De inschrijving voor het nieuwe schooljaar verloopt voorspoedig, er zijn al 17 nieuwe brugklasleerlingen aangemeld op de Tender.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De inschrijving voor het nieuwe schooljaar verloopt voorspoedig, er zijn al 17 nieuwe brugklasleerlingen aangemeld op de Tender."

Transcriptie

1 Jaargang 4, nummer 5 Maart 2016 Van de directeur Beste ouder, verzorger, lezer, Deze maand begint officieel de lente. Dat is fijn voor de werkzaamheden in de nieuwe schooltuin: de basis van de vijver is aangelegd en gevuld, bij de houtafdeling zijn naambordjes voor de perken en het kippenhok gemaakt. Bij de metaalafdeling is er een smeedijzeren hekwerk gemaakt. De inschrijving voor het nieuwe schooljaar verloopt voorspoedig, er zijn al 17 nieuwe brugklasleerlingen aangemeld op de Tender. De afgelopen maand zijn er proefexamens geweest voor de leerlingen vanaf leerjaar 3 voor het IVIO (Instituut Voor Individuele Ontwikkeling) om te zien of het echte examen haalbaar is. Er worden examens Nederlands, Engels, Rekenen/Wiskunde, Burgerschap en Sociale Vaardigheden afgenomen. Als de proefexamens voldoende gemaakt zijn, krijgen de leerlingen een persoonlijke uitnodiging voor het examen op 17,18 en 19 mei a.s. Verder is er nieuws over het team van de Tender: Lilian Scheerder, stagiaire secretarieel medewerker van het ROC A12 is op 15 februari gestart en zal tot de zomervakantie stage lopen. Verderop in dit infobulletin kunt u met haar kennismaken. Meneer Ebbers zal vanaf eind maand voor langere tijd vanwege een operatie afwezig zijn. Meneer Luiten neemt zijn taken over. Meneer Van Dijk is op 22 februari in Zwolle getrouwd met Manon. De mooie bruidstaart is door 2 leerlingen van De Tender gemaakt: Susan en Kelly. De leerlingen hebben de volgende dag op school een warm welkom gemaakt. Daarnaast verhuizen meneer en mevrouw Van Dijk volgende week naar een nieuwe Ik wens u veel leesplezier. woning. We wensen het bruidspaar Maarten van Minderhout veel geluk in het nieuwe huis.

2 Docent op de Tender Beste ouders en leerlingen, Mij is gevraagd een klein stukje in deze nieuwsbrief te schrijven over mijzelf. Mijn naam is Ellen Brouwer. Ik ben in 1979 begonnen aan de Burgemeester Bloemersschool (oei al heel oud dus), later is dat de Tender geworden. Toen mijn oudste zoon 1 jaar werd, heb ik ontslag genomen. Ik ben wel zo nu en dan blijven invallen, ook op andere scholen, tot ik na een paar jaar gelukkig weer ben aangenomen. Ik heb onze school erg gemist in die tijd. Wat ik het leukste vind aan onze school? Natuurlijk.. de leerlingen. Lekker gezellig en spontaan. Ook vind ik het fijn om mentor te zijn en voor mijn mentorleerlingen te kijken wat voor deze leerling mogelijk is en wat het beste bij deze leerling past. Het is dan ook super, wanneer een leerling op zijn of haar plekje terecht is gekomen en ik zie na jaren zo n leerling terug komen met een diploma, werk of met een goed plekje in de maatschappij en soms al een eigen gezin! Aan dat eigen plekje heb ik dan een heel klein steentje bijgedragen. En daar doe ik het voor! Zeepkistenrace Met men. Gerritsen zijn de leerlingen van 3 e klas houtbewerking en bovenbouw houtbewerking begonnen met de zeepkistenrace. Dit project gaat om samenwerking en het zelfstandig organiseren van materialen. Hout, metaal en wielen hebben we zelf georganiseerd waardoor wij de zeepkisten konden bouwen. Zelf hebben we een ontwerp bedacht en zijn aan de slag gegaan. Het is een super leuk project omdat we alles zelf mogen bedenken en uitvoeren. Eind maart gaan we met de kisten rijden, dit zal gebeuren op het terrein van V.v. Dieren. Er wordt een parcours uitgezet met springschans. We gaan dan met alle leerlingen die mee hebben gebouwd een gezellige ochtend beleven! Sven Janssen Prentenboek voorlezen Omdat de andere kinderen uit 2A de lessen Veilig op stage hebben, gaan wij: Jordy Priscilla en Sibel naar het Sterrenbos. We gaan daar de kleuters voorlezen uit een prentenboek. We vertellen ook wat over ons zelf. Wij vinden het erg leuk om de kinderen lachend te zien De juffen van het Sterrenbos vonden het ook heel aardig wat we deden. Sibel

3 Bedrijfsbezoek Ubbink Vorige week zijn we met klas 2a en 2b op bedrijfsbezoek naar Ubbink geweest. We kregen een rondleiding door het gebouw. Er was van alles te zien zoals opslag, robotmachines, heftrucks en een lopende band. Ik vond het erg leuk. Ik zou er wel stage willen lopen, bijvoorbeeld in het magazijn op de heftruck. Jordy Even voorstellen. Hallo, Ik ben Lilian Scheerder en ben 23 jaar oud. Ik volg de opleiding Secretarieel medewerker op het ROC A12 te Velp. Ik loop momenteel stage op de Tender in Dieren, waar ik achter de receptie zit. De werkzaamheden die ik hier heb zijn erg divers en afwisselend. Mijn eerste indruk van de school is positief. Kleinschalig maar heel gezellig en open. Mijn stageperiode zal zijn van 15 februari 2016 t/m 8 juli Ik ben ervan overtuigd dat ik hier erg veel kan en ga leren. Het is fijn om stage te lopen bij een organisatie waar je je thuis voelt. Ik ga een ontzettend leuke, drukke maar vooral leerzame tijd tegemoet. Beste ouder(s), verzorger(s), Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Annelies Spitman en ik zal tijdens de afwezigheid van meneer Pluimers zijn taken waarnemen. Dit betekent dat ik de komende weken onder andere de mentor van de leerlingen van 1B zal zijn. Afgelopen week heb ik al kennis gemaakt met de Tender, de leerlingen en de docenten. Vanaf deze week ben ik op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig. In 2008 ben ik al een periode werkzaam geweest op de Tender. Vanwege het werk van mijn man zijn we destijds verhuisd naar Zeewolde. Daar heb ik 7 jaar in de kinderopvang gewerkt. Nu ons gezin inmiddels compleet is met twee prachtige dochters en 3 lieve katten hebben we besloten terug te keren naar Dieren om dichter bij familie en vrienden te wonen. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om (tijdelijk) op mijn oude werkplek terug te keren en kijk ontzettend uit naar de komende tijd. Ik ga er samen met uw zoons en dochters een leerzame en vooral fijne tijd van maken en hoop u snel te ontmoeten. Tot ziens! Annelies Spitman

4 Intermezzo De bovenbouw leerlingen van Zorg / Facilitair gaan ieder maand een ochtend naar de bezoekers van de dagbehandeling bij Intermezzo. Onze buurtjes. Bij Intermezzo zijn drie groepen bezoekers. Woensdag 17 februari is het weer zover. Iedere leerling start bij een vaste groep en om half tien beginnen we met koffiezetten en het ontvangen van de mensen. Dan wordt er gezamenlijk koffie gedronken en gezellig gekletst. De ouderen van de dagbehandeling en de leerlingen beginnen elkaar al goed te kennen en dat levert vrolijkheid en grappen op. Om half elf gaan we beginnen met de activiteiten. Voor de dames is er uiterlijke verzorging en voor de heren biljarten en andere spellen. Op de foto s hiernaast zie je hoe ze genoten! Met name bij de uiterlijke verzorging waar nagels werden gelakt en de dames en een heer een gezichtsbehandeling ondergingen. Langzaam werd het stil want ontspanning levert rust op. De sfeer was geweldig en de hapjes tussendoor erg lekker. Een verwen-dag dus. De heren in de speelkamer waren ook goed bezig. Onze jongens krijgen biljartles en er worden heel wat kegels omgegooid. Kortom een erg gezellig ochtend. 9 Maart komen we terug en gaan we pannenkoekenbakken en eten. Beitske Janse NL Doet Vrijdag en Zaterdag 11 en 12 maart is het weer zover. NL doet heeft activiteiten door het hele land. De groepen die op vrijdag Zorg/ Facilitair hebben, gaan ook meedoen. Dat zijn 3 e jaars leerlingen en een deel 1 e jaars. We assisteren bij de Winter koek en zopie dag bij Hofstaete. Onze buren! De bewoners van Hofstaete hebben een beschermde plek nodig omdat ze ernstig dementerend zijn of om een andere reden niet zelfstandig kunnen wonen. Een deel van Hofstaete is gesloten, een ander deel open. De leerlingen van de Tender gaan ondersteunen bij de oud -Hollandse spelen en bereiden een speurtocht voor. De twee docenten van Zorg/ facilitair begeleiden die dag. We zorgen voor posters om mensen te lokken bij de spelen. Langs de route zijn er natuurlijk hapjes in de vorm van stamppotten, snert en chocolademelk. Smullen maar. Familie en vrienden komen die dag ook naar Hofstaete. Beitske Janse

5 Etaleren bij Fair Toys Vorige week hebben een aantal leerlingen uit het derde leerjaar leren etaleren bij speelgoedwinkel Fair Toys in Dieren. Ze kregen de opdracht om drie ramen te etaleren in de thema s Pasen, Voorjaar en Actie. Dit vonden ze erg leuk en deden ze ook erg goed! Project Albert Heijn Dieren Dit jaar zijn de vierde en vijfde jaars leerlingen met als hoofdvak Administratie/verkoop begonnen met het stagelopen bij de Albert Heijn in Dieren. Elke maandag gaan er 2 groepen om de beurt naar de Albert Heijn, een van de groepen gaat 's ochtends om 9 uur en de andere groep om 1 uur 's middags. De ochtendgroep heeft taken zoals de bonuskaartjes op de juiste plek hangen en de dag- en weekrestanten doen. De middaggroep moet zoal de weekrestanten en de vers doen. Ook zorgen we dat de emballage opgeruimd is en klaar staat voor de vracht. We leren klanten begroeten en helpen. De Albert Heijn gaat eind maart, begin april dicht, we komen daarna in een nieuwere Albert Heijn te werken. Naomi H. en Sanne v. A.

6 Project Makro Duiven Als je voor de richting verkoop en logistiek hebt gekozen ga je op maandag naar de Makro in Duiven. Je gaat er om kwart voor 11 heen tot 4 uur. Je gaat met men. van Dijk. Je maakt nieuwe prijskaartjes voor in de winkel met een terminal scanner. En beneden doe je bestellingen pakken voor klanten. We leren hoe het logistiek achter de schermen gaat en we leren hoe het in de winkel gaat. Fabiënne Creativiteit bij Beeldende Vorming Bovenstaande werken zijn gemaakt door verschillende leerlingen uit klas 1 t/m 3 De tekeningen hiernaast zijn gemaakt door Prescilla en Mila.

7 Leerling / docent van de maand De leerling van deze maand is.. Shamso!! Dit omdat ze élke minuut besteedt aan het leren van haar KPC. En als ze toetsen of opdrachten doet, zoekt ze ieder woord dat ze niet kent op bij Google Translate. Een onwijs hard werkende leerling die er alles aan doet om zich te redden hier in de Nederlandse maatschappij! De Trofee (gemaakt bij houtbewerking)! Verjaardagen 11 maart Dennis 14 maart Mevr. van den Broek 16 maart Men. Dellemann 17 maart Elroy 19 maart Rick 20 maart Mw. Scheerder en Danique 21 maart Danielle S. 22 maart Romy 26 maart Jaimy van de P. 27 maart Mevr. Kettelerij 29 maart Mw. Van Huët en Ramon 31 maart Edith 6 april Leilanie 7 april Christiaan 9 april Mevr. Vollebregt Belangrijke data 24 maart Schoolfeest maart Lang Paasweekend 14 april Nieuwe maandbrief komt uit!

8 Onderzoek van de universiteit van Utrecht Er zijn maar weinig jongeren die niét over een smartphone of Facebook beschikken. De universiteit van Utrecht heeft een onderzoek gedaan naar de nadelige gevolgen hiervan. Het doel van dit onderzoek was om na te gegaan in hoeverre er een verband is tussen veelvuldig gebruik van sociale media en de schoolprestaties van jongeren. Daarnaast is onderzocht in hoeverre er sprake is van concentratieproblemen en hyperactiviteit. In totaal hebben 701 leerlingen van vier middelbare scholen (leeftijd 12 tot 15 jaar) op school een vragenlijst ingevuld. Uit de resultaten blijkt dat jongeren die veel gebruik maken van sociale media minder goede schoolprestaties hebben en daarnaast blijken zij ook meer concentratieproblemen en hyperactiviteit te ervaren. Uit de analyses kwam ook naar voren dat de relatie tussen gebruik van sociale media en schoolprestaties verklaard wordt door zowel concentratieproblemen als hyperactiviteit. Conclusie is dat er een verband is tussen het gebruik van sociale media en schoolprestaties van jongeren en dat een toename van concentratieproblemen en hyperactiviteit een belangrijke rol lijken te spelen hierin.

Volgend schooljaar wordt er een praktijkruimte gehuurd bij Stenfert Interieurbouw in Dieren. Er worden dan praktijklessen op locatie verzorgd.

Volgend schooljaar wordt er een praktijkruimte gehuurd bij Stenfert Interieurbouw in Dieren. Er worden dan praktijklessen op locatie verzorgd. Jaargang 4, nummer 10 Maand juli 2016 Van de directeur Geachte ouder/verzorger/lezer, Voor u ligt het laatste infobulletin van dit schooljaar. Het is een goed jaar geweest met veel mijlpalen op allerlei

Nadere informatie

Van de directeur. Walibi. Jaargang 2, nummer 9 Mei 2014

Van de directeur. Walibi. Jaargang 2, nummer 9 Mei 2014 Jaargang 2, nummer 9 Mei 2014 Van de directeur Beste ouder, verzorger, lezer, Voor u ligt de maandbrief van mei 2014. Deze maand was een drukke maand voor de leerlingen en docenten. Om een idee van alle

Nadere informatie

Inleiding. Mededelingen uit het team. Schoolreis Rotterdam. Jaargang 5, nummer 15 Maart 2017

Inleiding. Mededelingen uit het team. Schoolreis Rotterdam. Jaargang 5, nummer 15 Maart 2017 Jaargang 5, nummer 15 Maart 2017 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt weer een nieuwe maandbrief. In deze maandbrief leest u alle nieuwe informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De

Nadere informatie

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf Praktijkonderwijs talent ben je zelf open dagen zaterdag 26 januari 10:00-13:00 uur zaterdag 2 februari 10:00-13:00 uur School-in-bedrijf woensdag 16 januari woensdag 23 januari woensdag 30 januari Wat

Nadere informatie

PROJECT WEET WAT JE EET

PROJECT WEET WAT JE EET April 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt weer een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u alle informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De Tender. PROJECT WEET WAT JE EET Een

Nadere informatie

Voor u ligt weer een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u alle informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De Tender.

Voor u ligt weer een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u alle informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De Tender. Juni 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt weer een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u alle informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De Tender. NIEUWS UIT HET TEAM Mevrouw van

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Inleiding. Mededelingen uit het team. Schoolfeest. Jaargang 5, nummer 19 Juni 2017

Inleiding. Mededelingen uit het team. Schoolfeest. Jaargang 5, nummer 19 Juni 2017 Jaargang 5, nummer 19 Juni 2017 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt weer een nieuwe maandbrief. In deze maandbrief leest u alle nieuwste informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De

Nadere informatie

MEDEDELINGEN UIT HET TEAM

MEDEDELINGEN UIT HET TEAM November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt weer een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u alle informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De Tender. MEDEDELINGEN UIT HET TEAM

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Vanaf 1 februari is mevr. Smeenk met zwangerschapsverlof. Meneer Luiten zal haar lessen en bijbehorende taken overnemen.

Vanaf 1 februari is mevr. Smeenk met zwangerschapsverlof. Meneer Luiten zal haar lessen en bijbehorende taken overnemen. Jaargang 5, nummer 14 Februari 2017 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt weer een nieuwe maandbrief. In deze maandbrief leest u alle nieuwe informatie, ontwikkelingen en activiteiten van

Nadere informatie

Op 28 juni van uur verwelkomen we 24 nieuwe brugklassers voor de eerste introductie en kennismaking met de mentoren op de Tender.

Op 28 juni van uur verwelkomen we 24 nieuwe brugklassers voor de eerste introductie en kennismaking met de mentoren op de Tender. Jaargang 4, nummer 9 Maand juni 2016 Geachte ouder/verzorger/lezer, Voor u ligt het infobulletin de Tender van juni 2016. Met trots melden wij u dat voor de IVIO examens 87% van de leerlingen geslaagd

Nadere informatie

Van de directeur Beste ouder, verzorger, lezer, Voor u ligt de maandbrief van april 2016.

Van de directeur Beste ouder, verzorger, lezer, Voor u ligt de maandbrief van april 2016. Jaargang 4, nummer 7 April 2016 Van de directeur Beste ouder, verzorger, lezer, Voor u ligt de maandbrief van april 2016. NL Doet. De Tender heeft de afgelopen maand meegeholpen met de actie NL doet. Leerlingen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 13, nummer 05. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 13, nummer 05. website: De Hobbitkrant Jaargang 13, nummer 05 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 13, nummer 05 23 December 2016 In dit nummer: Voorwoord Project groep 1 en 2 Schaatsprestatierit

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Het was in Doetinchem. We gingen erheen met de bus! Er waren 3 scholen! Mijn groepje heeft gewonnen: 16-1 en 4-3. Ik vond het geweldig!

Het was in Doetinchem. We gingen erheen met de bus! Er waren 3 scholen! Mijn groepje heeft gewonnen: 16-1 en 4-3. Ik vond het geweldig! Jaargang 5, nummer 11 Maand oktober 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de maandbrief van september! Er is weer veel gebeurd de afgelopen weken op De Tender. Een selectie daarvan kunt u lezen

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels De eerste nieuwsbrief van 2018! Het jaar is alweer een poosje bezig. Eigenlijk zou de nieuwsbrief een maand geleden verstuurd worden, maar gezien alle feest- en verjaardagen, een babyboom bij de koeien

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Even voorstellen Kinderopvang / Peuteropvang / Buitenschoolse Opvang

Even voorstellen Kinderopvang / Peuteropvang / Buitenschoolse Opvang Wij zijn: Graag willen wij u voorstellen aan de leidsters (en medewerkers) van ons Kindcentrum Supertof. Ik ben: Melanie Stein- van Regteren: Eigenaar/ Directeur (en pedagogisch medewerker). Werkzaam op

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Tryout cultuur

Nieuwsbrief van: Tryout cultuur Een triest bericht Afgelopen woensdag bereikte ons het trieste nieuws dat de vader van Patrycja uit groep 7/8a is overleden. De vader van Patrycja woonde in Polen en hij is daar bij een ernstig auto ongeluk

Nadere informatie

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2018-2019 Nummer 01 07 september 2018 2018 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding...

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 4 N I E U W S B R I E F 10-10-2018 Op woensdag 3 oktober werd de Kinderboekenweek officieel door ons geopend. Het thema dit jaar is vriendschap en tijdens de opening stond het prentenboek van Kleine

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

doen! Alles wat jij wilt weten over Helicon VMBO Eindhoven

doen! Alles wat jij wilt weten over Helicon VMBO Eindhoven Leerlingfolder Groen moet je doen! Alles wat jij wilt weten over Helicon VMBO Eindhoven Eindhoven 10x vraag en antwoord: dat is makkelijk kiezen! 1 2 Een dag op school Hoe ziet mijn schooldag eruit? De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU -------------------- ---------- HEREXAMEN/HERPROFILEREN In het onderstaande rooster staat het overzicht wanneer, waar en welke vakken voor het 2e tijdvak worden afgenomen. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

Meer dan alleen een goede school

Meer dan alleen een goede school Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Meer dan alleen een goede school i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q Elke leraar kan goed met kinderen omgaan. Ze geven je een veilig

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

www _ 1

www _ 1 www.veenoord.info 1 Op Veenoord heb jij de regie in handen! Je volgt je eigen persoonlijke leerroute en doet waar mogelijk vakken op een hoger niveau (BB/ KB/TL). Je leert eigen keuzes maken en zet prestaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) Februari 2016 Jaargang 6, nr. 4 Nieuwsbrief In dit nummer: Oudergesprekken groep 3 tot en met 8: Oudergesprekken 1 Voorlopige en definitieve schooladviezen. 2 Even voorstellen 3 Creatief denken Thuissoftware

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 17 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje: Afgelopen dinsdag was er een thema avond

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016 Door leerlingen en de mentor van V2Y

Nieuwsbrief Oktober 2016 Door leerlingen en de mentor van V2Y Nieuwsbrief Oktober 2016 Door leerlingen en de mentor van V2Y Beste ouders/verzorgers en docenten van V2y, Hierbij ontvangt u de enige echte digitale nieuwsbrief van klas V2y van t Hooghe Landt in het

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans 2014 waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE ? We zijn een KLEINE SCHOOL waar iedereen elkaar kent Waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE WEINIG LESUITVAL

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Orion 11-13 Koffieochtend Op 26 september staat de eerste koffieochtend voor ouders en directie

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie