Vaartocht 2013 deel 2 : Onthaasten op de Saône

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vaartocht 2013 deel 2 : Onthaasten op de Saône"

Transcriptie

1 Vaartocht 2013 deel 2 : Onthaasten op de Saône Na 14 juli, Franse Nationale feestdag met een spetterend vuurwek in Les Roches de Condrieu gaan we met de TGV van uit Lyon voor twee weken naar huis, om dan met onze kleindochter Kyana terug te komen voor een drie weekse toch op de Saône. Op donderdag25 juli gaan we met Kyana terug naar de boot. Het is hier nu snik heet, en we gaan s avonds een hapje eten in het restaurant van de waterskikabelbaan naast onze ligplaats. Terwijl we eten hebben we het vrij spektakel van de waterskiërs. Op vrijdag gaan we inkopen doen om onze koelkast terug op te vullen, en in de namiddag zoeken we soelaas in het water van de grote waterplas aan de haven. Met de TGV naar Lyon.

2 Tof etentje aan de waterskikabelbaan.

3 Zaterdag 27 juli: Les Roches de Condrieu - Lyon. (Vaartijd: 4u30, 2 sluizen, 41km) We hebben hier een hittegolf, met een temperatuur van 38 graden. De vaartocht naar Lyon brengt afkoeling, maar er staat een strakke warme wind uit het zuiden, en tegen de stroming in geeft dat op de Rhone op sommige stukken een woelig vaarwater, precies een kabbelende zee. We varen een half uur langer tegen stroom dan bij de heen vaart. Al bij al valt de stroming hier nog al mee. In de port de plaisance van Lyon blijven we terug een dagje liggen.

4 Op de zwoele avond in Lyon, speelt Kyana praatjesmakers met moeke!!. Confluance shoppingcenter.

5

6 We hebben met Michel en Maggy, de broer en schoonzus van Mia afgesproken in de jachthaven van Lyon. Zij komen zondag 28 juli met Guy en Sandra en de kindjes even langs op hun terugweg van vakantie in de provence. Na de middag komt er een onweer over dat gelukkig voor afkoeling zorgt. Als de familie weg is nemen we de tram, metro en funiculaire naar de basiliek van Lyon in de wijk Fourviaire. Met de metro de berg op naar die basiliek is een toffe uitstap voor Kyana. Maandag 29 juli : Lyon - Trevoux We varen na het dagje Lyon af naar Trevoux. Het onweer is over, en hebben terug goed weer, zodat we een dagje kunnen gaan zwemmen in het mooie zwembad van Trevoux.

7 Trevoux

8

9 Woensdag 31 juli: Trevoux - Montmerle Na Trevoux varen we door naar Montmerle sur Saöne, om terug bij Emile Job, hun specialiteit kikkerbillen met peterselie en look te gaan eten. Donderdag 1 augustus: Montmerle - Macon Van Montmerle varen we verder op tot Macon. Aan de publieke steiger ligt er eigenaardig genoeg geen enkel jacht afgemeerd. Wij verkiezen echter om 3 km verder op terug te stoppen in de jachthaven van Macon. We liggen hier kort bij het groot warenhuis om daar boodschappen te kunnen gaan doen. Zaterdag 3 augustus: Macon - Cuisery (Op La Seille) Na een rustdagje in Macon varen we op zaterdag 3 augustus, 26 km verder aan stuurboord het klein riviertje LaSeille op. Deze mooie gekanaliseerde rivier is over 39 km bevaarbaar tot Louhans. Bij gebrek aan beroepsvaart op deze rivier is het een waterparadijs voor de pleziervaart. In Branges en in Louhans zijn er verhuur maatschappijen gevestigd, en we komen dus terug veel huurboten tegen. Eerste sluis op La Seille.

10 Direct na de eerste sluis in La Truchère kan men goed afmeren aan pontons, maar we varen 13 km verder tot Cuisery, waar we afmeren aan de pontons met water en elektriciteit van de plaatselijke camping. Tegen 's avonds ligt de ponton echter wel vol. In La Truchère zullen we stoppen op onze terugweg. Cuisery. Zondag 4 augustus: Cuisery - Louhans. Op zondag varen we verder tot Louhans. Hier meren we af aan de pontons van verhuurmaatschappij Les Canalous. Het is hier druk, want tegen de avond ligt de steiger hier ook weer vol. De wereld is toch klein.!!!. Een Vlaamse familie met twee kleine kinderen rijden met de wagen 700km, stappen dezelfde dag in Branges op een huurboot van Le boat, varen ½ uur van Branges tot Louhans, en waren verbaasd om vlak naast een jacht met op de kop een Vlaamse leeuw af te meren.

