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepalingen in acht wordt genomen. 4. Indien Hosting 311 niet steeds strikte naleving van deze voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn, of dat Hosting 311 in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen. 5. Indien komt vast te staan dat een klacht ongegrond is, dan komen de kosten daardoor ontstaan, daaronder begrepen de onderzoekskosten, gerechtskosten... aan de zijde van Hosting 311 daardoor gevallen, integraal voor rekening van de Wederpartij. 6. Indien onduidelijkheid bestaat omtrent de uitleg van één of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden, dan dient de uitleg plaats te vinden naar de geest van de ontwerper van deze bepalingen.

2 3. Tarieven 1. De vermelde prijzen zijn exclusief 15% BTW en andere heffingen van overheidswege alsmede eventuele in het kader van de overeenkomst te maken kosten, daaronder begrepen reis- en verblijf-, verzend- en administratiekosten, tenzij anders aangegeven. 2. Een aanbieding vervalt indien het product waarop de aanbieding betrekking heeft in de tussentijd niet meer beschikbaar is. 3. Hosting 311 kan niet aan zijn aanbiedingen worden gehouden indien de Wederpartij redelijkerwijs kan begrijpen dat de aanbiedingen, dan wel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat. 4. Een samengestelde prijsopgave verplicht Hosting 311 niet tot het verrichten van een gedeelte van de opdracht tegen een overeenkomstig deel van de opgegeven prijs. Aanbiedingen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige orders. 4. Betalingscondities 1. De betalingen gebeuren steeds via overschrijving op de rekening met de volgende gegevens. IBAN: LU BIC: CELL LULL 2. De facturen worden steeds elektronisch verstuurd. (Via ). 3. Betalingen dienen te gebeuren via overschrijving binnen de 30 dagen na facturatie. 4. Indien de betaling niet wordt voldaan binnen de termijn is Hosting 311 gerechtigd om extra kosten aan te rekenen. 5. Totstandkoming van de overeenkomst 1. De overeenkomst komt tot stand wanneer de opdrachtgever een bestelling plaatst bij Hosting 311 en akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Een bestelling wordt enkel behandeld als de opdrachtgever akkoord gaat met de algemene voorwaarden. 2. Hosting 311 behoudt zich het recht voor om een aanvraag of dienst te weigeren, zonder reden van opgaaf. 3. Indien Hosting 311 door oorzaak van de cliënt extra kosten moet maken of daardoor aanvullende diensten uitvoert, is Hosting 311 gerechtigd deze bij cliënt in rekening te brengen; onder oorzaken van de cliënt vallen bijvoorbeeld incomplete aanvragen, niet tijdig reageren, onjuist verstrekte informatie nalatigheid, veroorzaakte doublures Contractduur 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor een minimum van twaalf maanden. 2. De opdrachtgever kan de overeenkomst niet tussentijds beëindigen.

3 3. Het contract wordt niet automatisch verlengd, Hosting 311 stuurt +/- 1 maand op voorhand een mail met daarin de vraag of de opdrachtgever het contract wilt verlengen. Indien de opdrachtgever akkoord gaat met de verlenging en eventuele vernieuwde voorwaarden zal Hosting 311 het pakket verlengen en is de opdrachtgever verplicht tot betaling. 4. Prijsverhogingen of verlagingen kunnen enkel gebeuren tijdens het verlengen of vernieuwen van het contract. De opdrachtgever wordt hiervan steeds op voorhand van op de hoogte gebracht. 5. Bij niet betaling of het niet naleven van de algemene voorwaarden is Hosting 311 gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te verbreken. Bij verbreking van de overeenkomst is Hosting 311 gerechtigd de website van de opdrachtgever per direct te verwijderen en kan Hosting 311 niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies van data en/ of . Enige gemiste inkomsten van de opdrachtgever zijn hierdoor niet de verantwoordelijkeheid van Hosting Verplichtingen van de opdrachtgever 1. De opdrachtgever zal de ter beschikking gestelde webfaciliteiten niet gebruiken voor handelingen en/of gedragingen die in strijd zijn met de wet, de goede zeden, de openbare orde, de etiquette, de overeenkomst en deze algemene voorwaarden. Hieronder vallen onder meer, maar niet uitsluitend, de volgende handelingen en gedragingen: spamming, inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins handelen in strijd met de intellectuele eigendomsrechten van derden, het verspreiden van kinderpornografie, seksuele intimidatie of het op andere wijze lastig vallen van personen, het zonder toestemming binnendringen van andere computers op het internet waarbij de cliënt enige beveiligen doorbreekt en/of zich toegang verwerft door een technische ingreep met behulp van valse signalen of een valse sleutel dan wel door het aannemen van een valse hoedanigheid (identiteit). 2. De opdrachtgever zal zijn webhosting faciliteiten niet gebruiken of verhuren voor zaken die de server te veel belasten. 3. De opdrachtgever zal de systemen en instellingen van Hosting 311 niet beschadigen. 4. De opdrachtgever verstuurt geen ongevraagde (zogenaamde spam) en geeft ook niemand opdracht daartoe. Ook opdrachten aan zogenaamde services welke postings in nieuwsgroepen uitvoeren, of zich bezighouden met het versturen van duizenden s staan wij niet toe, en wordt gezien als een reden om de overeenkomst te ontbinden. 5. Nieuwsbrieven en s die naar meerdere ontvangers tegelijk worden verstuurd moeten altijd een link bevatten waarmee de ontvanger van de zich kan uitschrijven en geen s meer ontvangt van de opdrachtgever. 6. De opdrachtgever erkent de aansprakelijkheid voor eventuele schade aan Hosting 311 of derden, veroorzaakt door het handelen wat in strijd is met voorgaande regels. 7. De verplichting tot betaling van het onderhevige tarief gedurende de tijd van buitengebruikstelling blijft onverkort van toepassing.

4 8. Indien de ernst van de handeling en/of gedraging van de opdrachtgever die handelt in strijd met de bovenstaande verplichtingen dit rechtvaardigt, heeft Hosting 311 het recht met onmiddellijke ingang, zonder restitutie van reeds betaalde facturen, de overeenkomst te ontbinden. 9. Hosting 311 is niet aansprakelijk voor schade aan derden, ontstaan door handelingen of gedragingen van de opdrachtgever, die in strijd is met voorstaande regels. 10. De opdrachtgever vrijwaart Hosting 311 tegen aanspraken van derden ter zake van schade die op enigerlei wijze mocht zijn ontstaan, door het gebruik van cliënt op de systemen en verbindingen van Hosting De opdrachtgever verklaart Hosting 311 direct per aangetekend schrijven en via mail op de hoogte te stellen, indien de opdrachtgever aansprakelijk wordt gesteld, of claim ontvangt die verband houden met de activiteiten van de opdrachtgever op internet. 12. Hosting 311 behoudt zich het recht voor om met onmiddellijke ingang de diensten volledig voor gebruik te blokkeren indien de cliënt handelt in strijd met voorgaande regels en niet diens verplichting ter zake, niet behoorlijk of niet volledig nakomt, dit totdat de cliënt weer aan zijn verplichtingen voortvloeiend uit de overeenkomst en deze algemene voorwaarde heeft voldaan. 13. Domeinnamen worden steeds geregistreerd op naam van Hosting 311 om de gegevens van de opdrachtgever te beschermen. Indien de opdrachtgever dit niet wenst dient hij voor de bestelling Hosting 311 hiervan op de hoogte te brengen. Wanneer de opdrachtgever de gegevens van de domeinnaam nadien nog wil veranderen kunnen hiervoor extra kosten aangerekend worden door Hosting Aansprakelijkheid 1. Indien Hosting 311 aansprakelijk mocht zijn, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tot hetgeen in deze bepaling is geregeld. 2. Hosting 311 is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat Hosting 311 is uitgegaan van door of namens de Wederpartij verstrekte onjuiste en / of onvolledige gegevens. 3. Hosting 311 is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade. 4. Onder directe schade wordt uitsluitend verstaan: de redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en de omvang van de schade, voor zover de vaststelling betrekking heeft op schade in de zin van deze voorwaarden; de eventuele redelijke kosten gemaakt om de gebrekkige prestatie van Hosting 311 aan de overeenkomst te laten beantwoorden, voor zoveel deze aan Hosting 311 toegerekend kunnen worden; redelijke kosten, gemaakt ter voorkoming of beperking van schade, voor zover de Wederpartij aantoont dat deze kosten hebben geleid tot beperking van directe schade als bedoeld in deze algemene voorwaarden. 5. Hosting 311 is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfs- of andersoortige stagnatie.

