Claudius Civilislaan JB Vlaardingen - Tel. :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30"

Transcriptie

1 Juni 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), In deze Nieuwsbrief leest u onder andere over de Cito eindtoets, de doppenactie, nieuws uit de groepen en nog meer. We wensen u veel leesplezier toe! Lief en leed Personeel Op vrijdag 12 juni hoopt Juf Nijhoff haar laatste werkdag te hebben voor haar zwangerschapsverlof. In de zomervakantie verwachten de juf en haar man hun eerste kindje. We wensen de juf een fijne verlofperiode toe. Dat de laatste weken van de zwangerschap, maar ook als de geboorte zich aankondigt, alles voorspoedig mag verlopen! Omdat juf Nijhoff met verlof gaat, mogen we voor de laatste vier weken een nieuwe juf verwelkomen. Juf Angelique de Jong uit Nieuw Beijerland hoopt juf Nijhoff te vervangen. We wensen haar samen met de kinderen uit groep 6/7 een fijne periode toe! Nieuwe leerlingen Na de meivakantie zijn er twee kinderen bij ons op school gekomen. Het zijn Tom en Thijs van Daalen uit Maasland. Tom zit nu in groep 7 en Thijs zit in groep 3. We wensen jullie een fijne en leerzame periode bij ons op school toe. En we hopen dat jullie je snel thuis voelen bij ons! Cito-Eindtoets De jongens en meisjes van groep 8 hebben op 21, 22 en 23 april de Cito-Eindtoets gemaakt. Het meet het niveau van de leerling en dus ook het onderwijsniveau van de school. De Eindtoets is dit schooljaar verplicht voor alle basisscholen. De toets is voor de eerste niet in de maand februari, maar in de maand april afgenomen. Zodoende worden er meer onderwijsmaanden getoetst en is het advies van de basisschool leidend geworden. De schooladviezen zijn al bepaald. De resultaten van de eindtoets zijn bekend. In de kolom school staan de schoolscores van onze school van drie afgelopen jaren. De inspectienorm is de score die minimaal behaald moet worden om een voldoende te scoren. Het landelijk gemiddelde vertelt ons hoe de andere scholen het doen. Kom je als school boven de bovengrens, scoor je een goed. Zoals u kunt lezen hebben we dit jaar een score van 541,6 gehaald, wat de beoordeling goed geeft! We mogen blij zijn met dit resultaat. Er is de afgelopen jaren door de kinderen en de leerkrachten hard gewerkt om de resultaten omhoog te krijgen en dan is dit toch een mooie kroon erop. Maar bovenal zijn we ook dankbaar, want de Heere heeft gebeden gehoord en verhoord!

2 Formatie schooljaar 2015/2016 Hieronder vindt u de indeling van de groepen met welke leerkracht de kinderen krijgen. We gaan het komende schooljaar met 4 groepen werken. Dit zorgt ervoor dat er geen jaargroep gesplitst hoeft te worden. Groep: Leerkracht: 1/2 Juf Oskam Juf Vroegindeweij (do) 3/4 Juf Swaneveld 5/6 Juf Spierings (ma-di-wo tot Juf van Elsäcker (do-vr) herfstvakantie.) Juf Nijhoff (3 dagen na de herfstvakantie.) 7/8 Juf de Haaij ADV-vervanging Juf de Jong Doppenactie KNGF is begonnen! Op maandagmiddag 1 juni hebben wij op school een presentatie gekregen van mevrouw Polak en haar hond Archie. Mevrouw Polak heeft ons verteld over haar handicap. Ze heeft ons uitgelegd dat haar blindengeleiden hond haar leven een stuk eenvoudiger maakt. Ook heeft ze ons over de opleiding van een KNGF hond verteld. Wij mochten veel vragen stellen en dat hebben we dan ook gedaan. Aan het einde van de presentatie heeft mevrouw Polak bij Archie zijn tuig afgedaan en hebben de meeste van ons Archie geaaid. De kinderen kunnen u daar vast meer over vertellen! Nu wij dit met onze eigen ogen gezien hebben, zijn we razend enthousiast om te sparen voor de doppen actie! Zodat mensen met een visuele handicap ook een blindengeleidenhond kunnen krijgen. Hieronder kunt u nogmaals lezen over het hoe en wat! Plastic doppen sparen voor onze geleidehonden Iedereen heeft ze thuis. Plastic dopjes van bijvoorbeeld frisdrankflesjes of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze in! U ontlast het milieu en steunt zo KNGF Geleidehonden. De opbrengst gaat naar de opleiding van onze honden.

3 Alle plastic ronde doppen en deksels mogen ingezameld worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de doppen van deze producten: - Mineraal- of spuitwater - Frisdrankflessen - Melk- of yoghurtpakken - Fruitsappakken - Sportdrank - Wasmiddelen (zowel de doppen van de flessen als het doseerdopje) - Zepen en shampooflessen - Deo-en spuitbussen - Slagroombussen - Pindakaas- en chocoladepastapotten De doppen dienen schoon en droog ingeleverd te worden. In sommige dopjes zitten kartonnen- of metalen lipjes, deze moeten ook verwijderd worden. De doppen die gespaard worden, leveren we in, waarna ze gerecycled kunnen worden. Voor elke kilogram doppen krijgt de KNGF 0,25. Daarom zou het mooi zijn, als we flink wat kilo s kunnen sparen. In de centrale hal van de school staat een groene kliko met daarin een grote vuilniszak. Daar kunt u uw doppen los in doen. De eerste kliko zit al voor de helft vol, maar er kan nog meer bij daarom: Helpt u ons met doppen sparen?! U kunt meer lezen over de KNGF en de doppenactie op hun website: MR De Medezeggenschapsraad (MR) is een wettelijk verplicht orgaan dat de belangen behartigt van allen die betrokken zijn bij de school (leerlingen, ouders en personeel). Ouders en teamleden kunnen middels de MR indirect invloed uitoefenen op het beleid van het schoolbestuur. Dit gebeurt via een contactpersoon, die zitting heeft in de MR. Bij onze school zijn leden van de MR: Hester Sneep, Erica van Elsacker, Tineke Swaneveld en Jan Henk Kroos De MR adviseert bij voorgenomen fundamentele wijzigingen in de schoolorganisatie of het onderwijsprogramma, personeelsbenoemingen, de vakantieregeling, zaken betreffende veiligheid en gezondheid op school en het toelaten of verwijderen van leerlingen. Het schoolbestuur vraagt de MR om instemming bij besluiten over fusie van de school, deelname aan onderwijskundige projecten, belangrijke verbouwingen en beleid m.b.t. voorzieningen voor de leerlingen en het betrekken van ouders bij ondersteunende werkzaamheden op school. De uiteindelijke verantwoordelijkheid blijft bij het schoolbestuur.

4 De MR geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie over allerlei zaken die de school betreffen. De MR vergadert ieder kwartaal. Middels deze nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van alle relevante MR zaken. Heeft u zaken welke mogelijk de MR aangaan? Schroom niet om één van ons aan te spreken Met vriendelijke groet, Hester Sneep, Erica van Elsacker, Tineke Swaneveld en Jan Henk Kroos Koffieochtend! De eerst volgende koffieochtend staat gepland op DV 10 juni U bent van harte welkom! GMR Oproep vacature ouderlid GMR! De GMR (gemeenschappelijke medezeggenschapsraad) binnen het Mantum Onderwijs is vertegenwoordigd door één personeelslid en een ouderlid van iedere locatie. Benthuizen, 's Gravenzande en Den Haag zijn vertegenwoordigd door zowel een personeelslid als een ouderlid. Sinds dit schooljaar ben ik als personeelslid vertegenwoordigd. Om de GMR compleet te maken zijn we op zoek naar een ouderlid van locatie Vlaardingen. Wat houdt GMR precies in? Algemene taken van een medezeggenschapsorgaan - Het naar vermogen bevorderen van openheid en onderling overleg in een school (dan wel in de organisatie waarin dit orgaan functioneert); - Het waken tegen discriminatie op welke grond dan ook; - Het bevorderen van gelijke behandeling in gelijke gevallen en in het bijzonder de gelijke behandeling van mannen en vrouwen, alsmede de inschakeling van gehandicapten en allochtone medewerkers; - Het doen van schriftelijk verslag van de werkzaamheden aan de achterban; - Het overleggen met de (eigen) achterban. Bevoegdheden voor de totale gemeenschappelijke medezeggenschapsraad - Optreden in de plaats van de MR-en in alle aangelegenheden die van gemeenschappelijk belang zijn voor alle scholen of voor een meerderheid van de scholen (geldt ook voor de geledingen binnen een raad); - Adviseren (voordat een besluit genomen) over de vaststelling of wijziging van de hoofdlijnen van het meerjarig financieel beleid voor de scholen; - Adviseren (voordat een besluit wordt genomen) over de verdeling van de geldmiddelen over de scholen, over de criteria die daarbij worden toegepast, en over de verdeling tussen de middelen die schools worden ingezet en die bovenschools worden ingezet; - Adviseren (voordat een besluit wordt genomen) over de aanstelling/benoeming van het personeel dat is belast met bovenschoolse managementtaken. Meld u aan en stuur voor D.V. 11 juni 2015 een berichtje naar L.Oskam@jcsvl-mantum.nl De laatste GMR vergadering van dit schooljaar vindt plaats op D.V. dinsdagavond 16 juni 2015, locatie Vlaardingen Graag hoor ik van u! Met vriendelijke groet, Lisanne Oskam

5 Zendingsgeld Elke maandag mag er zendingsgeld ingezameld worden. Steeds mag uw kind zendingsgeld meenemen en geven voor de door ons financieel geadopteerde Woord en Daad kinderen. De opbrengst van april is 63,17. Hartelijk dank voor uw steun! Maandregel Elke maand oefenen we op school met de kinderen een schoolregel. Deze maand zijn we begonnen met de regel: Na het handen wassen wapper ik even goed boven de wasbak. Ik heb dan genoeg aan één servetje en die gaat in de prullenbak! Tot slot. Ontvangt u een hartelijke groet van het team! Agenda: Belangrijke datums: 1-4 juni Avondvierdaagse 15 juni Schoonmaak groep 1 16 juni Schoonmaak groep 2 23 en 25 juni Tien minutengesprekken groep juni Sportdag groep juni Juf Zeeman jarig 26 juni Schoolreis groep 3-7; kinderen uit groep 0/1/2 en 8 zijn vrij! 2 juli Wenmiddag groep 2 naar groep 3 4 juli Oud papier 8 juli Afscheidsavond groep 8 9 juli 2 e rapport 10 juli 13 juli 21 augustus zomervakantie Voor alle genoemde toekomstige data geldt: D.V. Nieuws uit de groep (volgende pagina)

6 Nieuws uit groep 1/2 Op 28 mei was het zover De schoolreis naar boerderij t Geertje in Zoeterwoude. Hieronder ziet u hoe we deze dag genoten hebben!

7 Bedankt voor alle hulp die deze dag tot een feestje maakte! Groetjes van alle kinderen en juffen uit groep 1/2

8 Een leuke klas training groep 5/6 Het is heel leuk. We doen spelletjes met de juf. Ook met de andere juf, de spelletjesjuf. Dan doen we elkaar na, of de ballon mag niet op de grond komen. Ik vermaak me wel. Of waar je bang voor bent of niet. Gelukkig is ze er nog een poos. Het is heel leuk in de klas, we hebben moestuintjes van mcd. Zonnebloem, peper, kruiden en nog veel meer. Handvaardigheid is heel leuk. We hebben leuken bloemen op de deur en klassenregels. We zitten in groepjes. Vier groepjes uit groep 5 drie groepjes uit groep 6 en we zijn nu met tweeëntwintig kinderen. Groeten Anne uit groep 5 Er kwam pas een vrouw op school om onze klas leuker te maken, ze heet Mariëlle. En dat deed ze door spelletjes met ons te doen. Spel 1: Er lagen twee kaartjes op de grond met ja en nee. Toen vroeg ze vragen aan ons. Was het antwoord ja, dan ging je bij ja staan, was het antwoord nee, dan ging je bij nee staan. Spel 2: We gingen in een kring staan en als 1 iemand de ballon omhoog gooit zij je gelijk een naam van iemand in de kring en als de ballon op de grond kwam hadden we allemaal een groot probleem! Doei Willemijn Gemaakt door Henrike

9 Nieuws uit groep 8 Groep 8 is op kamp geweest! Wat een plezier hebben wij gemaakt! Nachtwandelen door de donkere bossen en een sportieve zeskamp. Maar we hebben ook heel indrukwekkende dingen gezien zoals hoe onze voorouders voor onze vrijheid hebben gevochten bij de Grebbeberg. Ook zijn we in het Nationaal Militair Museum en het Dolfinarium geweest. De laatste dag hebben we met ons duffe hoofd een duik genomen in zwembad De Zwoer. We genieten iedere dag nog na! Foto s uit groep 6/7 Afgelopen vrijdag hebben we in groep 6/7 smooties gemaakt, als afsluiting van de entreetoets.

10 Foto s uit groep 3/4 De doe-het-zelfboerderijles Op de website kunt u nog veel meer foto s bekijken!

NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA. 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf

NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA. 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf 5 juni Tweede Pinksterdag 13 en 15 juni Opname dagen

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

De MR is ook een klankbord namens de ouders. Zo wordt zij door de directie en het team gehoord bij onderwerpen die ouders direct aangaan.

De MR is ook een klankbord namens de ouders. Zo wordt zij door de directie en het team gehoord bij onderwerpen die ouders direct aangaan. Jaarverslag PCBS t Noorderlicht Goes 2015-2016 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van protestants-christelijke basisschool t Noorderlicht te Goes voor het schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Kwaliteitscertificaat. Stichting GoenDoen werkt! Beste Groen-Doeners, Familieleden, begeleiders en belanghebbenden.

NIEUWSBRIEF. Kwaliteitscertificaat. Stichting GoenDoen werkt! Beste Groen-Doeners, Familieleden, begeleiders en belanghebbenden. NIEUWSBRIEF Wat staat er in deze nieuwsbrief: Leren over planten Winterverrassing Sparen voor het goede doel Unieke plantenbakken Een dag naar de kinderboerderij Training voor het team en bestuur Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad:

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad: Nieuwsbrief 22 februari 2016 Welkom Graag wijzen we u er op dat in de week van 29 februari tot en met vrijdag 4 maart de school gesloten is in verband met de voorjaarsvakantie. De NSO draait wel gewoon

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Soms opeens - 1 - 28 mei 2015 25e jaargang nr. 15

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Soms opeens - 1 - 28 mei 2015 25e jaargang nr. 15 Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelminas.cnsede.nl Soms opeens Het gebeurde opeens op een open veld. De bladeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli.

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Nieuwsbrief 9 : juli 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze school

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 mei mei Verjaardagsfeest juf Loes

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 mei mei Verjaardagsfeest juf Loes Nieuwsbrief 18-19 nr. 9 mei 2019 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De laatste loodjes wegen het zwaarst Na

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief Gevonden voorwerpen

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief Gevonden voorwerpen Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief De lente is begonnen! Buiten wordt het langzaam steeds lekkerder weer, de bloesem zit aan de bomen en ook in school, is het goed te zien, dat het Lente is. Twee heel enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers, We zijn volop bezig met het fusieproces. Het eindrapport van de fusie is nog niet klaar en ik hoop dat het begin juni klaar is, zodat de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, mei 2015

Nieuwsbrief 9, mei 2015 Nieuwsbrief 9, mei 2015 Beste ouders/verzorgers, De afgelopen tijd heb ik me zitten verbijten bij het zien van de beelden van vluchtelingen die totaal ontheemd aankomen in Italië. Wat beweegt deze mensen

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 4 d e c e m b e r Welkom CONTACT Locatie Haarlem SO / VSO Locatie Hoofddorp SO Kerstviering Haarlem woensdag

N i e u w s b r i e f 1 4 d e c e m b e r Welkom CONTACT Locatie Haarlem SO / VSO Locatie Hoofddorp SO Kerstviering Haarlem woensdag Nieuwsbrief 14 december 2 015 Welkom We kijken uit naar de Kerstvieringen op beide locaties. Dankzij een aantal enthousiaste hulpouders zien de gebouwen er geweldig sfeervol uit dit jaar. Dank voor uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn!

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn! Waar een kleine school groot in kan zijn! Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. In deze nieuwsbrief: Groepsindeling Vakantierooster schooljaar 20192020

Nadere informatie

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer!

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Bereikbaarheid school Doordat meester Pieter komende week meegaat naar Wijk aan Zee kan het voorkomen dat

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

De Doolhof. nummer 09 24-05-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.:

De Doolhof. nummer 09 24-05-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.: De Doolhof nummer 09 24-05-2015 In deze Doolhof vindt u o.a.: Informatieavond Andere schooltijden Sponsorloop basisschool de Doolgaard Help je mee, Meike Bouwmans Bankbattle groep 8 Laatste blok Padxpress

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 April 1 Nieuwsbrief 2 Koffieochtend groep 7 & 8 3 Verkeersexamen praktijk 4 Verkeersexamen theorie 8-11 Oud papier 8 & 11 Schoolvoetbal groep 7 & 8 9 Leerlingenraad 12 Koningsspelen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Donderdag 13 september 2012

Donderdag 13 september 2012 Donderdag 13 september 2012 Agenda 24 september Studiedag, kinderen vrij 26 september Kinderpostzegels 03 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 15 oktober Start gespreksweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties 2017-2018 Volg Klavertje Vier nu ook op Twitter voor nieuws, foto s e.d. @ObsKlavertje4 Voorwoord Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. Basisschool STERREBOS & Openbare school SCHOOLJAAR

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. Basisschool STERREBOS & Openbare school SCHOOLJAAR JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool STERREBOS & Openbare school de TELESCOOP SCHOOLJAAR 2017-2018 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Visie en doel... 3 2.1 Algemeen... 3 2.2 Waarom is medezeggenschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 13 april 2016 Inhoud: Bijlagen: 1 April Open Podium volgend schooljaar Bezoek wethouder Floris Voorink

Nieuwsbrief 16 13 april 2016 Inhoud: Bijlagen: 1 April Open Podium volgend schooljaar Bezoek wethouder Floris Voorink Nieuwsbrief 16 13 april 2016 Inhoud: 1 April Open podium volgend schooljaar Bezoek wethouder Floris Voorink Doppen sparen voor geleidehonden Nieuws uit groep 1/2 Koningsspelen Avondvierdaagse Schoolvakanties

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar

Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Jaargang 22, nummer 1 oktober 2016 Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar In deze nieuwsbrief: - Belangrijke data - Schoolfruit - Wijziging datum studie dag

Nadere informatie

21 d ece S ch o r /201 o.

21 d ece S ch o r /201 o. 21 december 2016 Schooljaar 2016/2017 no.14 Regel van de week!!! De felicitaties zijn voor: Datum: 18 dec. 03 jan. 04 jan. Groep van: juf Cobien en juf Sandra juf Jeanne en juf Susanne juf Jeanne en juf

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 18 Nr. 8 5-6-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA juni

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Nederland in alle units

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Nederland in alle units FEBRUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 26 JANUARI

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief na de meivakantie. Zoals jullie wellicht gezien hebben begint het gras op het nieuw ingezaaide trapveldje al goed

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 4 - december 2018 Agenda DECEMBER 5. Sinterklaas viering 6. Leerlingen vrij Studiedag

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Inhoud: Uitslag IEP toets Streetwise Schoolreis Leeswedstrijd Voor uw agenda Agenda Brief schoolreisje Bijlagen: o Streetwise Inhoud: Uitslag IEP toets De uitslag van de IEP

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Berg en Dal, 23-10- 15 Betreft: nieuwsbrief 2 Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Beste ouders, De herfstvakantie is

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 13 mei 2015

Nieuwsbrief 17 13 mei 2015 Nieuwsbrief 17 13 mei 2015 Inhoud Schoolreis groep 3 t/m 7 Uitslag eindtoets groep 8 Vraag van een ouder Nieuws uit groep ½ B Eerste openpodium Agenda Informatie /advertentie Fietslessen Scholierenverzekering

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm Schooljaar 2017-2018 4 juni start Cito 4 juni start Entree toets 18 juni eind Cito 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm 12 juli eindfeest in AAP tot 12:00 uur (tevens laatste schooldag) Vakantierooster

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 6

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 6 IKC De Doornick Blauwe Hoek 40 6686 AE Doornenburg Tel. :0481-421208 Fax :0481-431067 E-mail :doornick@delinge.nl Website :www.dedoornick.nl Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 6 agenda April 16 Herinnering!

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Jaarplan MR

Jaarplan MR Jaarplan MR 2016-2017 Inleiding Namens de ouders en het personeel is de medezeggenschapsraad (MR) het orgaan met als voornaamste taak het toetsen van het schoolbeleid. In de MR zitten ouders, gekozen door

Nadere informatie

Bijlage : uitnodiging voorlees en activiteitenmiddag in het Dorpshuis Voorst.

Bijlage : uitnodiging voorlees en activiteitenmiddag in het Dorpshuis Voorst. Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 19 Datum: 18-01-16 Algemeen Belangrijke data: 18 Januari Vanaf deze datum start de afname van de CITO Midden toetsen 01 Februari Techniekmiddag 06 Februari

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september:

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september: Nieuwsbrief 2 5 oktober 2018 Dag van de leraar Vandaag is het de dag van de leraar! Dank voor de attentie die zij van de OR hebben ontvangen op deze dag! De leerkrachten worden tijdens de studiedag van

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie

Agenda. Urkhovenseweg KE Eindhoven. Jaargang 21 Nummer Tel;

Agenda. Urkhovenseweg KE Eindhoven. Jaargang 21 Nummer Tel; Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 8 maart Schoolfotograaf Jaargang 21 Nummer 6 29-02-2016 17 maart Informatiebijeenkomst thema groep 1-2 25

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 22 maart 2019 Lentekriebels

Schooljaar nieuwsbrief 22 maart 2019 Lentekriebels Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 22 maart 2019 Lentekriebels Afgelopen week was het de week van de lentekriebels en de kinderen hebben heel veel geleerd! Een aantal leuke quotes uit de onderbouw: Als je

Nadere informatie

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger, Mei 2019 Beste ouder, verzorger, We zijn weer goed opgestart na de meivakantie. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Groep 8 heeft deze week de Route 8 toets gemaakt. Er is de laatste

Nadere informatie

27 MAART 2015 AGENDA:

27 MAART 2015 AGENDA: JAARGANG 14, 11 27 MAART 2015 Montestory Voor onze te ontwikkelen eigen Glossy: werktitel: de Montestory zijn we op zoek naar sponsors. Als u interesse heeft kunt u zich melden bij Bert Dijksman. Verkeerssituatie

Nadere informatie