11 Bij de laatste sluis voor Louhans moesten we in een smal stuk uitwijken voor de tegenliggers, en kregen daar wat in onze schroef. Achteruitslaan hielp niet, en vaarden de laatste drie km dan maar langzaam verder tot Louhans. Op maandag morgen neem ik contact op met de verzekeringsmaatschappij, om het voorval te melden. We hadden een duiker nodig om de schade te inspecteren. Via de info van Les Canalous kregen we een telefoonnummer van de locale duikersclub Les plongeurs du Lohannais, die zo bereidwillig zijn om mij uit de nood te helpen, en een pak verroeste ijzerdraad verwijderen. Het is soms wel leuk op het water dat watersporters andere watersporters willen helpen. We kunnen morgen zonder problemen onze reis verder zetten, zonder schadegeval voor de verzekering. De hoofdstraat van Louhans, met zijn 157 arcades.

12 Mooie kerk. Duiker verwijderde deze draad uit onze schroef. Daar gingen we niet ver meer mee komen.

13 Dinsdag 6 augustus: Louhans - Cuisery. We varen van Lauhans terug tot Cuisery, een klein dorpje met veel tweedehands boekenwinkels. Men noemt het dorpje: Cuisery, le village dus livre. Het leuke op deze rivier is dat als de sluiswachter niet aanwezig is, je als schipper de 4 manuele sluizen op deze vaarweg zelf kunt bedienen.

14 En aan de sluis staat er een horde nieuwsgierigen toeschouwers, het komen en gaan van de jachten te volgen!!!.

15 Cuisery, village du livre. Woensdag 7 augustus: Cuisery - La Truchére. Het is vandaag zwaar bewolkt en het regent aanhoudend, en de temperatuur is een stuk naar omlaag. We varen dan ook maar 12 km verder tot in La Truchère, het dorpje dat we bij het opvaren van La Seille links lieten liggen. De uitbater van de jachthaven heef er kleine huurbootjes liggen, een restaurant en bar en een kleine épicerie op drijvende pontons. Gezien het regenweer, en er dan verder weinig is te beleven in het dorpje gaan we in het restaurantje van de haven op de middag eten. We eten er weer voortreffelijk de specialiteit van deze regio: grenouilles, kikkerbillen met frietjes.

16 L'Escale a La Truchère. Afmeerplaats in La Truchère

17 Kyana vond dit een leuk regenwormpje.

18 Morgen verlaten we La Seille, en buiten het probleem met de ijzerdraad in onze schroef, is dit kleine riviertje ons zeer goed bevallen, en is een aanrader om eens te bevaren. Het is een vaarwater in een groene omgeving, met vele en grote meanders zoals onze Dender. Men moet wel rekening houden met een paar zaken zoals de diepgang. Op een paar plaatsen was de diepgang max 1m20, de doorvaarthoogte was nu geen probleem, maar de rivier is niet altijd bevaarbaar van wegen de waterstand, die soms één meter hoger kan staan, met gevolg van doorvaarthoogten onder enkele lage bruggen. Donderdag 8 augustus: La Truchére - Tournus. Het is vandaag de tweede regendag op rij, en varen maar weer een klein stukje van 7km de Saône op tot Tournus. Om 10 uur zijn er nog enkele plaatsen vrij op de ponton van Tournus, en meren hier af voor de rest van de dag. Dat geeft Mia de tijd om naar een schoonheidssalon te gaan voor een gezichtsverzorging. Onze vrienden Arie en Annie van Cosmopoliet meren iets later achter ons af. Zij zijn de Rhone afgevaren tot in Sète, en hebben ons nu terug ingehaald. Het is hier verder wel druk met huurboten want na de middag is er hier in Tournus geen ligplaats meer vrij. Winkelstraat in Tournus.

