Nieuwsbrief SHIB september 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief SHIB september 2011"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief SHIB september Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening t.n.v. SHIB SHIB zegt Ja! tegen nieuw project In 2012 start SHIB met een nieuw project. Het bestuur van SHIB heeft in de vergadering van 6 september jl. na grondig onderzoek besloten het verzoek van het KLCC (Kgetleng Life Care Center) in te willigen. Dit verzoek betreft het bouwen en oprichten van een kleuterschool in de township Borolelo, nabij Swartruggens. Een stuk grond is beschikbaar en de contacten lopen. De eisen van SHIB om dit project te beginnen: A) er moet een goede organisatie zijn die het project gaat leiden; B) de huidige crècheleidsters moeten zich aansluiten bij deze plannen; C) de overheid moet betrokken zijn; D) het eigenaarschap van de grond moet goed zijn geregeld; E) er moet een solide bouwplan zijn, goed gekeurd door de overheid. Het besluit van SHIB is in Zuid-Afrika met veel blijdschap ontvangen, men kan nu aan de slag met alle voorbereidingen voor de bouw. Informatie projectreizen 2012 Wilt u / wil jij mee helpen bouwen aan de nieuwe kleuterschool in Borolelo? Dat kan! In 2012 zijn er diverse projectreizen (voorjaar, zomer en najaar). De data van de voorjaarsreis zijn bekend: van 22 maart 2012 tot 5 april Aanmelden voor een reis? Twijfels over meegaan met een reis? Informatie over de nieuwe projecten? Algemene vragen? Welkom op de informatieavond op dinsdag 11 oktober a.s.! (Locatie volgt binnenkort op We verwelkomen u graag als deelnemer!

2 Jongerenreis was een succesvolle reis Inmiddels ligt de jongerenreis van SHIB al weer enkele weken achter ons. Met 31 jongeren en 5 leidinggevenden is er hard gewerkt aan het Itireleng gebouw. Itireleng biedt onderdak aan mensen met een handicap. Hier worden zij in staat gesteld om werkzaamheden te verrichten. Op deze wijze zijn zij voorzien van een dagbesteding en een klein inkomen. In dit gebouw is o.a. een schoenmakerij, een kledingatelier en een ziekenboegje gevestigd. Tijdens de projectreis is er zowel binnen als buiten het gebouw gewerkt. De werkzaamheden bestonden uit het storten van cement, schilderwerk aan het gebouw, tegelen van de vloeren, monteren van werktafels, aanbrengen van verschillende muurschilderingen die aangeven waar de ruimte voor dient, aanbrengen van de naam op het gebouw, las- en slijpwerk om de toegangspoort te maken, schilderen van het hek rondom het gebouw en opruimen van het terrein. Met deze werkzaamheden is het project Itireleng klaar, en het gebouw is opgeleverd. Ook heeft de groep shackrepair gedaan. Tijdens deze periode heeft een medewerker van social development de groep begeleid. Dit was zeer waardevol, voor de communicatie met de bevolking, door de kennis van de omgeving, etc. Er zijn shacks bijna geheel afgebroken en weer opgebouwd. De groep heeft zich verwonderd over het feit dat men in barre omstandigheden in leven weet te blijven. Het heeft iedereen erg geraakt. De verhalen van de mensen hoe ze in een bepaalde situatie zijn gekomen dringen door tot in het diepst van de ziel. Geen eten, geen werk, ziekte, geen toekomstperspectief. Het is waardevol om te kunnen helpen.

3 Het kinderwerk wat gedaan is in de sloppenwijken heeft veel voldoening gegeven aan de deelnemers. Deze kinderen gaan of kunnen niet naar school. Het kinderwerk kwam snel op gang, er kwamen dagelijks 80 tot 100 kinderen genieten. Soms was er een moeder die haar tuin en zichzelf beschikbaar stelde om bijvoorbeeld het verhaal te vertalen. Er is genoten en geknuffeld met de kinderen. Als afsluiting zijn er pannenkoeken gebakken voor iedereen. Binnen de leiding en de groep vulde iedereen elkaar uitstekend aan. Er was veel talent, in de bouw, muzikaal, etc. Er was een hechte, goede onderlinge band. Iedereen heeft het erg leuk gevonden dat er vanuit Nederland zo werd meegeleefd met de groep. De website is tijdens de reis enorm druk bezocht, wat erg leuk was voor de deelnemers. We zijn erg dankbaar dat iedereen weer veilig is thuis gekomen. Boven alles dank aan onze Heer!

4 Projecten Zuid-Afrika in de prijzen gevallen Terwijl de jongerengroep in Zuid-Afrika was mocht SHIB bestuurslid Frans van de Stroet ter plaatse getuige zijn van het feit dat twee door SHIB ondersteunde projecten in de prijzen vielen. Dit is voor SHIB een enorme blijk van waardering en een bevestiging dat we op de juiste weg zijn met ons werk in de regio. Het Immanuel Hope Daycare program heeft de eerste prijs gewonnen als Community Builders of the Year: 3.000,-. Het zojuist gereed gekomen Itireleng project is nummer twee geworden: 1.500,-, een droomstart. We zijn naast trots ook enorm blij dat we dit aan onze donateurs, sponsors en deelnemers mogen meedelen. Boven alles zijn we onze Heer dankbaar. 5 vragen aan Cor van de Pol (verantwoordelijk voor de financiën binnen SHIB) Hoe komt SHIB aan geld? SHIB krijgt op drie manieren geld. De belangrijkste inbreng komt van de deelnemers aan onze reizen. De tweede manier zijn de giften van individuele personen, sponsors uit het bedrijfsleven en niet te vergeten de kerken uit onze achterban. Last but not least onze (maandelijkse) donateurs. Dat zijn er niet zoveel, maar ze zijn wel trouw. Wij kunnen er best nog wat meer gebruiken, dus geef je op. Ieder bedrag, hoe klein ook, is welkom. Heeft SHIB veel geld? Nee, wij hebben maar een klein reservepotje voor onverwachte tegenvallers. Alles wat binnenkomst gaat bijna direct naar onze doelen in Zuid Afrika. Blijft er veel geld hangen aan de strijkstok? Nee. SHIB werkt alleen met vrijwilligers die niets betaald krijgen. Er zijn natuurlijk kosten, zoals onze accountant en bankkosten, maar niet meer dan nodig. We blijven in ieder geval ver beneden de norm die voor goede doelen is gesteld. De jaarrekening 2010 is af en als iemand die wil inzien dan is dat mogelijk bij de penningmeester. De informatie is volledig openbaar.

5 Kun je niet beter geld overmaken naar Zuid-Afrika in plaats van dure reizen te organiseren? SHIB heeft twee belangrijke doelstellingen. De eerste is om door middel van onze aanwezigheid iets in gang te zetten in de gemeenschap daar. Door onze aanwezigheid gaan deuren open die anders gesloten blijven. Op afstand zou dat niet lukken. Onze aanwezigheid maakt vaak het verschil. Natuurlijk moeten ze het verder zelf doen, maar iedere keer laten we zien dat het anders kan. Vaak helpen wij ze alleen maar weer een stukje verder op weg. De tweede doelstelling is om de mensen hier te laten voelen, proeven en ruiken dat er ook nog een andere wereld is, waar mensen het heel wat minder goed hebben dan wij. Dat wij iets kunnen betekenen door een helpende hand, een knuffel, een beetje liefde en aandacht. Wij geloven dat Jezus ons hierin is voorgegaan en dat wij zijn voorbeeld mogen / moeten volgen. Verder is het zo dat als je niets hebt en je krijgt in een keer veel geld dat je niet weet hoe je er mee om moet gaan. De verleiding is dan groot. Wij geven dus in principe nooit geld aan individuen. Is 2010 financieel positief afgesloten? Dat is maar hoe je het wilt zien. Wij hebben in ,- meer geld uitgegeven dan er binnen kwam. Dat kun je negatief beoordelen. Wij zien dat anders. Er was nog iets over van het jaar ervoor. In 2011 willen wij iets overhouden voor 2012, voor ons nieuwe project. Hoop(er) for Africa Oud-SHIB-deelnemer Stuart Hooper is voor tien maanden vertrokken naar Zuid-Afrika! Na tweemaal te zijn mee geweest met een projectreis van SHIB wilde de 31-jarige Brit graag eens wat extra doen. Hij heeft onbetaald verlof aangevraagd en vertrok eind augustus naar Swartruggens. Shalom, het landgoed van Koos en Willemien Olivier, is zijn uitvalsbasis. Stuart gaat onder andere bijbelcursussen en computerles geven, en is inmiddels ook al begonnen met hand- en spandiensten voor het KLCC, zoals koeien vangen ;-). Daarnaast zal hij ook op het Immanuel Hope Centre actief zijn. Stuarts wonderlijke avonturen zijn te volgen via zijn weblog ( en Facebook ( Zo is hij bevriend geraakt met een jong kalfje dat denkt een hond te zijn. Ook woonde hij een blanke kerkdienst bij, hoewel hij bijna geen woord Afrikaans kan verstaan. Saai! Mijn eigen kerk in Horley lijkt daar wel Hillsong bij, vertelt hij vrolijk. Intussen heeft Stuart al een computerles gegeven in een klas waar de pc s het niet deden. Ik hou van dit land, luidt zijn commentaar. Reacties stelt Stuart erg op prijs.

6 Ontmoet ons op het zendingsweekend in Barneveld Op zaterdag 5 november 2011 is SHIB aanwezig op het zendingsweekend wat georganiseerd wordt door de Hervormde Gemeente in Barneveld. Op deze zaterdag zal in gebouw Rehoboth (Gasthuisstraat 5, Barneveld) een programma zijn met lezingen, verdieping, gesprekken en workshops, en er is een apart programma voor kinderen. Diverse zendingsorganisaties zijn aanwezig met een stand, en ook SHIB is erbij! Voor meer informatie over het zendingsweekend: Hartelijk welkom! Wanneer u / jij deze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u / jij dit per mail aan ons laten weten.

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB maart 2013

Nieuwsbrief SHIB maart 2013 Nieuwsbrief SHIB maart 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Enthousiasme Vol enthousiasme zijn we het jaar begonnen. Met een jongerenreis in

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB maart 2014

Nieuwsbrief SHIB maart 2014 Nieuwsbrief SHIB maart 2014 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Moois We zijn blij dat we in deze nieuwsbrief zo veel moois kunnen melden. Een bijzondere

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB juni 2015

Nieuwsbrief SHIB juni 2015 Nieuwsbrief SHIB juni 2015 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening: NL35 RABO 0152 6550 18 t.n.v. SHIB Nieuws Hierbij weer een nieuwsbrief! Met o.a. een kort verslag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB maart 2012

Nieuwsbrief SHIB maart 2012 Nieuwsbrief SHIB maart 2012 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Positief het nieuwe jaar in We zijn positief het nieuwe jaar in gegaan! Met vier

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2012

Nieuwsbrief SHIB december 2012 Nieuwsbrief SHIB december 2012 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB In deze nieuwsbrief December is een drukke maand. Daarom in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB juni 2012

Nieuwsbrief SHIB juni 2012 Nieuwsbrief SHIB juni 2012 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Dankbaarheid, blijdschap! Het is al weer tijd voor een verse nieuwsbrief. De tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2012

Nieuwsbrief SHIB september 2012 Nieuwsbrief SHIB september 2012 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB In deze nieuwsbrief De zomer is al weer voorbij en we kunnen terugkijken op

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2014

Nieuwsbrief SHIB september 2014 Nieuwsbrief SHIB september 2014 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening: NL35 RABO 0152 6550 18 t.n.v. SHIB Spannend Het was lang spannend, waar zouden de jongeren in de zomer

Nadere informatie

Stichting Jedidja CS. Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014

Stichting Jedidja CS. Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014 Stichting Jedidja CS E-mail: jedidjacs@ziggo.nl Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014 De oprichters en vrijwilligers die betrokken zijn bij het werk van de Stichting Jedidja CS wensen u

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2018 Auteur: Wendy Verkerk- Klein 1 Inhoud Voorwoord... 3 2 De organisatie... 4 3 De verschillende projecten in 2018... 5 3.1 Verhuizing naar Binnenmolenstraat 8...

Nadere informatie

MEI Geliefde broeders en zusters,

MEI Geliefde broeders en zusters, MEI 2016 Geliefde broeders en zusters, Eerste reis De kop is er weer af, de eerste reis zit er weer op. We vertrokken op vrijdag 25 maart en waren op vrijdag 15 april weer thuis. Tussen deze twee data

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba -1- Hoofdstuk 1 Inleiding In april 2004 vertrok Hetty Bloem naar Kriel (Zuid Afrika) en werkte in het kindertehuis van de Shelter Ministries. Gedurende

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2019 Secretariaat: Comeniuslaan 97 3706 XD Zeist Inhoud Oprichting Doelstellingen Uitgangspunten en verloop van de stichting Toekomst van de stichting Zakelijke gegevens Bestuurssamenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Nieuwsbrief 24 juli 2017 Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om allerlei acties te organiseren voor de kids in Zuid- Afrika. We hebben het prachtige kookboek Eet smaaklik uitgegeven. De verkoop

