WANDELEN EN CULTUUR KANT-EN-KLAAR PAKKET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WANDELEN EN CULTUUR KANT-EN-KLAAR PAKKET"

Transcriptie

1 WANDELEN EN CULTUUR KANT-EN-KLAAR PAKKET

2 VRIJDAG VERKENNING Om Koekelare te leren kennen raden we eerst een verkenningswandeling aan in het centrum van Koekelare. Vanop de markt wandel je naar het cc De Brouwerij, daar is ook onze toeristische dienst gevestigd. CC DE BROUWERIJ De gebouwen van de voormalige brouwerij Christiaen zijn omgevormd tot het cultureel centrum van Koekelare. Rechts van de binnenkoer situeert zich het gebouw dat dienstdeed als mouterij en brouwerij. In dit gebouw zijn nu de raadszaal, de bibliotheek, het Käthe Kollwitz Museum en een restaurant onder gebracht. Links tref je de voormalige paardenstallen. Dit gebouw wordt nu gebruikt voor het Fransmansmuseum. Dit museum brengt het verhaal van de seizoenarbeiders. De twee gebouwen worden afgesloten door de Millennium-vleugel, een gebouw in Le Corbusier-stijl. TUIN VAN DE HOOP Stap van op het binnenplein van de voormalige brouwerij naar de Tuin van de Hoop. Dit kan via een smal pad naast een vijver nabij het bankkantoor. Je passeert het kunstwerk Des eclats de vieilles tempetes. Eddy Walrave verwerkte blauwsteen tot dit kunstwerk. De ruimte tussen het Millenniumgebouw, het Fransmansmuseum en de Tuin van de hoop is uitgewerkt als een driehoek. De trappen van de zuilengaanderij kunnen dienst doen als zitruimte bij een culturele activiteit.

3 De benaming Tuin van de hoop verwijst enerzijds naar de seizoenarbeiders die hun kinderen hoop op een betere toekomst bezorgden en anderzijds naar koning Boudewijn ( ) aan wie de tuin een eerbetoon is. In de Tuin van de Hoop zal je enkele knappe kunstwerken zien. We vernoemen het aangrijpende kunstwerk De gekwelde vrouw opgehangen tussen twee bomen. Het beeld, gemaakt door Michel Janssens (Ninove), verwijst naar Käthe Kollwitz. De drie biertanks hebben een symbolische waarde. Een eerste tank symboliseert de bemiddelde burger, een tweede tank de kansarme of de dompelaar, een derde tank verwijst naar de vluchteling of de migrant. De drie deelgroepen zitten elk in een silo of cocon van elkaar gescheiden en gevangen. In de drie witte biersilo s tref je een glaskunstwerk van Wouter Bolangier. Dichter Koen Stassijn stelde bij de opening van de tuin dat De hoop vervat zit in het kunstwerk zelf, in het licht dat in blauwe glaskegels naar de kroon stijgt. MOTEPARK Stap verder naar het Motepark. Dit is de groene long van de gemeente Koekelare. Nabij de vijver tref je nog het kunstwerk De Equinox (dag en nacht). Het kunstwerk van Renaat Ramon (Brugge) moet aanzien worden als een zonnewijzer en toont de zon en de maan in een abstracte vorm. Wandel verder tot bij een heuveltje met omwalling. Archeologisch onderzoek wees uit dat deze heuvel een siermotte is en vermoedelijk terug gaat tot het eind van 16de eeuw. Toen vernieuwde Georges de Montmorency zijn kasteel Zuudhove.

4 Vermoedelijk werd de siermotte aangelegd bij het vernieuwen van zijn park. Stap verder langs de vijver en keer zo terug naar de markt. CONCERTPLEIN Vanop de markt wandel je naar de kerk. De ingang van de kerk situeert zich op het Concertplein. Rond het concertplein bouwde het gemeentebestuur in 1986 in postmodernistische stijl het Marne en Torrepand en de kiosk. De verkoop van de appartementen aan privépersonen gebeurde op amper 5 dagen tijd. Het kunstwerk voor de kerk is De aalscholver van Jef Claerhout. SALA THAI Stap in dezelfde richting verder. Koekelare heeft een bijzondere band met Thailand. De Sala Thai is hiervan een uiting. De Sala Thai, Thais huisje, is opgetrokken rond een elektriciteitscabine. Een Thaise student-architectuur in Leuven tekende de plannen. Op 1 oktober 1989 werd het ingehuldigd in het bijzijn van de ambassadeur van Thailand in België, Thaise monniken uit Parijs en Waalwijk én de plaatselijke pastoor.

5 POËZIESTRAAT Stap ter hoogte van de cultuurzaal De Balluchon links de Noordomstraat in. Kijk even of de voordeur open staat van de statige woning aan de rechterkant. In deze voormalige dokterswoning - Huis Proot - zijn er immers vaak tentoonstellingen. Het eclectische gebouw werd in 1998 als monument geklasseerd. De Noordomstraat krijgt van de Koekelarenaars ook de Flintstonestraat of Poëziestraat toegeschreven. Dit komt door de acht rotsblokken waarop poëtische teksten te lezen zijn. KUTSERSPLEIN Stap ter hoogte van een met betonnen wand afbakende rustplaats het Kutsersplein op. Wandel door tot de Dorpsstraat. ZUIDLAANTJE Ga rechtdoor naar het Zuidlaantje. In dit pittoreske straatje tref je tal van voormalige arbeiderswoningen. Samen het een moderne zitplaats vormt dit straatje een kleurrijk en aantrekkelijk geheel. DRINKEN Als we naar links stappen bereiken we terug de markt van Koekelare. Misschien is de verkenning van Koekelare voldoende voor vandaag. Laat ons misschien nog even genieten in één van de vele horecazaken van het dorp. We suggereren een zaak met het logo van het Lange Max Museum Partner Network. Tip: De Koekelaarse Doedel is ons streekbier.

6 Kaart Centrum Koekelare

7 ZATERDAG- VOORMIDDAG KATHE KOLLWITZ MUSEUM Breng deze morgen een bezoek aan het Käthe Kollwitz Museum. De locatie ken je al want daar startte gisteren de verkenningswandeling. Via de balie van de toeristische dienst kom je er. Ook een bezoekje aan het Fransmansmuseum ligt voor de hand. Tip: koop de brochures Koekelareberg wandeling en Het is heerlijk wandelen in de bossen van Koekelare. Deze brochures komen nog van pas. BEGRAAFPLAATS VLADSLO Rij nog deze voormiddag even naar de Duitse militaire begraafplaats in Vladslo. Daar zal je het beroemde Treurend Ouderpaar van Käthe Kollwitz kunnen bewonderen. De verplaatsing kan met de fiets of de wagen. De Houtlandstraat in Vladslo - Diksmuide is de plaats van bestemming en ligt op een afstand van 5 km. ETEN Ben je met de fiets, dan kan je verder fietsen tot bij de horecazaak De Wikkelaar. Ben je met de wagen, keer dan eventueel terug naar het centrum van Koekelare en neem rustig de tijd om een snack te eten in een van de vele horecazaken. We suggereren een zaak van het Lange Max Museum Partner Network die je herkent door het logo.

8 ZATERDAG- NAMIDDAG BERGWANDELING Tijd om ons even te wagen aan de Koekelareberg wandeling (6km). Deze wandeling brengt je tot bij het Oosthofpark waar nog Thaïse elementen te zien zijn. Je komt ook langs de Swal, een natuurgebied dat vrij toegankelijk is en waar tijdens de zomerdagen meer dan 400 orchideeën groeien (bewonder ze, maar laat ze groeien). Vanop de Koekelareberg heb je bij goed weer een prachtig en ver utizicht. De wandeling is echt een aanrader. Het vertrekpunt van de wandeling is op de binnenplaats vanaf het cc De Brouwerij. Een toelichting van de wandeling bevindt zich aan een muur. Een kaartje is te verkrijgen aan de balie van de Dienst voor Toerisme. Tip: Bij de afdaling van de heuvel kom je langs het café De Klijteput. In deze horecazaak is een boltra. Durf je het bollen even proberen? De Kyte Grand Cru is prachtig bier dat goed de dorst verslaat.

9 ZATERDAG- AVOND BOWLING Sportievelingen kunnen deze avond nog het andere bowlen proberen in De Goe Smete. Misschien toch even bellen om een baan te reserveren: (+32) 051/ Tip: Een grillschotel of het nuttigen van een andere maaltijd is er mogelijk. LEKKER SMULLEN In een van de vele horecazaken kan je deze avond nog gezellig tafelen. We houden eraan om u de zaken aan te bevelen van het Lange Max Museum Partner Network die u op de website kunt vinden (

10 ZONDAG- VOORMIDDAG Vrije keuze. Toch durven we een boswandeling adviseren. Maak een kleine verplaatsing en plaats je fiets of wagen op de parking langs de Litterveldestraat of op de parking van het Arboretum langs de Bovekerkestraat. De brochure Het is heerlijk wandelen in de bossen van Koekelare zal een meerwaarde zijn voor uw boswandeling. Deze is te verkrijgen op de toeristische dienst van Koekelare.

11 ZONDAG- NAMIDDAG LANGE MAX MUSEUM Een must is een bezoek aan het Lange Max Museum. Een bezoek met de audiogids is een absolute aanrader. Aan de hand van 26 audioverhalen kom je meer te weten over de rol van Koekelare en Lange Max tijdens de Eerste Wereldoorlog. Nadien kan je op het zonnig terras genieten van een pannenkoek en ja wel ook van het streekbier De Koekelaarse Doedel. Stap nadien nog even naar de bedding van het voormalig grootste Duitse kanon uit WANDELEN Ben je sportief dan raden we nog een korte wandeling van 3,5 km aan. De Lange Max-wandeling vertrekt vanaf het Lange Max Museum.

12 ONTDEK ONZE PARTNERS VIA LangeMaxMuseum.BE Samenstelling: Gerdi Staelens voor het Lange Max Museum, 2016

FIETSEN EN CULTUUR KANT-EN-KLAAR PAKKET

FIETSEN EN CULTUUR KANT-EN-KLAAR PAKKET FIETSEN EN CULTUUR KANT-EN-KLAAR PAKKET VRIJDAG VERKENNING Om Koekelare te leren kennen raden we aan om eerst even door het centrum van Koekelare te fietsen. We vertrekken vanaf de markt en rijden naar

Nadere informatie

EERSTE WERELDOORLOG VOOR SCHOLEN ARRANGEMENT KOEKELARE

EERSTE WERELDOORLOG VOOR SCHOLEN ARRANGEMENT KOEKELARE EERSTE WERELDOORLOG VOOR SCHOLEN ARRANGEMENT KOEKELARE ALGEMEEN EERSTE WERELDOORLOG IN KOEKELARE In Koekelare kunnen leerlingen de Eerste Wereldoorlog vanaf de Duitse zijde ervaren. Ze ervaren hoe het

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Tentoonstelling huis proot koekelare

Tentoonstelling huis proot koekelare Zomer Tentoonstelling 29.06-31.08 huis proot koekelare Het gemeentebestuur van Koekelare, de gemeentelijke cultuurraad en de werkgroep zomertentoonstelling hebben het genoegen u uit te nodigen tot de vernissage

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk

Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk Meetjesland Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk Na het wandelen beginnen we aan onze rondrit doorheen de polders

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Derde kleuter en eerste graad la ger onderwijs

Derde kleuter en eerste graad la ger onderwijs Floepje en het Water De kleuters en kinderen van de eerste graad maken kennis met het wezentje Floepje dat zowel kan zwemmen als vliegen. Floepje komt op een dag in vervuild water terecht en wordt ziek.

Nadere informatie

Bloesemactiviteiten. Bilzen Bloeit

Bloesemactiviteiten. Bilzen Bloeit Bloesemactiviteiten Bilzen Bloeit Welkom in Bilzen. Wist je dat de Landcommanderij Alden Biesen de grootste openbare hoogstamboomgaard van West-Europa heeft? Nergens in Haspengouw is het natuurlijke bloesemlandschap

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

48 uur Kastelen en Abdijen

48 uur Kastelen en Abdijen 48 uur Kastelen en Abdijen Kastelen en Abdijen Met riddertjes en prinsesjes VRIJDAG - 16u30 Een ommetje maken in Tilllegem Een korte wandellus van 3 km doorheen Tillegembos. Onderweg passeer je langs Kasteel

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

We vertrekken om 7.30u en gezien de behoorlijke rit voorzien we een korte tussenstop.

We vertrekken om 7.30u en gezien de behoorlijke rit voorzien we een korte tussenstop. Stadsbezoek Mechelen Stadswandeling en bezoeken in Mechelen met zijn rijk historisch verleden, talrijke paleizen, mooie monumenten en oude huizen langs de kaden van de Dijle, pleinen, de prachtige toren

Nadere informatie

Pop-up Design fietsroute

Pop-up Design fietsroute Pop-up Design fietsroute Maak al fietsend kennis met Brabants Design van nu. Fiets naar plekken waar het bruist van creativiteit. Stap af, neem de tijd en laat je inspireren. Iedere zaterdag en zondag

Nadere informatie

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes Kessenich Maaseik Stokkem Leut Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS V.U.: W. Orlandini, Herckenrodeplein 4, 3600 Genk D/2011/1504/42

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

WANDEL ZOEK TOCHT WARANDE TERVUREN

WANDEL ZOEK TOCHT WARANDE TERVUREN WANDEL ZOEK TOCHT WARANDE TERVUREN VisitTervuren Start de zoektocht in het bezoekerscentrum (Markt 7B). Daar vind je ook het antwoord op de eerste vragen. 1 Bezoekerscentrum Welk woud ligt op 16 km afstand

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege. Blankenberge Dag van de geschiedenis op 15 maart Beste ouder (s)

Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege. Blankenberge Dag van de geschiedenis op 15 maart Beste ouder (s) Weststraat 86 Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege 8370 BLANKENBERGE tel 050 41 79 91 fax 050 42 85 39 info@demare.be www.demare.be Blankenberge 2011-02-20 Dag van de geschiedenis op 15 maart 2011

Nadere informatie

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Vraagprijs 209.000,00 kosten koper Dit zonnige 4-kamer appartement is gelegen in het statige appartementencomplex "LE VILLAGE". Dit complex bestaat uit 4 woontorens en 3 woonlagen

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu Overzicht daguitstappen voor groepen 1. Dagje Ename 2. Dagje Oudenaarde 3. Geschiedenis met een natje 4. Voor en achter de schermen Voormiddag Lunch Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote'

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d Rijkdom in Broek in Waterland Versie 3 d.d. 25-09-2014 Rijkdom in Broek in Waterland Beste puzzelaar, Je staat nu midden in Broek in Waterland. Broek betekent een moerassig gebied. In de omgeving zijn

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

45 Koekelare Vladslo Bovekerke

45 Koekelare Vladslo Bovekerke Kooklarenoeneroute 45 Koekelare Vladslo Bovekerke Een futuristisch marktplein als dat van Koekelare, tussen Torhout en Diksmuide, verwacht je niet meteen in het hartje van West-Vlaanderen. Behalve dat

Nadere informatie

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen Arrangementen en Daguitstappen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 Op een steenworp van Dinant, niet ver van de Lessevallei, nodigt u uit om zijn unieke toeristische omgeving te ontdekken en om

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016 VRIENDENKRING van de GEPENSIONEERDE BEDIENDEN van ETEX GROUP. Cc Dhr. P. Balemans, Afgevaardigd-bestuurder Dhr. B. Pinxten, HR-directeur Mevr. L. GUILLIAMS, Management Assistant Comitéleden. VERSLAG VAN

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Weingut am Stein Sandra & Ludwig Knoll Weingut am Stein is zonder twijfel één van de indrukwekkendste domeinen uit Duitsland. En dit door een combinatie van

Nadere informatie

Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem.

Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem. 2 Beste wandelaar Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem. De route is ongeveer 7 kilometer lang gaat over vlak terrein leid je naar verrassende en verborgen plaatsen in de

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Positie van en perspectieven voor toerisme in Watou

Positie van en perspectieven voor toerisme in Watou Positie van en perspectieven voor toerisme in Watou Logiesaanbod in Watou 6 gastenkamers: capaciteit 20 kamers 2 hotels: capaciteit 42 kamers 16 vakantiewoningen: capaciteit 223 personen Watou- logiesarrangement

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 1: Bulskampveld

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 1: Bulskampveld Wandelknooppunt.be fotozoektocht 2017 3 de editie Wandelknooppunt fotozoektocht deel 1: Bulskampveld Wandelnetwerk Bulskampveld (West-Vlaanderen) Startpunt: knooppunt 18, parking Het Aanwijs, Reigerlostraat

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

Ik kom in het dorpje Gargilesse. In dit dorp woont de ene kunstenaar naast de andere. Aan het gemeentehuis hangt een affiche waarop staat dat

Ik kom in het dorpje Gargilesse. In dit dorp woont de ene kunstenaar naast de andere. Aan het gemeentehuis hangt een affiche waarop staat dat Ik kom in het dorpje Gargilesse. In dit dorp woont de ene kunstenaar naast de andere. Aan het gemeentehuis hangt een affiche waarop staat dat Gargilesse het mooiste dorp is van Frankrijk. En het moet gezegd,

Nadere informatie

Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo

Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo 5 km Waar Leuvenumse bossen Vertrekpunt Parkeerplaats Poolseweg [https://maps.google.com/? q=52.3032,5.71531] Gevarieerde wandelroute langs de Leuvenumse

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Te koop Kasteel in departement Seine-et-Marne omgeving ,-

Te koop Kasteel in departement Seine-et-Marne omgeving ,- Te koop Kasteel in departement Seine-et-Marne omgeving 865.000,- Referentienummer ABF F778720362 Prijs 865.000,- Gebouwd in 1870 Gerenoveerd Dakconstructie Leisteen (Ardoises) Algemene staat Goed Perceel

Nadere informatie

Stel zelf uw fietsroute samen, knooppunt 89 verbindt de vijf routes.

Stel zelf uw fietsroute samen, knooppunt 89 verbindt de vijf routes. FusieFietsFun vijf verrassende fietsroutes voor jong en oud in uw nieuwe gemeente Stel zelf uw fietsroute samen, knooppunt verbindt de vijf routes. Startpunt knooppunt De Pietendriesmolen: de oudste houten

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre.

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre. Vanuit Gedinne Voor fietsers en sportieve wandelaars. U kan Gedinne bereiken vanuit Beauraing met de trein of met de bus. De gevolgde wegen zijn geasfalteerd. U kan deze tocht dus ook per fiets doen. Uitrusting

Nadere informatie

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Enkel Oeverleden! Wil je er even tussenuit om je batterijen op te laden? Wil je in de drukte van alledag een adempauze

Nadere informatie

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding 3 kamer appartement Mariapfarr Salzburgerland, Oostenrijk 265.000 in het zonnigste dorp van Oostenrijk - kleinschalig project - zomer -en winterbestemming - lift - sauna beheer mogelijk - nabij verschillende

Nadere informatie

Grondplan Alden Biesen

Grondplan Alden Biesen Grondplan Alden Biesen Vind makkelijk je weg in Landcommanderij Alden Biesen en ontdek op de plattegrond van het domein wat er allemaal te zien is. Bezoek de schitterende historische gebouwen en prachtige

Nadere informatie

Vragen- en opdrachtenlijst Stadsroute 1 Eindhoven 21 maart 2011

Vragen- en opdrachtenlijst Stadsroute 1 Eindhoven 21 maart 2011 Vragen- en opdrachtenlijst Stadsroute 1 Eindhoven 21 maart 2011 Het is de bedoeling dat je deze wandeling met een groep maakt, maar veelvuldig wordt naar je eigen mening gevraagd. Laat dus niet één persoon

Nadere informatie

1. FIETSROUTES 1.1. FIETSROUTES IN EN ROND KRUISHOUTEM

1. FIETSROUTES 1.1. FIETSROUTES IN EN ROND KRUISHOUTEM Pagina 1 van 9 1. FIETSROUTES 1.1. FIETSROUTES IN EN ROND KRUISHOUTEM Blinker Fietsroute (31 km) deze fietstocht is een absolute aanrader voor een familiefietstocht aangezien deze route de jonge fietsers

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) [1]

Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) [1] Door wjvanderzanden[2]op

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre biedt een zeer mooie, rustige en natuurlijk omgeving aan de rivier de Erdre. Ontdek het natuurlijk erfgoed, de mooie wandelpaden, de picknickplaatsen en meren.

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten als ge van ze leven in de westhoek passeert deur regen en noorderwinden keert omme den tijd als g' alhier passeert den oorlog ga j' hier were vinden (uit het liedje 'Duizend soldaten' van Willem Vermandere)

Nadere informatie

STREEK-GR HAGELAND. Trajectwijzigingen rond Provinciedomein Kessel-Lo KAART Wijziging Wilselsesteenweg

STREEK-GR HAGELAND. Trajectwijzigingen rond Provinciedomein Kessel-Lo KAART Wijziging Wilselsesteenweg STREEK-GR HAGELAND 1. Wijziging Wilselsesteenweg Pad: Streek-GR Hageland Topogids: Streek-GR HAGELAND. Wandelen in Vlaams-Brabant Pagina tekst: p. 25 Pagina kaart: Kaart 1 Referentiepunt: 01>

Nadere informatie

Bibliotheek en kerk onder één dak. Gedeeld gebruik in Hoeseltse parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Maria Middelares, Roger Verjans, voorzitter kerkfabriek

Bibliotheek en kerk onder één dak. Gedeeld gebruik in Hoeseltse parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Maria Middelares, Roger Verjans, voorzitter kerkfabriek Bibliotheek en kerk onder één dak. Gedeeld gebruik in Hoeseltse parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Maria Middelares, Roger Verjans, voorzitter kerkfabriek Ons even voorstellen : wie zijn wij Tonen enkele foto

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

23 oktober 2011 Daguitstap regio Oudenaarde

23 oktober 2011 Daguitstap regio Oudenaarde 23 oktober 2011 Daguitstap regio Oudenaarde Na één jaartje afwezigheid knoopt de VDK Vriendenkring terug aan bij de traditie om haar leden jaarlijks een daguitstap aan te bieden. Onze ondervoorzitter,

Nadere informatie

Ook zullen jullie een aantal opdrachten maken in kleine groepen. De oplossingen van deze opdrachten zullen verder in de lessen PAV besproken worden.

Ook zullen jullie een aantal opdrachten maken in kleine groepen. De oplossingen van deze opdrachten zullen verder in de lessen PAV besproken worden. PAV 2004-2005 Beste leerlingen, Samen met jullie leerkracht zullen jullie Brussel vandaag ontdekken. We zullen een stadswandeling maken doorheen het prachtige centrum. Het is vooral belangrijk om goed

Nadere informatie

Utrechtse Heuvelrug in top 3 bekendste Nationale Parken

Utrechtse Heuvelrug in top 3 bekendste Nationale Parken Utrechtse Heuvelrug in top 3 bekendste Nationale Parken Onderzoek naar de bekendheid en het imago van Nationaal Park (Utrechtse) Heuvelrug - oktober 2017 De hele Heuvelrug, van Gooimeer tot Grebbeberg,

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Beste bondsleden, Zoals steeds sluiten we dit werkjaar af met een dikke zomer BOND-IG, met in het midden heel wat informatie over onze sportwerking. Zo wordt ons sportaanbod

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk Landgoederen Klarenbeek en De Haere. We wandelen met Lupus in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye!

Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye! Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye! Op zoek naar een vakantiehuisje voor het gezin of logement voor een uitgebreid gezelschap? Dan moet u beslist een kijkje nemen: een gezellig appartement en

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen Domein Westhoek 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt Domein Westhoek u

Nadere informatie

Karaktervolle ruimtes in het dorp

Karaktervolle ruimtes in het dorp Karaktervolle ruimtes in het dorp Tweeperenboom is een ploeg van diverse experten, gepokt en gemazeld in transitie- en doorbraaktrajecten vanuit diverse invalshoeken. Wij begeleiden organisaties en mensen

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015!

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! 1 Laat je rondleiden in Dongen en s Gravenmoer! In de gemeente Dongen kun je heerlijk wandelen. Zelf of onder

Nadere informatie

INFO UCA CAMP koude maaltijden 1 koude en 1 warme maaltijd 2 warme maaltijden. 55 euro (early booking) 65 euro

INFO UCA CAMP koude maaltijden 1 koude en 1 warme maaltijd 2 warme maaltijden. 55 euro (early booking) 65 euro INFO UCA CAMP 2018 Informatie Datum: 3 en 4 November 2018 Locatie: 'Gymnasium' Sportkot (KULeuven), Tervuursevest 101, Leuven Uur: van 9.30u tot 17u Vierde editie met atleten vanuit BeNeLux Met UCA instructors

Nadere informatie

investeer in seniorenflats

investeer in seniorenflats investeer in seniorenflats in een Onze visie Beleg in seniorenflats Residentie Leiedam zet zich dagdagelijks in Vanuit onze doorgedreven dienstverlenende Uw geld op vandaag een degelijke meerwaarde BELEG

Nadere informatie

KUNST IN DE aanklacht tegen de oorlog

KUNST IN DE aanklacht tegen de oorlog KUNST IN DE OORLOG Een aanklacht tegen de oorlog BEELD: TREUREND OUDERPAAR v Käthe Kollwitz v Eigen zoon: Peter v Begraafplaats: Vladslo (Duits kerkhof) v Oorlogsverdriet treft iedereen (vriend en vijand)

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Schin, de Kluis, Kastelen Oost en Schaloen en de Keutenberg.

Schin, de Kluis, Kastelen Oost en Schaloen en de Keutenberg. Schin, de Kluis, Kastelen Oost en Schaloen en de Keutenberg. Zaterdag 31-5-2008. Wandeling naar Valkenburg en over de Keutenberg. Na het ontbijt stappen we om 10.15 uur op. We lopen nu de andere kant op

Nadere informatie

Guédelon vrijdag 12.09.2008 Foto J. Goderis

Guédelon vrijdag 12.09.2008 Foto J. Goderis Twaalf V.O.B.o.W.-ers toeren drie dagen rond in Bourgondië VRIJDAG 12 SEPTEMBER 2008 door Jozef Goderis Tien deelnemers stappen op in Rumbeke, twee sluiten aan in Kortrijk. In de namiddag: aankomst in

Nadere informatie