19 Na de middag nemen we de tijd om de abdij en kerk van Tournus te bezoeken. Abdij van Tournus

20 Tournus. Vrijdag 9 augustus: Tournus - Chalon sur Saône. Het slechte weer is voorbij getrokken, en we hebben terug prachtig weer. Rond 8 uur vertrekken we om zeker te zijn een ligplaats in de jachthaven van Chalon te vinden. We blijven hier een dagje liggen, want we willen van hieruit onze trein plaatsen op de TGV van volgende week uit Dijon naar Brussel te reserveren. Als ik s avonds de afwas wil doen, valt onze waterpomp die ik in Les Roches vernieuwde terug uit. Ik kon bijgevolg terug aan het sleutelen gaan. De pomp bleek nog in orde, maar de drukschakelaar heeft het begeven. Dan maar deze schakelaar overbruggen, zo blijft de pomp toch draaien, en komt er toch water uit de kraantjes. Dit gaf wel meer druk op de waterleidingen, met als gevolg dat het overdrukventiel van de boiler onklaar geraakte. We liggen gelukkig naast een Brico center zodat ik op zaterdag een dagje verder klussen, om als loodgieter de boiler te herstellen.bij Chalon Nautic vondt ik ook nog een nieuwe schakelaar voor de waterpomp, en was alles zaterdag avond terug in orde. De vrouwen hadden een dagje vrij om in Chalon te gaan shoppen.

21 Zondag 11augustus: Chalon - Verdun sur Doubs. Van Chalon gaan we verder tot in Verdun sur le Doubs. In Verdun is het mooi liggen, maar hou er rekening mee dat men hier enkel op de franse manier kan afmeren. Er zijn geen vingerpieren, en men moet met de achterspiegel tegen de ponton afmeren. Boven de jachthaven, bij de havenmeester was Kyana er als de kippen bij om in het ijssalon van de havenmeester een ijsje te kopen. We kijken uit of we een restaurantje vinden, maar op zondag zijn die s avonds gesloten. Verdun sur le Doubs

22 Maandag 12 augustus: Verdun - Seurre. We varen terug 2 uur verder van Verdun tot Seurre. Op onze heenreis zijn we hier niet gestopt, en ontdekken een zeer goed uitgeruste port de plaisance, met ruim voldoende bezoekersplaatsen, en aan de overkant van de jachthaven, naast de camping is ook een zwembad. In de capitainerie kunnen we gebruik maken van een wasmachine en droogkast, en Mia laat hier dan ook een kookwas draaien.

23 Seurre. Toffe afmeerplaats in Seurre. Dinsdag 13 augustus: Seurre - St Jean de Losne. We varen terug 2 uur verder tot in St Jean de Losne. Hier willen we afmeren aan de kaaimuur voor de brug over de Saône, maar alle afmeerplaatsen zijn al ingenomen. We meren dan terug af in de jachthaven bij H2O.

24 Woensdag 14 augustus: St Jean de Losne - Auxonne. We gaan van St Jean de Losne met Kyana het laatste stukje (2 uur) varen tot Auxonne. Hier blijft de boot liggen tot eind augustus. In vergelijking met St Jean de Losne is de jachthaven van Auxonne naar onze mening een betere ligging m.b.t. tot het openbaar vervoer. In St Jean de Losne heeft men maar enkel een trein in de voormiddag, en een trein in de namiddag naar Dijon. Van hier uit heeft men om het uur een trein naar Dole en naar Dijon. We worden hier ook vriendelijk onthaald door de havenmeester, een Engels echtpaar Roy & Caroline Sycamore. De wereld is toch weer klein, Dirk Vansteeland met zijn Chocola uit VVW Westhoek, Nieuwpoort ligt hier ook afgemeerd. Hij blijft hier een jaar liggen om met zijn chocola deze prachtige regio te verkennen. Morgen, vrijdag gaan we met de trein het stadje Dole bezoeken, en op zaterdag 17 augustus gaan we met de TGV van uit Dijon Kyana terug naar huis brengen. Voor de Barrage van Auxonne. De stroming op Saône is nu miniem, want de barrage is volledig gesloten.

25 Middeleeuwse folkloremarkt op 15 augustus in kasteel van Auxonne.

26 Het moet niet altijd een ijsje zijn. Met de trein gaan we in 10 min. van Auxonne naar Dole.

27 Dole. Het was voor Kyana weer een leuke vaarvakantie. Morgen gaan we met de TGV van Dijon naar Parijs, en met de Thalis van Parijs naar Brussel. Kyana haar mama zal tevreden zijn dat ze terug thuis komt!!!. In september varen we Condacum dan van uit Auxonne naar huis.

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

Vaartocht SK 246 Condacum 2013.

