ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING"

Transcriptie

1 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Vlaardingen; Beschikkende voor een ontwerp-omgevingsvergunning met betrekking tot: - Strijdig gebruik gronden (art lid 1 onder c Wabo) Van Voor : Gemeente Vlaardingen : Voor de ombouw van de spoorlijn tussen Schiedam en Hoek van Holland (Hoekse Lijn) om te bouwen naar een lijn die geschikt is voor metrovoertuigen met betrekking tot station Vlaardingen Oost Overwegende t.a.v. de activiteit strijdig gebruik: dat op de betreffende gronden het bestemmingsplan Oostwijk-Zuid van toepassing is. De gronden hebben daarin de bestemmingen Verkeer-Railverkeer en Verkeer-Stationsgebied. Dat de activiteit het plaatsen van een gelijkrichters- en beveiligingsstation in strijd is met het vigerend bestemmingsplan, omdat de oppervlakte van het gebouwtje te groot is. De overige activiteiten zoals de ombouw van het station en het plaatsen van geluidsschermen aan de Spoorsingel passen binnen het huidige bestemmingsplan. Dat binnenplans afwijken niet mogelijk is; Dat artikel 2.12 lid 1 onder a van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) aangeeft dat, voor zover de aanvraag betrekking heeft op een activiteit als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid onder c, de omgevingsvergunning slechts kan worden verleend: - Indien de activiteit niet in strijd is met een goed ruimtelijke ordening en de motivering van het besluit een goede ruimtelijke onderbouwing bevat; Dat om in aanmerking te komen voor een afwijking of projectbesluit-procedure zal moeten worden voldaan aan de beleidsregels in de Nota vrijstellingenbeleid artikel 19/WRO; Dat uitgangspunt van het gemeentelijk beleid is en blijft het bestemmingsplan. In het bestemmingsplan worden ruimtelijke ontwikkelingen voor langere tijd vastgelegd. Op basis van dit gegeven worden in beginsel slechts vrijstellingsprocedures/projectbesluiten gevoerd voor bouwplannen of gebruiksverzoeken die gelegen zijn in een gebied waarvoor een bestemmingsplan ouder is dan 10 jaar en die het maatschappelijke belang dienen, of een onvoorziene ontwikkeling en/of bijzondere omstandigheden zijn; Dat het vigerende bestemmingsplan jonger is dan 10 jaar; Dat er wel sprake is van een maatschappelijke belang. Het Dagelijks Bestuur van de stadsregio Rotterdam heeft op 10 juli 2013 het projectbesluit genomen om de spoorlijn tussen Schiedam en Hoek van Holland (Hoekse Lijn) om te bouwen naar een lijn die geschikt is voor metrovoertuigen. In Schiedam zal de lijn gekoppeld worden aan het Rotterdamse metronet. In Hoek van Holland bestaat het voornemen de lijn met één kilometer te verlengen tot een nieuw aan te leggen eindstation Hoek van Holland Strand. Hierdoor krijgt de lijn een eindpunt op loopafstand van het strand. De koppeling van de Hoekse Lijn op het Rotterdamse metronet houdt in dat de metrolijnen A en B naar Binnenhof (Ommoord) en Nesselande in westelijke richting naar het strand aan de Zevenhuizerplas worden doorgetrokken.

2 Daarmee wordt het centrum en een groot aantal wijken van Rotterdam direct per metro verbonden met Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland. Door deze nieuwe verbinding ontstaat dus niet alleen een snelle verbinding tussen de centra van Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam, maar ook een directe recreatieve verbinding tussen de stranden. Dat er derhalve tegen de uitvoering van het plan geen bezwaar bestaat; Dat met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a onder 3 Wabo medewerking kan worden verleend voor het bouwen van een gelijkrichters- en beveiligingsstation. Terinzagelegging Dat dit ontwerpbesluit op basis van artikel 3.10 en volgende van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 5 juni 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt; Dat binnen deze termijn door een ieder tegen dit ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk zienswijzen kunnen worden ingediend; Gelet op de desbetreffende bepalingen van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het bestemmingsplan, de Regeling omgevingsrecht, de Bouwverordening en het Bouwbesluit; BESLUIT: Aan geadresseerde: Met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a onder 3 Wabo de gevraagde vergunning te verlenen; Vlaardingen, 5 juni 2015 Namens burgemeester en wethouders van Vlaardingen, A.H. van Zetten Hoofd Ruimte, Wonen en Milieu Zienswijze Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar maken. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de termijn de ter inzagelegging, een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (010) U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Vermeldt u daarbij duidelijk dat het gaat om een zienswijze.

3 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Vlaardingen; Beschikkende voor een omgevingsvergunning met betrekking tot: - Strijdig gebruik gronden (art lid 1 onder c Wabo) Van Voor : Gemeente Vlaardingen : Voor de ombouw van de spoorlijn tussen Schiedam en Hoek van Holland (Hoekse Lijn) om te bouwen naar een lijn die geschikt is voor metrovoertuigen met betrekking tot station Vlaardingen West en het Recreatiepad Overwegende t.a.v. de activiteit strijdig gebruik: dat op de betreffende gronden de bestemmingsplannen Westwijk, Vergulde Hand Oost en Buitengebied West van toepassing zijn. De gronden hebben daarin de bestemmingen Verkeer- Railverkeer, Verkeer en Groen. Dat de activiteit het plaatsen van een gelijkrichtersstation in strijd is met het bestemmingsplan Westwijk. Het gelijkrichtersstation valt wel binnen de bestemming Verkeer, maar de afmetingen van het gebouw zijn te groot. Dat de activiteit het plaatsen van een spoorbeveiligingsstation in strijd is met het bestemmingsplan Westwijk, omdat het valt binnen de bestemming Groen. Dat de activiteit het plaatsen van een gelijkrichtersstation aan het Recreatiepad in strijd is met het bestemmingsplan Buitengebied West, omdat het valt binnen de bestemming Groen. Dat de activiteit watercompensatie in strijd is met het bestemmingsplan Westwijk. De watercompensatie valt binnen de bestemming Railverkeer. Dat binnenplans afwijken niet mogelijk is; Dat artikel 2.12 lid 1 onder a van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) aangeeft dat, voor zover de aanvraag betrekking heeft op een activiteit als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid onder c, de omgevingsvergunning slechts kan worden verleend: - Indien de activiteit niet in strijd is met een goed ruimtelijke ordening en de motivering van het besluit een goede ruimtelijke onderbouwing bevat; Dat om in aanmerking te komen voor een afwijking of projectbesluit-procedure zal moeten worden voldaan aan de beleidsregels in de Nota vrijstellingenbeleid artikel 19/WRO; Dat uitgangspunt van het gemeentelijk beleid is en blijft het bestemmingsplan. In het bestemmingsplan worden ruimtelijke ontwikkelingen voor langere tijd vastgelegd. Op basis van dit gegeven worden in beginsel slechts vrijstellingsprocedures/projectbesluiten gevoerd voor bouwplannen of gebruiksverzoeken die gelegen zijn in een gebied waarvoor een bestemmingsplan ouder is dan 10 jaar en die het maatschappelijke belang dienen, of een onvoorziene ontwikkeling en/of bijzondere omstandigheden zijn; Dat de vigerende bestemmingsplannen jonger is dan 10 jaar; Dat er wel sprake is van een maatschappelijke belang. Het Dagelijks Bestuur van de stadsregio Rotterdam heeft op 10 juli 2013 het projectbesluit genomen om de spoorlijn tussen Schiedam en Hoek van Holland (Hoekse Lijn) om te bouwen naar een lijn die geschikt is voor metrovoertuigen. In Schiedam zal de lijn gekoppeld worden aan het Rotterdamse metronet.

4 In Hoek van Holland bestaat het voornemen de lijn met één kilometer te verlengen tot een nieuw aan te leggen eindstation Hoek van Holland Strand. Hierdoor krijgt de lijn een eindpunt op loopafstand van het strand. De koppeling van de Hoekse Lijn op het Rotterdamse metronet houdt in dat de metrolijnen A en B naar Binnenhof (Ommoord) en Nesselande in westelijke richting naar het strand aan de Zevenhuizerplas worden doorgetrokken. Daarmee wordt het centrum en een groot aantal wijken van Rotterdam direct per metro verbonden met Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland. Door deze nieuwe verbinding ontstaat dus niet alleen een snelle verbinding tussen de centra van Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam, maar ook een directe recreatieve verbinding tussen de stranden. Dat er derhalve tegen de uitvoering van het plan geen bezwaar bestaat; Dat met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a onder 3 Wabo medewerking kan worden verleend voor het bouwen van 2 gelijkrichterstations, een spoorwegbeveiligingstation en het realiseren van watercompensatie; Terinzagelegging Dat dit ontwerpbesluit op basis van artikel 3.10 en volgende van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 5 juni 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt; Dat binnen deze termijn door een ieder tegen dit ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk zienswijzen kunnen worden ingediend; Gelet op de desbetreffende bepalingen van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het bestemmingsplan, de Regeling omgevingsrecht, de Bouwverordening en het Bouwbesluit; BESLUIT: Aan geadresseerde: Met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a onder 3 Wabo de gevraagde vergunning te verlenen; Vlaardingen, 5 juni 2015 Namens burgemeester en wethouders van Vlaardingen, A.H. van Zetten Hoofd Ruimte, Wonen en Milieu Zienswijze Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar maken. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de termijn de ter inzagelegging, een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (010) U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Vermeldt u daarbij duidelijk dat het gaat om een zienswijze.

5

Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk

Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk ONTWERPBESLUIT Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk Burgemeester en wethouders hebben op 17

Nadere informatie

Pagina 1/5 T

Pagina 1/5 T b.boerstra@live.nl De heer B.M. Boerstra Kreil 17 1768 BS BARSINGERHORN Verzenddatum 27 februari 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Chris Nijhuis 1/5 T 088 321

Nadere informatie

*15.159324* 15.159324

*15.159324* 15.159324 omgevingsvergunning plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) Beschikking 239368 *15.159324* 15.159324 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

Nadere informatie

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen Burgemeester en wethouders hebben op 17 april 2013 van de heer A.W.A. Bongers, Sint

Nadere informatie

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker,

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker, Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT DATUM 16 april 2012 ONDERWERP Omgevingsvergunning HZ_WABO 2011/0544 ONS NUMMER Geachte heer Strijker, Op 24 oktober 2011

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING 1e Kruisweg 22 in Oud-Beijerland

OMGEVINGSVERGUNNING 1e Kruisweg 22 in Oud-Beijerland De heer L.M. Koole 1e Kruisweg 22 3262 LL Oud-Beijerland uw brief van/kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Oud-Beijerland 9 oktober 2014 Z-14.16561 onderwerp afdeling doorkiesnummer omgevingsvergunning uitgebreide

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 15 maart 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor strijdigheid bestemmingsplan

Nadere informatie

* *

* * *16.074696* 16.074696 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 255661 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders van Uden heeft op 30 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg TR TIENDEVEEN. Geachte heer Jansen,

Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg TR TIENDEVEEN. Geachte heer Jansen, Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg 5 7936 TR TIENDEVEEN DATUM 17 april 2012 ONDERWERP omgevingsvergunning HZ_WABO 2011/0373 ONS NUMMER Geachte heer Jansen, Op 25 juli

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. dat de activiteit het legaliseren van een muziekschool in het pand aan de Fuikstraat 2 betreft;

OMGEVINGSVERGUNNING. dat de activiteit het legaliseren van een muziekschool in het pand aan de Fuikstraat 2 betreft; Nr. ovxid-4088 OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Vlaardingen; beschikkende op de op 31 januari 2017 ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning: met betrekking tot: - Strijd Gebr.

Nadere informatie

Pagina 1/6 T

Pagina 1/6 T info@jampater.nl Hoveniers- en tuindersbedrijf VOF de Bruin-Stap De heer R. de Bruin Trambaan 4 1731 XS WINKEL Verzenddatum 6 februari 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51 POSTADRES Postbus 20 7500 AA Enschede BEZOEKADRES Hengelosestraat 51 Gemeente Enschede T.a.v. de heer A. Hardiek Wesselerbrinklaan 102 7544 JZ ENSCHEDE TELEFOON 14 0 53 DATUM ONS KENMERK BEHANDELD DOOR

Nadere informatie

Z/16/ ONTWERPBESLUIT

Z/16/ ONTWERPBESLUIT ONTWERPBESLUIT Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit het bouwen een bouwwerken, mede op basis van de pilot Keurmerk garantiewoningen vastgelegd in de Crisis- en herstelwet en de activiteit

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

ONTWERP Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) ONTWERP Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden gezien het verzoek ingediend door: Combinatie A4 Burgerveen - Leiden adres: Postbus 4019 postcode en

Nadere informatie

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen Burgemeester en wethouders hebben op 17 april 2013 van de heer A.W.A. Bongers, Sint

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00079369 Burgemeester en wethouders hebben op 30 juni 2016 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 14 woningen op

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD1309454 Burgemeester en wethouders hebben op 16 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project herbouw van de stal. De aanvraag

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan dhr. A.D. Scholma Dr. M. Noordewierstraat 16 9953 SJ BAFLO Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november 2016 16-0254/cor Z1675143 Wiebe Jan Dijk D 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

- Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking: 14 juli 2015

- Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking: 14 juli 2015 Omgevingsvergunningen Verleende vergunningen Uitgebreide voorbereidingsprocedure Er is een omgevingsvergunningen verleend voor: - Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking:

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 261760

Nadere informatie

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel,

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel, Verzenddatum Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact 1/7 Geachte mevrouw Deimel, Op

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 Aanvraag Op 30 maart 2012 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het oprichten van een woning (vervangende bouw), kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

Pagina 1/6 T

Pagina 1/6 T tomgroot@hotmail.com jeroenborst@breddels.nl Verzenddatum 2 mei 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk De heer T.N. Groot Westerweg 16 a 1733 EB NIEUWE NIEDORP Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Lisette

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 7 juni 2012 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de uitbreiding van een kattenopvang.

Nadere informatie

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00103914 Burgemeester en wethouders hebben op 6 september 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen

Nadere informatie

Op 27 november 2016 ontvingen wij uw uitgebreide vergunning aanvraag voor het plaatsen van lichtmasten aan de Greffelingsestraat 7 te Alphen.

Op 27 november 2016 ontvingen wij uw uitgebreide vergunning aanvraag voor het plaatsen van lichtmasten aan de Greffelingsestraat 7 te Alphen. Retouradres: Postbus 6267, 4000 HG Tiel Tennisclub Alphen t.a.v. de heer C.G. Veenendaal Brouwershof 1 6626 AM ALPHEN Onderwerp Ontwerpbesluit - Verlening Geachte heer Veenendaal, Op 27 november 2016 ontvingen

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Ontwerpomgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Ontwerpomgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) 1.3. Kennisgeving Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Ontwerpomgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ontwerpbesluit Met ingang van 16 oktober 2014

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Ontwerp Omgevingsvergunning

Ontwerp Omgevingsvergunning De heer J.B. Kamphuis Kloosterallee 3 8167 LT Oene Zaaknummer : 48503 Behandeld door : Team Ontwikkeling Vergunningverlening Telefoonnummer : 14 0578 Onderwerp : Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreid

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen Burgemeester en wethouders hebben op 30 mei 2012 van Grinie B.V., Broek 1C, 5446 PS Wanroij

Nadere informatie

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal Stichting S&L Zorg T.a.v. D. van Randwijk Postbus 148 4700 AC Roosendaal NEDERLAND contactpersoon : Mevr. M. Bezemer (Aanw.op ma,di,do) Roosendaal : doorkiesnummer : (0165) 579875 (W20_vrl_OU) onderwerp

Nadere informatie

CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING

CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft op 10 november 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bouwwerk

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING 1e Kruisweg 29 in Oud-Beijerland

OMGEVINGSVERGUNNING 1e Kruisweg 29 in Oud-Beijerland De heer A. Duifhuizen Anthony Fokkerstraat 1 3261 LB Oud-Beijerland uw brief van/kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Oud-Beijerland 26 juni 2015 Z-15.19021 diverse onderwerp afdeling doorkiesnummer omgevingsvergunning

Nadere informatie

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello.

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. Aanvrager: Betreft: H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. het plaatsen van een overkapping op de locatie Meermuidenseweg 7 in Twello. De aanvraag is bij ons geregistreerd onder nummer Z-HZ_WABO-2013-277.

Nadere informatie

Royal Berry B.V. Salvia RC BEMMEL. Ontwerpbesluit vergunningaanvraag. Geachte heer van Genderen,

Royal Berry B.V. Salvia RC BEMMEL. Ontwerpbesluit vergunningaanvraag. Geachte heer van Genderen, Retouradres: Postbus 3066, 6802 DB Arnhem Royal Berry B.V. Salvia 5 6681 RC BEMMEL Onderwerp Ontwerpbesluit vergunningaanvraag Geachte heer van Genderen, Wij ontvingen uw aanvraag omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello.

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Met ingang van 25 juli 2013 ligt met de bijbehorende

Nadere informatie

Ontwerp-omgevingsvergunning Eekhoornstraat 11 te Donderen

Ontwerp-omgevingsvergunning Eekhoornstraat 11 te Donderen Ontwerp-omgevingsvergunning Eekhoornstraat 11 te Donderen Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een woning op het perceel Eekhoornstraat

Nadere informatie

D *D * Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (geweigerd)

D *D * Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (geweigerd) D161278889 *D161278889* Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (geweigerd) Wij hebben op 20 juni 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van: voor het plaatsen van een parasoldoek

Nadere informatie

- Bouwen (art.2.1 lid 1a Wabo) - Strijdig gebruik van grond of bouwwerk (art. 2.1 lid 1c Wabo)

- Bouwen (art.2.1 lid 1a Wabo) - Strijdig gebruik van grond of bouwwerk (art. 2.1 lid 1c Wabo) Gemeente Amersfoort Aan De heer F. Durrani Fuutstraat 33 3815 JN AMERSFOORT Stadhuisplein 1 3811 LM Amersfoort Postbus 4000 T 14 033 www.amersfoort.nl Onderwerp Ons kenmerk Ontwerp besluit Larixstraat

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 261760

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland t.a.v. de heer G.M. Boks Postbus 3007 2001DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Boks,

Provincie Noord-Holland t.a.v. de heer G.M. Boks Postbus 3007 2001DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Boks, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Provincie Noord-Holland t.a.v. de heer G.M. Boks Postbus 3007 2001DA Haarlem Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte heer

Nadere informatie

U ontvangt hierbij het ontwerpbesluit tot het verlenen van de door u gevraagde omgevingsvergunning.

U ontvangt hierbij het ontwerpbesluit tot het verlenen van de door u gevraagde omgevingsvergunning. M.R.E. Bos Gerbrandylaan 13 2314 EX Leiden Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 14 071 bodvs@leiden.nl www.leiden.nl/gemeente

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. (uitgebreide procedure)

Omgevingsvergunning. (uitgebreide procedure) Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden gezien het verzoek ingediend door: adres: postcode en woonplaats: ingekomen op: 10-11-2012 geregistreerd onder

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning

Nadere informatie

U ontvangt hierbij het ontwerpbesluit tot het verlenen van de door u gevraagde omgevingsvergunning.

U ontvangt hierbij het ontwerpbesluit tot het verlenen van de door u gevraagde omgevingsvergunning. Combinatie A4 Burgerveen - Leiden t.a.v. mevrouw P. Bakker Postbus 4019 2301 RA Leiden Bezoekadres Postadres Telefoon Contact Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een bouwbedrijf, bouwen van een kantoor, werkplaats en opslagruimte handelen in strijd met regels ruimtelijke

Nadere informatie

ONTWERP. OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp

ONTWERP. OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp Zaaknummer : WABO-2017-1420) OLO nummer : 3326517 Documentnummer : Burgemeester en wethouders van Dinkelland beschikken op de aanvraag

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017 Ons kenmerk: 56115 Dossier: OV 20162088 Uw kenmerk: OLO 2370633 Datum besluit: 30 januari 2017 Ontwerpbesluit Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.1, 2.10, 2.12 en 2.2

Nadere informatie

Pagina 1/5 T

Pagina 1/5 T tomgroot@hotmail.com De heer T.N. Groot Westerweg 16 a 1733 EB NIEUWE NIEDORP Verzenddatum 28 februari 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Lisette van Diest 1/5

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure 8241

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure 8241 Omgevingsvergunning uitgebreide procedure 8241 Burgemeester en wethouders hebben op 19 juni 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project woonhuis Wiekarthof 1 Cothen. De aanvraag

Nadere informatie

Besluit Wij verlenen u de gevraagde omgevingsvergunning voor de duur van drie jaren ten behoeve van de activiteiten:

Besluit Wij verlenen u de gevraagde omgevingsvergunning voor de duur van drie jaren ten behoeve van de activiteiten: Retouradres: Postbus 9024, 6710 HM Ede De heer K. Schimmel Schoonhorsterweg 14 3772 TK BARNEVELD Onderwerp Omgevingsvergunning Geachte heer Schimmel, Op 2 oktober 2014 heeft u een omgevingsvergunning aangevraagd

Nadere informatie

Herbo Groenleven B.V. t.a.v. mevrouw M. Bolink De Ynfaert GM HEEREVEEN. Geachte mevrouw Bolink,

Herbo Groenleven B.V. t.a.v. mevrouw M. Bolink De Ynfaert GM HEEREVEEN. Geachte mevrouw Bolink, Retouradres: Postbus 6267, 4000 HG Tiel Herbo Groenleven B.V. t.a.v. mevrouw M. Bolink De Ynfaert 7 400 8447 GM HEEREVEEN Onderwerp Ontwerpbesluit - Verlening Geachte mevrouw Bolink, Op 20 mei 2016 ontvingen

Nadere informatie

ïĥ Gemeente ñ Bergen op Zoom

ïĥ Gemeente ñ Bergen op Zoom ïĥ Gemeente ñ Bergen op Zoom OMGEVINGSVERGUNNING 11111111111111111111111 vergunningnummer: WO/2013/539 poststuk nummer.: U13-020897 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BERGEN OP

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING

Omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk 967021 behandeld door mevrouw SGM Jacobs doorkiesnummer +31 77 3596828 besluitdatum 10 april 2017 onderwerp besluit Omgevingsvergunning Op 30 mei 2016 en op 6

Nadere informatie

Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus HA DRACHTEN

Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus HA DRACHTEN Aan Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus 10000 9200 HA DRACHTEN Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 juli 2017 17-0270/cor Z1943481 Dennis Hoogenkamp OLO 3008451 D1963754

Nadere informatie

I.a.a.: - ^ DeltaN.V. 1 f) VolkerWessels Infra Postbus302,3330 AH Zwijndrecht (t.a.v.p. OMGEVINGSVERGUNNING

I.a.a.: - ^ DeltaN.V. 1 f) VolkerWessels Infra Postbus302,3330 AH Zwijndrecht (t.a.v.p. OMGEVINGSVERGUNNING I.a.a.: - ^ DeltaN.V. 1 f) VolkerWessels Infra Postbus302,3330 AH Zwijndrecht (t.a.v.p. // Blankenstein) (/-^Afdeling Openbare Ruimte, taakveld Geo-Informatie I / Afdeling Informatisering 1/ - Afdeling

Nadere informatie

Datum Contactpersoon S.S. Chotkan Ons Kenmerk WABO / OLO Doorkiesnummer (071)

Datum Contactpersoon S.S. Chotkan Ons Kenmerk WABO / OLO Doorkiesnummer (071) Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 14 071 bodvs@leiden.nl www.leiden.nl/gemeente Datum 28-01-2013 Contactpersoon S.S.

Nadere informatie

NOTA VAN ZIENSWIJZEN EN INGEDIENDE ZIENSWIJZEN Planologisch afwijken bestemmingsplannen stations Vlaardingen en MER Hoekse Lijn

NOTA VAN ZIENSWIJZEN EN INGEDIENDE ZIENSWIJZEN Planologisch afwijken bestemmingsplannen stations Vlaardingen en MER Hoekse Lijn NOTA VAN ZIENSWIJZEN EN INGEDIENDE ZIENSWIJZEN Planologisch afwijken bestemmingsplannen stations Vlaardingen en MER Hoekse Lijn Nota van zienswijzen Inleiding Het project Hoekse Lijn beoogt de ombouw

Nadere informatie

Ontwerpomgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

Ontwerpomgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Kopie Pondera Consult, t.a.v. de heer J.W.F. Rijntalder, Welbergweg 49, 7556PE Hengelo Ov Nr. HZ_WABO 2014-0139 Ontwerpomgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Voor de activiteit ro

Nadere informatie

Inhoudsopgave De volgende onderdelen horen bij en maken deel uit van deze omgevingsvergunning.

Inhoudsopgave De volgende onderdelen horen bij en maken deel uit van deze omgevingsvergunning. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 4 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bijgebouw en buitenzwembad op de locatie Laar 3a te Maasbree.

Nadere informatie

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van OMGEVINGSVERGUNNING (b ~1Y...1>... Gemeente '1\..'1" ~ Emmen ~ Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van 2 dubbele woningen en 1 vrijstaande

Nadere informatie

Omgevingsdienst Rivierenland

Omgevingsdienst Rivierenland Retouradres: Postbus 6267, 4000 HG Tiel V.O.F. Ondernemingsbedrijf CVZ t.a.v. de heer C. van Zoelen Achterstraat 62A 4011 ER ZOELEN Onderwerp Ontwerpbesluit Geachte heer Van Zoelen, Op 30 januari 2015

Nadere informatie

2010/ Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Beverwijk,

2010/ Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Beverwijk, Collegebesluit Registratienummer Afdeling Onderwerp 2010/65824 Stadszaken Projectbesluit en reguliere bouwvergunning *2010/65824* 2010/65824 Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Beverwijk, gezien

Nadere informatie

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Aan mevr. C de Boer De Feart 49 9222 NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 20 december 2016 15-0458/cor Z1492129 Alexander van der Veen OLO 2404587 D1830905 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Pagina 1/7 T

Pagina 1/7 T margit.deimel@nuon.com Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Verzenddatum Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Martine

Nadere informatie

Aangepaste ligging veiligheidscontour. Onderbouwing lokaal:

Aangepaste ligging veiligheidscontour. Onderbouwing lokaal: ONTWERPBESLUIT tot herziening van de Veiligheidscontour Eemhaven en Distripark Albrandswaard ter hoogte van de locatie Abel Tasmanstraat 41 te Albrandswaard. Inleiding Dit besluit betreft de vaststelling

Nadere informatie

ontwerp omgevingsvergunning wb16z augustus 2016 oio

ontwerp omgevingsvergunning wb16z augustus 2016 oio G E M E E N TT E E \ \ J N O O R D E N V E L D B E Z O E K A D R E S P O S T A D R E S W E B S I T E / E - M A I L T E L E F O O N Raadhuisstraat 1 Postbus 109 www.gemeentenoordenveld.nl T 14 050 9301

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 6 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van 2 'te koop' borden. De aanvraag gaat over diverse locaties

Nadere informatie

Gemeente tj Bergen op Zoom

Gemeente tj Bergen op Zoom ų Gemeente tj Bergen op Zoom OMGEVINGSVERGUNNING vergunningnummer: 20140828OMV9665 poststuk nummer.: U14-044432 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BERGEN OP ZOOM beschikkende op

Nadere informatie

De aanvraag gaat over Schietbaanweg 8, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie T, nummer 178 en is bij ons geregistreerd onder zaak

De aanvraag gaat over Schietbaanweg 8, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie T, nummer 178 en is bij ons geregistreerd onder zaak I (b "b.1yt.."d... Gemeente ~'1" ~ Emmen ~ OMGEVINGSVERGUNNING Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft op een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 12 januari /cor Z / René Radersma

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 12 januari /cor Z / René Radersma Aan dhr. H.S. Sietzema Het Zuid 41 9203 TB DRACHTEN Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 12 januari 2018 17-0379/cor Z1987895/ René Radersma D 0512 581234 r.radersma@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning UV

ONTWERP Omgevingsvergunning UV ONTWERP Omgevingsvergunning UV 42868. Burgemeester en Wethouders hebben op 6 maart 2018 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van het gebruik van een loods. De aanvraag

Nadere informatie

Ontwerp Omgevingsvergunning HZ-13-07-159. gezien de op 19 juli 2013 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van:

Ontwerp Omgevingsvergunning HZ-13-07-159. gezien de op 19 juli 2013 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van: Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek; Ontwerp Omgevingsvergunning HZ-13-07-159 gezien de op 19 juli 2013 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van: de heer W. de Vries Zuiderweg 16 9356

Nadere informatie

TIJDELIJKE OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREIDE PROCEDURE)

TIJDELIJKE OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREIDE PROCEDURE) TIJDELIJKE OMGEVINGSVERGUNNING (UITGEBREIDE PROCEDURE) Burgemeester en wethouders van Weert hebben op 5 oktober 2012 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 17 juni 2015; dossiernummer : WB20150279; van : Vastgoedbedrijf Gemeente Zoetermeer,

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november 2015 14-0462/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1515839 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 18 mei 2011; dossiernummer : WB20110318; van : Panteia de heer MJM Vermunt : Bredewater 26, 2715CA

Nadere informatie

Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L

Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L20120260 Grietenij 22 verplaatsen van 24 spaceboxen (tijdelijk) en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (tijdelijk) Sjoerd van

Nadere informatie

Pagina 1/5 T

Pagina 1/5 T *ZD74DC42791* De heer C.W.G. Vlaar Pietershofweg 2 1761 JZ ANNA PAULOWNA Verzenddatum 11-09-2015 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Z-104555 Contact Pieter Rens 1/5 T 088-321

Nadere informatie

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): gemeente minuut Gemeente Maassluis De heer E. Endlich Postbus 55 3140 AB MAASSLUIS Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van uw kenmerk 23 augustus 2012

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal. Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal. Aanvraag: Op 11 oktober 2011 is bij de gemeente Stadskanaal een aanvraag een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het het bouwen

Nadere informatie

O N T W E R P B E S L U I T W E I G E R I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G

O N T W E R P B E S L U I T W E I G E R I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Hanenberghoeve De heer J.H.J. Hilderink Hanenbergweg 45 7481 PB HAAKSBERGEN Uw kenmerk : 2489301 Ons kenmerk : Uw datum : 1 augustus 2016 Zaaknummer : ZO-04195 Behandeld door : R. ten Donkelaar Aantal

Nadere informatie

beschikking omgevingsvergunning Registratienummer: 20120161

beschikking omgevingsvergunning Registratienummer: 20120161 Aanvraag: Burgemeester en wethouders hebben op 27 maart 2012 via het omgevingsloket online een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitbreiden van een winkelpand op de volgende locatie:

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. Ten aanzien van de activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening:

OMGEVINGSVERGUNNING. Ten aanzien van de activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening: Nr. ovxid-5069 OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Vlaardingen; beschikkende op de op 4 juni 2018 ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning: met betrekking tot: - Bouwen (Art.2.1 lid

Nadere informatie

Dit ontwerpbesluit betreft dus nog niet het definitieve besluit dan wel de definitieve omgevingsvergunning.

Dit ontwerpbesluit betreft dus nog niet het definitieve besluit dan wel de definitieve omgevingsvergunning. @nuon.com Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Verzenddatum Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact 1/4 T 088 321 Geachte mevrouw, Op

Nadere informatie

Ontwerp omgevingsvergunning

Ontwerp omgevingsvergunning Ontwerp omgevingsvergunning Nummer: W2014-0271 Z -14-28738 Burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee; beschikkende op de aanvraag van: Windpark Krammer BV wonende/gevestigd: Postbus

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201512630 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het wijzigen van de bestemming Wonen-Linten en Groenvoorzieningen Veenweg ongenummerd ter hoogte

Nadere informatie

Schouwburg Amphion De heer C. Droste. Hofstraat JD DOETINCHEM. Geachte heer Droste,

Schouwburg Amphion De heer C. Droste. Hofstraat JD DOETINCHEM. Geachte heer Droste, Schouwburg Amphion De heer C. Droste Hofstraat 159 7001 JD DOETINCHEM uw brief van: 5 december 2013 datum: 24 april 2014 onderwerp: omgevingsvergunning uitgebreide procedure nummers: 2013.0774 / 2014.13318/hn

Nadere informatie

* * * *

* * * * *18-0011304* *18-0011304* Omgevingsvergunning Kenmerk : WABO-2017-0118 Aanvraagnummer (OLO) : 2818780 Aanvrager : R.A.G. van Gool Onderwerp : tijdelijk - persoonsgebonden- gedoogbeschikking ten behoeve

Nadere informatie

Uw aanvraag is geregistreerd onder nummer WABO / OLO. In deze brief informeren wij u welke beslissing op de aanvraag is genomen.

Uw aanvraag is geregistreerd onder nummer WABO / OLO. In deze brief informeren wij u welke beslissing op de aanvraag is genomen. Mevrouw L. Braham Haagweg 121 2321 AA LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 14 071 bodvs@leiden.nl www.leiden.nl/gemeente

Nadere informatie

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen Burgemeester en wethouders hebben op 2 maart 2012 van J.H.J.M. van Duijnhoven, Hoenderstraat

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp)

OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp) OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp) verleend aan Rabobank Zuid en Oost Groningen voor het bouwen van een Rabobank geldkiosk aan de Hoofdweg 29 in Bellingwolde Veendam Nummer gemeente: 141114 Nummer Liza: 26644

Nadere informatie

Wij willen u erop attenderen dat het hier gaat om een ontwerp weigering omgevingsvergunning.

Wij willen u erop attenderen dat het hier gaat om een ontwerp weigering omgevingsvergunning. Ad de Wit Vastgoed & Beheer B.V. De heer A.J. de Wit Korte Ruigeweg 25 1751 DD SCHAGERBRUG Bezoekadres Laan 19, 1741 EA Schagen Postadres Postbus 8, 1740 AA Schagen Datum Ons kenmerk Contact Onderwerp

Nadere informatie

Gewaamierkte documenten

Gewaamierkte documenten Ons kenmerk- 2014/140140 gemeente Zaanstad Omgevingsvergunningen Gemeente Zaanstad De heer R. van Zonneveld Postbus 2000 1500 GA ZAANDAM Stadhuisplein 100 1506 MZ Zaandam Postbus 2000 1500 GA Zaandam Telefoon

Nadere informatie

1 8 OKT Aan JH Verkuyl Kaagweg LH ABBENES. Cluster Dienstverlening Contactpersoon Frontoffice Vergunningen Telefoonnummer

1 8 OKT Aan JH Verkuyl Kaagweg LH ABBENES. Cluster Dienstverlening Contactpersoon Frontoffice Vergunningen Telefoonnummer gemeente Haarlemmermeer Aan JH Verkuyl Kaagweg 27 2157LH ABBENES Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Dienstverlening Contactpersoon

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT HOGERE WAARDEN

ONTWERPBESLUIT HOGERE WAARDEN gemeente Schiedam domein Stedelijke Ontwikkeling team Ruimtelijke Ontwikkeling & Beleid Postbus 1501 3100 EA Schiedam Stadskantoor Stadserf 1 3112 DZ Schiedam T 14010 W www.schiedam.nl ONTWERPBESLUIT HOGERE

Nadere informatie