Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl"

Transcriptie

1 Basisschool de Pas Averbodestraat AW Helden Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG , nummer 78 Vrijdag 1 juli 2016 Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Studiedag woensdag 6 juli Zomervakantie 25 juli t/m 2 september A.s. woensdag 6 juli studiedag!! Alle kinderen van groep 1 t/m 8 hebben a.s. woensdag 6 juli vrij van school. Op deze dag heeft het schoolteam de laatste studiedag van dit schooljaar, met als onderwerpen het opbrengstgericht werken (analyseren van en voor volgend schooljaar inspelen op de opbrengsten vanuit het leerlingvolgsysteem) en Looqin PO (het nieuwe leerlingvolgsysteem, o.a. op sociaal/emotioneel gebied). MAANDAG A.S.: IN DE PAS MET (FANFARE)MUZIEK!! A.s. maandag is het dan zover: samen met fanfare St. Cecilia (met volledige bezetting!) en muziekschool Opmaat gaan we als school een heus muziekconcert opvoeren. Met juf Petra Manders is 6 weken lang keihard geoefend, en nu breekt het grote moment aan! Wij hebben gistermiddag de generale repetitie gezien/gehoord: het wordt fantastisch! Het concert begint om uur in gemeenschapshuis Kerkeböske. Aan alle ouders het verzoek om hun kind(eren) tussen en uur voor de ingang van Kerkeböske af te leveren bij de leerkracht. De leerkracht gaat om uur met de groep naar binnen. LET OP: vanwege het feit dat het om een concert gaat (en dus vanuit het publiek de nodige stilte gevraagd wordt), is deze voorstelling NIET GESCHIKT voor kinderen jonger dan 4 jaar. Wij verzoeken u dan dringend ook om deze kinderen niet mee te nemen! Alle ouders die kaartjes hebben besteld, hebben deze begin deze week ontvangen. Brengt u uw entreebewijzen s.v.p. mee naar het concert. Na afloop vertrekken de kinderen in de volgorde die door de presentator wordt aangegeven. Houdt u hier s.v.p. rekening mee. Wij wensen alle kinderen, ouders en uiteraard ook fanfare St. Cecilia een leuk en geweldig muziekconcert toe!

2 2 Groepsverdeling schooljaar 2016/2017 In de Kibbeljas van 10 juni vermeldden wij al de verdeling van de kleuters over de 2 kleutergroepen in het nieuwe schooljaar. Terwijl de leerkrachtbezetting voor schooljaar 2016/2017 nog altijd niet helemaal rond is (wij zullen u uiterlijk volgende week daarover berichten), kunnen we u in deze Kibbeljas wel alvast over de verdeling van de groepen 3 t/m 8 informeren, met daarbij de aantallen leerlingen (uiteraard nog onder voorbehoud wat betreft eventuele wijzigingen): Groep 1/2 Chantal 19 leerlingen (uitgroei naar 21) Groep 1/2 Mia 16 leerlingen (uitgroei naar 19) Groep 3 25 leerlingen Groep 4 16 leerlingen Groep 5/6 25 leerlingen Groep 6/7 25 leerlingen Groep 8 21 leerlingen Anders dan in de laatste schooljaren, schuiven we het komend schooljaar de huidige combinatiegroepen door, dus groep 4/5 wordt 5/6 en groep 5/6 wordt 6/7. In overleg met de desbetreffende ouders kan hierin een enkele verschuiving van leerlingen plaatsvinden (dit wordt dan met u besproken tijdens de komende oudergesprekken). Het handhaven van de huidige groepen (op een enkele wijziging na dus) geeft voor alle kinderen de meeste rust, terwijl hierdoor ook het leerlingenaantal per groep niet te groot wordt. Wat betreft de combinatiegroepen zal er voornamelijk tijdens de cursorische vakken (rekenen, taal, lezen) in de ochtenduren volgens bovenstaande groepsindeling gewerkt worden. Tijdens de Jeeloprojecten van komend schooljaar (zie verderop het stukje m.b.t. de schoolontwikkeling) wordt er in sub-bouwen gewerkt: 1/2 3/4 5/6 7/8. Tijdens de uren van thema-tijd of Jeelo-tijd wordt thematisch gewerkt aan het thema voor de desbetreffende sub-bouw en zullen de leerlingen van groep 6 uit de combinatie 6/7 dus aansluiten bij het thema van groep 5/6, terwijl groep 7 samen met groep 8 hetzelfde thema aanvliegt. ATTENTIE: INFORMATIEAVOND OP DONDERDAG 7 JULI Als schoolteam merken we dat er in de wandelgangen de nodige vragen leven bij ouders. Daarom willen we op korte termijn middels een informatieavond duidelijkheid verstrekken m.b.t. de volgende thema s: - de formatie voor schooljaar 2016/2017 (volgende week (woensdag) volgt de de leerkrachtbezetting per ISY-bericht) - de actuele schoolontwikkeling (zie onderstaand stukje) - de stand m.b.t. de toekomst van de school (zie eveneens hieronder) Komt u donderdag 7 juli om uur naar de hal van de school. U hebt dan de gelegenheid vragen te stellen aan het schoolteam/directie. Graag tot dan, Schoolteam/directie Basisschool de Pas: ONTWIKKELINGSGERICHT WERKEN MET JEELO!! Wat is Jeelo? Jeelo staat voor JE Eigen LeerOmgeving. leefomgeving van het kind als uitgangspunt: Jeelo heeft 12 projecten. Al deze projecten hebben de beleving van het kind en de directe

3 3 Wat is de belevingswereld van het kind? Wat valt er te leren in de nabije omgeving van de school? Wat is maatschappelijk relevant voor de toekomst van het kind? De vakken aardrijkskunde, geschiedenis, natuur, techniek, leefstijl, EHBO, verkeer, tekenen, handvaardigheid en drama komen in samenhang aan de orde. Ook is er aandacht voor taal en rekenen. Elk project duurt ongeveer 6 weken. In die 6 weken werken alle groepen tegelijk aan het project. De kinderen werken projectmatig. Dat wil zeggen: de kinderen leveren een projectresultaat volgens vooraf gestelde eisen. Daarbij betrekken wij organisaties uit de omgeving van de school. Zij zijn noodzakelijk voor het leveren van een goed projectresultaat. Jeelo werkt met sub-bouwen: 1/2 3/4 5/6 7/8. Vanuit een gezamenlijk thema werkt iedere subbouw een deelthema uit, terwijl het behandelde in iedere sub-bouw uiteindelijk na 8 leerjaren een complete leerlijn vult. De projecten: Nadat we in het huidige schooljaar een pilot-thema hebben gedraaid en op enkele andere Jeeloscholen een kijkje zijn gaan nemen, is voor onze schoolontwikkeling besloten om te streven naar een mix van OGO (ontwikkelingsgericht werken met betekenisvolle thema s zoals dat in onze onderbouw gebeurt) en Jeelo: 12 projecten per 2 schooljaren, met doorlopende leerlijnen van groep 1 t/m 8, met lessen zoveel mogelijk in samenhang, zodat leerlingen intens betrokken worden bij de inhoud van de lessen, de omgeving om onze school heen (waaronder ook ouders!) er zoveel mogelijk bij betrokken wordt en ook de hedendaagse 21th century skills volop aan bod komen. Komend schooljaar gaan we starten met een drietal Jeelo-projecten, in vooraf vastgestelde periodes. Wilt u als ouder er eens meer over lezen, ga dan naar Als schoolteam nodigen wij u begin volgend schooljaar uit om u meer te vertellen over de OGO/Jeelo-aanpak die we voor ogen hebben. De toekomst van de school: hoe staat het ermee? Op de buitenmuren van de school ziet u wat onze kinderen over een tweetal jaren van de nieuwe school verwachten..! En ook zijn de eerste studiedagen met het team van SBO-school De Fontein gepland, om op die dagen met elkaar af te stemmen hoe de toekomstige samenwerking eruit gaat zien.! Maar ongetwijfeld heeft u het gemerkt: het is even wat stiller geweest rondom de nieuwbouw die (nog altijd!) gepland is voor schooljaar 2018/2019. Reden daartoe is het feit dat het grondgebied rond de oude Oda-school onderwerp van onderhandeling is tussen de gemeente Peel en Maas en de eigenaar van het gebied, stichting Dichterbij. En daar moet eerst duidelijkheid over zijn, vóórdat de nieuwe school verder tot ontwikkeling kan komen. Een lichte vertraging helaas, maar we hopen na de zomervakantie weer voortvarend aan de slag te kunnen met de uitwerking van alle plannen.

4 4 Hoera: zaterdag 9 juli - HAPPEN EN STAPPEN! Elders in deze Kibbeljas treft u de flyer aan van stichting Hoera met betrekking tot de Happen en Stappen -dag op zaterdag 9 juli. Ook onze peuterspeelzaal doet hier aan mee. Immers: het aantal peuters in onze peutergroep neemt af en hierdoor komt handhaving ervan voor volgend schooljaar in gevaar! Kent u dan ook ouders die hun peuter nog niet hebben aangemeld voor de peutergroep, wijs ze dan even op deze Hoera-dag én op de mogelijkheid om onze peutergroep te bezoeken! De Happen en Stappen -dag begint om uur. U bent van harte welkom! NIEUWS VAN DE OUDERVERENIGING DE PAS Het schooljaar is bijna voorbij. Groep 8 gaat ons bijna verlaten. Maar ook ouders uit de oudervereniging die na dit schooljaar geen kinderen meer op de Pas hebben. Daarop een oproep; zijn er ouders die zitting willen nemen in de oudervereniging? Aanmelden of info kan via ovdepas@bsdepas.nl Het uitstapje van de dames van de oudervereniging leidde dit schooljaar naar chocolatier Artichoc te Egchel. Op deze foto heeft iedereen de workshop-schort alweer uit gedaan en wordt er gepronkt met de vervaardigde chocolade-creaties. Aan de vele glimlachen is te zien dat er tijdens de workshop al flink geproefd/gesmuld/gesmikkeld is. Maakt niet uit, dames, jullie hebben het verdiend, na wéér een schooljaar flink de handen uit de (ondersteunende) mouwen steken (waarvoor hartelijk dank)! Laat het jullie smaken, thuis! NIEUWS VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DE PAS Beste ouders, Dinsdag 5 juli is alweer de laatste MR vergadering van dit schooljaar. Een onderwerp dat we dan onder andere gaan bespreken is de formatie voor het nieuwe schooljaar.

5 Heeft u nog zaken die u bij ons onder de aandacht wilt brengen? Neem dan gerust contact op met iemand van de MR: - Conny van Straten, moeder van Cecile, groep 8 - Harriët Maassen, moeder van Eef, groep 8 - Judith v.d. Goor, moeder van Bente, groep 6, Melle, groep 5 en Mees, groep 3 - Marjo Hermans, moeder van Ivo, groep 1 (Chantal) - Monique Groetelaers moeder van Tijn, groep 6, Jaan, groep 5 en Bing, groep 2 (Chantal) - Bianca Janssen, moeder van Julie, groep 6, Amber groep 3 en Stijn, groep 1 (Chantal) Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar: medezeggenschapsraad@bsdepas.nl. Alvast bedankt voor uw bericht! Vriendelijke groeten van de MR. 5 Ouders gezocht voor de werkgroep Profilering/PR Binnen de medezeggenschapsraad is gesproken over het belang van profilering/pr voor onze school, dit met het oog op de ontwikkeling (o.a. krimp, nieuwbouw, met SBO-school De Fontein in één gebouw) die onze school de komende jaren te wachten staat. Hoe zorgen we ervoor dat BS De Pas op de kaart staat en blijft? Het streven is om een werkgroep profilering/pr te formeren, die hier de gedachten eens over laat gaan. Als er ouders zijn die het interessant lijkt om hierover mee te praten of denken, dan kunnen zij zich melden voor deze werkgroep middels een naar info@bsdepas.nl. NIEUWS UIT DE GROEPEN Peutergroep t Pasje bso@bsdepas.nl Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag Peutergroep t Pasje Hallo allemaal, Na het thema Ik en mijn familie, gaan we deze keer meteen door met het thema Oef wat

6 6 warm. Het zijn namelijk nog maar een paar weekjes tot de zomervakantie! We zijn deze week al goed van start gegaan. Je kunt bij ons een ijsje kopen in onze ijskraam en we hebben een mooie grote tent opgezet waar we met z n allen in kunnen zitten, spelletjes in kunnen doen, boekjes lezen enz. Super gezellig dus! Aankomende maandag komt Mandy weer een morgen met jullie spelen, Dorrie heeft een dagje vrij. Wij wensen jullie alvast een fijn weekend allemaal! Groetjes, de peuters en Dorrie Groep 1 /2: Het thema 112 loopt langzaam ten einde. De volgende week zullen we gaan afbouwen en opruimen. Het was een leuk en leerzaam thema. Op dinsdag 5 juli is er nog een gespreksavond voor de ouders van de kinderen uit beide groepen. De betreffende ouders hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Poetsen o De volgende week, week 27 en in 28 gaan we aan de slag met het jaarlijkse poetsrondje. Dat betekent dat alle kinderen op donderdag 7 juli materiaal mee naar huis krijgen om thuis (samen met papa of mama) schoon te maken. Deze spullen mogen jullie op maandag 11 juli weer schoon mee terug brengen. Vele handen maken licht werk. Kunt u ervoor zorgen dat uw kind die dag een grote stevige tas bij zich heeft, waar wij het materiaal in kunnen doen? Alvast bedankt. o Voor week 28 hebben zich al best een aantal ouders opgegeven die mee willen helpen met het poetsen van materialen op school. Bent u dit vergeten? Dan kunt u zich alsnog opgeven via de lijsten bij de deur. Wij kunnen nog hulp gebruiken. U kunt zelf aangeven welk tijdstip u het beste uitkomt. Dit kan alle dagen, behalve donderdagmorgen. Uitstapje donderdag 14 juli Als afsluiting van het schooljaar willen we op donderdagochtend 14 juli een bezoekje brengen aan het speelveldje De Gruttewei in Kessel. Daar zullen we een ochtend lekker gaan spelen op het pas nieuw, door buurtbewoners aangelegde speelveld. Er is o.a. een voetbalkooi en een kabelbaan. Dit veldje ligt in de straat van Juf Mia. Wellicht dat we ook nog een bezoekje brengen aan de St. Anthoniusmolen die daar in de buurt ligt. Die ochtend zullen we met 4 juffen aanwezig zijn. 2 juffen die die dag werken en 2 juffen die gezellig mee komen helpen. Voor het vervoer naar Kessel en weer terug zoeken we ouders die kunnen rijden. Het gaat om halen en brengen van de kinderen. Brengen ongeveer om uur, halen om uur. U kunt

7 7 zich hiervoor opgeven via de lijsten bij de deur van de groepen. Bij slecht weer zullen we een alternatief programma op school bedenken. Groep 3: Maandag hebben we met de hele school het optreden met de fanfare. Het is voor ons als leerkrachten heel belangrijk om te weten wie jammer genoeg niet mee kan doen. Zou u dat aub doorwillen geven? Om ons optreden nog mooier te maken willen we vragen of de kinderen kleren aantrekken in de kleur wit of blauw. (spijkerstof is ook goed) We weten al heel veel van Europa. Hier hebben we posters van gemaakt die ophangen in de klas. Zo kunnen we altijd rustig nalezen wat er in de verschillende landen allemaal te doen is. We hebben het boek van Klein Vink helemaal klaar. Dit ligt weer klaar om gelezen te worden. Rapporten gaan volgende week donderdag mee. Denk bij slecht weer even aan een plastic zak. Denk ook aan de mapjes, controleer even of deze alweer terug zijn naar school. Bij de rapporten zitten uitnodigingen voor de 10 minuten gesprekken. Op sommige formulieren staat al een tijd en datum, dit betekent dat wij als leerkracht u graag willen spreken. U kunt natuurlijk ook zelf aangeven of u een gesprek wilt. Dan kunnen de leerkrachten dit inplannen. Groep 4/5: Het laatste thema dit schooljaar is in groep 4 De camping. Zo komen we al aardig in de vakantiestemming! Hieronder een werkje van Kay, hij heeft het gemaakt op de Ipad, en zoals te zien: het is een plattegrond van een camping. De kemping Hogerijen is een leuke kemping en hij ligt in Zwitserland. En er is bijna nooit regen en er is een zwembad en djekoezie. En er is een huis waar je ijs gratig kan krijgen. En dit is ge tiept door Kay Zijlmans. Volgende week donderdag krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Daarin bijgesloten een formulier waarop u óf wordt uitgenodigd voor de rapportouderavond óf zelf aan kunt geven uitgenodigd te willen worden. Groetjes groep 4/5

8 Groep 5/6: Er zijn deze week 2 kinderen geslaagd met TypeWorld dat zijn Hayat & Julie. Vrijdag moet iedereen van groep 6 op school blijven eten, want dan hebben ze atletiek dag. Je moet dan sportkleren, je fiets en lunch (met eventueel drinken voor de middag) meenemen. We zullen rond 15.45u terug op school zijn. Hier pakken we onze spullen en gaan dan naar huis. Groep 5 gaat niet mee hun gaan dan naar groep 4-5. Volgende week maandag heeft de hele school in Kerkeböske een concert met de fanfare je moet op tijd zijn want anders zijn we bezig. 8 Gr lot en ivy en de rest van groep 5/6 Groep 7: Belangrijke info over de spektakeldag op dinsdagmiddag 5 juli (Thyas complex) Middag: uur, dus álle kinderen worden met de fiets om uur op school verwacht!! De ouders die mee gaan om te begeleiden kunnen rechtstreeks naar het Thyas complex gaan óf met ons meefietsen. De kinderen zullen deze dag dus ook iets later thuis zijn. Bij aanvang van de spektakeldag gaat elke groep na de opening naar één van de drie onderdelen en gaan de leerlingen een waar spektakel beleven. Na het centrale wisselsignaal gaan de leerlingen in hun groep naar de volgende spectaculaire activiteit. De begeleiders blijven steeds bij dezelfde groep. Na iedere ronde is er 5 minuten wisselpauze waarin de leerlingen iets kunnen eten/drinken (geen snoep of chips). Zeker bij warm weer voldoende drinken meenemen. Fruit is ook prima. Voor ouders/leraren/vrijwilligers is er koffie/thee. De kleedlokalen zijn geopend, zodat de leerlingen steeds bij de kranen kunnen. Alvorens er wordt teruggekeerd naar school is er een gezamenlijke afsluiting. Kleding: Gelieve allen in sporttenue, dat vies mag worden, te komen. Goed schoeisel is een must. Vanwege de stoere activiteiten is het raadzaam om reservekleding en schoenen mee te nemen. Houd de weersvoorspelling in de gaten (regenkleding en/of zonnebrand meenemen) Waardevolle spullen: Waardevolle voorwerpen thuis laten. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van eigendommen of verlies van meegebracht geld. Gevonden voorwerpen die bij het wedstrijdsecretariaat worden afgegeven, kunnen na afloop van het toernooi in de kantine worden gehaald. Publiek is welkom tijdens deze sportdag! WEBSITE Kijkt u ook eens op de website van onze school: Daar vindt u bijvoorbeeld foto s van allerlei activiteiten tijdens het schooljaar. De schoolgids kunt u er op nakijken en ook de wekelijkse Kibbeljas-info kunt u online bekijken. Op deze manier blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van Basisschool de Pas.

9 TUSSENSCHOOLSE OPVANG 9 (overblijven) Een goed georganiseerde overblijf is belangrijk. Voor kinderen is het van belang om rustig een boterham te eten en lekker te spelen. Met de dosis energie die ze opdoen, kunnen ze er s middags weer tegenaan. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat kinderen het tussen de middag naar hun zin hebben. En voor leerkrachten vergemakkelijkt een goed georganiseerde overblijf de start van het middagprogramma. Pedagogisch medewerkers van stichting Hoera en vrijwilligers organiseren en verzorgen het overblijven. Ouders/verzorgers betalen een bijdrage per keer. Als u uw kind(eren) over wilt laten blijven, dan moet u dat voortaan via de TSO-button op de website van de school doen. Als u daarop klikt, komt u op de TSO-website, waar u een korte inleiding kunt lezen en ook een STAPPENPLAN kunt downloaden. Dit stappenplan vertelt u hoe u zich kunt registreren, hoe u uw kind(eren) aan kunt melden (per keer, voor een week, maand of zelfs het hele schooljaar) en betalen. Vragen m.b.t. het overblijven kunt u richten aan de directie van de school of via het algemene e- mailadres tso@prisma-spo.nl. Tarieven: 1 dag x 2,10-5 dagen x 2,00-10 dagen x 1,90 BERICHTEN KIBBELJAS-INFO Wilt u een berichtje in de wekelijkse Kibbeljas-info zetten, doe dit dan per e- mail naar: kibbeljas@bsdepas.nl. A.u.b. voor dondermorgen uur! Ook in 2016 wil ik weer een garageverkoop organiseren. Omdat we zo laat vakantie hebben doe ik alvast voor de vakantie een oproep. Op zondag 16 oktober 2016 wil ik weer een garageverkoop organiseren. Wie wil er ook deelnemen? Ieder verkoopt vanuit zijn eigen garage/oprit. Aanmelden en info via liset@swillens.net

10 10

11 11

Basisschool de Pas. Tel.: Website: AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: Website:   AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 57 Vrijdag 8 januari 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. JAARGANG , nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 ALGEMEEN NIEUWS. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. JAARGANG , nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 ALGEMEEN NIEUWS. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 73 Vrijdag 27 mei 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 69 Vrijdag 15 april 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 65 Vrijdag 18 maart 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 63 Vrijdag 4 maart 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 5 Vrijdag 7 oktober 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 In deze Link: - Warm weer - Groepsindeling 2016 2017 - Studiedag - Vooruitblik voorgezet onderwijs eind groep 7 - de Digitale Leerschool - Kalender Uit de groepen:

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 60 Vrijdag 29 januari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 61 Vrijdag 19 februari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 80 Vrijdag 15 juli 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie

Nadere informatie

Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d

Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d Bianca/MR/-07-05 Betreft Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d. 5-7- Aanwezig: Conny, Bianca, Judith, Marjo, Monique. Namens het lerarenteam Henny, Carina, Ilonka en Willeke.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 56 Vrijdag 18 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 79 Vrijdag 8 juli 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d

Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d Willeke/MR/-04-10 Betreft Verslag vergadering Medezeggenschapsraad Basisschool de Pas d.d. 04-10- Aanwezig: Judith, Marjo, Monique, Maura. Namens het lerarenteam Henny, Carina, Ilonka en Willeke. Afgemeld:

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 54 Vrijdag 4 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 74 Vrijdag 3 juni 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website: AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2017/2018

Basisschool de Pas. Tel.: Website:   AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2017/2018 Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, januari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Studiedag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 75 Vrijdag 10 juni 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 2 Vrijdag 16 september 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 18 Donderdag 15 januari 2015 Aanmelden nieuwe kleuters Op maandag 9 februari is

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Ik ben de laatste!! U heeft het al in eerdere Kibbeljassen kunnen lezen: DE KIBBELJAS

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, december Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Kerstvakantie

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, februari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Carnaval

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie 8 februari 2019 Vanuit directie Carnaval: Vrijdag 1 maart vieren we carnaval in alle groepen! Het thema is jungle. De school gaat om 11.30 uur uit zodat iedereen zich kan omkleden en klaar kan maken voor

Nadere informatie

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website:

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website: St. Willibrordusschool Princebolwerk 2 4561 EN HULST Tel. 0114-370541 E-mail: willibrordus@skohulst.nl Website: www.willibrordushulst.nl 2 e Nieuwsbrief SEPTEMBER 2018 Sportdag Morgen is het sportdag voor

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 BELANGRIJKE DATA Informatieavond Informatie avond Bibliotheek bezoek Kleuter giga kangaroedag Schoolkamp groep6/7/8 Schoolreis kleuters Schoolkamp groep 3/4/5

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 62 Vrijdag 26 februari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Kleuter Kerst viering De Pas

Basisschool de Pas. Kleuter Kerst viering De Pas ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari 2016 Carnavalsvakantie 8 t/m 12 februari Studiedag woensdag 24 februari Studiedag woensdag 16

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 59 Vrijdag 22 januari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Donderdag, 4 februari 2016

Donderdag, 4 februari 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 4 februari 2016 Nieuw project kleuters De kleutergroepen starten na de carnavalsvakantie met

Nadere informatie