Vaartocht SK 246 Condacum 2013. Vaartocht SK 246 Condacum 2013. In het vaarseizoen 2103 plannen we een tocht naar de Rhone richting Lyon - Valence. Voor onze Condacum fans brengen we dan hier ons relaas van deze reis. Na de lange kille

Nadere informatie

Base Le Boat St. Jean de Losne. LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau St Jean De Losne France. GPS : Lat x Lon , 5.

Base Le Boat St. Jean de Losne. LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau St Jean De Losne France. GPS : Lat x Lon , 5. Base Le Boat St. Jean de Losne LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau 21 170 St Jean De Losne France GPS : Lat x Lon 47.1079067, 5.2604744 Tél 0033 (0) 380 270 350 Fax 0033 (0) 380 270 351 Email : losne@leboat.com

Nadere informatie

Base Le Boat Branges

Base Le Boat Branges Base Le Boat Base Le Boat Port de Plaisance 71500 France E5 10.7` N46 38.597` Tel: 0033 (0) 385 749 233 Fax: 0033 (0) 385 753 742 Email : branges@leboat.com Base manager: Colin Farrow INFORMATIE VOOR UW

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

Branges Basis Informatie

Branges Basis Informatie Branges Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

MESSAC Basis Informatie

MESSAC Basis Informatie MESSAC Basis Informatie is gelegen aan de rivier de Vilaine en is slechts een brug verwijderd van het bruisende centrum van Guipry aan de andere kant van de rivier. De stad herbergt een aantal interessante

Nadere informatie

Branges Basis Informatie

Branges Basis Informatie Branges Basis Informatie De inwoners van Bourgogne kennen net zoveel passie voor goed eten als voor het leven zelf. Een boottocht is de manier bij uitstek om dit gastronomische Franse paradijs te ontdekken.

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Branges Basis Informatie

Branges Basis Informatie Branges Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

FONTENOY LE CHATEAU BASIS INFORMATIE. Base Le Boat Fontenoy le Chateau

FONTENOY LE CHATEAU BASIS INFORMATIE. Base Le Boat Fontenoy le Chateau BASIS INFORMATIE FONTENOY LE CHATEAU Base Le Boat Fontenoy le Chateau Le Boat Fontenoy le Château Port de Plaisance 88 240 Fontenoy Le Château Frankrijk Tél 0033 (0) 329 30 43 98 Fax - 0033 (0) 329 30

Nadere informatie

Base Le Boat Condom. LE BOAT Condom Quai De La Bouquerie 32100 Condom - Frankrijk. Email : lemas@leboat.com Base Manager : Christian Lassaunière

Base Le Boat Condom. LE BOAT Condom Quai De La Bouquerie 32100 Condom - Frankrijk. Email : lemas@leboat.com Base Manager : Christian Lassaunière Base Le Boat Condom LE BOAT Condom Quai De La Bouquerie 32100 Condom - Frankrijk Email : lemas@leboat.com Base Manager : Christian Lassaunière Tél - 0033 (0) 562 28 46 46 Fax - 0033 (0) 562 28 37 28 GPS

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzingen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie zal de meeste vragen

Nadere informatie

Maar je kunt Frankrijk ook ontdekken per boot via de rivieren en kanalen. Wij doen dat al een paar jaar met onze boot, de Cadans III.

Maar je kunt Frankrijk ook ontdekken per boot via de rivieren en kanalen. Wij doen dat al een paar jaar met onze boot, de Cadans III. Frankrijk het meest favoriete vakantieland van Nederland. Velen gaan met de auto, caravan, camper of fiets. Voor een weekend bezoekt men vaak Parijs of een van de andere fraaie steden. Maar je kunt Frankrijk

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

Schleuse Rosenbeck Spandau Nordhafen.

Schleuse Rosenbeck Spandau Nordhafen. 17-07-2017 Schleuse Rosenbeck Zehdenick. We gaan vanaf het Werbellinkanal weer terug naar het plasje waar we eerder zo fijn geankerd hadden. De Prerauer stick. Maar als we Zehdenick, het stadje wat vlak

Nadere informatie

Spandau Nordhafen Anker Glendower See

Spandau Nordhafen Anker Glendower See 03-08-2017 Spandau Nordhafen Berlin / Charlotteburg. We verlaten Spandau en varen via Schleuse Spandau de Spree op. Best wel een beetje spannend. Er wordt veel gezegd en geschreven over de terreur van

Nadere informatie

TREBES Basis Informatie

TREBES Basis Informatie TREBES Basis Informatie Pas wanneer u van een vakantie op Canal du Midi heeft genoten kun je echt zeggen dat je geproefd hebt van de genoten van het leven. Vaar door de lagere vlaktes van de Languedoc

