Chiromeisjes Westmeerbeek Mgr Raeymaekersstraat WESTMEERBEEK INFOBROCHURE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chiromeisjes Westmeerbeek Mgr Raeymaekersstraat 19 2235 WESTMEERBEEK INFOBROCHURE"

Transcriptie

1 Chiromeisjes Westmeerbeek Mgr Raeymaekersstraat WESTMEERBEEK INFOBROCHURE

2 GOEIEDAG! Mag ik bij de Chiro? Is mijn chiropull gestreken? Wie staat in leiding bij mijn zoon/dochter? Wat doen ze daar bij de Chiro toch, elke week opnieuw? Met deze brochure nemen we even de tijd om jullie iets te vertellen. Zonder ouders zijn er geen kinderen, en dus geen Chiro. Zonder vertrouwen is er ook geen steun voor de leiding en wordt het moeilijker werken. Maar wij laten ons maar al te graag kennen! Daarom maakten we deze brochure voor ouders. Je vindt hier enkele bladzijden over hoe Chiro werkt, over onze Chirokledij, over de verzekering en over wat ons in de Chiro ter harte gaat Dat zijn op de eerste plaats jouw kinderen! Nu en dan krijg je het bezoek van enkele leidsters om over hun Chirogroep te vertellen en een aantal praktische dingetjes te regelen. Uiteraard mag je ons bij eventuele vragen een briefje of een mailtje sturen, of ons eens opbellen. Tot zondag! De leidsters

3 CHIRO, WAAR STAAN WE VOOR? Chiro is meer dan een namiddag samen spelletjes spelen. Als je ʼt ons vraagt, is het een manier van leven! Speels en actief zoeken wij samen met kinderen en jongeren naar hoe we kunnen samenleven. Daar hebben we geen gewichtige woorden voor nodig. We beleven het elke week in ontelbare kleine details. Die maken van een gewone spelnamiddag een echte Chirodag. Liever dan erover te praten, laten we kinderen en jongeren ervaren wat Chiro betekent. Een Chirogroep is dan ook meer dan de optelsom van de verschillende afdelingen en de leidingsploeg. Chirogroepen vormen een gemeenschap. Klein en groot kunnen er hun plaats vinden. Hoewel we meestal leeftijdsgericht werken, kiezen we ook uitdrukkelijk voor groepsmomenten. We dragen er verantwoordelijkheid dragen voor elkaar. Naar de zomervakantie toeleven: het geldt ongetwijfeld voor iedereen. In de zomer organiseren we een bivak, het hoogtepunt van het jaar. Het bivak vraagt een intense voorbereiding van de leidingsploeg en de verschillende afdelingen. Er wordt samen geleefd, gewerkt, gelachen, gebabbeld, op- en afgebouwd, ruzie gemaakt en ook weer bijgelegd. Een verrijking voor iedereen, om nog maar te zwijgen van de massaʼs plezier die we er beleven.

4 WERKEN IN AFDELINGEN Elke leeftijd is anders. Daarom komen we samen in leeftijdsgroepen: De jongsten zijn welkom bij de speelclub (6-9). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van beren, indianen, ridders en prinsessen. Knutselen en toneeltjes spelen, daar worden ze dolenthousiast van! De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun kwiksleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. De tippers (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in een of andere stad een groot zoekspel te doen. Stilvallen om te zwijmelen over de een of andere superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, het hoort erbij. De Tiptiens (14-16) trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas, of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport (ooit al van zeemlaptennis gehoord?), of zetten hun lokaal volledig op zʼn kop om het een nieuwe look te geven. Ook worden ze klaargestoomd om na deze dolle jaren zelf leidster te worden en verantwoordelijkheid te nemen.

5 CHIROKLEREN ʻMa, mag ik een uniform hebben?ʼ Het is een vraag die je zoon of dochter al stelde of die binnenkort kan komen. Waarom dragen chiromensen eigen kledij? Zijn de kleren ʻeerlijkʼ gefabriceerd? Gaat zoʼn uniform lang mee? Enkele vragen waarop wij graag antwoorden. Waar je ons ook tegenkomt, op straat, je kunt ons aan ons uniform herkennen. Ze drukken onze verbondenheid uit. Onze Chirokleren tonen dat we ʻgelijkwaardigʼ zijn: dezelfde outfit, geen onderscheid door rang of stand, geen uiterlijke tegenstellingen, iedereen gelijk! Je kan je chirouniform komen passen op onze jaarlijkse ʻuniformenverkoopʼ, ʻs zondags na de chiro. Dan bestellen wij voor jou de juiste chirorok, broekrok of short bij de Banier en kan je deze enkele weken later komen afhalen. Onze chiropulls en t-shirts laten we zelf maken, normaal hebben we deze in voorraad maar als we deze moeten bijbestellen dan kan het zijn dat je iets langer moet wachter eer je deze hebt. Chiro laat de Chirokleren produceren door bedrijven die een eerlijke prijs betalen aan de arbeid(st)ers. Zowel bij het ontwerp, de keuze van de materialen als bij de productie van de Chirokledij wordt er voor kwaliteit gekozen. Chirokledij moet tegen een stootje kunnen

6 PRAKTISCHE INFORMATIE Een chirozondag begint om 14u00 en eindigt om 17u00. We vragen dan ook om je dochter ten vroegste om 13u45 naar de chiro te brengen. Gelieve haar ook om 17u00 te komen afhalen, de chiro heeft geen rij zoals de school! We vragen ook om je dochter elke zondag 0,60 euro mee te geven. In ruil hiervoor voorzien wij elke week een 4-uurtje, namelijk een koek en een drankje. VERLOOP CHIROJAAR OVERSCHAKELING Oktober Elk jaar beginnen we het nieuwe chirojaar met de overschakeling, er komen nieuwe kindjes naar de chiro, elke groep krijgt (al dan niet) nieuwe leidsters en sommigen gaan over naar een oudere groep! Spannend spannend allemaal! DAG VAN DE JEUGDBEWEGING - Oktober We willen iedereen ertoe aanzetten om die dag in uniform naar school te gaan. Want bij de chiro zijn, dat is iets om trots op te zijn!!! CHRISTUS KONING - November Dit is het grote chirofeest en betekent een hele dag chiro, van 9u tot 17u. We spelen een hele dag spelletjes! ʼs Middags is er eten voorzien en om vier uur zal er warme chocomelk zijn. Niet te missen!!! SINTERKLAAS - December Die zondagnamiddag zullen de Sint en Zwarte Piet een bezoekje brengen aan onze chiro. Allemaal heel braaf zijn! De Sint ziet alles! KERSTFEESTJE - 24 december Elk jaar houden we van 16u00 tot 20u00 ons kerstfeestje. Er wordt een leuke quiz voorzien, de cadeautjes worden verloot, er zal een lekker hapje zijn en we gaan met zen allen een uurtje naar de mis! PAASCHIRO - April Ook op de chiro komen de paasklokken langs. We gaan dan met zʼn allen onze paaseitjes rapen die de klokken voor ons hebben meegebracht uit Rome! IJSPALEIS Laatste zondag van juni Kom vanaf 15u00 even langs op ons ijspaleis voor een overheerlijk ijsje of een verfrissend drankje. Eén en al sfeer en zeer democratische prijzen. En vooral gewoon erg lekkere creme natuurlijk! BIVAK - 21 juli 31 augustus Het hoogtepunt van het jaar, chirokamp! We gaan ons tien, de speelclub zeven, volle dagen, amuseren, zoals alleen echte chiromeiden dat kunnen! VERRASSINGSREIS September Dit is dé afsluiter van het chirojaar. We trekken er een hele zondag op uit naar een - voor de leden - onbekende bestemming. Het is een onvergetelijke dag!

7 EN GELD? Ongetwijfeld kocht je al eens wafels of een rol wc-papier ten voordele van de Chiro. Een chirowerking kost geld. In het begin van het chirojaar vragen we lidgeld, 15 euro. Een groot deel daarvan wordt gebruikt om de verzekering voor elk lid te betalen. Ook vragen we om je kind elke zondag 0,60 euro mee te geven, hiervoor krijgen ze een drankje en een koek. Als leidingsploeg willen we niet de volledige bivakprijs aan de leden doorrekenen of hoog lidgeld vragen. Het is allesbehalve onze bedoeling om winst te maken, meer nog, we maken best veel verlies aan een kamp. Dat komt niet omdat we het geld uit ramen en deuren gooien. Kampplaatsen, de dagtocht, tweedaagse, eten, materiaal, het is gewoon allemaal enorm duur! Daarom moeten we op zoek naar andere bronnen van inkomsten. Er gaat dus soms veel tijd en moeite naar het organiseren van deze activiteiten die het nodige geld in kas brengen. We kunnen jouw steentje en muntje daarbij goed gebruiken! Verder kost een chirouniform maximum 62,5 euro, alles erop en eraan. We nemen de prijzen rechtstreeks over van de Banier, de chirowinkel.

8 OVER LEIDING Een kinderen en jongeren komen bijna wekelijks samen in een kleine duizend groepen. Een goeie daarvan zorgen ervoor dat zij vele boeiende en leuke momenten kunnen beleven en we doen dat volledig gratis. Geweldig, he? En het blijft niet bij die zondag alleen: de wekelijkse vergaderingen, vertegenwoordiging in de jeugdraad, inkomstactiviteiten, feestdagen en het jaarlijkse bivak er kruipt heel wat tijd in, veel meer dan je zou verwachten. Al onze leiding studeert trouwens nog en er zijn er ook heel wat bij met een vaste relatie. Tijd vinden voor al die engagementen is soms al een hele klus op zich! Maar natuurlijk beleven we zelf ook veel plezier: we kunnen samen uitgaan, in hun groep dingen uitproberen en van alles organiseren boeiende dingen allemaal! In leiding staan is een beetje een evenwichts-oefening, je hebt er best wat zelfvertrouwen voor nodig, een grote dosis verantwoordelijkheid en veel geduld, maar al die tevreden kinderen en jongeren en hun ouders maken het allemaal meer dan de moeite waard, echt waar!

9 ONDERSTEUNING Om onze opdracht enthousiast te blijven vervullen, wordt de leidingsploeg op allerlei manieren ondersteund. Wekelijks houden we een vergadering, waar allerlei noodzakelijke afspraken gemaakt en besproken worden, maar af en toe wordt er ook stevig inhoudelijk gediscussieerd. De leidingsploeg wordt getrokken door een groepsleidster. De groepsleidster is een beetje het aanspreekpunt binnen de leidingsploeg. Zij zorgt ervoor dat de vergaderingen vlot verlopen en houdt de goede gang van zaken in het oog. Ook hebben we VB, een volwassen begeleider die mee Chiro maakt. Deze persoon houdt zich op de achtergrond en confronteert de ploeg af en toe met de kijk van iemand die er iets verder vanaf staat,die iets ouder is, die een iets andere invalshoek heeft. Onze VB is niemand minder dan Emiel ʻMilʼ Craenen. Ook voor de leden en ouders kan hij belangrijk zijn, want als er zich toch ooit problemen moesten voordoen, kan je ook altijd bij hem terecht.

10 VERZEKERINGEN 1. De Burgerlijke Aansprakelijkheid Iemand begaat een fout, met lichamelijke of stoffelijke schade als gevolg. Wanneer je kind schade berokkende aan ʻeen derdeʼ dan valt dit niet ten laste van de Chiropolis, maar wel van je eigen familiale verzekering. Als je geen familiale polis hebt, zal de Chiroverzekering de schade betalen op dezelfde manier als de familiale polis. De leiding is verzekerd voor de Burgerlijke Aansprakelijkheid in geval van toezicht- en organisatiefouten. Wanneer er in de Chiro een ongeval gebeurt en je vindt dat dit te wijten is aan een toezichts- of organisatiefout, dan kun je de leiding burgerlijk aansprakelijk stellen via je eigen rechtsbijstandsverzekering van de familiale Polis. 2. Ongevallenverzekering Bij een ongeval stuurt de leiding binnen de 8 dagen een ongevalsaangifte én een medisch attest naar LDB, de verzekeringsmakelaar van Chiro. Als ouder ontvang je dan een brief met een dossiernummer. Nadat je alle kosten voor dokters, apothekers, kliniek, enz., betaald hebt, ga je naar jouw mutualiteit. Die betaalt haar aandeel terug en levert een formulier af waarop de bijdrage vermeld staat die je zelf betaald hebt. Stuur dat naar LDB, Rozenstraat 28, 3500 Hasselt, met vermelding van je dossiernummer en je eigen rekeningnummer. Let op: een ziekte tijdens een bivak is geen ongeval. Schade aan een bril is enkel verzekerd als dat gepaard gaat met lichamelijk letsel.

11 CONTACT Om jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen onze chirogroep zorgt de chirospetterredactie ervoor dat er 2 à 3 maal per jaar een chirospetter is. Dit boekje staat boordevol informatie over jullie nieuwe leiding, onze telefoonnummers en taken, komende activiteiten, verslagen van voorbije activiteiten, het kamp, leuke weetjes, spelletjes, enzovoort! Hier wordt veel werk in gestoken en het is wel degelijk nuttig om dit boekje te lezen! Gebruik dit dus alsjeblieft niet om de haard mee aan te steken. Onze website is niet van de mooiste, maar wel heel praktisch en steeds up-to-date! Hier vind je tal van informatie zoals de kalender, info, hoe je onze lokalen kan huren en tal van leuke extraʼs zoals onder andere fotoʼs van voorbije zondagen. Je kan ook de chirospetter online lezen in PDF. Of je kan altijd iets achterlaten in ons gastenboek. Verder zal er steeds om de zoveel weken een kalendertje meegegeven worden met je dochter. Deze kan je, zoals al vermeld is, ook terugvinden op onze website.

12 jaarthemalied 1981-'82 Wees welkom in de Chiro Refrein: Wees welkom in de Chiro, voor ieder is er plaats vrij. Wees welkom in de Chiro want jij, jij hoort erbij. Hé, kom op voor jezelf, kom ook op voor alle and'ren. Hé, kom op voor mekaar, slechts in ploeg wordt dit ook waar. Wij zijn elk zo heel apart, Jan houdt van voetbal, An van Bart. Wij vormen samen toch een ploeg, en samen zijn we sterk genoeg. Het lukt niet altijd van de eerste keer, jezelf zijn doet soms wel eens zeer. Maar maak elkaar vrij, samen moet dat gaan: Klein Duimpje kon de reus verslaan. Refrein Ik ben niet blij, ik heb verdriet, ik toon mezelf, zoals je ziet. Waarom zou 't flauw zijn als ik ween? Want 's zondags lacht hiermee geeneen. Zijn kind'ren in ons dorp of stad van tel? Wie hoort er hun idee nog wel? Kijk uit, vakantie, ja, dat wordt dit jaar een tijd van inzet voor elkaar. Refrein

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind Chiro Leeuwerik Chiro Windekind ALGEMEEN Welkom bij Chiro Winnik! Alle meisjes en jongens vanaf zes jaar zijn welkom bij Chiro Windekind (voor de meisjes) en Chiro Leeuwerik (voor de jongens). We komen

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Als je t mij vraagt: CHIRO

Als je t mij vraagt: CHIRO Als je t mij vraagt: CHIRO Chirojeugd-Vlaanderen vzw Kipdorp 30 2000 Antwerpen [ Tel.] 03-231 07 95 [ Fax ] 03-232 51 62 [ E-mail ] info@chiro.be [ Site ] www.chiro.be GOEIEDAG Mag ik bij de Chiro? Is

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

WELKOM IN DE CHIRO! EEN KLEINE GIDS VOOR OUDERS VAN NIEUWE LEDEN. CONTACT Chirojeugd Vlaanderen Kipdorp Antwerpen. Meer info? Check chiro.be.

WELKOM IN DE CHIRO! EEN KLEINE GIDS VOOR OUDERS VAN NIEUWE LEDEN. CONTACT Chirojeugd Vlaanderen Kipdorp Antwerpen. Meer info? Check chiro.be. CONTACT Chirojeugd Vlaanderen Kipdorp 30 2000 Antwerpen Meer info? Check chiro.be. WELKOM IN DE CHIRO! EEN KLEINE GIDS VOOR OUDERS VAN NIEUWE LEDEN 4 WELKOM IN DE CHIRO! WELKOM IN DE CHIRO! 5 Een plek

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Als je t mij vraagt? Chiro!

Als je t mij vraagt? Chiro! Als je t mij vraagt? Chiro! Katrien Van Pamel Chiro Walfergem Stevensveld 8 1730 Asse chirowalfergem@hotmail.com www.chirowalfergem.be 1 2 Beste ouders, We vinden het geweldig dat jullie dochter zich heeft

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2013-2014

Chiro Hekeko 2013-2014 Chiro Hekeko 2013-2014 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2015-2016

Chiro Hekeko 2015-2016 Chiro Hekeko 2015-2016 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Infobrief Pallieters. Wie is de leiding? De zondag

Infobrief Pallieters. Wie is de leiding? De zondag Infobrief Pallieters Wie is de leiding? De leiding van de Pallieters is een 5-koppig team dat op zondag steeds paraat staat voor uw Pallieterke. Wij zijn ook het aanspreekpunt voor al uw vragen: zondag

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

Chiro Hekeko

Chiro Hekeko Chiro Hekeko 2018-2019 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders, Dit boekje verzamelt

Nadere informatie

-

- -Www.chirozuienkerke.be- 20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We kunnen ook dit jaar gebruik maken van onze prachtige

Nadere informatie

-

- -Www.chirozuienkerke.be20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Het eerste semester van ons 8 ste werkjaar is voorbij gevlogen! Ons nieuw lokaal De Chalet werd officieel geopend

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

-

- -www.chirozuienkerke.be- 20 Lieve Chirowietjes en ouders Het tweede semester van ons 9 de werkjaar is voorbij gevlogen! In november hebben we overheerlijke spaghetti gesmuld, hebben we het bos onveilig

Nadere informatie

Chirokrantje Chiromeisjes Larum

Chirokrantje Chiromeisjes Larum Chirokrantje 2016-2017 Chiromeisjes Larum De groepen en hun leiding Hieronder vind je de indeling van de verschillende groepen en de leidingsverdeling voor dit chirojaar. Pinkels (1ste - 2de leerjaar)

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

-Www.chirozuienkerke.be20

-Www.chirozuienkerke.be20 -Www.chirozuienkerke.be20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We starten met de opening van onze gloednieuwe Chalet.

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

Elke zondagmiddag, tenzij anders meegedeeld in de agenda (Het Pimpernelleke, door de leiding of op onze site http://www.chiropimpernel.

Elke zondagmiddag, tenzij anders meegedeeld in de agenda (Het Pimpernelleke, door de leiding of op onze site http://www.chiropimpernel. Deze folder is bedoeld om je te laten kennismaken met de chirowerking, zowel met onze chiro als met het gewest en chiro nationaal. Ook vind je in deze folder wat meer uitleg over de verzekering en over

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 2 nov - dec 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28 B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 2 nov - dec 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28 B-2440 Geel Editie: November & december t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 2 nov - dec 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28 B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

Open snel voor meer informatie!

Open snel voor meer informatie! Open snel voor meer informatie! Inhoudstafel Woord van de Groepsleiding 3 Chiro? Wat, waar en wanneer? 4 Werken in afdelingen 4 Inschrijven 5 Zondag 9 oktober 2016 PASDAG 5 Groepsleiding 6 Leidingsploeg

Nadere informatie

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring!

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring! STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE 1 2016-2017 Kom in de kring! AGENDA INFOAVONDEN: 9 oktober 16 oktober Om 16u45 PASDAGEN: 2 oktober 9 oktober vanaf 13u Andere belangrijke data: 23 april: kwarekkendag ACTIVITEITEN:

Nadere informatie

Adressen en telefoonnummers van de leiding & vb s!

Adressen en telefoonnummers van de leiding & vb s! 1 Adressen en telefoonnummers van de leiding & vb s! Speelclub Maxime Minsen Sint Lutgardisstraat 9 0470/86.98.51 Kwikken Vicky Bollens Moeshofstraat 23 2960 Sint-Job 0491/03.20.80 Tippers Chadia Guerti

Nadere informatie

INFOBLAADJE

INFOBLAADJE INFOBLAADJE 2017-2018 Als je t mij vraagt: CHIRO Mochten iemand van de REGENBOOG We zijn weer eens bij het begin van een nieuw chirojaar en dit betekent nieuwe leiding en ook nieuwe leden. Omdat niet iedereen

Nadere informatie

Chirokriebel O K T O B E R

Chirokriebel O K T O B E R Chirokriebel N R. 1 O K T O B E R 2 0 1 2 P A G I N A 2 Hallo I N D I T N U M M E R : 3, 2, 1 Start! 2 Man Bijt Chiro op 17 november 2 Chiromeiden! Dag van de jeugdbeweging Vers vlees in de leidingsploeg

Nadere informatie

CHIRO SLORATOKELS

CHIRO SLORATOKELS CHIRO SLORATOKELS 2017-2018 www.sloratokels.be AFDELINGEN Omdat meer volk altijd beter is, besloten we enkele jaren terug de jongste groepen samen te gooien. Op deze manier krijgen we grotere groepen,

Nadere informatie

Infoboekje 2012-2013 CHIRO HERNE

Infoboekje 2012-2013 CHIRO HERNE Infoboekje 2012-2013 CHIRO HERNE 2012-2013 VOORWOORD Wat is Chiro nog meer dan spel Een stuk van jezelf, 't zit onder je vel Waar iedereen mee beweging maakt Dat is chiro als je 't mij vraagt! Weet jij

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: Of Astrid Quaak Gsm:

Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: Of Astrid Quaak Gsm: KWIKS Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: 0475721615 E-mail: kwiks@chirostrita.be Of leiding@chirostrita.be Astrid Quaak Gsm: 0470040339 E-mail: kwiks@chirostrita.be Of leiding@chirostrita.be Kalender: September:

Nadere informatie

CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016

CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016 Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem CHIRO BERKENBLOESEM OKTOBER NOVEMBER 2016 Beste Chiroten en ouders, Het nieuwe chirojaar is alvast goed ingezet met de overgang, proficiat aan iedereen! En een

Nadere informatie

van een gezellige avond.

van een gezellige avond. Start van het nieuwe Chirojaar 2017-2018 September 2017 Klaar voor een knaller van een weekend? WAKS UP YOUR WEEKEND! Traditiegetrouw organiseert de leidingsploeg van Chiro Waks hun Waksationweekend! Op

Nadere informatie

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste!

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! EEN BROCHURE voor ouders Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! ]foto: Dominique Vankan[ Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie

Nadere informatie

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO!

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO! (C)Hoera HET IS WEER CHIRO! INHOUDSTAFEL Woord van de groepsleiding pg. 3 Chiro: wat, voor wie, waar en wanneer? pg. 4 Werken in afdelingen pg. 5 Inschrijvingen pg. 5 Pasdag pg. 6 Groepsleiding pg. 7 Leidingsploeg

Nadere informatie

Startjoleitje

Startjoleitje Startjoleitje 2015-2016 1 Inhoudstafel Voorblad 1 Inhoudstafel 2 Voorwoordje 3 agenda 3 Jaarthema 4 Verzekering 5 Website 6 Uniform 6 Banier 6 Speelclub 7 Kwiks 8 Rakkers 9 Tippers 10 Toppers 11 Tiptiens

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE CHIRO JEUGDDROOM KratSKE INFORMATIE INSCHRIJVING EN LIDGELD De eerste zondag van een nieuw lid noteren we alle nodige contactinformatie. Enkele weken later komt de leiding eventjes langs om het lidgeld

Nadere informatie

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem De Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Nieuwe verdeling afdelingen Onze afdelingen zijn dit jaar anders ingedeeld dan de afgelopen jaren wegens een kleinere leidingsploeg. In plaats van Ribbels,

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje 2015-2016 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, info@chirowindeke.be www.chirowindeke.be - 1 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2009). We werken

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leden

Informatieblad voor ouders en leden Informatieblad voor ouders en leden Chiro De Schakel Nummer 1 2007-2008 Hoi chiro-fanaten, Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan: het 1 e Schakeltje van dit chirowerkjaar!!! Hiep

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO!

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO! (C)Hoera HET IS WEER CHIRO! INHOUDSTAFEL Woord van de groepsleiding pg. 3 Chiro: wat, voor wie, waar en wanneer? pg. 4 Werken in afdelingen pg. 5 Inschrijvingen pg. 5 Pasdag pg. 6 Groepsleiding pg. 7 Leidingsploeg

Nadere informatie

CHIRO VOSSELAAR INFOBROCHURE

CHIRO VOSSELAAR INFOBROCHURE CHIRO VOSSELAAR INFOBROCHURE 2013 2014 Algemene voorstelling Chiro, waar staan we voor? Chiro is meer dan de wekelijkse zondagnamiddag, voor ons is het een manier van leven. We vatten onze chirodroom

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje 2014-2015 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, info@chirowindeke.be www.chirowindeke.be - 1 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2008). We werken

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

t Kletserke OKTOBER

t Kletserke OKTOBER t Kletserke OKTOBER VOORWOORD 3 2 1 GO! En we zijn officieel vertrokken. Het nieuwe chirojaar is van start getrapt. Die eindeloos lange zomervakantie is achter de rug, dus staat op zondag de Chiro weer

Nadere informatie

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be - 1 - Infoboekje 2013-2014 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke info@chirotelaviv.be - 2 - www.chirotelaviv.be - 3 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar.

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Jaarthema. Iedereen chirnonaut

Een nieuw jaar! Jaarthema. Iedereen chirnonaut T FIKSKE 2017-2018 Inhoud Inhoud Een nieuw jaar!... Jaarthema... Nieuwe leiding... Nieuwe VB Wat is Chiro? Afdelingen Uniformen Inschrijvingen Ouderraad Terugblik... Chirokamp 2017... Chirofeesten 2017

Nadere informatie

Infoboekje Chirojaar

Infoboekje Chirojaar Infoboekje Chirojaar 2017-2018 Chiro voor beginners: Wat?: De Chiro brengt kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze chiro te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2015-2016 Vanaf dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, wanneer er speciale events plaatsvinden niet langer per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

CHIRO VOSSELAAR INFOBROCHURE

CHIRO VOSSELAAR INFOBROCHURE CHIRO VOSSELAAR INFOBROCHURE 2014 2015 Algemene voorstelling Chiro, waar staan we voor? Chiro is meer dan de wekelijkse zondagnamiddag, voor ons is het een manier van leven. We vatten onze chirodroom

Nadere informatie

Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt!

Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt! Welkom bij Scouts Akabe Neerpelt! Onthaalbrochure nieuwe leden Inhoud 1. Akawatte?!... 3 2. Voor wie?... 3 3. Takken... 3 3.1 Okapi s... 3 3.2 Jariboes... 3 3.3 Tapirs... 4 4. Activiteiten... 4 4.1 Wat?...

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

als je t mij vraagt: CHiRO Wezembeek-Oppem

als je t mij vraagt: CHiRO Wezembeek-Oppem als je t mij vraagt: CHiRO Wezembeek-Oppem Voorstellingsboekje! 2 Inhoudstafel 1. Woordje vooraf... 5 2. Onze chiro als deel van een groter geheel 6 3. De leden... 8 3.1 Wie kan er je lid worden van de

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

t Fientje Tweemaandelijkse uitgave van de Chiromeisjes van Chiro Sint-Martinus Overijse December-Januari

t Fientje Tweemaandelijkse uitgave van de Chiromeisjes van Chiro Sint-Martinus Overijse December-Januari t Fientje Tweemaandelijkse uitgave van de Chiromeisjes van Chiro Sint-Martinus Overijse December-Januari V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Voorwoord Beste Chiromeisjes De

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Na een lange vakantie met veel goed weer en een supertof kamp is jammer genoeg het schooljaar terug begonnen. Maar niet getreurd, want dat betekent natuurlijk

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

t Slagske Oktober, 27e jaargang

t Slagske Oktober, 27e jaargang t Slagske Oktober, 27e jaargang Kalender 2017-2018 Zaterdag 7 oktober Barbecue Zaterdag 3 februari Pasta-avond 2 tot 4 maart Speelclubweekend Rakwiweekend Titoweekend Zaterdag 14 april Groepsfeest Kamp

Nadere informatie

Chirojongens Retie. O ze Mette. Inhoud. Beste ouders/leden

Chirojongens Retie. O ze Mette. Inhoud. Beste ouders/leden Chirojongens Retie O ze Mette Sint Martinus Infofolder 10-11 Beste ouders/leden Met de start van het nieuwe chirojaar is het de moment om deze infofolder uit te brengen. Ondertussen zijn we toe aan de

Nadere informatie

Infoboekje. Chirojongens klaas

Infoboekje. Chirojongens klaas Infoboekje 2018 2019 Chirojongens klaas Hey, jij daar! Voorwoord Het is eindelijk weer zover! Het nieuwe Chirojaar is van start gegaan! Nu iedereen zijn nieuwe groep en leiding kent, is het tijd voor wat

Nadere informatie

Infoboekje Chirojaar

Infoboekje Chirojaar Infoboekje Chirojaar 2015-2016 Chiro voor beginners: Wat?: De Chiro brengt kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven

Nadere informatie

Enthousiast december januari

Enthousiast december januari Enthousiast december januari Ribbels Enthousiast december en januari 2019 Kan jij aan de hand van de foto s raden wat we gaan doen zondag? 02 december 09 december 16 december Vandaag gaan we gezellig kerstfilms

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf) Spaghettiavond Chiro Sint-Dionysius Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Tiptiranten van Chiro Sint-Dionysius op zaterdag 4 mei een spaghettiavond in het Gildenhuis te Putte. Tijdens dit eetfestijn

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Dag beste chiromensjes!

Dag beste chiromensjes! 1 Dag beste chiromensjes! Dit is het enige echte infoboekje van de chiromeisjes van Sjaloom. Alles wat je wilt weten over de chiro vind je hier hopelijk in terug; wie zijn zoal die toffe leidsters van

Nadere informatie

Chirokrantje September - Oktober

Chirokrantje September - Oktober Chirokrantje September - Oktober Editoriaal Dag chirovriendinnen! Nu iedereen bekomen is van het kamp en het schooljaar alweer zijn normale ritme heeft aangenomen, is het tijd om ook de chiro weer eens

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2016-2017 Check zeker onze facebookpagina en website voor nieuwtjes Beste ouders en leden, Dit is het laatste

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina VOORWOORD Beste Chiro-vrienden, Eerst en vooral: Dat al jullie

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober 1 2 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 3 Belangrijke

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks MINIBIVAK 2018 Heist-op-den-Berg Biekes Speelclub Kwiks Voorwoord Binnenkort is het weer zover, het jaarlijks minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier en spel!

Nadere informatie