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

Stichting mosterdzaadje Jaarplan

Stichting mosterdzaadje Jaarplan Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2017-2019 Januari 2017 Inhoud Voorwoord 3 mosterdzaadje 4 Projectreis 2016 5 Aanvullende werkzaamheden 2016 6 Werkzaamheden 2017, 2018 & 2019 6 Projectreis 2018 7 Bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 maart 2016. Opening nieuw project Masakhane. Life House House Rebekah

Nieuwsbrief 21 maart 2016. Opening nieuw project Masakhane. Life House House Rebekah Nieuwsbrief 21 maart 2016 Opening nieuw project Masakhane Life House House Rebekah In februari waren wij (Jaco en Lydia) met onze dochter Rebekah in Zuid- Afrika. Tijdens onze reis hadden we de eer om

Nadere informatie

nieuwsbrief nummer 4 Studiedag Maandag 9 januari is er een studiedag. Alle kinderen hebben 1 dag langer kerstvakantie! Thema avond 22 december 2016

nieuwsbrief nummer 4 Studiedag Maandag 9 januari is er een studiedag. Alle kinderen hebben 1 dag langer kerstvakantie! Thema avond 22 december 2016 nieuwsbrief nummer 4 22 december 2016 Beste ouders en verzorgers, In dit nummer: Om twaalf uur na een vrolijke toneelvoorstelling van de leerkrachten en het opruimen van de kerstspullen was het jaar 2016

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Zevenbergen

Hervormde Gemeente Zevenbergen Hervormde Gemeente Zevenbergen 2018 Geef voor je kerk. Geef je leven zin. Tijden veranderen. Dat is waar. In dit digitale tijdperk gaan die veranderingen ook echt snel. Wanneer tijden veranderen is het

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

SCHUITEMAN. Stichting Hulpverlening Internationaal gevestigd te Barneveld. Rapport inzake de jaarstukken Barneveld, 1 juli /MH

SCHUITEMAN. Stichting Hulpverlening Internationaal gevestigd te Barneveld. Rapport inzake de jaarstukken Barneveld, 1 juli /MH REGISTERAC C OUN TA NTS Stichting Hulpverlening Internationaal gevestigd te Barneveld Rapport inzake de jaarstukken 2015 Thorbeckelaan 95 Postbus 480 3770 AL Barneveld T: 0342-411200 info@schuiteman.com

Nadere informatie

de zon schijnt altijd

de zon schijnt altijd de zon schijnt altijd GEDICHTEN Klara Hobrink Inhoud 1 Achter de wolken 2 Zit men in een diep dal 3 Wat gebeurt er om ons heen? 4 U geeft antwoord 5 Loof de Heer 6 De blijdschap 7 Hem danken 8 Ken je de

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2014

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2014 RAPPORT Aan het bestuur van inzake de jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE RAPPORT 1 Opdracht 2 Algemeen 3 Cash-flow 4 Fiscale positie BIJLAGEN Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2014 2 Staat van inkomsten

Nadere informatie

leren omgaan met Diversiteit In je gemeente

leren omgaan met Diversiteit In je gemeente Geloven kun je niet alleen! Stap 1 Jouw kijk op de wereld 15 min. Kijken in de spiegel naar jezelf Wat vind je van je eigen lichaam? Wat vind je mooi? Als je zou mogen kiezen, welk deel zou je dan weghalen?

Nadere informatie

September Aaltenaren op bezoek bij Apollo

September Aaltenaren op bezoek bij Apollo September 2016 Deze zomer is het tien jaar geleden dat Joanne voor het eerst naar Oeganda ging In 2006 ging ze met een groep jonge Aaltenaren op werkvakantie en ze heeft toen gezien, dat je met betrekkelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Julius en Rianne in Kenia Nieuwsbrief December 2017 Tijd voor een update, het is ongelofelijk snel gegaan maar onze drie maanden zitten er al weer op. Wat is de tijd om gevlogen! We hebben een drukke tijd

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2018

Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2018 Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2018 Maart 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene gegevens... 2 Voorwoord... 3 Over stichting mosterdzaadje... 3 Projectreis 2018... 4 Aanvullende werkzaamheden

Nadere informatie

Gebedskalender september - november 2016. Alle tieners uit het. dorp zitten op de club!

Gebedskalender september - november 2016. Alle tieners uit het. dorp zitten op de club! Gebedskalender september - november 2016 Alle tieners uit het dorp zitten op de club! Gelovig of niet, iedereen is welkom! Marieke Bor is al jaren Rock Solid-leider in de PKN-gemeente in Goudriaan, een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Stichting Faja Lobi Friends For Future. Jaarrekening Jaarrekening. Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december

Inhoudsopgave. Stichting Faja Lobi Friends For Future. Jaarrekening Jaarrekening. Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december Jaarrekening 2018 Inhoudsopgave Bijlagen: pagina Jaarrekening Inhoudsopgave 1 Balans per 31 december 2018 2 Staat van Baten en Lasten 2018 3 Toelichting algemeen 4 Toelichting op de balans 6 Toelichting

Nadere informatie

Er is een hoop werk verzet en een geweldig bedrag opgehaald voor Masakhane: 2500,-!

Er is een hoop werk verzet en een geweldig bedrag opgehaald voor Masakhane: 2500,-! Nieuwsbrief 19 maart 2015 Johan Willem Frisoschool in Leeuwarden in actie voor Masakhane. Op de Johan Willem Friso school in Leeuwarden is met een spetterende opening op maandag 16 maart 2015 de projectweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi

Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India In deze nieuwsbrief: We vieren ons 10-jarig bestaan met een pannenkoeken middag in Stal op de Kaag. We zoeken nieuwe bestuursleden. Leer alsof je

Nadere informatie

Vrijwilligersprijzen. Waardevol

Vrijwilligersprijzen. Waardevol VOORZITTER VRIJWILLIGERS Marianne Beukers marianne.beukers@divoo.nl 06-13747770 Vrijwilligersprijzen Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Lansingerland op 7 januari werden de prijzen voor de vrijwilligers

Nadere informatie

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Inhoudelijk verslag 2018

Stichting. Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo. Inhoudelijk verslag 2018 Stichting Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg - Surgezo Inhoudelijk verslag 2018 Een stichting met hart voor mensen met een lichamelijke beperking Colofon De Stichting De naam 'Surgezo' staat voor:

Nadere informatie

kalender FILIPPENZEN DANKEN 7dagen met de WOENSDAG 7 NOVEMBER IS HET DANKDAG.

kalender FILIPPENZEN DANKEN 7dagen met de   WOENSDAG 7 NOVEMBER IS HET DANKDAG. WOENSDAG 7 NOVEMBER IS HET DANKDAG. betekenis van deze bijzondere dag. Op dankdag danken we God voor delen met mensen ver weg en dichtbij. DE DANKDAGKALENDER WORDT gebruiken. Naast bewustwording van dankdag

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA 20152016 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Ashleigh s Place SA (APSA). Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

TOV! God geniet van vriendschap. Nieuwsbrief mei. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! God geniet van vriendschap. Nieuwsbrief mei. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief mei TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl En God zei; Het is niet goed voor de mens alleen te zijn. Ik zal

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015

STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015 STICHTING VRIENDEN VAN DE SISTERS OF NAZARETH-HAIFA BELEIDSPLAN 2011-2015 Algemeen Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa is opgericht op 5 oktober 2011. De initiatiefnemers raakten betrokken

Nadere informatie

Stichting tot behoud van De AMS ms Bernisse

Stichting tot behoud van De AMS ms Bernisse Stichting tot behoud van De AMS ms Bernisse 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Doelstelling van de stichting 2.1 Statutaire doelstelling 2.2 De huidige situatie 2.3 De toekomstige situatie 3. Organisatie van de

Nadere informatie

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook?

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Achter elke voordeur gaat weleens iets mis Hulpverleners kunnen niet alles alleen oplossen. Achter elke voordeur gaat

Nadere informatie

HART4DOORNENBURG. Welkom!

HART4DOORNENBURG. Welkom! HART4DOORNENBURG Welkom! Een initiatief van zes doornenburgers Erik Feijen Gerard van Gemert Dirk Witjes Stef Huisman Hans Feijen Luuk Timmers Het trotse Hart van Doornenburg Wij doornenburgers Door gezamenlijke

Nadere informatie

Beleidsplan stichting The Shelter Ministries

Beleidsplan stichting The Shelter Ministries Beleidsplan stichting The Shelter Ministries Kamerik, maart 2015 www.shelter-ministries.org bestuur@shelter-ministies.org Beukenhof 1 3471 CZ Kamerik 1. Doel en aanpak Voor u ligt het beleidsplan van stichting

Nadere informatie

Rekening NL51 TRIO te Gouda

Rekening NL51 TRIO te Gouda Nieuwsbrief 26 juni 2018 Nieuwe coördinator House Rebekah Afgelopen maand heeft zorgwerker Dimakatso met pijn in haar hart ontslag genomen bij South Africa Cares for Life. Dit vanwege het combineren van

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba -1- Hoofdstuk 1 Inleiding In april 2004 vertrok Hetty Bloem naar Kriel (Zuid Afrika) en werkte in het kindertehuis van de Shelter Ministries. Gedurende

Nadere informatie

Doneer jezelf! Jeruzalem. Bouwen aan. Vrijwilligersreizen zomer 2014

Doneer jezelf! Jeruzalem. Bouwen aan. Vrijwilligersreizen zomer 2014 Doneer jezelf! Bouwen aan Jeruzalem Vrijwilligersreizen zomer 2014 Programma vrijwilligersreizen Zomer 2014 Doe goed aan Sion, naar Uw welbehagen; bouw de muren van Jeruzalem op. Psalm 51:20 Terugblik

Nadere informatie

Vrije inloop 8 augustus

Vrije inloop 8 augustus Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 9 september 2018 Vrije inloop 8 augustus Tijdens de vrije inloop die dag heeft Het Trefpunt in samenwerking met You Can Be een mindfulness workshop georganiseerd.

Nadere informatie

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug!

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! superfijn zinvol gezellig dankbaar gastvrij Welkom thuis We horen het regelmatig van onze ruim achthonderd vrijwilligers: bij Savant Zorg voel

Nadere informatie

Zending wereldwijd. Najaarsactiviteiten GZB. Concerten Psalm Project. GZB-jongerenevent. Driebergen, september 2015

Zending wereldwijd. Najaarsactiviteiten GZB. Concerten Psalm Project. GZB-jongerenevent. Driebergen, september 2015 Najaarsactiviteiten GZB Concerten Psalm Project De GZB organiseert samen met The Psalm Project twee concerten: op 3 oktober in Nijkerk en 10 oktober in Waddinxveen. De avonden staan in het teken van het

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2010 Vastgesteld te Rijsenhout, 7 juni 2011 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2010 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 februari 2015 De medewerkers hebben afgelopen periode gehoord op welke reis zij voorlopig ingedeeld zijn. Aan het meegaan als medewerker zijn

Nadere informatie

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l KvK: Harderwijk: 41 23 11 29 www.maf.nl/baarssen Nieuwsbrief nr. 1 April 2013 BESTE

Nadere informatie

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief Stichting Bolleboos Nieuwsbrief December 2011 Aktiviteiten Op 3 en 4 september stonden we met een stand op het corso in Eelde. Daar hebben we veel Keniaanse producten verkocht, producten die we mee hadden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

Art for All in Zuid- Afrika, in Graaff Reinet. Een kleine stad, ongeveer 650 km landinwaarts vanaf Port Elisabeth. 5-23 december 2013

Art for All in Zuid- Afrika, in Graaff Reinet. Een kleine stad, ongeveer 650 km landinwaarts vanaf Port Elisabeth. 5-23 december 2013 Art for All in Zuid- Afrika, in Graaff Reinet. Een kleine stad, ongeveer 650 km landinwaarts vanaf Port Elisabeth. 5-23 december 2013 Op uitnodiging van Tanja en Hugo Vosloo, gingen wij met een zeskoppig

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster!

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster! 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 23 nov 2018 181123 volgnummer 13 Versiergroep

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

PROJECTPLAN BLESSED HOME

PROJECTPLAN BLESSED HOME PROJECTPLAN BLESSED HOME Stichting Blessed Home NIJKERK - GHANA mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Doelstelling... 3 2.1 Hoofddoel... 3 2.2 Subdoelen... 3 2.2.1. Onderdak bieden aan stagiaires...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Familie Kamphuis

Nieuwsbrief Familie Kamphuis Nieuwsbrief Familie Kamphuis Tanzania November 2013 In de afgelopen maanden zijn we door nogal wat drukte en uitdagingen heen gegaan, en daar kunt u in deze nieuwsbrief meer over lezen. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani Financieel jaarverslag van Stichting Kalyani 2016 Inhoud opgave Pagina 1-2 Algemene Financiën 2016 Pagina 3-4 Toelichting Financieel verslag Pagina 5 Toekomstverwachting Financieel verslag van de Penningmeester

Nadere informatie

Oase veelgestelde vragen:

Oase veelgestelde vragen: Oase veelgestelde vragen: De mensen van Oase krijgen vaak vragen van mensen buiten Oase, met name van katholieken van wie de thuis-kerk gesloten is. In dit artikel proberen we daar antwoord op te geven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2013 Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld

Jaarverslaggeving 2013 Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld REGISTERAC C OUN TA NTS Jaarverslaggeving 2013 Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld gevestigd te Barneveld Schuiteman & Partners Registeraccountants B.V. KvK-nr: 08081961, BTW-nr: NL808546016B01,

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

HetRozenblaadje. mei 2017

HetRozenblaadje. mei 2017 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje mei 2017 maandagochtend maandagmiddag maandag t/m zaterdag 9 mei 10 mei 15 mei 15 mei 15 t/m

Nadere informatie

1 Kor. 10, meditatie HA - NGKE

1 Kor. 10, meditatie HA - NGKE 1 Kor. 10, 12-16 - meditatie HA - NGKE - 10-4- 16 Crucifix Het vorige avondmaal bracht ons aan de voet van het kruis. Daar kijken we op naar onze Heer, de Koning van ons leven. Ieder avondmaal brengt je

Nadere informatie

wonen dagbesteding vrije tijd

wonen dagbesteding vrije tijd wonen dagbesteding vrije tijd Sommige mensen, jong of oud, hebben wat meer hulp nodig in het dagelijkse leven dan anderen. Voor hen is meedoen aan sociale activiteiten, werken of zelfstandig wonen niet

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

ALLES UIT HET HALEN EN 4 ANDERE VERHALEN SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

ALLES UIT HET HALEN EN 4 ANDERE VERHALEN SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL ALLES UIT HET LEVEN 5X HALEN EN 4 ANDERE VERHALEN SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL DIT IS DE GEMIVA SVG GROEP De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving.

Nadere informatie

Een enkele activiteit wordt toegelicht

Een enkele activiteit wordt toegelicht Hope Home Hope Home is een weeshuis op het platteland bij het provincieplaatsje Kitale. Vanuit geloof, bewogenheid, genade en liefde om verweesde kinderen op te vangen, zijn we vanaf 2005 begonnen met

Nadere informatie

Jaarverslag februari 2016 Versie 1.0

Jaarverslag februari 2016 Versie 1.0 Jaarverslag 2015 24 februari 2016 Versie 1.0 Voorwoord Het afgelopen jaar is de wereldwijde vluchtelingenproblematiek veel in het nieuws geweest. Naast de problematiek op macroniveau stort SiHVA zich voornamelijk

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Lopende projecten 5 4. Vrijwilligers

Nadere informatie

Tingietersgilde XP Houten The Netherlands Website: Jaarverslag Pas op de plaats

Tingietersgilde XP Houten The Netherlands Website:   Jaarverslag Pas op de plaats Tingietersgilde 18 3994 XP Houten The Netherlands Website: www.changinglives.nl Jaarverslag 2016 Pas op de plaats juni 2017 1 Inhoud Inhoud... 1 Voorwoord... 2 Activiteiten in ontwikkelingslanden... 3

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2014 Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld

Jaarverslaggeving 2014 Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld REGISTERAC C OUN TA NTS Jaarverslaggeving 2014 Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld gevestigd te Barneveld Schuiteman & Partners Registeraccountants B.V. KvK-nr: 08081961, BTW-nr: NL808546016B01,

Nadere informatie

Stichting JedidjaCS. Nieuwsbrief van de STICHTING JEDIDJA CS Najaar 2014/Voorjaar 2015. Doelstelling

Stichting JedidjaCS. Nieuwsbrief van de STICHTING JEDIDJA CS Najaar 2014/Voorjaar 2015. Doelstelling Overal, in alle landen, goede kinderboeken in blijde kinderhanden! Stichting JedidjaCS E-mail: jedidjacs@ziggo.nl Jan Dirk z n Dal 1 1931 DK Egmond aan Zee www.jedidjacs.nl KvK Alkmaar 37106609 Bestuursleden:

Nadere informatie

India augustus 2018

India augustus 2018 India 10-27 augustus 2018 Na wat start perikelen in het team vertrok er een ingekrompen team van drie personen naar India. Het doel was een psychiatrische opvanghuis voor mannen Shakanthula en het Boy

Nadere informatie

CAMPINGPASTOR WAAROM ZOU JIJ DAT NIET WORDEN, KOMENDE ZOMER? BELEEF DABAR

CAMPINGPASTOR WAAROM ZOU JIJ DAT NIET WORDEN, KOMENDE ZOMER? BELEEF DABAR CAMPINGPASTOR WAAROM ZOU JIJ DAT NIET WORDEN, KOMENDE ZOMER? BELEEF DABAR Als campingpastor (m/v) leef je twee weken op de camping en deel je het dagelijks leven met campinggasten. Present zijn, daar draait

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2016 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2016 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

RAPPORT Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2016

RAPPORT Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2016 RAPPORT Aan het bestuur van inzake de jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE RAPPORT 1 Opdracht 2 Algemeen 3 Cash-flow 4 Fiscale positie BIJLAGEN Jaarrekening 1 Balans per 31 december 201 2 Staat van inkomsten

Nadere informatie

God heeft een plan met jou

God heeft een plan met jou Thuisboekje Kerk- School- Gezin Themaweek 23-27 januari 2017 God heeft een plan met jou Beste kinderen en ouders/verzorgers, In de week van 23 tot 27 januari 2017 is er op alle Christelijke scholen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 8-2017-2018 AGENDA 21 dec. Kerstviering Gewone schooltijden 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 9 jan. Luizencontrole

Nadere informatie

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum Maxima HET HOGELAND De Werf 5 9951 EZ Win www.kledingbankmaxima.nl Jaarverslag Kledingbank Maxima Het Hogeland Op 1 maart 2017 opende Maxima haar deuren. In het eerste half jaar, van maart t/m augustus)

Nadere informatie

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd Welkom Zingen: OTH 204 - kom tot de Vader Votum en groet Zingen: OTH187 - maak mij rein voor u Gebed Gezongen geloofsbelijdenis: Opwekking 426 Ja, ik geloof in Jezus Schriftlezing: Psalm 27 Zingen: OTH

Nadere informatie

Financieel en Sociaal Jaarverslag 2018

Financieel en Sociaal Jaarverslag 2018 Financieel en Sociaal Jaarverslag 2018 Een woord van de (ex)voorzitter De titel gaf reeds de eerste ontwikkeling weer van het jaar 2018; het bestuur. Al enige jaren hing deze verandering in de lucht en

Nadere informatie

STICHTING GOSPEL IMPACT JAARVERSLAG 2018

STICHTING GOSPEL IMPACT JAARVERSLAG 2018 JAARVERSLAG 2018 STICHTING GOSPEL IMPACT JAARVERSLAG 2018 Stichting Gospel Impact Dominicushof 92 4133AP Vianen Telefoon: 0347-374483 Mobiel: 06-33586841 Email: info@gospelimpact.nl Website: www.gospelimpact.nl

Nadere informatie

(De volgorde van links naar rechts: Shashikala, Pushpa, Netmi & Pumi die het huis heeft verlaten in de laatste 2 maanden.)

(De volgorde van links naar rechts: Shashikala, Pushpa, Netmi & Pumi die het huis heeft verlaten in de laatste 2 maanden.) Sri Lanka, juni 2016 Beste familie in Christus, Hartelijke groeten vanuit het middengebergte van Sri Lanka! Voordat ik begin met het delen van de laatste ontwikkelingen van het meisjeshuis, wil ik delen

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Juni staat inmiddels op de kalender. Vanuit een heerlijke plek waar we nu mogen vertoeven schrijf ik deze nieuwsbrief. De energie van de Volle maan is nog volop aanwezig en geeft

Nadere informatie

Geliefde gemeente van de Heer Jezus Christus, Beste gasten en alle vrienden van de gemeente.

Geliefde gemeente van de Heer Jezus Christus, Beste gasten en alle vrienden van de gemeente. Geliefde gemeente van de Heer Jezus Christus, Beste gasten en alle vrienden van de gemeente. Ben je ooit aan iets begonnen met een prut houding? Zo van: dit is niks, dit was niks en dit zal ook nooit wat

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

We wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie en tot maandag 4 maart! Het team van de Bijenschans

We wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie en tot maandag 4 maart! Het team van de Bijenschans februari 2019 Belangrijke data 25 februari t/m 1 maart Voorjaarsvakantie Hierbij de Bijgepraat van februari 2019. In deze nieuwsbrief van onze school kunt u o.a. informatie vinden over de klussendag en

Nadere informatie

Groentezaden en pootaardappels

Groentezaden en pootaardappels Groentezaden en pootaardappels Actie Veld Vol Voedsel 2016 Een klein pakketje met rijke inhoud! Elk jaar opnieuw staan we er weer versteld van hoeveel mensen de actie Veld Vol Voedsel steunen. Het is hartverwarmend

Nadere informatie

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2017

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2017 1 Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids Financieel verslag 2017 2 Stichting Moz Kids Inhoudsopgave Bestuursverslag pagina 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2017 na resultaatverdeling pagina 6 Staat

Nadere informatie