Nadere informatie

De Willemsroute. Het verleidelijke alternatief. Vaarverslag naar Maastricht via het kanaal Wessem-Nederweert en de Belgische Zuid-Willemsvaart

De Willemsroute. Het verleidelijke alternatief. Vaarverslag naar Maastricht via het kanaal Wessem-Nederweert en de Belgische Zuid-Willemsvaart De Willemsroute Het verleidelijke alternatief Vaarverslag naar Maastricht via het kanaal Wessem-Nederweert en de Belgische Zuid-Willemsvaart Met het mooie Pinksterweer in het verschiet verlaten wij op

Nadere informatie

Base Le Boat Port Cassafieres. Le Boat Port Cassafières Port Cassafières 34420 Portiragnes Frankrijk GPS : 43.29154477743047 3.

Base Le Boat Port Cassafieres. Le Boat Port Cassafières Port Cassafières 34420 Portiragnes Frankrijk GPS : 43.29154477743047 3. Base Le Boat Port Cassafieres Le Boat Port Cassafières Port Cassafières 34420 Portiragnes Frankrijk GPS : 43.29154477743047 3.37138652 Tel - 0033 (0) 467 90 91 70 Fax - 0033 (0) 467 90 96 86 Email: cassafieres@leboat.com

Nadere informatie

Fontenoy le Chateau Basis Informatie

Fontenoy le Chateau Basis Informatie Fontenoy le Chateau Basis Informatie Fontenoy-le-Château is een kleine marktstad waar de rivier de Coney doorheen loopt. Fontenoy was eens een bijzonder levendige stad met mooie bestrating van kinderkopjes.

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Het schip dient uiterlijk om 13.00 uur terug te zijn in de haven!

Het schip dient uiterlijk om 13.00 uur terug te zijn in de haven! Rode route Nieuwegein, Utrecht (alleen voor schepen met een hoogte tot 2.85 mtr), Maarssen, Breukelen, Loosdrechtse Plassen, Weesp, Muiden-IJsselmeer (alleen met toestemming van Hatenboer Yachtcharter),

Nadere informatie

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC:

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: LE BOAT MESSAC Port de Plaisance, BP 8 35480 Messac France Tel : 0033 (0) 299 34 60 11 Fax: 0033

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT Port du Canal F- 67870 Boofzheim Frankrijk Tel 0033 (0) 388 748 997

Uw vertrekbasis : LE BOAT Port du Canal F- 67870 Boofzheim Frankrijk Tel 0033 (0) 388 748 997 Uw vertrekbasis : LE BOAT Port du Canal F- 67870 Boofzheim Frankrijk Tel 0033 (0) 388 748 997 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze

Nadere informatie

Vakantie 2015 van BLUE MOON en SWELL

Vakantie 2015 van BLUE MOON en SWELL Vakantie 2015 van BLUE MOON en SWELL Strépy-Thieu, kanaal Blaton-Ath & Dender Wie al eens aangemeerd heeft in de mooie jachthaven van Deinze op de toeristische Leie, kent ongetwijfeld de havenmeesters

Nadere informatie

28 november Naar Andance, Andancette. We vertrekken in de mist. Daarna wordt het helder.

28 november Naar Andance, Andancette. We vertrekken in de mist. Daarna wordt het helder. 28 november 2011. Naar Andance, Andancette. We vertrekken in de mist. Daarna wordt het helder. Het tweelingdorp is gescheiden door de Rôhne. Met een oude brug die bloedgevaarlijk is want er racen auto

Nadere informatie

Decize Basis Informatie

Decize Basis Informatie Decize Basis Informatie Varen door de regio s Bourbonnais en Nivernais zal u een gevoel geven van ontspanning en zal uw zintuigen prikkelen. Dit is een regio die bekend staat om zijn rustige manier van

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Eigenlijk best dicht. op-en-neer naar Londen in het najaar

Eigenlijk best dicht. op-en-neer naar Londen in het najaar Eigenlijk best dicht op-en-neer naar Londen in het najaar We hebben plotseling tijd over en willen we nog wat gaan zeilen. Er komt een lange stabiele periode aan; oostelijke winden aan het begin van de

Nadere informatie

Reisverslag Soliman Reys 2017 # Haren (Ems) Sluis Hesselte.