5 6. Indien Hosting 311 aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid van Hosting 311 beperkt tot maximaal driemaal de factuurwaarde van de order, althans tot dat gedeelte van de order waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft. 7. De aansprakelijkheid van Hosting 311 is in ieder geval steeds beperkt tot het bedrag der uitkering van zijn verzekeraar in voorkomend geval. 9. Overmacht 1. Hosting 311 is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de Wederpartij indien hij daartoe gehinderd wordt als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan schuld, en noch krachtens de wet, een rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. 2. Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, naast hetgeen daaromtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buitenkomende oorzaken, voorzien of niet-voorzien, waarop Hosting 311 geen invloed kan uitoefenen, doch waardoor Hosting 311 niet in staat is zijn verplichtingen na te komen. Hosting 311 heeft ook het recht zich op overmacht te beroepen indien de omstandigheid die (verdere) nakoming van de overeenkomst verhindert, intreedt nadat Hosting 311 zijn verbintenis had moeten nakomen. 3. Hosting 311 kan gedurende de periode dat de overmacht voortduurt de verplichtingen uit de overeenkomst opschorten. Indien deze periode langer duurt dan twee maanden, dan is ieder der partijen gerechtigd de overeenkomst te ontbinden, zonder verplichting tot vergoeding van schade aan de andere partij. 4. Het uptime percentage zichtbaar op de webiste is het percentage van het datacenter. We spreken van overmacht wanneer het datacenter niet aan zijn voorwaarden voldoet. 5. Indien Hosting 311 ten tijde van het intreden van overmacht zijn verplichtingen uit de overeenkomst inmiddels gedeeltelijk is nagekomen of deze zal kunnen nakomen, en aan het nagekomen respectievelijk na te komen gedeelte zelfstandige waarde toekomt, is Hosting 311 gerechtigd om het reeds nagekomen respectievelijk na te komen gedeelte separaat te factureren. De Wederpartij is gehouden deze factuur te voldoen als ware er sprake van een afzonderlijke overeenkomst. 10. Slotbepalingen 1. Op deze algemene voorwaarden is het Luxemburgs recht van toepassing. 2. De Nederlandse tekst van de algemene voorwaarden is steeds bepalend voor de uitleg daarvan. 3. De door Hosting 311 ontvangen of opgeslagen versie van enige communicatie, gedane metingen (bijvoorbeeld dataverkeer, maar niet beperkt hiertoe) en monitoring door Hosting 311, gelden als autheniek, behoudens tegenbewijs te leveren door de opdrachtgever.

6 4. Van toepassing is steeds de meest recente versie, de versie zoals die gold ten tijde van het totstandkomen van de rechtsbetrekking met Hosting 311. *Aarzel niet om ons te contacteren mocht u enige vragen hebben rond deze Algemene Voorwaarden. support@hosting311.be

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven.

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven. Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte, dienst, overeenkomst en rechtsbinding tussen het webhosting bedrijf Q1hosting ingeschreven bij de kamer van koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl)

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte tussen Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl), en een Wederpartij

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent).

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Algemene voorwaarden Marian Hellema, 28 februari 2017. Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Versie 28 februari 2017. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of Art. 1 Begripsbepaling 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden. Opdracht Elke Opdracht door Opdrachtgever verleend. Hieronder mede verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F.

Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F. Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Entropt en Opdrachtgever waarop Entropt deze voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Odin s Stars handelend onder de handelsnaam: bezwaarwaterschapbelasting (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden MBO Voorwaarden MEESTER Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen MBO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AA-Kantoor

Algemene voorwaarden AA-Kantoor artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AA-Kantoor, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan.

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan. Algemene Voorwaarden Dienstverlening La Plume Media In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: La Plume Media. La Plume Media is een communicatie- en contentbureau dat tot doel heeft

Nadere informatie

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen Artikel 1. Algemeen Loopbaanadviseurs 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stehouwer en Vink Loopbaanadviseurs, en een Opdrachtgever waarop Stehouwer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl

Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl Artikel 1. Algemeen 1.1 - Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Werkenindechemie.nl, hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Spirit coaching met paarden en opdrachtgever, waarop Spirit coaching

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02)

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1. Onder SOOF wordt verstaan: SOOF Makelaars en/of alle anders handelsnamen waarmee onder nagenoemd KvK-nummer naar buiten

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562

Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562 Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562 Artikel 1: Algemeen. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Powerrental

Algemene voorwaarden Powerrental Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Algemene voorwaarden Powerrental 1.1 Powerrental: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F & L Powerrental B.V., statutair gevestigd te Waddinxveen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AVIVAS ADVISEURS

ALGEMENE VOORWAARDEN AVIVAS ADVISEURS ALGEMENE VOORWAARDEN AVIVAS ADVISEURS DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Avivas Adviseurs: V.O.F. Avivas Adviseurs, Irisstraat 66, 7531 CW Enschede, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN artikel artikel ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Meander Media en een opdrachtgever waarop Meander Media deze voorwaarden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Afosto

Algemene voorwaarden Afosto Algemene voorwaarden versie: 1 september 2014 Pagina 1 van 8 Algemene voorwaarden Artikel 1 geeft uitleg over de gebruikte begrippen in deze algemene voorwaarden. Artikel 2 regelt waarop en hoe deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland 1. Algemeen De onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door XL Ontwerp en haar opdrachtgevers te sluiten overeenkomsten, hierna tevens te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Algemene voorwaarden Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Artikel 1 Definities 1.1 : gevestigd te Westerhaar en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55165117. 1.2 Klant: een natuurlijk-

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DGL Juridisch Advies

Algemene Voorwaarden DGL Juridisch Advies 1 Algemene Voorwaarden DGL Juridisch Advies Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen DGL Juridisch Advies, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 01 september 2015. Betreft: Algemene voorwaarden Het Criminologisch Netwerk Nederland-Lidmaatschap

Algemene Voorwaarden 01 september 2015. Betreft: Algemene voorwaarden Het Criminologisch Netwerk Nederland-Lidmaatschap Algemene Voorwaarden 01 september 2015 Betreft: Algemene voorwaarden Het Criminologisch Netwerk Nederland-Lidmaatschap 1 Wat houdt het lidmaatschap in? Het lidmaatschap bij Het Criminologisch Netwerk Nederland

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Lorenzo Haarloo Coaching & Training KvK nr.: 66558565 Artikel 1: Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende

Nadere informatie

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen REFQ B.V., ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Offertes en aanbiedingen

Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Valebe Consultancy, gevestigd aan de Quadriviumlaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eye for Cash

Algemene Voorwaarden Eye for Cash Algemene Voorwaarden Eye for Cash Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Eye for Cash: Eye for Cash te s Gravenhage, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016)

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016) 1) Definities 1.1) Opdrachtgever: De partij die Delanie Sterken een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden, en die op basis van deze algemene voorwaarden offertes ontvangt en overeenkomsten

Nadere informatie

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen De Boekenfluisteraar en een Opdrachtgever waarop De Boekenfluisteraar deze voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0)

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Klachtencommissie.nl, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verasec Versie: 19 januari 2006

Algemene voorwaarden Verasec Versie: 19 januari 2006 Algemene voorwaarden Verasec Versie: 19 januari 2006 1. Algemeen 2. Overeenkomst 3. Elektronische communicatiemiddelen 4. Betalingen 5. Verplichtingen Wederpartij 6 Aansprakelijkheid Verasec 7. Overmacht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen

artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Consumers Collective B.V., hierna te noemen: het collectief, en een deelnemer, hierna te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Privalliance, en een Opdrachtgever waarop Privalliance deze voorwaarden van toepassing heeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAX4U B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAX4U B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAX4U B.V. artikel 1. Algemeen 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Max4U B.V., hierna te noemen: Max4U is gevestigd te Zoetermeer en houdt kantoor aan (2718

Nadere informatie

Opdrachtnemer zal Opdrachtgever zijn plannen voor verhoging van het tarief, inclusief de hoogte en de ingangsdatum ervan, schriftelijk laten weten.

Opdrachtnemer zal Opdrachtgever zijn plannen voor verhoging van het tarief, inclusief de hoogte en de ingangsdatum ervan, schriftelijk laten weten. In deze algemene voorwaarden worden onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. - Opdrachtnemer: Bert Kleiboer communicatieadvies en tekst. - Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Werkzaamheden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Bedrijfsgegevens

Algemene voorwaarden. Werkzaamheden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Bedrijfsgegevens Bedrijfsgegevens Mats Taal is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 64885909. Mats Taal is een reclamebureau met als secundaire activiteit dienstverlening voor uitvoerende kunst. Mats

Nadere informatie

Artikel 2 Offertes, aanbiedingen, onderhoudscontract en regie-opdrachten

Artikel 2 Offertes, aanbiedingen, onderhoudscontract en regie-opdrachten Algemene voorwaarden Elektroprofessional De zelfstandig ondernemer J.S. Man in t Veld, handelend onder de handelsnaam: Elektroprofessional, gevestigd te Schiedam, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Artikel 1: definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. ALGEMENE VOORWAARDEN MOBILITEITSVISIE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. Naast Mobiliteitsvisie kunnen tevens alle personen die op enigerlei wijze aan

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies

Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies Artikel 1 Algemeen 1.1 KAAT Onderwijsadvies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die onderzoek uitvoert, onderwijs verzorgt en advies geeft binnen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Noflikwurk Artikel 1. Algemeen. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Van Noflikwurk, gevestigd te Echten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen acupunctuurpraktijk Mingmen, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Tekstbureau Kiki Koning Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Tekstbureau Kiki Koning en haar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Offertes en aanvaarding. Artikel 3 Uitvoering van de overeenkomst

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Offertes en aanvaarding. Artikel 3 Uitvoering van de overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Webs4U.nl en een wederpartij, waarop Webs4U.nl deze voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Business Flowers Zwolle

Algemene voorwaarden Business Flowers Zwolle Algemene voorwaarden Business Flowers Zwolle Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. Algemene Voorwaarden 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden' wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen A. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en / of overeenkomst tussen Pedicure W.J.R. van Hunen- Brouwers, hierna te

Nadere informatie

Beeld, tekst & webdesign: compleet!

Beeld, tekst & webdesign: compleet! Heemskerk Multimedia Beeld, tekst & webdesign: compleet! Algemene Voorwaarden Heemskerk Multimedia KvK-nummer: 60415703 Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DROOM VAN HET PLATTELAND

ALGEMENE VOORWAARDEN DROOM VAN HET PLATTELAND Droom van het Platteland Internet: www.dvhp.nl BTW: NL 102530506.B01 KvK: 50104004 Bank: 3459.04.850 ALGEMENE VOORWAARDEN DROOM VAN HET PLATTELAND Door het plaatsen van uw handtekening geeft u aan akkoord

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V.

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. hierna

Nadere informatie

Artikel 1 algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen

Artikel 1 algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden Artikel 1 algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Rootjes Management en Advies, hierna te noemen: Gebruiker, en een op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden WE-R Agency

Algemene voorwaarden WE-R Agency cursussen. artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen WE-R Agency, en een Cursist waarop WE-R Agency deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017)

Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017) Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017) Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Body en Mind

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Ad Summa. Ad Summa is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 3020996 (Midden-Nederland) en bij de Belastingdienst onder nummer NL212420434B01.

Nadere informatie

Opdrachtnemer in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen.

Opdrachtnemer in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Claim & Care, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LUC KOSSEN

ALGEMENE VOORWAARDEN LUC KOSSEN 'De opdrachtgever ontzorgen, dat is ons voornaamste doel' Luc Kossen biedt u altijd dezelfde hoge kwaliteit in dienstverlening. We creëren de optimale omstandigheden waarin de musici dansers acteurs op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Twente Calculaties

Algemene Voorwaarden Twente Calculaties BEGRIPSBEPALINGEN Algemene Voorwaarden Twente Calculaties Opdracht: het opstellen van een advies en/of calculatie advies en het daaraan voorafgaande noodzakelijke onderzoek en/of berekening; Opdrachtgever:

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes en aanbiedingen

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes en aanbiedingen Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen CMS-Websitedesign, hierna te noemen: CMS-Websitedesign, en een Wederpartij waarop CMS- Websitedesign

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Prof. Keesomstraat 1 5223 GJ s-hertogenbosch info@viatrix.nl 06 38 39 19 15 https://www.viatrix.nl Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan ViatriX gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AdministratiekantoorEB, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Centrum voor Chinese geneeswijzen Zhong He Tang,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Frans Kok Management & Advies

Algemene Voorwaarden Frans Kok Management & Advies Algemene Voorwaarden Frans Kok Management & Advies Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere gedane aanbieding en offerte door Frans Kok Management & Advies (hierna: Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zostera B.V. (KvK )

Algemene voorwaarden Zostera B.V. (KvK ) Algemene voorwaarden Zostera B.V.! pagina 1 Algemene voorwaarden Zostera B.V. (KvK 02099725) I. Zostera B.V. II. III. 1. Zostera B.V. (hierna ook te noemen Zostera ) is een besloten vennootschap, bekend

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen Artikel 1 Algemeen 1.1. De Algemene voorwaarden Houdbaar Ondernemen, hierna te noemen: AV zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen een OPDRACHTGEVER en HOUDBAAR ONDERNEMEN,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen opdrachtnemer, hierna te noemen: GBV Advies, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN YET-LIFESTYLECOACHING

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN YET-LIFESTYLECOACHING ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN YET-LIFESTYLECOACHING ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en overeenkomsten tussen de gebruiker

Nadere informatie

artikel 2 Offertes en aanbiedingen

artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Bij de toepassing van deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. BudgetSolarPlus: leverancier van producten, adviezen, materialen en diensten b. Koper:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden GemeenteCollege

Algemene voorwaarden GemeenteCollege Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: elk bedrijf, elke organisatie die aan GemeenteCollege een opdracht heeft gegeven dan wel onderhandelt over het verstrekken van een opdracht. 2. Training: een door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Brandstof Organic Juices (hierna Brandstof) vermeld onder het kvk nummer:

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van de Wederpartij wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van de Wederpartij wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, tussen Alex van der Werf, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GROENE HART BIJLES

ALGEMENE VOORWAARDEN GROENE HART BIJLES artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Groene Hart Bijles, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere reisovereenkomst, aanbieding, offerte en andersoortige overeenkomst tussen Motorsafaris BV KvK nummer 61082333,

Nadere informatie