Reisverslag Soliman Reys 2017 # Haren (Ems) Sluis Hesselte. 06-05-2017 Haren (Ems) Sluis Hesselte. We gaan het Dortmunt Ems kanaal op. Het weer is wat beter dan voorspeld en het wordt 20º C. We doen 4 sluizen. Braaf achter een binnenvaartschip aan en je hoeft niet

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie

Nadere informatie

Base Le Boat Boofzheim. LE BOAT Port du Canal 67870 Boofzheim France

Base Le Boat Boofzheim. LE BOAT Port du Canal 67870 Boofzheim France Base Le Boat Boofzheim LE BOAT Port du Canal 67870 Boofzheim France Tel 0033 (0) 388 748 997 Fax 0033 (0) 388 746 210 Email hesse@leboat.com Base Manager : Charles Schmitter INFORMATIE VOOR UW VERTREK:

Nadere informatie

Basisinformatie JARNAC

Basisinformatie JARNAC Basisinformatie JARNAC Basis Le Boat Jarnac LE BOAT Jarnac Quai François Mitterrand 16200 Jarnac France Tél - 0033 (0) 545 36 59 98 Fax - 0033 (0) 545 36 20 69 Email : jarnac@leboat.com Base Manager :

Nadere informatie

VAARREGELS DE BELANGRIJKSTE

VAARREGELS   DE BELANGRIJKSTE DE BELANGRIJKSTE VAARREGELS Dit overzicht omvat een vereenvoudigde voorstelling van vaarregels op het water. Een totaaloverzicht vind je op www.visuris.be/scheepvaartreglementering. Verder moeten schippers

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 PROVENCE CRUISE Cruise doorheen de Provence, de Camargue en de valleien van de Rhone en de Saone De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Camargue wordt beschouwd als één van de meest exotische streken

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

1. Doelstellingen ICT binnen het domein informatie zoeken en verwerken ( leerlijn VSKO)

1. Doelstellingen ICT binnen het domein informatie zoeken en verwerken ( leerlijn VSKO) 12 juni 2007 Een les net voor de vakantie begint EEN IDEE VOOR EEN COMPUTERLES ( 1 lestijd) 4 de, 5 de en 6 de leerjaar VAKANTIE Voor deze les maken we gebruik van : www.nmbs.be www.google.be www.meteofrance.com

Nadere informatie

Fontenoy le Château Basis Informatie

Fontenoy le Château Basis Informatie Fontenoy le Château Basis Informatie Fontenoy-le-Château is een kleine marktstad waar de rivier de Coney doorheen loopt. Fontenoy was eens een bijzonder levendige stad met mooie bestrating van kinderkopjes.

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Wat je van ver haalt is!

Wat je van ver haalt is! Wat je van ver haalt is! Hemelvaartsweekend was het zover. Na begin van het jaar de koop van onze Westbas 29 Offshore overeengekomen te zijn met de Duitse eigenaren, was nu het moment om de boot naar Nederland

Nadere informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie

Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre Basis Informatie Nort-sur-Erdre biedt een zeer mooie, rustige en natuurlijk omgeving aan de rivier de Erdre. Ontdek het natuurlijk erfgoed, de mooie wandelpaden, de picknickplaatsen en meren.

Nadere informatie

Basis Le Boat St Gilles. LE BOAT Camargue 2 Quai Du Canal 30 800 St Gilles France GPS : E4 26.417` N43 40.922`

Basis Le Boat St Gilles. LE BOAT Camargue 2 Quai Du Canal 30 800 St Gilles France GPS : E4 26.417` N43 40.922` Basis Le Boat St Gilles LE BOAT Camargue 2 Quai Du Canal 30 800 St Gilles France GPS : E4 26.417` N43 40.922` Tel - 0033 (0) 4 66 87 22 66 Fax - 0033 (0) 4 66 87 15 20 Email : stgilles@leboat.com Basis

Nadere informatie

Vaartocht Spiere kanaal en Canal de Roubaix

Vaartocht Spiere kanaal en Canal de Roubaix Vaartocht Spiere kanaal en Canal de Roubaix Dag 1 zaterdag We vertrekken pas in de namiddag vanuit onze thuishaven Yachting Merelbeke richting Oudenaarde. Mooi weertje en varen met alles open De Bovenschelde

Nadere informatie

SAARBRUCKEN Basis Informatie

SAARBRUCKEN Basis Informatie SAARBRUCKEN Basis Informatie De mooie rivier de Saar waaraan onze vertrekhaven haar naam ontleent, baant zich een weg door het bosgebied van de Hondsrug. Dit Duitse middelgebergte biedt zowel aan beginners

Nadere informatie

Met het paasverlof in april verlaten we VVW Westhoek in Nieuwpoort, om eerst deel te nemen aan de toervaart in Leopoldsburg.

Met het paasverlof in april verlaten we VVW Westhoek in Nieuwpoort, om eerst deel te nemen aan de toervaart in Leopoldsburg. SK 246 Condacum Vaartocht naar Doubs deel 1 : Van Leopoldsburg tot ST Jean de Losne Dit jaar plannen we een lange vaartocht naar de Doubs, of het Canal du Rhone au Rhin. We kunnen dezelfde route nemen

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Zaterdag 18 oktober 2003 Om 5 uur loopt de wekker af. Gisteravond hebben we de camper al ingepakt dus blijft vanmorgen

Nadere informatie

BASIS INFORMATIE WOUDSEND

BASIS INFORMATIE WOUDSEND BASIS INFORMATIE WOUDSEND Basis Le Boat Woudsend Le Boat Netherlands BV De Zwaan 18, Woudsend 8551 RK Tel: 0031 (0)514 591251 Fax: 0031 (0)514 592500 GPS: 52o56 31.62 N, 5o37 47.61 E Email: woudsend@leboat.com

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

MESSAC Basis Informatie

MESSAC Basis Informatie MESSAC Basis Informatie Messac is gelegen aan de rivier de Vilaine en is slechts een brug verwijderd van het bruisende centrum van Guipry aan de andere kant van de rivier. De stad herbergt een aantal interessante

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Vervoer naar Lamiana Spanje

Vervoer naar Lamiana Spanje Vervoer naar Lamiana Spanje Deze reis gaat door in Lamiana, een klein afgelegen dorpje gelegen dichtbij Ainsa. Je wordt er de eerste dag in de namiddag verwacht (liefst voor 18h). Er zijn meerdere mogelijkheden

Nadere informatie

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Dinsdag 5-08 windje 3 uit het noorden, dus voor het lapje op weg. Zonnig. Inverness - Dochgarroch In de ochtend lekker getutteld en s middag na vier

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk)

Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk) Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk) Onze reis werd gepland van 1 juli tot 31 juli. Voor aanvang van onze reis hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk treinen te reserveren. Gedurende onze

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS

ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS Groep 16, bestaande uit 12 personen, met groepshoofd Bruin Zwarthoed, vertrok op 28 april vanaf Bowling de Zedde om 06:00 uur naar Frankrijk om daar etappe 12 te lopen.

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Boofzheim Basis Informatie

Boofzheim Basis Informatie Boofzheim Basis Informatie Boofzheim is een mooi dorpje in de Elzas met veel vakwerkhuisjes. De vertrekhaven ligt aan het Rijn- Rhone kanaal in een rustige en landelijke omgeving en ongeveer 1,5 km van

Nadere informatie

PORT CASSAFIERES Basis Informatie

PORT CASSAFIERES Basis Informatie PORT CASSAFIERES Basis Informatie Port Cassafieres is een kleine havenstad gelegen aan het Canal du Midi en niet ver van de Middellandse Zee. De historische stad die lange tijd als wijncentrum dienst deed,

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Het Franse leven van de RIO GRANDE 2007

Het Franse leven van de RIO GRANDE 2007 Het Franse leven van de RIO GRANDE 2007 Zoals iedereen weet ga ik meestal zeer snel naar het Franse land om als ik daar ben het gas er af te halen en het rustig aan te gaan doen. Maar in dit jaar moesten

Nadere informatie

Base Le Boat Strand Horst Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland GPS : E5 33.885` N52 19.012` Tél - 0031 (0) 616 503 303 Fax - 0031 (0) 515 432 447

Base Le Boat Strand Horst Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland GPS : E5 33.885` N52 19.012` Tél - 0031 (0) 616 503 303 Fax - 0031 (0) 515 432 447 Base Le Boat Strand Horst Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland GPS : E5 33.885` N52 19.012` Tél - 0031 (0) 616 503 303 Fax - 0031 (0) 515 432 447 Email : leboatstrandhorst.com@gmail.com Base Manager:

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

Welkom in de haven van Vlaardingen!

Welkom in de haven van Vlaardingen! Welkom in de haven van Vlaardingen! U bent net onze fraaie stad binnengevaren of u bent van plan dat te doen. En dat is een felicitatie waard! Want Vlaardingen is een stad die u zal verrassen. Een knus

Nadere informatie

Den Dido en Jorisha de Samber op

Den Dido en Jorisha de Samber op Den Dido en Jorisha de Samber op Het weekend 8-9 augustus diende er links en rechts nog wat geklust te worden (o.a. WC-pot gebruiksklaar maken op de Undine) vooraleer we onze zomervakantie konden aanvatten.

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie?

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Dat is het! Het is zomer en u kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nu heeft u voldoende tijd om uw vakantie voor 2017 te organiseren zonder

Nadere informatie

Weesp Smal Weesp (Amsterdam-Rijnkanaal) Gein Abcoude Abcouder Meer Holendrecht Waver Amstel Uithoorn 25 Km

Weesp Smal Weesp (Amsterdam-Rijnkanaal) Gein Abcoude Abcouder Meer Holendrecht Waver Amstel Uithoorn 25 Km Roeivakantie 2013 De route. Dag 1, zaterdag 8 juni Weesp Smal Weesp (Amsterdam-Rijnkanaal) Gein Abcoude Abcouder Meer Holendrecht Waver Amstel Uithoorn 25 Km Om 10 uur ontvangst bij Roeivereniging Weesp

Nadere informatie

JARNAC Basis Informatie

JARNAC Basis Informatie JARNAC Basis Informatie Jarnac ligt aan de oevers van de Charente en herinnert aan tijden dat de haven een en al activiteit was vanwege de wijn- en zouthandel. Het stadje groeide al snel uit tot een groot

Nadere informatie

JARNAC Basis Informatie

JARNAC Basis Informatie JARNAC Basis Informatie Jarnac ligt aan de oevers van de Charente en herinnert aan tijden dat de haven een en al activiteit was vanwege de wijn- en zouthandel. Het stadje groeide al snel uit tot een groot

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Bordeaux. Dinsdag 2 november

Bordeaux. Dinsdag 2 november Bordeaux Let op! We geven iedereen de kans om de valiezen op voorhand af te geven aan onze bus chauffeur Willem. (Willem vertrekt maandag 1 november alleen met onze bus). Dit is normaal voorzien voor zondag

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Korte fietstocht in Bourgognestreek in 4 dagen Individuele fietstocht in Zuid-Bourgogne langs de wijnroute. U ontdekt Chalon, Cluny, Taize, de oevers van de Saône, Mâcon en Tournus. Bestemming

Nadere informatie

Met Pasen naar de outlets van Limburg op 3-4-5 en 6 April 2015.

Met Pasen naar de outlets van Limburg op 3-4-5 en 6 April 2015. Boot en bemanning: Brasseur : Hendrik en Ellen Met Pasen naar de outlets van Limburg op 3-4-5 en 6 April 2015. Het weer: Vrijdag 3 April We gaan om half tien van huis, op weg naar Wessem, waar we de boot

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014 Activiteitenkalender LDC Den Dries Juli augustus - september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor

Nadere informatie

Woensdag 15 juni: Mail de deur uit om de caravan op te halen, 20 juni kan deze gehaald worden

Woensdag 15 juni: Mail de deur uit om de caravan op te halen, 20 juni kan deze gehaald worden Zaterdag 11 Juni: De route naar het zuiden is globaal uit gezet. Dinsdag 14 juni: De eerste boodschappen zijn gedaan Woensdag 15 juni: Mail de deur uit om de caravan op te halen, 20 juni kan deze gehaald

Nadere informatie

Fontenoy le Château Basis

Fontenoy le Château Basis Fontenoy le Château Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzingen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

DIGITAAL 09 10 11 12 13 - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN

DIGITAAL 09 10 11 12 13 - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN Maandag 18 april Dinsdag 19 april Woensdag 20 april Donderdag 21 april Vrijdag 22 april DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2016 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs

Nadere informatie

Totale afstand 205 km. en 45 sluizen. Het startpunt in Frankrijk is 770 km. rijden vanuit Nederland.

Totale afstand 205 km. en 45 sluizen. Het startpunt in Frankrijk is 770 km. rijden vanuit Nederland. MAYENNE - LOIRE (roeibondtocht). Van stad Mayenne naar Rochefort. Totale afstand 205 km. en 45 sluizen. Het startpunt in Frankrijk is 770 km. rijden vanuit Nederland. De tocht is 9 dagen waarvan 7 roeidagen.

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie